Kennel Kranichzug - kokemuksia

kranichzug kennel

Itsellä on jotain kokemuksia, mutta haluaisin kuulla myös muiden mielipiteitä, kokemuksia koirista jne

53

4513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jösses

      Kato löysitte uuden kennelin hampaisiin:D

    • Aloittajan vastaus

      Anteeksi vain, mutta tarkoitus ei ole todellakaan ottaa hampaisiin ketään/mitään. Eilen vasta löysin nämä sivut ja ajattelin, että jos löytyy joku muukin, jolla on ko. kennelistä koira. Tarkoituksena vaihtaa ajatuksia kasvateista jne.

    • Shittiä

      Jospa nyt vaihtasit niitä ajatuksia jossain muualla....!!!

    • täti vaan

      Asiallista keskustelua suomi24:llä.....voi jestas kaikkea sitä kuulee.

    • mr.moon

      Tuontikamaan kasvatuksensa perustava näyttelylinjaisten kasvattaja.Ei uppoo ainakaan mulle.Rahalla ei aina välttämättä saa.

    • näyttelytäti

      höh, mitä sä oikein tarkoitat tuontikamalla? minun ainoa terve saksanpaimenkoira on Saksasta, muut ovat olleet sairaita ihon, hermojen ja/tai luuston puolesta. älä hehkuta sitä suosi suomalaista, onneksi on suomalaisilla pentutakuu ainakin yleensä, mutta tuontikoiran pennulla ei.

      • mr.moon

        Sitä tarkoitan mitä kirjoitan.Mun mielipiteeni on tuo ja saan hehkuttaa ihan mitä haluun.Niinhän se saat sinäkin, tosin melko sekavasti "älä hehkuta sitä suosi suomalaista, onneksi on suomalaisilla pentutakuu ainakin yleensä, mutta tuontikoiran pennulla ei."Eli onko se hyvä ostaa koira kotimaisista eli ei...vai juu


    • näyttelytäti

      ei ole hyvä ostaa sairasta koiraa. ihan samaa mistä se ostetaan. tarkoitin "tuontikama" vs "suosi suomalaista" ostoehtoja. koirahan on tavara kauppasopimuksessa.
      miksiköhän myös käyttöpuolella on tosi paljon tuontikamaa? minusta sellainen sanavalinta on halveksuva.

      • mr.moon

        Se on sun mielipitees, jonka voit kailottaa ihan niinkuin haluat.Sairasta koiraa kukaan ei halua ostaa, mutta kun vaan niin voi käydä.Jos koira on kotimainen niin sen sisaruksia ja sukua on hippasen helpompi tutkia ja seurata kuin tuontikoirien.


    • eivikaaeivikaa

      Sain ainakin minä, terveen mukavan koiran kyseisestä kennelistä =)

    • savolais mannekiin.

      kun nyt kysytään niin hyviä on kokemukset..omistaja pariskunta on tehny paljon hyvää työtä nimenomaan näyttelypuolella,tila kennel toiminalle ovat hyvä ja siistit.tuontikamaa??mielestäni on vaan hyvä että saada uutta verta ettei pyöritä liian pienissä piireissä,vai alkaako rasismin nostaa päätänsä tälläkin saralla?? ;) ja mikäli joskus on kysyttävää ollut ja apua tarvinnut niin vasttauksia ja apua on tullut...

    • näin meillä

      Hieno uros-pentu saatiin hyvät neuvot ja oppaat evääksi.
      Siisti kennel kaikinpuolin,mukavat ihmiset,ei valittamista!

    • näyttelytäti

      ulkomaisten koirien ja tuontikoirien indeksit on kaikkien kuvattujen koirien kohdalla netissä ja näin ollen myös kaikki kuvatut sisarukset ja jälkeläiset myös. kateutta se on, tietysti voi sitä myös rasismiksi luokitella, mutta kaikilla myös suomalaisilla koirilla on sukutaulussa ulkomaisia koiria.

      • puhu pukille

        Terveys on muutakin kuin indexit, ja kerroppa missä on kaikkien ulkolaisten koirien sisarukset kuvaustuloksineen suomen kennelliiton jalostusnetissä?Linkitäppä tähän niin voipi katella!!


      • näyttelytäti
        puhu pukille kirjoitti:

        Terveys on muutakin kuin indexit, ja kerroppa missä on kaikkien ulkolaisten koirien sisarukset kuvaustuloksineen suomen kennelliiton jalostusnetissä?Linkitäppä tähän niin voipi katella!!

        SKL rekisterissä on vain Suomeen rekatut koirat tietysti. Saksalaisilla on omat rekisterit, jalostustietojärjestelmät on netissä kaikille nähtävillä aika monessa maassa. Tietysti terveys on muutakin kuin indexit, mutta Suomessa on tuontikoirilla nämäkin vääristynyt ja samalla se vaikuttaa PEVISA:n mukaiseen jalostukseen Suomeen rekattujen tuontikoirien kohdalla.
        Eihän hermot, iho, silmät, selkä ym näy missään virallisessa rekisterissä ainakin sakujen kohdalla.


    • saku_vaan

      Minullakin koira kyseisestä kennelistä ja olen ollut todella tytyväinen. Koirani sopii mainiosti käyttöön ja näyttöön. Terve ja hyväviettinen harrastuskaveri :). Kasvattajalta olen saanut aina apua sitä halutessani.

    • hitsto

      ei koskaan enää koiraa täst kennelistä.

      • hitso

        katsokaa kuinka monta pentuetta on ollu vuoden aikana eri kennelnimllä


      • rohrmoorhof
        hitso kirjoitti:

        katsokaa kuinka monta pentuetta on ollu vuoden aikana eri kennelnimllä

        siis täh? Eri kennelnimillä pentueita? Kyllä kaikki ovat Kranichzug nimellä. Sinulla ei taida olla ollut yhtään koiraa ko kennelistä...


      • qqqqqqqqqq

        Tuskin sulle myisikään. Toivottavasti ei kukaan muukaan.


    • Siksi en harrasta en

      Harvassa on muutaarrastuslajit joissa saadaan aikaan suukopua ja vinoilua niin äkisti ja laajasti kuin koiraporukassa. Ei rotua, ei lajia jossa ei sama käninä ala heti kun 2 harrastajaa kohtaa.

    • Kateudenvihreys

      No,senhän tietää kyllä,että mistäs muusta siinä kysymys on kuin pelkästä kateudesta vaan,jota hämmästyttävää kyllä tosiaan nimenomaan koiraporukoissa harvinaisen paljon juuri tapaa,vaikka luulisi,että koiraihmiset olisivat juuri niitä mukavimpia ihmisiä,mutta niin ei taida sitten näköjään ollakaan.Ja se on kyllä harmi se,joten laitanpa tähän perään vielä tunnetun tekijän runon, jonka nimeä en valitettavasti nyt kyllä muista,mutta kun se niin hyvin vaan tuota asiaa juuri kuvaa.

      Ken eniten haukkuu toisen luomaa,
      diletantti mi itsensä huonoksi huomaa.

    • koiraonparaskaveri

      Sakemanni porukat ovat kerrassaan kaunaista sakkia ja piste!

      Näkeehän sen jo kuinka paljon on pieniä "kuppikuntia" kun isommassa sakissa ei tulla toimeen,eikä oikein missään muussakaan sakissa,ilman että tulee sanomista ja napinaa.
      Koira on ihmisen paras kaveri,mitä enemmän tutustun ihmisiin ,sitä parempana pidän koiraani

    • ei pentua tuolta

      Tuossa "Rohkeuskoevideossa 2012" näkee mille kaikki on tänkin kasvattajan kohdalla niin helvetin "kateellisia"!!!

    • nutturakiristää??

      Viittaan nimim. "koiraonparaskaveri"

      ..just näin, tätä kaunaista sakkia,räksytetään seläntakana....

    • KooHoo

      Hienoa työtä nimenomaan näyttelysaralla.

    • Tottavieköön

      Juuri niin,komppaan noita edellisiä kommentteja.Sillä koirat ovat todellakin aina suoria ja reiluja ,vaikka ihmiset vaan joskus niitä väärin lukevat ja ymmärtävät ja tahtovat niitä usein sitten inhimillistää haluten nähdä asiat koirissakin samalla tavoin kuin ihmiset asioista ajattelevat ja tapaavat toimia myös.Mutta se on tosiaan varmaa,että koira on se ihmisen paras kaveri, joka on aina kuitenkin rehellinen ja joka vaan vastaa niinkuin metsä huutaa ja silloin on omistajan vaan syytä katsoa peiliin itseään jos jokin menee pieleen.Mutta ihmisillä on juuri yksi pahimmista luonteenpiirteistä tosiaankin tuo kateu,,josta olisi syytä kyllä yrittää kasvattaa myös itseään että pääsisi siitä eroon,niin kaikikki voisivat sen jälkeen paremmin.

      • hyppää volltti

        Niin että rohkeuskokeessa pakoon juokseva koira on vaan omistajan virhe, kun on halunnut sen inhimillistää??!!!

        Ja mitähän siinä olis vielä kadehdittavaa????


    • Tottavieköön 2

      Sorry ,tuo kirjoitusviheeni, kun tuo yksi sana jäi puolitiehen kesken,eli se kateu piti tietysti olla kateus,jonka korjaan tähän perään vielä.

    • ESETku

      Notanpas vanhan ketjun..Mulla on yksi uros täältä kennelistä. Kenneli sisältä on aivan huippusiisti, pennuista pidetään melkein partempaa huolta kuin ihmislapsista, ulosteet ei näy ei haise. Suuren suuret loosit koirille sisätarhassa. Huippuhieno kenneli kaikin puolin, Kasvattajapariskunta on todella ystävällinen ja olen aina saanut apua piennenkin mieltäni askarruttavaan kysymykseen.
      Jos joskus vielä hankin sakemannin näiden nykyisten jälkeen, toivon että saisin sen tästä samasta kennelistä.
      Mitään moitittavaa en keksi..päinvastoin.
      Kiitos Jari ja Anne upeasta koirastani :)

      • the wolf

        Löytyykö tuolta Dakota's Flickin kaltaisia koiria? Olisi nimittäin pentu hankinnassa. Eli sellaisia, jotka ovat luonteeltaan rotumääritelmän mukaisia, terveitä kaikinpuolin mikä tarkoittaa sitä, ettei suvussa saisi esiintyä luustosairauksia eli pitäisi olla AA/OO, allergioita, hermorakenteeltaan heikkoja yksilöitä, koiran tulisi tulla toimeen sekä muiden eläinten että kaikkien ihmisten kanssa, olla ehdottomasti lapsiystävällinen. Koiran pitäisi pystyä jo heti alusta asti sopeutumaan erilaisiin olosuhteisiin, pitää autolla matkustelemisesta, stressaamatta asioista sen kummemmin. Omistajan tulisi käyttää koiraa eläinlääkärissä vähintään 2 kertaa vuodessa tarkistuttamassa sen perusterveydentila ja jos jotain vähänkään johonkin sairauteen viittaavaa esiintyy, viedä se heti tarkempiin tutkimuksiin. Omistajan pitäisi myös kyetä tekemään yhteistyötä Helsingin Pieneläinklinikan kanssa sekä osallistua kaikkiin mahdollisiin tutkimuksiin koiransa kanssa rodunjalostusta ajatellen. Koirakko voisi asua vaikka kerrostaloyksiössä, jos sitä ulkoilutetaan tarpeeksi sekä harrastetaan jotain sellaista lajia, jossa pitää käyttää aivoja. Parasta olisi jos koira saisi aina olla mukana joka paikassa. Eli jos tällaiset kriteerit täyttää kasvattaja ja myös huolehtii siitä että ne koiran ostajalla toteutuvat, hankin koiran tällaisesta kennelistä. Muussa tapauksessa pennutan omani.


      • eow1234
        the wolf kirjoitti:

        Löytyykö tuolta Dakota's Flickin kaltaisia koiria? Olisi nimittäin pentu hankinnassa. Eli sellaisia, jotka ovat luonteeltaan rotumääritelmän mukaisia, terveitä kaikinpuolin mikä tarkoittaa sitä, ettei suvussa saisi esiintyä luustosairauksia eli pitäisi olla AA/OO, allergioita, hermorakenteeltaan heikkoja yksilöitä, koiran tulisi tulla toimeen sekä muiden eläinten että kaikkien ihmisten kanssa, olla ehdottomasti lapsiystävällinen. Koiran pitäisi pystyä jo heti alusta asti sopeutumaan erilaisiin olosuhteisiin, pitää autolla matkustelemisesta, stressaamatta asioista sen kummemmin. Omistajan tulisi käyttää koiraa eläinlääkärissä vähintään 2 kertaa vuodessa tarkistuttamassa sen perusterveydentila ja jos jotain vähänkään johonkin sairauteen viittaavaa esiintyy, viedä se heti tarkempiin tutkimuksiin. Omistajan pitäisi myös kyetä tekemään yhteistyötä Helsingin Pieneläinklinikan kanssa sekä osallistua kaikkiin mahdollisiin tutkimuksiin koiransa kanssa rodunjalostusta ajatellen. Koirakko voisi asua vaikka kerrostaloyksiössä, jos sitä ulkoilutetaan tarpeeksi sekä harrastetaan jotain sellaista lajia, jossa pitää käyttää aivoja. Parasta olisi jos koira saisi aina olla mukana joka paikassa. Eli jos tällaiset kriteerit täyttää kasvattaja ja myös huolehtii siitä että ne koiran ostajalla toteutuvat, hankin koiran tällaisesta kennelistä. Muussa tapauksessa pennutan omani.

        Juupa joo, meneppä vaikka oluelle ja unoha nämä koirahommat ;o)


    • Naantali

      Saimme ihanan koiran ja paljon neuvoja matkaan! Aina vastaavat kysymyksiin ja muutenkin ihmiset olivat tosi mukavia ja asiansa osaajia. Täysi luotto tähän kenneliin. Voin suositella lämpimästi. Kaikki siistiä, puhdasta ja mikä tärkeintä, koirat hyvin hoidettu ja hyvä tapaisia. Näkyy koirien naamasta, että heillä on hyvä elämä

    • SAKU_2

      On se kumma,kun AINA tälläpalstalla saadaan riitaa aikaan.Itselle toivottavasti tulee talvella pentu kyseisestä kennelistä.

    • Barbababa

      Hyi saatana minkä näköisiä sakuja, perseet laahaa maassa, mikä siinä on ettei voida välittää koiran terveydestä vaan keskitytään aina siihen ulkonäköön.

      • Flick_

        Eivät ulkonäölliset seikat ja luuston terveys poissulje toisiaan. Joskaan itsekään en voi sietää sitä, etteivät koiran terveydelliset seikat ole joillekin se tärkein tekijä jalostustyössä. Sakuilla on paljon erilaisia sairauksia kuten kaikki tietävät eli täydellistä koiraa ei ole olemassa ainakaan vielä, kuten ei ihmistäkään, mutta samaa mieltä olen siinä, että kaikenlainen "jalostustoiminta" tulisi lopettaa, mikäli ei osata ottaa huomioon mm. lannerangan rakenteen kestävyyttä, joka vaikuttaa koiraan psykofyysisesti koko sen elämän läpi. - Henkilökohtaisesti en ole tutustunut tässä aloituksessa mainittuun kenneliin enkä tunne sen omistajia samoin kuin en koiramateriaaliansa ollenkaan, tuli tarve vain kirjoittaa aiheeseen liittyen.
        Ikävää joka tapauksessa on kaikenlainen haukkuminen varsinkaan, jos ei tunne vastapuolta, johon negatiivisen kritiikkinsä kohdistaa ts perusteeton mustamaalaus.


    • Saku-Love

      Nimimerkille barbababa!
      Kato kuule itteäs peilistä vaa. Toivottavasti kaltaisellesi pahanpuhujalle ei kukaan myisi koskaan koiraa.
      Mene töihin ja aloita oma elämä.

      Kyseisen Kennelin koirat ovat huippuluokkaa ja niin myös Kennelin väki. Ovat terveitä ja tervepäisiä. Niin ihmiset, kuin koiratkin.

    • mä_1

      Joo mitä itse nähnyt kyseisen kennelin koiria niin ovat todella hyväluonteisia ja tapaisia :)

    • isotumma

      Meillä on kyseisestä kennelistä komea iso uros, hemmetin mukava ja tottelevainen kaveri. Sitä on tutut ja tuntemattomat ihastelleet pennusta lähtien. Komean urosleiman ja hyvän värin ja käytöksen vuoksi :)

      • enmaksakuin800e

        Olisikohan sukua Flickille?


      • isotumma

        Jaa, vaikea sanoa kun en tunne, enkä tiedä kyseistä Flickiä...


      • Anonyymi
        enmaksakuin800e kirjoitti:

        Olisikohan sukua Flickille?

        Kuka on Flick?? :)


    • enmaksakuin800e

      Oletko lukenut lehtiä viime aikoina?

      • isotumma

        En varmaan juuri niitä lehtiä, jossa on juttua kyseisestä koirasta...
        Olenko jäänyt paljosta paitsi? Näissä Pohjois-Suomen lehdissä ei ole mainintaa
        asiasta....


    • voikuinkahauskaasinänsä

      Mä en ota enää koskaan sakua mistään saksanpaimenkoirakennelistä Suomesta, vaan haen koirani jostain aivan muualta. Siis tervepäisen, terveen perimän omaavan saksanpaimenkoiran, kuten Flick on. Vaikka Flick onkin suomalainen tietyiltä osin, sen juuret ovat muualla, mm. venäjän puolelta löytyy. Manneja myös osa. Sukututkimusasiakirjoissa lisätietoa.

    • 19778

      Paska kenneli ei kannata ottaa koiraa jätkä ei välitä koirista pätkääkään

      • Anonyymi

        Täyttä parkaa puhut,ei tainnut myydä sulle velaksi


    • eräs_vaan

      Kokemuksia, koirilla perinnöllisiä sairauksia, esim. pannusta. Hieman samoin kuin Sensenmanneillakin mm. kivespuutoksia.

    • poppajoe
      • pienoinen_pianisti

        Katso noita luustokuvaustuloksia parin vuoden takaa, säälittävää katseltavaa. Sakuliiton lehteä ei muuten ole tullut enää kuukausiin, vaikka olisi jäsenmaksut maksettu, miksei?


    • sakuja30vuotta

      Pannus eikä eikä kivespuutos ole kuolemaan välttämättä johtavia sairauksia, vaikka perinnöllisiä ovatkin, fakta kuitenkin on, että jokainen saksanpaimenkoira kuolee joko syöpäsairauksiin, neurologiseen sairauteen taikka sydän-ja verenkiertoelimistössä esiintyvään vakavaan sairauteen viimeistään vanhana eli noin 12 v iässä keskimäärin.

    • Anonyymi

      aikalaisen myöhässä nämäkin kommentit mutta suosittelen tätä kenneliä perheelläni on kyseisen kennelin koira, tervepäisiä ja motivoituneita!

      • Anonyymi

        Onko kennel vieläkin aktiivinen? (Esim. Pentuja tulee joka vuosi).
        Ja myös mielestäni sivusto on kadonnut johonki? Niin tiedätkö miks
        :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe