Imagenaerum möi huonosti

jduru74gvid9

Suomessa myynti vain 68 000, vasta viidenneksi myydyin nw-levy.

Suomessa myydyimmät:
DPP(roskalehdistön avulla),Once,Highest Hopes(kokoelma Tarja-ajan parhaista),Century Child. Kaikki yli 100 000.

Nw:n luovuus kaluttu loppuun.

58

526

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lataa akkusi

      Olet vissiin joku matikkanero ja logiikan ihmelapsi? Miten pääsit roskapostirobotti-testin läpi?

      Imaginaerum on ollut myynnissä vasta muutaman kuukauden, nuo muut mainitsemasi "hiukan" kauemmin.

      • Start and stop

        Pitkään saa myydä, kun keikkui kärjessä vain lyhyen aikaa...


    • Eihän tuo ihme oo

      täysin susi levy lapsellinen naurettavine B-luokan leffa projekteineen maestron ah niin "suuresta ja ihmeellisesti" egoistin elämästä.

      pikku teinit palvoo siinä kaikki.

    • IRumin myynti

      Imaginaerum myi 67 932 kappaletta Suomessa vuonna 2011, siinä on siis mukana ennakkomyynti ja yhden kuukauden myynti (levy ilmestyi ihan marraskuun lopussa). Emme tiedä, minkä verran levy on myynyt tämän vuoden puolella, mutta kappalemäärä on varmasti isompi kuin 68 kappaletta (68 000 - 67 932 = 68 kpl).

      • varma tieto ...

        68 000 tilattu vähittäiskaupoille, tuosta oikeasti myyty noin puolet, loput makaavat varastossa, tuottaja miettii miten saataisiin jotenkin alelaariin. Kusetusta.


    • TÄH

      Paa tiskiin jonkun muun levy, johon verrata vai eikö pysty?

    • Varmempi tieto

      Nimimerkille "varma tieto".
      Taas sepität omiasi. Musiikkituottajat Ry (IFPI:n jäsenjärjestö Suomessa), joka myöntää Suomessa kulta- ja platinalevyt, myöntää nämä sertifikaatit vähittäismyyntilukujen perusteella eikä tukkumyynnin perusteella elikkä Musikkituottajien pitää rekisteröidä levyjen vähittäismyyntimääriä. Tämä tieto löytyy internetistä, jos vain haluaa ja osaa hakea. Imaginaerumia myytiin vuonna 2011 67 932 kappaletta, ja tämä luku on todellisia, asiakkaille myytyjä määriä eikä kauppoihin toimitettuja tukkumyyntimääriä.

    • ,Kerwss

      Siellähän nuo Imagenaerum levyt näkyy homehtuvan alennuslaareissa kelpaamatta kenellekään.

    • kyllä kelpaa

      Onhan noita plättyjä myyty jokunen Saksassakin. Lainaus NW:n Facebook-sivulta:

      After their last show on the first part of the „Imaginaerum“ tour, in Stuttgart Nightwish received 3 awards from their label Nuclear Blast:

      „Imaginaerum“ – Gold Award (for more than 100.000 sold copies in Germany)

      „Dark Passion Play“ – Platinum Award (for more than 200.000 sold copies in Germany)

      „Once“ Triple Gold Award (for more than 300.000 sold copies in Germany)

    • Voiveikkonen\

      Surkeaa on levymyynti vaan surkeaa on musiikkikin.

    • oletkorehellinen

      Tuo 68 000 oli siis joulukuun myynti , pöljä!

    • Pitkä myyntiaika

      Imaginaerum-levyn julkistamisen jälkeen tuli suurin myyntipiikki, mutta Nightwishin levyt myyvät pitkään. Kaikkia Nightwishin albumeja on myynnissä edelleen Angels Fall Firstistä lähtien. Ensi vuonna nähdään, mille tasolle suurin piirtein Imaginaerumin myynti asettuu.
      Minusta Imaginaerum on myynyt itse asiassa yllättäen hyvin, kun ottaa huomioon levyn erikoisuuden. Levyssä on iso osa muuta kuin (sinfonisen) metallin perustavaraa. Levy alkaa kehtolauluvalssilla, siinä on yhden kappaleen yhteydessä 6 minuutin runo, kaksi instrumentaalia, hyvin erikoinen hupilaulu (Scaretale), jazzin ja kelttimusiikin kanssa cross-genre lauluja.

      • fjfjj x 484

        Myy pitkään kuin vanhat sillipurkit kaupassa:) Keskinkertaista sillisalaattihan tuo levy onkin niinkuin eräs kriitikkko asian ilmaisi.


    • eikauppanytkäy

      Radiossa en tähän puoleen vuoteen ole kuullut kuin Storytimea soitettavan ja sitten paljon Tarjan aikaisia NW:n biisejä.

      Ja puolustelijat täällä puolustelee taas oikein urakalla. Eipä ollut mikään suurensuuri menestys tämä uusin levy! Eikä kyllä kovin ihme kun on kerrassaan huonoin levy mitä NW on tehnyt!

      • netilastot..

        nimimerkille eikauppanytkäy: jännä kun myönnät kuulleesi puoleen vuoteen radiosta vain Storytimen ja kuitenkin muut kaltaisesi trollit höpöttävät viestistä toiseen kuinka NW tekee nykyään pelkkää tylsää radiopoppia!Itse olen ihmetellyt kuinka käsittämättömän vähän juuri radiossa soi NW verrattuna sen kovaan suosioon! PS : jos levy myy esim. 600 000 kpl olisiko se mielestäsi floppi vai suurensuuri menestys? Kerro nyt täsmällisesti rajat millä myynnillä suomalaisen bändin levy on menestys? Luulempa ettei Imaginaerumia enempää ole suomalaisesta musiikista myynyt kuin muutama HIMIN levy , kaksi NWn omaa ja yksi Rasmuksen levy mutta kerro toki jos tiedät paremmin?!


      • eikauppakäynyt
        netilastot.. kirjoitti:

        nimimerkille eikauppanytkäy: jännä kun myönnät kuulleesi puoleen vuoteen radiosta vain Storytimen ja kuitenkin muut kaltaisesi trollit höpöttävät viestistä toiseen kuinka NW tekee nykyään pelkkää tylsää radiopoppia!Itse olen ihmetellyt kuinka käsittämättömän vähän juuri radiossa soi NW verrattuna sen kovaan suosioon! PS : jos levy myy esim. 600 000 kpl olisiko se mielestäsi floppi vai suurensuuri menestys? Kerro nyt täsmällisesti rajat millä myynnillä suomalaisen bändin levy on menestys? Luulempa ettei Imaginaerumia enempää ole suomalaisesta musiikista myynyt kuin muutama HIMIN levy , kaksi NWn omaa ja yksi Rasmuksen levy mutta kerro toki jos tiedät paremmin?!

        Kerroppa sinä että onko uusin levy myynyt tuon 600 000kpl?? Hyvin vahvasti epäilen, että EI ole! Mutta lyö fakta pöytään jos sulla sellainen on.


      • netilastot
        eikauppakäynyt kirjoitti:

        Kerroppa sinä että onko uusin levy myynyt tuon 600 000kpl?? Hyvin vahvasti epäilen, että EI ole! Mutta lyö fakta pöytään jos sulla sellainen on.

        En todellakaan tiedä.En usko että vielä nyt on , ehkä joskus ? Kirjoitinkin jos ESIMERKIKSI myy jne..Vastaa kysymykseeni äläkä takerru nyt jonkin yhden levyn myyntiin. Siis : mitkä ovat sinun rajasi suomalaisen bändin loistavalle, hyvälle , huonolle ja täysi floppi myynnille?Kai ne koskevat kaikkia eikä inhoamallasi bändillä ole jotain omia erikoisvaatimuksiaan tyyliin; jos jola levy ei myy kaksi kertaa enemmän kuin edellinen se on floppi.


    • ImaginaerumFiasko

      Imaginaerum näyttää olevan Nightwishin surkein levy niin myynnillisesti kuin musiikillisestikin. Pitää olla jo lahjoja että saa suosion noin pohjalukemiin bändin huippuvuosista jolloin Hartwall areenatkin myytiin tunnissa loppuun.

      Nyt bändi on kähdössä "valloittamaan" vaihteeksi Amerikkaa kiertäen samoja pikku räkälöitä kuin aina ennenkin :D

      • Joku voisi väittää, että Angels Fall First on myynyt vähemmän kuin Imaginaerum. Jonkun mielestä taasen sen biisit eivät ole kovin hyviä. Mene ja tiedä, onko noin ajattelevia ihmisiä.


      • P-Amerikan kiertue

        Nightwish ei lähde "valloittamaan" Pohjois-Amerikkaa, se lähtee tienaamaan konsertoinnilla sekä edistämään Imaginaerumin myyntiä. Pohjois-Amerikassa Nightwishin konserttipaikat ovat pienempiä kuin Euroopassa, mutta ne ovat suurentuneet selvästi Once-kiertueen ajoista.
        Oletetaan, että Nightwish ja Kamelot saavat keskimäärin 2000 kuulijaa per konsertti ja lippu maksaa keskimäärin 30 euroa. Konsertteja on 25 kappaletta.
        Tästä tulee 2000 x 30 x 25 = 1 500 000 euroa. Kaikkien kulujen jälkeen molempien bändien taskuun pitäisi jäädä ihan kohtalaisesti vaivan palkkaa konserteista. Lisäksi Nightwish saa paikan päällä mainostettua Imaginaerum-albumia ja elokuvaa.


      • netilastot...

        Musiikillinen surkeus on makuasia mutta myynti kolmanneksi paras Oncen ja DPPn jälkeen. Pitäydy haukkuessasi tosiasioissa


      • ivastot

        Mitään et tiedä ja silti vaan pitää kirjoittaa,voi raukkaa!Imaginaerum tulee tähänastisen myynnin perusteella olemaan NWn kolmanneksi myydyin levy , ei vähiten.


    • "tienaamaan konser..

      hahahahaa.. Texasin heinäladoissa :)

      Samat paikat kuin Oncen aikana ja niistä ajoista on jo kauan.

      Järjestäjätkö antaa bändeille kaikki lipputulot? anteliasta porukkaa nuo texasin heinähatut; D


      ja kulujako ei muka tule kun matkat ovat valtavan paljon pitempiä kuin euroopassa he.

      • Amerikkaan!!!

        Äläpä vääristele, trolli, nimimerkin "P-Amerikan kiertue" tekstiä. Siinähän sanotaan, että kaikkien kulujen jälkeen Nightwishille ja Kamelotille pitäisi jäädä kohtalaisesti vaivan palkkaa konserteista. Minäkin olen samaa mieltä seuraavista syistä:

        - Nightwishin kiertue P-Amerikassa on Euroopan kiertueeseen verrattuna "riisuttu" versio, tehosteita ja lavasteita on paljon niukemmin
        - teknistä henkilökuntaa tarvitaan paljon vähemmän P-Amerikan kuin Euroopan kiertueella, jolloin avustavan henkilökunnan palkat ja matka- ja majoituskulut jäävät paljon pienemmiksi
        - bensa ei ole kallista USAssa, maksaa siellä noin puolet Suomen hinnoista

        Puhut, trolli, omiasi. kun väität, että Nightwish kiertää edelleen samoissa konserttipaikoissa USAssa vuonna 2012 kuin Oncen aikaan vuonna 2004. Ainoastaan yksi konserttipaikka on sama, se on Palladium Worchesterissa (katsojapaikkoja 2000).

        Eurooppalaisista sinfonisen metallin/goottimetallin bändeistä Epica on kiertänyt ahkerasti Pohjois-Amerikassa, myös Within Temptation konsertoi USAssa ja Kanadassa. Tuskinpa nekään bändit kiertävät siellä tappioksensa.


    • 28434+44*55

      Tähän keskusteluun voin sanoa omalta osaltani sen, että vähäisemmällläkin järjellä käsittää ettei jenkkilää valloiteta noin pienillä keikkapaikoilla.
      Ja vielä vähemmän markkinoidaan jotain leffaa, josta tuskin kukaan on edes tuolla suunnalla kiinnostunut. Marginaaliin menee.

    • Setä Samuli

      Amerikan "valloittaminen" on klisee, jota maallikot käyttävät. Sen sijaan bändien jäsenillä ja heidän managereillaan on jota kuinkin realistiset käsitykset siitä, millaisen siivun heidän bändinsä voisi saada Pohjois-Amerikan musiikkimarkkinoilta. En tiedä, mikä verran Nightwishin tuloista tulee Pohjois-Amerikasta, mutta ilmeisesti merkittävän osan. Dark Passion Playtä on myyty US:ssa noin 140 000 kappaletta, se on kolmanneksi eniten Saksan ja Suomen jälkeen.

    • Hah vai amerikan

      valloitus tää bändi ei sais valloitettua edes ahvenanmaata.

    • sskk x 484

      *Dark Passion Playtä on myyty US:ssa noin 140 000 kappaletta*

      Onkohan tuo sinun omasta päästä keksitty luku.
      Joka tapauksessa, jos p-amerikassa on n. 3000 000 00 ihmistä , niin pieniä on silakat joulukaloiksi.

      • amateurhour

        nimimerkille sskk x 484 : Luku on soundscaniltä joka laskee levyjen myynnin tarkemmin kuin missään muualla maailmassa (Japania lukuunottamatta) koska kauppojen myyntipäätteet ovat yli 95 % yhteydessä heidän järjestelmäänsä.P-Amerikkaan kuuluu myös Kanada , jonka myyntilukuja tuossa ei ole mukana. 140 000:sta myydystä levystä saa Usasta suht samat rahat kuin Euroopastakin. Muuten tiedoksesi ; Dark Passion Playtä on myyty Kiinassa vain noin 5 000 kpl. Onpas surkeasti asukasmäärään 1,4 miljardia verrattuna!


    • Kalansaaliita

      Tämä silakka-joulukala -vertaus ei ole osuva. Periaatteessa ei ole väliä, miltä vesiltä silakat tai sillit tai makrillit on pyydetty. Pääasia on, montako tonnia kalastusalus on saanut saalista.
      Jos Nightwish saa esim. reilut 10% tuloistaan P-Amerikasta, tämä on bändille merkittävä markkina-alue, samaa luokkaa kuin koto-Suomi. Suomeen verrattuna fanit vain ovat P-Amerikassa hajaantuneet laajemmalle alueelle ja heitä on prosentuaalisesti vähemmän väestöstä. Silloin konserttipaikat jäävät keskimäärin pienemmiksi kuin Suomessa. Tällöin bändi soittaa useamman konsertin, kyllähän raha tulee silläkin tavalla.
      Toisaalta, kun Nightwishin levymyynti tuskin kasvaa Suomessa ja Euroopassa, on järkevää suunnata muualle, myös P-Amerikkaan. Tämän asian ymmärsivät jo vuosia sitten Nightwishin managerit ja miespuoliset jäsenet, ainoastaan Tarja ja "huippumanageri"-miehensä eivät asiaa ymmärtäneet.

    • Tää onkin hassu:)

      "Suomeen verrattuna fanit vain ovat P-Amerikassa hajaantuneet laajemmalle alueelle ja heitä on prosentuaalisesti vähemmän väestöstä. Silloin konserttipaikat jäävät keskimäärin pienemmiksi kuin Suomessa. Tällöin bändi soittaa useamman konsertin, kyllähän raha tulee silläkin tavalla."

      Muutama fani länsirannikolla ja toinen muutama itärannikolla:)

      Siitä voi sitten ajella muutama tuhat kilsaa seuraavan pubiin "keräämään" rahaa :P

      "Tämän asian ymmärsivät jo vuosia sitten Nightwishin managerit ja miespuoliset jäsenet, ainoastaan Tarja ja "huippumanageri"-miehensä eivät asiaa ymmärtäneet. "

      Entäs NW:n webmaster ? :)

      Juu tuu sitten sanomaan kun se amerikka on "valloitettu" :P

      Tarja oli lähdössä bändistä ,joten mikis hän olisi edes kiinnostunut jostain p-amerikasta, en olisi minäkään.

    • Työmoraali

      Sellaisen ihmisen työmoraali ei ole kaksinen, joka alkaa laistaa osasta työtehtäviään jo pari-kolme vuotta ennen kuin on aikeissa lähteä työpaikastaan. Ihan oikein, että Nightwishin pojat potkaisivat Tarjan ja Cabulin ulos bändistä.

    • Paskatyömoraali

      Tarja ei ole laistanut yhtään mistään. Ainoastaan tuosta aivovapaasta jenkkilän turneesta , jossa ei ollut alunperinkään järjen häivää , oikein tehty.
      Menkööt nyt Holopaiset ja kumppanit koluamaan vuosiksi keski-lännen junttien kuppiloita, sinne tuollaiset torvelot sopivatkin parhaiten.

      • HAHAHAHAHAHHAA

        Ei alkuaikoina, mutta sitten se oma loistava ura ja kepuli. Siitä se lähti, Tarla olis laistanut linnanjuhlatkin, jos kepuli olis sen päättänyt, kun sieltä ei tipu mania. HAHAHAHHAA


    • ....NNNNN

      Tarja ei ole laistanut yhtään mistään...."""
      Olisko esittää faktaa ?

      • Onko sulla esittää

        faktaa että ois laistanu buhaha


    • P-Amerikan kiertueet

      Nightwishin ensimmäinen USA-kiertue oli syksyllä 2004, jolloin bändi promovoi Once-albumiaan ja soitti 11 keikkaa USA:ssa konserttipakoissa, joiden keskimääräinen koko oli 1000 katsojapaikkaa. Bändin tarkoituksena oli tehdä uusi USA:n (ja Kanadan?) kiertue vuoden 2005 puolella. Toinen USA:n kiertue jäi pitämättä, koska Tarja ja Marcelo kieltäytyivät lähtemästä.
      Dark Passion Play -kiertueen aikana Nightwish otti sitten vahinkoa takaisin. Bändi teki yhteensä 4 kiertuetta P-Amerikassa ja soitti siellä 67 keikkaa.
      Nightwishin keikkailu USA:ssa on ollut liiketaloudellisesti järkevää ja kannattavaa. Se on edistänyt albumien myyntiä, ja myös keikkapaikat ovat suurentuneet. Once myi USA:ssa n. 60 000 kpl, mutta Dark Passion Play n. 140 000 kpl. Kun Nightwishin keikkapaikat vetivät Oncen aikana vuonna 2004 keskimäärin 1000 katsojapaikkaa, ne vetävät vuonna 2012 keskimäärin noin 2000 katsojapaikkaa.
      Hollantilainen goottimetallibändi Epica on keikkaillut P-Amerikassa ahkerasti ja tehnyt 4 keikkaa vuodesta 2006 lähtien, viides keikka tulossa loppusyksystä 2012. Epican vuoden 2012 keikkapaikat näyttävät keskimäärin pienemmiltä kuin Nightwishin. Uskon, että myös Epican keikkailu P-Amerikassa on kannattavaa.

      • Nususvissy lyö

        abbaanitansa kaa ameriikassa menestymässä hehhe

        ai tuolla tavoin

        "Oncen aikana vuonna 2004 keskimäärin 1000 katsojapaikkaa, ne vetävät vuonna 2012 keskimäärin noin 2000 katsojapaikkaa"

        hahaha hetkinen 8 vuoden aikana tullut 1000 lisää.. heheh -- vuonna 2020 yleisöä jo peräti 3000 hahahah..joista puolet maksettuja


      • Nususvissy lyö kirjoitti:

        abbaanitansa kaa ameriikassa menestymässä hehhe

        ai tuolla tavoin

        "Oncen aikana vuonna 2004 keskimäärin 1000 katsojapaikkaa, ne vetävät vuonna 2012 keskimäärin noin 2000 katsojapaikkaa"

        hahaha hetkinen 8 vuoden aikana tullut 1000 lisää.. heheh -- vuonna 2020 yleisöä jo peräti 3000 hahahah..joista puolet maksettuja

        8 vuoteen mahtuu muutama kiertue ja jokunen keikka sekä pari levyä.


    • Huruakka

      Turha täällä nyt on mussuttaa jenkkilän rundista, katsotaan todellinen tilanne kun keikat on heitetty.

    • 8744vg+5

      Minnehän perähkiälle ne Nightwishin juopot managerit ovat saaneet keikkoja myytyä. Eivät taida tietää itsekään :)

      Juu ei siinä yleisömäärillä paljoa voi leuhkia jos tuhatkunta on tullu vajaassa kymmenessä vuodessa lisää :D

      Kamelot lämppärinä? sehän voi yleisöäkin houkutella, tosin suurin osa yleisöstä poistuu ennen pääbändiä :)

      • ehkeionnaakkaan

        Aika pitkissä kantimissa on tuo USA:n valloitus. Onko käynyt mielessä, että se ei ehkä onnistu??!!


    • Usa breikkaa :)

      Entä sitten? Onnistuu tai ei onnistu, niin ovatpahan ainakin monia kokemuksia rikkaampia. Itse liputan onnistumisen puolesta.

      • Juu kokemuksia

        rikkaampana tosiaan. Puolet pubikeikoista peruttu pikku flussien takia ja Anette juossu toisen puolen kekoista lavalta karkuun milloin sen takia ku jollakin yleisöstä on unohtunut sormi pystyyn tai joku on polttanut tupakkaa tai olematon lehtimies on tehnyt hänen avioerostaan jutun kun hän on niiinn suuri tähti ameriikassa :)

        Jätkillä on tietysti kaikilla eri versiot siitä miksi sekin ja sekin keikka jäi väliin :P


    • hhhhfffgt

      Aikanansa Nightwishia mainostettiin Keski-Euroopassa kalliisti ja näyttävästi. Pohjois-Amerikassa ei ole ollut bändin mainoskampanjoita. Euroopassa Nightwish on esiintynyt sadoissa konserteissa, mutta Pohjois-Amerikassa noin kandeksassakymmenessä. Ei ole mikään ihme, että Nightwishin tunnettavuus on P-Amerikassa paljon huonompi kuin Euroopassa. Keikkailu on yksi tapa mainostaa bändiä ja se on myös keino hankkia tuloja levymyynnin ja oheistuotteiden kaupan lisäksi. Ellei Nightwish keikkailisi USA:ssa, levynmyynti siellä olisi paljon vähäisempää. Monet muut eurooppalaiset bändit keikkailevat P-Amerikassa, esimerkiksi Epica ja Sonata Arctica ovat tehneet siellä useampia keikkoja kuin Nightwish.
      Nightwishin managerit eivät järjestä suoraan Pohjois-Amerikan keikkoja, NW käyttää siellä paikallisen promoottorin palveluja.

    • Konserttien koko

      Tässä keskusteluketjussa on jotakuta kovasti huvittanut Nightwishin Imaginaerum-kiertue Pohjois-Amerikassa, missä konserttipaikoissa on keskimäärin n. 2000 katsojapaikkaa, mikä on paljon vähemmän kuin Euroopassa.
      Laskinpa keskiarvon Tarja Turusen WLB Euroopan kiertueen konserttipaikkojen kapasiteetista, se on vajaat 1700 katsojapaikkaa. En ottanut mukaan Alice Cooper-konsertteja enkä isojen monitoimihallien kokonaiskapasiteetteja (esim. Sofian Arena Armeeciin mahtuu 14 000 henkilöä, mutta arenaarmeec-uutissivun mukaan Tarjan konserttiin tuli vajaat 3000 henkilöä).
      Eikö Tarjan sittenkin kannattaisi aloittaa kiertueet myös Pohjois-Amerikassa?

    • Myyhän se hounosti k

      musiiki on ihme sillisalaatti paskaa surkealla laulajalle. Kuka helv. sellaisesta olisi kiinnostunut.

    • Näin on!

      Vaikka sinä et osaisikaan arvostaa NW:n (uutta) musiikkia, niin moni meistä osaa :) Parasta minulle!

    • EI ole

      Tuskinpa sitä kovin moni arvostaa sen verran kielteisiä ovat arviot ja kommentit NW:n uudesta musiikista.

      • KYLLÄ on

        Älä yleistä, on paljon myös positiivisia arvioita ja kommentteja, mutta sinä yrität epätoivoisesti torjua koko ajatuksen pois pikku pääkkylistäsi.

        Ei kaikkien tarvitsekaan tykätä tai arvostaa. Sellaista musiikkia ei taida ollakaan, joka kelpaisi kaikille. Kuuntele vaan ihan vapaasti sitä omaa mielimusaasi ja anna muitten kuunnella rauhassa omaansa.


    • Musa-atri

      EI OLE!

      Ainoastaan muutamia kaupallisten lehtien positiivisia arvioita ,jotka ovat tulleet pelkästään rahan tai Tuomksen kaverinuolijapoikien kynäileminä siinä kaikki.

      Ammattimaiset lehdet lähes haukkuivat levyn ,mikä ei ihme olekaan, sen verran surkeaa kamaa on.

      "Kuuntele vaan ihan vapaasti sitä omaa mielimusaasi"

      Niinhän minä teenkin

      "anna muitten kuunnella rauhassa omaansa."

      Yhyyhyy öhmööm, tuota en ole tietääkseni kajonnut kenenkään levy-soittimeen ja estänyt näin häntä kuuntelemasta edes ihkuanitan kammottavaa rääkymistä, vaikka kansanterveydellisistä syistä tekisi mielikin :P

      • Ei se osaa

        Voisit ainakin vaihtaa hymiötä, kun et osaa virttä vaihtaa. Vaikka tuo velttona roikkuva kieli kuvaa sinua varmaan oikein hyvin.

        Kerros mikä sitä sun mielimusaas siellä laitoksessa on?


      • take it easy

        Mitähän AMMATTIMAISIA lehtiä tarkoitat, laitahan nimiä/linkkejä, kiitos. Ns. ammattimaistenkin lehtien kriitikot voivat olla asenteellisia.

        Sinä asetat itsesi muitten yläpuolelle ja osoitat halveksuntaa niitä kohtaan, jotka pitävät sellaisesta musiikista, josta sinä et. Vastenmielinen luonteenpiirre. Koskee muitakin ylimielisiä dissailijoita, kohteesta riippumatta. Miksi toisten positiivisuutta on niin vaikeaa sietää?


      • ivastot

        nimimerkki Musa-atrille kiitos! Oli niin hauska tuo erottelu kaupalliset lehdet vastaan ammattimaiset lehdet lehdet! Lisää tällaista ja voit perustaa uuden huumorilehden Pahkasian työn jatkajaksi.


    • Musa-atri on

      oikeessa, noinhan se pääsääntöisesti menee. Menneen talven lumia Nightwish.

    • cgdfsghdfshdfhdhfdh

      hahahahahahahhahaahhaha

      sitä se ahneus teettää

      muhahahahahahahahahaha

    • sallinappanahka

      Holopainen sanoi Ylen Nybergissä, että tapahtumarikas Imaginaerium oli ensimmäinen taloudellisesti kannattanut Nightwishin Pohjois-Amerikan turnee. Pitkään joutuu siellä sukeltamaan päästäkseen pinnalle.:)
      Nightwish-The crow The owl & The dove
      https://www.youtube.com/watch?v=wtxOFIl48Gw

    • Jorky2

      Sinä et tiedä levyjen myyntilukuja koska niistä ei enää kukaan pidä kirjaa ainakaan siten, että ilmoittaisi ne julkisuuteen. Tuo 68 000 on viiden ensimmäisen viikon myynti ja vuodesta 2012 lähtien ifpi ei ole enää vaivautunut tilastojaan täydentämään. Muutoin en ota vuodatukseesi kantaa, mutta Imaginaerum on kyllä saanut Suomesta viisinkertaisen platinalevyn, eli myynyt yli 100 000 kpl. Samoin levy-yhtiö on myöntänyt Imaginarumista plakaatin jossa mainitaan maailmanlaajuisen myynnin ylittäneen 500 000 kpl. Lisäksi huvittaa tässä "keskustelussa" jonkun väite siitä että tuo 68 000 oli vain enakkotilaukset ja puolet levyistä pölyttyisi hyllyssä. Miten selität sen seikan että vähittäismyyjät olisivat niin tyhmiä, että tilaisivat hyllyssä pölyttyvää levyä vielä kymmeniä tuhansia lisää?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe