Luhti-ravintola Muhos

harmillista

Mitäs mieltä olette Muhokselle tulleesta uudesta ravintolasta Luhdista? Itse olen saanut sieltä kerta kerran jälkeen aivan todella huonoa palvelua, sekä ruokaa. Muhokselle ollaan kaivattu tälläistä paikkaa, mutta tällä menossa tuo on konkassa todella nopeasti. Mutta tämä vain oma mielipide, kertokaas te omanne.

111

6535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jarppi

      Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

    • Ravintola Luhti

      Harmillista:
      Hei! Toivomme että saisimme palautteet suoraan Luhtiravintolalle [email protected] sivulle. Näin voimme parantaa palvelua! Kerrotko myös tarkemmin huonosta palvelusta ja ruoasta jotta voimme selvittää mistä moinen on johtunut.
      Ystävällisin terveisin: Luhtiravintolat Oy

    • yksityinen ihminen

      siellä omistajalla näkyi takapuoli oli liian pienet housut

      • hyhhyi

        Siis pyllynrako? Haisiko se?


    • mässyttäjä

      Mitä oon käyny syömässä niin ihan ok ruokaa ollut ja varsinkin pizzat hyviä.
      Sisustus ois voinu olla vähän valoisampi. Tuo liikaa mieleen vanhan Muhos-bunkkerin.
      Ja mitä ihmeen rumia levyjä siellä on ikkunoissa? Vaihtakaa noin kauheet levyt.
      Muuten hakkaa Nesteen lounaspaikkana mennen tullen.

      • Esteetikko

        Samaa mieltä levyistä ikkunoissa, rumat ja tekee paikasta keskeneräisen ja sekavan näköisen. Olisko teippaus ikkunoihin parempi vaihtoehto??!!


    • Grilliruokaa

      Joo, perse on vilkkunut tällä omistaja/kokki tyttösellä aika useasti. Ruoka halu mennyt. Pitsat hyviä, ala cartessa parannettavaa. Paitsi jos seurue odottaa pitsoja, niin yhden pitsa kuuma, toisten kylmät. Eikö niillä ole kuin yhden pitsan pitsauuni??? Tyhmää...... Lounaspaikkana hyvä, mutta vähän ahdas ja pieni. Lounaallekkin kannattaa mennä ajoissa. 13 aikaan ei ollut kovin lämmintä ruoka. Mittaileekohan ne edes päivän mittaan noiden lämpötiloja?

    • Ravintola luhti

      Pahoittelen! Housut on löytäneet vyön! enää ei vilku =) harmilista kun ette pidä levyistä ikkunoissa! Lounas ruoat ovat lämpimiä myös klo 13 aikaan! Olemme hankkineet linjastoon kannet jotta ruoka pysyy koko ajan lämpimänä! Meillä on 2 pizzan uuni, meille ei valitettavasti mahdu isompaa uunia.

      • Mielellään olisin

        kyllä käynyt katsastamassa sen omistaja/kokki tyttösen pyllyvaon. Harmi, kun en ennättänyt. Miksi se piti nyt laittaa piiloon? Kuinka pitkää vakoa siellä näkyi? Oliko oikein kunnon Low-Rise Farkut päällä? Kuulkaas nyt kaikki: Ei semmoisiin housuihin kuulu vyö ollenkaan, siinä vesittyy koko idea! PYLLYVAKO KUNNIAAN. Kiva niitä on katsella ja ruokakin maistuu paremmin. (kunhan vain puhutaan NAISEN perseestä, eikä mistään karvaisesta rekkakuskista/ putkimiehestä).


    • aaasiakas

      Me ainakin saatiin hyvää palvelua, kun käytiin 15 pvä syömässä ja ruoka oli hyvää. Siellä oli töissä tummatukkanen nainen ja kalju ukko. Hoitivat homman hyvin, vaikka oli porukkaakin. Ei tarvinut ruokaa ootella ja tarjoilijakin aina hymyili.
      Ei valittamista päinvastoin

      • burgeri

        Olen syönyt Luhdissa grilliruokia siis purilaisia ja pitsoja, joista olen erityisesti tykännyt. Lounaalla tai a´la cartessa en ole käynyt. Voin erityisesti suositella yhtä hampurilaista, joka on tosi iso. Sen nimi on kilo tai kilonen tai jotain siihen suuntaan. Lihaa on ihan järkyttävä määrä, en tiedä paljonko mutta veikkaisin lähemmäs kiloa. Suosittelen suureen nälkaan tai ihan kahdestaan syötäväksi.


      • hahhahhhaa

        Provo! Juuri noi siellä EI mene!


    • nälkäinen

      Käyn Luhdissa syömässä lounaan pari kertaa viikossa. Ruuat on ollu mun mieleen ja olen yllättynyt lounaan monipuolisuudesta. Myös hyvää palvelua olen saanut. Sisustus yleisesti on viihtyisä mutta kauneus on katsojan silmissä. Auringon paistaessa toivoisin, että voisin kesällä syödä lounasta terassilla ja ottaa illalla ehkä pari oluttakin:) Onko tälläistä mietitty tai onko edes mahdollista?

      • Ölvi

        Joo samaa mieltä. Muhokselle terassia ruokailuun ja illanviettoon!


    • Ravintola Luhti

      Burgeri: Meidän kiloisessa on 720g täyslihaa! Pitäisi nälän lähtä ja siihen kaveriksi voi ottaa myös ranskalaiset jos on TOSI ISO nälkä =)
      Nälkäinen ja Ölvi: Hienoja uutisia! meille on tulossa heti patio kuhan asvaltti on tehty =) eli tervetuloa nauttimaan auringon paisteesta! ja tietty hyvästä ruoasta ja juomasta =)

    • sadasdf

      Pari kertaa olen käynyt, hyvää palvelua ja ruokaa. Myös palaute näköjään otetaan vastaan asiallisesti ja siihen reagoidaan, HYVÄ! Tälläistä paikkaa on Muhokselle tarvittukin ja iltaolusilla voisin myös käydä kun sää lämpenee ja terassi avautuu.

    • varoitan

      HEI KUN OSTATTE SIELTÄ NIIN KATTOKAA tiliotteesta paljon ne ovat veloittaneet ostoksesta. minulta olivat ottaneet 3 kahvikupin hinnan vaikka ostin yhden ;)

    • laura.kristiina88

      Tilasin itse kasviskorin salaatilla ja olin itse positiivisesti yllättynyt. TYKKÄSIN

    • Hartsa

      Kerran olen perushampurilaisen syönyt ja hakkasi sata nolla aiemmat kokemukseni muualla!

      • Saat halvemmalla

        Samoja hampurilaisia saa eurolla parilla Mimmistä.


    • josvainjosvain

      Itse olen myös tilannut kasviskorin ja minä olin pettynyt :/ en makuun, mutta siihen mielenkiintoon mitä kasviskorissa on!! Siihen saa vaikka mitä erilaisia pelkkien juustotikkujen ja porkkanoiden sijaan. On soijavalkosipulitikkuja, täytettyjä pieniä paprikoita, ym ym ym. Itsellä ainakin porkkana närästää muutenkin :/

      Ja kasvisruoka a'la carte listalla.... KASVISPIHVI... Eikö oikeasti tullut mitään muuta mieleen ku se valmispihvi joka maistuuki iha kamalalle... Missään oululaisissa ravintoloissa en ole tavannut ainoana kasvisruokana pelkkään valmispihviin...

      A'la carte valikoima on suppeutunut ihan mahdottomasti. Eikö ammattitaito riitä? Mielummin lähden Ouluun asti ajelemaan, vaikka tosissaan toivoisin että Muhoksella olisi HYVÄ ruokapaikka josta saa muutakin kuin pelkkää grilliruokaa. Sitä on täällä paikat jo ihan tarpeeksi täynnä.....

      Kahden pitsan uuni vai? Miksi sitten kaverini kanssa kun tilasimme pitsat, minulla oli höyryävä ja kuuma pitsa, mutta kaverillani ei edes höyrynnyt ja se oli vain vähän lämmin?

      Asiakaspalvelu ollut hyvää, muttei ihan aina. Ja ne asiakaspalvelupalaute-lappuset.. Kuka kirjottaisi suoraan siihen mitään pahaa, kun ei kehtaa omia kasvojaan palautteeseen antaa. Ja meneekö hieman henkilökohtaiseksi nuo työntekijöitä kohtaan?

      Tämä oli vain minun mielipiteeni monien joukossa. Paljon hyvää, mutta paljon myös huonoa.

      • holopaska

        Pissaliisa ei ilmeisesti itse oasaa tehdä safkaa.


    • Palautetta

      Minä olen käynyt ruokailemassa Luhdissa useamman kerran ja ala carteen olen pettynyt, olimme odottaneet muhokselle ravintolaa ja kun saimme sen, olisin toivonut tason olevan vähintään Oulun ketju ravintoloiden tasoa.
      Muutama parannus ehdotus :
      - Odotukseni laskivat aika paljon kun ala carte ruokaa odottaessani näin avokeittiössänne kokin laittavan mikroon suoraan annoksestani jotain(?)
      - Menu listat pois lasikannen alta ja oikeat pahvimenut pöydille, fonttikin voisi olla nätimpi menuissa ;)
      - Ala carte aterioiin lisähöystöjä, kuten yrttejä pihvien päälle tms.
      - Kastike vaihtoehtoja lisää esim hollandeis, bearnais jne
      - höyrytetyt pakaste kasvikset POIS! Ja tilalle itse kuoritut porkkanat, lantut jne kauden kasvikset ja kasviksille myös mausteita/kastike.
      - En tiedä haetteko sisustuksellanne jotain jylhämäisyyttä vai mutta pienillä jutuilla saisi tilasta viihtyisämmän sekä tuolien vaihdolla pehmeämpiin, tai esim ikkunoita kiertävä pehmeä penkki toisi lisä istuma tilaa sekä samalla "loossimaista" tunnelmaa..
      - Annoskoot saisi olla isommat myös ala cartessa.

      Hyvää jatkoa ravintolalle ja toivotaan että asiakkaita riittää, ja uskon että riittää kun hieman panostatte vielä ala carteen! ;)
      Btw: Käykäähän Oulussa ravintoloissa syömässä testi mielessä ja ottakaa vinkkejä niistä.

      • palautetta osa 2

        Lounas linjasto näkyy heti ovesta tullessa joka vie ravintola tunnelmaa pois mutta ymmärrän lounas ravintolana sen tarpeellisuuden olla helpolla paikalla!

        HYviäkin juttuja teiltä löytyy onneksi ja aina on nälkä lähtenyt vaikka enempikin jaksaisi syödä. Hampurilaiset ovat olleet hyviä sekä asiakaspalvelu ja tämä että palaute otetaan ystävällisesti vastaan vaikka varmastihan se jopa v*tuttaa kuulla moitteita vasta avatusta paikasta. Annankin nämä miinukset teille anteeksi paikan iän takia, toivottavasti jatkossa saan kunnon pihvi ateriat joista ei kastiketta puutu, nykyään annoksenne mielestäni hieman kuivia.

        Hyvää kevättä!


    • niina

      Odotimme mieheni kanssa kunnollisia pitsoja kun on kerran ravintola. Ei, täysin samaa kuin väliksen pitsat. Kuten yllä joku ehdotti, niin menkää omistajat käymään oulussa mutka tutustumassa kunnon ruokiin. Aivan liian suppeat ala carte vaihtoehdot! Luulimme että Muhokselle olisi ollu tulossa kunnon ruokaravintola, mutta yksikään omistajista ei taida olla käynyt kunnon ravintola-alan kouluja, tai jotain on jäänyt pahasti oppimatta. Intoa sisälle menoon ei tuo työntekijöiden tupakointi ravintolan edessä!

      Mielummin ajamme ystäväpariskuntien kanssa ouluun syömään.

      • Koulun penkille mars

        Tosiasia onkin, ettei Muhoksen Luhdissa ole oikeita ammattilaisia ollenkaan. Korkeintaan keittiöapulaisia, ja sellaisesta tullut sitten ravintolapäällikkö!! Kannattaisi ottaa selvää, mikä on ravintolapäällikkö, millainen koulutus jne. Pitkä matka sille tasolle. Koulutuksen puute näkyy aivan liian hyvin, valitettavasti.


      • holopaska

        Menkää Ouluun ja pysykää siellä.
        Ai niin, teillä on ystäväpariskuntiakin. Ovatko nekin homoja, tä?


    • Askaa..

      Ihan hanurista! Kaks kertaa käynyt, toisella kertaa ala carte ja toisella hampurilaista. Ekalla kertaa ruoat olivat ihan muuta mitä oli tilattu, niin pää kuin jälkiruokakin ja toisella kertaa ruoka oli vain yksinkertaisesti ala-arvoista.

      Oikeesti, kun kehtaiskin sanoa päin naamaa, mutta kun mättää niin pahasti, että pitäisi sanoa jo niin pahasti, että itseäkin hirvittää. Kyllähän pienistä mokista kehtaa sanoa, mutta huh. Nyt parannusta, niin ehkä uskallan käydä kokeilemassa vielä kolmannen kerran. Kolmas kerta toden sanoo ja huono kello kuuluu kauas. Jos sitten on vielä handeelista nuo ruoat, niin ei näy meikäläistä ja eikä meikäläisen tuttuja siellä. Muhoksen läpi ajavillekin voi vinkata, ettei vaan kannata pistäytyä siellä, ettei mene ruokailut pilalle. Hyvää perussettiä saa kuitenkin Muhoksen autogrilliltä, johon voi taatusti luottaa.

    • persläpi

      Pettymys koko paikka. Odotin innolla, että vois käydä kullan kanssa "kynttiläillallisella". Mutta Luhdista ei löydy kyllä tunnelmallista sopukkaa.
      Lounaasta olen samaa mieltä monen kanssa siinä, että ruoka on usein liian kuivaa. Linjastokaan ei ole niin toimiva kuin ennen Muhos-Kellarissa. Monet asiakkaat myös toivovat, että hammastikut olisi pakattu yksittäispakkauksiin, pizzamaustetta olisi saatavalla. Lisäksi erityisruokavaliolaiset, esim. keliaatikot joutuvat syömään leipänsä kuivana. He eivät voi ottaa levitettä samasta kuin muut.

    • Mausteeton

      Johan sananvapauslakikin määrittelee, että palautteet voi antaa nimettömänä. Muuten voi seuraavalla kerralla tulla sinapit ja ketsupit kasvoille. Olen myös nähnyt Anskun perseen ja ruokahalu meni saman tien. Tuli kalkkuna jotenkin mieleen. Hassua, kun kylällä liikkuu kaikenlaista juttua, esimerkiksi syömään mentäessä ravintolapäällikkö kysyy, että ette kai te meinaa syödä ja hänen kanssaan ei tahdo työntekijät tulla toimeen. Olisiko noussut keltainen neste johonkin. Voisin vaikka lyödä vetoa, että yritys on konkassa ennen vuoden loppua.

      • ei vilautteluja!

        Housut tippuu helposti ihmisillä, joilla vyötärö on vähintään yhtä iso kuin takamus. Näin on miehillä, ja siksihän heillä on vyö housuissa, eikä sekään aina täysin auta. Mutta että naisella? Henkselit pitäisivät housut ylhäällä.

        Kyllä tuommoisessa työssä ulkoinen siisteys ja olemus ovat yksi peruslähtökohtia!


    • Magggara

      Kävin syömässä sielä nakin yksi päivä.Laitoin siihen ketsuppia ja laitoin sen sitten kohti ääntä.

    • Kerran jos toisenkin

      Ei ole kyllä tällä "ravintolapäälliköllä" minkäänlaista esimieskoulutusta, eikä kyllä suurtalouskokin papereilla mitään a'la cartea näköjään osata laittaa. Lounaan nyt osaa kuka vain tehdä, mutta voisiko henkilökunta mennä oppimaan oikeasti a'la carte ruoan tekemistä tai hommata sinne OIKEITA osaavia kokkeja. Kerrankin kun tälläistä ruokapaikkaa Muhokselle odotettiin, odotukset laskivat ensimmäisen kerran jälkeen. Ja nyt muka laajennusta kehiin.. Huh huh.. Eikö kannattaisi laittaa se eka pyörimään ennen kuin alkaa nälkä kasvaa. Ranskalaiset eivät ole olleet pettymys, mutta kukapa ei rasvakeittimellä hyviä ranskalaisia osaisi tehdä.

      • koulut ensin

        Joo, liian suurin kuvitelmin itsestä tehty "ravintolapäällikkö" vailla minkäänlaisia edellytyksiä koko hommaan, ja se tietenkin näkyy. Ei pitäisi sellaisiin saappaisiin astua, mihin yksinkertaisesti ei ole!!

        Ei kannattais kovin nolata itseänsä.


    • Mies Muhokselta

      Muhoslaisille riittä ihan hyvin Välis tai joku Urkin baari ruokapaikaksi. Paikan pitäisi vissiin olla Chez Dominique tasoa, että kelpaa kaljat siellä juoda.

      • kuuseen kurkotusta

        Jos paikka antaa ymmärtää olevansa tasokasta a la cartea, niin on kait se silloin oltava. Muuten on lähdettävä matalammalta profiililta liikkeelle. Siis siltä tasolta mitä osaa, jos osaa? En tiedä.


    • muhoksenmummo

      täyty mullakin kommentoida, että kyllä minäkin odotin jotain "suurempaa" ja parempaa kokemusta/ makuelämystä... mutta pettymys oli tämä paikka :/

      kaksi kertaa olen käynyt ja kolmatta kertaa en taida uskaltaa mennä. pelkkää grilliruokaa ostanut ja muista ruokalistoista ei ole kokeumusta.

    • Kokeilkaapas
    • piupiupai

      tämä yks a:lla alkava tyttönen oli kellarissakin aina tosi huonoa asiakas palvelija! siellä kavereitten kans juoruttiin ja naurettiin muille asiakkaille kenestä ei tykänny. kyllä töissä täytyy palvella kaikkia samanlailla vaikka ei henkilöstä tykkäis. se pitäs ihmisen älytä ihan ilmankin! joten ei kiitos sanon tälle paikalle niin ku monet muutkin sanovat.

    • Einestä cartessa?

      Lasten mehuhetki (päättyi ikävästikkö?)

    • Riikka

      Hauskaa lukea näitä viestejä =D Itse tykkään paikasta ja ennen kaikkea ruoista! Eikä ollut mitään einestä! Nams Nams ja henkilökunnasta ei mitään valittamista, päinvastoin! Ei niillä kovin huonosti voi mennä jos laajentavat. Hieno homma! Ja suosittelen tätä muillekkin, kaikkia ei vain voi aina mielyttää. Mahtavaa että on joillakin rohkeutta lähtä yrittäjäksi!

      • todellisuus tiedet.

        Kommenttisi on aivan liian läpinäkyvä.....


    • mkdjrufb

      riikka taitaa olla niitten kaveri ku noin kehuu:)

    • AlaKartte

      Onko tosiaan nuin huono paikka kun tosi paljon huonoa komenttia täällä ja muualta kuultunu? Vielä en ole käynyt.

      • Turistiporukka

        Kävimme ja maistoimme lounaalla kumpaakin vaihtoehtoa. Kala-ateria oli parempi ja lapsetkin olivat lounaaseen tyytyväisiä. Salaattipöytä oli monipuolinen ja kotikalja hyvää.
        Aivan hyvä lounaspaikka jota Muhokselle on kaivattukin grillien ja pizzerioiden vaihtoehdoksi. Henkilökunta ystävällinen ja auttavainen kiireen keskellä.


      • höpönlöpön
        Turistiporukka kirjoitti:

        Kävimme ja maistoimme lounaalla kumpaakin vaihtoehtoa. Kala-ateria oli parempi ja lapsetkin olivat lounaaseen tyytyväisiä. Salaattipöytä oli monipuolinen ja kotikalja hyvää.
        Aivan hyvä lounaspaikka jota Muhokselle on kaivattukin grillien ja pizzerioiden vaihtoehdoksi. Henkilökunta ystävällinen ja auttavainen kiireen keskellä.

        Ei usko erkkikään tuota....


    • PersJalkaEse

      Hyvää safkaa... I like it :-)

    • nojooo

      aika hauskaa... on lukee tätä viestiketjuu... .siis ku tännehä saa kirjottaa nimettömänä niin mist tietää vaik samat ihmiset ois kirjottanu koko ketjun? omistajat kirjottaa ite nuo kaikki kehuviestit??? ite en ainakaan usko et joku "turistiporukka" edes eksyis "yleistä pohjois-pohjanmaasta" -alueelle ja kirjoittais kaikista mahdollisist pikkuravintolan ominaisuuksit noin luettelomaisesti kaiken hyvän. omistaja ite kirjottanu.... ja toi yks aiempiki oli muistanu luetella kaiken mahdollisen.... outoa

      • aziakas

        Niin...mistä sen tietää vaikka nämä valittajat ja sinäkin olet kilpailevan paikan yrittäjä, joka yrittää kampittaa tulokasta. Voi se olla näinkin päin.
        Kaikki moittivat kommentit saavat pluspeukkuja ja kiittelevät miinusta. Sattumaako?


      • urkin baarinko?
        aziakas kirjoitti:

        Niin...mistä sen tietää vaikka nämä valittajat ja sinäkin olet kilpailevan paikan yrittäjä, joka yrittää kampittaa tulokasta. Voi se olla näinkin päin.
        Kaikki moittivat kommentit saavat pluspeukkuja ja kiittelevät miinusta. Sattumaako?

        Minkä kanssa kilpailee?


      • Urqqi
        urkin baarinko? kirjoitti:

        Minkä kanssa kilpailee?

        Matkalyhty.


    • Jukkisss

      Onko siihen auvennu kalijapaari? Onko mikä meininki siellä?
      Istuuko samat muhoksen paarinaamat siellä?

      • jeps jeps jee

        Varmaankin samat naamat mitkä väliksessä....toivottavasti ei kuiteskaan se väliksen yks akka....mikä ihme tyyppi se huutaja on????


    • Tyytyväinen

      Olen saanut hyvää palvelua ja hyvää ruokaa, hinnatkin on järkeviä annoskokoihin nähden. Ainut paikka johon on mukava mennä myös lasten kanssa, ei ole ainakaan juoppoja pyörimässä ympärillä, niinkuin näissä muissa perusräkälöissä. Tasoikkan paikka Vaala-Utajärvi-Muhos akselilla.. Ouluun asti en edes jaksaisi lähteä.

      • Muhos vireämpi

        No juuri noita juoppoja siinä Luhdin kulmalla pyörii sammumispisteessä. Välillä muutamat kusetkin tehdään talon nurkilla ja seiniin. Toivottavasti yritys pärjäisi edes jotenkin, vaikka sitä hyvää palautetta en ole juurikaan kuullut. Mutta hyvä kun ihmiset yrittävät, siitä plussaa. Kaikki eivät edes yritä.


    • miraclos

      Minusta oli järkyttävää se, että tämän yhden osakkaan kaverit teki perjantai-iltana itselleen keittiössä pihviannosta ranskalaisilla, kun itse osakas laskee käteiskassaa ravintolan pöydän ääressä. Tämän lisäksi osakkaan kaveri vetivät kaikki ranskikset omaan napaan ja töihin jäänyt työntekijä myi asiakkaille "eioota" ranskisten kohdalla. Join kiltisti olueni loppuun ja päätin etten sponssaa enää tuota yritystä.

      Ei näin.

      • se paikka ei toimi

        Sitä "eioota" on monet joutuneet kuuntelemaan tilatessaan ruokaa.


    • Suivaantunut

      Täällä ne jaksaa vihaiset ja kateelliset jauhaa sontaa. Antakaa palaute suoraan yritykselle älkääkä täällä märiskö. Ihan säälittävää haukkumis- puhetta.

      • hyvät&huonot esiin

        Jokaisella on oikeus arvostella maksamistaan palveluista! Ja vihainenkin saa olla, jos siihen todella on aihetta. Asiallisesti, mutta totuudenmukaisesti, hyvät tavat huomioiden.


    • jospakuitenkin

      Kyllähän nuo osakkaat/osakas käy täälläkin lukemassa palautetta, niin eiköhän ne mene samalla lailla perille ku se että menis pilaamaan toisten päivän lätkimällä tottuuksia päin naamaa.

    • ...

      En oo käyny eikä taida uskaltaa mennä näiden kommenttien jälkeen...

    • Arkrmo

      No huh huh.. olipas osittain julkaisukelvotonta tekstiä.
      On näillä kirjoituksilla käänteinenkin vaikutus --> jos on noin huonoa palvelua ja paskaa ruokaa niin sehän on pakko testata. Taidammepa viettää työporukan illanvieton Ravintola Luhdissa Muhoksella.

    • ei maistunut

      Tulipas käytyä jälleen kerran kyseisessä paikassa. Aikaisemmilla kerroilla asioidessa grilliruokapuolella ruoka on ollut tasoa "ihan ok" eli vertaisin muihin mättögrilleihin. Viimeisellä kerralla tilasin listalta pihvin sienikastikkeella ja kermaperunat. Olen ihan varma että perunat oli saarioisten foliopatskaa ja sienisalaatti jotain valmista kaupan hyllyltä. Pottuja oli ainakin kilo ja sienikastiketta litra. YÄK. oon kyllä kaikkiruokanen, mutta valmis einekset saan ostettua kaupastakin. Lisäksi ruoka oli kylmää.

      EI ole ruokaa vastaan mitään, mutta taso ja arvostus kyseistä ravintolaa kohtaan laski nollaan, onhan kyseessä kuiteski A´la carte ravintola. Joku täytyy mättää jos en tiedä/tunne tai ole edes kuullut ketään joka voi suositella kyseistä paikkaa.

      Ja kyseisen ravintolan johtajalle tiedoksi. Suositun ruokapaikan maine saavutetaan hyvällä ruualla ja palvelulla. Oikotietä ei ole. Kannattais päättää onko se grilli,baari vai ravintola josta saa listaruokaa.

      Palautteen olisin antanut, mutta kokki/baarimikko/tarjoilija (sama henkilö) ei ollut tiskillä lähtiessäni. Baarinpuolelta joku, varmaan portsari :) kävi perimässä rahat kun pyysin kuitin.

      Yks kysymys vielä. miksi olen ollut aina ainut asiakas käydessäni? Pöydät tyhjinä vaikka paras myynti tehdään nimenomaan perjantai ja lauantai iltoina.

    • paikallinenmuhoslain

      Valitettavan epäonnistunut koko paikka, sanon minä. Muutamie kertoja olen käynyt ja joka kerta on taas ravintola minut uudelleen yllättänyt! Kerran menin tilaamaan kerroskanahampurilaista, sano akka että "teen jos jaksat ootella, kun pitää ootella että kanafileet pakasteesta sulaa". Eikä ole ainoa kerta kun on pitänyt HETKONEN odotella, pankkikorttilaite raksutteli 30 min ja sitten antoi kuitin, pitsan tekemisessä meni 45 minuuttia. Ja tarjoilija vielä 'möläytti' että ensimmäinen pitsa paloi. Ja mikä vielä kruunaa tämän epäammattimaisuuden, niin kerran olin vähän ennen klo 22 menossa tilaamaan ruokaa ja ajattelin että juon yhden oluen samalla odotellessa. Tarjoilija-akka äkäisesti tiuskaisi että täällä ei tarjoilla enää, okei, kun sain ruokani ja olin lähdössä kotiin, näin kun omistajien/henkilökunnan kaverit menivät sisälle ja olutta kannettin pöytään monta pulloa!

      Nyt olis korkea aika tehdä muutos, teillä olisi mahtava sauma muhoksella tehdä tulosta. Mutta kylläpä asiakkaat aina sitten tahtovat jaloillaan äänestää. Ja vaikka täällä ihmiset luhdin pitsoja kehuikin, niin ei ne tosiaan vedä vertoja kebabin pitsoille. ;)

      • holopaska

        Teille muhoksen mulliturville ei tarvi muuta kuin lautasellinen paskaa.
        Vingutte ja valitatte. Olettekos koskaan käyneet Tyrnävän takana.
        Maailmaa on - uskokaa tai älkää - muuallakin.


      • ei voi olla
        holopaska kirjoitti:

        Teille muhoksen mulliturville ei tarvi muuta kuin lautasellinen paskaa.
        Vingutte ja valitatte. Olettekos koskaan käyneet Tyrnävän takana.
        Maailmaa on - uskokaa tai älkää - muuallakin.

        Onko? Tyrnävänkin takanako? Älä nyt narraa.


    • höadgas

      Olen jo aiemmin tähän ketjuun kommentoinut, mutta tuossa joku totesi, että olisi pitänyt valita selkeästi mitä halutaan olla: grilli, lounaspaikka vai ala carte -ravintola. Olen täysin samaa mieltä. Grillejä Muhoksella jo on, joten kun kuulin, että siihen tulee myös grillipuoli, arvasin, miten tässä lopulta käy. Yrittäminen on hieno asia, mutta jälkiviisaana tosiaan voisi todeta, että vähän hienompi paikka olis ollut oikeasti enemmän tarpeen.

      • katsotaan???

        Hienompi paikka olisi varmaankin tarpeen, mutta silloin pitää henkilökunnankin yltää korkeammalle tasolle. Kaikista ei ole ensinnäkään asiakaspalveluun, kyseisen työn vaatimiin eri valmiuksiin ym. ym. Ja mitenkähän tämän kokoisella paikkakunnalla parempi ruokapaikka voisi menestyä? Monia kysymyksiä tulee mieleen. Autogrillilläkin on melkein koko ajan jono, eli runsas asiakasmäärä on taattu. Ollut jo hyvin pitkältä ajalta. Luhdissa käy aivan liian vähän asiakkaita. Paljon pitäisi tulla muutosta, että tilanne parantuisi.


      • saapas nähä...
        katsotaan??? kirjoitti:

        Hienompi paikka olisi varmaankin tarpeen, mutta silloin pitää henkilökunnankin yltää korkeammalle tasolle. Kaikista ei ole ensinnäkään asiakaspalveluun, kyseisen työn vaatimiin eri valmiuksiin ym. ym. Ja mitenkähän tämän kokoisella paikkakunnalla parempi ruokapaikka voisi menestyä? Monia kysymyksiä tulee mieleen. Autogrillilläkin on melkein koko ajan jono, eli runsas asiakasmäärä on taattu. Ollut jo hyvin pitkältä ajalta. Luhdissa käy aivan liian vähän asiakkaita. Paljon pitäisi tulla muutosta, että tilanne parantuisi.

        Mun mielestä vois menestyä parempi ruokapaikka muhoksella. Kyllähän täällä tarvetta ja asiakkaita varmasti riittäs, mutta..... se mutta on tuossa palvelussa ja kokin ammattitaidossa. Miksi pittää hakeutua asiakaspalvelualalle jos ei oo haluakaan palvella asiakkaita? ja samalla miksi pitää perustaa ravintola jos ei oo haluakaan tehä hyvää ja tasokasta ruokaa.

        Vinkkinä yks ravintolan liikeidea. Muuttakaa luhtiravintola semmoseksi ravintolaksi joka tekee ruokaa paikallisten/lähiseutujen yrittäjien ja jalostajien tuotteista. Tuottajia on. Oikea kunnon lähiruokapaikka, josta saa todella hyvää kotiruokaa lounasaikaan, ja listalta vimosenpäälle laitettua ruokaa joka on tuotettu esim. muhoksella/ympäristökunnissa. Kermaperunoita ja paneroitua possua saa joka ikisestä luukusta suomessa ja alalla on semmosia ravintoloita jotka on ollu pystyssä lähes satavuotta tehden tuota. Mutta vähissä on lähiruokapaikat. Maine hyvän ruuan paikkana kiirii kauas höystettynä loistavalla palvelulla.

        Ihan ensimmäisenä potkikaa ne yrmyt sieltä tiskin takaa v***uun. Oikeita kokkeja kehiin muhoksella on ainaki 5 tiedossa jotka kulkee oulussa hyvissä ravintoloissa pääkokkeina ja ravintolapäällikköinä. Niille kilpailukykynen liksa niin varmaan tulisivat kotikuntaan duuniin. Aika riskialtista opetella juuri perustetussa ravintolassa "ravintolapäällikkyyttä" ja asiakaspalvelua

        Ja sitte vielä rakentakaa seinä takas siihen bubin ja ravintolan väliin. Ne on kaks ihan eri asiaa.


      • ala-arvoista
        katsotaan??? kirjoitti:

        Hienompi paikka olisi varmaankin tarpeen, mutta silloin pitää henkilökunnankin yltää korkeammalle tasolle. Kaikista ei ole ensinnäkään asiakaspalveluun, kyseisen työn vaatimiin eri valmiuksiin ym. ym. Ja mitenkähän tämän kokoisella paikkakunnalla parempi ruokapaikka voisi menestyä? Monia kysymyksiä tulee mieleen. Autogrillilläkin on melkein koko ajan jono, eli runsas asiakasmäärä on taattu. Ollut jo hyvin pitkältä ajalta. Luhdissa käy aivan liian vähän asiakkaita. Paljon pitäisi tulla muutosta, että tilanne parantuisi.

        Autogrillillä on tosi töykeä ja tökerö tyttö töissä. Millähän perusteela sinne otetaan työntekijöitä?


    • jormakka1

      Itse olen käynyt kyseisessä paikassa 4-5 kertaa. Kerran olen tilannut ala cartea, johon olin lievästi pettynyt, mutta muilla kerroilla grilliruoka on ollu erinomaista! Aina kuumaa ja ruokaa on ollut reilusti. Asiakaspalvelu on ollut kohtuullisen hyvää ja pidän ravintolan sisustuksesta.
      Ei kannata vetää kaikkien kommenttien perusteella johtopäätöstä vaan käykää itse kokeilemassa. Voittaa Autogrillin satanolla, pitsat hakisin kuitenkin naapurista.

    • paskapaikka1

      eilen oli loppunu ruoka :D

    • nobody2

      Kävin Joensuusta asti muhoksella kyläreissulla ja söin 3 ateriaa luhdissa ja olivat tosi hyviä:)

    • KaveriPaikanOmistaja

      Ihan mielenkiinnosta kysyn että miten Joensuulainen on tänne osannu tulla arvosteleen ko. paikan? :-)

      • turistiporukka

        No jos oli entisiä muhoslaisia ja vielä muhoksen ja pohjoispohjanmaan asiat kiinnostavat. Suomi24 vahvuus on siinä että paikkakunnat osastolta löytyy melkein kaikki suomen paikkakunnat ja niistä voi seurata juttuja.
        Näinhän se turistiporukankin kiinnostus Luhtiravintolaan heräsi. Enkä vieläkään voi moittia sitä ruokaa mitä silloin oli tarjolla, koska olen syönyt ympäri maailmaa vaikka minkälaisissa lounasravintoloissa.
        Mutta jos taso alkaa heikkenemään niin silloin täytyy ravintolan pitäjän ottaa itseään niskasta kiinni ja yrittäjän oma etuhan se on jos tekee kunnollista.

        Jos lounasaika on kl11.00 - 14.00 niin ei se ruoan laatu ole kl 13.45 enää sama kuin kl 11.15, näin on jokaikisessä lounasravintolassa.


      • Tajakka

        Oletkos koskaan kuullut navigaattorista. Siellä on oikein punaisella merkitty MUHOS: sivistymättömien vajakkien keidas, jotka eivät usko, että maapallo on pyöreä ja sitä riittää myös Kylmälänkylänkin takana.


      • pro gradu...
        Tajakka kirjoitti:

        Oletkos koskaan kuullut navigaattorista. Siellä on oikein punaisella merkitty MUHOS: sivistymättömien vajakkien keidas, jotka eivät usko, että maapallo on pyöreä ja sitä riittää myös Kylmälänkylänkin takana.

        Millhän tasolla ja alueella sinun sivistyneisyytesi taso seilailee? Voisitko hieman kertoa opinnoistasi? Missä tiedekunnassa olet opiskellut ja joko olet väitellyt?


    • hömppäukko

      Valitettavasti Luhti ei ole ollut sitä mitä moni toivoi. Lounaan laatu vaihtelee ihan niinku vanhassa Muhoskellarissaki, mikä ei ole ihme kun samat naamathan sitä sapuskaa siellä tekeee.... Joskus on ihan kuivaksi käntyksi poltettua ruokaa ja joskus ihan ihme mössöä...

      • Erilaisia paikkoja

        Kellarin syöjämäärä oli ihan eri luokkaa. Mistä lie johtuu? Minusta siellä oli monipuolisempaa ruokaa.


      • yök
        Erilaisia paikkoja kirjoitti:

        Kellarin syöjämäärä oli ihan eri luokkaa. Mistä lie johtuu? Minusta siellä oli monipuolisempaa ruokaa.

        Ai kellarissa monipuolismpaa? Vuoden paras vitsi tähän mennessä! Samaa kuonaa se oli mitä Nesteellä.


      • mikä missäkin hyvää
        yök kirjoitti:

        Ai kellarissa monipuolismpaa? Vuoden paras vitsi tähän mennessä! Samaa kuonaa se oli mitä Nesteellä.

        Vai samaa ku Nesteellä? No eipä ainakaan mun kokemuksella eikä niin monen muunkaan. Kellarissa näky monesti paljon syöjiä. Ja eri valhtoehtoja oli mitä halusi syödä. Kellarissa oli mahdollista syödä omassa rauhassakin.

        Nesteen Kotipizzat oli hyviä.


    • Jyrki Sukula tänne
    • hhjk

      Olen muutaman kerran käyny Luhissa syömässä. Ala carte ruuat on hyviä, ei moitittavaa. Parasta on ne maljakot limukkalaseina! :D Älkää niistä luopuko ikinä!
      Grillimätöt ja pitsat taas vois olla parempia. Tonnikala pitsassani oli Sokkarin halvinta tonnikalaa ja ei ollu ihan kaikki öljyt valutettu pois ku täytteet kellu siinä pohjan päällä.
      Ranskalaiset on ku puutikkuja söis.
      Kanakori on oikein täyttävä ja makoisa!
      Oon kuullu, että ilta/yöaikaan on tuuripeliä, että saako tilaamaansa annosta. Joskus käynyt niinkin, että on tilattu ja maksettu annos, odotettu puolituntia ja sitte tultu sanomaan, että ei ookkaan sitä tilattua tuotetta. Eli vois panostaa vähän tähän ilta/yö tarjoiluun jos kerta pitävät ovensa niin pitkäään auki!
      Henkilökunnasta/asiakaspalvelusta ei ole pahaa sanottavaa. Mukavaa kun työntekijät tietää asiakkaat nimeltä!

      • Naapurin äijä

        Eikö äitisi ollut kotona tekemässä sulle pullamössöä. tä?


    • kdodkd

      taas näitä työntekijöiden ystäviä...

    • Muhoslainen

      Ensinnäkin, ruokien esillepano on puoliruokaa! Panostakaa siihen! Yrttejä, tuoreita kasviksia ja vihanneksia. Kastike pohjalle jonka päälle kootaan annos eikä peitetä sitä ruokaa sillä! Ranskalaisia ei tarvisi hukuttaa sinappiin ja ketsuppiin! Oli kamalaa syötävää sen mitä pystyi syömään! AG:ltä saa parempia! Ottakaa oikeasti apua jostain, ammattitaito ei tällä hetkellä riitä asiakaspalveluun eikä ruoanlaittoon! Vaikka sitten sukulan ohjelmaa, saisivat mainosta ja hyvän pohjan hyvän ruoan tekemiseen ja ravintolan pyörittämiseen! Samaa mieltä olen tonnikalasta pitsassa, YÄK! Jopa Pirkka tonnikala on parempaa kuin joku rainbow ;)

    • töttöröö

      burgerit on muhoksen parhaat ylivoimaisesti. paremmat pitsat saa karvaranne paikasta. muita ruokia en ole syönyt niin en osaa kommentoida. ja olen anskun kaveri. mutta mitä väliä sillä on.

    • kasnd

      sitä vaan ihmiset tarkottaa että jos joku sattuu kyseistä paikkaa kehuvan niin on ollut paikan henkilökunnan kavereita, ei niiltä oikein puoluellista mielipidettä saa. ja kyllä se vähän on niinkin että jos asiakaspalvelussa on niin pitäisi pystyä palvelemaan kaikkia ihmisiä samanlailla, eikä niin että kaverit on niitä parhaita asiakkaita ja sit jos sattuu olemaan joku sellanen asiakkaana josta ei henkilökohtasesti pidä niin se annetaan kyllä ymmärtää.

      • topiholappa

        Ota nyt tuostakin mossotuksesta selkoa - opettele mulkero kirjoittamaan.


    • Toivon parannusta

      Luhti on huono Ruokapaikka,se käyttää Sokoksen ale ruokia ja on sieltä joutunut henkilö lääkäriin ruokamyrkytyksen takia,arvot on nouseet yli 200 veressä.
      Kovasti sen pitää nostaa tasoa kauttaaltaan,että hommat hoituupi paremmaksi.
      Joskus seisovanpöydän päällä lappu,että vain yksi tai kaksi pr asiakas,koskee pihviä tai vastaavaa.
      Jos menee kavereiden kanssa sinne,niin huono jutella,kun seinät kaikuu,ei saa kunnolla selvää ,kun juttelee.
      Huonosti on lähtenyt käyntiin,parannusta kaikista,myös palvelusta ja tarvikkeiden sijoituksista.

      • esimies 1

        olen ollut 30v.alalla tekis mieli käydä opastamassa,mutta eihän sitä ilimaseksi.


      • En tiiä mistään mittään

        Piti vaan sanomani, et itsehän epäilin kans jotain myrkytystä jostain tulleeksi, mut olikin vain joku mahapöpö, jota on kaikenlaista ollu nyt liikkeellä. Toivon siis, että asia tutkittu, eikä vaan hutkittu, koska myrkytyssyytteet tosi ikäviä ravintolalle. Empä ossaa sanua ruuasta mittään, hyvää oon lounaasta kuullu.


      • nesteenasiakas
        En tiiä mistään mittään kirjoitti:

        Piti vaan sanomani, et itsehän epäilin kans jotain myrkytystä jostain tulleeksi, mut olikin vain joku mahapöpö, jota on kaikenlaista ollu nyt liikkeellä. Toivon siis, että asia tutkittu, eikä vaan hutkittu, koska myrkytyssyytteet tosi ikäviä ravintolalle. Empä ossaa sanua ruuasta mittään, hyvää oon lounaasta kuullu.

        paikassa olen 2 kertaa käynyt ja ei ole ollut sen arvoinen että vaihtaisin ruokapaikaksi nesteen tilalle. Ylempänä joku moitti nesteen sapuskoja mutta mielestäni ruuan laatu parantunut siellä huomattavasti. Odotin paikalta paljon ja parempia aukioloaikoja, mut eipä sekään näytä olevan muita pitempään auki.


    • Huhuja

      Huhut kertoo että luhti menossa konkkaan!?

      • tosia

        No tällä kylällähän huhut on enemmän faktaa kuin tosi asiat!


      • PASKA PAIKKA

        ONKO ? JES !


    • huhhhhuh

      Ja nuo aukioloajat?!? Aina kun on yritetty mennä syömään nii paikka on kiinni.. Sama pistää kylille tuommonen paikka ku on aina kiinni. Voipi olla että jää käymättä.

    • tietua

      Konkkaan menossa. Ha. Menneepi kiinni iha kohta. Jospa joku uusi yrittäjä saisi sen nostettua pinnalle.

      • Mimmiteekki

        Helmiä sioille tai sianp.askaa sioille, ihan sama. Muhoslaisille riittävä gastronominen elämys on Saarioisen einesmakaronilaatikko kylmänä nautittuna ja kyytipojaksi Kurko lonkeroa.


      • Kuka keksii?

        Millähän keinoilla sen saisi kannattavaksi? Olisiko ehdotuksia mahd. uudelle yrittäjälle? Siinä talossa vuokrat ovat valtavat. Ja entäs muut kulut?


      • Marjo 72
        Kuka keksii? kirjoitti:

        Millähän keinoilla sen saisi kannattavaksi? Olisiko ehdotuksia mahd. uudelle yrittäjälle? Siinä talossa vuokrat ovat valtavat. Ja entäs muut kulut?

        Ala carte meininkiin tarvitaan oikeasti kunnon kokkeja ja ammattimaista otetta ja silloin kulut nousee ja touhu menee kannattamattomaksi. Hullu on se joka tuohon lähtee jatkamaan mitään ravintolatoimintaa mikäli huhut pitää paikkaansa että Luhti lopettaa/menee konkkaan. Muhoksella on jo pitseria, grillejä, pubeja, yökerho, lounaspaikkoja jne. Melkoinen riski on lähteä kilpailemaan noiden kanssa ja uuden rakennuksen kulutasolla varmaan mahdotonta.


      • karkki
        Marjo 72 kirjoitti:

        Ala carte meininkiin tarvitaan oikeasti kunnon kokkeja ja ammattimaista otetta ja silloin kulut nousee ja touhu menee kannattamattomaksi. Hullu on se joka tuohon lähtee jatkamaan mitään ravintolatoimintaa mikäli huhut pitää paikkaansa että Luhti lopettaa/menee konkkaan. Muhoksella on jo pitseria, grillejä, pubeja, yökerho, lounaspaikkoja jne. Melkoinen riski on lähteä kilpailemaan noiden kanssa ja uuden rakennuksen kulutasolla varmaan mahdotonta.

        Minäkin olen käynyt luhdissa kaksi kertaa ekan ja vikan kerran ja nekin samalla kertaa


      • maastochef
        Marjo 72 kirjoitti:

        Ala carte meininkiin tarvitaan oikeasti kunnon kokkeja ja ammattimaista otetta ja silloin kulut nousee ja touhu menee kannattamattomaksi. Hullu on se joka tuohon lähtee jatkamaan mitään ravintolatoimintaa mikäli huhut pitää paikkaansa että Luhti lopettaa/menee konkkaan. Muhoksella on jo pitseria, grillejä, pubeja, yökerho, lounaspaikkoja jne. Melkoinen riski on lähteä kilpailemaan noiden kanssa ja uuden rakennuksen kulutasolla varmaan mahdotonta.

        Sehän se on onkelma, kun Muhoksella eikä muuallakaan pikkupaikkakunnilla ei osata tehdä laadukasta ruokaa, eikä sitä osata myöskään arvostaa. Halvalla pitäisi saada känkkyä tai burgeria. Sama juttu muiden palvelujen kanssa.
        Toivottavasti toiminta kuitenkin jossain muodossa jatkuu, niin että kilpailu pakottaa muutkin pitämään tasoa yllä.


    • Muhoslainen

      Olen käynyt luhdissa nyt 6 kertaa. 2 kertaa niistä oli semmosia että kaikki ei menny niinku piti ja palvelussa puutteita, kesti aika kauan että ruuat tuli ja kun ne tuli, niistä puuttui lisukkeita ja kastikkeita.

      Yleensä olen ostanut jotain grillistä. Yleensä kebabhampurilaisen. Ja minun mielipide on se että kyllä luhdin hampurilaiset voittaa autogrillin hampurilaiset, joskus tulee kyllä silti haettua AG:ltakin hampparia, ihan vaihtelun vuoksi. :)

      Sinänsä harmi että menee konkkaan, tiettyjä mättöjä kun ei AG tarjoa. Miljöö Luhdissa myös miellyttävämpi. Kerran ala'carten olen luhdissa syönyt, silloin alkuruoka OK mutta pääruuassa puutteita. Ala'carteen pitäisi panostaa.

      Lounasta en ole koskaan Luhdissa syönyt, mutta vanhassa Kellarissa kuorittiin potut ihan omin käsin aikasin aamulla..

    • aijaaposta

      Onko muhoksella montakin lounaspaikkaa? Neste ja ?

    • luhdi

      Kukas sen ostaa? Ravintola Luhdin facebookissa luki että paikka suljetaan nyt omistajavaihdoksen vuoksi. TÄH?

    • traktorimijes

      Kävin Joulun aikaan syömässä ja ruoka oli hyvää...mutta mutta ne henkselit oli tainnut unohtua. Vako vilisi silmissä! Vaikka olen paljasjalkainen muhoslainen ja en normaalisti vakosesta villiinny (itselläkin peltohommissa joskus pyöräparkki vilahtaa), mutta että oikein kokilla niin huh huhh.

    • ehkäentinenasiakas

      Onkohan tuossa osoitteessa joku kirous? Yhtäkkiä pizza&kebab ruokakin on omituisen alaarvoista. Ennen pizzoissa oli hyvät täytteet , vähän kuivaa reunaa ja makoisaa "talon majoneesia" runsaasti... Nyt pizzat olivat 3-5 senttiä reunoilta kuivia, vähän täytteitä keskellä ja mustuneita, .. ja talon majoneesi puuttui kokonaan

      • ehkäentinenasiakas

        ...3-5 senttiä reunoilta kuivia ja ne puoleksi nokimustia,... : lisäys


      • pyllyvako
        ehkäentinenasiakas kirjoitti:

        ...3-5 senttiä reunoilta kuivia ja ne puoleksi nokimustia,... : lisäys

        Vieläkö se nami-nami pyllyvako siellä vilkkuu? Voisin näet tulla katsastamaan paikan.


    • äkäinen räkyttäjä

      enää ei ole muhos luhti ravintolaa :(

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6063
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3836
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      249
      2188
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1860
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1303
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe