Ruissalon kylpylä

MP87

Onko jollakin kokemusta Ruissalon kylpylästä? Millainen palvelu on? Onko ruoka millaista? Yms?... Ruokalistaa nettisivuilta läpi käydessä tuli sellainen tunne, että saako paikassa "normiruokaa" ollenkaan vai onko vaihtoehtona ainostaan gourmetruokia?

24

9983

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksi yö

      Viime kesällä olimme lasten kanssa yhden yön. Hotelli on kivalla paikalla ja palvelu oli ihan hyvää. Lapsillekin löytyi kylpylän lisäksi 2 leikkihuonetta. Hotellista itsestään tuli hieman "sairaalafiilis". Huoneemme oli melko ankea perushuone ja esim ilmastointia ei ollut. Söimme kesällä grillibuffetin terassilla, joka oli ok. Viereisessä pöydässä söivät pizzaa, joten ainakin sitä oli tarjolla.

    • tyrmistynyt

      Ruissalon kylpylä OLI JOSKUS hyvä paikka...

      Tänään, no huhu huh

      Kävimme saunomassa..

      Emme mene enää...

      Pesuhuoneissa lillui likavesi (sekä naisten, että miesten puolella)

      Suihkut toimivat 5 - 10 sekuntia kerrallaan..

      Vessassa kun kävi, oli kuin olisi ollut kaatopaikalla...

      Kun avasi vesihana pestäkseen kätensä.vedet tulivat lattiakaivosta jaloille jne.......


      Paikka oli joskus erittäin hyvä, mutta ei ole enää...

      Siksi emme ole viime vuosina enää majoittuneet emmekä käy syömässä. Ruuan laatu ei vastaa hintasuhdetta..

      20 eculla saa lenkkimakkaraa ja pakateseitä..

      Päätimme, ettemme men enää saunomaankaan, meille riitti.

    • Pettynytkovasti

      Suorastaan törkyisessä kunnossa huone, palvelu todella epäystävällistä. En ole mikään nipottaja vaan vertaus perustuu siihen että yövyn työni vuoksi paljon eri kaupungeissa ja hotelleissa. Täällä viimeisen kerran.

    • Miiru1

      Olen ollut pari kertaa. Oikein tyytyväinen olin. Huonekin oli kaunis ja näköala ihana. Ruoka ihan hyvää ja kylpyläpuoli viihtyisä.

    • kaija3

      Olimme heinäkuun 25-27.2014 välisen ajan .Kokemus oli erittäin surkea ,huoneissa ilmastointi ei toiminut ja ulkona oli sentäs yli 30 astetta.Nukkumisesta ei ollut puhettakaan .Poislähtiessä unohdin puhelimen laturin huoneeseen ,Soittaessani hotellin laturi oli tallessa,ja luvattin laittaa postiennakolla seuraavana päivänä ,laturia en ole saanut tähän päivään mennessä .Eikä respassa palvelu ollut muutenkaan normaalin asaiakaspalvelun tasolla.

      • valitettavasti

        Just eilen 20.07.2017 kotiuduttiin kyseisestä paikasta ... Allekirjoitan tuon kuumuuden, ikkuna oli auki koko ajan, eikä sittenkään ilma vaihtunut :(. Ulkona oli noin 17 astetta eli ei edes hellepäivä, huoneessa oli todella kuuma, en juuri pystyny nukkumaan. Siellä on tehty remonttia ja huone muuten kohtuullisessa kunnossa, kylppäri vähän huono. Poislähtiessä unohdin kevyen vaatteen huoneeseen, olen eilisestä asti soittanut kyseiseen paikkaan, ei saa yhteyttä, kaikki asiakaspalvelijat varattuja ?!? Ainoastaan varaus/tilausnumerosta vastattiin ja sieltä yhdistettiin respaan, jossa erittäin kireä naisihminen vastasi, lupasi kyllä lähettää vaatteen postiennakolla ... Pohdin siinä tulisiko liian kalliiksi, respa siihen, että NO, Lähetetäänkö vai ei !??? Kysymys tuli niinkuin olisin jahkaillu puolen tuntia?! Siinä ei kyseinen henkilö ole sopivassa ammatissa!!! Ruoka oli gourmee-hintaista, ei niinkään -makuista. Maksoin maltaita annoksestani, jossa oli mm. kauden vihanneksia (ne oli jätetty raaoiksi), ei ihan hintansa veroista ruokaa, petyin. Käyn hyvin harvoin yleensä missään, enkä valita mielestäni ihan turhasta, mutta kerta riitti Ruissalon kylpylähotellissa. Pienet puutteet voisin hyvin katsoa läpi sormien, jos palvelu olisi ystävällistä ... Ihmettelen, miksi yhteydet eivät pelaa. Miksei tuollaisessa paikassa vastata puhelimeen muuten kuin, jos haluaa tehdä varauksen??? Ei hyvä ...


    • kuntoutuja

      huh juu olin ruissalossa kuntoutuksessa lokakuussa 2015. oli kyllä todella huoneen taso melko alkeellinen mihin meidät sullottiin. imastointi ei toimi. hirveä ilma ja haju huoneessa. ikkuna auki koko ajan. vessan puolella ei vedä viemärit. ammeessa lilluu vesi kun käy suihkussa. hanasta ei tule vettä kun liruttamalla. huoneen kaluste taso jossakin 60-luvulla. ei oikein mieltä ylentänyt tämä huoneen näkeminen. kuntoutus muuten oli ok ja ruoka oli hyvää.

    • tupukki

      Useita kuntoutusjaksoja takana 2015 ja olen viihtynyt siellä. Olen kyllä saanut hyvää ja ystävällistä palvelua. Huoneet on olleet perustasoa ja siistejä. Lisäsiivouksen on saanut niin halutessa. Ruoka on hyvää ja monipuolista. Allasosasto on ollut siisti.
      Vanhuksia paljon, mutta minua sellainen ei haittaa.
      Aion käydä siellä jatkossakin.

      • Noronv.ä

        Aijaahas, vai silviisii. Öletko ollut siel siloin kun rakennettiin, vai tiedötkö laattaliiman muuten?


      • Kylpijä

        Sain lahjakortin, viikonloppu kahdelle huhtikuussa 2016. Menimme vaimoni kanssa suurin odotuksin.

        Paikka oli kuin jämähtänyt jonnekin 70/ 80 luvuille. Asiakaskunta kuntoutuksessa olevia eläkeläisiä, enimmäkseen ryhmiä. Yksittäisiä vierailijoita kuten me, vähemmän.

        Huone perushotellihuone. Hiukan nuhjuinen. Perusilme koko paikassa jotenkin alakuloinen.
        Allasosasto myös hiukan epäsiisti. Varsinkin saunaosasto suorastaan p...ainen. Suihkujen edustat pinttyneen likaiset. Löylyhuoneiden lauteet limaisen likaiset. Porukat istuivatkin saunassa uikkareissa ja sukat jaloissa. En nähnyt moista tapaa aiemmin missään kylpylässä.

        Ruoka perustasoa. Illalla ravintolassa karaoke joka pelasti paljon. Hyvä tarjoilu ja viihdyttävä ilta. Aamiaispöytä normi hotellitasoa.

        Kuntosali oli vapaasti käytössä. Vähän pelkistetty, mutta riittävä viikonlopun tarpeisiin.

        Ulkoalueet keväästä johtuen vielä epäsiistit. Valkoposkihanhia joka paikka täynnä. Siis myös niiden jätöksiä.

        Tuskin omalla rahalla tulen toista reissua tekemään. Henkilökunta respassa perusasiallista. Ilmeettömän kohteliasta ilman turhia hymyilyjä.

        Vaikuttaako sitten, että paikkaan ei niin hirveästi panosteta kun Naantalin kylpylä on samaa konsernia ja heidän ikäänkuin ykköspaikkansa. Jossa myös olemme käyneet. Sielläkin siivouksen taso vuosien mittaaan laskenut.


    • upeamaasto

      Yövyimme pari yötä ja maastosta kyllä tykkäsimme. Kävelimme pitkiä lenkkejä esim. leirintäalueelle, puutalohuvila-alueelle sekä jonkinmoiseen kasvitarhaan. Aamiaiset paikan päällä oli hyvin laskettu ainakin kaloreiltaan. Silti maistuvia. Rannassa pystyi uimaan, vaikka oltiin jo elokuun lopulla. Hotelli itsessään on sekava ja tosiaankin vailla "punaista lankaa" eli teemaa. Parkkitilat sensijaan loistavat. Ja bussikin tuli ihan pihalle saakka. Kylpylä kylmine altaineen ei todellakaan houkuta, ainoassa lämpimässä porealtaassa viihtyikin kaikki , viikonloppuisin varmaan kakaratkin !
      Paras vierailuaika näytti olevan taas viikolla, mielummin heti maanantaista. Näin keski-iässä ainakin kaipaa työn uuvuttavuuden vastapainoksi lepoa ja rauhaa. Viikonloppuna riittää kyllä menoa ja melskettä ! Ja silloinhan palvelut takkuaakin perusteellisesti.

    • kainuunpapparainen

      Vuodesta 2002 olen tuolla ollut elokuun ensimäisenviikon eikä mitään pahaa sanottavaa. Ruoka on aina ollut maittavaa ja huoneen siivous sujuvaa. Se miksi tuolla käyn vuosittain aina elokuussa taasen johtuu ruissalon nakurannasta missä tykkään käydä kun täällä meillä kainuussa ei tuollasia rantoja ole eikä tule.

    • Anonyymi

      Onhan se paikkana vähän vanhahko, mutta toimiva. Palvelu respassa ja kahvilassa on parempaa ja ihmisläheisempää kuin Naantalissa. Huoneet siistiä perustasoa. . Aamupala on ok, mikäli ohukaiset ovat tuoreita, viimeksi saatiin kovia :(
      Mikäli kaipaat yksin tai seuralaisesi kanssa rauhaa edullisessa paikassa, mahtavine ulkoilumaastioneen, niin suosittelen

    • Anonyymi

      Olennollut 2 keväänä veteraaniäidin avecina vuosina 2019 ja 2020. Jälkimmäinen olikin syyskuussa.

      2 vkoa yhtä soittoa oli liikaa. Äitille kaikki oli maksutonta. Minä maksoin 45 e / vrk puolihoidolla.

      Siellähän on myös pitkäaikaishoidettavia, jotka eivät oikeastaan näy yleisölle.

      Me asuimme normisti hotellihuoneessa. Osaan vaatia ja sainkin paremman huoneen. Ensin tarjottiin niin perussettiä ikävähkössä huoneessa, että sain uhkailla poislähdöllä. Jostakin löytyi tosiaan kelvollisempi. En nyt kehumaan yltyisi.

      Ruoka oli kohtalaista. Mutta kun on 2 vkoa hotellissa ja syö samoja ruokia, maistuu oma kaurapuuro ja omat ruut muutoinkin paremmalta.

      Veteraanit ovat väistyvä sukupolvi, joten asiakaskunta. Mutta tuleeko kylpylöille ja kuntoutuslaitoksille asiakaspulaa, saa nähdä.

      Valtiokonttori maksoi myös minun matkat ja suuren osan yöpymistä, joten en valita.

      Mutta tiedän, että perheloma kylpylässä tulee kalliiksi all incl. Jotakin raflaavaa pitää keksiä. Muutoin käy tupenrapinat.

      Energiamenot majoituspaikoissa ovat kohtalon kysymys. Ei ole nyt paras aika yrittäjille.

    • Anonyymi

      Olimme teatterimatkalla Turussa ja yövyimme Ruissalossa. Harmittaa että menimme teatteriin, parempaa ohjelmaa olisi ollut kylpylässä. Ruoka oli hyvää, aamiainen runsas ja maittava. Palvelu asiallista. Huone tosi siisti ja yllätyin viihtyisyysestä. Kylpylä sopivan kokoinen ja siisti. Varmasti menemme uudelleen

    • Anonyymi

      Olin kuntoutuksessa viisi yötä syyskuussa. Tämä oli kolmas ja viimeinen jakso. Tykkäsin kovasti hotellista, kylpylästä, avanto uinnista, kaikesta hotellissa ja kylpylässä ja ympäristössä. Annoin kuntoutuksen lopulla kaikesta erinomaista palautetta. En tykkää valittaa pienistä asioista, niitä löytyy ihan joka paikasta jos tykkää valittaa. Tosin yhdestä asiasta halusin valittaa, missä kuntoutuksen huone päättäjä kohteli minua kaltoin. Mutta sitä valitusta on estelty.! Laitan sen siksi näin jälkikäteen täällä...

      • Anonyymi

        Siellä on kuntoutuksen "päättäjänä" vieraannuttaja äiti- narsisti..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä on kuntoutuksen "päättäjänä" vieraannuttaja äiti- narsisti..

        Mitä tarkoitat?
        Oletkohan ymmärtänyt väärin jotain....


      • Anonyymi

        Kyllähän huoneen saa itselleen tilata, jos etukäteen varaa kuntoutusjaksolle.


      • Anonyymi

        Mitä ne yökuntoutukset on?
        Itsellä kokemus vain päivistä. En oo öitä ollu.


    • Anonyymi

      Olen ollut Ruissalossa, omalla lomalla ainakin neljä kertaa. Eikä ole valittamista.
      Hyvät on juhannusmuistot sieltä.
      Yhden kerran elokuussa. Silloin oli hyvä lämmin sää.
      Tosin huoneessa hieman kuuma, mutta ei se haitannut.
      Olemme olleet siellä myös talviaikaan.
      Silloinkin siellä löytyy tekemistä.
      Ympäristö on tosi hieno.
      Ruoka oli hyvää.
      Aikomus on tulla uudestaan.

    • Anonyymi

      Kävin kylpylässä ja sain verta vuotavan haavan jalanpohjaan altaan laatan terävästä reunasta. Kerroin asiasta lipun myyneelle henkilölle ja häntä ei kiinnostanut miten asiakkaalle kävi. Myöskään saunan viileä kiuas ei juurikaan kiinnostanut. Eipä tarvii mennä uudestaan.

    • Anonyymi

      Ei tarvii enää tähän paikkaan tulla. Paikka keskellä Ei mitään.. ja sen takia ruokien ja juomien hinnat Ei vastaa laatua .. Autopaikaikoista rahastetaan ylihintaa. Spa osasto huonokuntoinen suihkut Ei toimi ja kiuas Ei lämpene. EI JATKOON

      • Anonyymi

        Oho.....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1759
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1664
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      61
      1500
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1458
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1385
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1359
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe