Ensimmäinen kannabispiikki tappaa[tarina]

Kannabiksenuhri

Olin ennen kannabiksen käyttäjä, nykyään olen lantiosta alaspäin halvaantunut ja kuljen pyörätuolissa, oikea käteni on amputoitu ja minulla on neurologisia ongelmia.
Älkää koskeko kannabikseen, kerron teille miksi.

Ensikosketukseni kannabikseen sain kaverini avulla. Hän tarjosi tätä "vaarattomaksi" mainostettua kannabista. Noh, menimme hänelle ja sekoitimme kannabiksensiementä ja leivinjauhoa ja vedimme nokkaan.

Ensiksi se tuntui kuin olisi taju mennyt, sitten aloin nähdä harhoja. Pääkalloja sekä leijuvia veitsiä. Aloin huutamaan ja hakkaamaan seinää ja enempää en enää muista.

Heräsin maasta ja minulla oli helvetinmoinen päänsärky ja olin aivan veressä. Kaverini oli oksentamassa vessassa. Joimme molemmat muutaman lasin koskenkorvaa ja oireet helpottuivat heti. Päätimme, että emme enää koskaa "vaaratonta" kannabista käyttäisi.

Noh, riippuvuus sai meistä molemmista vallan ja päädyimme ostamaan tämän paholaisen kasvin kukkaa. Murskasimme kukan nesteet huumeruiskuun ja tykitimme "ihan vähän" sitä suoneen. Muistan hirvittävän poltteen ja rintakivun. Kaikki sumeni ja välkkyi. Viimeinen asia mitä muistan on kaverini kaatuvan lattialle ja hajoavan mustiksi ja punaisiksi oraviksi, niin sekaisin olin.

Kolmen kuukauden päästä heräsin teho-osastolla. Lääkärit kertoivat kaverini kuolleen heti ja minun selvinneen vain täpärästi. Käteni oli pakko amputoida ettei kannabiksen aiheuttama myrkytys ja kuolio leviäisi. Ymmärsin, että loppuelämäni on pilalla. Kaikki haaveni perheestä ja itsenäisestä elämästä murskaantuivat yhden kannabispiikin takia. Nyt kierrän kouluissa kertomassa kannabiksen vaaroista.

Muistakaa, jo ensimmäinen piikki tappaa!

58

10861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lysergihapon dietyyliami

      LSD:llä vahvistettua kannabista? En ole koskaan elämän aikanani kuullut, että joku olisi saanut hallusinaatioita kannabiksesta, tai että joku halvaantuisi siitä? Se riippuu toki henkilöstä, mutta sepässe että juuri itsensä kohdalle tämä voi tapahtua, mutta jos vertaa kannabista alkoholiin, kuinka monta kuolemaa olet lukenut lehdestä kannabiksen aiheuttamina? Mutta kiitos sivistävästä infosta, pidän muistissa, ja olen todella pahoillani, että juuri sinun kohdallesi tämä tapahtui ): elämä ei ole reilua...

      • gethigh

        Mul on siitä hallusinaatioita useasti viikossa.


      • kannamaistuu7

        Muisti pätkii ja sain fudut töistä.


    • Tsemppiä!

      Mitä sä höpötät, että koko elämä on pilalla ja haaveet perheestä murskana.
      Haloo,sulta puuttuu vaan toinen käsi!
      varmaan se vaikeuttaa elämää, mut asiat vois olla paljon huonomminkin.
      asenne ratkaisee aika paljon!

    • Kannabiksenuhri

      Olen pahoillani tästä. Ei tämän pitänyt mennä tähän. Koko kirjoitus on mielikuvituksen tuotetta ja tarkoitettu provosoimaan ja herättämään keskustelua liioittelemalla kannabiksen vaaroja väittämällä sitä heroiiniakin vaarallisemmaksi.

      Oikeastihan kannabis on suht vaaratonta. Siksi kirjoitinkin ironisesti, että "oireet hävisivät kossua juotuamme".

      Kannabiksen siemenistä ei minkäänlaista päihtymistilaa tule eikä sitä vedetä suoneen tai imasta nokkaan. Tämä sanonta "jo ensimmäinen kannabispiikki tappaa" on nykyään jo jonkilainen fraasi joka kuvastaa hyvin monien kannabiksen vastustajien tietämystä asiasta.

      Suosittelen hakemaan tietoa wikipediasta aiheeseen liittyen, englanninkielisestä löytyy hieman laajemmin. Irti päihteistä/päihdelinkki/hamppufoorumi/SKY ovat kaikki jonkun verran puolueellisia, suuntaan tai toiseen.

      Tekstin tarkoitus ei ole millään tavalla loukata ihan oikeita kovien huumeiden uhreja.

      Ainakin kirjoitustaitoni ovat vakuuttavat. Trollaaja pahoittelee, kiittää ja kuittaa.

      • MarijuanaLeagle

        Haha, okei. Mistään wikipediasta sitä "oikeaa tietoa saa. Kannattaisi katsoa dokumentti? http://m.youtube.com/watch?v=MESZh-_uyUQ paras dokumentti kannabiksesta ikinä. Kannattaa TODELLAKIN katsoa, oon kattonut ton jotain 3 kertaa


    • sdfwesdc

      en kyllä tajua miten jotkut oikeasti uskoivat tuon tarinan :D Kannattaa hankkia vähän yleistietoa asioista.

    • exhasispillerinisti

      Pistää tarina kyllä ajattelemaan, olin menossa piikittämään hasista kunnes luin kirjoituksen ja päätin pistää stopin tähän narkkaamiseen ja heitin kaikki ganjabispiikit ja kasvatusteltan tavaroineen pois ja alan keittelemään pontikkaa joka on paljon turvallisempaa kuin tämä luonnosta saatava kasvi. Kiitos vielä kun jaoit kokemuksesi meille kaikille!

    • hohohohoh

      vitttuu mä nauroin tälle jutulle :DD mut varmaan on ihmisiä (esim äitini) jokka ottais ton jutun ihan tosissaan XD

    • Kasut

      Hey oikeesti...! Nauran vedet silmissä ja vatsalihaksiini koskee koska tämä tarina menee jo NIIN yli! Ja sitten on näitä jotka eivät ole koskaan kuulleet sanontaa "Don't feed the troll." Jep, hulvatonta - varsinkin kun itse tietää miten ko. yrtti vaikuttaa. Mutta kiitokset illan parhaista nauruista! :-)

      • Puskajaska420

        Hahahahah aijai eivittu että nauran "sekoitimme kannabiksen siementä ja leivinjauhetta ja vedimme nokkaan"


    • jasmiiin1

      Eipä ole huumeiden käyttö mikään leikin tai naurun asia. Oma veljeni käytti pilveä, kuoli myös huumeisiin.. ja omin silmin näin ja koin kuinka pohjalle jopa pilvi voi ihmisen viedä ja tehdä riippuvaiseksi,veljeni taisteli että olisi päässyt siitä eroon ja myös sellasia kavereita yritti välttää ketä kulki väärillä teillä. Veljeni ei meidän perheen tieden käyttänyt muutakuin pilveä joskus ja kaveritkin sanoivat jälkeenpäin ettei ollut kun ekan ja vipan kerran kokeillut kovempaa kamaa sinä yönä kun kuoli.. oli 19.v. komea, urheilullinen kaikinpuolin kaikki olisi ollut hyvin ja edessäpäin ilman että ikimailmassa olisi aloittanut pilven käyttöä, koska se jos joku saa järkevänkin ihmisen kulkemaan ihan erimaailmoissa kuin mitä ennen on ollut. Masentaa ja tekee harhaluuloja yms. Että miettikää jokainen kaksi kertaa millasissa porukoissa pyöritte ja kannattaako omaa elämää hetken hyvän olon takia pilata, ilman aineita/lääkkeitä elämä voi olla jokapäivä hyvää oloa ja hyvää mieltä.

      • nuutti4

        lol :DDD hieno tarina hermanni


      • nuutti5
        nuutti4 kirjoitti:

        lol :DDD hieno tarina hermanni

        ebib XDDXD


      • kannabisti1

        Otan osaa veljesi puolesta, mutta sun veli tuskin kuoli kannabikseen, vaan huumeisiin.
        Vastustajat eivät ymmärrä, että sen sijaan, että kannabis ja esim heroiini luokitellaan samaan katerogiaan, ne pitäisi nimenomaan laittaa kahteen eri katerogiaan. Tällä tavalla ongelmat voitaisiin minimoida.


    • diabolus

      paskanjauhantaa, kirjottas edes asiasta,kannabiksestä ei ole kuin hyvää sanottavaa,viinasta en edes ala jauhaan kuin vitun paskaa se on,pilannut kaiken!!

      • miku9

        näin sanoo ilmiselvä narkkari joka on jo lopullisesti koukussa ! ei näille älypäille mene mikään valistus tai tarinat vaarallisuudesta läpi . eivät näe nenäänsä pitemmälle.. niinkauan kuin on myöhäistä ?


    • agentti

      Saatte kyllä syyttää itseänne kannabispiikin ottamisesta mutta sen olet varmaan tehnyt jo joten poltelkaa huom"poltelkaa" sitä niinku muutkin.

    • 25v. savua.

      Kannabiksen vaikutuksen alaisena joskus tulee ääni- ja näköharhoja, mutta ei niistä sekoo. Kannabiksen käyttäjä yleensä ymmärtää, että harhat johtuvat kannabiksesta, ei mitään hätää.
      Huomenna uusi päivä.

    • 54+2

      Täytyy olla aika alikehittynyt jos luulee että kannabista otettaisiin muka piikkeinä (injektiona). Meitä on moneen hullujen junaan.

    • Jätkä o amatööri

      Jätkät ollu ihan amatööreja :D :D :D :D

      En usko tarinaasi, jäpä selittää ihan omiaan siellä. Sult jäi puuttumaan ainostaan, että löysit viel lohikäärmeen paskaa etupihalta :D :D

      Hauska stoori, kerro joku muu juttu.

      • ddyws

        Useimmat ei oo selvästikkää huomannu että aloittaja ite kerto kommentilla että se oli trolli ja kuka nyt muutenkaa uskoo että tyypit vetää kannabista piikillä suoneen..


    • NoZeroooo

      Muistaako kukaan kun muutama vuosi sitten Yle ja Jim näyttivät saman dokkarin kannabiksesta jossa käsiteltiin hyötyjä ja haittoja, paitsi että Ylen leikkaus jätti pois kaikki ruohon hyvät puolet :D ?

      Ja niin, en itse harrasta polttelua mutta näin sivusta seuranneena voin kyllä sanoa että ei se ole niin vaaratonta kuin nämä käyttäjät vannovat sen olevan, eikä läheskään niin vaarallista kuin nämä huumeidenvastustajat luulevat.
      Molemmissa päissä vähän vikaa.

      Kannabiksen vaarat piilevät sen vaarattomuudessa; Tappavaa yliannostusta on käytännössä mahdoton saada, vaikka olisi lapsi tai vanhus.
      Fyysiset vieroitusoireet ovat hyvin lieviä/lähes olemattomia.

      Kannabiksesta ei saa "krapulaa", ja psykoosin riski on monta kertaa pienempi verrattuna alkoholiin..

      Pelkotilat joita kannabis saattaa laukaista, johtuvat yleensä ns. kuumotuksista esim. julkisilla paikoilla.. Kiinnijäämisen pelko.
      Paniikkihäiriöön taipuvaisilla tosin tämä yrtti voi tehdä tepposet, tai jos on niinkuin minä eli pulssiaan jatkuvasti tunnusteleva luulosairastelija jonka jokainen luomi on varma merkki syövästä ja yksikin vessareissu liikaa todiste diabeteksesta :D.

      Kannabiksen laukaisema mielihyvä on samojen aineiden tuotosta jotka laukeavat esim kuntoilessa, ns. juoksijan pilvi.
      (Itselläni tämä on tullut lähinnä cooperia juostessa, silloinkun antaa kaikkensa ja jostain taustalta kajahtaa "MINUUTTI!" ja alkaa sprintata viimeisetkin pisarat ulos niin tulee tunne että askel käy sentin verran irti maasta ja on oudon euforinen olo vaikka keuhkoja polttelee ja palleaa pistää :D )
      Onhan nuitakin tyyppejä nähty jotka ovat kuin perseelle ammuttuja karhuja kun onpi vaikka sairauden takia jäätävä pois treeneistä. Mutta vissiin ratkaiseva tekijä tässä on se että millä sen "pilvensä" saapi.

      Kannabiksen käyttö voi aiheuttaa muistiongelmia, passiivisuutta ja unettomuutta, mutta ei olla pystytty todistamaan että kannabis jättäisi mitään pysyviä haittoja käytön lopettamisen jälkeen, vaikka polttelu olisikin ollut päivittäistä monien vuosien ajan (no keuhkothan siinä tietysti menee, har har).

      -Mutta kannabis voi laukaista psykoosin ja joitain linkkejä skitsofreniaan on esitetty, mutta näissäkin pitää muistaa se että kannabis ei_aiheuta_niitä.. Vaan laukaisee jos yksilöllä on taipumusta näihin. Saman voi ja tekee alkoholikin.

      -----------Enpä ehtiny kirjoittaa kaikkea, päässy edes kunnolla käsittelemään haittojakaan, enkä varsinaisia hyötyjä mitä kannabis tarjoaa käyttäjälleen kun tuo meijjä toipilas nousi makkarista ja en pysty keskittymään kirjoittamiseen :D (tyttöystävällä oksennustauti)-----------------

      • Parantuhan jo?

        aww :--D


      • ViduSutta

        Höpö höpö.. älykääpiö. Sun kootut selityksesi.. perseestäs..hyh hyh sua huumepösilö!!


      • Legalizenblazeit

        Ainoa järkevä kommentti


    • Aivan varmasti...

      Miksi siis miksi ihmiset tulee ¨valaistamaan¨ muita tälläisellä paskalla...
      Kannabis on melkein harmitonta. Itselläni ei ole ikinä minkään laisia oireita aamusin...
      Ensimmäisellä kerralla, kun olin aivan sekasin näin yhden hallusinaation ja siihen kaikki nämä hallusinaatiot jääneet.

    • kusetusta...

      Tää nyt haiskahtaa vähän . Ensinnäkin tää juttu kuulostaa vitun keksityltä ja toiseks kannabiksen siemenet ei aiheuta mitään psykoaktiivista vaikutusta koska niissä ei oo THC:tä (kannabiksen vaikuttava ainesosa). Enkä myöskään usko että kukaan jäisi riippuvaiseksi leivinjauhoon, jonka seurauksena piikittäisi kannabista ja kuolis.

    • kahvi-piikki

      Kannabis-piikit ja ufot kuuluvat kategoriaan. Jos uskot ensimmäiseen, uskot varmaankin jälkimmäisiin ja lähes mihin vaan.

    • olen polttanut

      voi ei voimia sinulle toivottavasti saat kätesi takaisin

    • ekapilvipiikkivoitappaa

      Mä muistan ku viime kesänä make sai pilveä. Meil oli hauskaa. Mut make kuoli. Veti liikaa. Oli aika rankkaa. Mut kyl siihen tottuu. Nyt täl hetkel melkein kaikki mun kaverit on vetäny ganjaa. Kaikki ne kuoli. Ei se mitään. Itekki kyl oon pari kertaa. Se on kyl perseestä. En suosittele.

      Tiesittekö että ensimmäinen alkoholi sätkä voi tappaa.

    • 42000

      Tais tulla rintakivut just siitä etei sitä todellakaan piikitetä suoneen se on sama ku tykittäis sokerii rännii tai jo muuta vastaavaa. Aika märkää kukkaa on saanu olla jos ootte murskannu kukan nesteet ruiskuun. Blossee poltetaan pogosta, älystä piipusta, vaporista ja spliffistä.

    • sillee.

      Joopa joo. Ihan turhaa vääntää täällä huumeiden haitoista ja hyödyistä. Jokainen päättää itse mitä käyttää ja mitä ei. Ihminen on maailmansivu ollut niin tyhmä että kokeilee kaikkea millä nuppinsa saa sekaisin. Itte käytän vain alkoholia ja tiedän ettei se todellakaan ole terveellistä, mutta pakkoko tuota on litkiä niin että ongelmia ilmenee.

    • MiälenvikastLäppää

      sekoitimme kannabiksensiementä ja leivinjauhoa ja vedimme nokkaan.

    • JeppeJepJep

      "Eipä ole huumeiden käyttö mikään leikin tai naurun asia. Oma veljeni käytti pilveä, kuoli myös huumeisiin.. ja omin silmin näin ja koin kuinka pohjalle jopa pilvi voi ihmisen viedä ja tehdä riippuvaiseksi,veljeni taisteli että olisi päässyt siitä eroon ja myös sellasia kavereita yritti välttää ketä kulki väärillä teillä. Veljeni ei meidän perheen tieden käyttänyt muutakuin pilveä joskus ja kaveritkin sanoivat jälkeenpäin ettei ollut kun ekan ja vipan kerran kokeillut kovempaa kamaa sinä yönä kun kuoli.. oli 19.v. komea, urheilullinen kaikinpuolin kaikki olisi ollut hyvin ja edessäpäin ilman että ikimailmassa olisi aloittanut pilven käyttöä, koska se jos joku saa järkevänkin ihmisen kulkemaan ihan erimaailmoissa kuin mitä ennen on ollut. Masentaa ja tekee harhaluuloja yms. Että miettikää jokainen kaksi kertaa millasissa porukoissa pyöritte ja kannattaako omaa elämää hetken hyvän olon takia pilata, ilman aineita/lääkkeitä elämä voi olla jokapäivä hyvää oloa ja hyvää mieltä".

      Huoh! Pilvi nyt ei vie pohjalle sen enempää kuin tupakka tai viinakaan. Veljesi olisi ollut pohjalla joka tapauksessa! Näen päivittäin työssäni pohjalla olevia ihmisiä ja niistä ne harvat nauttivat kannabista...Pohja on pohja ja pohjalle joutuu, jos on joutuakseen, mikään yksi asia pelkästään ei ketään vedä pohjalle. Yleensä pohjaan painuva yrittää ennemminkin helpottaa oloaan huomatessaan tilanteensa ja "hapen" loppuvan ja paineen kasvavan ennen lopulista posahtamista! ;)

    • Kannabiksenuhri

      Näitä tarinoita syntyy minullakin kannabiksen pehmentämissä aivoissa.

    • Huolestunut kullista

      Poltin kukkaa ni multa alko munakarvat tippua ja ne kutitti alushousuissa.

    • vitttttttttttttttttu

      turha keskustelu kokonaisuudessaan , hoh hoh , voi vääntää suuntaan tai toiseen , on sekä haitallisia ja ei niin haitallisia vaikutuksia , olen itse entinen "narkkari" huumeita meni monta vuotta ja kannabis jo alkuvaiheessa sekoitti minun nupin aika pahasti , et löydä pelkkää hyvää HUUMEESTA, se on syystäkin huume , miksi tarvii puolustella huumetta jos ei itse ole sen kovakin käyttäjä , toinen juttu on naurettavaa : alkoholin ja kannabiksen vertaus koska sillä yritetään puolustella vaan kannabista ja aineet eroavat täysin toisistaan , jos alkoholi on teiän pilven polttajien mielestä niin vaarallista niin yrittäkää mieluummin. saada se laittomaksi kun puolustella jatkuvasti kannabiksen laillistamista saatanan idioottimaisilla argumenteilla, mut ei siin polttakaa ittenne puhki , teiän pään se vaan pilaa

      • weed occasionally

        hei sinä vitttttttttttttttttu nimimerkillä kirjoittanut.tietämättömyytesi paistaa teksteistäsi läpi joten epäilen vahvasti että olisit joku ex narkkari.en olis yllättynyt jos siellä olisi joku irtihuumeista ryn työntekijä kirjoittelemassa.mutta jos tarinasi pitää oikeasti paikkaansa niin ei voi muura sanoa että ei vittu kun olet luuseri kun et kannabiksen käyttöä pystynyt pitämään kohtuukäytössä plus siirryit vielä kovempiin aineisiin.kaikkea kohtuudella!


    • masa7

      Oot paska trolli!!!!!

    • ei junalauta

      Mä join heroiinia ni mun ruokatorvi jouduttiin amputoimaan. En enää ikinä pysty syömään mutta pystyn vielä hengittään. Tässä on neuvo kaikille jotka aikovat käyttää aineita pistäkää perkele sitä huumetta suoneen älkääkä juoko kuolette varmemmin ja nuorempana ni ei viddu tarvi kärsii.

    • Nistein

      Itse infekktoin ntr kahvipiikin ja kannabdis piikin sama aika

    • 2424242

      aloittaja veti vähän yli ja juuri tuollaiset tarinat saa monet uskomaan että kannabis on harmiton.. juuri tuollaisia ylilyöntejä tulee kannabis nisteiltä. tarinat on joko tuollaisia tai sitten väitetään vettä vaarallisemmaksi kuin kannabis. sairasta sakkia täytyy todeta tähän

      • Perämetsien_Pertti

        Mun serkun kaverin äidin poikaystävän puolituttu sai steatorrean ja kuoli, kun se tykitti piikillä kannabiksen varsia ja siemeniä sieraimeen. Oli menestyvä astronautti NASA:lla. kaikki muuttui yhden piikin jälkeen. Orvoksi jäi 15-lasta 3-koiraa ja marsu. Nyt kierrän vanhainkodeissa kertomassa kannabiksen tuhoavista vaikutuksista globaaliin markkinatalouteen.


    • TyhmäIhmisKanta

      Kaisä tiiät ettei kannabista kuulu vetää nenään ? Ja jos toi tarina on millään tavalla totta ni olet aivan helveti tyhmä äijä... se ei aiheuta riippuvuutta, ei hallusinaatioita, ei mitään noista mitä sanoit jos vain polttaa!

      • Kamamilla

        Uskotko kaiken?


    • tyytikkinelonen

      Puhut asiaa!! Nää Kannabiksen käyttäjien aivot on niiin surkastunut ettei ne tajua että kannabis on tosi paska aine.
      Itse olen aikoja sitten pari kertaa maistanut(vähän) ja siitä vähäisestäkin määrästä tuli niin helvetin huono ja ahdistunut olo. Sitäpaitsi se pelkkä kannabiksen haju aiheuttaa ahdistusta ,hermoheikkoisuutta,päänsärkyä, pahaa oloa ,väsymystä jne jne.
      Toivottavasti kannabista ei laillisteta ikinä!! En siedä sitä hajua!

    • Tappomelki

      Hereille, muistakaa että jamen faija kuoli jo ennekun kerkes laittaa edes ensimmäistä kannabispiikkiä umpilisäkkeeseen

    • äfödiskäfödi

      Jotenkin tekstistä paistaa läpi että ongelmat on jossain ihan muualla kuin kannabiksessa. Oot kyllä todella pihalla omien ajatustes kanssa.

    • Vaaaarallinenhuuuuuume

      Ehkä hieman on kingi fiilis ku saa nauraa niille mulkuille jotka imee hallituksen persereikää tietämättä kun kannabiksen laillistamisella voitas pelastaa ihmishenkiä ja niitä kokeilunhaluisia nuoria kun ne raukat ostaa sitä fakin synteettistä pilvee eli "keinotekoista kannabistaa" jossa voi olla kaikkee muuta ku ququ itessää ja siihe voi mahdollisesti kuolla tai saada niitä pysyviä vaikutuksia joka leimaa kannabiksen vaaralliseksi. Itse olen 18 ja polttanut about 4vuotta pilveä kun olen itse kasvattanut oikein ja sitä polttanut niin toimii ku kk eikä ole vaikuttanut elämääni huonolla tavalla mitenkään ja auttaa iltaset nukahtamaan paremmin ja aamuset herättää ku ottaa kupin juhlamokkaa kylkee nii ai saatana siitä aamu lähtee käyntii ja virkeenä kouluun.:) yksi ihminen on todistetusti kuollu pelkästään kannabikseen kun sitä tippu perkele 1000kg talonkatolta niskaan kun rööki ja alkoholi samaan aikaan tappaa enemmän ihmisiä kun aids jumaliste mitä tietämättömiä runkkareita maan päällä kävellöö:DD toivottavasti mahdollisimman moni pääsee lukemaan tämän. Stay calm & smoke weed tai smoke weed & stay calm u know u know:DDDDDDD

    • Nisti420

      Olen itsekkin narkannut refloihin näitä kannabis piikkejä. Jos ei päivään saa kamaa niin pitää vetää kunnon highdose, että saa normi olon ymmärrätte varmaan...

    • tlkjs

      Minkälaisella neulalla tööttäsit, oliko kukkaa vai laattaa, ei vittu mitä avohoitoja.

    • Seppo11

      Mikset saatanan tonttu polttanu sitä.kuka idiootti vetää cannabista hihaa saati nenään.

    • Anonyymi

      Täytyy rehellisesti sanoa että en oikein usko kertomaasi tarinaa millään logiikalla. Jos näin olisi voinut käydä niin voisin luulla että jonkinnäköisellä hallusinogeenilä terästettyjä siemeniä ja lakka paskaa nuppua. Ainoa kerta kun tiedän hallusinaatioista on synteettisenkannabiksen yliannostus ja psykoosi. Tämän takia sitä kannabista poltetaan eikä kukaan heitä sitä suoniin. Dap tukkii suonet heti. Miettikääpä lapset sellaista!

    • Anonyymi

      Jo ensimmäinen jointti voi tappaa. Tämä on taas ihan tosiasia, jonka sai kokea 16-vuotias ranskalaisnuorukainen. Hän kuoli sydänkohtaukseen ensimmäisen jointin seurauksena. Ruumiinavauksessa löydettiin massiivinen sydäninfarkti, joka johtui normaalia kapeammasta osasta sepelvaltimoa, ns leskentekijästä. Kannabis supisti pojan verisuonia, kuten kannabis on taipuvainen tekemään ja se tukki suonen ja aiheutti infarktin ja kuoleman. Kannabis siis paljasti tässä tapauksessa olemassaolevan rakenteellisen poikkeaman ja oli välillinen kuoleman aiheuttaja. Ts. kannabis on vaarallinen myrkky myös välillisesti. Jokainen ensimmäinen kokeilu, kuin myös vakiintuva käyttö, on siten riski, koska et välttämättä tiedä, että sinulla on poikkeama sydämen, aivojen, maksan tms elimen verisuonistossa. Riskit kasvaa haitallisten kannabinoidien myötä, jotka aiheuttaa mm. leukemiaa ja kivessyöpää. Jos sinulla on perityvä taipumus syöpään, sairastumisriski moninkertaistuu. Että siitä vaan ottamaan riskiä, kannabisuskonnon kannustamana.

      • Anonyymi

        Taas näitä höpöhöpö juttuka. Sitä en tajua miksi kukaan idiootti tykittää suoneen ganjaa mutta ne onkin elämänsä pohjalla olevia narkkeja


    • Anonyymi

      Uskooko jotkut tota paskaa!! Niin kyllä vanhaa poltetaan 90% ei sitä voi piikittää!! Säätämän provosoiva! !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      92
      4350
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4275
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4006
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2877
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2551
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2118
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2104
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      195
      2023
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1675
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1442
    Aihe