Bonnier Huijaa!

TIETEEN KUVALEHTEÄ

" lasuun on merkitty eräpäivä, johon mennessä maksu tulee suorittaa" näin lukei muovikelmuun pakattujen TIETEEN KUVALEHDEN laskussa.
Siis lehden, jota emme koskaan olleet tilannet, olimmehan juuri paikkakunnalle muuttaneet.
Koska en jaksanut odottaa heidän puh.palveluunsa 24/7 johon ei kukaan koskaan vastannut, maksoin 29,90, mutta jos vielä tulee vast. tilanne vien asian kuluttaja-asiamiehelle!
Onko muita huijattuja, ei enää ikinä...

16

4168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olin vanha tilaaja Tieteen kuvalehti Historialla, mutta totesin ettei ole varaa maksaa Tieteen kuvalehti Historian tilausta nyt keväällä joten peruutin tilauksen puhelimitse. Bonnierilta vastasi gimma, joka totesi tilauksen olevan jo nyt 20 prosenttia edullisempi ja lupasi lähettää uuden laskun yhdestä lehdestä, joka oli jo ehtinyt tulla laskun mukana. Ihmettelin jo puhelun aikana itsekseni 20 prosentin alennusta ja puhelun jälkeen tarkistin laskusta: numerot 3/13-11/13 = 9 lehteä 8,75 euroa kpl, 9 x 8,75 =78,75 eli täsmälleen sama hinta, kuin laskussani. Mikä ihmeen 20 prosenttia?

    • Luottamusmeni

      Tieteen Kuvalehden edellinen lehti ei tullut ollenkaan nro 6/2017 seuraava lehti 7/2017 tuli ja lasku jossa myös edellisen lehden summa. Tämä on ihan tilausansan tuntuinen juttu, nyt odotan mitä peruutukseni jälkeen ollaan velkomassa. En tilaa enää koskaan, jos tämä ei selviä. Olen tehnyt kaiken virallisen peruutus ohjeistuksen mukaan. Minulla ei ole ikinä ollut maksuhäiriöitä ja yli 50 vuotta on mennyt näin ja siksi haluan aina epäselvät laskutukset selvittää perinpohjin. Olen pettynyt tällaiseen markkinointiin ja laskutus tapaan.

    • oppikaa

      Tilasin Tee Itse- lehden lahjaksi Lehtikuninkaalta. Tilaus ei koskaan välittynyt Bonnierille (Lehtikuninkaan toisestakaan yrityksestä huolimatta). Kukaan kustantajalta ei pystynyt auttamaan vaan syytettiin "suodattimia". Maksuhäiriöstä ei varmasti ollut kyse, miksi ei kukaan osannut kertoa syytä tyietokatkokseen . Erittäin huonoa palvelua, kukaan ei halunnut viedä tilausta eteenpäin. Että sellainen tyhjä joulupaketti.

    • Anonyymi

      Itsellä on myös todella huonoja kokemuksia Bonnierin toiminnasta. Tilasin Digi-Kuva lehden lyhyen 4 lehden tilauksen. Sen mukana luvattiin tilaajalahja, jonka sain vasta neljännellä muistutuksen jälkeen varsinaisen tilauksen päätyttyä. Lisäksi mukana tyrkytettiin ilmaista 2kk kokeilujaksoa digitaalisesta Wype palvelusta. Se vaan muuttui jatkuvaksi tilauksesi automaattisesti, ilman mitään ilmoitusta ja veloitukset suoraan luottokortilta, koska lehtitilaus tehtiin sillä. Wype palvelua kokeilin alussa pari kertaa, enkä siitä pitänyt. Kun huomasin asian yli puolen vuoden turhan laskutuksen jälkeen, kommentti oli sisällöllisesti että "olisit lukenut tilausohjeet huolellisesti'. Koin tulleeni huijatuksi enkä voi toisiaan tätä firmaa kenelläkään suositella. Olen itse ollut tyytyväinen Otavamedia toimintaan sekä tilaus, toimitus että muutos ja peruutusasioissa.

      • Anonyymi

        Ilmoita heille tekeväsi rikosilmoituksen aiheettomasta laskutuksesta. Saat rahasi varmasti takaisin.

        Kaikki perustuu avuttomien ihmisten huijaamiseen.

        He ovat väärässä ja sinä olet oikeassa. Tee se aina heti selväksi. Älä luovuta. Jokainen työntekijä kyllä tietää mistä on kysymys ja heitä on neuvottu aina luovuttamaan, jos asiakas osoittaa pystyvänsä hoitamaan asiansa. Eivät halua julkisuutta.


    • Anonyymi

      Nyt tuli outo lasku. WYPE? En ole tilannut WYPEä enkä tilaa. En soita maksunumeroon jonka seurauksena maksan helposti 15 € soittokerta. Lähetän sähköpostiviestin. Katsotaan koska tulee vastaus.

      • Anonyymi

        Wypeä tarjotaan ilmaiseksi lehtien kanssa. Kun perut lehden tilauksen, Wype jatkuu edelleen maksullisena ellei sitä huomaa erikseen irtisanoa!!
        Koska se usein menee suoraan automaattisesti, sitä ei heti huomaa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Wypeä tarjotaan ilmaiseksi lehtien kanssa. Kun perut lehden tilauksen, Wype jatkuu edelleen maksullisena ellei sitä huomaa erikseen irtisanoa!!
        Koska se usein menee suoraan automaattisesti, sitä ei heti huomaa!!

        Samoin kävi minulle.Niin kauan kuin Tieteen kuvalehti tuli myös Wype , tavallaan koi sen kylkiäiseksi ja maksoin siitä muutaman euron. Kun lopetin lehden, ajattelin, että Wypekin loppuu, ei edes kysytty jatkanko tai kerrottu Wypen jatkumisesta, Wypestä maksan nyt 14.99. Tosin en tämä kk jälkeen enää.


      • Anonyymi

        Kannattaa soittaa muuten tulee iso lasku.Minä maksoin 4numerosta huonosti tehtyä historia lehteä 47euroa, kun lehtikuningas myy kyseisen lehden vuosihintaan 36euroa, siihen tulee lisäksi vielä bluetooth kuulottimet.Vi**u mitä kusetusta.Käsittääkseni ne omistaa myös suomi24 alustan.


    • Anonyymi

      Ostin jotain, sain sen, siitä tuli vielä sovitun mukainen laskulin eli en voi suositella kellekään. Varsinkin kun puolen vuoden jälkeen rahatilanteeni heikkeni äkisti ja ylimääräiselle kaljalaatikolle vuositasolla olisi ollut käyttöä

    • Anonyymi

      Ovat tässä 5 vuoden sisään soittaneet minulle kuudesti täysin toista ihmistä tavoitellen. Henkilöä jota en tunne. En tiedä miksi minun numeroni on heillä, sillä itselläni on suoramarkkinointikielto. Joka kerta olen pyytänyt, että merkitkää ylös tämä ei ole kyseisen ihmisen numero enkä halua minkäänlaista suoramarkkinointia. Tänään tuli viimeisin puhelu. Sanoin että jos tämä asia ei mene vuosien varrella useita kertoja ystävällisesti sanoen perille, jatkossa selvitän lehtimyyjien omat yhteystiedot ja varmistan että saan ohjattua ne riittävän monelle häiriköijälle.

      • Anonyymi

        Sairas paikka, hallituksen jäseniä et löydä mistään somesta, tai mistääne i löydy heidän yhteystietoja.
        Kaas-Lutsberg Karmo on vissiin toimitusjohtaja, eli joku virolainen vasalli.Hänet löysin facebookista ja lähetin viestiä.
        Merja Tellervo Aura on myös vissiin toimitusjohtaja.Hirteen.


      • Anonyymi

        Samasta syystä kaikilla muilla lehdillä on esim someissa avoimet kanavat.Bonnierillä ei.Bonnier on NWo alainen vasallilafka jota johtaa WEF, NWO, WHO.


    • Anonyymi

      Aidosta paranee ennen kuinbonnierista pääsee eroon.

    • Anonyymi

      Siis aidsista

    • Anonyymi

      Sanoin tilauksen irti, mutta Bonnier vastasi, ettei voida lopettaa, kun laskutus jakso on kesken. Uusi jakso oli alkanut sopivasti jo ennen sitä edellisten numeroiden tuloa ja tietenkin jo ennen viimeksi toimitettua laskua. Näyttää siltä, että "kestotilaus" on nimensä väärtti, jota voidaan jatkaa loputtomiin, vedoten kesken olevaan laskutus jaksoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe