Kokemuksia myday nettikaupasta?

liiisamarie

Olen tilaamassa vanhojentanssipukua mutten tiedä tästä. Onko jollain kokemuksia www.myday.fi kaupasta? Vanhojentanssipuvut on ainakin nättejä kyllä.

Oon kuullut niin hurjia juttuja jostain muista, tästä en paljon mitään. Jos saisin vinkkiä niin olis helpompi ostaa. Pitääkö nää mittapukujen mitat paikkansa? Kokemuksia?

20

1406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4meall

      Sain hyvän tualta, tosi paljon oli kirjailuja ja hyvä koko.

    • Moiojda

      Tilasin kiireettömällä toimituksella, mutta tuli silti nopeammin kuin oli luvattu. Mittatilauspuku ja kyllä huomasi että oli omille mitoille tehty. Puku oli tosi nätti ja sähköpostiin tuli aina ilmoittelua että missä vaiheessa puku on. Palvelu suomenkielistä ja kysymyksiin vastattiin nopeasti.
      Suosittelen!

    • lainamaria

      Mulla myöhästyi toimitus viikolla. Sieltä asiakaspalvelusta laitettiin kyllä viestä pari viikkoa aikaisemmin ja ei ollut päivän päälle kiire kun hääpäiväkin vasta kesällä. Morsiuspuku oli hyvä, tykkäsin kaikin puolin. Postillahan se tuli, joten silittämään sen joutui mikä oli tietty ymmärrettävää. Jos jotain miinusta, niin hinta oli kovempi kuin jollain muulla mutta tän tasoisesta mun mielestä ihan ok.

    • Priittali

      Mä tilasin mydaystä Aforia hääpuvun. Sellanen aika klassinen malli. Upeat kirjailut ja tuli ihan aikataulussa. Asiakaspalvelu oli nopea. Sain jo samana päivänä vastauksia.
      Ei mitään valittamista. Jos olisin tienny, olisin ottanu ehkä luonnonvalkosemman puvun. TIlasin vörin "kuten kuvassa" ja se kuvan puku olikin ihan puhtaan valkoinen. No mitäs tosta. Alushameen olisin unohjtanu, mutta ne otti yhteyttä ja ehdotti sitä. Kyllä voin suositella.

    • Kimpurat

      Saimme kaverin kanssa kimppa-alennuksen kun tilasimme kaksi pukua ja kaksi alushametta samalla kertaa. Hyvä asiakaspalvelu ja ovat tosi tarkkoja. Kaikki mitat tarkistettitiin moneen kertaan. Innolla odotellaan helmikuuta.

    • laalaa

      tilasin myös itse tuolta itelleni vanhojenmekon, oli ihan täydellisen kokonen ja vastas hyvin kuvaa :) suosittelen!

    • Heinäkuun morsian

      Hain juuri postista hääpuvuksi tilaamani Onatja-iltapuvun. Ja oli TODELLA positiivinen yllätys! :) Suosittelen kyllä! Puku oli laadukkaampi kuin mitä ajattelin, ja todellakin kuvan mukainen! Kankaan väri oli odotuksien mukainen, ja kirjailu taidokkaasti tehty. Ja saapui pari viikkoa aiemmin kuin oli "luvattu" :)

    • vaatesurffailija

      Itse olen ihaillut sekä hää- että juhlapukuja verkkokaupoissa ja katsastanut myös Mydayn. Mielenkiintoiseen asiaan törmäsin surffaillessani. Samaa pukua myydään paikassa jos toisessa. Suomessa toimiva Ostox.fi myy pukuja joita löytyy puolet halvemmalla kiinassa. Samoin Mydayn sivuilta löytyi tuttu puku, esimerkiksi tämä:

      puvun hinta n.360 euroa. http://www.myday.fi/...ko-p-1224.html


      JA taas Ebayssa 29 puntaa. http://www.ebay.co.u...=item4abddfaa35


      Ja täällä 120 euroa: http://www.jenjenhou...022004454-g4454


      Mydayn sivuilla kerrotaan että puvut tulevat yhteistyökumppaneilta suomessa ja kiinassa, todennäköisesti koska on sama puku ja kuva (Ebaystä löysin myös saman puvun täsmälleen samalla kuvalla), jota kaikkialla käytetään, puku ei ole täällä yhtään sen "aidompi" kuin muuallakaan vaan tulevat kiinassa (lapsityövoimalla) tehtyinä.


      Toisaalta kokemukset mm. Jenjenhousesta tai tidebuystä on laidasta laitaan, joko saatu juuri sitä mitä tilattu tai ei todellakaan ole saatu sinne päinkään. En tiedä näistä suomalaisista, toisaalta teettävät kai puvut samaan tapaan muualla joten laatu voi heiteillä, mutta koska ovat suomalaisia verkkokauppoja, niihin pätevät suomen lainsäädännön mukaiset palautus ym. säädökset ja maksukin onnistuu verkkopankissa - ei siis tarvitse maksaa luottokortilla tai tehdä paypal tiliä. Sitä en tiedä onko palautukset olleet jouhevampia yllämainituissa suomalaisissa verkkokauppatilauksissa, kuin esim jenjenhousessa tms jossa on saattanut olla ongelmia....


      En nyt ehkä vastannut ihan kysymykseen, mutta ajattelin kirjoitella huomioni!! :) Kiitos ja anteeksi!

    • Kiinanmuureja

      Kiinanmatkaajana häiritsee tämä kommentti lapsityövoimasta. Kiinassa on paljon työvoimaa ja se on halpaa matalan elintason vuoksi. On helppo täällä sitä mieltä että jos saa halvalla kiinasta se on lapsityövoimalla tehty. Näin on kuitenkin yllättävän harvoin, mutta ei mahdottomuus tokikaan.

      Enemmän olisin huolissaan ihan aikuisten ihmisten työoloista, kuumat työpaikat, miltei 20 tuntisista työpäivistä ja palkka sen mukaan, että hyvä kun pysyy hengissä. Nämä ongelmat on suuret isoilla yhtiöillä (sinullakin on todennäköisesti huonoissa työoloissa tehty kännykkä käytössäsi). Ehkä joku päivä nämä arvot merkitsevät enemmän kun suomalaiset yritykset tyäpaikkoineen ovat siirretty Aasian halvan työvoiman vuoksi...Hinta se on joka ratkaisee, eikö niin?

    • Kiinan puolesta

      Toi on höpöhöpö juttua. Teen itse bisnestä Kiinassa ja siellä on paikka paikoin ihmisillä paremmat palkat ja oltavat kuin täällä kotosuomessa. Eikä se tavara siellä enää mitään halpaa ole. Kaikki kustannukset nousee, kun elintaso nousee. Niinhän käy joka puolella. Tuo on todella historiallista tietoa, jo spuhutte huonoista työoloista. Ja Helsingissä nuoret vaatetusalan opiskelijat tekevät näitä juhlapukuja vieläkin halvemmalla kuin kiinalaiset. Älkää ihmeessä te mollatko Kiinan osaamista ja tietotaitoa. Ne ovat paljon pidemmällä monessaä asiassa verrattuna meihin metsäsuomalaisiin. Tuo kännykkäasia huolettaa enemmän kuin juhlapuvut. Tilasin myday.fistä itselleni puvun kaverin kesähäihin ja sitten oikein vertailimme pukuja, joka oli ostanut puvun morsiusliikkeestä, joka tekee pukuja Suomessa. Hinta oli kaksinkertainen ja täytyy sanoa, että minun mydayssä teettämäni puku oli laadukkaammin tehty. Ja siinä oli monia ammattimaisesti toteutettuja asioita. Että sillä tavalla siskot. Menkää te vaan hakemaan pukunne morsiusliikkeistä, minä tilaan seuraavankin mekkoni sieltä, mistä saan palvelua ja työtä, jota täällä Suomessa ei kukaan osaa enää edes tehdä kunnolla. Ja ne harvat, jotka osaavat, eivät viitsi.

    • suomityttö

      MIks te eksytte aiheesta. Täällä puhuttiin juhlapuvuista. Onks kukaan tilannut vanhojenpukua mydaysta. Kävin äsken vilkaisemassa. Huikeita ovat. Siellä on nyt uusia pukuja.Ovat vähän kalliimpia kuin viime vuonna. Mutta nyt ale olikin -30%.

    • pettynyt-.-

      PASKA PULJU!!!! MUN 300€ MEKKO OLI PÄIN HELVETTIÄ OMMELTU JOKA KOHDASTA!!!! OMPELIJAN PITI PURKAA KOKO MEKKO JA OMMELLA UUDELLEEN! EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN KYSEISESTÄ PAIKASTA TILAAMAAN! VETOKETJUSTA LÄHTIEN JOKAINEN SAUMA OLI TÄYSIN PASKA!!! MEKON KUVIOINTI LÄHTI MYÖS PURKAUTUMAAN!

    • tytsy181

      Mun yo-mekko oli ihan ok. Hyvin ommeltu ja kaikki koristelut niin kuin kuvassaakin oli. Ja oli täydellisen sopiva, vaikka selässä oli vetoketju. Niillä on kyllä 14 vrk:n palautusoikeus virhemekoille. Toimitusehdoissahan luki, että ne korjaa tai tekee uuden mekon. Kai sä olit yhteydessä sinne. Kuka sun korjaukset sitte makso?

    • monamaija

      minun puku oli ihan pyllystä! ei todellakaan mitä halusin! Asiakaspalvelu oli toimitukseen saakka aivan ihanaa mutta kun valitin niin asiakaspalveluhenkisyys katosi.

    • Sirriäinen1

      Miks te valitatte täällä. Kyllä ne tekee uuden puvun jos pyytää. Laki määrää,, että pitää korjata tai tehdä uus puku, jos ensimmäisessa on virhe. Sen takia meikäläinen ei osta ainakaan ulkomaisista verkkokaupoista. Tuo hintojen vertailu ei pidä paikkansa. Jos kotimaisen verkkokaupan hinnasta vähennetään tullit ja alvit ei se hinta jääkovin kauaksi jostain kiinalaisista kaupoista. Eikä sieltä kiinmalaiset verkkokaupasta voi vaatia korjausta tai uutta pukua.

    • Hilppa

      Tosta virheestä pitää kyllä tietää, mikä katsotaan virheeksi. Jos puvussa on joku vekki väärässä paikassa se ei ole mikään virhe. Virhe on väärän värinen puku tai väärän kokoinen puku.

    • 25v.

      TIedoks vaan, että ne kuulemma kuvaa kaikki puvut enen postitusta. Eli ihan kaikki valitukset ei mee läpi.

    • Jonnuli4

      Kuulin kaverilta, että puvut myös mitataan ennen postitusta. Tuttavani puku oli väärän kokoinen ja sille tilattiin heti uus expressinä. Ne ilmotti kaupasta, että pitää tilata uusi. Kesti kaksi viikkoa. Onneksi häihin oli vielä kaksi kuukautta. Puku istuikin sitten täydellisesti.

    • Ärtynyt

      Älkää tilatko!! Toimitus kestää, mitään toimitusvahvistusta ei tule ja tuotteet heikkolaatuisia!!

    • Siippanen

      En tiedä puvuista, mutta olen tilannut kaupasta pari helmilaukkua kesän aikana. Molemmat olivat hyvälaatuisia ja sellasia kun pitkin. Toimitus kesti hiukan pidempään, hinta tosin oli niin edullinen, että jaksoin odottaa. http://myday.valmiskauppa.fi/

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      273
      2843
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      19
      1036
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe