Vanhempi nainen ja nuorempi mies yhdistelmä

ville&...

Mistä löytäisin hieman vanhemman naisen itselleni? Olen kyllästynyt parikymppisiin naisiin. Eivät ole jutuissa yhtään samalla aaltopituudella kanssani ja useammat vanhemmat ovat muutenkin mielestäni seksikkäämpiä. Olen 23v ja hyvännäköinen. Saisin omanikäisiäkin, mutta ne eivät enää innosta yhtään. Mitkä ovat parhaimpia paikkoja löytää n. 33-40 vuotiaita vapaita naisia? Pari kertaa olen vanhemman kanssa ollut ja oli hyviä kokemuksia molemmat. Jäivät vain yhden yön jutuksi ja nyt etsin vakavampaa, jopa seurustelua. Laittakaa ehdotuksia tutustumispaikoista ja kokemuksianne muutoinkin.

162

9383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen35

      Täällä yksi 35-vuotias nainen, joka pitää kovasti nuoremmista miehistä. Ei vanhemmissakaan vikaa ole, mutta kyllä nuoremman kanssa ollessa on sellaista kiihkoa ja kipinää, uskallusta ja heittäytymistä, joka valitettavasti näkyy monilta vanhemmilta puuttuvan. Itsellänikin kokemukset nuoremmista miehistä ovat melkeinpä poikkeuksetta hyviä, ellei jopa loistavia, ja lisää tahtoisin. :)

      Ja mistäkö esim. minut löytää.. noh, esimerkiksi täältä tai sitten baarista satunnaisesti. ;) Voihan sitä kadullakin törmätä, mutta harvoinpa juttu etenee kaupan kassajonosta toimintaan asti, vaikka flirttiä ilmassa olisikin. :)

      Tsemppiä etsintään, eiköhän sellainen nainen jostakin tupsahda eteesi. ;)

    • *Julius*

      olen 25 vuotias nuorimies ja olen ½ vuotta sitten ollut sängyssä yhden ihanan naisen 39 v kanssa, toimii. Olin ihastunut häneen paljon mutta en uskaltanut aavistaakaan että tuon illan jälkeen kun oltiin hiukka huppelissa ja päädyttiin sänkyyn niin olen umpirakastunut. se oli kuuma ja hyvä sängyssä. ja kaikki sen jutut, eleet ja teot sai mut niin kuumaksi. sen tyyli ja katseet ja kaikki. se on varattu mutta sillä on myös tunteita ja hipasemme toisia aina ohimennessä *vahingossa* ja kumpikin miettii mitä tehdään, sen ero ei ole poissuljettu. sen lapset ei enää ole niin pieniä että kärsisi siitä. mä olen ihan kuumana ja umpirakastunut. se sanoo että mulla saa olla toisia siihen saakka kun olemme yhdessä mutta en pysty ajatteleen ketään muuta vaikka seksii tarvisin, alkaa oleen paineita. vanhempi nainen ja nuori mies on loistoyhdistelmä käytännössä. en ole minkään teinikikatuksen ystävä ollut koskaan

    • MiKkO24.

      Yhdistelmä jossa nainen on miestä vanhempi toimii helvatun hyvin käytännössä. Mistä ihmeestä se johtuu, mutta aina sujuu paremmin hommat jos nainen on vanhempi. Enkä puhu pelkästään seksistä vaan kaikesta mitä niiden kanssa puuhastaa. Yks on kiikarissa ja aion sen vallottaa itelleni lopullisesti. Ihana nainen ja kaunis kuin mikä. Onneksi se on ainakin vielä vapaa. Pitää kerätä rohkeutta ja sanoa sille, että haluun sen ihan tosissani itelleni enkä pelkästään seksiin, jota toki ollaan harrastettu myös. Ikäeroa on 11 vuotta. Etenkin tän naisen jälkeen en oo ollu kiinnostunu enää omaikäsistä. Vei multa jalat alta. Mut ei taida sitä vielä tietää.

    • Eemil,30

      Ole hel*vetin onnellinen että se on vapaa! Siitä sitten vaan kimppuun ja heti. On totta että toimii he*vetin hyvin jos nainen on vanhempi, liiankin hyvin sillä noita itsestään huolta pitäviä 33-47 vuotiaita upeita daameja ei riitä kaikille!!! Mutta ne on henkisesti sitä luokkaa että wow, kaikki on erilaista niitten kanssa. 1 ihanuuden kokemuksella jota ikävöin

    • 27weemies

      itse 27wee tapasin 1,5kk sitten baarissa 3 vuotta vanhemman naisen, tottakai hän oli varattu, mutta tuli luokseni yöksi. seksiä emme harrastaneet, ei halunnut pettää miestään. olemme yhteydessä päivittäin ja nähneetkin olemme useita kertoja ja on hän yötäkin ollut useamman kerran. tunne tätä naista kohtaan on aivan älytön ja hän on samoilla linjoilla kanssani, siinä ja siinä että vaatteet ovat pysyneet vielä päällä. nyt hän sitten jätti miehensä ja pikkihiljaa tutustumme enemmän toisiimme. hoidamme homman kuitenkin matalalla profiililla jatkossakin vielä jonkun aikaa.

    • Petteri

      Tässä teille faktaaj tiedän mistä puhun!!!

      Vanhempi nainen nuorempi mies toimii erittäin hyvin, suhteessa on kaikki balancissa seksi, henkinen puoli ja kaikki!

      Mutta kun ekan kerran nuorimies otetaan nyt joku 24 esimerkiksi saa vanhempaa naista sellaista n. 36-45 vuotiasta niin muutama asia voi tulla yllätyksenä jos on aiemmin rakastellut vain teinityttösiä tai ns. viivapilluisia. Nuorelle miehelle voi silloin tulla järkytyksenä vanhemman naisen pillunnäkö; pikkuhäppärit tulee paljon alemmas, esiin pillusta selvästi, voivat olla ryppyiset ja pillunaukko voi olla repaleinen tai muuten omaperäisempi, enemmän auki ja synnytysten jäljet voivat näkyä selvästikin.

      Itse aikanaan yllätyin näistä seikoista mitkä erosivat teinityttösiin, mutta omalta kohdaltani voin sanoa että yllätyin positiivisesti, sillä pillussa oli jotain naisellisempaa ja särmikkäämpää!!! Ja seksi oli kaikin puolin parempaa, koukkuun jäin vanhempiin joita olen ensi kerran jälkeen paria poikkeusta = pettymystä lukuunottamatta. Tällä hetkellä olen 41 vuotiaan kaunottaren kanssa joten ikäeroa on 7 vuotta, itse olen nuorempi osapuoli ja tässä naisessa on se mitä olen hakenut.

      Mainitsemani asiat pillun näössä faktoja joten on hyvä varautua ettei järkyty. Teineilläkin voi huulet näkyä selvästi ja olla minkä kaltaisia pilluja vain ja ulkonäöt vaihtelevat valtavasti. Paljon pornoo katsovat tai eri naisia paljon rakatelleet *lyhyempiä juttuja harrastaneet* ymmärtävät ja tietävät erot mutta jos joku ei ole varautunut niin asia voi yllättää ja hämmentää. Itse en ole koskaan viivapilluista välittänyt ne on mielestäni tylsiä ja muodottomia mutta joku nuorimies voi tykätä ja silloin ei kannata hakeutua vanhemman naisen seuraan. Vanhemmista naisista on niin paljon muuhunkin kuin seksiin. Poikkeuksiakin on. Eli jos järkyttää niin jättäkää parhaat palat = vanhemmat naiset meille jotka oikeasti osaavat heitä arvostaa ja rakastaa!!!

    • Lari

      Hyvä pointti Petterin kirjottama kommentti pimppojen ulkonäöstä. Kyllä varmaan vanhemmilla naisilla voi olla eri näkönen etenkin synnytysten jälkeen siihen tulee muutoksia. Ehkä toiset ei osaa arvostaa sitä persoonallista pimpan ulkonäköä. Itse en pelästy sillä tiedän kuinka naisellisia ja kauniita vanhemmat siinä 40 ja yli hujakoilla olevat naiset voivat olla. Valitsen siis vanhemman naisen!!

    • tyttö45v.

      27wee mies. mites löytyykö naiselta lapsia? onnea joka tapauksessa.

    • m27wee

      tyttö45: ei ole lapsia, kiitos :)

      • tyttö45

        Uteliaisuus heräsi ja haluaisin tietää miten teidän juttu etenee?


    • Wellu==

      petterin kirjotukseen lisäisin vielä pillukan ulkonäköön sen että juuri se vanhemman naisen pillukan rösöisyys arpineen kaikkineen tekee siitä suloisen, persoonallisen ja ihastuttavan.

    • Pasi

      Tässäpä kaipaan erästä aivan hurmaavaa 40 naista, johon olen ihastunut tai rakastunut. En ole sitä päässyt rakastelemaan mutta jotain meidän välillä on. Kyllä mulle kelpaisi rösöisempikin pimppa, oikeastaan se että olis näkyvät esiintyöntyvät häppärit olis tosi kiihottavaa ja upeeta eikä arvet tai rösöt mua pelota, sillä on lapsia eikä nekään haittaa, tämä nainen on ihastuttava tapaus!

    • ijiug

      Hmm.. eikö tuo pimpin rösöisyys ole enemmän henkilö- kuin ikäkysymys. Synnytys taitaa olla se joka saattaa muuttaa tosissaan sitä pimpin ulkonäköä eikä ikä. Pimppi sattuu olemaan naisilla erinlainen, kuten nenä, silmät ym. Vähän sama kuin miesten varustuksen erot. On nuoremmillakin tytöillä rösöistä näkynyt. Enemmän sileä on poikkeava.

      Ja mitä itseä vanhempiin naisiin tulee, niin "vanhempi" on kai omasta iästä kiinni. Tykkään myös katella ja olla itseäni vanhempien naisten kanssa. Kun ite on 22, niin vanhempi meinaa sellasta päälle 10 vuotta vanhempaa eli ikäeroa, joka ei ole niin tavanomainen pariskunnilla ainakaan tässä yhteiskunnassa. Tai on se toisinpäin tavanomaisempi eli nainen on vanhemman kanssa. parempaan ollaan menossa, kun naiset on vihdoin tajuneet, että nuoremmankin vois ottaa vanhemman sijaan.

      Aloittajalle sen verran että kantsii katella ainakin yökerhoista, joissa ikäraja ei ole alle 24. ;). Sopiva löytyy varmasti kuhan kohalle sattuu ja sit pitää pitää siitä kiinni. Muuten menee parempiin suihin.

      • (|)

        Enköhän mä näin naisena voi kertoa sulle, että kyllä se pimpin ulkonäkö iän myötä muuttuu. Se saattaa vaihdella, että minkä ikäisenä. Häpyhuulet muuttuvat tummemmiksi, poimut ja rosoisuus lisääntyy, sekä häpyhuulten koko kasvaa.


    • Santeri

      On henkilökysymys tuo pimpin ulkonäkö. Olen painanut 18 vuotiaita, joilla on erittäin rosoinen alapää ja häppärit on tulleet 3 cm ulos näkyville. Tai 20 tyttöä jolla oli erikoisen muotoinen pimppi. Ei siinä mitään, itse rakastan näkyviä häppäreitä ja niitä olen vanhemmilla naisilla, puhun nyt 10 - 15 v itseäni vanhemmista, nähnyt.
      Vanhempi nainen on syvällisempi eikä leiki toisen tunteilla. Ihan turha puhua seksinnälkäisistä puumista vaikka vanhemmat naiset omaavat suuremman seksuaalisuuden kun tylsät 20 v hujakoilla olevat neitoset. Olen itse kuumana vanhempiin naisiin, joilta haluan paljon muutakin kuin seksiä - kumppanin!

    • Samppa##

      Kuumia on nuo vanhemmat naiset, nam!

    • Kokenut nainen

      No nythän mullekki selvis miks nuoret jopa oman lapseni ikäiset miehet haluavat tutustua meikäläiseen. Olen aina kuvitellut, että nuoret miehet etsivät vaan äitihahmoa mutta taidan olla väärässä asian suhteen. Ravintolassa ja täällä nettipalstoilla nuoret ottavat paljon yhteyttä tutustumisen ja tietty seksin merkeissä, hmmm... ei paha. Täytyykin ottaa ihan uusi ulottuvuus näihin nuorempiin kontaktin hakijoihin ja olla rinta rottingilla kun kysyntää olis näköjään paljon.

    • alexander1234566

      niin no naisethan on harvemmin väärässä vai mitä, kannattas ehkä joskus kysyä miehienkin mielipidettä niin saattaa avaututa ihan uusia juttuja.joka ikinen mies ainakin nuori sellainen himoitsee vanhempaa naista vähintään seksin merkeissä, enemmän tai vähemmän ja tää on nyt sit hirvee yllätys...

      • Kokenut nainen

        Kiitos valaistuksesta alexander......Ei tää yllätyksenä kyllä tullut, olen kuullut paljon tällaisia jutuja.Itseasiassa hyvä ystävänikin kihloissa itseään paljon nuoremman miehen kanssa, tosin mies ei ymmärrä seksistä mitään eikä ole vähimmässäkään määrin siitä kiinnostunut. Olen itsekkin joskus ollut huomattavasti itseäni nuoremman kanssa mutta oli minulle liian lapsellista käytöstä. Syy oli ehkä siinä, minulla lapsia ja erilainen elämänkokemus, hänellä ei lapsia eikä oikeastaan minkäänlaista elämänkokemusta mutta kaikkihan eivät ole samanlaisia, ei naiset eikä miehet. Tunnen hyvinkin kypsiä nuoria miehiä, joissa on potentiaalia. Nyt elämää katsomaan ihan uusin silmin taasen....


    • antti30v

      ikäero ei haittaa oli sitten 5,10,15 tai 20 vuotta jos parilla synkkaa ja niitten välillä on KEMIAA.

    • nainen 43

      "Kokenut nainen". Sen verran haluan kommentoida, että kannattaisi katsoa miehiä aina yksilöinä eikä iän tai muun tekijän mukaan. Toki kaikki tahdomme tuohon sortua, niin naiset kuin miehetkin. Omaa asennetta on hyvä päivittää nykypäivään.

      Naiset itse tuntuvat demonisoivan monia asioita, joihin liittyy jäänteitä ahdasmielisistä asenteista menneiltä vuosikymmeniltä. Tämä nuorempi mies ja vanhempi nainen-yhdistelmä on eräs sellainen. Onko kyse sitten naisten kateudesta (jos itsellä ei ole nuorempaa miestä, niin kielletään se mahdollisuus kaikilta) vai mistä ihmeestä? Usein juuri naiset ovat etunenässä arvostelemassa, jos jollain naisella on nuorempi mies. Kateellisuutta olen myös havainnut. Miesten asenne on usein päinvastainen eli he ovat paljon positiivisempia suhteen onnistumisen suhteen. Oman kokemukseni mukaan.

      Eli naisten itsensä pitäisi korjata asenteitaan nykyaikaisemmaksi. Naisella on vapaus valita puolisonsa. Enää ei tarvitse ajatella, että miehen pitää olla huomattavasti vanhempi isällinen hahmo, joka toimii perheen elättäjänä. Ne ajat olivat silloin kauan sitten. Nyt eletään 2000-lukua, joten asenteissa olisi korjattavaa näissä sukupuoliasioissakin.

      • Kokenut nainen

        "nainen 43". Puhut kyllä asiaa ja olenhan itsekkin ollut huomattavasti itseäni nuoremman kanssa jopa kihloissa, tuntui vaan että minun lapset olivat liikaa hänelle ja lapsellinen käytös alkoi, jota en siedä yhtään. Elän hyvinkin tätä päivää ja olen oikeesti onnellinen toisten onnistumisten puolesta oli asia mikä tahansa enkä ole kateellinen kenellekkään mistään, meillä jokaisella on mahdollisuus saavuttaa mitä haluamme tai ainakin unelmoida siitä. Kannustan nuoria elämään täysillä,matkustelemaan ja tekemään kaikkea mitä haluaa ettei tarvitse vanhana katkerana miettiä miksi en nuorena tehnyt. Lähinnä ajattelin, että täältä netin kautta tulleisiin viesteihin nuorilta miehiltä ei tule niin helposti tartuttua. Jos tapaan livenä mukavan nuoren miehen, jonka kanssa juttu luistaisi niin mikä ettei. En todellakaan ole kalkkis. Nuorissa on meidän tulevaisuus.


    • rengastaja

      olen tätä ketjua lueslkellut useampaan kertaan ja mietin pitäisikö minunkin tulla avautumaan aiheesta.

      tässä mua ennen nainen 43 tiivisti toisessa kappaleessa aika hyvin sen mitä vanhempi nainen kohtaa ryhtyessään minkäänlaiseen suhteeseen nuoremman miehen kanssa. itselläni on ollut nyt 1½ vuoden ajan suhde (miten ikinä sen haluaakin määritellä: seksi/ystävyys-) itseäni huomattavasti nuoremman miehen kanssa. en tee siitä mitään isompaa numeroa, liikumme kaupungilla (kaupoissa, kahvilla, leffassa jne) yhdessä silloin kun tapaamme, mutta en myöskään erityisesti mainosta tätä juttua. ja syynä on nimenomaan ikäisteni naisten asenteet. eli jos nainen haluaa säilyttää oman naisystäviensä piirin tällaista suhdetta ei ihan alkumetreillä kannata tuoda julki kun tietää millaisen painostuksen, vittuilun ja arvostelun kohteeksi joutuu välittömästi, puhumattakaan siitä juorumyllystä joka pyörii selän takana. eipä sen puoleen että tuntisin tarvetta miellyttää elämälläni ketään ulkopuolista, mutta myöskään en jaksa aina ja ikuisesti selittää asioitani jotka eivät kenellekään kuulu.

      olen tässä myöskin mietiskellyt että tämä on sukupolviasia. me nyt keski-ikäiset naiset joista tässä ketjun alussa on ollut puhe olemme kasvaneet ihan toisenlaisessa maailmassa. ei tämä asenne ikäeroon ole vain ikäisteni naisten vaan myöskin miesten pään sisällä. yli 40v miehillä on suurimmalla osalla yhä sellainen patriarkaalinen asenne jossa he kyllä ymmärtävät oman oikeutensa nuorempaan naisystävään mutta eivät lainkaan sitä että heidän ikäisensä naisen halua/kykyä nuorempaan miesystävään. näillä vanhoilla jäärillä on asenne että heidän ikäisensä nainen on loppuun kulutettu ja täysin mielenkiinnoton, ja tämän he myös mielellään tuovat julki. ja mitä vanhemmista miehistä kyse sitä enemmän tämä asenne näkyy ja kuuluu myös arkielämässä. nuoremmat miehet taas ovat huomattavasti suvaitsevaisempia tämänkin asian suhteen. ja kuten tässä muutamassa viestissä on rivien välistä tullut ilmi, eivät välttämättä osaa ajatella tätä taustaa.

      mutta sitten vielä alkuperäisen kysyjän yhteen kysymykseen, eli mistä meitä tapaa. käytännössä ihan mistä vaan ja minä ainakin olen varsin ennakkoluuloton keskustelemaan vaikka puistossa tai rannassa tai melkein missä tahansa mutta ei silloin kun on liian kiire. toisaalta tämän nykyisen suhteeni bongasin aika arkisesti nettitreffipalstalta ja teimme sitten sokkotreffit ennalta suunnittelematta. emme olleet edes kuvia vaihtaneet ja molemmille tapaaminen oli myönteinen yllätys.

      • Kokenut nainen

        "rengastaja". Minä olen ainakin sitä mieltä että kenellekkään ei kuulu oma elämäni tai mitä teen ja ahdistaa aina puhelinsoitot "kuulin että sulla on uus mies, millos tuot näytille" argh että mä vihaan tuota ja suku on pahin näin se vaan on. Onnekseni olen muuttanut maalle vähän matkan päähän sukulaisistani. Olen aina ollut suvun mustalammas siinä mielessä, että miehet on vaihtunut, koska en tyydy epätyydyttävään suhteeseen enkä halua pilata elämääni rimpuilemalla väkisin kenenkään rinnalla. Olen aina kulkenut omia teitä ja tehnyt rohkeita isoja päätöksiä yksin mihin ei monet pariskunnatkaan kykene ja tässä tulee se niin sanottu suuri kateus minua kohtaan sukulaisilta ja joiltain kavereilta. Aina olen pärjännyt, periksi en anna. Nytten olen löytänyt täältä nettipalstalta miehen, jota tapailen ja on tosi mukavaa. Saa nähdä milloin tulee se ensimmäinen soitto suvulta..... mielenkiinnolla odotan. Toki lapseni tietävät ja paras ystäväni mutta hehän eivät puhu ympäri kyliä koska kunnioittavat minua niin paljon...


    • 60-lukulainen

      Hyvä kirjoitus kahdelta edelliseltä naiselta.

      Kyllä tulisi naiseen kohdistuvaa pilkallista arvostelua, jos Suomen presidentiksi hakisi nainen, jolla olisi 29 vuotta nuorempi mies ( vrt. Niinistö ja Haukio, joilla on kyseinen ikäero.)!! Miehille on sallitumpaa ottaa nainen, joka voisi olla hänen lapsensa. Nainen olisi tässä tilanteessa lähes rikollinen.

      tai nainen, jonka mies on 26 vuotta nuorempi (vrt.Paavo ja Päivi Lipponen)

      Tässä vain muutama esimerkki ihan asenteiden pohtimisen vuoksi! Jos miehellä sattuu olemaan 15 vuotta nuorempi nainen, niin sitä pidetään jopa hienona asiana. Naiselle se ei ole jostain syystä sallittua. Nainen saattaa joutua arvosteluryöpyn kohteeksi jo siitäkin, että ylipäätään seurustelee nuoremman miehen kanssa. Tämä liittyy etenkin 60-luvulla tai sitä aiemmin syntyneisiin (sekä arvostelu että arvostelun kohteena oleminen), kuten edellinen kirjoittaja sanoikin.

      70-luvun lopulla ja 80-luvulla syntyneet saattavat olla jo paljon avarakatseisempia ikäeroasioiden suhteen. Ovat saaneet kasvaa "sukupuolivapaammassa" yhteiskunnassa sukupuoliroolien suhteen eivätkä taida edes välittää niin pajon ympäristön mielipiteistä, vaan elävät omaa elämäänsä.

    • Lassi85.12

      mä pidän jotain 40 vuotiasta kaunista naista kaikkein silmää miellyttävimpänä näkynä. Se naiseus.

    • pirkitta.

      Täytyy itsekin osallistua tähän keskusteluun.

      Olen 46 ja rakastajani 31. Ennen häntä en koskaan ajatellutkaan alkavani (seksi) suhteeseen itseäni noin paljon nuoremman miehen kanssa. No, kokeilin ja sille tielle jäin.

      Mun ikäiset miehet ovat jo "vanhoja". Niitä ei kiinnosta enää mikään muu kuin telkkari ja makkara. Kunahn elämä on helppoa niin hienosti menee. Nuori mies on viriili, eloisa, hauska...ikäero on jo menettänyt merkityksensä.

      Ja sitten se seksi :P Se on joka kerta kunnon ilotulitus! Se kiihko ja mielikuvituksellisuus....ai että. En koskaan tule enää huolimaan oman ikäistä miestä.

    • Topi<3 . .

      Olen kimpassa mua 14 vuotta vanhemman naisen kanssa *nainen 40* ja ikäero ei meitä ole koskaan haitannut, ollaan vuoden oltu yhdessä. Kaverit nyt vähän ihmetteli aluksi kerrottuani mutta kun tapasivat daamini niin ei ihmetellyt enää!
      ja mikä tärkeintä, mun ja naiseni välillä on jotain KAUNISTA. Ei tosiaan ole pelkästä seksistä kyse.

    • Nainen 45

      Itse olen muutaman kerran samaan sänkyyn eksynyt itseäni ehkä 10v nuoremman miehen kanssa. Tästä aikaa jokunen vuosi. Seksi oli loistavaa. Useita kertoja yössä ja kun erosin, mies olisi halunnut käydä luonani usein, mutta hänellä perhe, niin vihelsin pelin poikki. Nyt kun luin näitä kertomuksianne, niin voisikohan oikeasti toimia suhdekin nuoremman miehen kanssa. Olen ajatellut, että nuoremmat hakevat vain seksiä aikuisista naisista, mutta hmmm..jäin nyt kyllä miettimään. Viimeisin suhteeni ikäiseni miehen kanssa on seksin suhteen sitä, että viikonloppuna korkeintaan harrastetaan kerran, korkeintaan 2 kertaa seksiä aina saman kaavan mukaan. Itse haluan useammin ja haluaisin hieman yllätyksellisyyttä puolin ja toisin. Mieheni olisi pelästynyt jos olisin yllättänyt hänet tavalla tai toisella.
      Henkinen yhteensopivuus kyllä arveluttaisi huomattavasti nuoremman kanssa.

    • Topi<3 . .

      Ihmiset ovat erilaisia ja hakevat eri asioita. Jotkut meistä nuorista miehistä haluaa vaan seksikokemusta, minä en. Olin alunperin hyvin ihastunut tähän naiseen ja ennen kuin meillä oli mitään niin päätin etten ikinä loukkaisi sitä sillä arvostin häntä vaikken hyvin tuntenutkaan. Eka rakastelukerta jännitti hirvittävästi ehkä juuri ikäeromme takia. Mulla on nyt sellainen suhde mitä monet ei varmaan saa koskaan. Olen syvästi rakastunut häneen, eikä ikäero ole este. Hyväksymme että ollaan joissain asioissa erilaisia mulla on varmaan joitain nuoren miehen juttuja mutta se hyväksyntä jota naiseltani niissäkin jutuissa saan on ihanaa. Suhteemme on syvällinen ja lämmin. Vuosi kulunut ja tiedän että haluan hänet loppuiäksi, en ole vielä rohjennut kosia mutta tavoitteena olisi tämän vuoden aikana tehdä se. Kaikilla ei varmaan käy näin hyvin ja on surullista jos vanhempaa naista loukataan siksi että halutaan vaan kaataa sen sänkyyn ja se siitä. Ne on ansainneet parempaa sillä niistä on enempään! On miehestä itsestä kiinni mitä suhteelta tahtoo ja naiselta. Jos tahtoo vaan sänkyleikkejä mikä on ymmärrettävää niin painikaa oman ikäistenne kanssa!

      • Pleime

        Mitä sä Topi itket jostai naisten loukkaamisesta? Et sitten ole ikinä kuullut naisista jotka myös haluaa pelkkää seksiä?? Miksi pitäisi painia oman ikäisten kanssa? Miksi en voisi tehdä sitä vanhemman kanssa? Taitaa Topi olla vähän hädässä. No onneks kaikki ei ole yhtä nöyriä pellejä ja tuomitsevia. Naista voi kunnioittaa ilman että heti haluaa olla loppuelämän yhdessä, saattaa se nainenkin lähtee pakoon kun tollasia sanois.


      • kateeksi käy

        vanha on katellinen, jatka samaan malliin, ålä välitä muista , välitä vain teistäkahdesta


    • Mika'84

      Olen ihastunut työkaveriin joka on mua aika paljon vanhempi mutta valloittava ja söpö nainen. Tilanne on vähän konstikas ei tosin ikäeron takia. Mitään alotetta en olosuhteiden vuoksi ole tehnyt, mutta jotain meidän välillä selvästi on? Joskus epäröin onko se kiinnostunut minusta aidosti, ettei se vaan halua pelkkää seksiä jos jotain olisi? Mutta toisaalta se on ihana ja lämmin ihminen ja ei mikään ihmisten hyväksikäyttäjä. Haluisin vaan vetää hänet lähelleni ja suudella.

    • Ilari::

      Mikset suutele? ;)
      Jos ootte töissä joskus kahden vedät hänet johonkin nurkkaan ja suutelet ;) Jos hän näyttää siltä että haluaa sitä. Mistä tiedät vaikka hän olis unelmoinut siitä?

    • juupa joo

      Olis pöllöä yrittää suudella TÖISSÄ! Vähän pitäisi viitsiä asian eteen näkemään vaivaa. Pyydä esim. elokuviin, ulos syömään, Ymmärrän, että hieman hankalaa työkaveria pyytää treffeillekään. Jos tulisi jokin yhteinen illanviettotilaisuus, niin siellä olisi helpompaa tutustua lähemmin.
      Ihana kiihkeä viriili nuorimies olisi kyllä namipala :)

      • timo-tei.

        suudelma kun suudelma, yhtä hyvin töissä jos on kaksin ja jos toinen näyttää syötävältä. ei maailma yhteen suuelmaan kaadu. Anna mennä ja elä


    • sini 34v.

      Topi, siinä on mies, jonka moni nainen haluaisi. Mies, jolla on itseluottamus niin kunnossa, että vähän välittää muiden ihmisten mielipiteistä! Harvinaista suomalaiselta. Ja sama varmaan koskee naistasi. Olette taatusti hyvä pari! Suomessa ihmiset ovat hirveän tuomitsevia ja usein lehdistökin mustamaalaa kaikki tällaiset suhteet pelkiksi kevyiksi seksisuhteiksi. Otsikot ovat usein tyyliä "Naisella x on nuori rakastaja" tai kissankokoisilla kirjaimilla "Kuuma puuma vietteli itselleen nuoremman miehen" tms. Ilmankos näitä suhteita on alettu pitämään pelkkinä kevyinä juttuina eikä aitoina suhteina.

      Usein näitä otsikoita kirjoittavat toimittajat ovat itse vanhempia miehiä. Haluavat ilmeisesti pitää yllä vanhoja konservatiivisia perinteitä, jossa naisen on tyydyttävä vanhaan mieheen, vaikka ei haluaisi tai olisi heidänkaltaisistaan kiinnostunut. Naista yritetään epätoivoisesti pitää tietyssä lokerossa, vaikka muu maailma ympärillä muuttuu. Kauhistuttavinta on huomata, että moni nainen menee tähän mukaan ja pienentää omiakin mahdollisuuksiaan nauttia samoja oikeuksia, mitä miehille on sallittu jo vuosikymmenet.

      Upeaa, että yhä useampi ihminen vähät piittaa muiden mielipiteistä vaan elää omaa elämäänsä rinta rottingilla. Topista moni mies voisi ottaa mallia. Teillä nuoremmilla miehillä on usein parempi asenne naisia kohtaan ja itseluottamus kohdillaan näissä suhdeasioissa. Ei ole katkeruutta tai mollaavaa asennetta naisia kohtaan. En yhtään ihmettele, että neli-viisikymppiset naiset teihin mieltyvät. Kuka ei mieltyisi! Itsekin katson mielummin ikäisiäni miehiä tai nuorempia. Muutamasta itseäni huomattavasti vanhemmasta miehestä on kokemuksia ja ei kovin hyviä. Tosin jokainen on yksilö ja ehkäpä kohdalleni vain sattui pahimmat tapaukset. Parhaimmat miehet itselleni ovat kuitenkin alle nelikymppisiä.

    • retrrteetrtert

      Oon miljoona kertaa kysynyt naiseni mielipidettä, siis jokaisen jonka kanssa olen ollut, ja useammasta asiasta. vastauksena yleensä jotai epämäärästä "emmää tiä" tai sitten "sä oot mies, sä päätät". Sit jos ei kysykään niin on kusipää joka ei huomioi. Näin siis naisten kanssa jotka on kaikki olleet alle 25. En tiedä josko naisellakin olisi mielipiteitä sitten vanhempana. luulisi että se yleinen ämpyily ja haihattelu on vanhempana hävinnyt.

    • trterterttttttttr

      Mitä sä Topi itket jostai naisten loukkaamisesta? Et sitten ole ikinä kuullut naisista jotka myös haluaa pelkkää seksiä?? Miksi pitäisi painia oman ikäisten kanssa? Miksi en voisi tehdä sitä vanhemman kanssa? Taitaa Topi olla vähän hädässä. No onneks kaikki ei ole yhtä nöyriä pellejä ja tuomitsevia. Naista voi kunnioittaa ilman että heti haluaa olla loppuelämän yhdessä, saattaa se nainenkin lähtee pakoon kun tollasia sanois.

      • Koskinen//83

        Te siinä näytätte olevan häddissänne kun noin vaahtoatte. Topi on oikeassa: vanhempia naisia on kohdelta niiden arvon mukaisesti ja he ovat naisista parhaita. Vanhemmat naiset on syvällisiä ja tahtovat miehestä muutakin kun seksiä. Heidän kasvatuspohjansa on eri ja saaneet vanhanaikaisemman kasvatuksen jossa asioilla ja ihmisillä on väliä, ei pelkällä himolla. Oon ihan samaa mieltä että nus*ikaa nuorempia ikäisiänne tyttösiä jos pelkkää seksiä haluatte. Itse kunnioitan näitä ihania syvällisiä ja kypsempiä älyllisiä otuksia joita vanhemmat naiset on.


    • yövuorolainen NAinen

      Mitäs joku täällä vaahtoaa? Ei tuon Topin kirjoituksesta sellaista kuvaa saa, mitä edellä oleva kirjoittaa. Mitä nöyristelyä ja pelleilyä nyt hänen kirjoituksessaan on? Naisena pidän hänen mielipiteitään hienoina.

      Tottakai voi olla suhteita, jotka ovat sovitusti seksisuhteita. Mutta kyllä niissäkin pitää tietynlainen kunnioitus ja etenkin luottamus pelata. Sanon ihan omasta kokemuksesta, sillä kusipäitäkin on molemmissa sukupuolissa. Jotkut seksisuhteista saattavat syventyä niin, että pari huomaakin olevansa toisistaan muussakin mielessä kiinnostuneita. Tässä vaiheessa voi ihan hyvin ilmaista tunteitaan. Harva nainen pakoon lähtee, jos vähänkin on havaittavissa, että mieskään ei ole naiselle vain lelu. Naiset kaipaavat aitoa tunteiden näyttämistä ja monella miehellä on siinä opittavaa. Mikä sen ihanempaa kuin kuulla miehen suusta, kuinka paljon mies sinusta välittää. Toki kaiken voi ilmaista myös ei-sanallisesti. Ihmisistä ilmaisutavat ovat kiinni. En usko, että Topi ketään tuomitsee. Hän vain tajuaa sen, ettei naisilla (vanhemmilla tai nuoremmilla) kannata leikkiä, jos haluaa aitoa suhdetta tai vastapuoleltakin välittämistä/tunteiden näyttämistä. Sama koskee tietenkin naisia yhtälailla ja heidän asennettaan miehiin. Ihmisuhteethan ovat vastavuoroisia. Jos jotain toiselta odottaa, niin pitää olla valmis myös itse antamaan.

    • tretertrterterterter

      Miksi hän sitten kehottaa nussimaan nuorempia? Myös nuorempia naisia pitää kunnioittaa. Ja kyllä, moni vanhempi nainen haluaa seksisuhteen, siinä ei ole mitään väärää. Eikä se liity mihinkään kunnioitukseen. Olen sitäpaitsi kuullut tuhannesti kuinka naiset säikähtää kuin puhutaan avioliitosta yms, vaikka mies olisi kuinka hyvä. Vai että pitää vanhempia kohdella arvon mukaisesti?? mitä tämä tarkoittaa, että ne on vai arvokkaampia?haista paska. mielestäni nuoremmat ja oikeadstaan JOKAINEN on ihan yhtä arvokas, nuorempia ja vanhempia naisia kohdellaan AINA hyvin. jos Topi kuvittelee että nuoremmat on panemista varten niin olkoon siten niin,ihan syvällistä sakkia niistäkin löytyy.

    • Jere Miäs

      Täällä ollaan nyt selvästi Topille kateellisia. Pitäs vaan hyväksyy toisen onni että Topi on löytänyt ihanan vanhemman naisen ittellensä ja se on suuri onni. Se että Topilla on vielä arvot kohdilla ja osaa kunnioittaa naistansa on jollekin palstalaisille liikaa, kun ei osaa itse kun mokata ja loukata.

    • eeva.

      Sanon minäkin tähän jotain.. Ei kukaan ole sanonnut, että ainoastaan "vanhempia" naisia tulisi kohdella hyvin. Tottakai kaikkia! Mutta koska aloittajan aihe on vanhempi nainen ja nuorempi mies-suhde niin silloin on tapana keskittyä tähän. Pointti on kai se, että jotkut nuoret miehet kuvittelevat pelailevansa ja kokeilevansa hetken vanhempaa naista seksin saralla, jotta saa kokemusta ja itsevarmuutta toimia nuorempien tyttöjen kanssa ja pääsevät retostelemaan asiasta kaveriporukassa. No onhan sellainen kieltämättä erittäin lapsellista ajattelua ja käytöstä ja kukaan nainen ei varmaan tuollaisen nuorenmiehen kelkkaan halua joutua. Sellainen toisen esineellistävä ja omaetuinen käytös kuuluu enemmän nuorempaan ikään ja Topi varmaan viittasi siihen. Nuoret naisetkin harrastavat sitä vanhempien miesten suhteen ja omaikäistensä nuortenmiesten kanssa. Vanhemmiten kuitenkin tajuaa jo enemmän ihmissuhteista ja osaa käsitellä toista eri lailla. Tämä on kuitenkin kauhea yleistys, sillä jotkut ihmiset eivät opi toisten kunnioittamista edes vanhainkoti-iässä ja toiset nuoret kypsyvät hyvin eri tavalla henkisesti kuin ikäisensä.

      Eri asia jos molemmille osapuolille juttu on jonkinlaista seksileikkiä ja se on täysin selvää molemmille. Harva ihminen on kuitenkaan sellainen, että voisi erotella tunteet ja seksin toisistaan ja usein nämä "hyvät leikkisuhteet" saattavat loppua ikävästi tai toisin päin pari saattaa rakastua (tunteet syvenevät jatkuvasti). Vain hyvin narstiset tai psykopatiaan taipuvaiset kykenevät pitämään suhteen kylmällä tasolla, oli ikä mikä tahansa. Mutta sellaisia miehiä tuskin kukaan nainen haluaa tai ainakaan jaksa kauan katsoa.

      Hieno on tästä ketjusta lukea että nämä vanhempi nainen ja nuorempi mies-suhteet näyttävät onnistuvan todella hyvin monilla. Mikä hienointa, niissä suhteissa on tunteita ja välittämistä hyvän seksin lisäksi ja moni nuorempi mies on ihan tosissaan haluamassa vakavaan ihmissuhteeseen itseään vanhemman naisen kanssa. Hyvä että yhteiskunta on muuttumassa suvaitsevaisemmaksi tässä asiassa myös.

    • Mika'84

      Enemmän tässä mun vanhempi nainen lovestoryssa on rakkautta kun intohimoa. Enkä ole vielä tehnyt alotettakaan. Mutta onneksi näen tätä valloittavaa naista töissä useina päivinä. Ja sen tiedän, että tunnen sitä kohtaan syvemmin kun olen ketään kohtaan koskaan tuntenut, vaikken edes tiedä saanko sen omakseni. Tottakai haluan sitä seksuaalisesti mutta tämä tunne on nyt paljon muuta ja haluaisin sen omakseni lopuksi ikää. Sen kaikki eleet ja liikehdintä ja kypsyys ja tapa keskustella saa mut veteläksi. Onen tosi lätkässä.

      • Nainen 70-luvulta

        Mika, anna vaan palaa. Ihania tunteita, kuulostaa aidolta ja oikealta.


    • Valtteri

      pakko sitä on tunnustaa että nuorempi mies ja vanhempi nainen sopii hämmästyttävän hyvin yhteen. mulla on 2 kk ajan ollut suhde mua 11 vuotta vanhempaa naiseen jonka tapasin työkuvioiden kautta. se on eronnut ja sillä on 2 kersaa. olin aika ihastunut kaiken silmäpelin keskellä mutta näät tunteet mitkä synty löi mut ällikällä. mut naistenmiehen joka ei paljon hempeile. ensinnäkin seksi yllätti: synnyttänyt nainen ja olihan se pimpsa eri näkönen, rujompi mutta samalla niin helkkarin seksikäs kunnon häppäreineen *sisemmät huulet näkyy selvästi ja on niin pirun seksikkäät* ja oli se aukinaisemman näkönen se pimpsa kun synnyttämättömillä nuorilla naisilla jota ennen tapasin nussutella. mutta seksi tämän vanhemman kanssa: nautinnollista ja kutkuttavan upeeta. yhteys meidän välillä on jotenkin suurempi ja tää kaikki pääsi yllättämään mut. Taidan rakast . . . . . . . .

    • A . . .

      mä olen ollut sekä nuorten että itseeni about 15 v vanhempien misujen kanssa sängyssä ja mä taas pidän vanhemman naisen pillunnäöstä. Naisellisia ja muodokkaampia. Ja vanhemmat on kiihkeitä sängyssä ja tuntee itsensä paremmin. nyt mulla ei valitettavasti ole vanhempaa naista kumppanina. toivottavasti vielä olisi.

    • johannesholmes

      kohta topi tulee kertoon kuinka huonosti kohtelet naisia etkä kunnioita niitä, ja kehottaa paneen nuorempia, koska nämä ovat halvempia. Omasta mielestäni olet onnenpekka jos olet vanhempaa päässyt panenn, olisi kiva itsekin tietää kuinka kiihkeää seksi niiden kanssa voi olla. nuoret on epävarmoja ja jotenki...tylsiä...tsemppiä sulle.

    • Jarkko - -

      Vanhemman naisen pilde on mun mielestä kauniimpi - muodot ja persoonallisuus synnytysarpineen kaikkineen tekee siitä kuuman. Ja jos nainen on vielä kaunis ja hottis kuten yksi nelissäkymmenissä oleva nainen, johon oon enemmän kun ihastunut ja jota ihailen niin . . . Se on menoa

    • Henri.,

      Mä oon tällainen 25 jätkä joka on hullaantunut itseeni 15 vee vanhempaan naiskaunottareen. Luvut huimaa mutta käytännössä kun olen hänen lähellään niin kaikki muu on merkityksetöntä paitsi hän. Olemme vastikään alkaneet seksielämämme, emme heti hypänneet sänkyyn ja seksi on ollut huikeeta. Tyytyväisempi kuin koskaan. Ehkä aika tuo esteitä tai haasteita ikäeron vuoksi mutta tämän suhteen eteen taistelen, olen rakastunut. Naiseni on ikästään nuorekkaamman näköinen ja ihastuttava persoona. oli mielenkiintoista lukee muiden kommentteja samasta asiasta. Ikä on vaan numeroita, henkilökemia on tärkeämpää.

    • juag

      Loppujen lopuksi 15 vuotta on aika pientä. Numeroita on turha miettii. Onhan sitä historiassa miesten kanssa nähty paljon nuorempii naisii ja nähää edelleen. Miksei toisinpäin? Kuka sanoo, et mies ei vois olla nuorempi? Ei kukaa!

      Oon ihastunu yhteen yhen illan juttuun. Nainen on 12 vuotta vanhempi, mutta jäi auttamattomasti mieleen sen yhen yön jälkeen. Hyvät oli meidän keskustelut, upeeta seksi ja nätti nainen. Sellaista fiilistä ei ole ennen muiden likkojen kanssa ollut. Tultiin niin hyvin juttuu. Haluisin tän naisen, mut en tiedä miten pitäs lähestyä. Asuu samassa kaupungissa ja nään silloin tällöin. Luulen et nainenki on musta kiinnostunu, mutta ei lähe tän ikäron takia ehdotteleen vaan ottaa kai että teen seuraavan siirron. Katselee kyllä tosi syvälle silmii, ku nähää ja jotai aina keskustellaa. Haluan vaa enemmän. Olla sen kaa ja viettää aikaa. Pitäs saada se syöttiin, ennenku joku toinen nappaa.. Neuvoja?

    • ei oo totta...

      Darn... mistähän 35-vuotiaalle yksinhuoltajallekin löytyisi oma kultakimpale... :-D

      • Täällä olis yks reilu pari kymppinen :))


    • Eemeli vl85

      Olis kyllä ihana löytää itseeni sellaset ainakin 8-12 vee vanhempi nainen, hyvännäkönen tietty. Mä varmaan tykkäisin, kun en oikein mistää teineistä ja tyttösistä ole ikinä välittänyt. Kypsyys ja naiseus puree muhun.

      • mo.k

        Mielipiteitä /kokemuksiakin tuntuu olevan hyvin.
        Ennen savotta ,eli metsätöissä oli toteamus ,MITÄ RUMEMPI REPPU SITÄ
        PAREMMAT EVÄÄT,Se muuten piti useinmiten paikkansa.
        Kyllä oon saman naisen kanssa ollut naimissa yli kolmekymmentä viisi
        vuotta ,toiveta on ,ja eikun lisääntyy ,sen mukaan kun ideoita riittää.
        Täytyy todeta seksi on kuin viini joka vanhetessaan paranee.!!!


    • setäpoika

      .... mikähän mussa on vikana kun ei itseäni vanhemmat naiset kiinnosta ollenkaan?????

    • pk-seutu

      Sedälle: jokaisella on makunsa, ei siinä sen kummempaa. Jotkut tykkää tyttömäisistä ja toiset kypsemmistä. Kai siihen oma elämäntausta ja ajatusmaailmaki vaikuttaa ja tietty ulkonäkökriteerit. Se on vähän mitä naisesta hakee. Ikää on 24 ja yleensä kattelen siinä päälle kolmekymppisiä. Ja aloittajalle sanosin, että yökerhoista löytyy ainakin parhaimmat sinkut. Välttämättä varattuihin en koskis. Tulee vaa ongelmia, jos satutte ihastumaan iha kunnolla. Netin palstoja en oo kokeillu. Haluan nähdä naisen samantien ja katella sytyttääkö se. Yhen vanhemman kans on ollu just parisuhde. Se kesti 1,5 vuotta. Oli hyvä muuten, mutta tuli ongelmia naisen ex-miehen suhteen, ku heillä oli yhteiset lapset. Mut ei ikäeroon liittyny se ero vaan enempi ex:ään ja lapsiin.

    • vanhempi

      missä olet?KUULOSTAT IHANALTA, mutta olen jo 46

      • Täältä;)


    • Iiro86

      yksi taivaallisen ihana kokemus 13 vuotta itseeni vanhemman ladyn kanssa - sydämmeni palaa!!!

    • Levomäki'84

      omaa ikäluokkaani vanhemmat naiset on tosi HOT

    • setäpoika

      .... antakaas pojat kun setäpoika muistelee vanhoja...
      kerrankin setä nuorna miesnä hoiteli naista joka oli iältään 24...
      ja setä 22.... no sedästä tuntu jo silloin et nyt sitä on tullut saatua vanhempaa
      kypsempää milfiä!
      mutta jokaisella on makunsa ja setäpojan makuun nyt vaan sattuu olemaan
      nuorempi nainen. Todettakoon että mitään todellisia huonoja puolia en löydä nuoresta naisesta verrattuna vanhempaan. pikemminkin päinvastoin...

    • Levomäki'84

      hyvä että sulle kelpaa nuoret neidot, mulle ne on ihan pissis-teini-kypsymätön-tirskuja kamaa. mä vaadin suhteelta enemmän ja naiselta muotoja ja sitä -mitä ei voi selittää- ominaisuutta mitä näissä ihanissa 34-44 vuotiaissa hyvin säilyneissä kaunottarissa on. jää meille enempi kun sä otat nuoret pois alta. kaikki sais mitä haluaisi.

    • erkki42v

      Moi.
      En tiedä miten tämän kertoisi ettei se tuomittais provoksi.
      Vaimoni on nelikymppinen ja yliaktiivinen sexin suhteen,ja on lisäksi upean näköinen ilmestys.
      Hänellä on ollut nyt puolitoista vuotta 26v rakastaja.
      Liittomme sujuu erittäin hyvin ja vaimoni käytös on muuttunut vaan positiivisemmaksi tämän aikana.
      Hän tuo rakastajansa joskus sopimuksesta kotiinkin,haluaa sanojensa mukaan nauttia täysillä .Ja se kyllä kuuluu koko talossa,on sen verran äänekästä touhua.
      Hän ei missään nimessä halua erota avioliitosta,ja sanoo rakastavansa enemmän minuaja valitsevansa minut jos pakko olisi valita.

      • jaaggima

        kuulosti hyvälle. mun tuntemat 40ppiset naiset ei tuollaista ole halunnut kun vaativat jo kunnollisen ja kypsän suhteen joka on parasta mitä on. kuulosti silti tosi hyvälle jos teille molemmille ja myös sille nuoremmalle miehelle on ok. oon tottunut ettei nuo kysemmät naiset käytä ihmisiä hyväksi. nuo kypsät naiset on tosi kauniita, ei toki kaikki esim ylilihavuus ei oo kaunista


      • The Jani
        jaaggima kirjoitti:

        kuulosti hyvälle. mun tuntemat 40ppiset naiset ei tuollaista ole halunnut kun vaativat jo kunnollisen ja kypsän suhteen joka on parasta mitä on. kuulosti silti tosi hyvälle jos teille molemmille ja myös sille nuoremmalle miehelle on ok. oon tottunut ettei nuo kysemmät naiset käytä ihmisiä hyväksi. nuo kypsät naiset on tosi kauniita, ei toki kaikki esim ylilihavuus ei oo kaunista

        Kaikille halujensa mukaisesti, tuohon erkin juttuun. Mä haluisin about 40 naisen omakseni, ihailin monta vuotta satu silvoo ja haluisin itselleni vanhemman naisen vaimoksi. Mulla oli yksi ihana suhde vanhempaan mutta se kaatui ja sydän hajos. Nuorta en halua mutta jokainenhan saa valita. Itse olen 28 vuotias


    • joskus nuori..

      Omasta nuoruudesta muistuu semmoinen ajatus, että jos halusi olla varma, ettei yö mene vaan joksikin kutitteluksi tai muuksi tirskumiseksi, oli parempi valita itseään vanhempi nainen, joka oli sinut seksuaalisuutensa kanssa. Nykyään 40 vanhana en lähtökohtaisesti ole kiinnostunut alle kolmekymppisistä

    • Eetu

      Se tosiaan on niin että seksuaalisesti nuoren miehen ja vanhemman naisen seksuaalisuus kohtaa. Ja muutenkin näin nuoren miehen ominaisuudessa voin sanoo että se naiseus, viehättävyys ja henkinen puoli natsaa niin sulosesti näissä vanhemmissa naisissa, toki hyvännäkösissä sellaisissa pakko sanoa. Mulla on 2 kokemusta itseäni 10 vuotta ja toinen enemmänkin vanhemmista naisista. Molemmilla oli muksuja, toinen eronnut toisen mies oli kuollut. Niitten pimppi oli jotenkin erinäkönen mihin olin tottunut *olin siis jäänyt ilman hyvää aiemmin* ja vanhempien pimpissä oli arpia ja molemmilla oli selvästi näkyvät häppärit jotka siis työnty näkyviin ja oli esillä kun pimppiä ihaili. Rehellisesti sanottuna pimpin aukko jotenkin pidempi, suorakaidemaisempi. Eikä kumpikaan ajanut karvojansa mikskään viiruiksi, oli siis siistitty karvapimppi. Mutta molempien vanhempien naisten pimpit oli jollain tavalla kauneimpia näkemiäni. Aitoja, maukkaita ja sulosen muodokkaita! Ja tuntuma rakastellessa oli hyvä, ja toinen naisista oli tosi halukas ja aktiivinen. Se jolle menetin sydämeni . . . . .
      Vanhemmissa naisissa on SE JOKIN

    • wekku II

      vanhemmat naiset ymmärtävät seksistä niin paljon enemmän! haluaisin yhen kaunottaren joka on mua 9 vuotta vanhempi

    • Perttu

      faktaa! vanhempi nainen & nuoro mies on paras yhdistelmä

    • Arska*

      niin on ja osa meistä jää ilman niitä ihania vanhempia naisia koska ne on niin ihania. me nuoret miehet joudutaan myös kilpailee niitten ikäsiä miehiä vastaan markkinoilla. ikäero on niin pieni asia kun jollain natsaa niin se on tärkeintä-

    • Oliver ¤

      Mulla on pää ihan pyörällä, mielessä pyörii yksi ihan mua 13 vuotta vanhempi nainen työkuvioista ja se on tosi sulonen. Mä näin pari päivää sitten siittä ihanan seksiunen

    • nainen 39v.

      Ihan hyvä kuulla, että päälle parikymppiset miehet ovat avoimempia erilaisille suhteille kuin edeltäjänsä. Yksi asia kuitenkin vaivaa: Oletteko oikeasti tosissanne naisen suhteen, jos hän on teitä reippaasti vanhempi (esim. nainen on 40v. ja mies päälle 20v.)? Vai onko kyse enemmänkin seksuaalisesta kiinnostuksesta? Moni nainen varmaankin tätä pohtii. Miten erottaa ne miehet, jotka ovat tosissaan ihastuneita niistä, jotka ovat vaan "kokeilemassa" ja kerskailemassa nuorelle kaveriporukalleen saaneensa "vanhempaa" naista.
      Moni 40v. nainen on kuitenkin jo henkisesti kypsä eikä jaksa katsella mitään "poikien" naureskelujuttuja. Miten tietää, että mies on oikeasti asialla ja omaa tiettyä kypsää ajattelua eikä pelleile ihmisten kanssa? Tätä ei tahdo helposti nähdä edes oman ikäluokan miehissä, saatikka nuoremmissa. Tämän asian takia moni nainen varmaankin tyrmää monen valioyksilön nuoremmista miehistä ja pysyttelee omassa ikäluokassaan. Ainakin minä olen pysytellyt, tähän asti.

    • Oliver ¤

      Mä ainakin olen enemmän kun tosissani. Jos hänet saan olen tosi onnellinen. Ei ole pelkkää seksuaalista kiinnostusta, vaikka haluan myös paljon sillä tavalla myös ;). Mutta se tunne tässä on ällistyttävä ja tärkein.

    • Jane -79

      Hyvä kysymys "nainen 39v". Miten erottaa ne miehet, jotka osaavat kunnioittaa naista ja eivätkä vain pelleile naisten kanssa? Yleensähän noin parikymppiset miehet ja naiset vielä etsivät itseään, ovat kauhean epävarmoja itsensä (tunteidensa ja kroppansa) kanssa ja toimivat ihmissuhteissa tästä syystä melko egoistisesti. Monet ovat vielä todella lapsellisiakin. Eivät kuitenkaan kaikki!

      Vaikka olen vielä alle 40v. nainen, niin en minäkään enää mitään leikkijöitä jaksa katella. Tosin, noita leikkijöitä on kaikissa ikäryhmissä. Toiset miehet eivät opi ikinä kunnioittamaan naisia ja silti naiset vain pysyvät heidän rinnallaan. Vaikka tarjolla olisi muitakin miehiä. Mutta koska miehiä on niin paljon, niin kertokaapa keinoja, miten erottaa jyvät akanoista?

      Mielelläni ottaisin itseäni nuoremman miehen, mutta samoin kriteerein kuin omanikäisetkin :).

      • ONNELLINEN NAINEN,34

        Kyllä nainen sydämessään tuntee, onko aito juttu kyseessä. Huomattavasti nuoreen rakastuminen on mullistanut elämäni totaalisesti, mutta niin totta ja aitoa tämä kuitenkin on. Numerot ovat pelkkää lumetta. Olen ollut itsekin ihan ällikällä lyötynä, että 13 vuotta nuorempi mies voikin saada näin sekaisin. Tämä jos mikä on todella WOW-juttu, sen on sydänkin sanonut. Ihan ihmeellistä, mutta kyllä ne nuoretkin, näköjään:))))))


      • toinenkin onnellinen, 35
        ONNELLINEN NAINEN,34 kirjoitti:

        Kyllä nainen sydämessään tuntee, onko aito juttu kyseessä. Huomattavasti nuoreen rakastuminen on mullistanut elämäni totaalisesti, mutta niin totta ja aitoa tämä kuitenkin on. Numerot ovat pelkkää lumetta. Olen ollut itsekin ihan ällikällä lyötynä, että 13 vuotta nuorempi mies voikin saada näin sekaisin. Tämä jos mikä on todella WOW-juttu, sen on sydänkin sanonut. Ihan ihmeellistä, mutta kyllä ne nuoretkin, näköjään:))))))

        Juuri näin! Mullakin jo viidettä vuotta suhde 9v nuorempaan mieheen, joka on mulle niiin rakas. Ylivoimaisesti parasta ikinä.


    • Joni*85

      Nykyisin ollaan paljon suvaitsevaisempia - onneksi. Ikäero ei ole enää haitta tai este vaan tärkeintä on se että parin välillä kipinöi ja on aitoa välittämistä. Toiset pojat on tosissaan ja toiset eivät, ihmisiä on niin monenlaisia. Kun aidosti välittää se näkyy rehellisyytenä ja arvostuksena, eikä pelkästään pyri sänkyyn. Ja kun sänkyyn päästään ei reteile kavereille tai kerro yksityiskohtia! Mä ihailen suuresti kypsempiä naisia.

    • Lakonius

      Suurin osa miehistä ei ole saanut tarpeeksi, joten panevat aina kun saavat. Siinä puumien markkinarako :D
      Kyllä siinä "vanhemmassa" naisessa kiihottaa nimenomaan se, että tietää saavansa.. ulkonäkö ja luonne on ihan sivuseikka

    • nami 85

      Lakonius ei taida tietää mistä puhuu. Vanhemmilta naisilta ei irtookaan heti, koska ne kattovat miestä eri tavalla ku nuoret mimmit. Ja jos sattuuki irtoomaan, ni homma pysyy yleensä kestopohjalla. Nuorilta päälle parikymppisiltä mimmeiltä irtoo lähes aina saman tien, mutta siihen se kiinnostus niiden kohdalla mun puolelta jääkin. Kännissä sekoillaan mitä sekoillaan ja aamulla ei osata mitään järkevää edes puhella vaan soitetaan jollekin tyttökaverille ja kikatellaan puhelimeen eilisillan kulusta ja siitä miten päädyttiin liian humalassa tekemään "pahoja". Sit hiivitään ulos ihan vaivaantuneina, ku näin pääsi käymää. Tollasia mimmejä on suurin osa parikymppisistä ja ne on niin helvetin lapsen näköisiäkin vielä. Noin nelikymppiset naiset on NAISIA ja se kyl näkyy ja kuuluu kaikessa. En enää ikinä sorru ainakaa itseäni nuorempiin mimmeihin, tuskin ees omanikäsiin. Ne on jo nähty. Iha sama seurustelun kanssa. Ei luonnistu sekään niin hyvin. Jatkuvaa kitinää joka asiasta, mustasukkaisuuskohtauksia, ja koko ajan pitäs todistaa, että mimmi on ihan nätti ja ei oo liian lihava ym. parikymppisten mimmien kanssa. Seuraava mimmi on oltava ainakin päälle 30v., mieluten 40v. Tuolla on herkullisia noin nelikymppisii naisia pilvin pimein ja ei siinä ulkonäkö ja luonne jää lainkaa sivuseikaksi. Sitä niiltä löytyy kuhan osaa valita hyvin ja ei päästä muiden käsiin vaan vie niiden sydämmen tekemällä jotain siistiä.

      • Lakonius

        Lähinnä omista tuntemuksistani puhun(tietysti) 100 kumppanin tuomalla kokemuksella
        Kyllä se seksi nimenomaan oli nuorempana varmempaa kun vanhemman naisen valitsi. Siis tietenkään ei sellaisen mukaan tullut lähdettyä, joka ei ollut suostuvainen. (mutta nuori tyttö saattoikin yhtäkkiä vielä alkaa pihtaamaan kun on ensin "kahville" menty keskellä yötä, tähän ei vanhempi nainen koskaan syyllisty)


    • Tuomas87

      Vanhemmat daamit tosiaan vaativat suhteelta hieman enemmän. Eivät hyppää sänkyyn, kun eivät ole miellyttämishalusia vaan TIETÄVÄT KETÄ OVAT, persoona ja tahto on kehittynyt. 30-47 vuotiaat ovat tosiaan NAISIA joka näkyy ja kuuluu kaikessa kuten nami 85 tiesi. 40 vuotias nainen on tosiaan mitä herkullisin, kun sattuu olemaan itsestään huolehtiva, varsinainen kaunotar. Mä käyn kuumana yhteen 11 vuotta vanhempaan naiseen ja se on niin kuuma että huh huh. Missään sängyssä ei olla oltu, silmäpeliä ja kiinnostusta kyllä. Haluisin niin asioiden etenevän ja luulen että hänkin haluaa . . omaksi ottasin!

    • Aikuinen nainen

      Nami 85 ja Tuomas87, kiitos kauniista sanoistanne. Olen 40 nainen. Olen ollut suhteessa paljon nuoremman miehen kanssa ja se oli aivan ihana kokemus, valitettavasti tiet vei erilleen..ehkä joskus taas kohtaan kivan nuoren miehen.

    • riikka -75

      Kuulostaa hyvältä ihmisten kokemukset. Taidan minäkin siirtyä nuorempiin miehiin :). Juuri luin, että Jennifer Lopezkin on ottanut itselleen 24-vuotiaan miehen. Eikä ole lainkaan ainoa sellainen! Lukemani ja muutaman kaveripiirissä olleen kokemuksen saattelemana, en yhtään ihmettele. Suhteet näyttävät jostain syystä pelaavan.

      Teidän pitää vain käydä yökerhoissa, joissa käy vanhempaa väkeä. Moni yli kolmekymppinen nainen ei kovin mielellään lähde "teinihelvetteihin" eli 18-22v. ikärajan paikkoihin. Olisihan se kiva tavata joku komea, hyväkroppainen ja hyvin seksuaalinen mies, joka olis itseä nuorempi :).

    • Aikuinen nainen

      sanopas Riikka muuta kuin asiaa , kannattaa kyllä. On ne jotain ne nuoret miehet ku nelikymppiset kaljamahat...olis itselläkin kattelussa ja yhtä olen jo silmäillyt... ja taitaapa sekin katsella mua. Mutta jos ei nii jospa jotain löytyis...on ne niin ihania nuo nuoret miehet, en usko että petyt!!

    • jartsij

      Itselläni ollut suhde nyt 42 vuotiaaseen naiseen jo pian kaksi vuotta. Tapasimme netin kautta ja täytyy myöntää, että hyvä tuuri kävi. Aluksi tämä ihana nainen vähän epäili, miten suhteemme tulee toimimaan ikäeron vuoksi mutta nyt olemme molemmat todella onnellisia elämäämme ja suhteeseemme. Olen 24 vuotias mies ja opiskelen toisella paikkakunnalla joten näemme valitettavasti harvemmin kuin ennen.
      Seksi välillämme on ihanaa! Se tunne, mikä tämän naisen kanssa on sängyssä meidän välillämme on jotain ihmeellistä. Vaikea sitä on selittää. Aina kun tapaamme niin seksiä harrastamme useasti yön aikana, keskustelemme syvällisesti asioista kuin asioista ja muutenkin meillä on aina natsannut todella hyvin.
      Minulla siis pelkästään positiivisia kokemuksia seksistä itseäni vanhemman naisen kanssa. Kunnioitamme toisiamme ja tiedämme molemmat mitä haluamme. Hyvä ruoka, hieronta, suutelu ja ihana seksi. Aijai!
      Näemme jälleen viikonloppuna ja mukava viikonloppu luultavasti edessä.

    • Timbe.

      vanhemmat naiset on tosi seksikkäitä, kun sattuvat olemaan kauniita. Katselen yhtä itseeni 14 v vanhempaa naista joka on tosi kaunis ja haluttava. Olen tosi ihastunut, en tahdo pelkkää seksisuhdetta. en oloe uskaltanut tehdä alotetta vaikka kyllä se musta ainakin pitää.

    • e.m.

      Timbe, mikset uskalla? tee ihmeessä aloite! Varsinkin jos tiedät, että nainen pitää sinusta. Naiset odottavat yleensä aloitetta ja liian kauan en sinuna vitkuttelisi. Ottajia nimittäin haluttavilla ja kauniilla naisilla riittää, jos naiset itse ovat halukkaita johonkin ryhtymään. Jos et tee aloitetta, niin joku toinen mies voi sen tehdä. Uskallusta nyt, voi tulla hyvä ja kuuma suhde!

    • puumatar

      Vieläkö olis kinnostusta? jA MISTÄ puuma sinut löytää?? Puuman reviiri on on laaja mutta anna jokin vihje...kyllä sitten puuma vie ja sinä vikiset ja toivottavasti puumakin!

      • Allegrodis

        Puumatar löytäis Hesasta yhden 30v. halukkaan...


    • puuman orja

      nainen 49v jaminä 31 toimii,seksin suhteen kaikki käy ,olen oikein tyytyväinen.pidämme kotileikkejä silloin tällöin :),ei vakavasti se sopii molemmille .

      • Vielä

        Töistä jään "kohta" eläkkeelle ja siellä on paljon nuoria niehiä. On tullut kokeiltua toisia pikaisesti ja toisia pitenpäänkin. OON timmissä kunnossa ja haluja riittää, Viikonloppu nuoren kanssa saa kyllä orgasmit laukeamaan kummaasti kun saa tarpeeksi.


    • Lare}

      mä taas tosimielellä katselen itseeni selvästi vanhempia naisia sillä ihailen niitten naisellisuutta ja jotain viehkeyttä ja varmuutta joita niissä on paljolti. tietysti tarkoitan ikäsekseen kauniita yksilöjä, joka maatuska ei kelpaa. Mutta vanhempien naisten jutut ja kaikki. Ja ne on seksikkäitä kun mitkäkin. lyö parikymppiset naiset täysin laudalta! Nyt oon ihastunut erääseen tiettyyn

    • sälli -71

      Noin 40v. naisille kysymys: Eikö nuoret miehet (20-25v) ole vähän liian lapsellisia, pinnallisia ja egoistisia teille? Jos olette itse n. 40v. kypsiä, elämää nähneitä ja muitakin ajattelevia yksilöitä. Ihmettelen vähän miten kiinnostutte nuoremmista miehistä. Itteeni ei ainakaa kiinnosta mitkään nuoret tytöt (20-25v.), jotka ovat vielä vähän kuutamolla kaikesta mahdollisesta. Ei siis pelkästään seksin ja itsensä osalta vaan elämästä yleensä. Nuoret miehet saa heittää vastakommenttia, jos on jotain puolustettavaa. Tämä on oma kokemukseni nuoremmista. Mielummin keskityn oman ikäluokan naisiin.

      • webm

        N43

        Kyllä 20-25 on minulle liian nuori. - Kymmenen vuotta nuorempi on alaraja, mutta ei se ole mikään takuu hyvästä seksistä. - Paras kumppanini seksin suhteen on saman ikäinen kuin minä. - Henkisesti tarvitsen suhteeseen kenties pari vuotta itseäni vanhemmankin miehen.


      • ONNELLINEN NAINEN,34

        Kuten tässä ketjussa jo aiemmin on tullut todettua, on kyse ihan yksilöstä ja KEMIASTA. Olen yllättynyt, että tosiaan paljon nuoremman kanssa voi sielut kohdata näinkin totaalisesti, mitä olen kokenut. Sielun sympatiat eivät ole iästä kiinni, joten aiemmat harhakäsitykseni olen joutunut pyörtämään. Nyt ymmärrän jo Haukion ja Niinistönkin ikäeron. Rakkaus puhuu ja vie, ja silloin ikänumerot todella menettävät merkityksensä.


      • rtkmabopim

        Hämmästyin, kun löysin itseäni 24 vuotta nuoremmasta miehestä sukulaissielun: taiteiden, musiikin, filosofian, kirjallisuuden ja estetiikan puolella maku meni yksiin ja ajattelu kulki samoja ratoja. Tuo henkinen läheisyys oli tärkeää, samoin hellyys, seksi ei lopulta niinkään. Se siitä lapsellisuudesta. Ikäeroa ja välimatkaa oli sentään niin paljon, että suhdetta ei kovin pitkälle jatkettu.


    • 23v njnsa

      Sällille semmosta että lapsellisuus ja egoistisuus ei oo aina iästä kiinni. Enemmänki ne on elämän tilanteiden mukaan tulleita asioita. Lapsuus kokemukset ja kaikki sellaneen vaikuttaa siihen millaseksi kasvaa. Tietenkin ikä tuo paljon positiivisii asioita, mutta kaikki eivät opi vanhetessakaan. Ite oon kokenu aina olevani eri tasolla ku oma ikäset tytöt. Johtuu varmaan rankoista kokemuksista omas elämässä ja vanhemmat naiset on kypsempii ymmärtämään elämää paremmin ja seksikin on parempaa. Nuoret oman ikäset tytöt (23v.) ei kiinnosta itteekään koska ne on kyllä useemmat 'kuutamolla' ja lapsellisii mulle. Siksi kattelenkin vanhempii naisii. Jotain 33v. ylöspäin alkaa vasta oleen nainen kaikin maustein. Ne on parhaita. Anna niiden kiinnostuu nuoremmista jos ne kerta tykkää.

    • Mies, 23 vuotta

      Onko mulla bugi vai feature - vika vai ominaisuus - kun kakskymppinen nainen ei herätä mussa mitään, mutta himoitsen kuuskymppisten ihanien naisten pillua?

      Nautin kyllä halustani ja toteutan sitä aina kun voin, että ei siinä mielessä ongelmaa.

    • Masa

      Mies 23v, ei, itsellä on samaa vikaa, ei nuita teinejä oikeen jaksa, sängyssäki tuppaavat olemaan melkosia lahnoja. Itse vain uudelle paikkakunnalle muuttaneena on nyt vähän hakusessa että missäs täälläpäin nuo nuoria miehiä himoavan ihanat kokeneemmat naiset käy?

    • 23v njnsa

      Mies 23v, en mä ihan kuuskymppisiin lähtis :D. Mut saathan sä, jos intoa kerta on. Sellanen kolmekymppisestä ylös päin ja johonki 45v. saakka on mun tähtäimessä. Paras mulle olis ehkä 30-40 väliltä. Muutama olluki. Kuhan ei oo parikympin tuntumilla.Ne ei innosta enään. On tässä tullu niistäki ihan riittävästi jo kokemuksii. Nyt on rima korkeemmalla vähä kaiken suhteen naisissa.

    • Jari-89

      Laivoilla ja rantahotelleissa löytyy kypsää naisseuraa parikymppiselle miehelle. Hytti tai huonekin on lähellä, kun lähdetään käsi kädessä suloisen 60-65 kanssa olemaan kahdestaan.

      • Lomailijatar

        Ihanasti kirjoitettu


    • Mies, 23 vuotta

      Rakastelu oikein kypsän naisen (mulle 60 ) kanssa on mielettömän upea kokemus. Jonkun 20 kanssa homma tuntuu tylsältä suorittamiselta. Mutta tollasen vanhemman kanssa sitä haluais toisaalta vaan jatkaa ja pitkittää ihanaa panemista, mutta toisaalta haluaa kokea sen järisyttävän laukeamisen, kun kivikovaksi koveneva kalu tuntuu halkeavan, tulee paksummaksi ja paksummaksi, ennen kuin sperma alkaa syöksyä valtavalla voimalla sykkien. Kypsä nainen on ihana!

      • juuso 43

        Olen saanut kokea muutamankin kerran todella ihania hetkiä yli 60 vuotiaan naisen kanssa ja olen valmis koska vaan jos mulle tarjoutuu vielä joskus siihen,olen itse 43 vuotta.
        Toiset tuntuu tuomitsevan nämä ikäerot mutta jos kerran kumpikin nauttii niin mikä siinä olisi väärin?
        Sinä ihana Nainen päijät-hämeestä tai itä-uusimaalta jos seksisuhde turvallisen ja halukkaan miehen kanssa kiinnostaa,ota yhteyttä.
        [email protected]


    • Kapi,

      Sellanen 25-30 vuotias mies ja 40 nainen on tosi yhteensopiva pari! Mieletöntä!

    • Haluaa........

      Toden totta on että vanhempi nainen viehättää!!Ajatuskin että vanhempi Nainen tyydyttää nuoremman miehen on kiehtovaa;)Ja toiste päin ;)Itse olen 32v mies ja ajatuksissa 40-50v nainen??Mutta mistäpä löytää??Jos vain löytäis aidon Naisen muualta kuin netistä....

    • haluan vanhempaa

      moro tässä olisi 22v mies joka haluaa vanhempaa naista olen rempseä ja huumorin tajuinen tyypi ja aina haluaisin vanhempaa naista

    • kysyvä.

      Pojat/miehet! Selventäkääs hieman minkä ikäinen on hakemanne "vanhempi nainen"? Moni haluaa "vanhemman naisen", mutta ei mainitse, minkä ikäinen sellainen on?

      • Allegrodis

        Vanhempi nainen on minun tapauksessani yli 40v.Ja jos on hyvin säilynyt ja kaunis,niin yläraja jossain 55v paikkeilla.Itse olen 30v.Kiinnostuitko?


    • Nipa-.-

      Jos nainen on viehättävä ja kaunis ei ikäerolla ole mitään merkitystä vaikka sitä olisi lähemmäs 20 vuotta. Muu on olennaista kun ikä. Se onko toinen viehättävä haluttava ja tykkääkö siitä tosiaan. Itse olen 26 ja ihastunut paljon yhteen 40 vuotiaaseen naisihmiseen

    • Nuori miesystävä

      Nuori mies ja vanhempi nainen on myös visuaalisesti kaunista ja kiihottavaa. Kaksi halukasta alastonta vartaloa. Nuori hoikka ja tiukka, 20-25 vuotias mies kovana ja sojottavana. Kypsä 55-65 vuotias nainen reidet levällään aivan valmiina ja paljaana. Kakskymppinen kuuskymppisen suussa. Vanhempi nainen voihkimassa selällään alla, sääret lukittuina miehen selän taakse. Nuoren miehen himokkaat kasvot ja rajulla rytmillä kohoilevat pakarat.

      • Lomailijatar

        Upea kuvaus
        Minne unohdit hymyn :)
        Nuoen kovan keihään työntyessä sisään kerta toisensa jälkeen


    • kuuverty

      Eiköhän se vähän ole, mihin on tottunut ja ketä liikkuu samoissa piireissä. Itse olen aina seurustellut reippaasti vanhempien miesten kanssa, eikä heissä ole mitään vikaa. Olen hankala luonne, paremmpin vain osaavat minua käsitellä kuin nuoremmat.

      Nyt toimin porukassa, jossa on paljon nuoria miehiä. Testosteronia oikein tihkuu. Ja yhtä tiettyä himoitsen. Nimenomaan petikaveriksi. Ihailen häntä, ja hänen nuori lihaksikas kroppansa saa minut kihelmöimään. Tietysti hänen mielipiteistään kuultaa tietty kokemattomuus, vaikka yhtä sun toista hänkin on jo ennättänyt kokea.

      En haluaisi sitoa kuitenkaan nuorta miestä pysyvästi itseeni. Tapailen vakituiseen itseäni vanhempaa miestä, jonka vaimo on tätä paljon vanhempi. Nainen voi olla nelissäkymmenissä kuumimmillaan, mutta vaihdevuosissa ainoa kuumotus saattaakin olla enää kuumat aallot. Ja siinä vaiheessa käy sääliksi puutteessa kärventelevää aktiivista nuorempaa miestä.

      Joka tapauksessa oli ihanaa lukea tätä keskustelua. On mukava tieto, että vanhempi nainen voi olla haluttava. Kaikkea hyvää kaikille kirjoittajille!

    • Varoitus!!

      Älä hyvä mies vanhempiin erehdy!

      Nussii vielä sut hengiltä ja pyytää lisää seuraavana aamuna!

    • 23v poika

      Hyi vittu, vanhoihin akkoihin (yli 30v) en koskisi pitkällä kepilläkään!!! Nuoret naiset 20v on ihania, niistä tykkään!

    • Tuomisto@myytyämiest

      Mä olen asiasta vähän ymmälläni. Miten se voi olla totta että vanhempi nainen tekee sellasseen lähtemättömän vaikutuksen???? Mä 25 vuotias hullaannuin töiden kautta yhteen nelikymppiseen naiseen, joo kaunis se on kun mikä. Mä näin siitä unia, mä silmäilin sitä koska se veti mua puoleensa ja oli sellanen herkkupakkaus että. tiesin olevani aika myyty häneen ja saihan sitä fantasioida. Mä tykkäsin siittä ihmisenä tosi paljon ja meen välillä kyllä väreili. Mulla oli aiemmin ollut pelkästään ikäsiäni tai korkeintaan pari vuotta vanhempia neitosia. Ei yhtään kokemusta synnyttäneistä paitsi juttujen kautta. Tällä ihastuksella oli pari lasta, joten etsin tietoo, kuvia ja kuuntelin kokemuksii vanhemman kanssa olosta. No asiat pääsi valloillee ja yksissä juhlissa sitten loppuillasta lähdimme kämpilleni. Kyllä siinä oli molemmat maistissa. Oltiin lähekkäin ja seksiksi se sitten meni siinä huumassa. Jälkeenpäin kelasin ja kelasin, sillä rakastuin ja etsin syitä. Löin faktat pöytään eikä auttanut. Onhan se pikkusen erilaista olla vanhemman kanssa. Vanhemmalla ei rinnat ole ihan yhtä pystyt ja kiinteet *mutta hel*vetti miten kauniit ne silti naisellani oli*, ja pimppi oli kun olikin eri näkönen,
      ainakin arpia alas peppureikään saakka, häppärit erittäin näkyvät, heti esillä *positiivinen asia, erittäin positiivinen* ja jollain tavalla sulosen kurttuinen pimppi. Tosin olen kakskymppisilläkin nähnyt näitä kurttuisia pimppejä. Mutta se pimppi ja kaikki oli niin aitoa ja luonnollista kun olla voi. Enkä mä tajuu, se seksi, se oli hyvää mutta kyllä se pimppi ehkä joustavampi oli kun neidoilla jotka on ensikertalaisia tai vähän aikaa sitten alottaneet seksielämän. Mutta silti, se oli parasta seksiä ikinä.Mä en käsitä mikä sen teki???? Olen etsinyt vastausta, kun se teki muhun lähtemättömän vaikutuksen. Onko se tää polttava tunne rinnassa ja se että olen rakastunut häneen. Hän ei vielä mun oma ole mutta sitä odotan ja haluan, pikku esteet on luotu ylitettäväksi! Rakastunut se mä olen.

    • yx jätkä vaa

      kuulkas ny, naisen pimpin ulkonäkö/tiukkuus ei ole iästä kiinni (ainakaan jos verrataan parikymmpisten ja nelikymppisten pimppejä) vaan synnyttämisestä. Synnyttäneillä ja ei-synnyttäneillä pimpeillä on luonnollisesti eroa. Parikymppisellä synnyttänellä löytyy samoja arpia kuin nelikymppisellä synnyttäneellä ja synnyttämättömillä saattaa olla usein vähän tiukempi, koska ulos ei ole tullut lasta. Sitten on vaan eroja muutenki tiukkuudessa molemmissa kategorioissa. Johtuu varmaan ihan ihmisen biologiasta ja siitä, miten on sattunut muodostumaan.

      Kuuvertylle sen verran, et saatat puhua nyt itestäs. Oma kokemus on että sun ikäluokan naiset just jaksaa sängyssä ja on parempii ku omaikäset. Mut saattaa sitä aina kaikes olla poikkeuksia ikäluokasta huolimatta. Jos et ite jaksa ni ei meinaa sitä, ettei muut jaksais.

    • Markku

      Tuomistolle: teen kemiat kohtaa!

    • Jesse ' '

      Ihania nuo 35-50 daamit on jos on huolehtinut ulkonäöstä ja saanut kauneutta kaupanpäälle. Mutta älkää luulko niitä puumiksi. Ne ei ole seksin perään vaikka osaavat nauttia siitä. Näistä upeista naista on muuhunkin; itsetuntemus on kohdallaan ja luonne vapautuneen kehittynyt, ovat syvällisempiä kun nuorikot ja ihanaa ja lämmintä tai ehkä ennemmin kuumaa seuraa. Puuma on joku joka saalistaa nuorempia mutta oman kokemuksen mukaan nämä naiset on tunteella mukana ja tunteet ne on saanut esiin multa myös. Se siinä parasta on: niitten kokonaisuus on niin ihana että ne saa kaivettua tunteet esiin menevämmältäkin miekkoselta. Valintani on vanhemmissa, itsee 7-15 vuotta vanhemmissa. Mutta muistakaa muutkin kohdella niitä hyvin.

      • Toni78

        .. yhdistelmä on täydellinen !


      • puuma66

        kiitos kaunis jesse kauniista sanoistasi, puumaksi väittävät, mutta sinä puhut asiaa, sinunlaisesi kun kohtaisin...


    • mikä ikähaitari

      35-vuotias ja 50v.nainen eivät kylläkään paini ihan samassa luokassa. 35-vuotias on vielä suht nuori. Joku 18-19v. poikanen voi tietenkin pitää 35v. jo kauhean vanhana, koska on ite vielä ihan pentu. Mutta ihmeellistä vetää 35v. yhteen 50v. kanssa! Itelle (29v) 35v. nainen kuuluu enemmänkin samaan ikäluokkaan mitä ite on ja ikäero 35v. naiseen on naurettavan pieni. Eli siinä ei ees voi ikäerosta puhua.

    • engelson

      Niinpä, lyömätön yhdistelmä ja nyt joku on täällä ikävissään!

    • Late_
    • vanhanperässä

      Ahhh ai että vanhempaa naista tekis mieli!!! Ne on kokeneita ja haluu kokea kunnon seksiä vaikka missä erikoisimmissa paikoissa
      http://manbl0g.blogspot.com/ pilvenpiirtäjä ois hyvä

      • seksiä missä vain

        Asiaa.pelkkää asiaa. Mistä sinut löytää?


    • Hannu#

      Unohdat että vanhemmissa naisissa on niin paljon enemmän kuin se seksuaalisuus.
      Niitten kanssa on niin hyvä ja lämmin olla ja se on tärkeetä.

    • Väne _

      Totta, seksi on niin pirun hyvää, mutta se toinen puoli siinä suhteessa on ajan kanssa tosi tärkeetä; lämpö, kemia, intohimo, toisen rakastaminen. On ihana kun tuntee syvästi. Vanhemmissa naisissa on sitä jotain ainutlaatuista. Pää sekoo niitten kanssa, ne on liian ihania. Mä 26 nainen 40 =

    • Ollipekka,,

      On vaan niin hyvä ja toimiva yhdistelmä ettei sanat riitä kertomaa.

    • Jerkku;;;

      Mä haluan yhden mua 14 vuotta vanhemman kauniin ja upean naisen itselleni. En halua vaan nus*ia häntä vaan haluan elää ja olla hänen kanssa. Haluan rakastella häntä omana naisenani kunnioittaen häntä.

    • roni.mmmm

      Taidan olla ihastumassa yhteen viehättävään naiseen. Ikäeroa meidän välillä on 12 vuotta. Nainen on vanhempi ja hän on ensimmäinen minua reippaasti vanhempi todellinen ihastus. Miten voin varmistua naisen todellisista tunteista? Meillä on ollut tähän mennessä vain seksiä, mutta viehättää kyseinen nainen myös pidemmälle. Tapasimme ravintolassa ja siitä kaikki alkoi. Hän on vapaa, joten siitä ei asia ainakaan olisi kiinni.

      Miten olette miehet saaneet nämä selkeästi vanhemmat naiset ihastumaan itseenne? Hyviä kokemuksia näyttää olevan paljon tällaisista suhteista. Olen itse 27 vuotias ja nainen siis 39 vuotias.

      • hippahoppa

        no mäpä vastaan naisen kannalta. mut saa ihastumaan olemalla oma itsensä ja keskustelemalla täysin suoraan asioista. ei esittämällä, ei pelaamalla mitään pelejä, ei yrittämällä olla fiksumpi tai vanhempi tai kypsempi kuin on. mä ihastun nuorempaan nimenomaan siksi että se on nuorempi, ei mikään vanhus nuoremmassa kuoressa.

        sitä mä en sit tiedä mitä taktiikkaa joku mies noudattaa. mun jutut on lähteny ihan ilman taktiikoita ja varsinkin ilman mitään etukäteistä tarkotusta päätyä suhteeseen.


    • hieman vanhempi

      meitä olis täällä vanhainkoissa iha jonnii verta iliman kumppania
      tuu jo, hampaat ei oo haittoina

    • Pelttari

      yhdistelmä on Hot!

    • 20 nuori

      Yhdistelmä on ällöttävä!

    • Vili^^

      selvästi et oo kokeillu kun noin puhut. se on menoo se kun kokeilet. menoo sydänjuurii myören.

    • RMk -84

      Sellanen noin nelikymppinen vapaa kissanainen saa hormoonit liikkeelle. Eikä oo poissuljettu ihan ehta suhdekaan jos nainen vie vaan jalat alta. Naiset on tossa iässä kuumimmillaan ja parhaimmillaan, jos ovat pitäneet itsestään huolta ja ranka on hoikka. Se on todistettu.

    • Karvaakehiin

      Kyllä naurattaa näitten pikkupoikien hehkutus vanhempiin naisiin, elämänkokemus on niin pientä ja äitihahmookin etsitään..
      Ja tietysti se tosiasia että vanhemmilta naisilta irtoaa pillua paljon paljon helpommalla.
      Sitten nämä vanhemmat naiset jotka vuosikymmenii miesten perässä ovat vasta nyt uskaltautuneet yrittämään seikkailua ja romantiikkaa nuorempien miesten kanssa, häivyttävät mielestä epätoivoisesti sen tosiasian että erittäin harvoin nää lapselliset kundit jaksaa kauaa näitä lahoavii naisii katsoo...
      Mut tässä maailmasa itsepetosta on mahdollista toteuttaa niin monella tavalla.
      On ymmärrettävää että nuoret miehet haluaa kartuttaa kokemuksia, mut nää vanhemmat mammat on aikalailla säälittävii, niitä jotka sit muutamanvuodenpäästä napsii lääkkeitä kun ei nuoret kollit ei enää oo heistä kiinnostuneita.

    • åo

      Edellisellä ei oo mitään käsitystä mistään. Ite olet tosi säälittävä arvostelija joka elää jollain keskiajalla suhdesääntöjensä kanssa. Eiköhän jokainen saa elää sellaisissa suhteissa kuin haluaa. Tollasii nirppanokkia löytyy joka kadunkulmasta arvostelemassa toisten suhdeasioita ja seksielää vaikka omassakin olis paranneltavaa. Ei oo sun ongelma jos suhteissa on ikäeroa ja mies tai nainen on toista paljon vanhempi. Napsi niitä lääkkeitäs ni saat vähän järkeä.

    • JuSsI85*

      On aivan sama jos nainen on kymmenne-viistoista vuotta vanhempi, jos häntä kohtaan tuntee suuria tunteita. Ikö on pelkkii lukuja koittakaa nyt kässätä se asia!
      Parhaat daamit on nelikymppisiä kaunottaria, joissa on järjetöntä vetovoimaa!!!!!!!!!!!!!!

    • RIku

      Otetaan tähän asiaan kantaa, koska on omakohtaista kokemusta. Jotkut näyttävät tosiaan olevan keskiajalla, jos vielä 2000-luvullakin jaksavat vatvoa toisten suhteita ja vielä turhan kysymyksen eli reippaan ikäeron vuoksi. Enemmänkin olisin huolissani suhteista, joissa on väkivaltaa, hyväksikäyttöä ja pettämisiä ym.

      Hyvin tuntuu Sauli Niinistöllä ja Jennilläkin pyyhkivän vaikka ikäeroa on 29 vuotta. Jaana Pelkosen mies on 7 vuotta nuorempi, Mariah Careyn mies on 12 vuotta nuorempi. Helena Lindgren on seurustellut itseään 17 vuotta nuoremman kanssa, Kata Kärkkäisellä on 14 vuotta nuorempi mies jne. Ikä on suhteessa sivuseikka jos molemmat ovat aikuisia tervejärkisiä ihmisiä ja ovat oikeasti toisistaan kiinnostuneita.

      Onneksi osa ihmisistä ei välitä muiden puheista vaan elää elämäänsä kuten haluavat ja sen ihmisen kanssa, jonka kanssa on hyvä elää. Samoin teen minäkin. Sitäpaitsi suhteessa ikä jää hyvin pian toisarvoiseksi. Ihan alussa ikäero saattaa häiritä ja sekin vain siitä syystä, että pohtii liikaa mielessään sitä mitä muut mahtavat tästä asiasta olla mieltä. Naurettavaahan pohdintaa se on, sillä itseä vartenhan suhde on eikä muita. olen huomannut, että hmiset ovat vain kovia tuomitsemaan kaikkea ihan vaan tuomisemisen ilosta.

      Omalla kohdallani ikäeroa avopuolisooni on 12 vuotta. Olen naistani nuorempi. Kieltämättä alussa ja suhteen syventyessä pohti ikäeroa. Hyvin pian se jäi toisarvoiseksi sekä itselläni, naisellani että ystäväpiirissämme. Kummallakaan ei ollut aiemmin ollut suhdetta, jossa ikäeroa olisi yli 10 vuotta. Nykyään ikäeroa ei edes muista tai huomaa eikä siitä kukaan välitä. Sitäpaitsi ystäväpiirissämme pari entistä sinkkumiestä ovat juuri löytäneet itselleen molemmat yli 5 vuotta vanhemman naisen. Toisen kohdalla nainen on 9 vuotta vanhempi ja hyvin näyttää heilläkin suhde alkaneen. Ja tosissaan ovat eli ei ole mikään seksisuhde.

      Ymmärtäkää tuomitsijat, että ikä eri todellakaan merkitse rakkaudessa mitään!! Oli ikäero kummin puolin tahansa. Jos olisin tuijottanut ikäeroamme, niin minulta olisi jäänyt saamatta elämäni ihanin rakkaus. Onneksi en tehnyt sitä virhettä, sillä nainen on parasta, mitä on elämässäni koskaan ollut. Eläkää miehet siis tunteidenne mukaan, älkääkä pohtiko turhia ja toisarvoisia asioita kuten sitä, mitä muut sanovat yms. Muuten voi elämäsi nainen mennä jollekin toiselle ja myöhemmin voi todellakin kaduttaa mitä tuli tehtyä, kun nainen kävelee vastaan jonkun toisen kanssa.

    • Samankokenut

      Kun kohtaatte vanhemman naisen, johon sydämenne mieltyy olette löytänyt onnenne.
      Vaikka olisi esteitä *varattu* älkää luovuttako heti - sydämenne tietää onko hän oikea. Kuunnelkaa sitä ja hän voi vielä olla omanne!
      Me onnellisia, ikäeroa 13 vuotta, mä naistani nuorempi.

    • Mäkisen poeka

      Jos nuori mies kohtaa tallaisen upeen vanhemman kypsän sulosen naisen ja päästää käsistään vaan siksi että toinen on varattu, niin menettäköön sitten typeryyttään. Joku muu osaa arvostaa tarpeeksi ja snaijaa että toinen on yrittämisen arvonen. On tällänen aikuinen upee ja ilmeisen kaunis nainen vaan sellanen herkku, että ottaa pitää! Tunteella.

    • Jerkku***

      Joo, ei se väärin ole yrittää vaikka olis varattu. Se nainen voi olla onneton siinä suhteessa missä on eikä vain ole päässyt irti jutusta. Se on voinut etsii muutosta ja toivoo rakkautta elämäänsä. Joten mahkuja on! Get life!

    • Ari,

      Taidatte olla oikeassa. Onnettomalta se on vaikuttanut joten olsin halukas tarjoomaa sille tunteita ja lämpöö - oon rakastunut siihen vaikka ikäeroo on 14 vee. Kaunis se on kun paratiisista pudonnut ja luonnettakin löytyy :)

      • ärrä::

        On loistava yhdistelmä, vanhempi nainen tarjoo niin paljon enemmän, henkinen puolikin kolahtaa kerrankin, ei pelkkä fyysinen ja seksi.


    • hej miksei 65 vuotias.cougar

      • Mies vm-74

        Hmm... sinähän se oisitkin varsinainen Cougar... ;-)
        Harmi vain, että asustelet Ruotsissa?


    • la-te-

      Jos tosissaan on hulluna tunteista johonkin itseen 10-20 vuotta vanhempaan daamiin mitä helevelttiä jollain ikäerolla olis merkitystä. 40 nissä olevat naiset voi olla loistokauniita. Terveisin yhden sellasseen itselleen napannut :)

    • Rasmus^^

      Totta. Kyllä mä mieluusti kattelen ja ottaisin vanhemman naisen itselleni kuin jonkun omaikäsen. Näin se vaan menee

    • Eikkainlove

      Täpöt käyn kuumana yhteen työpaikan itseeni 13 vuotta vanhempaan naiseen. Se on kaunis, seksikäs ja upee. Ja me ollaan vielä yhdessä mitä pikemmin sen paree!

    • tarkkaillut asiaa

      Hyvä yhdistelmä ja myös seksuaalisessa mielessä. Juuri oli Iltalehdessä juttua siitä että miehen seksuaalinen huippu on saavutettu noin kolmikymppisenä, vanhetessaan penis voi pienentyä ja muuttua sekä seksuaalinen jaksavuus ei ole enää samalla tasolla kuin ennen.

      Naisella asia etenee juuri päin vastoin. Nainen alkaa vasta neljänkympin tuntumilla herätä seksuaalisesti ja seksuaalinen huippu on vasta kauempana tulevaisuudessa.

      Ilmankos suhteet joissa mies on naista nuorempi ovat usein erittäin toimivia myös seksuaalisessa mielessä. Biologia, tarpeet ja ehkä myös toisen ymmärrys kohtaa näissä suhteissa paremmin. Aina ei toimi, mutta monilla näyttää tämänkin ketjun perusteella toimivan erinomaisesti. Ei siis ole ihmettelyn aihe että näitä suhteita on yhä enemmän.

    • Zami83

      Ymmärrys toimii äärettömästi paremmin ja seksi on upeeta. Mä en ikinä tyytyisi enää 20-27 vuotiaisiin tyttösiin kun olen saanut HYVÄÄ, eli nelikyppistä naista. Vartalo ei nyt ole täysin sama esim. tissit yhtä kiinteet kun nuoremmilla, mutta mun naisen vartalo on kuitenkin mielettömän upee. Synnytys ei näköjään pilaa alapäätä sillä parasta seksiä häneltä olen saanut mitä ikinä. Tietysti se liike ja kemia tekee sen myös. Henkinen ulottottuvuus on upeeta!!! Se on puuttunut 20 vuotiaitten kanssa täysin ja nyt ymmärrän mistä kestävissä suhteissa on kyse.

    • Jukka seittenysi

      Vanhemmat kauniit naiset on kuin huume, sekottaa pään ja menee veriin

    • saKu 26

      Juurikin noin, ihmeellistä huumetta. Itellä menossa jonkinsortin suhde 12 vuotta vanhempaan daamiin, jonka tapasin yökerhossa jokin aika sitten. Hän on säilynyt tosi nättinä ja nuoren näkösenä ja ikä tulikin vähän yllätyksenä. On saanut sekoittettua pään aika pahasti ja meinaa ihastua kunnolla. Onko meidän ikäero se tekijä vai mikä, kun kaikki toimii kerrankin ongelmitta ja on helvetin hyvä olla yhdessä. Aiemmin ollu usein nuorempia nuo naiset. Sitä odotellaan mihin päin olemme menossa. Voisin haluta vakavampaakin hänen kanssaan enkä päästää muiden käsiin.

    • Tony81

      Aikuinen sellainen 35 - 45 nainen, sellanen kaunis tapaus, on jotain niin tajuttoman seksikästä ja henkeesalpaavaa, että sellasseeseen rakastuu tosissaan, on kun tatuoitu sydämeen kun sitä saa pidellä ja katsella

    • Jarno30

      Kyllä täällä tiijän mistä puhutte, mä oon kuollakseni rakastunut itseeni 11 vuotta vanhempaan kuvankauniiseen NAISEEN. Jo hänen näkeminen tai lähellä olo saa mut veteläx.

    • Anssi 85

      Mulla on kiikarissa yks ihastuttava vanhempi naisimmeinen, ikäeroo meillä on 14 vuotta mutta tää kaunokainen on iköästään nuoremman näkönen ja sellanen täydellinen energinen pakkaus ja kaunis kun mikä! Sen haluan omakseni ja keksin jotain asioiden etenemiseksi. Yrittänyttä ei laiteta :D No se on niin upee ettei sitä voi olla yrittämättä ja sen avioliitto vetelee viimisiä

    • Kerran kokeiltu

      Pari vuotta sitten kemiat kohtasi yhden 13 v nuoremman miehen kanssa. Minä 40 hän 27. Oltiin paljon työn takia tekemisissä. Päädyttiin lopulta sänkyyn. En tosiaan ajatellut koko ikäeroa silloin. Olen ikäisekseni hyvinsäilynyt, urheilullinen, terveet elämäntavat omaava ja elämänmyönteinen. Ja tää nuorimies varsin vastuuntuntoinen ja "aikuinen". Miehet muutoin on aina olleet minua vanhempia ja kokeneempia.

      Seksissä ei mitään moittimista. Varsin luontevaa. Mutta aamulla kun päivänvalossa tuli siinä toisiamme vertailtua, niin tunsin itseni niin vanhaksi. En ole rupsahtanut enkä ryppyinen, enkä synnyttänytkään, mutta jotenkin siinä ikäero alkoi häiritä. Tai se fyysinen ikäero. Hän hyväkroppainen ihana ja nami ei siinä mitään. Koska pidän hänestä toivon löytävän jonkun "ikäisensä" kenen kanssa perustaa perheen. On hyvin lapsirakas mies. Tämän asian selittäminen oli hyvin vaikeaa koska hän tietenkin luuli etten ollut tyytyväinen seksiin. On se kumma kun jotain suoraan sanoo niin ei mene jakeluun ;) Nautiskelin hänestä toki vielä pari kertaa myöhemminkin. Hän ymmärsi yskän vasta kun sanoin sen häiritsevän työasioita ja sitten onneksi myös työhteydet loppui. Kuulin syksyllä että hän seurustelee. Hyvä niin. En ole selibaatissa joutunut elämään kuitenkaan ;)

    • Herrasmies 29v

      Vanhemmat naiset ovat todella jees. Eilen olin seuralaisena 45 vuotiaalle naiselle juhlissa ja biletimme pilkkuun asti :) Jatkoilla nainen heitti kaikki vaatteet pois ja todella munankipeä. Ei muuta kun kumi lerssin päälle ja mela mekkoon, vähän aikaa naituani tulin siihen tulokseen ettei tunnu juuri miltään ja päätin heittää kumin hiiteen. Sen jälkeen sain nautiskella kunnolla puuman pillusta ja hän halusi vielä, että lasken sisään lastini. Kyllä teki hyvää pojat;)

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe