Cafe Agape Jyväskylä

Cafe Agape

Tervetuloa Perjantaisin illanistujaisiin. Jyväskylässä Sammonkatu 5 Cafe Agape. Tarjolla ilmaiset kahvit syömistä. Vapaa pääsy ja kaikille avoin!

24

5469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cafe Agape

      Lisätään vielä aukioloaika klo 18-22 joka perjantai siis. = )

    • Sammonkatu 5

      Ruokailu ke 3.9. klo 11.30 alkaa ruokailun vapaaehtoisesti voi maksaakin "papin haaviin" muutoin mitä itse haluaa.Maskan siksi aina, että hyvä juttu ei lakkaisi.

    • ei pakkopullaa

      Muistin virkistykseksi sanon, että tulkaa sunnuntaina klo 17.00 - hengelliseen kokoukseen. On rentoa ja reipasta sekä ystävällistä toimintaa! Kaikki otetaan ystävällisesti huomioon. TERVETULOA! Lopuksi kahvit! Os. Sammonkatu 5

    • katulähestys

      Cafe Agape Sammonkatu 5 Jyväskylässä aloittaa ruokailun keskiviikkoisin 3.9.2014 alkaen klo 11.00. Voi laittaa "keräyskoppaan" rahankin omantuntonsa mukaan. Tämä siitä syystä, että ruokailu jatkuisi etenkin vähävaraisille kerran viikossa. Leipäjono on ma, ke ja pe, laajempaa ruokapekettia saa sosiaalihoitajan tai diakonissan lapulla.

    • saakokysyä

      Hei, saanko kysyä minkälaista porukkaa noissa illoissa käy? Käykö yhtään nuoria, täällä nimittäin yksi uskova vastamuuttanut nuori kaipaisi samanhenkistä porukkaa...

      • juhani heinonen

        Olin eilen Kahvila Agapeen perjantai-illassa. Tilaisuus alkoi noin kello 18 ja minä viihdyin siellä aina kello 20:een saakka. Oli tosi hyvä homma, oli pientä purtavaa ja nuoria ja vähän vanhempia aika mukavasti paikalla. Sinne toivat muutaman henkilöt "Joulun Lapsi-paketteja", joita kerätään Patmos-lähetyssäätiölle, joka toimittaa ne jouluksi kai Romanian köyhille.

        Voin suositella Kahvila Agapeeta. Siellä on Pyhän Hengen läsnäoloa parhaimmillaan. Kahvila Agapeehen on "matala kynnys" ja sinne voi tavallinen syntinen hyvin tulla, varsinkin keskiviikkona ja perjantaina Sunnuntaina on taas herätyskokous Agapeessa ja siellä voi olla aika tiukkaakin sanomaa, tosin Raamatun mukaista.


      • Ilosanomakirkko

        Tervetuloa nuori tänne Ilosanomapiiriin Sammonkatu 5:een. On rento tunnelma ei mihinkään pakottava. Puhutaan ja lauletaan ja sitten kahvit. Olen aina käynyt sunnuntaisin klo 17.00 kokouksissa. Tapaan tuuttuja ja rupatellaan.Lähden aina hyvällä mielellä kotiin.


    • kirkko

      Olen useamman kerran tullut sunnuntaina klo 17.00 tilaisuuteen Cafe Agape:hen, niin ovessa on lappu, että tilaisuus on jossain muualla. Eikö voisi laittaa tänne netiin tieto ettei tulisi turhaan tai muualle tieto hyvissä ajoin.

    • kaikkionmaksettu

      Huomenna su 20.12.2015 Cafe Agapessa Sammonkatu 5:ssä joulun puurojuhla, joka alkaa klo 17.00 - Tule puurolle ja rakkaita ystäviä tapaan ja rupattelemaan.

    • malkki

      Eihän sielläkukaan pidä järjestystä ja ihmiset eivät saa nykyään rauhassa keskustella muutaman huutajan ,vakio-olijan takia.Kuka siis vastaa paikan järjetyksestä ja viihtyvyydestä? Tuntuu että siellä saa olla ihan miten lystää piittaamatta toisista ajanviettäjistä,meteliä ja turhan kovaäänistä mesoamista.Ainakaan kukaan tilan pitäjistä ei ilmeisesti kykene madaltamaan mesojien äänenkäyttöä ketkä pilaavat toisten asiallisen olemiset ,ennen oli joku topakka neuvomassa niitä kiljulaumaa mutta nyt ei kukaan sano kellekään mitään.Epäviihtyisää.Useat sanoneet samaa mutta heitä ei kuulla.

    • lauletaanjaruokoillaan

      Kyllä nykyisin on ihan mukava paikka. ilmainen ruoka-ateria on muuttunut torstaipäiväksi (ei siis enää keskiviikkona). Rakennuksen toisessa päässä jaetaan leipäkasseja ennen ateriaa. Ateria alkaa n. klo 11.30. Olisi kiva, jos joku laittaisi tänne kiirastorstai- ja pääsiäisen ohjelman.

    • voiziizus

      Kuka tämmöiseen viitsii mennä.. Eikö seurakunta järjestä jumalanpalveluksen sunnuntaisin. Nämä on näitä hulluuden ilmentymiä. En suosittele kenellekään.

    • viisaspää

      Puhut asiaa... Nämä helvetin maailmanparantajat hilluu joka puolella jakamassa oppejaan. Luulevat olevansa parempia kun muut ihmiset.

    • kesällänyt

      Kyllä on katkeria kirjoittajia ja epäilen ette ole itse "sänkyänne hyvin petanneet". Nyt on toukokuu ja siirrytään kesäkuulle. Olisi kiva jos joku laittaisi tänne su päivän ohjelman tai muut muutokset kesäajalla, joskus käydään Laukaassa, jossa on hengelliset kokoukset. Korkeesti koulutettuja henkilöitä on ei hilluleita.

    • hengensanoma

      Nyt on jälleen syksy saapunut ja Ilosanoman syyskausi on alkanut kokousten merkeissä sunnuntaisin, huom! uusi aika! klo 10.00 - 12.00. Jarmon opetustunnit alkavat myös. Niiden ajankohta on arki-iltapäivisin. Niistä tulee ilmoitus myöhemmin. Ilosanoman ruoka-ateria jatkuu entiseen malliin eli torstaisin klo n. 11.30 -

    • edelliseentekstiin

      Muistinvirkistämiseksi, että Ilosanomakirkko eli Cafe Agape on edelleen Sammonkatu 5, siellä myös jaetaan leipäkasseja. Ja rukoillaan, rupatellaan ja lauletaan. Tuo ystäväsi tullessa! TERVETULOA!

    • Totuuslöytyy

      Kyllä olisi kirveellä töitä. Ihmiset menevät mokomaa hihhulointia ja jotain helvetin tekojeesusta kuuntelemaan ja uskotte mitä teille puhutaan. Tämä porukka on suuria huijareita sama jengi on Kankitiellä. Lopettaa tämmöiset pitäisi lain uhalla. Menkää kirkkoon jos haluatte totuuden mukaista seurakuntaohjelmaa. Ja jättäkää nämä päänsekoittajat.

    • Tottapuhut

      Asiaa.....

    • takaisinklo17.00

      Sunnuntain kokoukset ovat muuttuneet, että klo 10.00 alkaa on Jumalan palvelus, mua nukuttaa sunnuntaina aika pitkään, kun on lauantaina sauna, en jaksa nousta ylös. Miksi se sunnuntain klo 17.00- kokousaika muutettiin???

    • Anonyymi

      Cafe Agapen tiloissa töissä joku Raad hän heittää seksuaalista ja alatyylistä juttua. Menin tutustumaan paikkaan, mutta kohtasin seksuaalista ahdistelua sanallisessa muodossa. Luotto meni uskoviin💔

      • Anonyymi

        Noista ahdistelijoista pitää tehdä rikosilmoitus jos sellaisen kohteeksi joutuu, et luultavasti ole ainoa. Monet pelkää näitä ulkomaalaistaustaisia ahdistelijoita eivätkä uskalla ilmoitusta tehdä vaan jättävät toiste menemättä, niin samaa jatkavat jonkun toisen kohdalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noista ahdistelijoista pitää tehdä rikosilmoitus jos sellaisen kohteeksi joutuu, et luultavasti ole ainoa. Monet pelkää näitä ulkomaalaistaustaisia ahdistelijoita eivätkä uskalla ilmoitusta tehdä vaan jättävät toiste menemättä, niin samaa jatkavat jonkun toisen kohdalla.

        Onko saatu pihalle jo tuo ahdistelija tai vastaava.


    • Anonyymi

      Shalom, onko teillä vielä toimintaa? Siun. Irma Ahola

    • Anonyymi

      Cafe Agape toimii torilla entisessä kauppahallissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe