Paskat ohjeet, Rio-kynnet

Ohjeet hanurista!

Availin tuossa Rion geelikynsi settiä ja luin ohjeet, ne on ihan hanurista! Siinä puhutaan että levittele geeliä, no siinä on kaksi geeliä mukana, pinkki ja clear! Ni laitetaanko niitä vaikka vuorotellen, tai jos tänään huvittaa pinkkiä laittaa ni ens kerralla clearia??? Ei minkäänlaista selostusta että onko jotain väliä kumpaako laittaa!!

Myöskään siitä EI OLE minkäänlaista mainintaa että missä välissä lakka koristeet laitetaan!!!??? Vedänkö mä ne omalle kynnelle/tipille ekana ja sitten niitä geelejä päälle, vai eka geelit (maun mukaan vissiin sitä pinkkiä tai clearia) ja sit niiden päälle lakat ja koristeet?? Kai niiden lakkojenki päälle joku geeli tulee että ne pysyy?? Vai pitääkö lakata viimesenä ja uusia lakat päivittäin ku eihän ne taho pysyä muutenkaan, koristeet varsinkaan.

En tiiä, jotenki vaan hermostuin nyt kunnolla ku ei oo kunnon ohjeita!!! :D Mulla on varmaan 5 kertaa ollu geelikynnet mutta eipä siinä nyt niin tuu seurailtua että mitä tököttejä ne tunkee ja missä järjestyksessä.

19

1591

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ohjeet hanurista!

      Niin ja jos sen lakan koristeiden päälle laitetaan jotain geeliä, ni onko niitä turvallista sitten kuivattaa siellä uunissa?

    • M

      kannattaisi ensin ottaa selvää rakennekynsien teosta, ennenkuin ostaa tarvikkeet. :D Youtubesta löytyy monia hyviä videoita kynsien tekoon, itse opettelin sieltä. Ja voit käyttää pinkkiä tai clearia, ihan kumpaa haluat. Itse yleensä teen niin että pinkkiä alle ohut kerros, sen jälkeen kirkasta paksumpi kerros, sitten kynnen muotoilu, jonka jälkeen koristeet ja glitter ja siihen päälle ohut kerros kirkasta.

    • Ohjeet hanurista!

      Siis minulla on monta kertaa ne kynnet ollut, mutta en painanut mieleen että minkäväristä geeliä se millonki laittoi.. Toi paketin ohje on muuten ihan hyvä ja periaatteessa osaisin tehä ne kynnet ilman ohjettakin, mutta siinä ei vaan kerrota mitään muuta noista geeleistä kuin että kolme kertaa se pitää laittaa ja käyttää uunissa jne.. Ja myöskään koristelusta ja lakoista ei mainita mitään, eli en tiiä että voiko sen lakan tosiaan vetästä joidenki geelien väliin.
      Onkos sillä pinkillä geelillä ja clearilla jotain muutakin eroa kuin väri?

      Niin ja itse en koko kynsisettiä edes ostanut, vaan mies oli hommannu sen mulle joululahjaksi! :D Oon tähän mennessä kaupan tekokynsillä puuhaillu, eli uutena tulee vaan tuo geelaushomma.

      Mutta kiitoksia vastauksesta, pitänee huomenna yrittää tolskata jotain.. Se vaan pelotti jo etukäteen että jos jonkin geelin väliin liimailen vaikka jotain timantteja yms. ni eikai niitä oo sit vaarallista työntää sinne uuniin, ettei räjähdä! :D Mutta ilmeisesti ihan turvallista kuitenkin. Ku en tosiaan muista että laitettiinko mulle liikkeessä ne koristeet sen geelin alle, vai päälle ja niiden päälle päällyslakka tai jotain. Huoh vaikeeta.. :)

      Ehkäpä rekrytoin jonku kaverin eka koekaniiniks! :D

    • .

      Tavallisia kynsilakkoja et voi laittaa geelien väliin.
      Jos siis ihan kynsilakoista tuossa kirjoitat, ne lakataan todellakin vasta täysin valmiin geelikynnen päälle ja uusitaan tarvittaessa.

      • Ohjeet hanurista!

        Siis täh??? Miksi ihmeessä tavan lakkoja ei muka vois käyttää? Mitäs sitten?


    • hm

      tavalliset lakat ei menesty geelikerrosten välissä. kokeile, niin asia selviää.. pieniä kuvioita voi tehdä, se saattaa pysyä. jos haluat väreillä leikitellä, sinun tulee hankkia värillisiä geelejä tai geelilakkoja. tavallista kynsilakkaa voi käyttää tietenkin valmiiden geelikynsien päällä.

    • Mulla on tod.näk. tuo sama paketti ja oikeasti ihmettelin itsekkin samaa hommaa. Menin kyselemään myyjältä neuvoja ja auttoi kyllä hyvin. Oon laitellu timantteja ja glittereitä geelikerrosten väliin, mutta lakat vasta päälle. Ne kestää paljon paremmin geelikynsien kuin tavan kynsien päällä.

    • S-alli23

      Itse hommasin kans tuon laitteen ja oon tässä miettinyt noita samoja juttuja..mulla tavallinen kynsilakka on pysyny ihan hyvin geelikynnen päällä ilman et sitä uunissa käytän, mut aika herkästi kynsistä lohkeilee geelipaloja...mikähän tähän on syynä? Oon miettinyt et ku teen ihan ohjeen mukaan Ni siinähän viimestelyainetta laitetaan vaan ennen tippien laittoa, mut eikö sitä pidä laittaa sit ollenkaan ku on häivyttäny ne kynnen rajat pois? Jotenkin tuntus et sitä pitäs laittaa myös ennen geeliä?!?!

    • Asenteenmuutos!

      Laitat joko pinkkiä tai clearia, kumpaa sitten haluatkaan. Valmiin geelin päälle peruslakka ja glitterit !

    • 1+5

      1. hio luonnonkynsi hieman karheaksi
      2. liimaa tippi
      3. jäljelle jääneelle luonnonkynnelle primer
      4. pohjageeliä ohut kerros
      5. rakennegeeliä ohuina kerroksina 4-5 kerrosta. paksut kerrokset tuntuvat poltteena kynnellä.
      6. jos haluat kynnen pinnasta tasaisen, tee koristelut jo ensimmäisten rakennegeelikerrosten väliin.
      7. viilaa kynnet halutun muotoisiksi
      8. viimeistele viimeistelygeelillä

      tässä olis tämmöiset "pikaohjeet"
      älkää hyvät ihmiset menkö ostamaan mitään rio-settejä, mitkä on ihan kuraa! ja ottakaa ennen tilaamista edes youtubesta/googlesta selvää miten niitä kynsiä tehdään. youtubesta löytyy hyvä klipejä.

      • 1+5

        niin ja en suosittele normaalia kynsilakkaa tuonne väliin, koska se saattaa kuplia. osta värillisiä geelejä. täälläkin on eri nettiliikkeiden nimiä ollut yhdessä jos toisessa keskustelussa.
        jos käytät tavallista kynsilakkaa, se laitetaan viimeistelygeelin päälle.


    • Rio on ihan jees!

      Minulla on Rion setti ja oon ollu enempi ku tyytyväinen, mukana tullu opas DVD oli loistava vaikka pohjatieto olikin hankittuna jo ennen ostoa. :)

    • 8+19=

      Ootko muuten katsonut onko se Rion uv-uuni 9w vaiko 15w? Kummatkin on nimittäin ihan leluja. UV-uunissa pitää olla ainakin 36w tehoja, että geelit kovettuu kunnolla.

    • voihuohhhhhhh

      no huhhhhuh :DD kyllä näkee että pitää olla aikamoine dorka ku noin typeriä kyselet alkuperäinen kirjoittaja. onko mitään järkee hankkii minkään sortin pakettii ja ruveta vääntään kynsii eikä tiiä koko touhusta yhtään mitään...itse katselin videoita kynsien laitosta ja koristeluista tyyliin 2kk putkeen joka pv monta videota ennen ku itse ostin paketin. suosittelisin samaa ettet pasko kynsiäsi totaalisesti.

    • laura

      Voi voi..Itsehän ostin Rio-setin, ihan vain omaksi ilokseni ja olin "ihan dorka" kun aloittelin ja oon vieläki.. Mut oon tyytyväinen väserryksiini opin kun teen..tietääkseni tyhmiä kysymyksiä ei olekkaan :) Tsemppiä kaikille dorkille :)

    • KynsiKimalle

      Ei ole tyhmiä kysymyksi, on vain tyhmiä vastauksia.
      Tekemällä oppii, mutta olethan varovainen viilauksien ja hygienian suhteen.

    • kynsialoit

      mulla on toi paketti uv nails professional. olen tutkinut netistä tietoa tarkkaan ja nyt olisi tarkoitus kokeilla. Jos jollain on tuo sama paketti (hobby hallista ostin), niin voisiko laittaa tänne ohjeet miten on itse laittanut ja missä järjestyksessä (olen kyllä tutkinut tarkkaan, mutta vielä varmuuden vuoksi). hieman hämää mihin kohtaan tarkkaan se tippi tulee...kiitos etukäteen.

    • nailaddict

      Mä ostin täältä paketin syksyllä ja sain tosi hyvät suomenkieliset ohjeet siinä mukana. Ei ollut mitään ongelmia tehdä kynsiä ainakaan mulla. Kannattaa ehkä vähän miettiä mistä ostaa vaikka oliski "halpa"...

      http://www.jtcosmetics.fi/aloituspaketit-c-89.html

    • 18+1

      Rio paketissa on hyvää vain uuni, jos ostin 36W :-D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe