Sand Valley Puolassa, onko kellään kokemuksia?

JouniV

Tuli tuossa viimeisillä golf messuilla katsottua tuota Puolan osastoa ja jäi mieleen, että siellä on se suomalaisten pyörittämä kenttä Gdanskin ympäristössä. Onko kenelläkään kokemuksia / vinkkejä minkälainen reissu sinne kannattaisi tehdä ja missä kannattaa pelata? Ajatus oli, että kasaisin porukan alkusyksylle..

14

2742

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peksi

      Jouni, oltiin kaksi viikkoa sitten Sand Valleyssä ja pakko sanoa, että positiivisesti yllätyttiin. Känpät on oikeaa luksusta ja meillä oli vielä uima-allas lämmityksellä. Kenttä taas jäi mieleen yhtenä parhaista golf kokemuksista (vaikka ensimmäinen kierros menikin päin p#"@##!). Ainoastaan griinit oli hiukka vaiheessa, kun ne oli ilmattu ja hiekotettu. Nyt varmaan multibueno ja isoin on 1800m2 :). 2008 kävin muilla alueen kentillä, jotka on kans ihan jees, mutta nyt löytyi kyllä se oikea paikka.

      Suomalaiset piti siellä meistä enemmän kuin hyvää huolta. Niiltä kun kysyy niin ne kyllä jelppii reissun kasaan parsimisessa. Me mennään isommalla äijäporukala syksyllä takasin!

      • kevät 2011

        Komppaan.. Samanlaisia positiivisia kokemuksia toissa vuodelta!


    • fx4

      Kannattaa käydä, ennen kaikkea, jos tykkää links golffista. Kerkesin kiertämään vain kerran :( Me oltiin majatalossa, ehkä ens kerralla kentällä. ysin "sand Valley" tuli kesytettyä ekalla kertaa :)

      • quuhullu

        Tänään mennään loppuviikon kestävälle peli reissulle tuonne, ja sen verran olen kuullut hyvää paikasta, että odotukset on kovat :-)


      • jj
        quuhullu kirjoitti:

        Tänään mennään loppuviikon kestävälle peli reissulle tuonne, ja sen verran olen kuullut hyvää paikasta, että odotukset on kovat :-)

        Käyty on ja kaduttamaan jäi että oltiin vaan päiväreissulla.. ei tullu kateltua sitä score saveria minkä sain suomalaisilta isänniltä, vaikka ne sano, että kenttää pitää "lukea tarkkaan". Pitää käydä vallottamassa vielä uudestaan! Kiitokset Hulmulle, punainen juoma toimi :)


      • quuhullu
        quuhullu kirjoitti:

        Tänään mennään loppuviikon kestävälle peli reissulle tuonne, ja sen verran olen kuullut hyvää paikasta, että odotukset on kovat :-)

        Oli sen verran mukava paikka, että tuli käytyä kaksi kertaa tänä kesänä :-) Loistava paikka viettää pidennetty viikonloppu täysin golffin parissa! Ensi keväänä taas ja "urheilujuoman" kun vaihtaa oikeaan urheilujuomaan niin voi yrittää kunnon tulostakin! :-)


    • sannakkk

      Yllätys oli, kun mentiin ihan sattumalta sinne pelaamaan.. Ei tiedetty, että oli suomalaisten omistama, mutta kun ovela oli vastassa savolainen, niin homma alkoi selviämään :) Reissu oli hieno ja alueella oli muitakin mukavia kenttiä - kaiken kaikkiaan Puola ja sen kentät yllätti positiivisesti.

      Sand Valley on Links tyyppisestä, haastavasta ja "aidosta" golffista pitäville, Sierra kukkaloistosta ja parkland golfista tykkääville. Molemmat olivat todella hienossa kunnossa, joten voi suositella.

      Toinen yllätys, joka meille selvisi Sand Valeyssä, oli että paikan päältä voi vuokrata todella hienoja 4 - 12 hengen taloja. Sanoinkin, että pitäisi laittaa tieto paremmin esille, koska nyt harva sitä tajuaa. Keväällä pitää mennä takaisin Sand Valleyhin, jotta pääsee oikeasti "valloittamaan" kentän!

      -sanna

    • XoxoXoxo

      Joko kävit jouni? Me ollaan täällä parhaillaan.. 21 ja aurinkoa tänään.. Can not complain :)

      • JouniV

        Moi, kävin joo noin kuukausi, ennen kuin itse olit. Meitä oli 8 jätkää lähdössä, mutta 4 hannaroi.. Meillä oli lähes 30 astetta :) Vappuna uudestaan!


    • golffari1

      Sand Valley tyypätty - kiitos suomalaiselle isännälle! kokemus jäi mieleen niin, että pakko palata Puolaan. Kentässä on kivasti haastetta useammaksi päiväksi. Lennettiin Helsingistä Köpiksen kautta Gdanskiin ja sekin yhteys toimi.. me ei jaksettu ajaa Turkuun ja tulla Wizzillä.

    • jv123

      Sand Valley taas kerran nähty! Huikeat kevään ekat pelit takana ja lämpöä riitti koko viikoksi! Jälleen kerran talon isäntä piti vieraistaan hyvän huolen, kuljetukset ja ruokailut ravintoloissa ja clubi talolla toimi mainiosti! Tällä kertaa vaihdoin wizzairin helsingistä suoraan gdanskiin lentävään eurolotiin ja odotukset ylittyivät täysin, kaikki toimi moitteettomasti ja yksi varsin tärkeä asia golffaavalle ihmiselle jäi mieleen, golf bägi lentokoneeseen ilman lisä hintaa! Eikun innolla odottamaan seuraavaa reissua!

    • jukkis8

      Onko kokemusta, mitä kautta kannattaa buukkailla Sand Valley reissu. Tekeekö jokin matkanjärjestä sinne matkoja va pitäskö vaan tehdä omatoimireissu? 8 henkeä ois lähdössä..

      • Seppo68

        Molemmat toimii, jos onnistuu lentojen varaus omatoimisesti, niin suoraan voi buukata kaiken muun. Lentojen kanssa esimerkiksi Golden Sun Golf tekee aktiivisesti matkoja Sand Valleyhin


      • walevska

        Varasin just joulumatkan. Tarkoitus olisi pelata joulun pyhinä. Onkohan kesägriinit.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3608
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      198
      1720
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1347
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      148
      1224
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      865
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      56
      833
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      830
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      819
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      792
    Aihe