Kuntavaalit Varkaudessa 2012

Yllättynyt

Warkauden lehti uutisoi 16.6.2012.
" Demarit avasivat kuntavaalipelin "

Täytyy kyllä ihmetellä, miten demarit ovat saaneet jo näin aikaisessa vaiheessa noin paljon ehdokkaita. Ja jos ymmärsin oikein, on heillä vielä jonkun verran nimiä lisää listoilla. On lehden mukaan viitteitä jopa reilusta viidestäkymmenestä ehdokkaasta.
Yllättynyt olen tästä, koska Kristilliset, Kokoomus sekä Keskusta tekivät vaaliliiton viime vaalien jälkeen ja näin murskasivat Varkauden pitkäaikaisen "punaisen vallan". Olipa jopa paikallislehden etusivulla, kokoomuslainen kuntavaali-ääniharava, nyrkkiojossa julistamassa porvari mantraa.
No, se miten nyt näyttää käyneen, eli tämä liittouma on saanut siipeensä kristillisten sisäisten riitojen ja poliittisen ponnettomuuden myötä.

Odotan innolla, miten muut puolueet vastaavat tähän avaukseen. Toivon muiltakin puolueilta runsasta ehdokas - asettelua, koska tämähän takaa parhaiten Varkautelaisten mahdollisuuden valita heidän mielestään parhaat päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Nyt näyttää heikolta heidän kannaltaan.
Vertauskuvallisesti voin siteerata Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtajan lausuntoa lehdessä " Syksyyn asti on aikaa katsoa, ja nämä Espanjat ja Nokiat auttavat tässä meitä "

Aika järkyttävää. Eli Perussuomalaisten kampanja perustuu talousahdinkoon ja irtisanomisiin.

Peli on avattu ja kuten Warkauden lehden toimittaja toteaa : "Sosiaalidemokraatit ovat valmistautuneet Varkauden poliittisista ryhmistä parhaiten ensi syksyn kuntavaaleihin".
Mielenkiintoista ja yllättävää !

56

818

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ping.viini

      Perussuomalaisilla ei ole mitään annettavaa tavalliselle äänestäjälle. Juuri kuten ilmenee, he vetoavat johonkin Kreikkaan tai Espanjaan. Jopa Nokiaan. On sentään lapsellista puhua asiosta, joihin PerSsut ei pysty eikä halua vaikuttaa, vaaliaseena. Letkut irti! Se on PerSujen poliittinen ohjelma. Täytetty pingviini sopii paremmin, sanoisin minä. Varkauden persuthan ei pysty itse tuottamaan minkäänlaista ajatusta vaan kaikki on kopiota Pääpersun ja työmiehen iskulauseista.
      Varkaudessa ei ole tarvetta mihinkään protesteihin, vaan jatkettakoon jo hyvin alkanutta eheyttämistä ja työtä yhteisten tavotteiden mukaan. Ainoa ryhmä tällä hetkellä joka näyttää yhteistyökyvyttömältä ovat itsekeskeiset PerSut. Heistä on turha hakea yhteistyökykyä.
      Olkoon syksyn teema: Yhteistyökykyinen valtuusto! IKL ei ole nykypäivää.

      • itkeä vai nauraa?

        "Varkaudessa ei ole tarvetta mihinkään protesteihin, vaan jatkettakoon jo hyvin alkanutta eheyttämistä ja työtä yhteisten tavotteiden mukaan. "


        Akkutehdas, Karelian Kaviaari. Bua haha haa hahahaha hahaha ahahahaa haa haha hahah . Jatketaan vaan, mutta mistäs rahat? Bua hahaha ahaha aha aaha


      • sillisal
        itkeä vai nauraa? kirjoitti:

        "Varkaudessa ei ole tarvetta mihinkään protesteihin, vaan jatkettakoon jo hyvin alkanutta eheyttämistä ja työtä yhteisten tavotteiden mukaan. "


        Akkutehdas, Karelian Kaviaari. Bua haha haa hahahaha hahaha ahahahaa haa haha hahah . Jatketaan vaan, mutta mistäs rahat? Bua hahaha ahaha aha aaha

        Nii, unohtu se kaikkien hankkeiden äiti: Navitas Kehitys.

        Ha ahhaha bua haha ha aha hahaha ahaaa ahah. Joko siellä on 30 projektipäällikköä? Enää ei naurata kun rupes tarkemmin miettimään...


    • Sairasta

      WL. 16.6.12.Totta tosiaan! Jo on aikoihin eletty! Pekka Keto hakee Espanjasta ja Nokian työttömistä vaaliveturia Varkauden kunnallisvaaleihin! Eli tanssii työttömien pöydillä! Nyt taisi sattua ratatunkki vika kohtaan. Hävettää!

      • jalajalajallavei

        Etkö ymmärrä asioita, vai esitätkö vain tyhmää? Suomella on samanlainen tie kuin noilla eteläeuroopan mailla, jos jatketaan tätä tukemista. Ei englanti tai edes virokaan euromaana anna rahojaan sinne. Tuo on demarien ja kokoomuksen vika, katainen heiluttaa tahtipuikkoa ja urpilainen siinä vierellä hokee -jes, wii can.
        Nokia ei ole kenenkään vika, korkeintaan Elopin ja niiden jotka haluavat ajaa firman myyntikuntoon. Noita etelän vetelille jaettavie rahoja voisi käyttää nokian lopputilin saaneiden kouluttamiseen ja työllistymiseen.

        Sitä ei toinna tulla sanomaan, että on huonompi vaihtoehto olla tukematta noita maita, koska suomelle käy huonommin. Just joo. Kertokaa se myös näille muille maille jotka ei rahojaan lapioi muille. Suomessakin olisi käyttöä tälle rahalla, mutta ei kun annetaan karvaranteille jotta saavat jatkaa samaa menoaan.

        Minusta ei toinna sotkea euroopan velkakriisiä suomen kunnallisvaaleihin. Onneksi on muitakin kuin peku


      • mustamaalaajat hei

        Pekka selvästikkin herättää Varkautelaista vaalikarjaa huomioimaan demareiden valheet vaakuudet olivat sanahelinää.
        Pekka on ainoana valtuutettuna ollut aidosti huolissaan, niin vammaisista kuin muistakin kuntalaisista ja heidän lakisääteisistä palveluistaan.


    • Sairasta

      Taatusti ymmärrän. Ymmärrän myös niitä työttömiä jotka tämä Pärsu on uhraamassa politiikan alttariille. Nimenomaan pitäisi puhua Varkauden kunnallispolitiikasta. Lehtilausunto Pödyltä osoitti suurta typeryyttä. Tosin kertoi totuuden Persujen poliitiikasta. Noista tarpeettomista projekteista on kyllä päästävä eroon ja se ei onnistu jotain yhteistyökyvytöntä protestiliikettä äänestämällä. Kertoisitko mihinkohtaan karttaa Nokia sijoittuu. Onko se siinä työmaan vieressä?

      Keto kertoi odottavansa vaaliapua Espanjalta ja Nokialta.



      Etkö ymmärrä asioita, vai esitätkö vain tyhmää? Suomella on samanlainen tie kuin noilla eteläeuroopan mailla, jos jatketaan tätä tukemista.

    • Saastamoinenkin

      ehdokkaana Buaaaaahhhhhaaaaa!!!!! on yhtä viisas ku vasemman jalan saapas Buahhhhahahahahaaaaaööööhhöh!

      • haukku haavaa tee !

        sinä tekstistä päätellen helevetin fiksu?!
        huh huh, sairas olet !


    • Ping.Viini

      Jokaiselle ehdokkaalle on nostettava hattua! Puolueesta riippumatta. Näitä Buaaaaahhhhhaaaaita kyllä riittää. Valitettavasti.

    • Jope!

      Kylläpäs taas on haalineet kaikki vastaantulijat.Keulassa jatkuvasti lehtiin kirjoittava kun "VUALIT" lähestyy!Urpilaiskat..

      • hyvää veliii

        tä,kettee sinä hyvä veliii tarkoiiitaaat (mustalaisslangilla) koska sehän sinää hyvää velii oleeet !! :)


      • Ilmakupla
        hyvää veliii kirjoitti:

        tä,kettee sinä hyvä veliii tarkoiiitaaat (mustalaisslangilla) koska sehän sinää hyvää velii oleeet !! :)

        Huomaatteko, ei yhtään persulinkkiä. Pääpersu on Kajaanissa puhaltamassa torilla ilmapalloja. Saa palkinnoksi puristaa tuulimyllyn kättä. Kävin nimittäi Kajaanissa ja mies kehui siellä torilla olevansa johtavassa asemassa oleva varkautelainen kunnallispoliitikko.


    • ex demu

      http://www.youtube.com/watch?v=FI9qHASYvI4


      Hyppää vaikka suoraan n. 10min kohdalle. Niin se demarin takki viuhuu...


      Mitäs paikallisdemarit lupaavat? Lissee henkilöitä navitas kehitykseen, akku- ja sampitehtaan laajennukset?? Mitäh häh?

    • kuulin ystäviltäni

      Demarien vakuudettomuudet selvinevät tyhmemmällekin Varkautelaiselle ennen vaaleja. Siihen peku tähtää pelimies ja kova hermoinen tyyppi, ei ottanut IL:n uutisointiakaan pitkänäperjantaina milläskään, vaan teki tutkintapyynnön välittömästi, eli pisti muut työhön persujen puolesta.

      • Rajamäki Husu ja Tsu

      • Elop Pöty

        Pötykö korjaa Nokia tilanteen?


    • Rälläävät verovaroin

      Huomaatteko. Persu torso on palannut Kajaanista kotiin. Alkoi järjettömät linkit lentää.
      Persut ovat kuin vakuutuksen myyjät. Nekin kehuvat että vakuutus on hyvä kuollessasi. Jos joku yritys kaatuisi niin ei PötyPekalle mitään hyötyä olisi.
      Valitettava totuus on että PerSut ovat ryhtyneet ratsastamaan jopa kuolleilla.
      Muuten, tarpeettomat tutkintapyynnöt ovat PerSujen toimesta lisääntyneet valtavasti.
      Kansa maksaa, kuten Kajaanin juhlatkin.

      • bngjwp

        juuri näin tarpeettomat oikeudenkäynnit ovat lisääntyneet heidän toimestaan...


      • syksyllä nähdään
        bngjwp kirjoitti:

        juuri näin tarpeettomat oikeudenkäynnit ovat lisääntyneet heidän toimestaan...

        Kyllähän on yksi peku saanut palstan hyökkäämään persujen kimppuun vähän liian myöhään kuitenkin ;)


    • Dorxertre

      Kyllähän tunteet kuumenee kylällä kuin kylällä kun kunnallisvaalit lähestyy. Asioista jotka monet eivät liikuta monia pätkänä ja mitkä liikuttaa, niin ei kunnallispoliitikko pysty vaikuttamaan. Kuten siihen, että Applen insinöörit miljoona kertaa parempia ohjelmoimaan kuin Nokian. Se tuli esille kun puhelinten ohjelmat monimutkaistui. Siinä painimaan asioiden kanssa joiden ei pitäisi kuulua mitenkään kunnallispolitiikkaan.

      • Manolito Perses

        Enkä usko että sairaseläkeläinen rautatieläinen pääsee vaikuttamaan Espanjan talouteen. Sanovat suuruudenhulluksi jos niin kuvittelee.


      • Kunnallispolitiikka

    • fgghrdstjsdjs

      Tässä ei ole huomioitu vesilaitoksen silmänkääntötemppua.
      Lisäksi olisi huomioitava valtaisat takausvelat ja kohta lankeavat
      "yrityskuplat" lopettavat yritykset.

      • Tasetta

        Voisitko paikantaa noita takausvelkoja. Velka ja velan takaus ovat vähän eri.Tänään taas päätetään 800 000 € takauksesta Wartalokodeille. Onko järkevää kun kaupungissa on yksityisrahotteisia asuntoja pilvin pimein.


      • Manolito Perses

        Voitko kertoa tarkemmin kuinka vesilaitoksen pitäisi näkyä tuossa tilastossa? Kuten on useaan otteeseen pyydetty, voisitko laittaa summan niistä takausveloista. Samaten listan niistä yrityskuplista. Saattaa olla jopa itse yritykset kiitollisia tiedoistasi. Olisi kiva mennä vaaleihin jos olisi muuta tietoa kuin kielikuvien luomat arviot. Esim." Kohta lankeavat yrityskuplat" " valtaisat takausvelat" Onko ne kuvat samaa luokkaa " Espanja ja Nokia kaatuvat syliimme" Tarkoitan Nokialla yritystä, en paikkakuntaa.


    • timolasta

      Ihan totuuttahan nuo eivät kerro. Varsinkin isoilla kaupungeilla on paljon velkaa niiden omistamien liikelaitosten kautta, mutta ne ovat puhtaasti investointivelkaa ja rahoitetaan liiketoiminnalla. Eli useimmiten kuntalaisilta kerättävillä maksuilla. Velan määrä ei sinällään ole kuntataloudessa ratkaiseva, vaan sen velan hoitokyky.

      • äåp'

        olet oikeassa asuntoja riittää aivan hyvin vapailta markkinoilta ja ovat vielä halvempia kuin kaupunkin vuokra-asunnot....järki käteen päättäjät


    • Maukka!

      Kylläpä taas demarit lupailee maat ja mannut,mutta ei kotimaasta vaan "TAKUUMAISTA".Kun rahatkin on jo siellä!

    • Yksi kuutesosa

      Just, takuumaat kuten Nokia ja Työmaa. Niihin suunnistetaan merikortilla. Kunnallisvaaliehdokkaat asetetaan vaan noiden maiden kansalaisista. Maukka kauan maltoit ola menemättä mielikuvitukseen. Tai sanoisko PerSujen eeppokseen. Gulliverin matkat. Jos nyt kuitenkin pysyttäis Varkaudessa.

    • yksikin savu sammuu

      ei varkaus erillinen saareke ole yhtä lailla meitä koskee valtionosuuksien väheneminen ja muuttotappio veromenetyksineen. Kun demarit aikoinaan Kalliomäen toimesta myi Enson Storalle tilanne on nyt tämä.

    • sus siunatkoon Rami
    • Ei kiitos Jyrki!

      Kokoomuksen Haapala aloitti jo oman kampanjansa tyhmällä kirjoituksella vahvoista naisista! Niitähän olikin jo eduskuntavaalien aikaan....ei vaan äijällä enää ole mitään annettavaa! Paitsi typerä venehirvitys Jurgenin kanssa!

    • Kasvava joukko
      • hienoa yhteistyötä

        ton mitä katsoin niin Suhonen puhui asiaa. Paanasen kanssa olivat samoilla linjoilla ? Ja tässähän se kuului että Navitas Kehitys lakkautettava,hyvä että kantti riittää. Miksi Pekka ei ollut samaa mieltä, onneksi Paananen ymmärti yskän!


      • pasi puhui asiaa

        Katsoin valtuuston kokouksen.HYVÄ PERSUT!!!! Peku aina hyvä. Vapise kokoomus-häviä Kuopioon Haapala!


      • Kajaani 12

      • paanis pekun linjoil
        hienoa yhteistyötä kirjoitti:

        ton mitä katsoin niin Suhonen puhui asiaa. Paanasen kanssa olivat samoilla linjoilla ? Ja tässähän se kuului että Navitas Kehitys lakkautettava,hyvä että kantti riittää. Miksi Pekka ei ollut samaa mieltä, onneksi Paananen ymmärti yskän!

        tosiasiassa peku oli lopettamassa jo 2011 talousarviokokouksessa NK:n toimintaa, mutta paanis sai puhuttua yhteistyöhön demareiden kanssa jotka pettivät täysin ;)


      • Että ihan lopettanut
        paanis pekun linjoil kirjoitti:

        tosiasiassa peku oli lopettamassa jo 2011 talousarviokokouksessa NK:n toimintaa, mutta paanis sai puhuttua yhteistyöhön demareiden kanssa jotka pettivät täysin ;)

        Just joo, nyt on kyllä taas älykkö liikkeellä.


    • Lintupönttö

      Täytyy sanoa: Neljä vuotta tyhjän panttina.

      • pönttököö

        ei paanis oo lintupönttö?hyvä tyyppi mä oon jutskannu sen kaa!
        ei saa haukkua nii
        mikäs ite oot,pelle!


    • öööööööpppppppöööö

      tarkoitin TS

      • jnonoo

        ahaa,no enpä olis susta sitä kyllä uskonu,kaveri on ollu kuitenkin aika aktiivinen ,monessa mukana ja torilla puheissa arvostaavat ketkä olleet tään kanssa tekemisissä!
        nyt kyllä provoa oli "tyhjän panttina" ho ho,katoppa vaikka aloitteita ja esityksiä mitä on tehny!


      • ööööööööööppppppöööö

        (TS=Tahtoo Suuremman) linnunpöntön. Voi kutsua vaikka vieraita.


      • uusi persu 16.06 ast

      • jyrki kairaa reikää

      • biisi unohtui ;)

    • Tötteröinen.

      Ja taas viisaat valtuutetut keskustelee.Asiat pitää selvittä kokouksessa eikä täällä.On se kumma tämä "Työväenpuolue".

    • vellu-ponteva

      hei varkautelaiset herätkää jo täällä on perseeleen terveys palvelut tehtaalta lomautettu ihmisiä vieläkö te uskotte sdb -rajamäki jengiin eikö tää ole jo nähty mitä ne on saanut aikaa

    • kiitos Kedolle siitä
    • Hintahuoleton

      Hei, demarit demarit demarit, demareiden ylivaltaa! Punainen Varkaus?

      Navitas Kehitys, Teollisuuskylä, ai kuinka puljut porskuttaakaan ja mikään ei mihinkään muutu eli meno pysyy samanlaisena. Varkautelaiset veronmaksajat herätys, ette halua muutosta? No, kunnallisvero kylllä nousee, siinä sitä muutosta on!

      Käppärin päiväkoti kiinni vaan. Harjoitusjäähalli, mitä sillä tekee? Kaupungintalon voisi laittaa kiinni, lappu luukulle. Varkauden luukulle lappu? Sillä nyt alkoi lopullinen alamäki. Kauan ei mene kun Varkauden väkiluku putoaa alle kahdenkymmenen tuhannen, sitten onkin hätä kädessä ja liittolaisia on löydettävä!!!

      Lupsakkaa Joulun odotusta varkautelaisille täältä Lepuskin rauhasta :o))

      • Poro porvari

        Otahan aamulääkkeet ja sitten sossuun.


    • että se siitä
    • höpsyt

      Niin siinä kävi että uhoominen ja touhotus oli aivan turhaa. Ei sillä taida saada mitään muuta aikaan kuin munata itsensä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe