Terveyskeskus?

mitä voin tehdä?

Oletteko päässeet kysymään laboratoriotuloksianne terveydenhoitajalta puhelintunnilla? Minä olen monena päivänä yrittänyt ja aina "olette jonossa". Minulla on Saunalahden liittymä ja oma.saunalahti. Äsken katsoin eiliseltä, noin viisi minuuttia teki 0,30 euroa. Kauempaa en ruvennut odottelemaan. Kovin kalliiksi tulee yhden verikokeen kysyminen, joten saa olla. Jotenkin tuntuu, että täällä Keravalla minut on jätetty heitteille. Minulla on pitkäaikaissairaus, joka kestää lopun ikääni. Kenelle voin valittaa?
Olen asunut monellakin paikkakunnalla, eikä missään ole ollut näin kurja tilanne kuin Keravalla. Jos vielä jaksaisin pari vuotta, eikö silloin tule laki, jossa potilas voi valita minkä tahansa terveyskeskuksen? Jos tulee kuntauudistus, ei tilanne ainakaanää huonommaksi voi mennä!

38

7907

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoitaja päättää

      En tiedä mutta enää ei saa aikaa myöskään omalääkärille. Ensiapuun vain tyrkyttävät.

      • kurja kaupunki

        aivan. Minullekin sanottiin alussa, että pitäisi soittaa yhdelle erikoishoitajalle ja hän antaisi erikoislääkärille ajan. Silloin sainkin hänet puhelimeen, kun minulle oli annettu jokin lappu ja se oli vanhentunut. Hoitaja oli kai syömässä, lupasi soittaa ja muutaman päivänkuluttua soittikin ja sanoi, että mitään aikaa minulle ei anneta. Joten lääkäriin en pääse. Toivottavasti pysyn aika terveenä, jotenkin tuntuu, ettei ambulanssiakaan lähetettäisi, jos tarvitsisin. Onkohan Keravalla yhtään lääkäriä? Olen tämän aloittaja. Verot kyllä Keravalle kelpaa! Pitäisi olla verotuksessa vähennysoikeus, jos ei pääse lääkärin hoitoon. Varmaan alkaisi lääkäriä ilmaantua.


      • hurjaatouhua

        Taitaa olla parempi ettei kukaan meekkään noitten hurjien kynsiin.Onko ns. hoitsut käyneet edes laitoshuoltajienkoulutusta ?


    • vaaleissa äänestän

      Kunpa pääsisi edes ajanvaraukseen soittamaan ilman puolen tunnin jonotusta. Kyllä säästetään vääristä asioista tässä kylässä.. Lakkauttaisivat muutaman johtajan ja sihteerin viran jostakin muusta, ja lisää resursseja terkkariin.

    • eippä tää suoranaisesti keravaa koske mut silti,jäin auton alle ,vietiin keravan terkkaan sieltä peijakseen,peijas passitti kotiin röngtenissä ei muka näkynyt mitään muuta kuin ruhjevammoja,sinnittelin pari päivää himassa.kivut oli niin valtavia oli pakko mennä terkkaan,olivat juuri saaneet peijaksesta pyynnön että minut on saatava kiinni ja leikkaukseen heti,nivelet irti ja polvi muutenkin pirstaleina,makasin leikkauksen jälkeen pari kuukautta sairaalassa pyörätuolissa edelleen, 5kuukautta ennenkuin saa edes varata yhtään,hieno peijaspoliklinikka"lääkäri työtä"hoitovirhesyyte on jo vireillä.oukki doukki heti kun pääsin osastolle ,toimii,on siellä ammattilaisiakin,mut päivystyksessä on jotain muuta

      • eläkkeellä oleva

        Et mainitse oliko kyseessä päivystystapaus. Asuin pari vuotta sitten vielä Vantaalla. Kaaduin liukkaalla ja ranteeseen sattui ja turposi. Lisäksi tietysti jumalattoman kipeä. Sattui olemaan viikonloppu, poika oli luonani käymässä. Hän vei minut Peijaksen sairaalan ensiapuun ja meni heti töihin. Minä en päässyt edes röntgeniin, sanottiin, että mene maanantaina omalääkärille. Minulla oli ranteessa idealside, jonka hoitaja lupasi vaihtaa. No aikani odotin, mitään ei tapahtunut, läksin pois. Ilmeisesti hoitaja unohti asian kun näkyi olevan muuta puuhaa. Onneksi siinä ei sitten ollut murtumaa, parani ajan myötä särkylääkkeillä. Silloin kuitenkin päätin, että jos jotain vastaavaa tapahtuu, että pitää mennä lääkärille, menen yksityiselle, vaikka ei olisi varaakaan. Vahingosta viisastuneena ja jo Keravalla asuessani kaaduin viime talvena. Kun kerta pääsin ylös eikä hirveän kamalalta tuntunut, ajattelin, että turha lähteä lääkäriin. Lonkkaan sattui. Jos olisin mennyt lääkäriin jonottamaan (viikoloppu tietysti), lääkäri olisi vain määrännyt särkylääkettä. No, olen sen verran fiksu, että osasin ottaa niitä muutenkin. Se siitä kuitenkin jäi, että lonkka on aika ajoin kipeä, ei meinaa aina tuolista päästä ylös. Kävellä ei pysty pitkiä matkoja. Mutta eipä lääkäri sille mitään olisi mahtanut, joten enpä mennyt HÄIRITSEMÄÄN heitä. Toivon kovastikin, että jos jotain sattuu, niin ei ainakaan sattuisi viikonloppuna, eikä kesällä!


    • LaMama

      Tosiaan ensiapuun käskevät menemään lähes joka kerta kun lääkäriaikaa kyselee. Pari viikkoa sitten tein ensimmäisen kerran niin, että en edes yrittänyt varata aikaa vaan menin suoraan ensiapuun ja siellä sitten haukkuivat lyttyyn kun ilmeni että en ollut yrittänyt ensin saada aikaa omalle lääkärille! Jännetupintulehdukseen ensiavussa kirjoitettiin ensin kaksi päivää sairaslomaa, menin uudestaan ja sain kaksi päivää lisää ja kolmannen kerran jouduin menemään perjantaina saadakseni vielä yhden päivän lisää sairaslomaa. Ei voinut kirjoittaa ekalla kerralla sitä viikkoa vaikka alkuun miettikin, että ei varmaan muutama päivä riitä.. Siellähän meni mukavasti kolme päivää jonotellessa.. >:(

    • ukotjaakat

      Voi helkkari et ne on tyhmiä ukkoja ja akkoja terkkarissa varsinkin Keravalla.Ämmä huutaa kurkku suorana sossutunnustukset ja kaikki vaikka ne on vaitiolovelvollisia. Voi pyhäyksinkertaisuus. Mutta blondit on blondeja. Kierrän ja kaukaa kyseisen mestan.

    • late 4

      Minä olen odottanut invapysäköinti lupaa varten lääkärintodistusta vasta 4 (NELJÄ) kuukautta mutta ei siellä osaa kukaan kirjoitta ainakaan SUOMEKSI.

      • muu sairaus

        Oletteko katsoneet telkkarista noita sairaalasarjoja? Teho-osasto yms. Siellä pääsee ensiapuun vaikka olisi vain paise pepussa. Tosissaan ottavat. Suomessa tällainen potilas naurettaisiin ulos. Enpä sitten tiedä onko Amerikassa tuollainen terveyshuolto vai onko vain käsikirjoittajan tekele.
        Kateeksi kuitenkin käy!


    • vihdoinkin myönsivät että jalka on loppuelämän kipeä,olen "liikuntarajotteinen"sain vakuutuksesta mukavat korvaukset peijas passitti kotiin silloin kun tapahtu ei mitään vammoja mukamas, menin uudestaan,9kk makasin sairaalassa,leikattiin polvea jonkun kerran,hienoa työtä päivystyksessä,ortopedi ei meinannut uskoa että ei otettu sisään samantien,polvi pirstaleina,fiksumpi ihminen oli nähnyt mun röntgenkuvat,yrittivät saada mua kiinni,onneksi menin terkkaan,samantien peijakseen,mut ei voineet heti leikkaa kun polvi oli tulehtunut,hip hei päivystys"lääkärille"puoskari se oli,jos sitäkään

      • kuntouttava

        no itsellä on oikean polven polvilumpio ihan hirveasennos niin lekuri sanoi että ihan normaalia kun polvi kääntää jalkaa oikealle kieroon ja muutto hommia vaan pitää tehdä ja kävellä rappusia ja kipeytyy niin että ei pysty astumaan niin ei koskaan sairaslomaa ja yksityisellä kun kävi niin olivat että tuohan pitää leikkauttaa suoraan ku silmälläkin näkee että polvilumpio on ihan vinossa nää on näitä helkkarin arvauskeskuksia ikinä enää mene noihin maksut kyllä kelpaa mutta hoitoa ei saa onko edes oikeita lääkäreitä


    • Danes

      En ole kuullut keneltäkään muuta kuin arvosteluja ja moitteita koskien Keravan terveyskeskusta. Omatkin kokemukseni ovat samaa luokkaa. Henkilökunta on asenteiltaan sairas asiakkaitaan kohtaan.

    • jatta3

      Työnantajani maksoi kaikki yksityiset lääkäripalvelut. Olen siitä kiitollinen. Nyt olen eläkkeellä ja Keravan terveyskeskuksen uhrina. Viime syksynä alkoi antibioottikierre. Kolme naislääkäriä määräsi aina vain uuden kuurin. Neljäs nuori mieslääkäri kysyi onko minun keuhkoni röntgenkuvattu. Heti röntgeniin ja takaisin. Oli keuhkokuume. Neljä kuukautta meni kolmen naislääkärin takia? Siinä lääkkeiden välissä kävin Peijaksessa reumatarkastuksessa. Reumalääkäri ihmetteli maksa-arvojani jotka lukemat olivat huipussaan. Kysyi olenko syönyt reumalääkkeitä antibiootin syönnin aikana. Eipä sitä kukaan kolmesta lääkäristä kertonut! Eipä riittänyt nämäkään hölmöilyt. Yritin omalääkäriä koska silmääni koski. Ei ollut aikaa eli mene päivystykseen. Nuori ynseä naislääkäri sanoi ettei nähnyt mitään. Hänen olisi pitänyt mennä silmälääkäriin. Siitä vain ulos. Seuraavana aamuna silmä oli tulessa. Sain yksityiseltä lääkäriasemalta peruutusajan heti. Silmälääkäri sanoi että terveyskeskuslääkärin olisi pitänyt lähettää silmäklinikalle heti. Verkkokalvo oli rypyssä. Siitä tuska. Silmä teipattiin ja tippoja 8 kertaa päivässä ja kahden kuukauden kuluttua laaseroidaan. Tämä ylimielinen päivystyslääkäri saa kuulla tästä vielä kun kunnolla näen kirjoittaa eli tänään.

    • Sekopoltsi

      Joo ei voi todeta Keravan terveyskeskuksesta mitään muuta, kuin huonoin paikka missä olen ikinä käynyt. Koskaan ei saa sitä tarvittavaa hoitoa. 3 viikkoa ollut kurkkukipeänä. Viime perjantaina sitten uskoltauduin terveyskeskukseen, jossa otettiin nieluviljelyt. No eilen soittivat, ettei mitään tuloksissa näy. Hoitaja pyysi tänään uudelleen käymään (että otettaisiin jtn näytteitä ja että lääkäri vilkaisisi kurkkuun).Menin paikalle ja hoitaja pyysi huoneeseen. Otettiin nopea tulehdusarvojen näyte ja uusi nieluviljely. Verikokeessa ei mitään näkynyt. Valitin, että eikö tosiaan jo pääsisi lääkärille kun on vaiva kestänyt jo niin kauan. Ja puhelimessa sanoitte, että lääkäri tulee vilkaisemaan kurkkua! No ei ei. Ei tuo kurkku näytä kuin tulehtuneelta ja ei lääkäri voi sille tehdä mitään. Syö vain Buranaa. Joo olen tässä kohta tosiaan 3 viikkoa syönyt buranaa ja kokeillu allergialääkkeitä, eikä mikään auta. Kurkku on kuin partateriä nielis.
      Ja välillä kurkku on niin kipeä, että saa itkua tihertää.
      Mutta koska olen vain kurkkukipuinen, ei hoitajat näe että olisin oikeutettu lääkäriin.

      Minun mielestä on törkeää.
      Ihmisen tulisi saada sellaista hoitoa,
      mitä tarvii/haluaa.
      Onko sitten niin, että kun happi loppuu ja hengitys ei enää kulje niin
      sitten pääsisi lääkäriin.

      Mutta joka tapauksessa olen joka kerta pettynyt Keravan terveyskeskuksen toimintaa hoitaa potilaita.

      Yksityiseltähän mulla olisi jo antibioottikuuri ollu kourassa aikoja sitten.

      • kannatti muuttaa

        Samoja kokemuksia Keravan terveyskeskuksesta! Minulla diabeteshoitaja ei antanut aikaa diabeteslääkärille, koska en suostunut nostamaan insuliinin määrää. Olin itse huomannut, että mitä enemmän pistän insuliinia (2-tyypin diabetes), sitä korkeampi verensokeri aamulla on. Pikkuhiljaa pistin kuitenkin 72 yksikköä. Muutin sitten Tampereelle. Kun kävin diabeteshoitajalla ensimmäisen kerran, hän totesi, että ihan liikaa insuliinia ja piti pudottaa 62 yksikköön. Tampereella pääsee lääkäriin noin viikossa, kuulemma. En ole vielä käynyt, mutta pääsen ennen kesää joka tapauksessa. Vain alustavasti vielä puhuttu. Ja mikä parasta, omalääkärini on aito suomalainen lääkäri! Ei tarvitse tuhlata aikaa toistemme ymmärtämiseen. Diabeteshoitoni muutettiin niin, että tabletit pois ja ateriainsuliini tilalle ja tietenkin perusinsuliini. Tämä kaikki lääkärin ohjeiden mukaan, vaikka itse en vielä lääkäriä ole nähnyt. Lisäksi diabeteshoitaja soitti pitkän aikaa pari kertaa viikossa kysyäkseen verensokerista ja antoi ohjeita. Tuntuu, että nyt en ole enää heitteillä, kuten olin Keravalla.


    • Rutiinivastaanotolla

      Olen samaa mieltä, että Keravan terveyskeskuksessa ei suhtauduta potilaisiin kuten muualla. Olen tarvinnut lääkäriä vain rutiiniluonteisissa ongelmissa.
      Omalääkärini tekee vääriä diagnooseja. Yleistarkastukseen liittyvissä verikokeissa ja EKG-tutkimuksessa sanottiin, että lääkäri soittaa tuloksista. Hän soittikin, mutta tivasi miksi Hänen piti soittaa minulle! Lisäksi hän ei selitellyt tuloksia vaan sanoi lyhyesti, että kaikki on kunnossa. Hän ilmeisesti ei vaivautunut katsomaan tuloksia, koska ei huomannut EKG-käyrässäni olevaa poikkeamaa, joka on ollut jo parinkymmenen vuoden ajan. Sain jopa lääkitystä vuoden ajan. Olen tarkistanut lääkärirekisteristä, että ko. lääkärillä on lääkärioikeudet.
      Olen ollut vain pari vuotta Keravalla. Enkä siis tunne ketään täällä.
      Tietääkö kukaan onko Keravan terveyskeskuksessa tai lähistöllä joku hyvä lääkäri? Nykyäänhän on mahdollista vaihtaa lääkäriä.

      Keravan hammashoito on ensiluokkaista. Olen käynyt siellä pari kertaa.

    • oudoksimennyt

      Mitähän siellä nyt on tapahtunut, kun ajanvaraus ei ole toiminut kuukausiin. Siirryin Keravan terveyskeskuksen seurantaan sairauden vuoksi pari vuotta sitten. Silloin minua neuvottiin varaamaan seuranta-ajat lääkärille mahdollisimman ajoissa. Kuukautta ennen oli kuulemma aivan liian myöhäistä.

      Otin tavaksi varata seurantakäynnit pari kuukautta aikaisemmin. Ja se toimikin muutaman kerran. Nyt kun yritin kesäkuun lopussa varata aikaa syyskuulle, niin se ei onnistunutkaan. Olin kuulemma liian aikaisessa ja pyysivät soittamaan heinäkuussa uudelleen.

      No, heinäkuussa kukaan ei ensin soittanut takaisin. Kun sitten sain hoitajan puhelimeen, niin hän sanoi, että olen vieläkin liian aikaisessa. Huomautin, että teidän neuvojanne vain yritän noudattaa. Nyt pitäisi kuulemma palata asiaan elokuussa. Jätin soittopyynnön, mutta eipä ole kukaan taas palannut.

      Omituista asiakkaiden pomputtelua tämä on. Olen myös saanut sairauteeni sopimattomia neuvoja lääkäriltä useampaan kertaan. Onneksi osaan hakea itsekin tietoa. Mutta jonkun on kuitenkin tsekattava ne labrakokeet ja kirjoitettava reseptit. Arvoni ovat juuri sillä rajalla, että seuraavaksi minut siirretään Meilahden hoitoon. Ainakin sieltä saa ajat pyytämättä ja parempaa neuvontaa.

      Kenellehän tästä pitäisi valittaa. Nettikirjoitteluista ei ole apua, jos ei tee virallista valitusta.

      • EntinenTerkkarinAsiakas

        Yritin itsekin aikoinaan soittaa Keravan terveyskeskukseen ja varata aikaa lekurille, oli siihen aikaan joku päivystys kumminkin.
        Varattua piippasi koko ajan. Menin paikanpäälle, niin luuri oli nostettu pöydälle ja selitys oli se, että kun on niin paljon potilaita, että ei ehditä ottaa enempää, niin sitten nostetaan luuri pois.
        Paikan päällä sitten kehoittivat menemään yksityiselle, kun heillä on niin paljon potilaita, että ei vaan ehdi. Kysehän oli vain poskiontelotulehduksesta, joten antibiooteilla siitä kyllä selvittiin.
        Senjälkeen en ole siellä käynyt vaan menen aina yksityiselle.
        Enpä tiedä mihin tuosta valittaa, kaupunkihan tuosta varmaan vastaa, kun kerran niiden nettisivuillakin on. Kaipa ne haluaa siirtyä vaan "nettiterveyskeskukseksi", eli potilaita ei haluta nähdä, samoinhan Kelan lääkäritkin tekee korvauspäätöksenä näkemättä potilasta ja lopputuloshan tiedetään....


      • Anonyymi

        Tilanne ei ole muuttunut mitenkään kokemustesi jälkeen.
        Olen yrittänyt varata lääkäriaikaa saadakseni laboratoriolähetteen, mutta eivät ole soittaneet nettiajanvaraukseni jälkeen takaisin esim. lähetteen tutkimuksista keskustelemiseksi.


    • SpurgujenYstävä

      Keravalla sopii sairastaa vain arkisin klo 8-16(päivystyksen aukioloajat)

    • Sirkku6

      Olisikohan potilasasiamies ensimmäinen kontakti valituksessa? Itä--Vantaalla muuten myös aika kamala asenne diabeteshoitajilla ja huono ammattitaito.

    • Anonyymi

      löytyykö ihotautilääkäriä

    • Anonyymi

      Jottei nyt mene ihan haukkumiseksi, niin täytyy todeta etten tunne paikkaa juttujenne perusteella. Vuosi sitten oli vatsa todella, todella kipeä. Sain ajan vielä saman päivän illaksi terv.keskukseen Keravalla. Lääkäri tutki ja määräsi labraan seuraavana aamuna. Olikin paha vaiva verikokeiden perusteella ja saman tien Peijakseen. Seuraavana aamuna leikattiin ja nyt mennään taas kovaa. Nimim. tyytyväinen eläkeukko

    • Anonyymi

      Sama juttu kokon ajan, kauheampi paikka, puhelin en vastata kokon ajan on ruuhkaa, mut menee tervysekeskyksen tällä tosi hiljaista vaan sairaanhoitajat kävelevät, puhuvat itsekeskis syovat juovat niin see tyõpäivät kulu, jos niin paljot puhuvat sama miksi valtio en lähettää tarkastusta tänne?

      • Anonyymi

        Kannattaa ottaa yhteyttä suoraan eduskunnan oikeusasiamieheen.
        Vaikka Valviran pitäisi olla mm. sosiaali- ja terveysministeriön valvoja, niin Valvirassa on tullut julki paljon korruptioita.

        Sen voin sanoa, että mainitsemasi ongelma on ainakin lähes kaikissa Suomen arvauskeskuksissa. Asiakas äänestää jaloillaan.


    • Anonyymi

      Yksityisenä asiakkaana asioinnut. Todella huonoa palvelua. Epäammattimaista ja varatut ajat eivät pidä. Leppävaarasta on vain kokemusta, mutta ainakin tuo paikka näyttää ja tuntuu jääneen päivittämättä, niin henkelikunnan kuin tilojen puolesta.

    • Anonyymi

      Hyvät ihmiset estäkää tämä tapahtumasta.

      Kohta on katoamassa Vantaalainen 20- vuotias Millä Nyman. Hänet viedään Venäjälle muka oligarkin vaimoksi. Mutta totuus on paljon paljon raaempi. Hänet täytyy auttaa pois tästä tilanteesta, jokainen ,joka tuntee Millan on velvollinen auttamaan häntä. Hän on hölmöyksissään mennyt suostumaan omasta mielestään järkiavioliittoon mutta se on aivopesun tulosta, joka hänelle on tehty psykedeeliaineilla.

      Häntä tullaan käyttämään muulla tavalla ja raa asti hyväksi, joka on hänelle tuhoisaa. Ihmiset jotka tunnette hänet auttakaa häntä ja puhukaa hänet perumaan tuo suunnitelma.

    • Anonyymi

      KYMsotessa aivan samajuttu. Ketään ei tavoita vähintään tunnin odottelulla. Soittopyynnön jos jätät. Se on vain pyyntö, soittoa ei kuulu.

    • Anonyymi

      Suomen persereikä oli ennen Turussa, nyt se on siirretty Keravan terkkariin.
      Toiminta sen mukaista.

    • Anonyymi

      Asiakkaalla on jo nykyään oikeus halutessaan mennä hoitoon mihin tahansa muuhun terveyskeskukseen Suomessa. Tällöin hoitopaikan vaihdosta pitää ilmoittaa kirjallisesti hoitovastuussa olevan kunnan terveyskeskukseen sekä valitun kunnan terveyskeskukseen. Tietoa terveydenhuollon palveluista ja lomakkeen terveysaseman vaihtamiseen löydät kunnan verkkosivuilta tai terveysasemaltasi. Vastuu hoidostasi siirtyy uudelle terveysasemalle viimeistään kolmen viikon kuluttua, kun ilmoitus on vastaanotettu.
      KIrjallisessa ilmoituksessa terveysaseman vaihtamisesta tulee kertoa:
      Henkilötiedot:
      koko nimi
      henkilötunnus
      osoite
      puhelinnumero

      Ilmoita myös:
      nykyinen hoidostasi vastaava kunta tai kuntayhtymä
      nykyinen terveysasemasi
      valitsemasi uusi hoidostasi vastaava kunta tai kuntayhtymä
      valitsemasi uusi terveysasema
      Voit halutessasi ilmoittaa syyn terveysaseman vaihtoon

      Allekirjoitus ja päiväys

      Toimita ilmoitus valitsemallesi uudelle terveysasemalle ja sen kopio nykyiselle terveysasemallesi. Jokaisesta perheenjäsenestä on tehtävä erillinen ilmoitus.

      Voit vaihtaa terveysaseman yleensä enintään kerran vuodessa.
      Pysyt uuden terveysaseman asiakkaana niin kauan kuin haluat. Jos haluat palata takaisin vanhan terveysaseman asiakkaaksi tai vaihtaa taas uuteen, sinun on tehtävä vaihdosta kirjallinen ilmoitus.

      Terveysaseman valinta voi kohdistus samanaikaisesti vain yhteen terveysasemaan ja valintasi kattaa kaikki perusterveydenhuollon palvelut kuten; lääkärin ja sairaanhoitajan, neuvolan, hammashoidon, laboratoriopalvelut, kuntoutuksen, lyhytaikaisen vuodeosastohoidon, välinepalvelut, mielenterveys ja päihdepalvelut.
      Et siis voi valikoida, miltä terveysasemalta otat lääkäripalvelut ja miltä siihen kuntoutuspalvelut. Kaikki perusterveydenhuollon palvelut on otettava tavallisesti samasta kunnasta tai kuntayhtymästä. Tosin poikkeuksiakin on ja ne saa selville kysymällä uudesta terveyskeskuksesta.

      • Anonyymi

        Hirveä byrokratia, käytännössä ei onnistu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hirveä byrokratia, käytännössä ei onnistu.

        Näin on. Teoriassa kyllä, mutta käytännössä ei.


    • Anonyymi

      376 Markus Kuotesaho

    • Anonyymi

      Mikä ihme Keravan terveyskeskuksen asiakas- ja puhelinpalvelua oikein vaivaa? Kuulen jatkuvasti ihmisten valitusta huonosta tai olemattomasta palvelusta. Olisiko jo aika tehdä asialle jotain tai vaihtaa palveluhaluton henkilökunta! Monet ovat jo vaihtaneet Terveyskeskusta, siihenkö Keravalla pyritään!

    • Anonyymi

      Kyllä kyse on nyt lääkärin osaamattomuudesta ja haluttomuudesta antaa hoitoa

    • Anonyymi

      Ei tuo ole mitään verrattuna Tuusulan terveyspalveluihin joita ei ole. Kotona makaan liikuntakyvyttömänä. Naapuri auttaa vessa-asioissa. Pesee ja pyyhkii pyllyn. Vessaan meno kestää tunnin.

    • Anonyymi

      Sama homma Vesilahdella. Tietoja saa odottaa. Lääkärit ovat lähteneet parempien patojen ääreen, eikä aikoja ja lausuntoja saa ajallaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1771
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1112
    Aihe