Cala'd Or, Ferrera Blanca

vaapukkaa

Kokemuksia kyseistä paikasta ja hotellista. Tarkoitus lähteä reissuun kesän alussa lasten kanssa.
Pakettimatkana allinclusive sviitti. Minkätasoisia Ferrera Blancan huoneet ovat, entä ruoka? Osa huoneista esiintymislavan lähellä ilmeisesti erittäin meluisia iltaohjelmasta johtuen. Missä päin hotellialuetta olisi rauhalliset huoneet, joissa olisi kuitenkin kiva näköala (mahd merelle/altaalle päin) tai vastaavasti lähellä lastenallasta? Kaikki lisätieto tervetullutta :)

9

1303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mallorca

      Myös kiinnostunut kyseisestä paikasta ja hotellista, ajankohtana toukokuun alku. Mitä aktiviteettejä aikuisille, minkälaiset ostosmahdollisuudet ja rannat jne
      Minkälainen matkatoimisto apollomatkat?
      Kaikki lisäinfo tervetullutta, myös Mallorcasta, olisi ensimmäinen matka tuolle saarelle.

      • Ferreraan

        Jokos olette matkalla olleet? Meillä matka varattuna syksyksi. Apollomatkojen kautta olemme aiemmin matkustaneet, ja kaikki toimi oikein hyvin. Mallorcalla emme mekään ole ennen lomailleet. Olisi mukava kuulla tuoreita kommentteja. Ulkomaiset matkaajat ovat ainakin kehuneet kovasti kyseistä hotellia.


      • Ferrera
        Ferreraan kirjoitti:

        Jokos olette matkalla olleet? Meillä matka varattuna syksyksi. Apollomatkojen kautta olemme aiemmin matkustaneet, ja kaikki toimi oikein hyvin. Mallorcalla emme mekään ole ennen lomailleet. Olisi mukava kuulla tuoreita kommentteja. Ulkomaiset matkaajat ovat ainakin kehuneet kovasti kyseistä hotellia.

        Täälläkin kiinnostunut!


    • meniohi

      Ferrera on normaali 4* hotelli, altaat mielestäni aika pieniä ja ruoka ei vastannut odotuksia, mutta se ehkä johtuu siitä että viime kesänä olimme 5* AI hotellissa ja onhan siinä jo iso hintaerokin. Kyllähän se on niin, että sitä saa mistä maksaa.
      Hotelli on siis ihan hyvä kun ottaa huomioon hinnan.

    • harkinnassa

      Hei!

      Siis eikö ruoka ollut monipuolista? Entä juomapuoli? Oliko hanoja, joista sai itse hakea juomia vai tilattiinko kaikki aina tarjoilijalta? Kerro lisää, kiitos.

    • vaapukkaa

      Ferrera Blanca on kauttaaltaan hyvin siisti hotelli ja ei aivan niin kolhon näköinen kuin kuvissa :) Huoneiden sisustus on vanhahtava, huoneet siivottiin päivittäin. Huoneiden parveke on tilava, missä on helppo olla lasten kanssa. Huoneiden koko vaihtelee ilmeisesti suuresti. Hotellin henkilökunta on palvelualtista ja ystävällistä. Allasalueet ok, sesongin aikana varmasti ahtaat. Osa aurinkotuoleista varattiin pyyhkeillä heti aamusta. Ruoka oli meillekin pienoinen pettymys. Paljon friteerattuja ruokia... Ruokalajeja oli vaikka kuinka, mutta ruoassa ei ollut makua. Paellat olivat poikkeus: ne olivat järestään hyviä. Juomat haettiin itse tiskiltä.

      Rantaa ja hotellin ravintoloita lähinnä olevat huoneet ovat luultavasti hiljaisin osa hotellia (blockit 8,9,10). Iltaohjelma on todella äänekästä ja herkkäuninen ei takuulla saa nukuttua levollisesti!

      Cala'd Or on pieni, sievä paikka. Hotellilta on sopiva kävelymatka keskustaan. Ostosmahdollisuudet yllättivät positiivisesti. Keskustaa lähinnä olevat rannat olivat ehdottomasti käymisen arvoiset.

      Palman lentokenttä on suuri. Meillä meni lähtöselvityksessä ja turvatarkastuksessa kauan. Tuliaisostokset kannattaa ainakin kosmetiikan osalta tehdä jo Helsingissä tai viimeistään Cala'd Or:in pienissä kosmetiikkaliikkeissä. Palman kentän hintataso vaikutti korkealta.

      Matkan hinta-laatusuhde hyvä. Suurin miinus tuo hotellin ruoka.

    • Ferreraa miettivä

      Hei!

      Kiitos kuvauksesta!

      Tuosta juomapuolesta vielä tarkennan. Siis oliko siellä ns. itsepalveluhanoja, joista sai ITSE hakea juomaa (vedet, limsat, oluet, viinit tms)? Vai pitikö tilata aina tarjoilijalta?

      Anteeksi kun jankkaan. Ei tämä juomakysymys ole mitenkään kynnyskysymys hotellin valinnassa mutta parilla viime reissulla on ollut tosi kätevää kun on ollut hanoja joista itse saanut hakea eikä kaikkea ole tarvinnut tilata tarjoilijalta. On nopeuttanut asiointia.

      Kiitos jos selvennät vielä tuon juoma-asian.

    • FER

      Hei!

      Tuo juomasysteemi kiinnostaa minuakin ja sitten se että millaiseksi arvioisit suomalaisten määrän kohteessa? Apollo ja Aurinkomatkat tekee matkoja ainakin tuonne. Ei varmaan ole kuitenkaan mitään verrattuna Palma Novaan/Alcudiaan?

      Ymmärrän, että jos varaa valmismatkan suomalaisesta firmasta, että muita suomalaisia menee sinne koneellinen viikossa. Mutta ei kuitenkaan haluaisi, että joka kulman takana kuulee suomea.

    • vaapukkaa

      Hyvä, kun tarkensitte! Ferrera Blancassa ei ole itsepalveluhanoja. Kaikki juomat tilataan tiskiltä, tarjoilijalta.
      Suomalaisia oli Cala'd Or:ssa vähän! Ei vaikuttanut olevan mikään Suomalaisten suosikkikohde.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2663
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1432
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1431
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1189
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1070
    Aihe