Motorman

kasuyaho

Mitä kokemuksia ja toimiiko homma.

88

5981

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • motofani

      Hyvin toimii. Asiantuntevaa palvelua ja huolto pelaa. Kokemusta on.

      • polaris600

        täys paska miehistö


      • Hohhhoijjj

        Honda Bagger,
        Jaa'a, itte olen odotellut Baggerista nyt tarjousta viikon ja kolmesti vasta käynyt pyytämänsä. Euromotocenteristä tuli tarjous 5-minuutissa. Pitänee ostaa EMC:ltä BMW GT kun ei kaupankäynti motormanilla näytä kiinnostavan.


    • Pettynyt......

      No eipä toimi ei...osa oli kahesti väärä ja rahoja ei saa takaisin, vain lapun jolla voi ostaa jotain....mitä ei tarvi!!!

      • ylli

        Tuskinpa pitää paikkansa. Joku köyhä pikkuputiikin omistaja yrittää vedättää.... On niin epätoivoinen että pitää yrittää jotain keksiä että sais vähän kauppaa itelleen.


      • Haisette shaisselle
        ylli kirjoitti:

        Tuskinpa pitää paikkansa. Joku köyhä pikkuputiikin omistaja yrittää vedättää.... On niin epätoivoinen että pitää yrittää jotain keksiä että sais vähän kauppaa itelleen.

        Suksikaa mihin kerkeette rasvasormet!!


      • pelkkä tolppa
        Haisette shaisselle kirjoitti:

        Suksikaa mihin kerkeette rasvasormet!!

        Onko tämäki Aitavaaraan hommia?


    • kulta-jaska

      Hyviä kokemuksia, 2 kertaa asioinut ja homma toiminut.

      • kaaaale

        Ylimielistä porukkaa ja palvelu hukassa koko paikassa , valitettavasti !
        Eipä ole tarvinnut heitä vaivata enään pariin vuoteen , pitäkööt harrikkansa , eihän ne ole edes motskareita vaan jotain muinaisjäänteitä ja öljyä vuotavia romuja!


    • motukka-mies

      en osta minäkään enää pyörää sieltä.kutened.kirjoittaja,olen myös samaa mieltä,ylimielisiä myyjiä ja palvelu vähintäänkin hukassa.itse ja monet muutkin oululaiset hakevat pyöränsä ja jopa huollot vaikka ylistarosta tai seinäjoelta,miksipä et sinäkin tekisi niin...

      • jhuyteoolki

        Hinnat on valtavat, ihme jos joku ostaa.


    • Mene muualle

      Ostin jokunen vuosi sitten sieltä Viragon. Ei ollut edes koeajopyörää. laihialaista hommaa.

    • dsasa

      Eihän tuo kallis paikka oo.. Köyhälle kaikki on kallista nääs. Miks vitussa joku ostaa viragon?

      • aika rikas

        Rikaskin voi katsoa mitä ostaa ja millä hinnalla, vain typerykset hokee tuota köyhälle kaikki kallista, älykäs ostaja katsoo tarkkaan mitä ostaa ja ennenkaikkea tietää mitä kannattaa maksaa.


      • ei tyhmä

        ja tyhmää on helppo höynäyttää


      • MOTORMANNET

        JUU SIELLÄ HUOLLON PÄÄLIKKÖKIN KERRANTOKAISI SAMAN KÖYHÄLLE FRAASIN MAKSOIN HUOLLON PITKÄN VALOHOIDON HINNAN JA SULJIN
        KYSËISEN HAISTAPASKALAFKAN OVEN TAKANANI VIIMEISEN KERRAN HUOLLATAN OSTAN JA VARUSTELEN LUKUISAT KULKUPELINI AIVAN MUUALLA
        MINÄ OLEN TYYTYVÄINEN JA HE PÄRJÄÄVÄT ILMAN RAHOJANI


    • Kokenut muutaman vuo

      Ylimielistä palvelua sillon, kun onnistut saamaan myyjän käsiin. Ei ainakaan aloittelijan paikka, eikä "katselijan", "hengailijan", joka tekee mahd heräteostoksia. Liian kohdistettua myyntiä niille muutamille, jotka heti sisään tullessa sanoo, "haluan ostaa tämän tai tämän.." Mene muihin liikkeisiin, sieltä saa oikeasti palvelua, ja myyjät kertoo paremmin tuotteesta.

      • pis kus huiviin

        Kusi noussut päähän, kun on kuitenkin mennyt aika hyvin.


    • Vatut sano vatanen

      Takuu hommat ei toimi. Kyseessä valmistusvirhe joka paljastui 10 vuoden jälkeen koska kyseinen osa hajosi. Vaikka aikaa onki kulunu 10 vuotta niin onko se niinku mun vika et valmistus virheen takia hajoaa? Heti oltiin ylimielisiä ja luulot pois meiningillä et älä ees luule et menee takuuseen vaikka näki ihan selvästi että on valmistus virhe. Nooh jotenki oon tässä menettäny pikkuhiljaa uskoni Polarikseen sekä polariksen jälleenmyyjään, täytynee vaihtaa merkkiä sekä kelkassa että mönkijässä, pitäköön polariksensa . Loppuu minun kohalta ainaki eurojen vienti tollasiin liikkeisiin.

    • njgjururehehehe

      Ainakin siellä on valtavan hintaisia mopoja, eikä niin ammattitaitoisia myyjiä.

      • rlgkjdgjgljkd

        Oliko tuo viittaus HA:n?!


    • KAWA 350

      ^MIKÄ?

      Eikö sielä oo ihan siivellisiä töisäkin, niin tarviiko jotaki ihmetellä???

    • kyllästynyt Motorman

      Motormanilla huono asiakaspalvelu varaosapuolella. Useamman kerran on sattunut niin että tilattua osaa ei ole kuulunut ajoissa ja perään saanu soitella että onko tilaus edes lähtenyt.eipä ne paljon asiakasta halua auttaa kun jotain haluaa ostaa. Seuraava kelkka ei ole Polaris tämän takia, vaikka hyviä kelkkoja ovatkin. Varaosia niihinkin tarvii ja ei näytä Oulusta ajallaan saavan!

      • Ex asia

        Kun menet tiskille, muutama myyjä lätisee puhelimessa vaikka tunnin, eikä ole huomaavinaan asiakasta.


      • pilikullinen

        Huono palvelu siellä on koko myymälässä!!!!!!! Ainakin alakerrassa. Vuosina. 2001 - 2010. Sen jälkeen en käyny koko liikkeessä. Ny menin 2014 käymään huvikseen siellä, ku Omistaja/Haltia, tai mikä liekkin vaihtunu liikkeessä. En vieläkään voisi sanoa, et huippua on palvelu, mut ottivat Mut vastaan tervehtien ja jopa vitsiä heittivät..... "palvelu tiskin takaa"... Mut vieläkään ei asiakasta kunnioiteta, ku liikkeeseen astelee. Jotain parannusta oli kuitenkin ilmassa.


    • paska kioski

      Kerran kävin. Hypistelin yli puoli tuntia lähes 20k€:n käytettyä prätkää. Myyjä kaiveli vehkeitään tiskin takana ja naputteli atk:ta. Kävelin liikkeestä ulos ja menin emc:lle. Sieltä löytyi palvelua ja kaupat tein seuraavana päivänä.

      • Bvvhhhkk

        Oma pelini oli ko. laitoksessa huollossa; saivat rikottua mittariston lasin, laitettua väärän tulpan ja muuta vastaavaa.

        En voi suositella.


      • pilikullinen
        Bvvhhhkk kirjoitti:

        Oma pelini oli ko. laitoksessa huollossa; saivat rikottua mittariston lasin, laitettua väärän tulpan ja muuta vastaavaa.

        En voi suositella.

        Mulla oli kerran talvisäilytyksessä rätkä siellä. Luovutus sinne meni mallikkaasti...ja ostin sieltä palvelun, et rätkä huolletaan ja pestään, ennen luovutusta... Tuli kevät, ja halusin baanalle. Viikoa aikaisemmin kävin ilmoittaan luovutus päivän.... Nii eihän sitä oltu edes laskettu alas sieltä varastosta, ku hakemaan menin... Paniikki tuli liikkeessä. Ja tuli vaan siinä mieleen muita asiakkaita, joilla oli varattuja aikoja/luovutuksia... Huollot jäi tekemättä, pikapesu kyllä tehtiin... tosi pikana!!! Huollostakin maksoin... saapi jäädä, en rupee tappeleen... ku ei sielä mitään saa vastineeksi kuitenkaan... näiden kommenttejen perusteella...


    • ihme touhua

      Olin menossa ostaan kelekkaan uudet kahvakumit. Kattelin hyllystä pitkään ite ennenku myyjä tiskillä vaivautu kysymään mitä etsiskelin, surffaili vissiin netissä siinä koneella. Kerroin mitä haen niin alkoi jotain kuvastoja pläräämään ja sanoi ettei taida löytyä... Samaan aikaan huomasin tiskin takana hyllyssä roikkumassa niitä, hintalappu tosin näytti niin huimaa summaa noille SnoPro:n kahvoille että vetäännyin tilanteesta takavasemmalle ja hain vastaavat EMC:ltä. Ne Polariksen varaosat tosiaan kannattaa hommata muualta, nopeammin tilaa ne ite. Meinannu pistää Polariksen maahantuojalle palautetta tästä liikkeen varaosa palvelusta, mutta en löytänyt maahantuojan sivuilta sähköpostiosoitetta palautteelle.

    • JoKKe_M_

      Mönkijään menin hakemaan öljyjä niin ei oikein palvelu pelannut. Menin suoraan varaosa tiskille että kysyisin öljyjä et mistä löytää niin tyypit siellä tiskin takana netissä pyörivät , eikä muita asiakkaita silloin ollut. Sitten kun jotain pääsi kysymään niin vastaus oli ei tiiä, joku toinen tyyppi tietää noista mönkijöiden öljyistä kysy siltä wtf??? noh kysyin että missä tämä henkilö on joka tietää nii tyyppi vaan kattoo pölijänä ja sanoo et en tiiä se on varmaan ruokatunnilla että näin omia kokemuksia. En ole sen kummemin liikkeessä käyny enkä käy oli niin vastenmielistä siellä asioida.

      • Ei nössö

        Ylimielistä porukkaa on myyjät, kun on nössö johtaja, joka ei pidä kuria, eikä osaa, niin kissat hyppii pöydällä.


      • MP- Reiska
        Ei nössö kirjoitti:

        Ylimielistä porukkaa on myyjät, kun on nössö johtaja, joka ei pidä kuria, eikä osaa, niin kissat hyppii pöydällä.

        Ei Pate ole nyt nössö ole, mutta hiljainen ja eihän meistä kukaan tiedä tarkemmin hänestäkään mitään, eikä hänen johtamiskyvyistään. Jos ei palvelu pelaa, vaihtaa vain liikettä, ei aina auta se haukkuminen, eikä auta tilannetta.


    • jaska5

      hommat ei tosiaakaan surkia paikka luppaavat puhelimessa mutta ku tuut hakkeen neljäkymmennen kilometrintakkaa eikä ookkaaan osia turha reissu käyn hakkeeen muualta nykysin vaikka kalliimmalla

    • En suosittele

      Huono palvelu. Ostin Viragon 535. Ei ollut koeajopyörää. Piti vain hallissa istuskella ajokin päällä. Onneksi pääsin siitä aikanaan eroon hyvään hintaan. Tympäisi aina asioida siellä. Pyörä oli OK.

    • tosi pettynyt

      Huolto varmaan aivan asiallista, mutta asiakaspalvelua ei ole olemassakaan. Tosi leuhkan ja ylimielisen oloista porukkaa. Saa pyöriä 20 minuuttia liikeessä ennenku kukaan vaivautuu edes kysymään mitään. Istuvat nopottavat koneiden ääressä. Ei tervehdystä, hidasta katsetta, laiskaa reagointia. Ei hymyillä. Lista on loputon. Joku kurssi pitäs tälle porukalle järjestää miten asiakkaan saa tuntemaan tervetulleeksi. Tämä koskee nimen omaan alakerran porukkaa. Yläkerran tytöt hanskaa hommansa.

      Noh, sanotaan vielä että kyllä sieltä ainakin 1(yksi) kappale asiallisen oloista työntekijää löytyy alakerrastakin...

      En tiedä onko myyjät niin typeriä, että iän ja ulkonäön takia eivät noteeraa asiakkaita. Noh, jäi kaupat tekemättä. Hain etelä-suomesta pyöräni. Motormanilla joutuu lähinnä huoltoja tekemään ja joka kerta yhtä vittuuntuneena saa lähteä liikkeestä.

      • Kyrppe

        Sellasta siellä on palvelu, sen näköistä ilmettä saa että mitänää täällä teet. Mee pois. Ei edes moikata. Miten lie löytäneet sinne töihin. Passais johonkin navettaan paskanluontiin jossa ei tarvi moikkailla


    • kx 500

      Jo 2000 luvun alussa tuli nähtyä tämän liikkeen ylimielinen ja surkea palvelu sekä järjettömän hintaiset osat/varusteet eivät ole sen jälkeen minulta rahaa saaneet.

    • siilisuhonen1

      Mekin käytiin siellä miehen kanssa ostamassa kummallekki ajohanskat. Seisottiin tiskin edessä rahat kädessä varmaan 10 minuuttia ja katottiin kun kolme heppua tiskin takana räpläs tietokonetta...laitettiin sitten tavarat pois ja käveltiin ulos, ulko-ovella tuli joku mies vastaan ja kysy, että "oisko teillä ollu minkälaista", niin mies vastas että "ei sitten ihan minkäänlaista" ja käveltiin autoon. Mentiin Sparelle, saatiin hanskat ja mies löysi vielä uuden ajotakinkin :)

    • moottorimannet

      kerran huollatin mönkkäriä saivat valohoidolle
      sellaisen hinnan aikaiseksi että kierrän tollaisen kusetus
      pajan kaukaa vastedes

      • Terpos

        Erittäin huono palvelu. Käykää ite kokemassa miten poijat harrastaa siellä atk:ta vaikka pitäs palvella asiakkaita. Huonoin asiakaspalvelu varmaan mitä oulusta voi saaha. Leuhkat myyjät tosiaan.


    • minä tokaisin

      kai sielä joku tohtii ääneen tuumata et: onko täällä henkilökuntaa noiden tietokoneen räplääjien lisäksi??

    • 1q2w3

      Kävin vaihto hommissa tänään kyseiseesä liikkeessä, puoli tuntia siinä katellessa harrikkaa mikä olis kiinnostanu, ja pois lähtiessä sitte tuli kaljupää myyjä kyseleen että mitä haet, ei edes päivää sanaa ensin tullut. no sitte päästiin asian, ja kysyin että miten toi mun pyörä vaihtus harrikkaan, ja sanoin oman pyöräni mikä mullaon, ja käytiinhän se kattomassa pihalla, myyjä totesi että siisti laite hyvillä varusteilla, ja pyörä kohtuu kilometreillä. sen tiesin itsekki että pyörien hinnat on keskenään suurinpiirtein samanlaiset, mutta eihän liike päikseen vaiha mitään, sanoin myyjälle että minkä verran pitäs maksaa välejä että vaihtuis vehkeet, mutta tällä myyjällä oli sellanen tyyli hinnotella asiakkaan pyörä, että katto nettimotosta yksityisen ihmisen ilmoituksista hintaa vaihokille, ja sitte kaiken lisäksi paljon ajetun varustelemattoman pyörän halvimman hinnan, ja sitte se esitti väliraha pyynnön mitä se on, minä siihen tuumasin että enhän mie ilman anna pyörää vaihossa että sano nyt oikea väliraha, myyjä tuumas että ei se siitä mihinkään muutu, sanoin myyjälle että onko teillä haluja tehdä kauppaa, nii siihen se vaan tuumas ylimielisesti että joskus ne jää tekemättä, tuumasin vaan että niin varmaan jää, tällä menolla, kun asiakkaan laitteet hinnotellaan alakanttiin, sinne jäi harrikka, ja sanoin myyjälle lähtiessään että pidä tunkkis, haen harrikan muualta. jalallakaan en stu tuohon liikkeeseen enää.

      • töttörööö_1111

        köyhien on parempi mennä kilujensa kassa polkupyöräliikkeeseen jos ei ole rahaa moottoripyörän vaihtoon.

        Oli kyllä niin säälittävä itkuvirsi että oksat pois. Sellaista se kaupanteko on. Jotkut eivät vaan osaa sitä tehdä ja sitten itketään julkisesti....


      • joojoo2
        töttörööö_1111 kirjoitti:

        köyhien on parempi mennä kilujensa kassa polkupyöräliikkeeseen jos ei ole rahaa moottoripyörän vaihtoon.

        Oli kyllä niin säälittävä itkuvirsi että oksat pois. Sellaista se kaupanteko on. Jotkut eivät vaan osaa sitä tehdä ja sitten itketään julkisesti....

        Autokaupoissakin on lukuisia esimerkkejä kusettaja myyjistä joiden kanssa ei vaan tule kauppoja ikipäivänä aikaiseksi.

        T: Hintatietoinen joka ei kusettajille kumarra.


      • pilikullinen
        joojoo2 kirjoitti:

        Autokaupoissakin on lukuisia esimerkkejä kusettaja myyjistä joiden kanssa ei vaan tule kauppoja ikipäivänä aikaiseksi.

        T: Hintatietoinen joka ei kusettajille kumarra.

        Myönnät siis, et motormanissakin tätä harrastetaan...


      • bemmu
        töttörööö_1111 kirjoitti:

        köyhien on parempi mennä kilujensa kassa polkupyöräliikkeeseen jos ei ole rahaa moottoripyörän vaihtoon.

        Oli kyllä niin säälittävä itkuvirsi että oksat pois. Sellaista se kaupanteko on. Jotkut eivät vaan osaa sitä tehdä ja sitten itketään julkisesti....

        no ei kai sitä ilmaseksi pidä pyöräänsä antaan vittu vaikka kuinka rikas on tyhmäkö sä oot vitut sulla itselläsi oo edes kunnon pyörää kun joku romu


      • no motormaneja
        töttörööö_1111 kirjoitti:

        köyhien on parempi mennä kilujensa kassa polkupyöräliikkeeseen jos ei ole rahaa moottoripyörän vaihtoon.

        Oli kyllä niin säälittävä itkuvirsi että oksat pois. Sellaista se kaupanteko on. Jotkut eivät vaan osaa sitä tehdä ja sitten itketään julkisesti....

        Kaikenllaisten ylimielisten mulkkujen kanssa on mahdoton päästä kauppoihin en tarvitse puolivillaista osaamista ja olematonta palvelua


    • asiantuntija2

      Pyörät kannattaa hakea etelästä,Kelkat pohjoisesta

    • Big Twin

      Pyysin Motormanista vaihtotarjousta nykyiseen pyörääni Nettimoton yhteydenottopyyntö myyjälle-palvelun kautta,koska yrittävät myydä pyöräänsä myös tätä kautta ja asun kaukana koko kioskista.

      Tähän päivään mennessä yksikään myyjistä ei ole vaivautunut vastaamaan minulle!
      Samaan paskan palvelun sakkiin kuuluu myös Erkka Korpiaho-niminen firma.

      Hyvää palvelua taas olen saanut mm. Motokeidas,Motomarket,Motor Welt ym.

    • kontturi1

      Vein Honda 50 hv perämoottorin korjattavaksi kesäkuussa 2014. "Korjaus" kesti yli 3 viikkoa ilmoitetun "ainakin viikon" sijasta. Osien tilaaminen kesti, sitten vielä oli jäänyt tilaamatta eräs tiiviste. Huoltoon on vaikea saada puhelimitse yhteyttä. Soittopyyntöön ei vastattu. Lopulta sain asentajalta tietää, että puuttunut tiiviste on saapunut ja odottaa työmääräystä. Toimitusjohtaja Kari Tiaisen mielestä Motormanin toiminnassa ei ollut moitittavaa. Laskusta, yli 3.300 euroa, eivät hyvittäneet viivästyksen vuoksi mitään.

      A. Kontturi

      • ex-asiakas

        Jos tunnet kärsineesi vääryyttä, niin ota yhteys kuluttaja-asiamieheen.


    • polarisman

      no käytinpä minäkin mönkijää huollossa /piti selvittää vikakoodit ,käyntihäiriö kun tilasin huollon tiskillä sanottiin että firmasta löytyy testerit vian hakuun no tuli huoltopäivä vein mönkijän huoltoon pyysin soittamaan heti kun selviää mikä vikana-no soittoa ei kuulunut ???? yritin soittaa liikkeeseen mutta ei sieltä saanut
      ketään kiini ??no ei muuta kun käymään liikkeessä no eipä selvinnyt vika lasku kyllä oli valmis ??!! jäipä paskanmaku koko puljusta kannattaa näkyy käydä etukäteen tutustumassa tähän niin kutsuttuun huoltoon/arvaus keskukseen keskutelu palstalla

      • kuljuuuu

        kumma että vaan hyväuskoisia löytyy pitämään pystyssä tuon puljun.
        No, tyhmiä ihmisiä riittää.


    • KöyhäVAIviisas

      Minä käytän kamppeet huollossa Kemissä ja Rovaniemellä. Vaimokin tyytyväinen kun pääsee käymään samalla ikeassa. Mönkkärin huolto oli viimeksi 130euroa ja se oli ensihuolto ja kelkan huolto 3000km maksoi 120euroa.

      Moottoripyörän 30 000km huolto olisi kaverilla Oulussa maksanut venttiilisäätöineen 450euroa kun hän pyysi tarjouksen Rovaniemeltä niin hinta oli vain puolet.

      • Oulun huolto

        Minä säädän venat 100 eurolla ja on pitkä kokemus, en edes luottaisi liikkeisiin.


    • tkkki

      perseestä koko pulju pitäs olla mukas asiantuntijoita.en tosiaan voi suositella varaosamyyjät vaihtoon ja heti.. omistaja hoi..

    • pettynyt_asiakas

      Kehuvat Edustavansa myös Hondaa. Myyjä ei yrittänyt edes katella koneelta löytyskö tarvitsemanni varaosaa. Saavat minun puolesta pitkätukat istua ihan rauhassa tiskinsä takana, en kuuna päivänä tule astumaan kyseiseen liikeeseen.

    • Toisaalle

      - Varasin Motormanin merkkihuollosta kaksi viikkoa etukäteen ajan moottoripyörän lohkon tiivisteen vaihtoon ilmoittaen pyörän merkin ja mallin ja kerroin tulevani noin 220 kilometrin päästä. Samalla sovittiin startin toimimattomuuden tutkimisesta. Sain arvion huollon kestosta ja hinnasta - nelisen tuntia ja 400-450 euroa osineen.
      - Huoltopäivänä huolto pääsi pyörän kimppuun heti aamulla klo 9.00, missä yhteydessä ilmoittivat, että ilmoittavat jos tulee yllätyksiä.
      - Pyörin Oulussa päivän huoltoa odotellen ja huoltoreissua varten ottamaani vapaapäivää kulutellen. Klo 15 huitteissa pyörää hakiessani kävi ilmi, että kone oli edelleen auki, koska (merkki)huolto ei ollut tilannut vesipumpun tiivistettä lohkontiivisteen vaihtohuoltoa varten. Ajelin siis tyhjin kärryin 220 kilometriä kotiin odottamaan pyörän valmistumista.
      - Sittemmin huolto ilmoitti puhelimitse, että tiiviste on vaihdettu. Samalla sain ilmoituksen, että startin toimimattomuutta oli tutkittu, sähköjohtoja mittailtu, mutta vikaa ei ollut löytynyt ja minulta kysyttiin jatketaanko vian hakemista. Koska startin johtoja oli tuossa vaiheessa mittailtu jo ilmeisesti jonkin aikaa (tunti - kaksi ? - sen jälkeen kun tankki ym. oli johtojen edestä jo lohkontiivisteen vaihtoa varten jo valmiiksi irroiteltu), aloin epäillä, ettei taida tuossa merkkihuollossa vika löytyä ja pyysin kokoamaan pyörän.
      - Otin sitten toisen vapaapäivän töistä ja ajelin taas 220 kilometrin takaa pyörää hakemaan ja tuli maksun aika. Laskun loppusummaksi ilmoitettiin 680 euroa jossa mm. työtä 8 tuntia (missään vaiheessa huoltotyön kestäessä ei minulta ollut tiedusteltu jatketaanko esim. startin toimimattomuuden tutkimista, vaikka lasku tulisi olennaisesti ennakkoarviota suuremmaksi, taikka muutoinkaan ilmoitettu ettei ennakoarvio laskusta alkuunkaan olisi tulossa pitämään). No osin äänekkäänkin keskustelun jälkeen lasku oli 540 euroa ukaasilla, että maksa tai pyörä jää firmaan.
      Maksoin laskun ja ajelin 220 kilometriä kotiin.
      - Prosessin aikana selvittelin kiinnostuneena ao. huollon kestoa ja hintaa toisista saman merkin merkkihuolloista esiintyen asiakkaana joka pyytää tarjousta vastaavasta huollosta; kummankin arvio oli 3,5 - 4 tuntia, toisessa hinta-arvio vastaava 400-450 euroa, toisesta sain tarjouksen 380 euroa osineen. Oulun merkkihuollon ilmoituksen kukaan ei tee ao. huoltoa noihin aikoihin ja etta toisissa huolloissa nyt voidaan tarjoilla toista ja laskuttaa sitten toista (jaa - näinhän kävi Oulussa).
      - Kokemuksena Motormanin merkkihuollosta oli siis se, että:
      a) Ajoin hyvissä ajoin ennakkoon yksilöityä huoltoa varten 220 kilometrin takaa (yhteensä 880 km) kaksi eri reissua sen vuoksi, että merkkihuollolta oli jäänyt huomaamatta, että lohkontiivisteen vaihdon yhteydessä tulee myös vesipumpun tiiviste vaihdettavaksi.
      b) Startin toimimattomuuden syy ei selvinnyt (arviolta) tunnin-parin sähköjohtojen mittailulla, vaikka tankki ym. oli purettu tieltä pois jo lohkontiivisteen vaihtoa varten.
      c) Laskua oltiin ilman ennakkoilmoitusta korottamassa 33-41 % minulle annetusta ennakkoarviosta (400-450 euroa). Lopulta lasku siis väännön jälkeen oli 16-26 % ennakkoarviota korkeampi.

    • Prätkämies

      Yksi pyörä tullut ostettua ko. puljusta. Itse pyörän myynnissä ei ollut mitään vikaa, asiallista asiakaspalvelua ja kaupat tuli tehtyä.

      Seuraavana keväänä oli aika tehdä keväthuolto pyörään ja varasin ajan motormanista. Huomenna huollosta soitettiin ja sanottiin että kaasarin kurkku on mennyt pirstaleiksi ja kaasari kurkkuineen pitää uusia.. Huolto tuli maksamaan loppujen lopuksi yli 500e.. Eipä pyörä ollutkaan niin huippukunnossa, kuten väitettiin.

      Noh, pari viikkoa meni kun kone puski öljyt kengälle ja pyörä liukui 500m ilman öljyjä moottoritiellä. Pieni paniikki iski niin ei ihan heti osannut reagoida tilanteeseen. Soittelin sitten huoltoon ja sanoivat että he tutkivat asiaa, sun pitää vaan itse tuoda pyörä heille tutkittavaksi. Mukava oli soitella ja odotella pari tuntia moottoritien varressa kyyditystä prätkälle...... Huollossa sitten selvisi että he olivat jättäneet öljypropun liian löysälle ja se oli sitten varissut kesken ajon pois. Soittelivat sitten viikon päästä että öljyt on koneessa ja pyörä käy ja kukkuu. Kun tulin hakemaan pyörää niin olisivat voineet edes pestä sen tai jotenkin hyvittää tilanteen, sen sijaan pyörä oli paskan ja siitepölyn peitossa ja menetin kallista ajo aikaa, kun suomen kesä on tunnetusti lyhyt..

      Noh, kaiken tämän jälkeen ajattelin vielä kuitenkin käydä kysymässä vuosihuollon hintaa ja renkaan vaihtoa seuraavan keväänä. Astelin kauppaan sisälle, tervehdin ainutta myyjää tiskillä ja hän vain vihaisesti vilkaisi, samalla ku piti puhelinta korvalla ja päivitti naamakirjaa. Odottelin sitten siinä tiskillä "puhelun" loppua. Kun myyjä oli vain pitänyt puhelinta korvalla noin 5 minuuttia sanomatta sanakaan koko puhelun aikana, päätin alkaa katselemaan ajan kuluksi myytäviä pyöriä. Toisia myyjiä kävi tiskillä, mutta kenelläkään ei ollut intressiä tulla palvelemaan. Sitten palasin huoltotiskille ja myyjä oli saanut "tärkeät neuvottelut" päätökseen. Katsoi kulmien takaa ja tervehti. Tervehdin toisen kerran ja aloin kyselemään huollon ja osien hintaa. Sanoi että katsotaanpas ja oli hiljaa seuraavat 3 minuuttia. Sen jälkeen sanoi hymyilevästi ja ylimielisesti, että osineen päivineen hinta olisi 650e. Mietin päässäni että miten voi maksaa noin pirusti yksi kausihuolto. Ihan v*ttuilaakseni käskin laittaa tiedot paperille ylös ja katsoi taas vihaisesti ja ojensi parin minuutin päästä lapun minulle. Sanoin kiitos hei mutta myyjää ei tuntunut kiinostavan ja mulkaisi ja käänsi katseen koneeseen.

      Nakkasin paperin roskiin ja ajoin emc:lle, sama huolto, samoilla osilla vähän yli 300e ja myyjä huoltotiskillä rupatteli niitä näitä pyörästä, koska on itse omistanut aikasemmin samalla koneella olevän prätkän. Päätin sitten tehdä huoltoni siellä.

      Eli lyhyesti, motormanilla ei ole asiakaspalvelu taitoisia ihmisiä vaikka sehän nyt mitään taitoa ei vaadikkaan ja kusi on noussut päähän ja pahasti, suurimalla osalla myyjistä! Yläkerrassa sain hyvän palvelun ajovaruisteita katsoessani tytöiltä.

    • jamppa2016

      1.5kk kokemuksella sanon että homma ei toimi. Vein motskarin korjaukseen koska kaatu paikaltaan. Kaverit näpräsi puhelimia tiskin takana ja lukivat lehteä. Ehkä 5min päästä tulee "palvelua" ihme muminaa vaan. Nyt on 1.5 kk menny tuosta päivästä ku vein pyörän korjaukseen. 4 kertaa on tullu viesti että pyörä on valmis noudettavaksi. Eikä pyörä ole vieläkään kunnossa. On tilanneet vääriä osia, puuttuu tarroja. Asennukset eoäonnistunu. Kaikki menny päin vittua. Ei raha kelpaa eikö saa palvelua. Jäpät ei tiiä mistää mittää, ei vissiin tieto kule työnyätekijöiden kesken. Siis kertakaikkiaan maailman huonointa toimintaa. Arvosana 3/10 ja tämä 3 siksi että yksi asentaja oli asiallinen ja yritti tehdä hommansa. Muuten ois tullu 0/10 vien pyörän vielä viidennen kerran sinne ja jos nytvei tule valmista niin sanon että haistakaa pitkä paska ja vien pyörän vaikka 500km päähän korjaukseen. Tuonne en enää ikinä vie mitään eikö vie kaveritkaa.

    • eisittenjoseikiinnosta

      Tänä kesänä olen vieraillut kyseisessä puljussa kolme kertaa vaihtopyörä tutkiskellen.

      Kellään myyjistä ei kiinnosta paskan vertaa.

      Haloo K.T. pistä ne velliperseet ojennukseen!

      Samaa paska asennetta on kyllä myös EMC puljussa. Ei voisi asiakkaat vähempää kiinnostaa.

      Kai näillä pyyhkii liian hyvin tai sitten vaan on päässä vikaa kun kaupankäynti kiinnosta.

    • topi13

      äijjät on ylimielisiä JUTTEJA!

    • ihmettelijä.-

      mikä homma?

    • Enpalaa

      Kerronpa sitten minäkin. Menin shoein kypäriä katselemaan. Ei myyjän myyjää missään. No omatoimisesti kokeilin malleja kun kerta kukaan ei välittänyt asiakkaista hevon persettä. Kohta pamahtaa tämä itse tiainen sinne yläkertaan. Ensimmäisenä möykkää että miten sinä tänne pääsin. Sanoin notta ovesta tulin. Sitten se kysyi että missä myyjä. Sanoin että mistä minä tiedän, ei täällä ketään ole. Ukko siinä mulkoili ja huuteli myyjää. Eipä sitä löytynyt ja itse pikkuhiljaa häivyin koko puljusta. Sanompa vaan että koko mestan meininki on johtajasta lähtöisin. On se ihme äijä ei jumalauta.

      • Vuodesta1997

        Yläkerrassa on ainakin ollut erittäin asiallinen kaksipyöräisillä kilpaa ajanut myyjä. Ei voi kuin kehua hänen asennettaan. Hinta oli myös erittäin kohdallaan joten SHOEIN ostin reilu vuosi sitten ja tyytyväinen olen ollut.

        Motorman ei ole persaukisten kauppa. Aikanaan ensimmäistä mopoa sieltä ostaessani kysyin tiukkaa hintaa ja perustelin sitä sillä että jostain maaseudun K-raudasta olisi saanut vähän halvemmalla. Vastaus oli, että ei me maalaisten kanssa aleta kilpailemaan ja no ostinpa kuitenkin Motormanilta. Kyllä kannatti. Takuuseen meni kaikki ja muutenkin palvelu pelasi kuin junan vessa.


    • JOSONLIIANVÄHÄN

      huolto kerran KUSETTI TOISTAKERTAA EI TULE

    • miettijä-

      mikä homma?

    • Taliaivo

      Ihan hirveä paikka valehdellaan asiakkaalle suoraan päin naamaa ja muutenkin ylimielistä toimintaa. Ei voi suositella kenellekään ,itse olen ainakin aukaissut kyseisen firman oven viimeisen kerran.

    • Hmz

      Ihan paska liike. Myyjät luulevat olevansa jumalan asemassa .
      Huolto on samaa paskaa mikään ei toimi niinkuin luvataan.

    • vitunöllömöllö

      Yhden käytetyn pyörän olen ostanut Motormanista. Ei ongelmia. Osia olen myös tilannut Motormanin kautta. Hinnat on kyllä melko kovat, mutta ei paljon säästöä tule ite jenkeistä tilaamalla, kun tulee tullit ja muut. Aina on osat tulleet kotiin suht nopeasti, ja oikeita ovat myös olleet. Ei siis mitään ongelmia. Ehkä negatiivisena puhelimessa jonottamisen pituus.

    • Ei toimi homma. Minkäänlaista asiakaspalvelua ei ole, eikä näy yhtään siihen halukasta myyjääkään. Pihassa on huollettavat ja myytävät koneet sekaisin, kun vahingossa katselet huollettavana olevaa mönkijää, tulee myyjä tivaamaan "Onko tämä teidän laite?!" Siis, meidänkö? "Niin, onko tämä teidän laite? tämä on huollossa!" Ahaa, ei tämä ole, tultiin mönkijää katsomaan.. ja tässä vaiheessa myyjä kääntää selän ja kävelee pois! Niin tehtiin mekin ja käveltiin autoon. Pitäkööt mönkijänsä. Onneksi niitä myy niin moni muukin.

    • vaihtaja

      Kävin yrittämässä mönkijän vaihtoa ,2tuntia oottelin että sain asiani esitettyä, mutta tarjousta en saanut.Ojanraudan myyjät jouti tekemään kaupat.

    • härley01

      Ite ostin härleyn, härley oikesi ennen utajärveä.. soitin mötörmanille sanoivat olevan tyyppivika ja tuut tuut tuut. Arvaa tuunko uudestaan tuut tuut...

    • moto69

      Harlikkamiehet o n Harlikkamiehiä, senmukainen on myös palvelutaso :)

    • Emc

      Paska läävä ei minkäänlaista asiakaspalvelua

    • Kottaraisenpilaamotorman

      Oulu Adventuren puolella palvellaan ja varaosat saa ostettua, mutta Motormanin puolella paska palvelu, huolto ja takuuasiat ei toimi ollenkaa. Hinta-arviot, aikataulut ei pidä ja selvää vikaa ei saada kuntoon, pulti jää kiristämättä niin että tipahtelee tien varteen. Onneksi voi ajella Seinäjoelle tai Pietarsaareen huoltoon. Motormanille isoa miinusta. En asioi enää koskaan.

    • MotoMan111

      Motorman Oy jätti konkurssihakemuksen Oulun käräjäoikeuteen eilen, keskiviikkona 30. tammikuuta 2019. Kaipa siitä kohta uutisoidaan mediassa.

    • Petetty696

      Jääköhän uudet jo maksetut polarikset saamatta asiakkailta?
      Motormanin myöntämät takuut käytetyille vehkeille tuskin ovat enää voimassa.
      Parhaat pärjää tällä alalla ja ei se hyvä maine turhasta tule, eikä näköjään huonokaan.

      • enskapetteri

        Jää myös rahat.


    • Pollemies

      Ankka!!! Missään mitään infoa. Perkele jos on totta niin parin uuden pollen rahat sisässä!!!

      • Finnjavel

        Paja ollu viikon pimeänä.Portit kiinni. Tuskin seku pidetää puljua suljettuna.


    • iNTRUDERKING

      Ite ostin härleyn, härley oikesi ennen utajärveä.. soitin mötörmanille sanoivat olevan tyyppivika ja tuut tuut tuut. Arvaa tuunko uudestaan tuut tuut...

      Härley myynti kai menossa EMC:lle? Tuleeko konkka sinnekkin vuoden päästä?

    • Hermuli
    • Rikeri

      Rikosilmoitus tehty

    • Tajuatteko

      Ylläri että oululaiset apinat osaa myydä mitään. Syntyneet kultalusikka perseessä suurin osa vitun pellet. Kemi rokkaa vedän Oulua nokkaa.

    • Pärrämies

      En ihmettele yhtään vaikka teki konkan huolto ja varaosa myynnin asiakaspalvelu todella ala arvoista ,sanoin kesällä nille suoraan että näitä polariksia myy ja huoltaa muutkin tännen en tule enää koskaan!

      • Anonyymi

        No, joskus pitäisi keskittyä ydinosaamiseen, siis ajamiseen.


    • Haamas

      Lupauksista huolimatta eivät hoida asioitansa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4513
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4484
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4096
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3017
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2621
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2173
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2125
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2089
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1725
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1472
    Aihe