Varokaa Aktian huijauksia

toinen pankki

Minulle pakkomyytiin jokin eläkevakuutus juttu lainanoton yhteydessä. Oli pakko pistää nimi paperiin tai lainaa ei saanut. Kerrottiin vaan, että sitten kun olet eläkkeellä saat joka kuukausi jotain takasin. Ei kerrottu yhtään mitään miten käy jos sen haluaa lopettaa. Nyt on sitten tilanne missä haluaisin lopettaa mutta eipä onnistu ihan heti. Pitää kuolla, jäädä työttömäksi tai ottaa avioero. Ja kysymys on vain muutamasta tonnista!!!!

Älkää missään nimessä menkö Aktiaan. Tekevät vastaavia juttuja muissakin asioissa !!!

22

2716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pankkineiti pk

      Kenen vika se nyt sitten on, että menit laittamaan nimesi johonkin, mitä et ymmärtänyt. Olisit voinut varmaan kysyä lisäkysymyksiä. Ja kysyä toisestakin pankista, josko olisi pelkän lainan saanut.

      Eläkevakuutuksesta ei tosiaan saa rahojaan ulos ilman noita mainitsemiasi syitä, mutta säästämisenhän voi lopettaa ja sen varmaan jo teitkin.

    • toinen pankki

      Oli pakko laittaa nimi paperiin ja se siitä. Yritin kysellä ehdoista mutta ei niitä kuulemma tarvitse lukea. Näin sanottiin ja niin tehtiin. Toisessa pankissa kyllä on kerrottu aina kaikki ehdot jne.

      Aktia on tosi paska paikka !!!

      Kiertäkää kaukaa se laitos !!!1

      • joe89

        Hölö, hölö pakko. Vapaaehtoisesti kirjoitit nimesi.


    • nyt tyytyväinen

      Meille kävi myös samoin mutta vähän toisen asian tiimoilta. Ei Aktiaan voi luottaa missään vaiheessa. Vaihda äkkiä pankkia. Aktiaa ei voi suositella kenellekkään.

      Hyi helvetti koko Aktiaa.

    • tyytyväinen

      Kävin nyt lopettamassa kaikki Aktiasta. Kiitos vinkistä. Sain myös toisesta pankista paljon edullisemman lainankin.

      Kiitos vinkistä :)

    • Vierestä seurannut

      Ei kannata käyttää Aktia-pankkia eikä kiinteistövälitystä. Huijaavat vain ja vievät rahanne.
      Tiedän tapauksen, jossa kiinteistövälittäjä myi asunnon alihintaan tuttavalleen ja nämä pitivät taloa pari kuukautta, tekivät pienen pintaremontin. Sitten asunto myytiin puolet isommalla summalla ja kiintesitövälittäjä sai vielä ylimääräisen verottoman palkkion.

      • Kukimus

        Nyt on tullu tää uusi välityspalkkiovertailu, josta löytyy kaikki kaupungin välittäjät ja niiden alvilliset hinnat. Tosi jees eli ite käytin ja toimi !

        http://www.asuntojenmyynti.fi/Kiinteistönvälitys.php


      • 6+1
        Kukimus kirjoitti:

        Nyt on tullu tää uusi välityspalkkiovertailu, josta löytyy kaikki kaupungin välittäjät ja niiden alvilliset hinnat. Tosi jees eli ite käytin ja toimi !

        http://www.asuntojenmyynti.fi/Kiinteistönvälitys.php

        Palvelu kysyy yksityiskohtaisia tietoja ja vaatii hyväksymään käyttöehdot. Käyttöehdoissa sanotaan mm. "Palveluntarjoajalla on myös oikeus käyttää Asiakkaan luovuttamia yhteystietoja lain mahdollistamin tavoin itse sekä luovuttaa tai myydä niitä eteenpäin kolmansille osapuolille."


    • vapaa paska pankista

      Lopetin myös tänään Aktiasta kaikki jutut, tosi vittumaista ja tylyä palvelua.
      Mitä se niille kuuluu mihin pankkiin vaihdan. Olisi pitänyt tehdä jo aikaisemmin.

    • pois ja lujaa

      Kaikki perheen asiointi lopetettu tänään Aktiasta ja hyvä niin. Aikamoista kohtelua ja utelua koko homma. Mitä se niille kuuluu jos vaihtaa parempaan pankkiin.

    • Aktia on hyvä

      Siirsin Aktiaan omat asioinnit noin vuosi sitten koska sain sieltä tosi hyviä neuvoja jotka ymmärsin täysin ja hintakin oli paras. Tuntuu ainakin siltä että ne oikeesti välittää musta. Vanhassa pankissa en koskaan saanutt kiinni ketään ja varsinkaan yhteyshenkilöä joka olisi kiinnostunu mun asiosta.

    • TereTere...

      Minä en ottanut Aktia vakuutuksia ja minulle ei naisvirkailija enää päivää sanonut ja mies, joka myi vakuutuksia ei lainaa antanut vaikka vakuuksia olisi ollut varmasti ainakin kolminkertaisesti. Ennen niin hyvä pankki on todella inhottava, kun yksi lainoja myöntävä päällikkö on vaihtunut ja on todella tympeä, epäinhimillinen ja rahanahne. Provisiot olisi tietysti saanut. Pas...maista sanoisin. NykySuomessa on todella tyyppejä, joita voi täydellä syyllä inhota.
      Kateudestakin suomalaisia syytetään, mutta onko se kateutta jos joku ryöstää esim. pankin? Vastaavaa politiikkaa moni mafian lailla käyttää, varsinkin ns. "monopoli"yhtiöissä, joilla ei ole kilpailua.
      Onko vanhus katea, jos hänen eläkkeensä ei riitä. Joku taas valittaa ettei muutaman tuhannen eläke riitä! ONKO SUOMI SAIRAS? Merkkejä on nähty ilmassa, kun esim. lapsia jo murhataan, jopa vanhemmat. Eikä nämä rahanahneet herää, kun oma napa on rasvassa! Isotuloiset eivät ymmärrä millä pienituloinen esim. tulee toimeen muutamalla satasella...ja vähättelee esim. siivoustöitä, kun niistä ei mitään tienaa. Sietäisi mennä kokeilemaan, niin ymmärtäisi elämästä ja työstä jotain, jota ei ole koskaan tarvinnut tehdä. Kansanedustajissakin on valittuna mielestäni todella epäpäteviä, esim. x-urheilijoita ja laulajia. Mitä he ymmärtävät politiikasta, kun eivät ole ns. varsinaisessa työelämässä monikaan päivääkään tuskin ole olleet.

    • En suosittele

      Suosittelen käyttämään muita pankkeja. Aktian Tikkurilan konttori Vantaalla on todella tympeä palvelultaan. Eivät sano edes päivää pitkäaikaisille asiakkaille. Henkilökunta on vaihtunut ja kylmäkiskoinen palvelu on luotaan työntävää. Ikävä todeta, ennen oli toisin.

    • terve järki

      Ruotsinkielisille tarkoitettu pankki. Miksi menette asioimaan sinne?

    • hmmmm...

      Noiden ns. sijoitussidonnaisten "vakuutussäästöjen" myynti on kyllä mainio tapa saada rahat talletussuojan ulkopuolelle. Siinä ei pankkia paina yhtään, jos sinne häviää vaikka koko työuran ajan kerätyt säästöt vanhukselta.

      Miksi noita edes saa myydä vakuutus nimellä, koska eihän se ole vakuutus, jos saat pelätä sen pääoman puolesta. EU:n pitäisi puuttua vakuutus sanan käyttöön tuotteissa.

      Eikä tuo muuten ole edes oikea eläke, joten eläke sanan käyttöä pitäisi myöskin säännellä markkinoinnissa. Mitä se sellainen on, sitten kun alat nostamaan eläkesäästöäsi, maksat 30% koko summasta pois, etkä pelkästään vain voitoista, kuten voisi luulla. Ja maksat silti vaikka olisit miten tappiolla tahansa.

      • Jotain on tehtävä

        Asiaa kirjoitat. Ihme, ettei saada pankkien toimitaa kuriin.

        Kävin Aktiassa jonkun aikaa sitten keskustelemassa ja tuli sellainen kuva, että heidän "säästövaakutuksensa" on vähän pakko ostaa, muuten päivittäispalvelut maksavat aika paljon. Osakesijoituksia ei lasketa hyväksi päästäkseen parempaan "asiakastasoon", vaan on nimenomaan ostettava heidän "sijoitusvakuutuksensa". Muillakin pankeilla on omat ongelmansa, Nordean konttoreissa ei saa palvelua. Odotteluajat ovat aivan kohtuuttoman pitkiä ja viesti on, että "kaikki voidaan hoitaa nettipankissa".


    • Lopetetaan tilit

      Aktiassa vanha tätini ei saanut valita kuka myy hänen talonsa. Hänet ohjattiin pankista tietyn kiinteistönvälittäjän luokse. Itse hän olisi halunnut toisen välittäjän.

      • Olisko erehdys

        Kuka muuten myy pankin kautta asuntoaan? Kyllä ne on itsevalitut asunnon välittäjä jobbarit mitkä homman hoitaa. Osalla pankkeja on asuntomyyntikin yhteen ympättynä.


    • Vaihtoonmeni

      Kokemuksia Turun aktian toiminnasta. Vakuutustarjouksia ei koskaan toimitettu perille. Aikaa minulta meni käynnillä kuitenkin kaksi tuntia. Kiinteistövälityksen välittäjistä kokemusta kahdesta. Aivan ala-arvoista touhua. Tarjouksia pyydetään sähköpostilla, eikä edes vastata niihin. Eivät hoida hommiaan, ylimielisiä. Pankin toiminnasta ei myöskään mitään hyvää sanottavaa. Näin täällä Turussa!

      • Anonyymi

        Aktia on huonoin pankki. Ylivoimaisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aktia on huonoin pankki. Ylivoimaisesti.

        Ei se voi olla, kun tämän palstan mukaan vähän jokainen muukin pankki on se huonoin pankki :D


    • Anonyymi

      Tuomioistuimen kautta jos meinaa saada hyvin hoidetuista rahastoista sovitut tuotot nostettua, ei näy edes tiedot niistä verkkopankissa, näin tomitaan säästövakuutuksen osalta Aktiassa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1418
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1165
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1164
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1063
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe