Juoksutrikoot lenkillä

Nainen vm.1972

Nyt alkaa jo olla juoksutrikoo kelit lenkillä,jonka näkee lenkkinaisista.Kuinka moni tämän foorumin lukijoista käyttää juoksutrikoita lenkillä ja millasia pitkiä vai 3/4 pituisia caprimallisia.Itse käytän vielä pitkiä,mutta kun kelit lämpenee niin vedän jalkaan 3/4 pituiset trikoot.Omia näkemyksiä vaan kehiin...Millaisia alushousuja te käytätte naiset/miehet juoksutrikoiden alla ja miksi juuri kyseisiä malleja?..itse käytän pääsääntöisesti stringejä,koska ne on parhaimmat siksi,ettei niitä tarvitse korjailla/ vedellä peppuvaosta kesken juksun,kun ne on sielä jo valmiiksi ja jukseminen tuntuu mukavalle,niinkun ei olisi alkkareita ollenkaan,mut joskus on kans hipsterit jalassa,mut aika harvoin :(

251

13015

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lady-Baba

      Minulla ihan vaan Lidl:stä ostetut trikoot. On mulla Nikeä ja Dobsomia myös mutta noi halpikset on oikeastaan ihan hyvät. Kangas ei oo niin kireää kuin esim. Nikeissä. Ei tuu sellaista kompressiota mutta muuten ihan hyvät. Viime vuonna ostin kesäksi sellaiset reidenpituiset trikoot ja ne on kyllä hyvät. Paremmat kuin lyhytlahkeiset juoksuhousut, joita löytyy myös kaapissa.
      Kesällä ei ole trikoiden alla mitään. Kylmemmällä tarvii lämmikkeeksi. Urheilualusasuja käytän.

      Alusvaatteet on oma juttunsa. Mutta niistä ei sen enempää. Sellaisia käytän, jotka tuntuvat seksikkäiltä ja joista mieheni tykkää ;)

    • lenkkiadonis

      Löysien juoksutrikoiden alla perusjuoksualkkarit ja kireämpien alle ei tarvitse mitään. Toimivat alkkareina ja pälkkäreinä samanaikaisesti :)

      • Hööö

        Löysien ?.???


    • Kelin mukaan

      On eri paksuista pitkää, 3/4, pidempää lyhyttä ja lyhyempää lyhyttä.
      Vielä mennään keskipaksuilla pitkillä.
      Kalsareina mini tai midi mallit.

      • rikoot

        Trikoot on homojen hommaa !!


      • ja hyvä
        rikoot kirjoitti:

        Trikoot on homojen hommaa !!

        Omapa on ongelmasi


      • erkki
        rikoot kirjoitti:

        Trikoot on homojen hommaa !!

        kertoo homo


    • Trikoonainen Mansest

      Kyl mun mielestä ainakin Stringit on parhaimmat alushousut tiukkojen juoksutrikoiden kanssa,niin esteettisesti että käytön myötä:) Ei tarvitse hävetä alkkareiden rajoja lenkkipolulla,eikä niitä tarvi vedellä/nyppiä kesken juoksun,niin kuin muita alkkareira:)Mulla vielä pitkät Craftin ja Niken juoksutrikoot,mut kesäkuulla jo 3/4 malliset juoksucaprit,et näin mulla...

    • Secret in Lace

      Mun mielestäni stringit ilman trikoita olis vieläkin paremmat. Etenkin, jos beba on hyvännäköinen.

    • Petra_76

      Trikoilla on tullut juostua koko kevät,jotka ovat malliltaan pitkät. Kesää kohden ohuemmat trikoot, jotka sitten lyhenevät esim. 3/4 mittaisiksi ja helteellä lyhyksi trikoiksi. Käytössä taitaa olla nyt parit Niket,Craftit ja Adidakset. Vielä eilen piti laittaa pitkät päälle,mutta ensiviikolla jos kelit lämpenee tuntuvasti etelässä 17-20 asteeseen niin pistän jo 3/4 pituiset jalkaan.Alushousuina samat aloittajan kanssa eli Stringit.Minun mielestä ne ovat vaan parhaimmat jalassa ja kun on tottunut niihin,että ne on jalassa ei muilla enään pysty juoksemaan :)

    • MaratonNainen

      Näin keväällä vielä pitkät juoksutrikoot,mutta kesällä käytössä 3/4 pituiset caprimalliset juoksutrikoot.Merkkejä löytyy Craft ja Nike.Alkkareina pääsääntöisesti Tai malliset r tai sitten hipster malliset juoksualushousut,jotka ovat hengittävät ja estävät kosteutta.Stringeillä on kans tullu juostua,mutta eivät ole mielestäni yhtä hyvät kuin edellä mainitut...

    • REERERWRW
    • juoksijamies

      Mulla aivan tavalliset pitkät juksutrikoot vielä nyt mutta kesällä 3/4 pituiset polven alapuolelle yltävät mallit.Alushousuja en käytä ollenkaa,parempi juosta ilman,kun trikoot pestään joka lenkin jälkee...

    • juoksentelija

      Olen mies ja käytän ihan täyspitkiä trikoita (ohuet), tai sitten oikeasti kuumalla polven yläpuolelle ulottuvia trikoomallisia shortseja. Alusvaatteita ei mielestäni tarvitse ollenkaan, mutta parhaiten toimivat ohuet bokserit, esimerkiksi "micro fiber" materiaalia.

      Hienoa, että niin useat naiset käyttävät nykyisin trikoita. :)

    • Espoosta vaan

      3/4 pituisilla juostu jo jonkin aikaa, kun lämpenee niin vedetään lyhyet jalkaan. Alle 8 asteessa sitten pitkää ja talvella paksua juoksutrikoota päällä. Stringit alle

      • Mansesta nääs

        Oletko nainen vai mies?!Miksi juuri käytät Stringejä,etkä muita alushousuja?!Kerro hyvä syy käyttää vain STRINGEJÄ juoksutrikoiden alla...Mikä on ikäsi?!Mitä merkkejä suosit?!


    • 16 18

      Stringit on jo niin lääst seeson-. Niitä ei käytä enää kuin epätoivoiset tyrkyt, jotka jäi jumiin jonnekin 2000-luvun alkuun.

    • fit.ness.juoksia.

      Stringit juostessa. Voi ei, ei ei ei ja ei suattana. Tai no tapansa kullakin ja varmaan ookoo, jos lenkin pääasiallinen tarkoitus on tosiaankin olla tyrkyllä.

      Niitä kun on kuitenkin olemassaan aivan kunnollisia urheiluun suuniteltuja alusvaatteita niin miehille kuin naisille. Jos jotakuta niin häirittee tai kuvittelee että ihmiset vahtaa jotta nakkyykö alushousujen sauma juoksuhousujen läpi, niin ehkä ihan ensimmäisenä kannattaisi päivittää omaa arvomailmaa.

      No itseasiaan. Jos jalat on kipeät, niin juoksen kompressiotrikoissa. Eli ainakin jalkatreenin jälkeisinä parina päivänäi. Jos juoksen tiellä eikä kompressiota tarvitse, niin kelin mukaiset juoksuhousut tai shortsit.Kylmillä keleillä trikoot kuuluu kerrospukeutumiseen, mutta päällimäisenä on löysät housut. Kesäkauden kuitenkin juoksen vaihtelevilla alustoilla metsäteillä ja poluilla, joten punkkivaaran takia pitkät trikoot on pääasiallisesti jaloissa... Vaikka olen keskivertojuoksiaa vahvemmilla jaloilla varustettu mies. Harvoin siellä kuitenkaan tarvii miettiä mitä muut ajattelee :)

      • juoksin

        Hienoa. :) Ja todellakin käyttäkää stringejä jos haluatte. Eiköhän suurin osa ole fiksuja ja enintään vaivihkaa katselee, vaikka täällä taas nää trollit temmeltää. Trikoita suosittelen kaikille toimivuuden takia.


      • hirviökake

        minä ainakin vilkaisen en vahtaa. muta naisetha näyttelee niit taroituksella


    • Miia70

      Juoksutrikoot ovat loistavat keväällä ja kesällä. Olen itse noin 38-40 kokoa,(pituus 172cm paino 62kg)joten en ole niitä parhaimpia kropan suhteen jolle trikoot käy parhainten,mutta mustat napakat trikoot saavat näyttämään minut lenkkipolulla suht hyvälle.Ja ennenkaikkea se mukavuus - ei hankaa,ei ahdista, ei tule hikiläikkiä peffaan ja lämpimät myös vähän kylmemmällä kelillä ja syksyn viimassa.
      Minulla on Niken DryFit trikoot,Craftin,Adidaksen trikoita muutamat.Trikoista on enemmän pitkiä juoksutrikoita,mutta 3/4 pituutta myös löytyy kevät ja kesä juoksuun Kannattaa ostaa napakasta materiaalista tehdyt ja mieluiten pehmeällä sisäpinnalla varustetut trikoot.Juoksutrikoot vielä pidentävät jos olet pitkä ihminen,niin mustat trikoot todella vielä pidentävät ja näytät entistä komeammalta.....Ja mitä alushousuihin tulee niin,käytän mieluiten tai pääsääntöisesti STRINGEJÄ,koska ne sopivat mun peppumallille parhaiten,koska omistan mielestäni aika leveän pepun ja silloin toisenmalliset alushousut menisivät ikävästi peppuvakoon ja niitä joutuisi korjailemaan yhtämittaa peppuvaosta pois,ei hyvä asia....Huonopuoli on kanssa se että tavallisista alushousuita näkyy ikävästi rajat tiukkojen juoksutrikoiden alta,vaikka ne olisivat kuinka saumattomat.Kyllähän mun peppu hölskyy juostessa aikalailla,mutta on ainakin Miesjuoksijoille,jotain katsottavaa..... :)

      • hierontaa kotona

        saisko hieroo sun pebaa juoksujen jäkeen ja missä


    • Lenkkeilijänainen

      Mulla näin: Tällä kelillä jo 3/4 pituiset juoksutrikoot ja syksyllä ja tuulisilla keleillä pitkät trikoot,jotka pitävät hyvin tuulen.Alushousuina aina Stringit jotka olen todennut parhaiksi alushousuiksi tiukkojen juoksutrikoiden kanssa.Peppu pääsee paremmin esille Stringeissä vaikka pakarat mulla on aikalailla lihaksikkaat ja vähän omasta mielestä paksut... ( / )

      • trikoohimotlenkki

        Ei saa käyttää trikoita naiset, mulla rupeaa aina seisomaan kun nään hyväpeppuisen naisen tiukoissa trikoissa ja joudun keskeyttämään juoksun! Seisotatteko tahallanne? Olis mahtavaa panna lenkillä jotain hyväperseistä tuntematonta naista (fantasia vaan).


      • Lenkkinainen66

        Oletko joku pervo lenkkeilijämies joka saa "kiksejä" lenkkipolulla tiukkajuoksutrikoo
        naisista,voi vittu mikä pervomies.Juoksupolulla käydään siksi että siellä kohotetaan kuntoa ja tulee mukava tunne juostessa...Itselläni tähän aikaa alkukesästä jo 3/4 pituiset juoksutrikoot ja alla string alushousut jolla olen jo tottunut juoksemaan n.10 vuotta ja muita alkkareita en päälle enään laita lenkille.
        Toivottavasti sinä pervomies et tule samoille lenkkipoluille minun kanssa,ettet näe minua tiukoissa juoksutrikoissa joissa peppu hyllyy ja heiluu....Kaikkea sitä saa lukea....


      • trikoohimotlenkki
        Lenkkinainen66 kirjoitti:

        Oletko joku pervo lenkkeilijämies joka saa "kiksejä" lenkkipolulla tiukkajuoksutrikoo
        naisista,voi vittu mikä pervomies.Juoksupolulla käydään siksi että siellä kohotetaan kuntoa ja tulee mukava tunne juostessa...Itselläni tähän aikaa alkukesästä jo 3/4 pituiset juoksutrikoot ja alla string alushousut jolla olen jo tottunut juoksemaan n.10 vuotta ja muita alkkareita en päälle enään laita lenkille.
        Toivottavasti sinä pervomies et tule samoille lenkkipoluille minun kanssa,ettet näe minua tiukoissa juoksutrikoissa joissa peppu hyllyy ja heiluu....Kaikkea sitä saa lukea....

        Lenkkinainen66 missäpäin lenkkeilet? Haluan nähdä kun pyllysi heiluu (siis vain jos se on hyvä) muuten ei ole pelkoa, en minä mitään läskiperseitä katsele! Mutta jos on hyvä peppu niin voisin juosta perässäsi!


      • peppumijes
        trikoohimotlenkki kirjoitti:

        Lenkkinainen66 missäpäin lenkkeilet? Haluan nähdä kun pyllysi heiluu (siis vain jos se on hyvä) muuten ei ole pelkoa, en minä mitään läskiperseitä katsele! Mutta jos on hyvä peppu niin voisin juosta perässäsi!

        Miekin aloin lenkkeilemään trikoomimmien vuoksi. Mut 66 on liian vanhaa vuosikertaa että viittis kattella. Vuosmallit 80-95 on in. Haluatteko että kuvailen millaisen takapuolen perässä juoksen mieluiten? Etupuoletkin on ihan jees ja sivustat, mut harmittavan lyhytaikaisia näkymiä. Tummat aurinkolasit silmille niin voi tuijotella häpeilemättä.


      • Lenkkinainen66
        trikoohimotlenkki kirjoitti:

        Lenkkinainen66 missäpäin lenkkeilet? Haluan nähdä kun pyllysi heiluu (siis vain jos se on hyvä) muuten ei ole pelkoa, en minä mitään läskiperseitä katsele! Mutta jos on hyvä peppu niin voisin juosta perässäsi!

        Lenkkinainen66 juoksentelee Tampereella Kaupin maastoissa...Omasta mielestä peppuni on muodokas ja kiinteä mitä ikään tulee 46v, et takapuoleni päihittää monet 25-35v naisten selluliitti/läskipeput ja koko on 38!!Olen harrastanut juoksua/kuntosalia n.20v että siitä olen saanut hyvät pepunmuodot ( ) Avomies kanssa kehuu peppuani hyväksi,varsinkin kun käytän housujen/hameen kanssa aina Stringejä...
        Et lenkeillä tavataan :)


      • nuorrrmiessssshhhhh
        Lenkkinainen66 kirjoitti:

        Lenkkinainen66 juoksentelee Tampereella Kaupin maastoissa...Omasta mielestä peppuni on muodokas ja kiinteä mitä ikään tulee 46v, et takapuoleni päihittää monet 25-35v naisten selluliitti/läskipeput ja koko on 38!!Olen harrastanut juoksua/kuntosalia n.20v että siitä olen saanut hyvät pepunmuodot ( ) Avomies kanssa kehuu peppuani hyväksi,varsinkin kun käytän housujen/hameen kanssa aina Stringejä...
        Et lenkeillä tavataan :)

        senkin puuma!! sinun takiasi runkkuselibaattini päättyi ennen aikojaan :(


      • Tjaa tjaaa
        Lenkkinainen66 kirjoitti:

        Oletko joku pervo lenkkeilijämies joka saa "kiksejä" lenkkipolulla tiukkajuoksutrikoo
        naisista,voi vittu mikä pervomies.Juoksupolulla käydään siksi että siellä kohotetaan kuntoa ja tulee mukava tunne juostessa...Itselläni tähän aikaa alkukesästä jo 3/4 pituiset juoksutrikoot ja alla string alushousut jolla olen jo tottunut juoksemaan n.10 vuotta ja muita alkkareita en päälle enään laita lenkille.
        Toivottavasti sinä pervomies et tule samoille lenkkipoluille minun kanssa,ettet näe minua tiukoissa juoksutrikoissa joissa peppu hyllyy ja heiluu....Kaikkea sitä saa lukea....

        "Juoksupolulla käydään siksi että siellä kohotetaan kuntoa ja tulee mukava tunne juostessa.."

        Vaikea uskoa, kun moni nainen puhuu siitä että tulee peppu hyvin esiin niissä ja niissä kuteissa, tai on kauhuissaan jos joku sauma hiukan tulee esiin. Itseään taitavat vain lähteä esittelemään sinne lenkkipolulle, kun täytyy noin paniikissa olla siitä miltä näyttää lenkillä.


      • Vai mitä
        Tjaa tjaaa kirjoitti:

        "Juoksupolulla käydään siksi että siellä kohotetaan kuntoa ja tulee mukava tunne juostessa.."

        Vaikea uskoa, kun moni nainen puhuu siitä että tulee peppu hyvin esiin niissä ja niissä kuteissa, tai on kauhuissaan jos joku sauma hiukan tulee esiin. Itseään taitavat vain lähteä esittelemään sinne lenkkipolulle, kun täytyy noin paniikissa olla siitä miltä näyttää lenkillä.

        Haittaakse?


      • lioiliohi
        trikoohimotlenkki kirjoitti:

        Lenkkinainen66 missäpäin lenkkeilet? Haluan nähdä kun pyllysi heiluu (siis vain jos se on hyvä) muuten ei ole pelkoa, en minä mitään läskiperseitä katsele! Mutta jos on hyvä peppu niin voisin juosta perässäsi!

        itellä on 32cm paksu lerssi, joka on mukava tunkea kireisiin juoksutrikoisiin, käytän lyhyttä mallia, että paksu, suonikas lerssi näkyy paremmin


    • trikoohimotlenkki

      Wau mikä kiusaaja, ihan lämmin tulee vaikkei olekaan kuuma päivä ;) Taidanpa heti lähteä lenkille!

    • 1/2 maraton nainen74

      Olen aina juossut juoksutrikoilla lenkillä/juoksukisoissa.Omasta mielestä juoksutrikoot ovat parhaimmat ja ainoat oikeanlaiset juoksuvaatteet mitkä kannaattaa laittaa päällle.Itse ole käyttäny juoksutrikoita jo n.10 vuotta lenkillä ja kisoissa.Etupäässä käytän pitkiä juoksutrikoita mutta näin keväällä ja kesällä käytän säännöllisesti 3/4 pituisia trikoita jotka ovat kesällä parhaimmat koska paikat alkavat kostua helposti ja hengittävät huomattavasti paremmin kuin normaalit juoksuhousut.Alkkareina käytä säännöllisesti vain Stringejä koska ne sopivat mun pepun malliin parhaiten ja ovat kesällä parhammat jalassa koska ei ole ylimääräistä kangasta peppuvaossa ja eivät hankaa yhtälailla kuin normaali alushousumallit,et käyttäkää stringejä alkkareina enemmän,koska ne on hyvät urheilussa,varsikin juostessa.....:)

    • pikkarit.

      Stringit on jo niin läästseeson. Jotku wt-tyypit on jämähtäneet vielä stringikauteen ja lantiofarkkuihin.

    • Juoksija Mira

      Kyllä asia on niin, että ehdottomasti parhaat housut juoksemiseen kesällä on lyhyet juoksutrikoot.DryFit materiaali hengittää ja kunnon juoksutrikoissa on pieni tasku selkäpuolella,mihin saa avaimen tai vaikka pienen puhelimen tarvittaessa. Tasku selässä on ehdottomasti hyvä,niin mikään painava ei hakkaa pitkin juoksulenkkiä mahaan tai reisiin.
      Juoksutrikoita valittaessa kannattaa valita tarpeeksi pitkä malli, jos reidet sattuvat olemaan hieman paksut,niin ettei reidet hankaa toisiaan vasten. Naisten juoksutrikoot ovat usein liian lyhyet ja nousevat juostessa ylös,mutta kyllä näitä hieman polven yläpuolelle asti uloittuviakin löytyy tai sitten voi käyttää 3/4 pituisia carpimallisia jotka ulottuvat polven alapuolelle ja pysyvät hyvin jalassa eivätkä nouse ylös kovassakaan juoksuvauhdissa.
      Jos tuntuu naiset,että tiukat juoksutrikoot on liian paljastavat,niin hankkikaa pidempi paita jottei peppu näy kaikkien nähtäville jos se sattuu olemaan leveä/iso.... Juoksutrikoot ovat nimittäin mukavuudeltaan ylivoimaiset.....Ja mitä alushousuihin tulee niin käyttäkää mitä itse pidätte parhaimpana ja älkää uskoko kaikkea tämän foorumin juttuihin.Itse olen ihastunu Bokser ja String mallisiin alushousuihin,joita pidän yhtäpaljon tiukkojen juoksutrikoiden kanssa,et en näistä malleista voi kertoa kummat mallit ovat parhaimmat.Yleensä käytän Stringejä lyhyillä lenkeillä ja juoksussa ja Bokser mallisia vähän pidemmillä matkolla esim. 1/2 maraton ja pidemmillä matkoilla. Tämä keskustelu on ollut mukava ja lisäksi lukijoita on ollut paljon ja vastaukset ovat olleet yleensä asianmukaisia paria vastausta lukuunottamatta :)

    • auuu, polttaa

      Käytättekö trikoiden alla alushousuja? Itse juoksin ensimmäistä kertaa pitkän 20km villinä ja vapaana. 10km meni kassit mukavasti heiluen, sitten alkoi tuntua ikävää hankausta sivuilla, ja lopuksi tuli märkivä hiertymä alas joka vaivannut jo pari päivää. Johtopäätös, että pitäisi olla tukevat trikoot tai sitten alushousut.

      • trikoomies

        Paketti kannattaa laittaa kokonaan toiseen lahkeeseen, niin ei heilu. Ei myöskään hierry


    • -

      Juoksutrikoita en käytä vaan verkkareita. Ovathan ne trikoot ihan nätit useimmilla naisilla ja varmaan jonkun mielestä myös miehillä, mutta älkööt vanhat vääräsääriset miehet käyttäkö juoksutrikoita. Se on kovin ällöä.

    • Espoosta vaa

      Täytyy ihmetellä näitä trollivastauksia....
      Mitä sitten jos stringit ovat so last season, lenkillä ei olla tyrkyllä vaan tärkein tekijä on ehdottomasti mukavuus. Jos pikkarit hankaa tai ahdistaa niin kyllä juoksusta tulee epämiellyttävää.
      Maratonit menee aina niin että stringit alin kerros, ilman että hankaisivat, joten ne sopivat minulle!

      • juoksijanainen

        Niillä kireillä juoksuhousuila on tosi mukava juosta, tietty kesällä juoksen lyhyemmillä jos on kuuma ja talvella käytän tavallisia tuulenpitäviä housuja. Varsinkin miehillä, jos löytyy isot reisilihakset, niin tiukat housut tukevat hyvin reisiä. Tämä korostuu varsinkin pitkillä lenkeillä.

        Hyvä juoksuasu on ennen kaikkea hengittävä. Mulla on ultrakevyt ja ohut tuulenpitävä takki ja housut, sinne alle talvella tekninen hikeä siirtävä alusasu (housut ja pitkähih. paita) ja yläosaan vielä vaikka joku ohut paita tai t-paita päälle jos on oikein kylmä (-10C tai jotain) Jalassa mulla on talvisin samat lenkkaris joilla juoksen myös kesällä, jalassa juoksusukat.
        Minä taas vannon stringien nimeen. Merkkiä en osaa suositella mutta reunojen huolittelun täytyy olla mahdollisimman ohkanen. Eli ei mitään päärme-tyyppistä ratkaisua vaan joku ohut kuminauha tai vast. reunassa.. Materiaali mieluiten jotain puuvillasekoitetta. Itse olen alushousujen näkymisestä sitä mieltä, että jos ei joku ole sellaisia ennen luonnossa nähnyt niin on jo aikakin nähdä...
        Kesällä sitten säiden mukaan lyhyet tai pitkät juoksuhousut ja hengittavä paita.

        Mä hikoilen juostessa ihan hirveesti ja talvellakaan en pukeudu paksusti....alussa on aina hieman viileä, mutta lämmin tulee nopeesti.


    • Käyttäkää naiset vaan juoksutrikoita ja stringejäkin jos ne tuntuu mukavalta. Rehellisyyden nimessä pitää tunnustaa että kunnostaan huolta pitävä nainen tiukoissa treenivaatteissa on todella kaunis näky. Tsemppiä lenkeille jatkossakin. Itse käytän myös tiukkoja juoksutrikoita sekä lenkillä että kilpailuissa. Ja lyhyempiä shortseja helteellä.

      • ou nou

        On se kaunis näky kun liian pienet venyvät trikoot on timmissä kunnossa olevan naisen päällä. Sopivasta kulmassa piastavan ilta-auringon valossa näkyy tummennuksen läpi, eikä alla tarvita edes stringejä!


    • tuula-neiti

      Kyllä, trikoilla juoksen minäkin. Alle 10 asteen keleillä pitkälahkeisilla, yli 10 asteen keleillä polvipituisilla. Trikoiden alla käytän stringejä koska pelkään että jos sattuisi sellainen vahinko että trikoista aukeaisi haarasauma, sieltähän näkyisi vaikka mitä.

      • running male

        Ei se haittaa vaikka vähän trikoot ratkeaa vaikkei stringejä olekaan. Minä ainakin tykkäisin. Ja onpahan helteellä vähän vilpoisampaakin.


    • voivoihanka

      stringithän hankaa pillun rikki joten niitä ei kannata käyttää! huonoimmat housut käyttää urheillessa mitä löytyy!

    • stringit.

      Kuka käyttää vielä stringejä? Joku wt-mamma, vai?
      Kiva juosta lenkillä ja naru hautoo anusreiän päällä ja hinkkaa vakoa verille. Wau, mikä paskanhaju narussa. Seksikästä, wau. Ja miehet katsoo kun on niin hyvä perse.

    • -

      Juoskaa saman tien alasti. Ei maksa mitään ja strategiset paikat tuulettuvat tehokkaasti eikä hiki hierrä.

    • Juoksija Susanna70

      Käyttäkää naiset (myös miehet) kesällä juoksutrikoita koska ne ovat paremmat juosta kuin jotkut tuulipuvunhousut tai löysät "Addu" verkkarit.Juoksutrikossa peppu pääseen paremmin esille,jos se on timmissä kunnossa ja hyvin treenattu,vaikka kyllä trikoita voi käyttää myös leveeseenkin peppuun. :) Käyttäkää NAISET vaan STRINGEJÄ alushousuina juoksutrikoiden alla,koska ne on omasta mielestä ainakin parhaimmat jalassa,niin kuin ei olisi stringejä jalassa olleenkaan ja ei tarvi nyppiä pepunvaosta kun sielä ne kuuluu ollakin ja juoksu kulkee....Tavalliset alkkarit menee yhtämittaa vakoon ja niitä joutuu korjaamaan koko juoksun ajan,johon mulla menee ainakin hermot,ou nou....Käyttäkää itse sellaisia juoksuvaatteita mistä itse tykkäätte,että juoksu tuntuu mukavalle.Hyviä juoksu lenkkejä kaikilla...

      • MahaOireilee

        En käytä lyhkästen trikoiden alla alkkareita ollenkaan! Viime aikoina on maha reistaillut, on siten helppo laske paskat housuun, valuvat nopeasti trikoiden välistä reisiä pitkin maahan.


    • swdfghjklöä

      mä en vaan tajua, että miten paljon tuola töölönlahdellakin näkee läskiperse-naisia, jotka käyttää trikoita, -ja perse tutisee juostessa kuin vesi muovikassissa-yök! peittäkää ne perseenne että muutkin ilkee tulla

      • Vai mitä?

        Ja varta vasten menet katselemaan niitä sinne?


    • Linnea

      Ostin sellasen juoksuhameen ja lämpimil keleil tykännyt sitä käyttää. Tai vaihtoehtosesti sellasii hyhyitä urheilullisii sortseja, ei mitkään nimenomaan juoksuun tarkotetut mut toimii hyvin eikä mitenkään jalkoja hierrä tms. vaikka juoksis pitempäänkin. Stringejä käytän alla.

    • Anna67

      Joo, kyllä mäkin olen jo vaihtanut lyhyisiin, sellaisiin polven alle 3/4 trikoisiin. Mulla on Adidakset, ja ne on ihan kun ei olis mitään päällä. Alla stringit. Joku tuumas, että alla ei tarvis olla mitään...pitääpä kokeilla. Yläpäässä tällä hetkellä tekninen t- paita ja kunnon tukevat liivit.Juu Stringit alla,mikään ei ole niin ällöä kuin piukeiden juoksutrikoiden alta pursuavat pikkuhousujen saumat (tai siis saumojen alta pursuava takamus). Mukavampia pikkareita ei olekaan. Vähän aikaa sitten erehdyin lähtemään tavallisissa pikkareissa ja niitähän sai olla koko ajan kaivamassa pois peppuvaosta :oops:

    • Anni 75

      Paras on jättää kokonaan pikkarit pois. Voi vetää ne trikoot sexysti oikein tiukille niin näkyy koko vako kun karvattomaan tavaraan uppoaa sauma. Turhaan siihen stringejä tarvitsee.
      Ei kai kukaan oikeasti juoksua harrasta kunnon parantamisen takia vaan siksi, että miehet voi ihailla takapuolta ja sitä pinpparakoa kun trikoot vetää kireälle haarain väliin.

      • töölönlahti paikka?

        anniiiiiii tuun kattoon sun kamelinvarvasta.


      • aaaah..

        Anni, mun mielestä sä oot.....tosi seksikäs..


      • taisin rakastuu

        Muistan kun oltiin kaverin kanssa bussipysäkillä, siinä pysäkin ohi mennä viiletti yks vetävän näköinen nainen kireissä trikoissaan ja vielä veti trikoita ylöspäin tiukemmalle, ai jestas että teki gutaa. Lisää tollasta naiset!


    • mies juoksija

      Olen testannut tänä keväänä puman boksereita( 2kpl 25.90€) sekä radical sport wear rs active boksereita hinta yksillä housuilla sama mitä puuman kaksilla housuilla.
      Kyllä Puman housut lyö kirkkaasti nämä Radical sportin tuotteet.
      Puumat istuvat paremmin jalassa ja vyötärö resori on riittävän leveä.
      Suurin puute Radicalin boksereissa on ettei niiden lahkeiden takana tahdo pysyä kivekset suojassa ,juostessa joutuu kassit korjailemaan housujen sisälle ja venytellessä kassit on koko ajan esillä.
      Kosteuden siirtämisessä en osaa sanoa löytyykö eroja ja olisin kiinnostunut kuulemaan mikä merkki pitää parhaiten ihon kuivan tuntuisena juostessa.

      • kokeiltu on

        Bokserit ja varsinkin Radical Sports -merkkiset on paskat:
        -hiertävät
        -keräävät kosteutta kuin rätit
        -eivät sido kasseja


      • runner_vm86_man

        Ottaen huomioon että radical sportin bokserit maksavat prismassa vajaa 9e/2kpl niin hinta-laatusuhde on melko lähellä erinomaista perusbokserikäytössä mutta urheilukäytössä joo löytyy kalliimmalla hinnalla parempia tuotteita.


    • Sombie.

      Miehet miettivät juoksualushousuissa istuvuutta ja sitä, miten ne olisivat mukavat ja toimisivat hyvin.
      Naiset miettivät, millaisissa housuissa arse näyttäisi parhaimmalta ja miten saisi miehet kuolaamaan eniten jalkovälin perään.

      • -

        Oletkohan koskaan saanut..?


      • pakaramies

        Naiset ja perseet on jänniä. Juoksin normaalisti trikoissa, ja ohi pyöräilevä trikoohousuinen tyttö nousi polkemaan seisoen, vaikkei ollut edes ylämäki. Oliko tarkoitus pyörittää pakaroista näkökentässäni vai mikä? Hyvin jännä.


    • Jorma 57

      Oli niin kivan näköistä kun katsoi Suomijuoksun 100km Perniön kuvia. Simpsakat naiset tiukoissa trikoissaan ja ei ollut kellään kamelinvarvasta. Ei aikuisilla naisilla. Trikoot painui jalkovälissä nätisti, ei liian syvälle.

      Kannattaa katsoa siellä kotona hiukan, miltä näyttää, ennen kuin laittaa ne trikoot ilman pikkuhousuja jalkaan jos on brassivahat tehty.

    • Heidi_69

      Juoksen Craftin naisten juoksutrikoissa jotka ulottuvat juuri polven alapuolelle ja ovat todella hyvät ja hengittävät ja hyvännäköisetkin. Takana on pieni tasku avainta varten.Shortseissa en juoksisi enää kun on kerran hankkinut kunnon trikoot,niin seuraavatkin on samaa mallia.Alushousuina yleensä myös Stringit,mutta tulee joskus myös käytettyä hipster mallisia urheilualshousuja.Stringit ovat siksi hyvät kun mulla on aika paksut reidet ja peppukaan ei ole mikään pieni,niin stringit pysyy parhaiten paikallaan,muut tuppaavat painumaan peppuvakoon,joita joutuu korjailemaan joka ei ole kovin mukavan näköistä....

    • Tällä hetkellä lenkillä käytän sellasia juoksu shortseja ne on niin mukavat ku ne on sellaset löysät ei siis sellaset ahdestavat tiukat:) Mutta ennen kesää käytin niken pitkiä juoksutrikoita ja alla stringejä, koska kaikki muistä näkyy ne rajat tyhmästi :)

    • fiiliksen mukaan

      Käytän joskus verkkareita, joskus sortseja, joskus muita urheiluhousuja ja joskus juoksuhametta. Alla stringit. Jos matkalla joku miun vaatetukseen takertuu niin sit sen täytynee tulla mukana.

    • Laura

      Rehellisesti sanoen, kuluneet trikoot on parhaat. Tussu tuuletuu sopivasti juostessa, koska kangas läpäisee tuulen.

    • marttivainio

      Puolireiteen ulottuvat trikoot näyttää juntilta ja korostaa liikaa reisilihaksia. Pojille sopii kesällä parhaiten lyhyet tuulessa hulmuavat marttivainiot ja tytöille lyhyet lentopallokalsarit.

    • juoksijamies 88

      Itse käytän Skins lyhyitä juoksutrikoita kesällä, eikä noiden alle kyllä kannata mitään alushousuja laittaa.
      Ovat kyllä sen verran hyvin suunnitellut ja laadukkaat että pysyy juostessakin hyvin se varustus paikallaan eikä tarvi pelätä että roikkuisi toisessa lahkeessa.

      http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=54976

    • Triatlonisti nainen

      Minä käytän kesällä 3/4 pituisia trikoita ja uimapukua. Uimapuvuissa on eroja, jotkut tukevat hyvin vartaloa eikä sitä tarvitse "nostella".

      Juoksulenkin jälkeen aina uimaan tai vesijuoksemaan.

    • Krista_74

      Mulla näin kesällä 3/4 pituiset juoksutrikoot jotka on tiukat ja myötäilee peppua,joka on aika leveä jottei se pääse kauheesti hölskymään :) Merkkeinä käytän Adidas,Nike ja Craft.Syksyllä ja alkukesästä käytän pitkiä juoksutrikoita,jotka pitää hyvin kylmän ja tuulen.Alushousuina vaan ainoastaan STRINGEJÄ,ne on vaan mun pepun muodoille parhaimmat ja muita en osaa käyttää :)

    • Stora Ståndis
    • Toten Hosen

      Miksi naiset käyttävät nykyään housuja? Nehän ovat perinteisesti miehen vaate.

      • -

        Juoksuhame olisi varmaan nätti monilla naisilla. Etenkin tuulisena päivänä mielenkiintoinen vaate.


      • Skaprit

      • -

      • kerrospukeutuminen
        - kirjoitti:

        Tuollaisen pitäisi kuulua jokaisen juoksevan naisen varustukseen.

        Trikoot tai hame on nättejä, mutta yhdessä ja varsinkin räikeän värisenä yököttäviä pornovaatteita.. Samanlaista tyylitajutonta pervoilua miehiltä laittaa pitkät trikoot shortsien alle.


      • Laita välihousut
        kerrospukeutuminen kirjoitti:

        Trikoot tai hame on nättejä, mutta yhdessä ja varsinkin räikeän värisenä yököttäviä pornovaatteita.. Samanlaista tyylitajutonta pervoilua miehiltä laittaa pitkät trikoot shortsien alle.

        Värejä sopii käyttää, sopii hyvin suveen ja urheiluun.
        No seksikin on joillekin pervoa, jos se ei tapahdu vain pimeässä ja peitonalla.


    • miesjuoksija

      Juoksen pitkät trikoot jalassa enkä pidä alkkareita alla.

    • Razmus

      Ja piti tulla kertomaan tuo tänne? Etkö edes häpeä? Hyvää juhannusta.

    • Anitta juoksija

      Trikoilla on tullut juostua koko kevät/kesä,kesää kohden ohuemmat trikoot, jotka sitten lyhenevät esim. 3/4 mittaisiksi ja helteellä lyhyksi trikoiksi. Käytössä taitaa olla nyt parit Niket ja yhdet Pumat. Mitä alkkareihin tulee niin STRINGIT mun pepun muodoille parhaimmat ( )......

      • trikkoo Riski

        voisitko vielä lisätä kuvan siitä pepustasi niin voidaan kommentoida...


      • Anitta juoksija
        trikkoo Riski kirjoitti:

        voisitko vielä lisätä kuvan siitä pepustasi niin voidaan kommentoida...

        ....Miten saan liitettyä juoksutrikoo Stringpepusta kuvan liiteeksi?!Kerro ohjeet.... Peppu on suhteellisen muodokas ja sopivan kiinteä :)


    • Trikoopeppu

      Kyllä minäkin juoksen kaikesta mieluiten trikoissa.Näin kesällä säännöllisesti 3/4 pituisia. Juuri kävin ostamassa uudet Niket 60 e.Kyllä minullakin on aina vaikeuksia siellä sovituskopissa sen levenevän ahterin kanssa, mutta lohduttaa tieto, että on se muillakin tämän ikäisillä (45 v) jo peppu levenevään päin.Juoksen melkein koko kesän 3/4 pituisilla trikoilla,vain aivan helteisimmillä keleillä laitan reidenpituiset lyhyet trikoot.Juoksuvaatteet ovat yleensä niin hyvin hengittäviä, että voi hyvin käyttää lämpimämmilläkin keleillä.
      Alta löytyy myös juostessa stringit,hui hui! Siksi,että niiden materiaali on sopivaa keinokuitua. Eikä näy housunlahkeet trikoiden alta silleen puristavasti. Noita stringejä on ikäväntuntuisia ja sitten paljon parempiakin.Minäkin olin aluksi vankkaa Valkoinen Sloggi -kannattajakuntaa,mutta nykyään tunnustan muuta väriä ja merkkiä - tilanteen kuumuuden mukaan,peppu näyttää paljon paremmalta kun on stringit trikoitten alla,ei vaan onhan se vähän tottumiskysymys!!
      Mitä vielä stringeihin niin pidempilahkeisia alkkareita saa olla koko ajan nykimässä,kun menevät kuitenkin pakaroiden väliin. :oops: Parempi vaan että housut on suunniteltu valmiiksi pakaroiden väli -malliksi! :)

    • Roni-Petteri

      Juoksumoka tuli tehtyä. Aloittelevana juoksijana olin nähnyt ihmisillä trikoita mutta en tajunnut, että ne olivat vartavasten juoksutrikoiksi tarkoitettuja. Siispä menin kauppaan ja ostin itselleni sukkahousut. Sitten vaan erääseen juoksutapahtumaan ja pukkarissa kiskoin ne jalkaani.
      Hieman kyllä huomasin, että porukka katsoo vähän oudosti. No juoksu tuli juostua ja vasta viikkoja myöhemmin tajusin, minkä mokan olin tehnyt.

      Kyllä on ollut kotona naurua tästä asiasta ja vaimoni on kertonut tapauksen appiukolle, joka on niukin naukin pystynyt asialle nauramaan.

    • aaargh

      Trikoopeppu lenkillä viereen tekemään provosoivasti vatsalihaksia, käyttäkää juoksijatytöt kaapuja, mä en kestä! Seksyt retroverkkarit ovat kielletyt, myöskin.

    • Niina juoksija

      Nyt kun kelit ovat olleet sateiset niin päällä on ollut pitkät juoksutrikoot,mutta kun kelit lämpeneen n.20 asteeseen niin tämä nainen kyllä laittaa päälle 3/4 juoksucaprit jotka on IN kesällä.Alkkareina aina Stringit,ne vaan sopii mun pepun muodoille vaikka se ei olekkaan mikään kapea,voisin sanoa että jopa aika leveä :(.....mutta mies katseita olen saanut runsaasti :)

    • -

      On se hyvä, kun on noita juoksemiseen motivoivia seikkoja.

      Mikä meitä oikein liikutti silloin väljien verkkareiden aikakaudella?

      • Lenkkiseurat

        Stringit, jos näihin puheisiin on luottamista, tosin verkkareiden aikaan ei ollut muotia naisten juosta. 20 v sitten maratoonit oli tosiharrastajien juttuja, nythän ne on sellaisia kaveripiirien/työpaikkojen tyttöjen/poikain lenkkejä...


    • Marttaliitto vastaa

      Martta- täti tässä taas heikkuliskeikkulis!

      Onko sinulla alusvaateongelma? Etkö osaa päättää minkävärisissä kalsongeissa matkaasi taittaisit? Eikö vartalollesi löydy sopiwaa nuttua hölkyttelyn ajaksi?

      EI HÄTÄÄ! Kun hätä on suurin, Martta- täti auttaa.

      Miehille sopivahkoa olisi verhoutua mukawaan ja wäljään asusteeseen hikoilun ajaksi. Pitäähän pikkuveikalla ja pussukoilla olla mahdollisimman mukawat oltavat matkan ajan.

      Kas tässäpä ajanmukaisia ehdotelmia hölkyttelyasusteeksenne, olkaa hyvät: http://www.sodahead.com/entertainment/oldlady-adoption-process-line/question-1425755/?link=ibaf&q=&imgurl=http://images.sodahead.com/polls/001425755/Underwear001_answer_1_xlarge.jpeg

      Rouwashenkilöille sen sijaan on tarjolla mitä mukavempia vermeitä ruumiinkulttuurin harrastamisen ajaksi. Tältä ajanmukaiselta sivustolta saatat sinäkin, arvon rouva, löytää ehtymättömän inspiraation ja nauttia ruumiisi wahwistamisesta mitä hemaisevammissa pukineissa: http://www.masterfile.com/stock-photography/image/700-00781982/Portrait-of-Woman-in-Underwear

    • Harrastelija 41V

      Itselläni on parit löysät pitkälahkeiset juokushousut, yhdet pitkät trikoot ja parit shortsit.

      Talvella käytän urheilukerraston kanssa noita löysiä housuja. Näitä löysiä käytän myös keveillä lenkeillä keväällä sekä syksyllä ja miksei kesälläkin viileämmällä ilmalla. Mutta kovaa lenkkiä niillä ei ole mukava juosta koska tarttuvat hikisiin jalkoihin, silloin pitkät trikoot on paremmat. Kesällä menen shortseilla.

      Alushousuina minulla on oikeastan vain boxerita ja niitä pidän myös juostessa, välttämättä juoksuhousun alle ei tarvi lainkaan alushousuja.

      Joskus jalkaan on sattuntu kuminauhaltaan väsähtäneet boxerit ja se on sitten todella ikävää kun ne alkaa valua juostessa, kerran kävin puskassa riisumassa pois ja jätin sinne :)

    • Mira Maraton2

      Kesällä päällä 3/4 pituiset juoksucaprit ja sateisella ja tuulisella kelillä ja myös syksyllä pitkätjuoksutrikoot.Merkkeinä suosin etupäässä Adidas,Nike ja Craf merkkejä joita on molempia malleja pitkiä ja 3/4 pituisena :)
      Eipä ole tullut mieleenkään jättää alushousuja alta pois. Stringit on yleensä alla olleet mutta kenties napakat boxerit vois olla paremmat. Pitää kokeilla.
      Takapuolikaan ei suuren suuri ole joten hyllyminen ei ole kohtuutonta : )

    • -

      Elämme kuntojuoksijoiden kulta-aikaa.

      Naiset pääsevät esittelemään piukkoja peppuja ja reisiä lenkkipolulle ja miehet hakeutuvat samaan maastoon niitä tuijottelemaan.

    • Mies

      Mistä löytäisin sopivat 3/4 mittaiset trikoot juoksuun, ja muuhunkin treeniin?
      Täällä ruuhkasuomen ulkopuolella on urheiluliikkeiden valikoimat aika rajallisia.

      3/4 mittaisia trikoita ei paikallisissa liikkeissä löydy kuin naisten hyllystä. Onko naisten ja miesten mallien leikkauksessa oikeasti eroa, vai riittäisikö että ottaisin naisten L-koon (oma kokoni on S ja M väliltä).

      Näyttäisi siellä olevan ihan kokomustiakin, ilman mitään vaaleanpunaisia raitoja. (sellaisten käyttöön ei miehinen itsetunto taitaisi riittää edes pimeässä.)

      • Mitoitus...

        Naisten mallit sopii, kun otat kokoa suuremman ja normaali vyötäröllä, eli ei niitä matalia..., L = brittikoko 14
        Star Fitness on hyvä, mutta huomio toimituskulut, nyt OLYMPIC10 koodilla 10% ale.

        Sportshoes toimii myös ja eurohinnat sisältää toimituskulut (vertaa puntahinta toim.kulu), varoituksena että ilmoittavat naisten adidasmalliston koot välillä väärin eli jos koko ilm.esim. britti 16 niin ok, mutta jos esim. XL niin se voi olla em. 16 eli ok tai japsi XO eli meillä M (ainakin jos kokoja tarjolla esim. XXL ja XXXL)...

        Kotimaassa tarjonta vaihtelee kaupoissa, kovin hyvää valikoimaa ei ole kuin satunnaisesti.


    • ..........

      Googlaa Start Fitness ja tilaa sieltä. Halvemmalla PALJON halvemmala kuin suomessa. Myös juoksukenkiä edullisesti.

    • noloa...

      Itsekkin juoksen aika paljon ja harkitsen lyhyiden trikoiden ostoa.

      Ovatko nuo trikoot kovin ohutta materiaalia ja melko ihoa myötäilevät ?
      Itsellä kun miehinen varustus on kokoluokkaa 5cm levossa niin kehtaako tuollaisia pitää, tuleeko naisilta kommenttia ?

      • .........

        kukaan ei varmaan katsasta varustuksia. Juokset niin lujaa naisten ohi, ettei kukaan kerkee katsomaan ;)

        Vaikka myönnettäneen, että miehillä shortsit tai jotku muut housut on kivemman näköiset.


      • ujostelija

        Naurua tulee. Käytä shortseja.


    • trikoot juostessa

      Kyllähän nuo trikoot kieltämättä aika selvästi paljastavat minkä kokoinen varustus siellä on, mutta kannattaa tosiaan keskittyä vain siihen juoksuun eikä välittää muiden mielipiteistä.

      Itse käytän ihan lycra urheilutrikoita,
      http://www.fruugo.fi/lite-sports-lycra-running-shorts/p-1342812#i-15
      vaikka itsellä on myös tuollainen 4-5cm nysä mikä on kieltämättä hieman kiusallista mutta itse keskityn ihan vain omaan juoksuun ja trikoot ovat kuitenkin juostessa aivan ylivertaiset.

      • itsenpaljastelija

        Rohkeasti vaan trikoolenkille, jotta koko kylä tietää varustuksesi koon. Mitä sitä itseään häpeilemään. Naisetkin vetää trikoot napaan paidanhelman päälle. Nolon näköistä mutta mikäs siinä.

        Täysin laillinen tapa paljastella itseään.


      • ei nimimerkkiä
        itsenpaljastelija kirjoitti:

        Rohkeasti vaan trikoolenkille, jotta koko kylä tietää varustuksesi koon. Mitä sitä itseään häpeilemään. Naisetkin vetää trikoot napaan paidanhelman päälle. Nolon näköistä mutta mikäs siinä.

        Täysin laillinen tapa paljastella itseään.

        Miten tämä voi olla joillekin niin suuri ongelma? Uimarannalla näkyy vartalon muotoja vähintään yhtä paljon. Itse asiassa siellä ollaan vielä vähemmissä vaatteissa.

        Muuta johonkin arabimaahan, jos et kestä katsoa trikoita.

        Älkääkä ihmiset lopettako trikoiden pitämistä tällaisten kommenttien takia.


      • niin että siitä vaan
        ei nimimerkkiä kirjoitti:

        Miten tämä voi olla joillekin niin suuri ongelma? Uimarannalla näkyy vartalon muotoja vähintään yhtä paljon. Itse asiassa siellä ollaan vielä vähemmissä vaatteissa.

        Muuta johonkin arabimaahan, jos et kestä katsoa trikoita.

        Älkääkä ihmiset lopettako trikoiden pitämistä tällaisten kommenttien takia.

        Harva kuitenkaan uimapuvussa kehtaa liikkua muualla kuin siellä uimapaikalla.


      • ei nimimerkkiä
        niin että siitä vaan kirjoitti:

        Harva kuitenkaan uimapuvussa kehtaa liikkua muualla kuin siellä uimapaikalla.

        Trikoissa on kuitenkin huomattavasti enemmän kangasta kuin uima-asuissa. Useimmat trikoot ovat myös mustia (peittävä väri), toisin kuin kirjavat uima-asut. Lisäksi suurin osa trikoiden käyttäjistä pitää niitä vain lenkillä. Kesällä lenkkeilijöitä on vain niin paljon, että trikooasuisia ihmisiä näkee helposti.

        Minua trikoot eivät häiritse, piti niitä kumpi sukupuoli tahansa. Trikoot ovat jalassa ylivertaisen mukavat, ne ovat parhaat housut lenkkeilemiseen. Jo tämä on riittävän hyvä syy pitää niitä. Eikä niitä tarvitse talvella katsoa. Talvi on varmaan trikoiden vastustajista hienoa aikaa, kun kaikki ihmiset on topattu niin, ettei edes naama näy kunnolla.


      • Alushousut!
        itsenpaljastelija kirjoitti:

        Rohkeasti vaan trikoolenkille, jotta koko kylä tietää varustuksesi koon. Mitä sitä itseään häpeilemään. Naisetkin vetää trikoot napaan paidanhelman päälle. Nolon näköistä mutta mikäs siinä.

        Täysin laillinen tapa paljastella itseään.

        Sehän on ongelma vain niille, jotka pitävät varustustaan ongelmana?
        Alushousujen käyttö pitää muodot kurissa...


      • eräs toinen
        ei nimimerkkiä kirjoitti:

        Trikoissa on kuitenkin huomattavasti enemmän kangasta kuin uima-asuissa. Useimmat trikoot ovat myös mustia (peittävä väri), toisin kuin kirjavat uima-asut. Lisäksi suurin osa trikoiden käyttäjistä pitää niitä vain lenkillä. Kesällä lenkkeilijöitä on vain niin paljon, että trikooasuisia ihmisiä näkee helposti.

        Minua trikoot eivät häiritse, piti niitä kumpi sukupuoli tahansa. Trikoot ovat jalassa ylivertaisen mukavat, ne ovat parhaat housut lenkkeilemiseen. Jo tämä on riittävän hyvä syy pitää niitä. Eikä niitä tarvitse talvella katsoa. Talvi on varmaan trikoiden vastustajista hienoa aikaa, kun kaikki ihmiset on topattu niin, ettei edes naama näy kunnolla.

        Trikoiden ongelma on että 'se' näyttää pieneltä. Vetävät linjat suoriksi ja näkyy vain pieni kumpu etumuksessa.


      • ai jaa
        eräs toinen kirjoitti:

        Trikoiden ongelma on että 'se' näyttää pieneltä. Vetävät linjat suoriksi ja näkyy vain pieni kumpu etumuksessa.

        Kyllä mulla vaan näkyy että että siellä housuissa on ihan kunnon lerssi.


    • Trikoiden etumus

      Laita sinne trikoiden alle sanomalehtipaperia tms. niin naiset kohta juoksevat perässäsi.

    • juoksija 889
      • Pituus...

        Nyt on ollut sopivat kelit lyhyille trikoille, tuollaiset pitkät viileämmille keleille...


    • Nainen 20

      Mulla Sportiasta ostetut pitkät Adidaksen juoksutrikoot syksyllä ja viileämpinä päivinä kesälläkin.
      Talvella juoksen ihan tavaratalosta ostetuilla vuoratuilla juoksutrikoilla. Alkkareina käytän yleensä hipstereitä, stringit ei vaan jotenkin sovi..

    • Terhirunning

      Itse juoksin juoksuharrastukseni alussa tuulihousuilla. Pikku hiljaa juoksuaikojen parantuessa alkoi miettiä myös vaatetusta tarkemmin. Ensimmäisen kerran trikoita kokeiltuani ei paluuta entiseen enää ollut. :) Nykyään en voisi kuvitellakaan juoksevani muilla kuin trikoilla ympäri vuoden.

      Tällä hetkellä juoksen 3/4 pitkillä trikoilla, ja säiden lämmetessä juoksen lyhyillä trikoilla.Jos ihmiset tuijottavat, tuijottakoon... jos ei heillä parempaakaan tekemistä ole, niin suotakoon heille edes tässä muodossa hieman huvitusta elämään :) Hyllyköön vaan ihan rauassa tuo takamus, eipä tuo nykyään menoani haittaa :)

      Eilen huomasin ainakin myöhäisellä reippaalla 12 km:n lenkillä 3/4 trikoissa ja suht vartalonyötäisessä juoksupaidassa useammankin ohiajavan auton ikkunasta päiden kummasti kääntyvän suuntaani... liekö syy ollut trikoiden, ajankohdan vai jonkin muun seikan??? Stringit on yleensä alla olleet mutta kenties napakat hipsterit/boxerit vois olla paremmat. Pitää kokeilla :) Juoksu intoa kaikille.....

    • MatatonNainen68

      mull 3/4 pituiset trikoot ja trikoiden alla aina STRINGIT( )

    • 10km 4x viikossa

      kirkas oranssinpunainen Juoksuhame missä alla polviin ylettyvät mustat caprit ja merkki nike ja stringit parhaimpia tai sitten alla ei mitään.

    • maraaman

      Mustat 1/4 mittaiset trikoot, hihaton t-paita, kevyet adidas juoksusukat ja kengät.

    • insinoori

      ruma-rumempi-maratoonari. ainakin massatapahtumiin kunnon
      vaatteet päälle.

    • -

      Ei, vaan on kiva kyykyttää kilpailussa itseään paremmin pukeutuneita ja varustautuneita tyyppejä.

      Juoksu ei ole välineurheilua, tai ainakaan välineet eivät ratkaise suoritusta.

    • Mirajuoksija

      Tällä hetkellä vielä päällä 3/4 pituiset juoksutrikoot,mutta kun kelit tästä viilenee, niin tämä nainen laitaa jo jalkaansa pitkätjuoksutrikoot,jotka hyvin pitävät tuulta ja pientä vesisadetta.Yläosana tekninen T-paita ja tukevat urheilurintsikat(kuppikoko meinaan on 85C),joten on hyvä olla tukevat rintaliivit ettei rinnat hölsky suuresti :)
      Mitä alushousuihin tuleen niin olen monikäyttäjä,käytän stringejä,boksereita ja hipstereitä,mitkä ny tulee laitettua jalkaan kun lähtee juoksemaan/lenkille. Pääsääntöisesti,jos trikoot on todella tiukat,niin niiden kanssa käytän stringejä pääsääntöisti,koska ne pysyvät paikallan parhaiten(pepunvaossa) juostessa :)
      Kyllä juoksu ja lenkkeily on mukavaa :)......

    • niksit löytyy aina

      Itsellä myös pieni varustus. Ratkaisen ongelman vessapaperirullan hylsyllä. Hyvin menee läpi :)

      • dlctre

        Onko naisilla vastaavaa ongelmaa? Jos on helvetin iso kamelinvarvas tai roikkuu löysää? Tuntuisi että useat ihan avoimesti pyrkivät peräänsä tuomaan esiin.


      • Hallin siivooja

        Paljastus. Maratapahtumissa miesten pukkarien roskikset täyttyvät usein vessapaperirullien hylsyistä.


    • vinkkejä kiitos

      Miten saisi sen näyttämään isommalta juoksutrikoissa???? En viittis mitään paperia tai lehtiä ruveta tunkemaan kun ne kerää kaiken kosteuden?

    • Kaale Mato

      Ripusta itseesi sellanen strap-on vehje.

    • tekninen alusasuko

      Ostin tuossa alennuksesta adidaksen techfit pitkät trikoot. Tyylikkään näköiset, mutta jälkikäteen aloin epäilemään, että ovatkohan ne vain alushousut? Jonkin verran tarjoavat kompressiota, mutta ovat tosi ohutta ja venyvää materiaalia, niin että päivänvalossa alushousut näkyvät läpi. Onneksi ovat illat pimeät eikä eroa huomaa.

    • Suomi Ryömii

      "Juoksumoka tuli tehtyä. Aloittelevana juoksijana olin nähnyt ihmisillä trikoita mutta en tajunnut, että ne olivat vartavasten juoksutrikoiksi tarkoitettuja. Siispä menin kauppaan ja ostin itselleni sukkahousut. Sitten vaan erääseen juoksutapahtumaan ja pukkarissa kiskoin ne jalkaani.
      Hieman kyllä huomasin, että porukka katsoo vähän oudosti. No juoksu tuli juostua ja vasta viikkoja myöhemmin tajusin, minkä mokan olin tehnyt.

      Kyllä on ollut kotona naurua tästä asiasta ja vaimoni on kertonut tapauksen appiukolle, joka on niukin naukin pystynyt asialle nauramaan."

      Tämä Roni-Petterin tunnustus viime kesältä jaksaa naurattaa aina vaan.

      • ......

        samoin :D


      • Hetero Veteraani
        ...... kirjoitti:

        samoin :D

        Vanhemmat karskin sorttiset miehet pitävät trikoita homojen hommana.


      • Jepulis...
        Hetero Veteraani kirjoitti:

        Vanhemmat karskin sorttiset miehet pitävät trikoita homojen hommana.

        Pikku homostelu on muotia. Ja kaapista tulo.


    • Annika running

      Näin syksykeleillä pitkät juoksutrikoot jalassa merkkeinä löytyy Nike,Adidas ja Craft.
      Alushousuina yleensä Boxer malliset tai hipster pikkuhousut,stringeistä en pidä päällä juostessa,mutta muuten kyllä parhaimmat alushousut tiukkojen housujen kanssa.

    • Running Women

      Kävinpä sitten taas tukemassa paikallista urheiluliikettä, ja shoppailin pitkiä juoksutrikoita. Saas nähdä mitä tästäkin tulee, eilisellä lenkillä oli eka kerran päällä, ja semisti oli semmoinen joulukinkku sukkahousuissa -fiilis. Kukaan ei kuitenkaan nauranut tai osoitellut sormella (ainakaan niin että olisin huomannut) joten kai noihin tottuu :) Pirun kuumat ne vaan on, eilen oli lämpöä jotain 14 astetta, niin hiki tuli. Nuo taitavat päästä käyttöön vasta kymmenen asteen pienemmällä puolella. Varmaan menee talvellakin ihan hyvin. Semmoset makkarankuoret nuo kyllä on (mulla koko 36), että välikerrastoa noiden alle en kyllä saa kuunaan ahdettua.Stringit parhaimmat mun pepulle,koska takapuoleni ei ole kovinkaan iso/leveä,jolloin kauheeta hälskymistä ei tule,heh heh

    • Running man

      Nyt jo näin syksyllä käytän pitkiä juoksutrikoita lenkillä. Lyhyet ja 3/4 pituiset parhaimmat keväällä ja kesällä juostessa.

    • Espoon juoksija

      Eilen tuli jätettyä 3/4 kaappiin ensi kertaa tänä syksynä, mittari näytti -8 astetta ja oli pakko kaivaa talvitrikoot kaapin uumenista.

    • juoksijatar79

      Hei!!

      Oletteko jo ottaneet juoksutrikoot kaapista ja juosseet tänä keväänä lämpösellä kelillä?Millasella kelillä pidätte juoksutrikoita näin keväällä?Mitä vaatetusta pidätte kevätlenkeillä

    • Jokeri-fani

      Lidln 2 vuotta vanhat talvitrikoot ovat hankautuneet persuksista lähes puhki. Onhan niitä käytettykin 5-6 kertaa viikossa ja pesty aika taajaan. Mitähän maksoivat 20e?
      Hyvin ovat tehtävänsä täyttäneet. Ei ole munat paleltuneet kovillakaan pakkasilla.
      Muuten olen sitä mieltä, että kattokaa nyt herranen aika, sopiiko juoksutrikoot teidän vartalollenne ja säärillenne. Ei ole näky komea, kun juoksijalla pömpöttää maha, hyllyy pylly tai on liian ohuet rimakintut tai ylväät kuin pylväät.

      • Antaa hyllyä

        Eiköhän se ole parempi että kansa liikkuu ja laittaa päällensä mitä itse haluaa, kuin miettiä mitä jostakin tuntuu. Lisää vauhtiasi, niin et ehdi katselemaan muiden asujen sopivuutta.


    • TrikootTekeeJuoksun

      Joo koko talven olen mennyt juoksutrikoilla, ne on ns. talvimallit eli vähän paksummat ku kesätrikoot.
      Alle olen laittanut esim. -10 pakkasilla tai kylmemmillä paksumpaa/teknisempää alushousua, mutta hyvin olen pärjännyt tosiaan kelillä kun kelillä, läpi talven olen juossut 1-3 kertaa viikossa.

      Ei ole mullakaan munat jäätyneet. Hiihtotakkia tms. olen sitten käyttänyt päällä.

    • Juoksijanainen72

      Heippa kaikki TrikooNaiset.....Nyt on aika kaivaa kaapista 3/4 capri juoksutrikoot ja laittaa ne jo päälle :) Kelit ovat jo kesäiset,ettei tarvi enään juosta pitkillä juoksutrikoilla.Ostin juuri alennuksesta Asicsin ja Niken 3/4 capri pituiset juoksutrikoot ja ovat todella hyvät päällä ja myötäilee hyvin muotoja :)...(peppu ja reidet ei hölsky) Millaisia teksisiä alushousuja TE NAISET käytätte juoksutrikoiden alla näin kesä lenkillä ja juoksussa.Olen itse ihastunut Björn Borg String-malleihin,kun ovat todella hyvät päällä ja hyvä materiaali joka soveltuu hyvin juoksuun,kommetteja vain teknisistä alushousuista NAISET...hyvät on myös Röhnisch String-mallit ja Cassell String-mallit,jotka ovat kanssa todella hyvät juoksutrikoiden alla...

      • Petra74

        Itse kanssa kaytän nyt jo lenkillä 3/4 capri mallisia juoksutrikoita,jotka ovat kesällä parhaimmat juostessa.Alushousuina juoksutrikoiden alla kesällä aina Stringit,kun ne on päällä parhaimmat ja tuntuvat kuin ei olisi alushousuja ollenkaan ja ei jätä mitään "ikäviä" alushousujen rajoja tiukkojen juoksutrikoiden kanssa,kun perus alushousuista jää ikävät rajat.Peppuni sen verran kiinteän ja pyöreä,että Stringit parhaimmat pepun esille näyttöön lenkillä :)


      • Nähty on
        Petra74 kirjoitti:

        Itse kanssa kaytän nyt jo lenkillä 3/4 capri mallisia juoksutrikoita,jotka ovat kesällä parhaimmat juostessa.Alushousuina juoksutrikoiden alla kesällä aina Stringit,kun ne on päällä parhaimmat ja tuntuvat kuin ei olisi alushousuja ollenkaan ja ei jätä mitään "ikäviä" alushousujen rajoja tiukkojen juoksutrikoiden kanssa,kun perus alushousuista jää ikävät rajat.Peppuni sen verran kiinteän ja pyöreä,että Stringit parhaimmat pepun esille näyttöön lenkillä :)

        Muutamat stringit on jo bongattu tältä vuodelta trikoiden alta ;))


      • sut on nähty
        Nähty on kirjoitti:

        Muutamat stringit on jo bongattu tältä vuodelta trikoiden alta ;))

        Mikroshortsit ilman alushousuja bongattu. Pyllypeesi ylämäkeen ;)


    • lenkkeilijämies

      Juostessa trikoot. Pitkät viileällä ja nyt säiden lämmetessä lyhyet. Huomattavasti mukavammat kuin esim. tuulihousut. Alkuun epäröin kehtaanko laittaa sellaisia jalkaan. Sama stringien kanssa.

    • nahka-asussa

      Suosittelen trikoiden sijaan juoksemista nahka-asussa, siinä minkä me kaikki olemme saaneet synnyinlahjana. :D

    • Krista72

      Nyt kun on kesäkelit niin päällä 3/4 capri pituiset juoksutrikoot ja syksyllä pitkät juoksutrikoot.Alushousuina String-malliset ja myös Hipster-malliset käytössä. Stringit paremmat,jos tiukat juoksutrikoot ja niiden kangas ohutta materiaalia, niin hipster mallista paistaa "kilometrin" päähän rajat,joita string-mallista ei jää rajoja, ohutta materiaalia on Asics ja Adidaksen trikoissa

      • Hieman napakasta

        Ja ohuesta materiaalista näkyy läpi iho ja muu, muutoin kivat tai kivat juuri siksi.


      • Harrastelijajuoksija
        Hieman napakasta kirjoitti:

        Ja ohuesta materiaalista näkyy läpi iho ja muu, muutoin kivat tai kivat juuri siksi.

        Trikoissa paras juosta, tukevat parhaiten. Tässä alkukesän kynnyksellä bongattu muutamalla miesjuoksilla stringit trikoiden alla : shock:
        Käyttääkö miehetkin stringejä trikoiden alla?


      • Kumpi paree
        Harrastelijajuoksija kirjoitti:

        Trikoissa paras juosta, tukevat parhaiten. Tässä alkukesän kynnyksellä bongattu muutamalla miesjuoksilla stringit trikoiden alla : shock:
        Käyttääkö miehetkin stringejä trikoiden alla?

        Olisiko kommandona parempi?


    • Ei voi olla totta

      Mitäköhän miehiä olet nähnyt? Ei normaali mies käytä stringejä. Ei trikoiden tai minkään muidenkaan housujen kanssa.

      • Normaali mies

        Kyllä näin on! Normaalimies käyttää boxereita. Stringejä en vois kuvitellakaan, ne on naisille!


      • Myttypökät
        Normaali mies kirjoitti:

        Kyllä näin on! Normaalimies käyttää boxereita. Stringejä en vois kuvitellakaan, ne on naisille!

        Normaalimiehellä on jalkoväli hiertymillä, jos käyttää trikoiden kanssa boksereita.


      • normaali mies
        Myttypökät kirjoitti:

        Normaalimiehellä on jalkoväli hiertymillä, jos käyttää trikoiden kanssa boksereita.

        Normaali mies ei kyllä käytä tiukkoja trikoitakaan. :)


      • nahka-asu
        Myttypökät kirjoitti:

        Normaalimiehellä on jalkoväli hiertymillä, jos käyttää trikoiden kanssa boksereita.

        Tähän voi jälleen todeta että nahka-asu paras asu, etenkin suositellaan naisille juoksemista nahka-asussa. Siinä luojan luomassa. :D


      • Niin ne tekee
        normaali mies kirjoitti:

        Normaali mies ei kyllä käytä tiukkoja trikoitakaan. :)

        Siksi ne pysyykin salilla ja pitää collegehupparin hupunkin päänsä peitossa.


      • jessus98
        nahka-asu kirjoitti:

        Tähän voi jälleen todeta että nahka-asu paras asu, etenkin suositellaan naisille juoksemista nahka-asussa. Siinä luojan luomassa. :D

        .... ( )


      • nahka-asu.
        jessus98 kirjoitti:

        .... ( )

        Hymyile vaan reippaasti, itse asiassa voit nauraa koko jutulle. Siihen se on tarkoitettukin. :D


      • kuva-arvoitus
        jessus98 kirjoitti:

        .... ( )

        (.) (.)
        ) . (
        ( y. )

        Että näillä mennään! :D


      • kuva-arvoitus
        kuva-arvoitus kirjoitti:

        (.) (.)
        ) . (
        ( y. )

        Että näillä mennään! :D

        Perhanan S24, sotki tuon kuva-arvoituksen ja jätti keskimmäiset sulkeet pois. :C
        No, kaikki tietää mistä kuvassa on kysymys.


      • muutama maratooni
        kuva-arvoitus kirjoitti:

        Perhanan S24, sotki tuon kuva-arvoituksen ja jätti keskimmäiset sulkeet pois. :C
        No, kaikki tietää mistä kuvassa on kysymys.

        miehillä ongelmana ovat nuo hiertymät joita bokserit aiheuttavat. Samoin normaalit alushousut yleensä rullaantuvat vaikka olisivat mallia tiukat. Urheilubokserit paremmat. Kyllä stringit miehilläkin kätevät, pysyvät kulkuset tiukasti paikallaan eikä rullaanu nivusiin.


      • sut on nähty
        Myttypökät kirjoitti:

        Normaalimiehellä on jalkoväli hiertymillä, jos käyttää trikoiden kanssa boksereita.

        Hiertymät loppui kun lopetti juoksemisen perse pitkänä. Kassit ei enää hankaudu reisien väliin nyt heiluvat vapaasti edellä.


    • maratonnainen

      Juoksijanainen kirjoittelee....Kesällä 3/4 pituiset capri malliset juoksutrikoot ja syksyllä ja keväällä kylmällä kelillä pitkät juoksutrikoot.Alushousuina yleensä stringit ja mukavuus/yleisyys syistä käytän näitä malleja :)

      • Petra72

        Toinen juoksijanainen kirjoittelee.Kesällä lenkillä/juoksussa 3/4 capri malliset juoksutrikoot merkkeinä Nike,Asics,Adidas,Craft ja uutena merkkinä olen käyttänyt Noname merkkiä jonka 3/4 capri mallisia juoksutrikoita olen käyttänyt kesälenkeillä/juoksussa.Alushousuina suosin juoksutrikoiden alla String mallisia alushousuja,koska olen huomannut käytössä,että ne sopivat mun pepun muodoille parhaiten,niistä ei jää ikäviä "saumarajoja" ja ovat vaan parhaimmat jalassa juostessa,eikä niitä tarvitse nyppiä,kun ne on vaossa jo valmiiksi.... Laittakaa vaan juoksijanaiset rohkeesti viestiä tähän keskesteluun.....


    • Mieslönkyttelijä80

      Itse juoksin aluksi verkkareissa, tai shortseissa. Ongelmaksi tuli vaan tuskainen kuumuus ja hiki, verkkareissa varsinkin. Rohkeuduin sitten ostamaan juoksutrikoot, ja kokeilin miitä ensin bokserit jalassa. Hiersi ja tuntui että ei pysy paikallaan, noh brief malliset kalsarit aiheutti samaa ongelmaa, stringejä en voi edes harkita. Vaihtoehdoksi jäi sitten juosta ilman alushousuja. Tämä taas aiheutti uuden ja melko nolon ongelman..... Nimittäin erektion juostessa. Tiedä sitten johtuuko siitä että nuo trikoot tuntuvat päällä todella hyviltä, ja saa aikaan jotenkin seksikkään olon, samalla juostessa tuntuu se kangas koskevan juuti oikealla tavalla ja oikeasta paikasta, pirullinen ongelma. Stondari ei ole kivikova vaan sellainen "puolihullu" joka taatusti näkyy muille lenkkeilijöille. Nolostuttaahan se. Taitaa olla paluu takaisin verkkareihin...

      • Mies89

        Se mukavuus ratkaisee sen mitä laittaa päälle kun lähtee lenkille/juoksemaan. Täytyy sanoa että päät kääntyy naisilla nopeaa kun lenkkeilen kompressiotrikoissa. Sellainen hilpeä katse alaosastoon.


      • Mies574
        Mies89 kirjoitti:

        Se mukavuus ratkaisee sen mitä laittaa päälle kun lähtee lenkille/juoksemaan. Täytyy sanoa että päät kääntyy naisilla nopeaa kun lenkkeilen kompressiotrikoissa. Sellainen hilpeä katse alaosastoon.

        Olen aktiivinen pitkänmatkan juoksun harrastaja, peruslenkit 14 km, maratoneja 12. Täytyy vaan ihmetellä tuota tämän päivän trikoo-buumia, miten se on lyönyt läpi. Jo pelkästään estetiikan kannalta; trikoot ei vaan sovi kummallekaan sukupuolelle, eikä juoksu kulje yhtään nopeammin, vaikka olisi kuinka hienot trikoot ja timmi kroppa. Olen kyllä koittanut, ja olo on kuin reisilihakset olis koko ajan hapoilla. Itse suosin talvella löysempää varustusta ja kesällä shortseja.

        Niinkuin joku viisas analysoi: tämän päivän `juoksubuumilla` ja 1980-luvun juoksubuumilla ei ole oikeastaan mitään yhteistä. Ajan hengen mukaisesti tänään täytyy olla hienot vermeet ja tekniikkaa, tullaan näyttäytymään kaduille ja ulkoilureiteille. Asia tulee vaan mieleen, kun yhä juoksen heittämällä ohi nämä tämänpäivän etenijät. Mutta jokainen taaplaa tyylillään, eikä trikoiden pito ole keltään pois ja liikuntahan on aina hyvästä.


      • trikoot sopii naisil
        Mies574 kirjoitti:

        Olen aktiivinen pitkänmatkan juoksun harrastaja, peruslenkit 14 km, maratoneja 12. Täytyy vaan ihmetellä tuota tämän päivän trikoo-buumia, miten se on lyönyt läpi. Jo pelkästään estetiikan kannalta; trikoot ei vaan sovi kummallekaan sukupuolelle, eikä juoksu kulje yhtään nopeammin, vaikka olisi kuinka hienot trikoot ja timmi kroppa. Olen kyllä koittanut, ja olo on kuin reisilihakset olis koko ajan hapoilla. Itse suosin talvella löysempää varustusta ja kesällä shortseja.

        Niinkuin joku viisas analysoi: tämän päivän `juoksubuumilla` ja 1980-luvun juoksubuumilla ei ole oikeastaan mitään yhteistä. Ajan hengen mukaisesti tänään täytyy olla hienot vermeet ja tekniikkaa, tullaan näyttäytymään kaduille ja ulkoilureiteille. Asia tulee vaan mieleen, kun yhä juoksen heittämällä ohi nämä tämänpäivän etenijät. Mutta jokainen taaplaa tyylillään, eikä trikoiden pito ole keltään pois ja liikuntahan on aina hyvästä.

        Kyllä trikoot naisille sopii, ne on ilo miehen silmälle! :)


    • EIIIH,,,,!

      Eiiih, ei vielä pitkään aikaan mitään pitkäpunttisia.On todella hienoa juosta urheilihousuilla sääret paljaana.Kyllä sitä sitten syksyllä ja talvella kerkeää juoksemaan pitkälahkeisilla.Minä ainakin vielä aika viileelläkin tykkään juosta lyhytlahkeisilla, silloinkin kun jo pidän pitkää trikoopaitaa.

    • Trikoonainen

      Juoksutrikoot on oikeasti juuri juoksemiseen hemmetin mukavat.Ehkä pikkuhousuttomuusefekti syntyy siitä, että naiset käyttävät mieluummin stringejä trikoiden kanssa, ne kun eivät jätä noloja pikkuhousurajoja takamuksiin kireiden trikoiden alla.Tiedän itsekin käyttäväni vain niitä, jopa kovemmilla pakkasilla. Kovemmilla pakkasilla laitan alle kyllä vielä mikroshortsit pakaroita erikseen lämmittämään. :) Ei kai kukaan oikeasti kireiden housujen alla jätä pikkuhousuja kokonaan pois?? Siitähän tulee älyttömästi pyykkiäkin, jos joka juoksun jälkeen täytyy vaihtaa ja pestä trikootkin.Olen käyttänyt jo useita vuosia juoksutrikoita lenkillä.En osaa muita edes enään käyttää,eipä tulisi mieleenkään laittaa jalkaan joitakin verkkareita tai tuulihousuja.Talvella käytän pitkiä trikoita ja kesällä lämpösillä keleillä 3/4 pituisia polven alapuolelle yltäviä trikoita ja syksyllä/kylmillä keleillä pitkiä.Mitä alushousuihin tulee niin yleensä käytän kesäsinstring teknisiäalushousuja tai sitten vaan "kommandona",eipä ainakaan jää alushousujen rajoja,eikä hankaa/kiristä paikkoja verille :)....muiden naisten kommentteja kehiin :)

    • Juoksijanainen68

      Kesällä käytän 3/4 pituisia caprimallisia juoksutrikoita ja syksyllä/kylmällä kelillä pitkiä juoksutrikoita.Merkkeinä itellä on Adidas,Nike,Craft ja Asics.Alushousuina käytän juoksutrikoiden alla aina String-mallisia alushousuja,koska en halua että alushousujen rajat näkyy ikävästi alta ja sopivat mun pepulle parhaiten ja ne on päällä parhaimmat,tuntuisi että ei olisi alushousuja päällä laisinkaan :) Naisten kommetteja enemmän kanssa keskusteluun...

    • Juoksija68

      Oletteko jo siirtyneet 3/4 pituisista juoksutrikoista pitkiin juoksutrikoisiin,vai juoksetteko vielä lyhkäsillä??!!!

      • Pilvistä ja viileää

        Tällä viikolla siirrytty pitkiin ja ohuisiin. Jos kelit suosii ja aurinko sattuu paistamaan, niin sitten vielä polvipituisilla.


      • Aurinkoista tänään
        Pilvistä ja viileää kirjoitti:

        Tällä viikolla siirrytty pitkiin ja ohuisiin. Jos kelit suosii ja aurinko sattuu paistamaan, niin sitten vielä polvipituisilla.

        Äsken kun tuo aurinko suosi ensimmäistä kertaa tällä viikolla, pärjäsi taas lyhyemmällä varustuksella.


    • Jari (Jallu)

      Pitkät trikoot ja ohut pitkähihainen paita olivat kyllä liian lämpimät äskeisellä lenkillä. Onneksi en sentään vetänyt puffia päähän hikinauhaksi.

      • m35v 08

        kyllä stringit on jalassa aina hyvät,olipa päällysvaatteet trikoot tai farkut yms. näin on


    • joopsjoo

      Kyllä erottaa lenkillä nämä naiset joita kiinnostaa vain se, näkyykö pikkuhousujen rajat, ynnä muut yhtä oleelliset asiat. Mua nolottaa eniten se, kun normaalilla kävelylenkillä joudun kävelemään ohi näistä "juoksijoista".

    • Lenkkinainen

      Naislenkkeilijän mielipide:Mua kans todella ärsyttää naiset jotka vaan pukeutuu kävelylenkille/juoksuun niin ettei näkyisi pikkuhousujen rajat tiukkojen juoksutrikoiden alta.Kyllä ne STRINGIT kanssa näkyy juoksutrikoiden alta ja tosi nolonnäköistä kun String pikkuhousut on persvaossa juoksutrikoiden alla et se vasta on typerännäköistä ( / )

      • string-power

        se on upeeta kun trikootkin on naisella peppuvaossa...ainakin miehen silmälle ihanaa..stringit kaikille vaan.


      • m 35v 08
        string-power kirjoitti:

        se on upeeta kun trikootkin on naisella peppuvaossa...ainakin miehen silmälle ihanaa..stringit kaikille vaan.

        vai mitä olette mieltä???...stringit parhaat,jockstrapit myös..


    • 231013

      Miehenä juoksen trikoissa ja miesten stringit on niiden alla.

    • -maraton harrastaja-

      Olen ollut pienestä asti hieman pyöreä omasta mielestäni... normaali kait muiden näkökulmasta... Naapurit ihmetteli miten kehtasin edes juosta, kun juoksutyylini oli silloin 12 v vähän ehkä hassu enkä toisekseen jaksanut edes juosta. Vaatteina oli tuulipuku, joka hengitti aivan yhtä hyvin kuin jos jätesäkki olisi ollut päälläni. Mutta peitin kroppani siihen, vaikka huono olikin juosta. Olen juossut 14 vuotta ja vihdoin ymmärrän, ettei ole mitään väliä, mitä muut ajattelevat. Mulle on ihan sama jos joku katsoo mun punaista naamaa tai hikistä selkää. Jos hän paheksuu jotain, on se hänen häpeänsä! Vasta vuosi sitten kehtasin ostaa juoksutrikoot. Mutta juoksen trikoot jalassa vain siksi, että ne tuntuu parhaalta. Kesällä juoksen juoksuhame päällä, koska se on viilein. Ihan sama onko mun jalat ja perse millaiset, se oma ilo on tärkein. Toivottavasti muutkin unohtavat sen kuntoilun muiden vuoksi!

    • lenkkimies72

      Kevät on taas tullut kun näkee juoksijanaisia tiukoissa juoksutrikoissa lenkillä ja aivan mahtvannäköistä kun naisten peput pääsee hyvin esille juoksutrikoissa ja tänä keväänä jo bongattu useasti "Stringipeppu" lenkkeilijöitä,että kyl on mukava käydä lenkillä kun on 10 astetta lämminrä ja naisjuoksijat sexy juoksutrikoissa ( / )

      • 20 cm lunta

        Toppapukua kehiin lauantaina, ei tarvitse vähään aikaan ihastella....


    • Mummokalsarit

      Miksi mä en osaa hävetä alushousujen rajojen näkymistä? Varmaan pitäisi, mutta en vaan osaa.

      Ennemmin mua hävettäisi, että näyttäisi siltä, ettei mulla alushousuja olekaan... Tai että siellä on joku stringinnaru vaossa hinkkaamassa epähygieenisesti peräaukon tuotoksia vaagginan puolelle.

      • Petra72

        Mä käytän kanssa juoksutrikoiden alla hipster/mummomallisia teknisiä alushousuja,vaikka niistä jää ikävät rajat trikoisiin,mutta se ei mua kyllä haittaa laisinkaan.KÄYTÄTTEKÖ NAISET USEIN STRING MALLEJA,vai samoja kun minä hipster????!!!!


    • juoksijajanne

      Pahus kun on ollut kylmät kelit niin ei ole näkyny Trikoonaisia lenkillä ja puhumattakaan Stringpeppu juoksijoita :(

      • Strindbergi

        Meilläpäin kyllä runsaasti...
        Ja trikoitakin on eri paksuutta kelin mukaan.


    • Trikoopöksy

      Oletko itse nainen ja käytätkö kanssa String mallisia alushousuja juoksutrikoiden alla pikien ja 3/4 pituisten capri mallisten trikoiden kanssa?!Tampereella ei ole kyllä näkyny?!

    • totuus palstasta?

      Kyllä taitaa olla miespuolinen trollaaja, joka kertoo käyttävänsä stringejä lenkillä.

      Ken on kokenut, miten naru hinkkaa ikävästi juostessa, EI ikinä erehdy lenkille sellaisia laittamaan.

      Tekniset alusasut ja päälle ja sitten verkkaria, trikoota, shortsia ja tuulihousua, ilman ja kelin mukaan.

    • Pasi 88

      Puetaanko stringit niin, että kangasta on enemmän edessä vai takana?

      • Jälkeen Päin

        Tuoksu kertoo


    • Juoksijanainen-vm70

      Juoksutrikoot ovat loistavat keväällä ja kesällä. Olen itse noin 38-40 kokoa,(pituus 176cm paino 64kg)joten en ole niitä parhaimpia kropan suhteen jolle trikoot käy parhainten,mutta mustat napakat trikoot saavat näyttämään minut lenkkipolulla suht hyvälle.Ja ennenkaikkea se mukavuus - ei hankaa,ei ahdista, ei tule hikiläikkiä peffaan ja lämpimät myös vähän kylmemmällä kelillä ja syksyn viimassa.Minulla on Niken DryFit trikoot,Craftin,Adidaksen trikoita muutamat.Trikoista on enemmän pitkiä juoksutrikoita,mutta 3/4 pituutta myös löytyy kevät ja kesä juoksuun Kannattaa ostaa napakasta materiaalista tehdyt ja mieluiten pehmeällä sisäpinnalla varustetut trikoot.Juoksutrikoot vielä pidentävät jos olet pitkä ihminen,niin mustat trikoot todella vielä pidentävät ja näytät entistä komeammalta.....Ja mitä alushousuihin tulee niin,käytän mieluiten tai pääsääntöisesti STRINGEJÄ,koska ne sopivat mun peppumallille parhaiten,koska omistan mielestäni aika leveän pepun ja silloin toisenmalliset alushousut menisivät ikävästi peppuvakoon ja niitä joutuisi korjailemaan yhtämittaa peppuvaosta pois,ei hyvä asia....Huonopuoli on kanssa se että tavallisista alushousuita näkyy ikävästi rajat tiukkojen juoksutrikoiden alta,vaikka ne olisivat kuinka saumattomat.Kyllähän mun peppu hölskyy juostessa aikalailla,mutta on ainakin Miesjuoksijoille,jotain katsottavaa..... :)

      • Yksi kymysys

        Juoksetko miesten takia vai muuten vain?


      • Juoksijanainen-vm70
        Yksi kymysys kirjoitti:

        Juoksetko miesten takia vai muuten vain?

        Kyllä juoksen aivan omaksi iloksi ja maratonia on tullu mittariiin 6 kilpailua et sopii tulla mukaan juokseen :)


      • dongi

        Katson kyllä mieluummin kiinteästi ponnistavia peppuja kuin höllyviä periä. Vinkki: Aktivoi pakarat juoksussa älä juokse reisillä.


      • Yksi kymysys
        Juoksijanainen-vm70 kirjoitti:

        Kyllä juoksen aivan omaksi iloksi ja maratonia on tullu mittariiin 6 kilpailua et sopii tulla mukaan juokseen :)

        Mitä jos mies ei pysy mukana? Joutuu katselemaan takaapäin.


      • Nähty on

        Näytetään niitä stringejäkin kaivavan sieltä häiritsemästä... ja ketä häiritsee alkkareiden rajat? Pienestä on kiinni jos on ja näytille tuonti silloin pääseikka.


    • Yves St Tropez

      Vinkki. Jos on ylipainoa tai muuten tukevat jalat niin Adidaksen raitatrikoot lisäävät tätä ylipainovaikutelmaa. Siksi kannattaa suosia yksivärisiä mustia trikoita, jotka tunnetusti hoikentavat.

      • Optinenilluusio

        Jalan suuntaiset viivat kaventaa ja poikittain olevat leventää..., toki jos on ostanut liian pienet, että ne raidat ovat selkeästi levinneet, niin näkyyhän se.


    • Mösjöö Mosse

      Pitkinpoikin. Ihan sama. Todellisuutta ei edes kannata yrittää peitellä. Loppupeleissä kello on armoton ja jos kantaa ylipainoa kropassa, on silloin tyyliseikat pieni murhe. Suosittelen 90% kuntojuoksijoista laihdutuskuuria.

      • Nyk. pan*miäs

        90% kuntojuoksijoista ei kellolla ole väliä..., pääasia että liikkuu.


    • en muodin peräs

      aivan snan vammasen näköstä miehillä nuo sukahousutyyliset ihmuhoust. ja munan kellottimet siit niis pullottaa. säälittävimmillä jotain sukkaa siinä pattii lisäämäs. itse mieleuumin lepattavila tuulihousuil hölkkää kun noilla.

      • Suunnistajan kauppa

        Itse olen tykännyt Suunnistajan kaupassa myytävistä Tex runner -harjoitusasun housuista (valmistaja WOL). Tosi edulliset, mutta ihan laadukkaan tuntuiset. Housujen etupuoli tuulenpitävää kangasta ja takaosa hyvin hengttävää lycraa. Eivät niin piukat kuin normi juoksutrikoot. Häveliäänä olen vierastanut trikoita, mutta näihin olen ihastunut.

        http://www.suunnistajankauppa.fi/product_details.php?p=1662


      • Livelikeadead
        Suunnistajan kauppa kirjoitti:

        Itse olen tykännyt Suunnistajan kaupassa myytävistä Tex runner -harjoitusasun housuista (valmistaja WOL). Tosi edulliset, mutta ihan laadukkaan tuntuiset. Housujen etupuoli tuulenpitävää kangasta ja takaosa hyvin hengttävää lycraa. Eivät niin piukat kuin normi juoksutrikoot. Häveliäänä olen vierastanut trikoita, mutta näihin olen ihastunut.

        http://www.suunnistajankauppa.fi/product_details.php?p=1662

        Mulla myös noi. Erittäin hyvät. Takki on myös hyvä. Toinen hyvä merkki on vaasalainen/tamperelainen Noname. Niillä myös tota jossa yhdistetty tiukkuutta ja väljyyttä. Kannattaa katsoa nonamen verkkosivut.


    • run baby run

      Vierastatteks te itse sitä ajatusta että vehkeet näkyy päälle? Ja miten sen edes estäisi?

      • Näin on marjat

        Kyllä oman vehkeensä kanssa pitää olla se verran sinut, että trikoissa uskaltaa lenkille lähteä.


      • tri_koo

        Minua ei ujostuta millään lailla trikoiden pitäminen. Käsittääkseni kenellekään ei pitäisi tulla yllätyksenä se, että miehellä on penis. Trikoissa se pullottaa selvästi, ja naiset usein siihen vilkaisevat, mutta se on vain luonnollista. Olen ollut salillakin naispuolisten työkavereiden kanssa trikoot jalassa, eikä se ole ujostuttanut minua mitenkään, vaikka kyllä hekin ovat varustustani selvästi vilkuilleet. Trikoissa tuntee itsensä pikemminkin aika seksikkääksi. Vastaantulevat naisetkin vilkaisevat pullotusta ja hy


    • Minttu_70

      Miksi tämä ketju Juoksutrikoot lenkillä on näin hiljainen :( Oletteko naiset jo siirtyneet juoksutrikoissa pitkisä 3/4 pituisiin capri mallisiin juoksutrikoisiin,vai vielä pitkät trikoot jalassa?!!Ite olen jo juossut viikonverran 3/¤ pituisilla juoksutrikoilla,kun kelit on ollut yli 20 astetta,mites muut naiset?!!

    • näintäälläpäin

      Käytän pitkiä suoralahkeisia trikoita, jotka käärin polviin. En ole vielä löytänyt sellaisia caprimallisia trikoita, jotka istuisivat ja joista EI näkyisi härskisti läpi. Pitkiä trikoita en myöskään käytä, koska ne on kaikki tehty joillekin lihaksettomille tikkujaloille, eikä tunnu mukavilta. Lenkkeillessä käytän yleensä ihan tavallisia alushousuja, salilla stringejä.

      • Mallin vaihto

        Capri-pituisiakin on ohuempaa ja paksumpaa...
        Merkkiä ja mallia vaihtamalla löytyy sellaiset joita ei tarvitse "venyttää" niin paljon, ettei ala kuultamaan läpi ne stringit ja iho..., toiset housut on kapeampia ja toiset leveämpiä yläosistaan.


      • Mira_72
        Mallin vaihto kirjoitti:

        Capri-pituisiakin on ohuempaa ja paksumpaa...
        Merkkiä ja mallia vaihtamalla löytyy sellaiset joita ei tarvitse "venyttää" niin paljon, ettei ala kuultamaan läpi ne stringit ja iho..., toiset housut on kapeampia ja toiset leveämpiä yläosistaan.

        Kyllä tämä likka on siirtynyt jo 3/4 pituisiin juoksutrikoisiin kun 20 astetta lämmintä.Alushousuina käytän yleensä stringejä,mutta myös hipster malleja tulee käytettyä,mulla ei väliä vaikka alushousujen rajat näkyy tiukkojen juoksutrikoiden alta,kyllä ne stringitkin näkyy kun käyn naisporukalla juoksemassa ja 80% on stringit niin kyllä nekin näkyy :)


    • 19181716

      Nainen olen ja juoksen joko löysissä shortseissa tai verkkareissa. Stringit ovat niin epämukavat muutenkin ettei tulisi mieleenikään panna niitä lenkille.

      Trikoista en pidä, eivät jätä mitään arvailun varaan.

      • Mutta vapaa tyyli

        Miksi pitää arvailla? Kyllä se koko ja muodot on nähtävissä löysemmissäkin vaatteissa.


      • naisjuoksija

        Käytän shortseja, ilman pikkareita. On sen verran jerkkua reisissä, että harvat trikoot sopivat.

        Joko kirjoitti aiemmin, että trikoot tukee hyvin isoja lihaksia. Onko tarve tuelle?

        Kompressiotrikoita vois kyllä harkita, jos ovat hyviä jalkatreenin jälkeiselle päivälle.


      • Malliston vaihto
        naisjuoksija kirjoitti:

        Käytän shortseja, ilman pikkareita. On sen verran jerkkua reisissä, että harvat trikoot sopivat.

        Joko kirjoitti aiemmin, että trikoot tukee hyvin isoja lihaksia. Onko tarve tuelle?

        Kompressiotrikoita vois kyllä harkita, jos ovat hyviä jalkatreenin jälkeiselle päivälle.

        Miesten malliston puolelta löytynee sopivat, jos ei ole pakko olla pinkkiä..., tosin nyt alkaa tulla pinkkiä ja lilaa miehille myös,


      • naisjuoksija
        Malliston vaihto kirjoitti:

        Miesten malliston puolelta löytynee sopivat, jos ei ole pakko olla pinkkiä..., tosin nyt alkaa tulla pinkkiä ja lilaa miehille myös,

        Mutta eikös miesten trikooissa ole munan paikka?


      • happy toe
        naisjuoksija kirjoitti:

        Mutta eikös miesten trikooissa ole munan paikka?

        Ei haittaa on isot häppärit.


      • Pienet erot
        naisjuoksija kirjoitti:

        Mutta eikös miesten trikooissa ole munan paikka?

        Sille ei ole mitään tilavarausta..., samanlaiset housut hieman eri kropan suhteille, mutta kun ihmisetkin ovat erilaisia on ne munat tai ei.


      • juoksijanainen9oooo
        Pienet erot kirjoitti:

        Sille ei ole mitään tilavarausta..., samanlaiset housut hieman eri kropan suhteille, mutta kun ihmisetkin ovat erilaisia on ne munat tai ei.

        No yks jätkä on salil naisten trikoissa ja on kyllä törkeen näköstä. Tekee vielä tempausta yms. työntäen sen munan eteen.


      • tri_koo

        No kyllä se muna pullottaa näkyvästi, vaikka olisi miestenkin trikoot. Sitä kun ei piiloon saa. Ja miksi pitäisi?


      • Miksi pitäisi stringit laittaa? Trikoot vaan kommandona päälle :)


    • Emilia78

      Kyllä tämä nainen jo käyttää 3/4 pituisia Capri mallisia juoksutrikoita ja kylmillä kelillä sitten pitkättrikoot. Mitä alushousuihin tulee, niin olen ehdottomasti string mallien käyttäjä ja vannoutunut pitäjä.Olin tyttöjen kanssa HCR juoksutapahtumassa, niin huvitti suunnattomasti ne naiset joilla oli tiukat juoksutrikoot jalassa, niin monilla oli "mummomalliset tai sitten hipster malliset alushousut jalassa, niin niiden piti yhtäaikaisesti vedellä, hyppiä ja korjailla alushousut paremmin pakaroiden päälle ja ne vaativat jatkuvasti parantelua:) Eipä ole STRINGEISSÄ tätä murhetta kun ovat jo valmiiksi peppuvaossa eikä tarvi korjailla, kun ovat päällä niin kuin ei olisi alushousuja ollenkaan jalassa, ovat tosi miellyttävät päällä et kantsii käyttää... :)

    • juoksutrikoot

      Aina lenkillä trikoot jalassa ja aina commandona. Miksi ihmeessä trikoiden alle pitäisi laittaa alkkarit? Eihän niitä laiteta uikkareidenkaan alle. Jos ujostuttaa näyttää miehisiä muotoja, niin sitten kannattaa juosta verkkareissa.

      Minä juoksen mieluiten valkoisissa tai värikkäissä trikoissa ja paketin laitan yleensä oikeaan lahkeeseen. Jotkut vastaantulijat vähän vilkaisee, mutta so what.

      • Samaa mieltä! Kuitenkin olen ihmetellyt esim. uimastadionilla, missä valitettavasti shortsit on sallittu, että nuoret jätkät pitää oikeita uikkareita siellä alla ja sitten vetää rantashortsit siihen päälle ja eikun uimaan. Taitaa olla aika heikko itsetunto tuollaisilla...


    • Sofia_79

      Kesällä lämpöisellä keleillä 3/4 pituiset capri malliset juoksutrikoot ja kylmällä kelillä pitkät juoksutrikoot.Alla aina alushousuina stringit koska ei jätä rajoja ja sopii mun pepun mallille parhaiten...

    • lerssimies

      Kyllä trikoot sopii lenkille ja shoppailuun. Hienoa että naiset ovat vapautuneet paljastamaan pyllynsä ja tissinsä kaikkien katseltavaksi ja kuvattavaksi. Modernia ja rohkeaa feminiinistä avoimuutta, eikä vaikuta yhtään huorahtavalta. Tykkään.

      • normimiesjuoksija

        Minäkin juoksen kommandona (mies) ja ei se haittaa jos tulee erektio ja pippeli jöpöttää yläviistoon, onhan se vähän nolostuttavaa ku naiset sitte kattoo ohimennen. Sama pyöräily heikoissa, ettei niitten alle laiteta yhtään ylimääräistä.


    • miesjuoksija

      Olen mies ja käytän trikoiden alla stringejä.

    • transsu.liisapekka

      Käytän kahta kokoa liian pieniä naisten trikoita. Minulla on vieläpä tosi suuri ja paksu mela, joka pullottaa komeasti. Yläosana käytän napapaitamallista juoksutoppia. Huulissa on vähän punaa.

      • Kokotaulukot

        Naisten mitoituksen trikoot kiristää ihan muualta, kuin mistä luulet.


      • Myynti-psykologiaa

        Naisten ja miesten trikoot on kaupassa ihan samoja, hintalapussa lukee vain "naiste" tai "miesten".


      • Hienosäädetty
        Myynti-psykologiaa kirjoitti:

        Naisten ja miesten trikoot on kaupassa ihan samoja, hintalapussa lukee vain "naiste" tai "miesten".

        Pienet erot, hieman lyhyempiä ja lantiomitta suurempi ja säärestä kapeammat. Osassa malleja ei mitään eroa.


      • Jormateräspelto
        Hienosäädetty kirjoitti:

        Pienet erot, hieman lyhyempiä ja lantiomitta suurempi ja säärestä kapeammat. Osassa malleja ei mitään eroa.

        Eroja sekin että naisille on jumppatrikoita joiden materiaali vaatimattomampaa kuin juoksutrikoissa.

        Miesten niken s koko eli pienin 173cm. Naisissa 173cm akkaa kutsutaan pitkäksi eli pituus oltava eri.


    • meninstrings

      stringit parhaat pikkareina..

      • Jenni.ii

        Ei urheilussa. Lehdessä juttua. Tulee tulehduksia.


    • DumboTervakoski

      3/4 caprit on ihan homot. Siis homosekssuaallit.
      Lidlin lyhyillä tuli eilen maratonvoitto.

      • Ihanhomoo

        Tombe perustele homoseksuaalisuus


    • Jaska49

      Verkkahousut paremmat kuin trikoot. Minulla harmaat collegeverkkarit.

    • m39kainuu

      kyllä stringit alla hyvät miehellekkin.

    • Anonyymi

      naisil usein juoksuhousut peppuvaos kiinni..liekkö stringit alla vai ei pikkareit ollenkaan??

    • Anonyymi

      Tuleeko rikoissa terasseilla vipinää?

    • Anonyymi

      Pitäisi hankkia juoksu trikoot minulla 2 miesten trikoot ei hyvät mietin että olisko naisten juoksu trikoot paremmat ei valuisi alas koko ajan

      • Anonyymi

        Korkeavyötäröiset hyvät.


      • Anonyymi

        Koko trikoopuku hyvä. Pysyypi piällä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe