Ihanat KeppiHevoset!

keppari-fani 100%

Moi!

Kenellä on keppareita? Mulla on!! oikeastaan, vasta N E L J Ä . Rosa on mun lemppari. Se on itsetehty Vuonis. Mun eka itse tekemä kangaskeppari! Millasia keppareita teil on? Mitä teette mieluiten keprujen kaa?? Mä ainakin tykkään olla maastossa ja hyppii esteitä, Mut kyl koulukin ihan kivaa on. Jotkut sanoo et on 'tosi nolooh' olla keppareitten kaa, Mut mitä siin on haittaa? Miksei sais olla keprujen kaa? Ei edes ikä ratkaise mitään et milloin kuuluu lopettaa tms. Ite oon vitosella ja RAKASTAN KEPPAREITA!! ne on ihania!! oon ollu kisoissa, ja esteil tulin ekaks (no, ne oli vaan 50cm-70cm korkeita). Oon neulomas kaikille uuden riimun jouluksi =). Ja nyt tärkeä kysymys :
Miten voi tehdä nettisivut? onko se ilmasta? siis sellasen keppari homman. Et siel on niinku esittelyä tallista jne.. ja onko lyhenne KhT keppihevostalli?
Kertokaa myös omista keppari kokemuksista tms =)=)=)=)

37

1618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olivia ja Amanda

      Joo, itse tykkään esteistä ja itselläni ja kamullani on yhteensä yli 30 kepparia!! Söpöin kepparini on Uniword!!! Ja sivujen tekeminen on ilmaista os. suntuubi.com. Mulla ja kamullani on sivut os. Kukkaturvan keppistalli. Käy kurkkaamassa! (kirjota googleen Kukkaturvan keppistalli). Siellä pitäs olla keppareista kaikkee.

    • sennu03

      tykkään eniten hyppiä korkeitä esteitä ja minulla on kohta KUUSI keppistä!minusta kuuluu lisää sitten huomenna 23.06.2012 päivänä kun olen tehnyt havumetsän kepparitallin kotisivut!ja hei miksi kiussaaatte (jotkut) 15 v jotka ratsastaa kepruilla:(

    • minä vaan..

      Keppareilla meno on mustakin mukavaa, eihän se nyt tietenkään ainakaan mun iässä oikeita hepoja voita :D Silti rakastan aina mennä keppareilla, ja siinä jos missä kunto kasvaa huomattavasti. Itellä on nyt 5 kangaskeppari, sivut meinasin niillekkin tehä :)

    • sennu03

      hei minä vaan...kiusaatko 15-17v-tyttöjä jotka menee kepruills?

    • Sennu03

      Tulkaa mun keppistallille se on tälle sivustolla siis ku kirjoitat Googlen Havumetsän keppistalli se eikä on muka

    • Heppatyttö

      Mulla on vaivaset viisitoista kepparia.. Olen pitänyt semmosia tunnin maastovaelluksia noille kepparinuorille... Mun lemppareita on ehkä Osmo, Destiny, Tikru ja Devil (: mä tykkään kans eniten maastosta ja esteistä! Meillä löytyy kenttä, hyvät maasto mahd, maneesi, tarhat, vesiboksi, taukohuone, satulahuone, sänkipelto laukkaamiseen, laitumet, ja vuonna 2011 remontoitu 18 hevosen talli.
      Varustekaapit löytyy myös jokaiselle hevoselle ja kaikille ois tarkotus hommaa riimutkin kun ei niitä ihan kaikilla vielä ole!

    • Heppatyttö: WOW! :) Mut kannatan et pidät sen kepparimäärän n. 15 et kaikki saa liikuntaa. :) mulla on sivut os.


      http://amanda123.suntuubi.com


      :)

      T. Amanda

    • lol

      Ite oon ratsastanut keppareilla, mutten enää kehtaa! Varsinkin kun asun keskustassa! Ja ihan sentaki lopetin, koska mua alettiin kiusata ja haukkua! Älkääkä sanoko et älä välitä niistä!! Koska mää todellakin välitän, ei mulla olis kavereita ei ainakaan poika puolisia, jos ratsastaisin keppareilla!!!!!!!!

    • heppppppahöööpeeeröö

      mulla on 56 keparii jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

      • Kht Tuulenpuuska

        56 KEPPARIA???!!!! O___o?! Mul on vaan reilut 20 ;D


      • mä vaa

        En usko muuten oot Solku.


      • Anonyymi
        Kht Tuulenpuuska kirjoitti:

        56 KEPPARIA???!!!! O___o?! Mul on vaan reilut 20 ;D

        Jaa, mullapa on 3...


    • Nasu

      mulla on vaan 2 kepruu...!:(((((((( *YHYYYYYYY, YHYYYYYYYYYY*

      • Keppari9999999999

        Mul on vasta kaksi kepparia harrastan keppiksiä ja oikeilla hevosilla ratsastusta toinen keppareista on itsetekemä se on tehty kankaasta ompelukoneella omellen.toinen on kaupasta hankittu monet sanoo et vähäks noloo! Oon nelosella ja mul on kamu joka harrastaa myös ratsastusta oikeilla hevosilla ja keppiksil.mul on koira ja kaksi gerbiiliä sekä ne keppikset toinen on Nano suomenhevonen ja toinen Nekku islanninhevonen


    • arkakeppari

      Moij! olen kanssa vitosella eikä ikä minulle ainakaan mitään merkitse yhessä vaiheessa olin hulluna kepruihin ja sitten en ja sitten taas hulluna ja siinä opin että kepparit ovat lähellä sydäntäni itsellä14keprua paras kaverikin aikoinaan keppari ihminen kunnes se sanoi siinähän menee vain rahaa kun niitä ostelee ja eikä tajuu että ku niitä myy ni rahaa saa!!!

    • miiipp

      Mulla on vaan seittemän kepruu yks kangas ja muut on sukka kepruja. Tässä oon kohta alkamassa tekeen kahta uutta kangas kepruu.

    • moii! miun ja miun kahen kaverin kaa oon pitäny keprutallii jo ens kesän kolme vuotta! meil on 31 kepruu! melkei kaikki on ite tehtyjä mut neljä on kaupasta. me mennää melkeiaina maastossa mutta kesällä hiekka ja nurmi kentäl! ja talvella myö mennää myös maneesissa! tallina toimii vanha navetta jota me ollaa lehmien jäljiltä kunnostettu n. 50 keprun talliks! kaikilla on suitset, päitset, riimunnarut ja loimet ja mahdolliset pyyhkeet. satulat joskus ollu mut todettii liian hankalaks! eikä must oo noloo et keppistelee vaik oon 13 vuotias! ja käytättekö raippoja? ja onks nettisivut vaikeet tehä?

    • kokemusta on

      Ensimmäiseksi: VAROITUS ! Ei kannata tehä 5 enempää kepparia, jos alatte harrastaa tosissanne niin ei aika riitä ainakaan mulla. Eikä niitä viiti myydä. Itse oon 13v, mulla on 7 keppihevosta ja oon harrastan jo 6 vuotta :) Rakastan mun keppareita, mutta aika on kortilla koska koulu ja kokeet. :P Älkää siis keräilkö kymmenittäin keppihevosia!

    • Keppis Hullu

      Mul on vasta 3 valmista keppihevosta mut on ollu 5 mut myin 2. Keppihevoset on ihania mut on tyhmää ku asuu kerrostalossa eikä voi tehä mitään mut en silti lopeta keppihevostelua :)

    • poppis1

      moi. olisiko jollakin myytävänä kepruja?

    • Kht Soihtu

      Minä olen 13-vuotias ja heppoja on n. 40. Ratsastelen aktiivisesti viikonloppuisin, koska koulu pilaa arjen. Käyn kisoissa ja olen keppareilla aika estepainoitteinen.
      Kannattaa rekisteröityä Suomen keppihevosfoorumille, http://skh.foorumi.eu itsekin olen siellä ja myyn hevosiani jne. Tallini sivut ovat http://khtsoihtu.webs.com

    • heppafani100%

      hei! mulla oli yli 20 keprua mutta 2 joutu tapaturmaan ja ns. "kuoli" ja annoin omatekemän kamulle synttärilahjaksi ja niin... mä rakastan keprui!! ja "kht" tarkoitaa "kepihevostallia" itsellä talli on mummolla jossa käytn joka viikonloppu.
      Mä tykään hypii esteitä eniten kyllä mä maastossakin käyn ja koulua.
      Tahtosin niin kovasti että saisin tuntioppilaita! Mutta miten jos jotaki kiinnosti niin jätän tähän omat sähköpostiosoteet ja niin [email protected]
      [email protected]

      • Anonyymi

        Oot niin samanlainen kuin mä!


    • keprut on parhaita

      Mulla on noin 13 kepparin talli ja harjottelen koulua tällä hetkellä :) Ja jos joku sanoo et se on noloo harrastaa keppareita nii määrääkö se koko mailmaa olla edes koskematta kepruun!!!

    • qwertyasd

      Joo o. Mäkin harrastin keppistelyä joskus mutta en enää. Oikeilla hevosilla tykkään enempi mennä :-)

      • RinzkuKeppari

        Kannattaa käydä katsomassa iisan tallli ja huvikumpu ranch. Saila ja Kat tekee aivan ihania keppareita. Itse en ole kyllä ostanut mutta käykää katsomassa huvikumpuranch.blogspot.com ja sitten on vielä runawayshorses.blogspot.com käykää katsomassa myös nettisivuni khtrantamaki.webs.com


      • RinzkuKeppari
        RinzkuKeppari kirjoitti:

        Kannattaa käydä katsomassa iisan tallli ja huvikumpu ranch. Saila ja Kat tekee aivan ihania keppareita. Itse en ole kyllä ostanut mutta käykää katsomassa huvikumpuranch.blogspot.com ja sitten on vielä runawayshorses.blogspot.com käykää katsomassa myös nettisivuni khtrantamaki.webs.com

        Ja websiin tai suntuubiin kannattaa tehdä sivut. Webs on enkunkielinen ja saattaa olla hankala tehdä mutta suntuubi on suomenkielinen ja ensimmäiset sivuni ovat olleet siellä.


      • LUKEKAAA ;)
        RinzkuKeppari kirjoitti:

        Ja websiin tai suntuubiin kannattaa tehdä sivut. Webs on enkunkielinen ja saattaa olla hankala tehdä mutta suntuubi on suomenkielinen ja ensimmäiset sivuni ovat olleet siellä.

        Hei kaikki! Olen 13w tyttö joka rakastaa hevosia ja ratsastusta mulla itellä on 6kepparii ja 2 kangaskeppaarii ihan kohta valmiina ;) millatteita talleja teillä on teiän Keppareille??? Ja ku meil on semmonen pieni lato joka on vähän niinku autotalli tai semmonen niin voisikohan sinne tehä tallin???


    • heppa höperö

      voi tehä

    • saharashorses

      moi,

      itse olen 12v tyttö Helsingistä, kepruja olen harrastanut vasta 3v.
      mie kans rakastan kepsuja ja otan niitä mukaan vaikka minne (esim. lomamatkalle)
      kunnollista tallia ei mulla oo, koska Helsinki :D
      mutta eipä tässä muuta, mut löytää Instagramista nimimerkillä "saharashorses" :)

    • yksinäinenteini

      Itselläni on 70 kymmentä kepparia ja en ratsasta niillä ollenkaan ne elää villihevosen elämää talli niillä on vaihtunu aika paljo ne on tällä hetkellä huoneessani jossain laatikossa mut haluisin saada tähän vastauksen voiko keppareita pitää leikkimökissä missä on hämähäkkejä ja hämähäkin seittejä? Ne olis täytettyinä ilman keppejä tuolla leikkimökissä varmaa tai ilman täytteitä laatikossa leikkimökissä

    • Pinkkunen

      Mulla on 8 kepparii tykkään ite olla maastossa
      😀😀

    • MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

      Miksi meitä haukutaan noloiksi?Kaikki melkein aina sanoo meille "juoksette vaan keppi haarojen välissä ja rakastatte kangasta" Nooh.. Mitä on sitten tämä- 》
      Juokseminen,Hyppiminen ne ovat harrastuksia.Ja myös kun sanoo kouluratsastus vähän kuin tanssi ja esteitten hyppiminen on korkeus hyppy
      Noh eikö vaikuttanut Se on harrastus!
      MIETI ENNEN KUIN KIRJOITAT
      IDIOOTTI!

    • mä tykkään kans keppareista ja mulla niitä on EHKÄ 15-20 en ees muista xD
      kht on lyhenne keppihevostallista ja jos haluut tehä ilmaset nettisivut nii se riippuu että millä ''ohjelmalla'' teet sen. Laita vaikka googlee että Make Yor Own Website tai että Tee Oma Nettisivu e tiiä veikkaus vaa :D

    • Anonyymi

      Heh.. tiiän et oon KYMMENEN (•.•) vuotta myöhässä mut siis alotin täk vuoden eli -21 kesällä keppariharrastuksen. Sillon mulla oli yks keppari ja tällä hetkellä on kolme xd. Kaikki ne on itetehtyjä (mut ei mun) kangaskeppareita. Hyppään kepparilla 60cm ja ilman n. 75cm, joka on aika hyvä siihen nähden että oon vähän alle 140cm pitkä! (Mun tallin nimi on Kht Caradon :>)
      Tässä viestissä oli siis pointtina että ei tarvi olla sm luokkaa pitkäaikasessakaan harrastiksessa (saati sitten n. yhen vuosenajan pituisessa..)! Kaikkee voi harrastaa ihan vaan tekemisen ilosta. :)

      • Anonyymi

        Mäkin oon aikas pahasti myöhässä.... ehkä se ei haittaa.. mulla on myös kepparitalli nimeltänsä Kht Windytown, ja mulla on 4 tällä hetkellä käytössä olevaa keprua. Mulla on myös 3 muuta kepruu mut ne ei oo tällä hetkellä käytössä. Mä tykkään tosi paljon maastoilla niitten kaa ja hyppii esteitä. Pääsen keprun kaa hypättyy vähän yli 100 cm korkusii esteitä ja ilman kepruu melkein 120 cm. Oon siis 163 cm pitkä. JA JOS SUA EI KIINNOSTA KEPPARIT NII ÄLÄ TUU TÄNNE HAUKKUUN NIITÄ!!!!!!


    • Anonyymi

      Mulla on 3 kepparii. Oon kohta 11-v ja oon 4 luokalla. Mä harrastan ratsastusta, keppareistakin tykkään mutten "harrasta harrasta" niitä. Silti toivoisin että voisimme rakentaa tai ostaa pihaamme keppihevostallin. Tallissa olisi 6 karsinaa, varustekaapit ja naulakot, pieni kahvittelutila sekä rehuvarasto. Eli ei nyt todellakaan mitään pientä tai hirmu isoa tallia, semmonen keskikokoinen olisi kiva. Tykkään toki olla keppareiden kanssa ja varsinkin ratsastaa niillä, mutta olisi paljon kivempaa touhuta niiden kanssa jos niillä olisi talli. Tykkään eniten mennä keppareiden kanssa esteitä, mutta koulu ja maastoilukin on aivan ihanaa! :) Minun tämänhetkiset kepparit:
      1. Keppari
      Rotu: Connemara
      Väritys: Ruunivoikko
      Nimi: Franky
      Ikä: 23-v
      Sukupuoli: Ruuna
      Käyttö: Esteratsu

      2. Keppari
      Rotu: Friisiläinen
      Väritys: (No musta tietysti)
      Nimi: Adelle
      Ikä: 14-v
      Sukupuoli: Tamma
      Käyttö: Maasto-ja kouluratsu

      3. Keppari
      Rotu: Arabi
      Väritys: Kimo
      Nimi: Lumo
      Ikä: 18-v
      Sukupuoli: Ruuna
      Käyttö:Esteponi
      (Kaikki kepparini ovat kangasta ja olen ostanut ne.)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe