Neobux

.m..,...m.,

Voit aloittaa rahan tienaamisen jo tänään ja se on helppoa ja nopeaa. Kerron asiasta lyhyesti. Ja siihen ei tarvitse kuin tietokoneen ja pari minuuttia aikaa päivältä.

Neobuxin avulla voit ansaita aluksi pieniä-, mutta myöhemmin suuria rahasummia vain klikkaamalla 4-5 mainosta päivässä! Kuulostaako oudolta? Homma toimii yksinkertaisesti näin:

1. Mainostaja maksaa Neobuxille klikkauksista.
2. Neobux maksaa osan saamistaan tuloista sinulle.

Klikkaamisesta saat 1c/mainos. Tiedän - se on vähän...
Rahan tienaaminen perustuukin "referraaleihin", eli käyttäjiin, jotka ovat liittyneet sinun linkkisi kautta.
Saat 50% heidän tienaamasta rahasta, mutta sitä rahaa ei kuitenkaan viedä heiltä.
Voit myös vuokrata käyttäjiä, jotka ovat rekisteröityneet ilman suosittelijaa.

Vinkki:
Jos todella haluat tienata paljon, niin suosittelen käyttämään ansaitut rahat referraalien vuokraamiseen.
Tarkkaile myös referraalejen aktiivisuutta ja vaihda tarvittaessa. Muista myös laittaa "AutoPay" päälle, kun olet vuokrannut referraaleja. Näin aktiivisten referraalien vuokra-aika ei lopu ja AutoPay on myös 15% halvempi vaihtoehto vuokrausajan pidennykseen.

Kun olet saanut paljon ihmisiä liittymään linkkisi kautta, niin tulet huomaamaan sen, että kannatti rekisteröityä. :)
Liittymistä varten sinulla on oltava joko PayPal- tai Alertpay-tili.
NeoBuxin minimi nostoraja on vain $2!
https://www.paypal.com/
https://www.alertpay.com/

Sivusto on nyt myös suomenkielinen! Liity sinäkin mukaan: http://www.neobux.com/m/v/?rh=6D616B6B61726133

ps. Kun liityt yllä olevasta linkistä, autat myös minua tienaamaan rahaa. Et kuitenkaan menetä itse mitään. Neobux maksaa referral-palkkion. :)

35

6024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EnYmmärrä..

      En ymmärtänyt mitään. Tarkoittiko että et itse joudu maksamaan mitään? Miksi joku klikkaisi noita ilmoituksia? Millä noi varansa hankkii jos kukaan ei maksa mitään tienaa vaan???

    • erh1

      ÄLKÄÄ REKATKO TUOSTA LINKISTÄ KOSKA SE ON HYÖTYLINKKI JA SEN OMISTAJA SAA RAHAA SIITÄ!!!

      Tässä on aito linkki josta kukaan ei hyödy:
      https://www.neobux.com/m/r/

      Neobux on Paid To Click järjestelmällä toimiva luotettava sivusto jossa rekisteröityneelle käyttäjälle hyvitetään normaalisti $0,001 per klikkaus joka on siis todella vähän ja joskus harvoin tulee klikkauksia joista saa $0,010.

      Oman kokemuksen perusteella sivustoon pitää sijoittaa omaa rahaa jotta homma alkaisi toimimaan jokseenkin tuottavasti. En suosittele kuitenkaan koska se on aika riskeeraavaa jos laittaa omaa rahaa sisään.

      Menkää ihmiset töihin jos haluatte tienata rahaa.

      • tunppi1

        Mainoksia katsomalla, minitöillä ja mahdollisilla adprize palkinnoilla saa kuitenkin kohtuu nopeasti kerättyä sen 60 senttiä rahaa, jolla saa vuokrattua ensimmäiset kolme referaalia, joiden klikkauksista taas saa rahaa ja kohta voi vuokrata lisää referaaleja jne.

        Töitä ei tietenkään kannata lopettaa, mutta kyllä tällä voi pientä taskurahaa tienata ja vähällä vaivalla. Normi jäsenenä ei tarvitse kuin katsoa neljä mainosta päivässä, että saa hyvitykset referaaleilta ja tämä ei vie aikaa edes viittä minuuttia.

        http://www.neobux.com/?r=Tupu80

        Tuosta linkistä voi liittyä. Tiedoksi, että tuo ON hyötylinkki. Sitä kautta jos liityt, niin olet suora referaalini. Et menetä yhtään rahaa/tuloja, mutta minä saan klikkauksistasi hiukan rahaa. Vaikka liittyisit mitä kautta joudut kuitenkin jonkun referaaliksi. Päätyypähän nekin rahat Suomalaiseen taskuun :) Itsekin olen jonkun (luultavasti ulkomaalaisen) käyttäjän referaali. Se ei kylläkään vaikuta minuun millään lailla, mutta joku siis tienaa klikkauksistani.


    • joululaulu_unreg

      Tietenkin se on hyötylinkki. Kuka nyt ei mainostaisi omia linkkejään hölmö =D

    • jpp31
    • En käsitä

      Kuulostaa vähän hölmötä.. En taida kyllä kokeilla ihan noin kaiken turhan välttämiseks ;)

    • Vlg1
    • Toimii!
      • Allu100

        Miten voi luoda oman linkin jotta mun kaverit voi liittyä mun linkin kautta?


    • Tienaaja
    • paziaz

      Tiedä sitten toimiiko, tänään lähdin mukaan.
      0.19$ saldo joista 0.16$ tuli kahden youtube videon arvostelusta, 0.03 mainos klikeistä. Joskus 10vuotta sitten tuli oltua tuossa Alladvantagessa joka sitten kaatui kun maksoivat enemmän ulos kuin rahaa tuli sisään, ilmeisesti tämä Neobux on luotettavampi, kuitenkin jo 5vuotta toiminnassa.. lienee jonkin sortin ennätys.

      niin ja se pakollinen ref linkki http://www.neobux.com/?r=pazzzz

    • Tompetsam

      Jostain viimevuoden marraskuusta aloitin. Saanut tienattua omialla klikkauksilla, minitöillä ja referaalien avulla noin 40 $ ja kokoajan vain päivä kohtaisesti tulee lisää

      http://www.neobux.com/?r=Tompetsam

    • Pikkurahan perässä..

      Tuossa yks Neobuxin kaltainen sivu jota kannattee kans kokeilla. Liityä voi vaikka tuosta: http://www.probux.com/?r=MrCoffeeholic

      Sitten varoituksena yhestä vastaavasta sivustosta nimeltä Neatbux, kerää tiedät käyttäjästä ja siellä olet loukussa jos et maksa jäsenyydestä, sitten vasta voit poistaa tietosi ja tunnuksesi, rahaa en ole sieltä saanut ulos. Alkuun näytti lupaavalta, euroja kertyi parissa minuutissa. foorumi eikä oikeen mikään muukaan siellä ei tunnu toimivan ilman että sinne sijoittaa rahaa omaa rahaa. Olen varoittanut.. Jatkakaa :)

    • Bitcoineja

      Bitcoineja olen tienaillut PTC ohjelmilla. Tälläkin alalla on enemmän huojareita kuin oikeasti maksavia.

      Tässä kolme rehellistä


      CoinAd, toimii eivät kysele liikoja. Maksut tullut lompakkoon
      https://coinad.com/?r=7SWQSM5AY1Y64RG

      FreeBitcoin Todettu toimivaksi, maksut tulee lompakkoon.
      http://freebitco.in/?r=232007

      Bitcrate Riko lattikkoja, ja katso paljonko Bitcoineja saat. Ei ole joka päivä jaossa Ei tarvitse rekisteröityä.
      http://www.bitcrate.net/index.php?ref=4615

    • Bitcoineja
    • joseb
    • sammy814

      Suosittelen kyllä myös lämpimästi Neobux ja Probux sivustoja. Liityin itse molempiin n. 3kk sitten ja tienestit kasvavat kyllä kun viitsii uhrata hiukan aikaa etenkin uran alkutaipaleella. Klikkailkaa kaikki mahdolliset mainokset ja tehkää tehtävät joista saatte rahaa refujen vuokraukseen. Refut myös heti kierrätykseen jos ovat passiivisina 4 tai viisi päivää putkeen. Probuxin klikkauksilla tienaa nopeammin rahaa ja ja referaalit ovat olleet ainakin minun kohdalla tuottavammat. Jos haluat liittyä ja kokeilla niin alla löytyy linkit joilla voit kokeilla ja kenties yllättyä kuinka helpolla raha lopulta tulee kun viitsii käyttää ensin muutaman kuukauden aikaa homman pyörittämiseen.

      http://www.neobux.com/?rh=73616D6265737465723833

      http://www.probux.com/?rh=73616D6265737465723833

      Olen myös harkitsemassa ojoo:ta, mutta kirjoitan siitä kunhan olen liittynyt ja tutustunut kyseisen sivun tarjoamiin mahdollisuuksiin.

    • miksa87
    • shrink your urls

      Laitetaanpa tämä linkki tänne vaikka kyseessä ei ole Neobuxin tapainen PTC-saitti. Kyseessä siis linkinlyhennys saitti joka maksaa (linkinlyhentäjälle) aina kun linkkiä klikataan, odottavat 5 sekuntia ja painavat "SKIP AD" sivun oikesta kulmasta http://q.gs/7068340/shrink-your-urls

    • SMK
    • Christian XIII

      Terve!

      Yritetäänpä hieman positiivisempaa kierrettä tähän Neobuxailuun ja näin se etenisi:

      Pistä oma referaalilinkkisi minun sähköpostiini ChristianXIII @ Outlook.com ja mä käyn klikkaan sitä. Sitten vaihdossa pistän sinulle oman referaalilinkkini ja sä käyt klikkaa sitä. Jos kaikki menee hyvin voidaan mahdollisesti jatkaa yhteistyötä muissa samankaltaisissa, kuten esim. tuo Probux, klikkaussivuistoissa.
      Mut ei pakko hei.

      Olen itse aktiivinen klikkaaja joten haluatte minut referaaliksenne :)

      Kiitos ja kuulemiin.

      C

    • NeoBuxer

      Copy pastetaan teksti myös tänne, ehkä vähän sopivampaan paikkaan:

      Suosittelen kyllä NeoBuxia kaikille, jotka kykenevät klikkaamaan hiirtä :).

      Itse aina ajattelin, ennen kuin otin selvää, että eihän noista tienaa (PTC-saitit) kuin muutaman sentin klikkausta kohden ja jätin väliin mihinkään PTC-saittiin rekisteröitymisen. Nyt kun tiedän jo jonkin verran niin tuolla on mahdollisuus jopa rikastua jos vain tekee asioita oikein.

      Ja kaikille lukijoille, jotka ajattelevat tämäntapaisesti että: "en varmasti klikkaa tuota linkkiä, koska linkin omistaja vain hyötyy siitä". Kyllä, se on totta, että linkin omistaja hyötyy siitä, mutta... voin sanoa, että päädyt kuitenkin jonkun käyttäjän referraaliksi joka tapauksessa, koska tuolla on tosiaan mahdollisuus vuokrata myös niitä ja ne käyttäjät jotka ovat rekisteröityneet ns. mainoslinkin kautta eivät päädy vuokrattaviksi. (kahtena ensimmäisenä viikkona ei pysty oikein rikastumaan, mutta Golden-jäsenyyden myötä on mahdollisuus jopa hyviin tuloihin)

      Ja pienen (mainos)puheen jälkeen se linkki jonka kautta saa rekisteröityä :) (Iso kiitos kaikille, jotka rekisteröityvät linkkini kautta!!)

      http://www.neobux.com/?rh=6561726E6D6F6E696573

    • Köyhä
    • Ritva69
    • hsdfg

      Vielä kun joku kertoisi mitä tekemistä näillä on sijoitusrahastojen kanssa?

      Lähinnä kuuluisi tuonne verkostomarkkinoinnin osastolle. Hus.

    • jepjep paljonko pitänöö refuja olla että sais tuloja mulla on 385kpl mutta ei tulot riitä edes niiden uusimiseen pitää olla paypalissa rahaa että saa uusittua ja ostettua uusia refuja ja olen golden jäsen paremmin sai kun oli 200 refua eikä ollu jäsen,jos olis firma alkais olla konkurssi kypsä,ja ei jäsenenä saa ostettua refuja huomattavasti nopeammin ja halvemmalla,jos olis että refut olis keskiarvoa 1.6 niin vois alkaa saadakkin jotain mulle ainakin sattuu tosi paljon laiskoja refuja,probux alkaa tuottamaan vuorokaudessa saman verran 28 refua ja ei jäsen,

    • taalantekijä

      Olen nyt ollut 14pv neobuxissa ja tänään sain ekakerran rahapalkinnon adprizesta, huikea 0,25 senttiä :D. Aluksi tuntui älyttömältä koko touhu, mutta kun tutustuin hieman ja tein laskelmia, niin tulin toisiin aatoksiin. Vaimo pilkkaa asiasa vieläkin mutta lupasi lopettaa herjan kun näkee päivän jolloin on tullut sata taalaa päivässä tilille :). Lisäksi frendini joka on ollut mukana jo muutaman kuukauden laittoi oman palkkiosarakkeensa, sen verran nousujohteista oli noin mustaa valkoisella etttä päätin ainakin kokeilla muutaman kuukauden miten homma pelaa, eihän tuo aikaani vie kuin 2-30 min päivässä rippuen avaanko vain pakolliset 4kpl mainoksia vai katsonko ne kaikki. Laittelen tänne jatkossa kuulumisia miten homma etenee :)

      https://www.neobux.com/?r=hamis2002

    • huhheijjaaa

      tässä olisi kanssa linkki kaikille

      www.haistakaanytjovittukusettajat.fi

    • taalantekijä

      Tähän asti neobux toiminut hyvin ja ansaintalogiikka alkaa selvitä itselleni. Itse odotin hieman nopeampaa rahantuloa, mutta luotettavuus kuitenkin merkkaa pitkällä juoksulla enemmän kuin ns. nopea raha. Nyt on 120 vuokrareferaalia ja noin euron päivä tulee tilille ja kasvaa sitä mukaa kun otan uusia referaaleja. Aluksi jaksoin klikkailla kaikki mainoikset ja adprizet ja aikaa meni päivässä noin 30min..nyt näppään vain nuo pakolliset 4kpl, koska referaalit tuottavat suhteessa jo paljon enemmän kuin omat klikkaukset, enkä halua viettää aikaani kuin sen minuutin pari päivässä tämän parissa. Luovuin kokonaan reflujen kierrättämisestä ja aion vain jatkossa pidentää noi vuokra-ajat vuodeksi eteenpäin ja hyödynnän kamppanja-ajat niistä kun saa hyvä alennukset. Useimmat tämäntyyppiset sivustot on osoittautuneet huijauksiksi, mutta neobux on niitä harvoja jotka toimivat, kenties juuri siksi että palkkiot on realistisemmat kuin monella muulla. Rekkasin yhteen toiseenkin sisään, mutta laitan siitä lisää jos osoittautuu toimivaksi.

      Neobuxissa on melko tarkat säännöt, eli kannattaa ne lukea tarkkaan ja noudattaa niitä ettei tule turhaa bannia ja pettymystä. Kaikenlainen vilunkipeli esim robottien käyttö klikkauksissa on kielletty, eikä tabletilla tai älypuhelimella saa klikkauksia tehdä. Jos toimii sääntöjen mukaan ja klikkaa joka päivä noi 4 oranssia ilmoitusta (1min/pv) homma toimii. Nopean rahan metsästäjälle turhauttavaa, mutta jos on kärsivällisyyttä vähän pelata, niin tuo alkaa tuottaa pikkuhiljaa korolle korkoa. Adprizet on tuottanee euron verran eli ei hirmuisesti mutta olen saanut aika hyvin pisteitä jotka ajattelin käyttää kun parin kuukausen päästä päivitän kultapakettiin.

      https://www.neobux.com/?r=hamis2002

    • NeoBuxUser

      Suosittelen NeoBuxia (luotettava ptc-saitti vuodesta 2008)

      Kaikki jotka rekisteröityvät linkkini kautta ja haluavat neuvoja voin antaa henkilökohtaista opastusta sähköpostitse: suomi24neobux[at]gmailpistecom. Muista ilmoittaa NeoBuxin tunnus (nimimerkki) kun otat yhteyttä.

      Ahkerille jäsenille voin tarjota ilmaista mainostilaa lukuisissa eri blogeissa ja ilmaisia klikkauksia mainossaiteilla.

      Referaalilinkkini: http://www.neobux.com/?rh=6561726E6D6F6E696573

    • Plllllp

      Eipä näytä ketään näistä enään käyttävän neobuxia. Itse teen joka päivä kaikki mahdolliset, joten lisätkää, jos haluatte enemmän.
      https://www.neobux.com/?r=jerejuhani

      • Allu100

        Miten voin luoda oman linkin jotta muut mun kaverit jotha haluaa liittyä niin liittyis mun linkin kautta?:)


    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe