Milloin menetit POIKUUTESI?

poikuus meni........

Erotetaan nyt tämä poikuus ja neitseys.... eli ei mies voi neitsyyttään menettää mutta poikuuden kylläkin. Joten minkä ikäinen olit, oliko tyttö samanikäinen (tai kait sekin on poikuuden menetys jos kumppani oli toinen mies /poika). Jännittikö, missä. olitko selvinpäin jne.. kuka nyt haluaa kertoa mitäkin.
Toivottavasti rehvastelijat ja sadunkertojat eivät kommentoi..poikuus meni 12 v. melkein mummolle jne...näitä satujahan on kuultu :) . Joten rehellisiä vastauksia tai pitempiäkin kertomuksia, miten vain. Sana lienee vapaa.

100

12447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m. 24

      Poikuus meni 15v. ihan turhan aikaisin ja väärälle tytölle. No ompa tuokin koettu ja muutama muu hölmöiy. Aika parantaa haavat ja onhan se jostain aloitettava. Nyt ihan hyvässä suhteessa ja sujuu-

    • eka kerta.

      Olin 25-vuotias ja nainen oli 26. Molemmille eka kerta. Oltiin selvin päin. Naisen asunnossa. Yhdyntä kesti tunnin. Aikaisemmin olin jo sormettanut naiselle orgasmin ja nainen oli nuollut minulle orgasmin.

    • ex. poika 28v.

      Poikuus meni 17v. , kokeneempi ja vanhempi nainen vei. Tuli kavilaan ja istu samaan pöytään, vaikka tilaa olisi ollut muuallakin - melko suoraan meni asiaan. Minä korvat punaisina ja kalu kovana kuuntelin sen juttuja. Pokas mut siitä ja mentiin sen asunnolle (ukko jossain työreissussa). Laukesin sen kynsissä pari kertaa, isommat kiimat pois.. ja sitten pääsin työntämään, mahtavaa. Useamman kerran naitiin, sinä iltapäivänä. Tapasin muutaman kerran jälkeenpäin ja aina yhtä mahtavaa. Vieläkin kiima iskee päälle kun muistelen sitä kesää.

    • nytM.35

      Kyllä on kovin vähän, näitä poikuudenmenettäneitä..neitsyyden näkölään kylläkin. Multa lähti poikuus 16v. saman ikäisen tyttölapsen kanssa, oli kevättä ilmassa ja kaljaa päässä - räpeltämistä koko touhu - olisi kummaltakin saanut jäädä kokematta vielä tuossa vaiheessa ja iässä.. Vähän kaduttaa kummankin puolesta, mutta tehty mikä tehty ja tekemättömäksi sitä ei enään saa.

    • Sickpack M40

      29-vuotiaana venäläisen ilotytön kanssa. Hän oli muutaman vuoden nuorempi ja kaunis. Olin melkein selvin päin, ja hän oli täysin selvänä.

      Tänä vuonna tehtyjen arviointien perusteella kärsin kuulemma 16-vuotiaasta asti paniikkihäiriöstä, sosiaalisten tilanteiden pelosta ja yleistyneestä ahdistuneisuushäiriöstä, jotka johtivat eristäytymiseen, yksinäisyyteen, huonoon itsetuntoon ja masennukseen. Lisäksi oli kiusatuksi joutumista ja ahdas esinahka, joka leikattiin vasta 29-vuotiaana. Niistä monista syistä johtuu myöhäinen ikä ekalle kerralle.

    • M, 28, Turku

      24 vuotiaan, suunnilleen samanikäiselle tytölle joka oli huomattavasti minua kokeneempi. Nyt 28v ja tämä on edelleen ainoa kertani.

    • m.22v.

      16v. 32 vuotiaalle miehelle ja 19v.vuotta vanhemmalle tytölle. Mukavasti meni molemmat kerrat - ja samaan tahtiin jatketaan.

    • mies

      Poikuus meni A..a naiden.Kiitos siitä.

    • m.43 v.

      Poikuus meni ilotytölle 18v. synttäreilläni - kaverit olivat järjestäneet yllätyksen. Tyttö oli kokenut ja teki melkein mitä vain ja minä sain, pariinkin kertaan, vaikka kännissä kuin käki.
      Seuraavalla viikolla, olikin sitten pippelissä pumpulipuikko, sukupuolitautien polilla ja se näytteen ootto ei ollutkaan yhtä kivaa. Ja nolotti. Lääkekuuri ja kontrollikäynti myöhemmin. Ja lääkärin "luento" se vasta nolottikin.
      Olisi kokemus kaikkiaan saanut jäädä, silloin kokematta - olin muutenkin ihan kakara vielä silloin.

      Mutta asia suljettu, menneitten muistojen kirjoihin.
      Nyt onnellisesti naimisissa ja lasten isä ja piparia tarjolla, aivan mukavasti.

    • salaisyys

      Kuka kertoi naiselle, että nyt meni poikuus? Tuskin kukaan.

      Kuka kertoi parhaalle kaverille, että meni poikuus viime lauantaina. Tuskin kukaan yli 18 v.

    • nuori ori

      olin 15 ja tyttö 14. Asuttiin silloin lastenkodissa. Se oli mun eka rakkaus ja tehtiin se selvin päin vielä.

    • määvaan2432

      Poikuus meni 18 vuotiaana, kun eräs tyttö pisti viestiä, että häntä panettaa ja sanoin että tuu niin pannaan. Siinäpä sitä tulikin melkein vuosi oltua yhdessä.

    • 19vbi

      16 vuotiaana menetetty poikuus sekä tytölle ja pojalle. Tyttö oli vuotta vanhemman isosiskoni paras kaveri ja poika oli rinnakaisluokkalainenbi poika

    • orhigier

      Olen 18v tyttö, mutta voin kai silti kertoa. En kyllä tosin tiedä ovatko pojat valehdelleet :D

      Omalla ekalla kerrallani vein ensimmäisen poikuuden. Minä olin 14v ja poika oli 13v. Seurustelimme pari kk kaukosuhteessa ennen tätä. Olimme vähän hiprakassa,
      Toisen poikuuden vein kun olin 16v ja poika oli 17v. Se oli yhden illan juttu yhden samassa koulussa olevan pojan kanssa. Olimme kännissä.
      Kolmannen poikuuden vein kun olin 16v ja poika oli 15v. Seurustelimme 2kk ennen tätä ja 4kk sen jälkeen. Olimme täysin selviä.
      Neljännen poikuuden vein kun olin 17v ja poika oli 18v. Ensi kuussa olemme seurustelleet 1vuoden. Olimme kännissä.

    • Setämies22

      18-vuotiaana. Tyttö oli 21-vuotias. Molemmat selvinpäin, häntä panetti, minua pelotti ja hermotti...

      Ei ollut kummoinen kokemus, yliarvostettua koko yhdyntä homma...

    • zvqr

      Taisin olla 18. Kotitalon pihassa teltassa keskellä päivää. Oli oltu yhdessä jo muutama kuukausi, mutta ei aikaisemmin rohjettu mennä niin pitkälle lukuisista yhteisistä öistä huolimatta. Kovin estoisia ja jännittyneitä molemmat olimme ja ensikertalaisiakin vielä ynnä saman ikäisiä.
      Niin kivaa ja hauskaa oli, että kun alkuun päästiin niin alettiinkin harrastaa varsin vilkkaasti.

    • sivistynyt_nuorimies

      Poikuus lähti reilu viikko sen jälkeen, kun olin täyttänyt 19 v. Seurustelin silloin vuotta nuoremman tytön kanssa, joka kyllästyi jahkailuun ja otti ohjat niin sanotusti omiin käsiinsä. :D Mukavaa oli, mutta toisella kerralla onnistuikin sitten paljon paremmin!

      Ja 24-vuotiaana harrastin seksiä ekaa kertaa miehen kanssa. Kyseessä yhden yön juttu. Mukava kokemus sekin, ei kaduta. Nyt olen siis 26-vuotias.

    • 100naista4real

      Poikuus meni 15-vuotiaana Agricolan kirkon rappusten vieressä, promilleja ehkä yksi kappale. Vastapuolena "ihan kiva" blondi, vuotta vanhempi, jota ei onneksi tarvinnut enää koskaan nähdä. Kokemuksena samaa luokkaa kuin olisi kusella käynyt.

    • En ole vielä menettänyt sitä. HÄHÄÄ!

      • lerssiimuri

        Lol oot varmasti ylpeä


    • calinda

      Poikuus meni 20-vuotiaana vuotta nuoremman neidon kanssa. Siitä olen ylpeä, että oltiin molemmat selvänä. Naiselle en kertonut olevani neitsyt, mutta parhaille ystäville kyllä kerroin, että nyt se poikuus meni.

    • Kokematon 23

      En ole menettänyt, tuliko yllätyksenä?

    • Perkele

      alko pierettää ku luki näitä

      • alla auringon

        33-vuotta eikä ole mennyt vieläkään, jos lasketaan kerraksi se ettei ole maksanut seksistä. Minä olen luonteeltani introvertti. Eristyin ja jouduin eristetyksi jo yläasteiässä muista nuorista. Teini-ikä meni täysin yksin. Minusta tuli tuppisuu aikuinen. Olen sellainen, joka istuu muiden seurassa hiljaa eikä omaa mitään työkaveria tai kapakan kasvotuttua tutumpaa ystävää. Minulle on koko ikäni käynyt niin, että kun olen ollut ihmisten kanssa on pää ollut tyhjänä ja sanat katoavat mielestäni kun jotain pitäisi sanoa. 18-vuotiaana isäni pääsi vankilasta ja huomasi sosiaalisen poikkeavuuteni. Isäni hallitsee unihypnotisoinnin josta en ollut tietoinen.

        Isääni tuppisuisuuteni inhotti ja hän alkoi pahoinpidellä minua unihypnoosilla nukkuessani. Sen asemasta, että hän olisi mielenhallinta taidoillaan yrittänyt parantaa tätä ominaisuuuttani hän alkoi vahvistaa sitä. Koska olin hiljainen tuppisuu saisin isäni mielestä pysyäkin sellaisena kunnes tappaisin itseni. Isäni oli helppo pahoinpidellä mieltäni nukkuessani koska asuin 25-vuotiaaksi asti kotona.

        Isäni on kiero hirviö, joka pitäisi lopettaa. En vain viitsi tappaa häntä koska joutuisin vankilaan ja vuosia on mennyt hukkaan hänen takiaan muutenkin.

        Tässä tilanteessa en tietenkään ole päässyt keräämään oikeita seksikokemuksia vaan olen aina maksanut huorille heidän palveluksistaan. Koska en aina ole saanut oikealla hetkellä sanoja suustani on sosiaalinen elämäni vahingoittunut pahasti En siis ole pelkästään menettänyt seksielämää vaan koko ihmissuhdeverkoston. Myös työpaikkoja minulta on mennyt ohitse koska en ole saanut oikeanlaista ulosantia haastattelussa. Töihin olen kuitekin silti aina jossain onnistunut pääsemään
        En kuitenkaan ole katkera ihmisille joilla ei ole mitää osaa ongelmiini. Osaan rakastaa lähimmäistä yhtälailla kuin vihatakin.
        Seksi ei minusta tunnu kovinkaan tärkeältä joskus himottaa ja noin kerran viikossa masturboin, jos rahaa on voin mennä huoriin.
        Ehkä joskus harrastan seksiä maksamatta ehkä en, tällä iällä asia ei vain enää tunnu niin relevantilta.


    • pervo

      5 ja puol partneri saman ikäinen en muista juuri mitään

    • Kybsä

      30-vuotiaana meni, nyt häät tulossa saman ihmisen kanssa ja olen onnellinen mies. Kannatti odottaa.

    • mennyt on

      olin 13v ku ekan kerran olisin saanut pimppiä mutta en osannut tehdä mitään.toisen kerran 15v oli taas tavara edessäni ja en osannut laitta piliä sisään.ja 16v taas pokasin tytön mutta en sanut piliä sisään.ja ekan kerran RAKASTELIN 17v silloisen 15v tyttöystäväni kanssa.ja häneltä meni neitsyys samalla.ja minulta menny myös neitsyys ja olin 33v kun ekan kerran mies nai minua

    • troll

      Poikuus meni 12vuotiaana melkein mummolle

      • tero25

        minkä ikänen mummo? millainen?


    • kakskasina

      28-vuotiaana meni muutama viikko seurustelusuhteen alun jälkeen. Olimme täysin selvinpäin. Nainen oli vuotta nuorempi, ja kerroin etukäteen poikuudestani. Hän ei ollut kokematon, ja oli otettu siitä, että oli ensimmäiseni. Eka kerta ei kauaa kestänyt, mutta tuntui ainakin minusta todella hyvältä. Ja kyllähän siinä sitten nopeasti pääsi jyvälle touhusta seuraavilla kerroilla. Olemme nyt olleet puolitoista vuotta yhdessä, ja seksi on molempien mielestä upeata.

      • 124578

        Minulta meni poikuus 26-vuotiaana minua jonkun vuoden vanhemman naisen kanssa. Olemme edelleen naimisissa, joten ei siitä ainakaan mitään traumaa tullut, vaikka se poikuus kesti niinkin kauan. Olin kyllä masturboinut sitä ennen toistakymmentä vuotta ja teen sitä joskus vieläkin. Nyt olen 80-vuotias ja se ensi kerta oli ikimuistettava kokemus, jota vieläkin muistelen.


    • Pelkuri

      Luonnollisestikkin vituttaa tällaiset kyselyt kun olen 23-vuotias eikä poikuus ole vielä mennyt. Olen niin arka naisten suhteen joten pelkään etten tule pääsemään ollenkaan poikuudestani eroon. Olen kyllä muutenkin arka melkein kaikissa elämään liittyvissä asioissa.

      • Hui hui!

        Kun pelottaa naiset - vuotaa viisi päivää eikä kuole!


    • Nirunaru

      Olen nyt 30 nainen ja menetin neitsyyteni 15-vuotiaana vuotta vanhemmalle kundikaverilleni, hänen huoneessaan lukitun oven takana vesisängyssä. Olin todella kiihottunut ja sain orgasmin melkein heti, kundi jännitti ja hänellä kesti hiukan kauemmin. En usko että hän edes tajusi minun tulleen, sen verran se jostain syystä nolotti että yritin olla niin hiljaa kuin mahdollista. Harrastimme seksiä vielä kerran sen jälkeen, sitten jätin hänet koska rakastuin päätä pahkaa nykyiseen aviomieheeni.

      Hän oli 18 ja minä 16 kun vein häneltä poikuuden, olimme molemmat vielä kokemattomia ja häntä jännitti niin valtavasti että kyrpä ei meinannut pysyä pystyssä ollenkaan. Siitä kärsimme melkein puoli vuotta kunnes yhtäkkiä ongelma katosi jälkeä jättämättä ja kaikki alkoi toimia.

      • Tietämätön

        Mikä on vesisänky??


      • peelohunter
        Tietämätön kirjoitti:

        Mikä on vesisänky??

        Voi vittu sänky joka on täytetty vedellä


    • kun ei irtoa

      20v ja tädille joka oli silloin noin 40v sen jälkeen en oo pillua saanu

    • sillon meni,

      kun ensimmäisen nain.

    • nyt 19

      Huomenna ;)

    • Sinne meni

      Olin riparilla, tais olla 3 viimenenpäivä. Menin vähän myöhemmin suihkuun kun muut pojat, kun en jaksanut herätä heti 8:00. Siinä viimesten tultua pois minä päätin mennä suihkuun. Suihkussa ollessani ihmettelin että joku huutavat jotakin menin pukuhuoneeseen katsomaan. Siellä oli meidän isonen joka oli tullu tarkistamaan oliko suihkussa enään ketään. No tarkemmin en kerro mutta siitä se sitten lähti. Olin 15 Isonen oli 16 oltiin selvin päin.

    • Heutrr

      Minä Menetin 14 -Vuotiaana oltii "umpirakastuneita".
      Leffaa katsellessa yhtäkkiä vaan kummankin alkoi tehdä mieli mikäs siinä,
      Vieläkin yhdessä ;)

    • ppppläski

      27v,tallessa on.Kivahan tuota olisi päästä kokeilemaan ihan oikeata seksielämää mistä kaikki muut puhuu.Sitä kun on vaan sen näköinen ettei kelpaa,niin taidampa vain jatkaa haaveiluani.

      • pampulaenkeli

        kelpaisiko 30v, raskaana olevan apu?


    • prrrrrboyy

      17 vuotiaana elämäni naiselle, kenen kanssa olemme vieläkin :)

    • tjajaajja

      15v ja aivan oikealle tytölle (ei ollu sargasmia)

    • 20-vuotiaanahan tuo meni. Intin jälkeen TJ-0-risteilyllä Ruotsissa asuvalle samanikäiselle suomalaistytölle. Alkoi siinä vaiheessa olemaan jo sellainen pakko-päästä-poikuudesta-eroon-vaihe päällä, joten rima ei ollut kovin korkealla.

      Tuosta alkoi sitten tasaisen varma saaminen aina silloin tällöin ja sen jälkeen pisimmät tauot seksin saamisessa ovatkin tulleet vasta naimisiin mentyäni. Pillua olisi kyllä ollut tarjolla enemmän kuin koskaan...

    • viivasuorana

      Muistoissani haluan vain eteenpäin.. Taisin olla 17 vanha ja sen aikainen emäntä hiukan vanhempi.. Jäi mieleen ajatus, kun siemen laskee, jätkä lähtee jä jätkä läks.. En ole katunut, en "panoa" en lähtöä.. so long ja taas mennään!

      • EI MESTÄ MUISTELEMAA

        Menetin poikuuteni ekankerran nuorena saunassa vanhemmalle miehelle pyllyyn. Kun olin 15v niin nelikyppinen nainen vei loput poikuutrni. Ei jäänyt paha mieli kokemuksista.


      • Anonyymi
        EI MESTÄ MUISTELEMAA kirjoitti:

        Menetin poikuuteni ekankerran nuorena saunassa vanhemmalle miehelle pyllyyn. Kun olin 15v niin nelikyppinen nainen vei loput poikuutrni. Ei jäänyt paha mieli kokemuksista.

        tuliko peniksellä sisään....mua kiusattiinn etusormella


    • mies 23

      19 vuotias olin ja tyttö 15. Itse rakentamassani festaripakussa, patjat lattioilla ja verhot ikkunoissa. Olimme olleet yhdessä muutaman kuukauden ennen tätä. Kaupungilla kadun varressa oli auto ja tytön kotona oli vieraita. Hän ehdotti autoani ja ei tarvinnut kahta kertaa käskeä. Tulin sangen nopeasti, pieni huili ja uusi kierros niin sai hänkin. Hän oli kokeillut paria miestä ennen minua mutta oli ihan kiva kun osasi neuvoa ja vähän auttaa. Tämän jälkeen olimme yhdessä vielä 2 vuotta. Nykyisen vaimoni kanssa olemme myös hyödyntäneet autoani, en tosin koskaan ole kertonut että menetin täällä poikuuteni. Auto siis on ns. hippi-VW ja aivan viimeisen päälle laitettu.

    • m. 33

      15v. 28v. kundille ja 17v. samanikäiselle tytölle.

    • qweoptryh

      12-vuotiaana meni aika isäm maalliselle tytölle :D

    • 18 v. ja vieläki tallella tosin ois aika menettää mutt ei oo tullu oikeet hetkeee

    • poika 29 v

      Poika olen vielä ja varmaan hamaan hautaan saakka. Joskus 10 vuotta sitten saaton runkata 3 krt pv:ssä mutta sitten luin et se on syntii ja huomasin että siitähän pirulauta rankastaan, joten nyt runkkaan sellaset 2 tai 3 kertaa kuussa.

      • asdaskgiy

        eikä muuten oo trolli, ihan totta. Täälä on nimittäin niin helppo huijata ettei siinä olisi mitään mieltä, siksi puhun totta.


    • Eckerö-Line

      Poikuus meni kun vietin 40-v synttäreitäni perjantaina päiväristeilyllä. Tapasin laivan karaokebaarissa noin viisikymppisen kivan naisen ja kun lähdimme hyttiimme "paukuille" PÄÄDYIMME SÄNKYYN JA NUSSIMAAN.

    • 17w meni

      Poikuus meni 17 vuotiaana 17 vuotiaalle tyttöystävälle. Oltiin molemmat selvinpäin ja itseä ei oikein jännittänyt ku vähäsen ja oltiin molemmat rentoja ja naurettiin erehdyksille. Oltiin seurusteltu yli puoli vuotta ennen ku harrastettiin seksiä ekaa kertaa, mikä helpotti asiaa varmaan aikas paljo.

      • 17w meni

        valehtelin, olin 15 kun menetin poikuuteni yhden pummin kanssa sillan alla kännissä...


    • Dogimon on feikki

      Menetin neitsyyteni 14 vuotiaana 14 vuotiaalle tytölle. Tehtiin se autiotalon sisällä jollain likaisella sängyllä(hyi) jossa oli joku pummi nukkunut koska siellä oli kaikki sen vaattet ja peitot. Sit vähän ajan päästä sinne tuli se pummi ja näki meijät ja varasti sen tytön stringit ja runkkas ja haisteli niit sit laitoin mun sormet sen muijan pilluun ja tuoksu ihan vitun hyvält sit se pummiki haisto niit ja oli iha kikseis sit mun muija otti silt viel suihin. Ei oo kusetusta

    • Panettaa vhbcfjg

      Moikka.... Mietin vaan olisko Saarijärvellä päin parikymppistä akkaa jonka kanssa pääsis kokeilee?

    • 15v uros;)

      Poikuus meni 14 vuotiaana 15 vuotiaalle tytölle. Vähän hiprakassa oltiin:D

    • sudenpentu 69

      15v ,14v tytölle partioleirillä, lapissa, telltasaunassa ja kiljupäissä...

    • näin mä

      selvin päin 21 vuotiaana...vastapuoli 16v.

    • onnituneet orkut :)

      17v,, vanhemmallemiehelle ja samana vuonn, spri vuotta vanhemmalle tytölle. Hauskaa oli ja oltiin kaikki selvinpäin.

    • tosiasia 3

      En ole vielä menettänyt,se on pakko myöntää koska olen todella ujo jännittäjätyyppi ja sopivaa ehdokasta ei ole vielä tullut kohdalle.ikä mulla on 43 v.

    • yrw

      Periaatteessa 5-6-vuotiaana kahdelle naapurin tytölle, mutta käytännössä vasta 22-vuotiaana...liekö sitten jotain traumoja jäänyt ekasta kerrasta kun noinkin kauan oli väliä.

    • joumama2

      15w se poikuus lähti tyttöystävän kanssa selvinpäin. Myöhemmin miettiny että lähti väärän henkilön kanssa mutta elämä on mitä on.

    • dhndnd

      17v eikä vieläkään oo lähteny. Viime vuonna on joku vuoden vanhempi pillua tarjonnut mutta oon halunnu oottaa. Eikä täs mitään kiirettä oo.

    • herra di.

      24-vuotiaana ja tyttö oli 20 sekä molemmat oltiin opiskelijoita.

    • nuorempi

      paria kuukautta vajaa 16 olin ku lähti, tyttö oli 17. Ihan hyvällä muistelen vaikka tytöstä sukeutuikin myöhemmin varsin esimerkillinen pettävä kusipää.

    • M.22

      Kohta tasan vuosi, kun baarista bongasin puuman. Sinne jäi estot. ujous ja poikuus meni. Hyvä koemus -, useapi kokemus sen jälkeen :)

    • eero80

      Itse menetin poikuuteni vasta 35 vuotiaana kun lopulta päätin käydä maksullisen naisen luona "hoitamassa asian pois päivä-järjestyksestä". Tämän jälkeenkään en ole juurikaan seksiä kenenkään kanssa harrastanut. Vielä nykyäänkään en ole suudellut koskaan ketään ja vasta viime aikoina olen käynyt kerran treffeillä tms. Syynä varmaan nuorempana ujous ja sen jälkeen olen vaan tottunut asumaan itsekseni ja panostus opiskeluihin biletyksen tms. kustannuksella jonka johdosta 20:nä ei koskaan tullut käytyä ulkona kun aika meni töissä ja opiskellessa. 30:senä taas tuli sairaus joka siirsi minut pois deittailu tms. kuvioista.

    • Anonyymi

      24 ja valmis vaikka ampumaan puolet tästä kommenttikentästä saadakseni kerran.

      • Anonyymi

        Sama epätoivoinen tilanne, mutta ikää 6 vuotta enemmän. Maksullisella käymistä olen harkinnut monta, monta kertaa tosissaan ja reilusti toistakymmentä vuotta, mutta aina viime tipassa jää ottamatta yhteyttä, kun joku on täällä kiertueella. Mielessäni olen käynyt läpi koko prosessin ja pelkään esim. että en kykene käymään alussa suihkussa tarpeeksi nopeasti (vaativat peseytymistä), aika loppuu kesken, heti laukeamisen jälkeen (hankala pukea vaatteita ja näyttätyä ulkona, kun minulla on voimakas erektio vielä 10 minuuttia laukeamisen jälkeenkin) komento poistua asunnosta. Avustettua ja kallista itsetyydytystähän tuollainen on, mutta on joitakin maksullisia, jotka oikeasti nauttivat työstään, ainakin joitenkin asiakkaidensa kanssa (tuskin minun kanssani), mutta heilläkin on koko päivä täynnä asiakkaita, joten on ymmärrettävää, että kiinnostus ja himokkuus ei riitä kaikille. "Orgasmin saaminen laskee työn tehokkuutta ja on seuraavalta asiakkaalta pois, kun ei ole enää sitten yhtä kiihottunut"

        Olen täysin vakuuttunut, että ilmaiseksi en tule saamaan koskaan, koska en ole tähän mennessä saanut ollessani parhaassa iässä, ja viime kuukausina kaljuuntuminen on edennyt nopeasti ja se masentaa todella paljon.


    • Plin itse 18v ja tyttö 16v tyttö oli seurustellut jo aikaisemmin kaverin kanssa ja tiesi mitä halusi. Ähräsimme metsätien reunassa auton takapenkillä (Opel Ascona A koppainen) helvetin ahdasta hankalaa ja pimeää. Pillukaan ei oikein luistanut, mutta jotenkin saatiin homma läpi.

      Tästä meni vuosi, kun tapasin seuraavan tyttöystävän. Hän edelleen 16v mä 19v. Asuimme molemmat kotona vielä. Vanhemmat olivat kuitenkin suopeita ja antoivat häärätä rauhassa. Rakasteltiin heillä kotona hänen sängyssä eka kerran. Saatiin olla ihan rauhassa ja opetella lemmen aakkosia, monesti ja paljon. Ihana tyttö, ja ihana nainen näin melkein 30 vuoden tuttavuuden jälkeen. Molemmat tahoillamme, mutta edelleen pidämme yhtä.

      Tästä oppineena, kun tähän omaan kotiin pian alkaa tulemaan ehdokkaita teineille, niin häslätköön rauhassa. Ne on tärkeitä hetkiä nuorille.

    • Anonyymi

      Olin 14v. Klassiset kotibileet ja päädyimme sänkyyn.

      Oli samalla myös ensikosketus pilluun jonne työnsin sormeni, märkyys yllätti sillä hänen pillu oli todella liukas ja märkä.

      Kokeilin kullia sisään ja siinähän kävi niin klassisesti, että siinä ihmetellessä sperma ryöppysi heti ekalla työnnöllä..

    • Anonyymi

      13 v lähti kaverin 15 v isosiskon kanssa. Ihan liian nuori olin.

    • Anonyymi

      Menetin poikuuteni kerran kun liftasin kotiinpäin Helsingistä ja sain kyydin rekkaan. Kuskina kiva kaveri, joka alkoi aika nopeasti jutustelemaan seksiasioista kysellen keikke kokemuksistani. No eihän minulla muuta kokemusta ollu kuin runkkaaminen. Sitten hän kysyi, että mitä minä tyttäsin tyttöjen asuista ja eikö se ollut epäoikeudenmukaista, kun niillä oli niin kauniit ja ihastuttavat vaatteet ja meillä pojilla surkean tylsät. Minä myöntelin asian olevan niin. Sitten hän jatkoi ja kysyi, että olinko koskaan kokeillut naisten asuja, esimerkiksi äidin tai siskojen... No vähän arkaillen myönsin, että niin oli tullut tehtyä. Kun hän vielä kysyi, että halusinko kokeilla nyt siinä isossa rekassa, niin ähkin vähän ja lopulta myönsin. Hän kertoi hänellä olevan siinä takaosassa muutamia asuja ja jos halusin, niin ajetaan levärille ja kokeillaan. Niin tehtiin. Hän kaivoi ihania alusasuja jostain kassissa ja pina meillä oli molemmilla kauniit nailoniset ihanuudet yllä. Sirryimme sinne makuupaikalle. Hän veti verhot eteen ja niin sinä sain miestä ensi kerran niin anukseen kuin suuhunkin. Tyytyväisinä jatkoimme matkaa ja muutaman sadan kilometrin päästä käännyimme vielä eräälle huoltoasemalle, missä sain imeä vielä kerran ja sain myös anaaliin. Se oli niin upea kokemus, että sitä on harrastettu sen jälkeen usein.

      • Anonyymi

        pukeutui itsekin. mut puki kusi tytöksi

        mulla jäi päälle. ihana pukeutua naiseksi ja mennä hyvän miehen kanssa


    • Anonyymi

      Minä menetin poikuuteni eräälle tutulle naapurin miehelle, joka pyysi minua viikonlopuksi auttelemaan mökkinsä kesäkuntoon laittamisessa. Hänen vaimonsa oli sukuloimassa sisarensa luona ruotsissa ja kysäisin äidiltäni jos se sopii. Olin silloin 16-vuotias. No äitihän antoi luvan (isään en ollut nähnyt vuosikausiin heidän eronsa jälkeen), sillä äidinkin mielestä oli hyvä että pääsisin vähän muuallekin ahtaasta asunnostamme ja äitin sanoi haluavansa mennä viihteeseen. Arvasin mitä sieltä oli hakemassa... No, olimme mökillä ja puhdistimme paikkoja. Laskimme veneen vesille ja lämmitimme rantasaunan. Saunassa naapuri tarjosi minullekin vähän olutt ja lupasi olla kertomatta äidilleni siitä. Hän oli todella kiva mies ja pidin hänen seurastaan. Siinäjuttelun lomassa hän alkoi utelemaan, että joko minulla oli ollut tyttökavereita "ihan silleen"? No eiohän minulla. Joitakin runkkukohteita ja fantasioita, mutta en ollut päässyt edes sormella kokeilemaan koloa. Ainut nainen jonka alstomana silloin tällöin olin nähnyt oli oma äitini. Sitten hän kysyin että olinko koskaan runkkaillut kenenkään toisen pojan tai iehen kanssa, sillä hän piti itsestään selvyytenä, että minun ikäiseni pojat olivat jo runkkailleet aika kauan. Hänen tarinansa menivät seksikeskeisiksi enemmän ja enemmän ja kun hän kysyi, että halusinko nähdä kun hän runkkaa. Kurkku kuivana pystyin vain nyökkäämään ja siinä hän veteli kulliaan lauteilla vieressäni, enkä laittanut lainkaan hanttiin kun hän otti kädestäni kiinni ja vei sen kyrvälleen pyytäen miua runkkaamaan sitä... epävarmana, ja sydän pamppaille tein sen ja pidin siitä!!! Sitten hän ehdotti, että jospa vaan pesytyisimme ja menisimme ylös mökille jatkamaan. Niin tehtiin. Mökillä hän korkkasi itselleen oluen ja minulle siiderin ja istuimme tuvan sohvalle, missä hän laittoi videonauhan koneeseen. Ja filmi mikä silmieni eteen avautui oli kovemman luokan she-male filmi, missä isorintaiset tyttojan imeskelivät ja naivat toisiaan. Kaikilla upeat naisten alusasut yllään. Kun naapuri kysyi, että mitä tykkäsi siitä niin karhealla äänellä' pystyin vain myöntämään, että se oli hyvä, todellä hyvä ja siinä vaiheessa jo hyväilin kaluani hänen vieressään. Sitten hän taas jatkoi ja kyseli, että olinko minä koskaan kokeillut naisten alusasuja? Hän pyysi minua vastaamaan rehellisesti, sillä jos olin ja jos haöusin, voisin nytkin tehdä sen, sillä makuuhuoneen kaapista löytyisi vaikka mitä vaimonsa ihani asuja. No myönsin, että olin joskus salaa kokeillut äidin asuja ja jäänyt jopa kiinikin siitä. Siinä vaiheessa kaikki alitajuinenkin vastusteleminen oli poissa. Siirryimme makuuhuoneeseen missä hän kaivoi kaapista ihan täydelliset naisten alusasut sukkanauhaliiveinen, saman väriset rintaliivit ja pikkarit. Kupit täytettiin sukilla ja lopuksi sain kiinnittää
      nailonit sukkanauhoilla. Tunne oli valtava. Ei minua kahdesti tarvinnut kehoitella kun palasimme tupaan katsomaan filmiä, kun hään ohjasi huuleni kullille ja aloinensimmäisen kerran imemään miehen kullia!! Sinä ilta sain sen myös anukseeni. alkuun se koski rasvasta huolimatta, mutta kipu katosi hetken kuluttua ja sain elämäni parhaimman seksuaalisen nautinnon sinä yönä ja vielä muutaman kerran uudestaan ennenkuin palasimme kaupunkiin. Hyvin usein olin hänen luonaan sen jälkeen salaa kun hänen vaimonsa ei ollut kotosalla. Kerran tunnustin äidilleni hommani, kun hän alkoi utsimaan, että mite minä niin usein nykyisin kuljen naapurissa ja kun kerroin, hän sanoi sen olevan ihan ok, kun vaan en itseäni vahingoita ja että se oli monin verroin parempi kuin kulkea muualla 'pahanteossa'... Pari vuotta meni ja äitini kertoi minulle sukusalaisuuden, että hänen veljensä, siis enononi harrasti naisten asuihin pukeutumista ja oli tehnyt sitä jo ihan pienestä alkaen. Äiti jatkoi ja sanoi joskus esittelevänsä minutkin änelle tyttönä... Näin se alkoi, kun minä menetin poikuuteni,

    • Poikuus meni 14v ja tyttö oli 15v

    • Anonyymi

      Olin täyttänyt 17 v keväällä.
      Olin auttamassa naapurin kesämökillä halon teossa kahden ikäiseni kaverin kanssa.
      Siinä kavereiden kanssa katseltiin ihanaa rouvaa kun se kesähameessa pyöriskeli laittaen kahvia ja ruokaa.
      Isäntä katseli meitä naureskellen ja heitteli kaksimielisiä juttuja. Bii
      Kun oli ilta oli talkoo sauna lämmin ja isäntä käski meidät saunaan. Itse lähti laittamaan katiskoja. Käski vaan nauttia.
      Saimme jokainen oman lonkero tölkin ja hörpimme saunassa lauteilla juomaa ja juttelimme kuinka rouva on komea, saisikohan siltä pillua. Se oli sellaista kerskumista, sillä kukaan meistä ei ollut edes nähnyt pillua kun porno lehdessä.
      Ovi aukesi ja rouva tuli saunaan alastomana, siis saunomaan.
      Katsoimme suu auki alastonta naista, ja hiljaisuushan siin tuli.
      Tehkääppä pojat tilaa munkin pyllylle.
      Se kiipes lauteille mun ja kaverin väliin.
      Mulla seisoi kulli, kaverilla seisoi niin kuin toisellakin.
      Saanko minä pikkuisen auttaa teitä, jos te autatte mua.
      Saat kuulu yhteisestä suusta.
      Siinä saunassa meiltä kolmelta otettiin poikuus, rouva otti kaikilta suihin ja kakoen nieli kaiken.
      Sitten oli meidän vuoro tutustua mitä naisella on jalkojen välissä.
      Siitä pikaiset pesemiset ja sauna kamariin opettelemaan mitä mies tekee naiselle.
      Sen kesän aikana vierailin useasti auttamassa rouvaa ja opettelemassa mitä sillä tehdään.

    • Anonyymi

      Vielä tallella ja ikää 31-vuotta.

    • Anonyymi

      35-vuotiaana naapurin Raimoin persesilmään.

      • Anonyymi

        Tarkoitit kai naapurin Raunoa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitit kai naapurin Raunoa?

        Raunon persesilmään on moni jättänyt poikuutensa.


    • Anonyymi

      13 v. äidin kanssa mökillä.

      • Anonyymi

        Tuosta olis kiva kuulla lisää.


    • Anonyymi

      Olen poikapuolinen. Ekat jutut nuorena. Se juttu sinäänsä ok, mutta ei ihan täysin.

    • Anonyymi

      Eka kerta ilosaarirokissa 1996 kun olin 14v, tyttö oli jo 21v, valehtelin ikäni olevan 17v. Kuumassa teltassa muistan kun hän avasi haaransa minulle ja siirsi pikkarit sivuun ja iski silmää. Menin aivan sekaisin etten saanut kumia heti vaan meni sähellykseksi. Lopulta kumi paikallaan ja ls asennossa sisään. Kerkesin pujottaa sisään loppuun kun tunsin että laukean. Tyttö oli mukava ja ei häntä haitannut vaan ohjasi minut sormileikkeihin ja olin melkein heti valmiina taas. Takaapäin toinen kerta ja siinä pääsin jo hieman panemaan ennen kuin laukesin taas.

      Toinen kerta kotibileissa autotallissa 15v tytön kanssa. Eka kerta hänelle, kaikki meni hyvin ja muistan kun hän kokeili imeä minua, se kuuma tunne ja se näky kun luokkakaverini vaaleine hiuksineen on kalu suussa. Paloi verkkokalvoille.. harrastettiin koko syksy seksiä melkein joka vkl kunnes hän rupesi seukkaaamaan.

      Ensimmäinen vanhempi nainen oli kun olin 24v ja hän oli 46v. Ravintolasta isoille jatkoille ja sehän vietteli minut tupakalla parkissa olevaan autoon kuuntelemaan musiikkia.. se kokemuksen tuoma itsevarmuus sai nuoren miehen sekaisin..

    • Anonyymi

      Poikuus meni monta kertaa. Koska olen gay.
      Joskus poikien kanssa puuhailtiin, mutta niitä ei lasketa.
      Samoin itsetyydytyksen yksin aiheuttamia juttuja.

      Ensimmäinen toisen ihmisen tekemä runkkaus. 16v.
      Ensimmäinen toiselle annettu runkkaus. 16v.
      Ensimmäinen poskiotto. 16v. (Saatu suuhun)
      Ensimmäinen toiselle annettu poskiotto. 16v.
      Ensimmäinen aikuisen kanssa. 17v.
      Ensimmäinen anaaliseksi (bottom).17v.
      Ensimmäinen anaaliseksi (top) aikuisen kanssa. 18v.
      Ensimmäinen ryhmäseksi. 19v.
      Ensimmäinen BF. 21v.
      Ensimmäinen HIVtesti. 22v.

    • Anonyymi

      Millainen kundi sulla oli eka kerralla

    • Anonyymi

      Poikuus on vielä tallella ja ikää on 24v. Ei ketään vanhempaa naista kiinnostaisi?

      • Anonyymi

        Ei niitä kiinnosta vaik kuinka ne väittää toisin. Tv 21v kokematon miehen alku


    • Anonyymi

      15 v äidin kanssa humalassa. Vanhemmat oli just eronneet, faija oli jättänyt mutsin toisen naisen takia. Seuraavana päivänä hävetti ihan vitusti, ja mutsi vielä yritti keventää tunnelmaa typerillä vitseillään.

    • Anonyymi

      Poikuus lähti pariskunnan kanssa 18-vuotiaana pariskunnan kanssa. Heillä jo 40 ikää ja mies katsoi tuolilta meitä ja ensimmäisen laukeamisen jälkeen opasti mitä pitää tehdä ja mistä nainen tykkää. Siinä oppi käyttämään leluja ja asentoja käytiin läpi.

      Nolotti kun laukesin 3 sekunnissa mutta nainen kehui kovasti ja sanoi kiihottuneensa siitä että olin niin kiimassa.

      En tavannut toista kertaa. Jotenkin jäi kuva etteivät olleet ensi kertaa asialla..

    • Anonyymi

      Poikuus lähti 15v, tyttö neitsyt 14 v. Tytöstä tuli lopulta vaimoni.

    • Anonyymi

      Seksikäs tätini (40v) antoi persettä kun olin 17v. Oltiin keskenään hänen mökillä. Mulla jökötti kyrpä housuissa koko päivän. Hän huomasi ja kas jossain vaiheessa iltaa sitten housut alas, hän otti kyrvän käteen, vatkasi sen kunnolla pystyyn, kääntyi polvilleen ja nosti hameensa pyllyn päälle. Käski sitten tulemaan takaapäin sisään.

      Olin kauheassa kiimassa ja en montaa työntöä kestänyt.

    • Juuri 16 täyttäneenä pääsin eka kertaa pimpin päälle

    Ketjusta on poistettu 38 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      291
      3197
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1591
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe