Fit1 kuntosali??

mimi221

Onko kellään kokemusta tuosta fit1 kuntosalista? Kaikenlaiset mielipiteet otetaan vastaan! Leppävaaran pisteeseen harkitsen jäsenyyttä (muualta löytyy matinkylästä ja espoon keskustasta). Maksaa vain 19,90e/kk :)

34

8817

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jenniddd

      Itse oon käynyt tuolla (juurikin Leppävaarassa) nyt vuoden verran, ja oon kyllä tykännyt! :) Tosiaan hintansa puolesta todella edullinen; olen ollut jäsenenä todella paljon huonommissakin paikoissa, joissa kuukausihinta ollut monia kymppejä korkeampi. Paikat on modernit ja siistit, laitteet monipuolisia ja henkilökunta ystävällistä. Salilta löytyy myös ihan kivan kokoinen pukkari, riittävän iso suihkutila sekä solarium. Jos jotain miinusta pitäisi antaa, niin juurikin ehkä se, että salilla ei ole mahdollisuutta minkäänlaisiin ryhmäliikuntatunteihin, kuten monessa muussa paikassa. Tosin, kyseinen salihan on tarkoitettukin vain kuntosaliharjoitteluun, joten enpä sitä voi vaatiakaan. Mitään muuta huonoa en oikein keksi, ja tuokin syy on nyt vain sellainen, joka itselläni tällä hetkellä on sellainen syy, jonka takia ehkä aion kuntosalia vaihtaa. Muuten en voi kyseistä paikkaa kuin kehua! :)

    • jenniddd

      Niin ja sitä vielä piti sanoa, että kyseinen sali on melko, hmm, miten sen nyt muotoilisi.. Pelkistetty? Tällä tarkoitan juurikin sitä, että salilta ei löydy esim. vaikkapa saunaa tai muuta, eikä asiakaspalvelusta sellaista pistettä, josta voisi ostaa halutessaan esim. virkvokkeita, proteiinijuomia tai muuta liikuntaan liittyvää. Ei sillä, että niitä nyt erityisesti kaipailisin, mutta näin vertailun vuoksi kaikissa muissa paikoissa, joissa olen treenaillut, on asiakaspalvelun yhteydessä ollut myytävänä kaikennäköistä oheistuotetta. Nettisivut vaikuttavat myös vähän siltä, että niitä harvemmin päivitellään. En sanoisi, että tällaisilla asioilla sen suurempaa merkitystä on, sillä treenaamaanhan salille mennään, mutta nämä jutut olen kyseisestä paikasta pannut merkille. :)

    • Hei miten suuret käsipainot siellä on ? löytyykö 50 kg?
      Kiitos vastauksesta. [email protected]

    • treeni

      Ihan hyvät kokemukset. Hyvät laitteet ainakin Espoon keskuksessa. Samalla avainkortilla pääsee kaikkiin kolmeen saliin sisään. Asialliset suihkutilat. Siisti ja puhdas paikka. Edullinen. Nyt tarjouksena 169 eur/vuosi.

    • tyytyväinen punttaaj

      Matinkylän FIT1 käyty nyt muutaman kuukauden aikana, voin kertoa muutamat plussat ja miinukset, eli nämä kokemukset siis VAIN MATINKYLÄN SALILTA (Ison Omenan vieressä).

      Plussaa:

      Kyykkypaikat, kyykkypaikkoja taitaa olla kolme 2 smithiä joissa voi myös tehdä kyykkyä

      Laitteiden "tuplamäärät" eli esim penkkipaikkoja on 2, käsipainopaikalla penkkejä 3, ylätaljoja 2, alataljoja 2 jne

      Aukioloajat

      Levypainoja todella paljon

      Vastaanoton vieressä välipala-automaatti josta saa proteiini-patukoita, proteiini-juomia jne.

      Sitten miinuksia:

      - - - Saunan puuttuminen (toki hinta alhainen kun puuttuu sauna, mutta itse olisin voinut maksaa lisää jos sauna olisi pukuhuoneessa :D )

      - Leuanvetotangon puuttuminen (leukoja tosin voi vetää smithissä laittamalla tangon aivan ylös, mutta smith usein muussa käytössä luonnollisesti)

      - Pukuhuoneen kaapeissa ei ole lukkoja valmiiksi, lukko pitää itse tuoda.


      Yleisilmeeltään sali on mielestäni erittäin hyvä, ja hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen, suosittelen.

      • Pätijä

        Kyllä matinkylän salilla on leuanvetotankoja kaksikin, toisessa niistä vain on lenksut, joissa voi tehdä vatsoja riippuen. Ja nuo leuanvetotangot ovat päistään viistoja alaspäin.


      • Anonyymi

        Miksi te aina haluutte sen saunan
        Minua e i kii n osta yleinen. Sauna
        Enkä muutenkaa ole käynyt enää saunassa moneen vuteen kun sii t ä t ulee vaan neste hukaa.
        Aivan yurha laite tuo sauan sitämsaa hikoilla muutenkin tarpeeksi


    • skrubu12

      Alkaa näissä FIT 1 saleissa oleen ihan liikaa porukkaa klo.15 ja 20 välillä, ei ole mitään järkeä käydä kun ei mahdu edes kääntymään....

      • ♠♠♠

        Sama juttuhan se on kaikilla suosituilla saleilla. Paljon järkevämpi käydä myöhään illasta tai aikaisin aamusta ennen töihin/kouluun menoa.


    • timmi_toni

      Mut onko hyviä kinkkuja??C:))

    • Kusetus?

      Kun liittyy, sali kerää osoite, nimi ja sotu tiedot samalle lomakkeelle. Varmaan aika standardia.

      Viikko liittymisen jälkeen juuri noita tietoja oli käytetty ostamaan "lasku mukaan, toimitus automaattipostiin, noutokoodi sähköpostiin" kusetuksessa. Eli tällä huijauksella oli minulle laskutettu läjä elektroniikkaa jonka saapumisilmoitus oli mennyt kusettajan sähköpostiin joka sitten nouti ne automaattipostista, jossa ei tietenkään ole ketään tarkastamassa henkilöllisyyttä. Sitten alkoi maksumuistutuksia tulemaan mulle kotiin.

      Liityin matinkylän toimipisteessä.

      Ei välttämättä ole salin työntekijä joka on tehnyt ton, mutta aika outoa kun en ole tietojani laittanut mihinkään muualle, ja sitten viikon jälkeen kun annoin ne Fit1 salille niin alkoi tapahtumaan.

    • kott

      Leppävaaran salin naistenpuolen pukkarit ainakin törkyisen likaiset nykyään. Älkää vaan käykö suihkussa ilman läpsyjä, ties mitä sientä kasvaa lattialla.

      • pettynyt8

        Kauhea läävä, menkää johonkin laadukkaampaan, ei muutama kymppi kuussa enemmän ole mitään kun sillä saa loistosalin. Fit1 on ahdas, jotenkin tunkkainen ja yleisilmeeltäänkin latistava, ei ainakaan treenailuun kannustava. Ostin halpuuden takia kortin, eikä edellä mainituista syistä tullut paljon käytyä..Halpuus ja köyhyys näkyy kaikin puolin, mm. maahanmuuttajissa, valkoisessa roskasakissa jne.


      • Anonyymi

        I ålaikisalita ain parempia kuin fitness 24 seven jossa kaikki laiteet aina rikki


    • timmi75

      Millainen mesta se Matinkylän sali on ja millasta jengii käy??

      • acrobat69

        Mukavaa porukkaahan siellä käy


    • suvi5

      Oon käynyt Fit 1 lla aikalailla hinnan, hyvien aukioloaikojen ja tekemisen meiningin takia. Ennen sali on ollut auki 23, mutta nyt huomasin että aukioloaika on vaihtunut ja sali menee kiinni jo kymmeneltä. Olen aina päässyt kätevästi kuntoilemaan yhdeksän jälkeen illalla kun oma työvuoroni päättyy, mutta nyt ei taida enää onnistua. En tiedä pitäskö vaihtaa koko kuntosalia..

      • Iso-arska

        Jep, ja lähettelävät 70 euron laskuja kotiin, jos sattuu lähtemään salilta pari minuuttia "myöhässä". Paikka on todella täynnä iltaisin, ja pukkarit suht paskaiset. Suihkuista ainakin kaksi yleensä epäkunnossa. Vaihdoin paikkaa, enkä ole kaivannut takaisin yhtään.


      • Peggy Sue
        Iso-arska kirjoitti:

        Jep, ja lähettelävät 70 euron laskuja kotiin, jos sattuu lähtemään salilta pari minuuttia "myöhässä". Paikka on todella täynnä iltaisin, ja pukkarit suht paskaiset. Suihkuista ainakin kaksi yleensä epäkunnossa. Vaihdoin paikkaa, enkä ole kaivannut takaisin yhtään.

        Parissa vuodessa sali ja laitteet kuluneet nuhjuisiksi, ja aina joku laite on rikki. Porukkaa salilla ihan liikaa, mamuja niin helvetisti (voisi luulla olevansa Itäkeskuksessa). Nyt on vakavissaan harkinnassa salin vaihto. Tapiolan Stokkan vieressä on vissiin joku uusi kohtuuhintainen paikka (My fit). Taidan siirtää kamppeeni sinne.


      • yövuorosalille

        Onko noi nyt enää auki vain klo 22? Lähdin monesti salille klo 21 jälkeen. Täytyy etsiä toinen sali ja palauttaa unohtunut kortti.


    • eienääFit1

      Karttakaa tätä Fit 1 -kuntosalia.
      Kuten jo mainittu: pukkarit paskaiset, suihkut epäkunnossa varsin usein, laitteista aina jokin rempallaan ja sen korjaamista saa odotella, työntekijöitä ei duuni kiinnosta kun ei asiakaspalvelukaan pelaa, vaikka se on niiden ainoa homma..
      Laskua pukkaa tosiaan jos olet salilla minuutinkin yli 23. Ei taida firman talous olla tolpillaan. Hintojakin korotetaan ensi vuodeksi (tästä ilmoitus asiakkaille vain infotaululla), mutta laatu sen kuin huononee.

      Onneksi tuli Fitness24seven, sinne tuli siirryttyä heti avauspäivänä. Siistit tilat, laitteet ja vapaapainot löytyy, asiakaspalvelijat avuliaita ja ammattilaisia ja hintakin halvempi kuin Fit ykkösellä. Suosittelen Fitness24seven salia kaikin puolin!

    • hude1

      Aika kusetus sali on. Ostin vuoden jäsenyyden. Aina on paikka niin täynnä että mihinkään laitteelle ei pääse jonottamatta 15minuuttia.

      Lisäksi jäsenyyttä ei voi purkaa. Tuli muutto toiselle paikkakunnalle. Ei voi päättää ja ei saa myydä eteenpäin korttia :D

    • Espooseen_muuttanut_

      Minkälainen meininki Matinkylä Fit ykkösellä nykyään? Onko sali aivan täynnä 15.00-17.00? Paljon maahanmuuttajia ja RHP teinejä varaamassa penkkejä?

      Kävin ostoksilla omenassa ja ajoin ulos siitä sisäänkäynnin vierestä. Mihin hemmettiin siellä saa auton parkkiin? Mitään kiekkopaikkoja ei näkyny. Pitääkö ajaa Omenan parkkiin sisälle? Siellä nykyään QPark, ilmasta parkkiaikaa 2h? Vaikeaksi menee..

      Halvat hinnat on. 199€/vuosi tai 17,90€/kk/12kk tai 22,90€/kk (irtisanoudu koska vaan)

      • Niccina

        Muakin kiinnostaisi, toivottavasti joku osaa kertoa?


      • mikä_on_vaikeata

        juurihan sinä sen itse sanoit että sisällä on parkki 2h. fitti juttu


      • iuski

        Toivottavasti ei tule liian myöhään:

        Käyn itse Matinkylässä. Aamuisin saa auton hyvin salin pihalle parkkiin, mutta iltaisin suosittelisin Omenan parkkipaikkoja tai bussilla tulemista. Kulkuyhteydet ovat kuitenkin Länsiväylää pitkin erinomaiset, ja elokuussa aukeaa metro. Q Park kiertää parkkia ahkerasti.

        Sali itsessään on siisti (siivoojat ovat siellä aina aamuisin kanssani samaan aikaan), ja laitteita plus irtopainoja on omiin tarpeisiini riittävästi. Välillä toki iltavuoron treenaajilla "unohtuu" painot laitteisiin, mutta milläpä salilla näin ei kävisi.

        Henkilökunta on paikalla vain arki-iltaisin ja lauantaisin, mutta enpä muista että olisin koskaan henkilökunnalta tarvinnut apua mihinkään.

        Olen saanut vastinetta rahoilleni, mutta toisaalta treenaan aina arkiaamuisin ja saan olla rauhassa.


      • iuski

        Toivottavasti ei tule liian myöhään:

        Käyn itse Matinkylässä. Aamuisin saa auton hyvin salin pihalle parkkiin, mutta iltaisin suosittelisin Omenan parkkipaikkoja tai bussilla tulemista. Kulkuyhteydet ovat kuitenkin Länsiväylää pitkin erinomaiset, ja elokuussa aukeaa metro. Q Park kiertää parkkia ahkerasti.

        Sali itsessään on siisti (siivoojat ovat siellä aina aamuisin kanssani samaan aikaan), ja laitteita plus irtopainoja on omiin tarpeisiini riittävästi. Välillä toki iltavuoron treenaajilla "unohtuu" painot laitteisiin, mutta milläpä salilla näin ei kävisi.

        Henkilökunta on paikalla vain arki-iltaisin ja lauantaisin, mutta enpä muista että olisin koskaan henkilökunnalta tarvinnut apua mihinkään.

        Olen saanut vastinetta rahoilleni, mutta toisaalta treenaan aina arkiaamuisin ja saan olla rauhassa.


    • Lebuski

      Ainakin Lepuskissa väkeä on paljon, mutta pääasiassa aina pääset vehkeeseen jota tarvitsee. Penkkejä ja taljoja joutunee jakamaan. Väenpaljous tuo plussana pyllyjä. Maahantunkeutujia on hieman liialti omaan makuuni. Airobiset härvelit ja painopakka laitteet ovatkylmänsodan aikaisia. Suihkut ja pukkarit yleensä likaisia. Kaapeissa ei lukkoja. Salilta ei löydy sopivaa vesipistettä gymjugin täyttölle tai edes hieman korkeamman shakerin täytölle, joudut tyytymään pieneen vesipulloon. Tekemisen meininki.

    • Ieof

      En suosittele.. googleta netistä muita kokemuksia Fit1 saleista.. pitää kutinsa. Välineitä ja laitteita ei huolleta, likaset tilat, asiakaspalvelua ei käytännössä olekaan. Hinnatkin kallistuvat.

    • fit1_leppävaara

      Paska paikka, en suosittele

    • Hilma82

      Erittäin hyviä saleja (Lepuski ja Espoon keskus) sellaisille, jotka haluavat treenata. Elvistelijöille löytyy muita paikkoja esitellä trikoita ja selailla trendilehtiä.

    • Rantajätkä

      Olen käyttänyt vain Matinkylän fittiä kolmen vuoden ajan. Kokemukset myönteisiä, hyvät laitteet, tarpeeksi painoja telineissä. Siivous on esimerkillistä, tosin käyn treenaamassa vain aamuisin. Hinta ja laatu kyllä kohtaavat tuolla.

      • Anonyymi

        Nykyisin siistiä ainakin Leppävaaran salilla ja nykyään myös laitehuolto pelaa. Ovat ottaneet onkeensa aiemmista arvosteluista. Naisten puoli on ihan kiva olemassa, siellä saa rauhassa tehdä ilman arvostelevia silmiä, välillä vaan käy tila hiukan ahtaaksi, mutta sopu sijaa antaa. Käyn päiväsaikaan ja yleensä tilaa ollut ihan mukavasti, iltaisin kuulemma usein täyttä. Minusta hinta laatu suhde hyvä, kun ei tarvitse mitään jumppatunteja. Saunaa joskus talvikelillä olen hiukan haikaillut, mutta tulen kyllä ilmankin toimeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nykyisin siistiä ainakin Leppävaaran salilla ja nykyään myös laitehuolto pelaa. Ovat ottaneet onkeensa aiemmista arvosteluista. Naisten puoli on ihan kiva olemassa, siellä saa rauhassa tehdä ilman arvostelevia silmiä, välillä vaan käy tila hiukan ahtaaksi, mutta sopu sijaa antaa. Käyn päiväsaikaan ja yleensä tilaa ollut ihan mukavasti, iltaisin kuulemma usein täyttä. Minusta hinta laatu suhde hyvä, kun ei tarvitse mitään jumppatunteja. Saunaa joskus talvikelillä olen hiukan haikaillut, mutta tulen kyllä ilmankin toimeen.

        Leppävaaran sali muuten ihan ok, mutta käy työlääksi aina kysellä voiko laitetta käyttää kun palauttelet sarjaa.
        Kysehän on siitä että on tosi paljon näitä laitteella makaajia somettamassa sarjojen välillä.
        Treenissä olis mukava et voi tehdä muiden kanssa eikä odotella somettajan armollisesti siirtyvän.
        Henkilökuntaa tuo ei kiinnosta pätkääkään vaikka mainitsisi asiasta.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe