Isä nukkuu 16v nuorensa kanssa.

Danielle75

Tapailin itseäni 7v vanhempaa miestä.

Tämä mies kertoi kun hänen 16v. tyttönsä on yökylässä, nukkuu hän isänsä kanssa parivuoteessa, aamulla sit toinen 15v. sisarensa hyppää sänkyyn sekaan, sit halaillaan ja kutitellaan, toivotetaan hyvää huomenta. Ollaan ja köllitään.

Mies ei nähny tässä mtn väärää, mun mielest toi on sairasta.

No sanoin samantien miehellä että en halua enään nähä häntä.

20

1395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • läheisyyttä

      Kyllä kai tuo voi olla aivan viatonta läheisyyttä perheenjäsenten kesken. Ja luultavasti onkin, kun mies siitä avoimesti kertoi.

      Tulee mieleen saunominen. Monissa perheissä saunaan mennään koko perheen voimin, vaikka lapset ovat jo murkkuikäisiä. Se kuulostaa hurjalta, mutta kai sekin on ihan viatonta. Itse en voisi kuvitella moista.

    • cubele

      Kuulostaa joo kieltämättä vähän kipeeltä toiminnalta, mutta toisaalta muistan kun itse olin 15-vuotias niin kyllä isäni kanssa samassa sängyssä nukuin kun hänen luonaan olin yökylässä... Eikä siinä mitään omituista ollut kenenkään kaverinikaan mielestä. Emme koskeneet toisiimme millään tavalla tietenkään, isossa sängyssä vaan mahtuu nukkumaan helposti kaksin ilman, että siinä pitäisi olla jotain seksuaalista tai lääppimistä. Mielummin sänky kuin nahkainen pieni sohva. Noin nuorten tyttöjen pitäisi muutenkin _vain nukkua_ sängyssä vielä, oli sitten kenen sänky tahansa. Itsekään en ole kovin vanha mutta jokatapauksessa.

      Aika irvokasta ajatella oman miesystävän perheen sisäisistä asioista noin, kun kuulostaa siltä ettei tilanteessa ole mitään etovaa, kuvottavaa tai sairasta. Ajattelet myös varmaan, etteivät vanhemmat saa käydä lastensa kanssa yhdessä saunassakaan?

      • Danielle75

        Tämä samainen mies halusi myös ajaa mut posliiniksi, sanos et olis alapää kuin pikkutytön pimppi.

        Huokaili mulle aina kuinka mä oon tyttö vaikka oon 37v.

        Siksi mun mielestä toi on sairasta.


      • arabiaa ;)
        Danielle75 kirjoitti:

        Tämä samainen mies halusi myös ajaa mut posliiniksi, sanos et olis alapää kuin pikkutytön pimppi.

        Huokaili mulle aina kuinka mä oon tyttö vaikka oon 37v.

        Siksi mun mielestä toi on sairasta.

        Posliini taitaa olla se tavallisin tilanne nykyään. Liekö mies ennen sinua muunlaista nähnytkään kuin posliinia. Ei siis mitään kummallista. Onhan sileys kiva juttu.


    • Järki päähän

      Jos tuossa olisi jotain pahaa, niin tuskin tytöt tulisivat kutittelemaan ja nauramaan. Siis tarkoitan, jos tyttöjä kohdeltaisiin jotenkin rumalla tavalla. Toisilla vain ovat lämpimät välit.

      Itsestäni oli nuorena outoa, jos perheen teinitkin saunoivat yhdessä vanhempien kanssa. Sen sijaan mieheni ja eräs ystäväni ovat aikuisiksi saunoneet molempien vanhempiensa kanssa, eivätkä pitäneet sitä mitenkään kummallisena. Meillä kotona mennään ihan lapsen ehdoilla tuossa. Saa saunoa tai nukkua vieressämme niin pitkään kuin kokee sen itse hyväksi. Harvemmin tuo (12-vuotias tyttö) enää vieressä nukkuu, ihan joskus harvoin, erikoistilanteissa, mutta edelleen isänsä kanssa kyllä saunaan lähtee. Hän on hyvin avoin lapsi enkä näe, että siinä olisi mitään pahaa, jos lapsi ei siitä mitenkään kärsi. Kaikessa ei tarvitse nähdä rumuutta. Kohta vanhemmat eivät julkisesti enää uskalla halata lapsiaan, kun joku näkee siinä hyväksikäytön.

    • sssss

      Näitä on paljon, kaikilla ei ole ole varaa asuntoihin joissa on omat huoneet joka lapselle tai jos on viikonloppuvanhempi, turha ostaa joka lapselle omaa sänkyä pikkukämppään.

      Toisaalta köyhät pitäis kyl steriloida jo ihan oman oikeusturvansa takia, varakkaat määrittelee mikä on oikeenlaista ja sopivaa elämää.

      • Köyhä mutta lapsellinen

        SSSSS: SUN VANHEMMAT OIS PITÄNY STERILOIDA ENNENKUIN VAHINKO PÄÄS TAPAHTUMAAN ELI SINÄ PIKKUPORHO SAIT KUPPASEN ALKUSI.


    • Kokemus-K

      " sit halaillaan ja kutitellaan, toivotetaan hyvää huomenta. Ollaan ja köllitään"

      Kuullostaa juuri sellaiselta minkälainen hyvän ja läheisen lapis/vanhempi-suhteen pitääkin olla. Jos olet itse jäänyt lapsuudessasi sitä läheisyyttä ja rakkautta vaille, älä pura sitä muihin.

      • 898

        Minusta on hienoa kun perheessä lasten ja vanhempien välillä on lämpöiset.

        Me olemme liian steriili ja kylmä kansa ja simsi voimme pahoin.

        Soisin enemmän tuollaista läheistä, lämmintä ja turvallista yhdessäoloa, siinä kasvaa tasapainoinen jälkipolvi.

        Enemmän rakkautta, läheisyyttä ja lämpöä.


    • Xman

      Ihan normaalia. Miksi lämpöiset välit isän ja tyttärien välillä pitää aina kääntää pervoksi. Se on kuitenkin murto-osa tapauksista jossa oikeasti on jotain väärää. Miksi kaikki kunnollisetkin isät halutaan leimata?

    • eräs äippä

      Siinä ei ole mitään sairasta.Isän ja tyttärien välistä läheisyyttä missä ei ole mitään pahaa.Hienoa et isällä menee noin hyvin murrosikäisten tyttäriensä kanssa.Itsekin nukun 16v poikani vieressä silloin tällöin.halailen häntä uein ja välillä suukottelen poskellekin.Äidin rakkautta.Taidat olla mustis lapsille???

    • 15+14

      mun isä raiskasi sen kanssa asuneita siskojani ja voin vakuuttaa ettei tytöt olleet vapaahtoisesti missään kontaktissa isän kanssa.. kun siskot täytti 10 ja rupesivat kehittymään, niin isä aloitti raiskaamaan. ei siinä paljon halailtu ja hassuteltu!

      tänä päivänä siskoilla on asiat jokseenkin hyvin. insestipedari kuoli kituen viiskymppisenä hahahahahaha. karma tavoittaa joskus nopeasti.

      • D23

        Tuota karma-korttia aina käytetään, vaikka ei edes ymmärretä asiasta mitään... Eli jos uskot karmaan, uskot että siskosi ansaitsivat tulla raiskatuksi.


    • 839839

      Ei tuossa ole mitään pervoa. Todisteena pidän sitä että mikäli miehellä olisi seksisuhde kahden hehkeän teinitytön kanssa niin miksi ihmeessä hän sinun kanssasi ylipäänsä seurustelisi :)

      • 15+14

        lasten raiskaaminen ei koskaan ole "seksisuhde kahden hehkeän teinitytön kanssa". se on aina lapsen raiskaus ja seksuaalista hyväksikäyttöä oli lapset sitten omia tai vieraita.

        antamasi todiste on aivan yhtä kiero. siskojani raiskanneella isällänikin oli parisuhde siskojeni äidin kanssa. käsittääkseni insesti on harvinaisempaa yksinhuoltajaperheissä kuin kahden aikuisen perheissä.

        ensimmäinen lauseesi taisi osua oikeaan, mutta kaikki muu vastauksessasi oli sairasta ajattelua.


    • Tatxka

      On aivan eriasia nukkua vanhemiensa kanssa jaolla saunassa kuin että antaa toisen kosketella toistaan!
      Siinä on se ero jos alkaa JO aikuista miestä/naista kiehtomaan jonkun lapsen alapää niin sillon on kyllä jotain PAHASTI vialla!
      Pehe elämään ei kuulu vanhempien ja lasten välinen seksi ei mitenkään,eikä kahden lapsenkaan välisenen ainosataan vanhempien välinen seksi voidaan hyväksyä.

    • Tyhmäsinkkuakka

      Jos seukkaat hänen kanssa ja teini nukkuu hänen kanssa, niin missä sinä nukut? Sohvalla? Lattialla? Sängyn jalkopäädyssä? Tyhmä aloitus.

      Jos ette asu yhdessä ja hän on ns. Vkl iskä, niin buhuu, lapset menevät sinunkin edelle.

    • zxxztrtr45

      aloittaja katsonut liikaa pornoa ja kärsii nytten sairaasta mielestä. toivottavasti paranet pian.

    • millälogiikalla

      Minulla on kolme poikaa ja vieläkin toinen pojista nukkuu äitinsä vieressä mutta nythän sukupuolet toisinpäin ja silloin ei mitään...ja itsekkin aikoinaan seurustelin yh-mamman kanssa ja hän aina roudasi poikansa väliimme....

      Olen aina sanonut pojilleni että on aina tervetulleita isänsä viereen nukkumaan kun ovat sairaita ja aina löytyy joku varvas kipeä....sekö minusta tekee pedofiilin tai homon?

      • millälogiikalla

        Niin lisätäkseni kun kirjoitin äidistä niin hän on ex ja olemme siten eronneita.....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4274
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1799
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe