Aviomiehellä kuvallinen treffi-ilmoitus

Surullinen äiti....

Miten reagoisitte itse????... Meillä 3-vuotias lapsi... Yhdessäoloa kymmenisen vuotta.... Omasta mielestä elämä mennyt tasaista ja hyviäkin hetkiä myös fyysisesti.... itselleni jäänyt ylipianoa lapsen jälkeen, jota en tahdo saada millään pois... mietin kaikkea mikä voisi vaikuttaa, etten ole se mitä mieheni haluaa... mikä itsessäni on vikana... mies sanoi taaskin menevänsä kavereiden kanssa, kuten ennenkin viikonloppuisin silloin tällöin, mutta kun luottamus mennyt nyt täydellisesti, voiko tästä enää jatkaa... Mieheni lukenut avoimesti muutaman vuoden erilaisia "naisen ajatusmaailmasta/psykologisia kirjoja" joita en sen enempää ole kommentoinut, ajatellut että hakee virikkeitä keskusteluun verkkosivuilleen, jonka perustanut miehille (blogi muoti jne.). Toisaalta tuntunut välilä, ajaisi tarkoituksella minua kauemmas itsestään... Ei juurikaan keskustele asioista, vaikka keskustelen yleisesti asioista muuten/kaikesta. Hänellä on oma maailma joka ilta Xbox/sähly-pelikaverien kanssa luurit päässä pelaten... Tässä kun kirjoittaessa miettii, tuntuu että elän nyt jo erimaailmassa, olen vain äiti, en kai muuta.... Sitä kuitenkin toista rakastaa niin paljon että ei osaa kuvitella mitään muuta tai edes ketään toista miestä, joten sitä on kauhuissaan, miten toinen voi suunnitelmallisesti hakea toista naista: " hakee seuraa elokuviin, viihteelle, konsertteihin sun muihin vapaa-ajan rientoihin"...

17

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miehet on poikia

      Melkein samassa tilanteessa täälläkin.
      Miehelläni on oma tietokon ja minulla omani. Yhtenä aamuna kahvia juodessani avasin hänen tietokoneensa, joka oli keittiössä, lehtiä lukeakseni.
      Kun tietokoneohjelma käynnistyi, avautui samalla sivu jonka hän oli unohtanut sulkea kuvaruutuun.
      Se oli erään treffisaitin profiili. profiilissaan hän ilmoitti etsivänsä itseään 20 vuotta nuorempia naisia avioliittotarkoituksella ja jopa haluavansa lisää lapsia. Ilmoituksessa hän ilmoitti olevansa sinkku.
      Kun sitten järkytyksestäni selvittyäni lähetin hänelle tekstiviestin, jossa kerroin vain olevani syvästi pettynyt ja järkyttynyt häneen. Hän arvasi itse mistä oli kysymys ja saapui kotiin parin tunnin kuluttua mukanaan lahja ja kukkia minulle.
      Että ei sitten yhtään syyllisyyttä .. hmmmmmm
      No, nyt on mies ollut taas tietokoneella kaikki kotonaolo aikansa, mutta en jaksa enää välittää. Jopa aviovuoteeseen hän ottaa tietokoneensa mukaan.
      Sydän on särkynyt ja luottamus mennyt ja kohta menee mieskin. Minun käskystäni.

    • betterlife1

      Voi että rakkaat naiset/vaimot jättäkää noita miehiä, teitä varten on niitä hyviä miehiä olemassa!

    • Viola Tricolor

      No, älä nyt ainakaan hätäänny: Miehieähän riittää teillekin, jos nämä menevät. Paljon houkutuksia nykymaailmassa on.
      Miehet eivät ehkä ajattele mitä ovat topuhuamassa kun kaikki muutkin niin tekevät. Perhe-elämä on ehkä vähän latistunut. Mistään ulkonäköjutuista tämmöinen käytös ei johdu.
      Jos miehesi on tuollainen, ei ihme, ettet saa painoa putoamaan. Oletko lievästi alavireinen. Pieni lapsi aiheuttaa paljon työtä.

      Mitä jos tekisit itsesi piristämissuunnitelman. Aloita syömään terveellisesti. Kävele ulkona lapsen kanssa joka päivä. Pienikin säännöllinen muutos auttaa. Aloita huolellinen ihon hoito. Tee kerran viikossa ihonkuorinta suolan ja kosteusvoiteen kanssa. se piristää valtavasti.

      Etsi ystäviä, mutta anna miehen olla.

      Älä puutu jos voi olla puuttumatta. Anna hänelle vapaus toteuttaa itseänsä, vaikka miten kirvelee.
      Mieti sinäkin omaa elämääsi. Mitä odotat elämältä. Haluatko tuon miehen vai jotain muuta? Olisko sinulla kivaa kahdestaan lapsen kanssa?

      Sinun pitää nyt tehdä toimintasuunnitelma. Toivottavasti tämä on sinulle kehityskriisi. Melkein meitä kaikkia naisia on joskus petetty. Avioliitto ei siihen kaadu, mutta jos kaatuu, se on sen ajan murhe.
      Pidä sinä nyt huolta itsestäsi ja lapsestasi. Anna miehen olla. Toistaiseksi.

      • Surullinen äiti ..

        Tämä viesti piristi ja herätteli kyllä ajattelemaan,kiitos


    • asda sdd asd

      Ensin kannattaa tsekata ettei ole se facebook-treffisivusto, joka lisäisi kyselemättä ilmoituksia.

      jos ei ole niin monoa perseelle.

    • maa maa maatuska

      facebook treffisivusto kuten muutkaan ohjelmat eivät lataudu itsekseen eivätkä sivut jotka joudut täyttämään profiilin vuoksi automaattisesti täyty. Eli kaikkien profiilien takana on kyllä ihan se miehen oma halu ja näppäily into ei automaattitoiminnot.
      Kaiken ylim. saa facebookista myös pois niin että sinne ei jää mitään ohjelmia edes roikkumaan. kaikkeen kysytään sallitko .

      Kannattaa alkaa tosiaan itsenäiseksi sen pikku taaperonsa kanssa. Jos ero meinaan tulee niin on henkisesti vahvoilla kun on jo oppinut olemaan omilla kengillä liikkeellä.

    • jghghf

      Juuri tämän takia alan pikkuhiljaa kallistua sen kannalle etten ikinä mene naimisiin tai hanki lapsia. Oma mies on mitä kiltein ja luotettavin, mutta jotenkin en halua ottaa riskiä että hänestä vanhetessa kuoriutuu täysi kusipää pettäjä, ja siten antaa mallinsa tuleville lapsille.

      Joo vissiin olen liikaa keskustelupalstoja lukenut.... Tarvi käydä kun tuolla avioliitto palstalla, niin joutuu toteamaan että se tutkimus jonka mukaan 50% miehistä pettää taitaa olla aika alakanttiin todellisuuteen nähden. Jos voisin muuttaa mentaliteettiani, alkaisin lesboksi.

      Sori ap purkaus, ei varmaan kovinkaan piristävää, mutta potkisin tuollasen ukon pihalle.

      • Surullinen äiti...

        Kiitos rohkaisuista =) Kyllä tämä on ihan tämän suomi24-treffit sivuston ilmoitus on, ei facebook-ilmo... mieheni kun jostain syystä on irtisanonut sivunsa sieltä... Jopa anoppi kannusti ottamaan oman elämän haltuun olemaan välillä itsekäs itsensä puolestakin lasta kuitenkaan unohtamatta. Lupasi olla kaikessa tukena mitä ikinä sattuukaan... Haluan katsoa tämän näytöksen kuitenkin loppuun =) Perustin oman sivuston feikki-nimellä ja aloin lähetellä viestejä hänen hakuja vastaavan mukaan ja jopa tarttui syöttiin! Haluaa tavata.. katsotaan missä niin palaan asiaan miten tässä käy, koska aion olla siellä sovittuun aikaa... :D Osaan olla takaisin ilkeä.. Sitä saa mitä tilaa...


      • bcks
        Surullinen äiti... kirjoitti:

        Kiitos rohkaisuista =) Kyllä tämä on ihan tämän suomi24-treffit sivuston ilmoitus on, ei facebook-ilmo... mieheni kun jostain syystä on irtisanonut sivunsa sieltä... Jopa anoppi kannusti ottamaan oman elämän haltuun olemaan välillä itsekäs itsensä puolestakin lasta kuitenkaan unohtamatta. Lupasi olla kaikessa tukena mitä ikinä sattuukaan... Haluan katsoa tämän näytöksen kuitenkin loppuun =) Perustin oman sivuston feikki-nimellä ja aloin lähetellä viestejä hänen hakuja vastaavan mukaan ja jopa tarttui syöttiin! Haluaa tavata.. katsotaan missä niin palaan asiaan miten tässä käy, koska aion olla siellä sovittuun aikaa... :D Osaan olla takaisin ilkeä.. Sitä saa mitä tilaa...

        Meikän mielestä oikeasti hyvä idea. Aina jauhetaan kuinka ois hyvä olla järkevä, eikä ikinä tahallaan ilkeä, pitäs vaan kääntää toista poskea jne. Mutta oikeasti, joskus vaan tekee pirun hyvää näyttää ihmiselle, joka ei arvosta itseä pätkääkään, että kylläpäs tiedän mitä meinaat. Kukaan ei jaksa olla heittopussi koko ikäänsä, joskus on vaan annettava takasin ja kunnolla!


    • Ärrikkä

      Aika lapsellista kostomeininkiä.Ota ero ja ala tapailemaan sitten ihan kunnon miehiä..toivottavasti onnistuu :)

      • Surullinen äiti...

        Uutta miestä en tule koskaan hakemalla hakemaan, koska nykyinen on elämäni mies, rakastan häntä silti kaikesta huolimatta, mutta jos hänet menetän lopullisesti en halua uuttakaan. En halua enää kokea vastaavaa. En ikinä =( Kaikesta olen surullinen lapseni puolesta ja mitä tämä tekee hänen kehitykselleen... Surullista tässä on myös se, että tyttö ei tule saamaan pikkusisaruksia, josta on mieheni kanssa myös ollut puhe vuoden ajan... En halua turvautua myöskään mihinkään spermapankkeihin.


    • yksin kotona

      Olisin hyvä mies joka ei muita katselisi. Harmi vaan etten kelpaa kenellekkään.
      Semmosta se elämä vaan on et pettäjät ja pelimiehet saa kaikki naiset. Luottamus on näköjään joillekkin ihan turha juttu.

    • toimi jo nyt

      Olet varmaan tyypillisen melko laiska nainen tekemään mitään aloitteita. Nyt sitten järkytyt kun miehesi hakeekin seuraa muualta kun seksielämänne on kuivunut kasaa jo aikaa sitten. Kannattaisiko parisuhdetta mitenkään piristää ja viitsitkö tehdä aloitteita. Valinta on ihan sinun itsesi.

      • Monoa vaan

        Jos parisuhteessa on ongelmia, silloin avataan suu ja ilmaistaan oma tyytymättömyys. Mies joka rotanlailla luikkii salaa treffisivustoilla hakemassa vaihtoehtoa parisuhdeongelmille ansaitseekin saada monoa perseelle. Ei sellaiseen kannata tuhlata piristyksiä tai aloitteita.


    • 28 vuotta aviossa

      Kaikki miehet on pettäjiä ja hyväksikäyttäjiä, jos tilaisuus tarjoutuu. Äidit ovat tehneet pojistaan passattavia, selkärangattomia reppanoita. Mikään ei niille riitä, puheet ja lupaukset on vain sanahelinää, ei niitä kannata ottaa vakavasti. Ei auta vaikka olisit päivisin ihana kodin hengetär ja öisin kyltymätön seksipakkaus, kynnysmattona pitävät silti naisia. Naisista on sitten kiinni, miten antavat näiden alfaurosten hyväksikäyttää itseään.

      • juupajuu--

        ^ Et sitten ottanut eroa ajoissa. Katkeruus näivettää, voi voi.


    • asian sivusta tai ei

      Mulle kyllä kävi niin, että kun feisbuukissa kurkkasin erään ystävän johonkin kyselyyn niin Badoom tai mikä se oli se sivu oli napannut tietoni fesestä ja olin siellä sitten muka seuraa vailla. Kun alkoi tulla sähköpostiin miehiltä viestejä (niitä tuli meinaa kymmeniä parissa päivässä) niin aloin jo hätääntyä, että mitä hemmettiä.
      Äkkiä kävin kyseisellä sivulla sotkemassa kaikki tietoni ja koitin poistaa kyseistä tiliä. Ei meinannut onnistua aluksi. Kuukauden päästä tietojani ei enää löytynyt.

      Miehelle kerroin heti, että mitä tapahtui ja olin varmasti niin hädissäni, että hän kyllä aika äkkiä uskoikin. Enää en tykkäile mistään linkeistä fesessä. Oli kyllä sellainen opetus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe