Brendell Finland

Myyjäksi?

Osaako joku kertoa kyseisestä firmasta ja sen myymistä tuotteista jotain?

Olen hakeutumassa myyntialalle ja mietin, että olisiko tuo hyvä vaihtoehto?

http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang=fi&jobID=8012546&index=0&anchor=8012546

30

3569

    Vastaukset

    • Tuosta
    • Ihmeissäni olen

      Eipä kovin kummoista tulosta näytä tekevän tuo yhtiö.

    • En hakisi

      Työnhaussa tärkeintä on ottaa selvää työtä tarjoavasta.

      Toki palkka ym.on tärkeä.Tässä yhtälössä varmasti provikka ja ehkä pienellä pohjalla kuten suurimassa osassa myyntihommia eli hyvä jos osaat homman.

      Kuten aiemmin viitattiin on yhtiön tulos ainakin huono.

      En lähtisi..ajat on niin epävarmat että kun tarjolla on vakaampiakin vaihtoehtoja tarttuisin niihin:)

      Vain minun mielipide!

      • olet vajaa

        "Kuten aiemmin viitattiin on yhtiön tulos ainakin huono."


      • mitäsitten
        olet vajaa kirjoitti:

        "Kuten aiemmin viitattiin on yhtiön tulos ainakin huono."

        yhtiöhän on voittoa tekevä yhtiö?


    • Hämmentävä ero?
    • :)

      Itse olen kyseisessä paikassa pyörähtänyt ja minusta ei hommaan ollut.

      Samassa omistuksessa useampi yhtiö ja jos ainut firma millä on puhtaat luottotiedot, tekee tuollaista tulosta, niin ei tuo nyt kauhealta menestystarinalta vaikuta.

      Paljon kuitenkin myös kivan oloisia ihmisiä ja varmaankin yhtiö siinä missä muutkin. Yhtiöiden johdon syytä kai nuo ongelmat on?

      Myyntialalla, niin kuin muillakin aloilla, taitaa olla muillakin vaikeat ajat ja konkursseja satelee paljon:/ Tosin toisten epäonni on toisten onni, viitaten "kilpailijan" tietoihin. Taitaa tässä tapauksessa olla vain muiden kuin otsikossa mainitun yhtiön onni..

      Jokainen päättäköön itse ja netistähän saa nykyään kaiken tarvitsemansa tietoonsa, jos haluaa. Eihän yhtiöiden johtoporras koskaan ongelmista puhu, varsinkaan myyntihommissa, kun pitää luoda loistelias kuva, ettei vain katoa myynti-into:)

      Vastuu realismista on siis työntekijöillä.

      Voinen kuitenkin onnitella uudesta työpaikasta, jos vaan päätät hakea! Kaikki saa käytännössä paikan myyntihommissa, myös minä, vaikka en sitten hommaa osannutkaan:)

      Se nyt oli itsestä kiinni, ei firman tai firmojen tuloksesta.

    • Turha

      Turha firma ja turhat tuotteet.

    • Apua?

      Osaisiko joku kertoa ihan konkreettisia faktoja yrityksestä? Hakevat Tampereen alueelle edustajaa ja tarvitsisin tietoa, ennen kuin haen paikkaa.

    • juupaseipäshmmm

      Minä myös olisin kiinnostunut kuulemaan...

    • Noniin
    • milou2

      Kovaa duunia varmaan joutuu tekemään kuten kaikissa toimistotarvike yrityksissä. Miksi ei koittaisi

    • myyty

      aivan! kannattaa ainain koittaa!

      • hölmöläinen

        Ihmettelemme ko.yrityksen tapaa myydä asiakkaalle jolla ei ole mitään tietoa yrityksen tuotteista ja pakkausten määristä. Mielestäni ammattitaitoisen myyjän tulee neuvoa ja opastaa ostajaa/asiakasta minkalaisista määristä on kyse esim. 1 pakkaus. Osa on yksittäinpakattu ja osassa on laatikko jossa on neljä pienempää laatikkoa joissa kaikissa 6-8 tuotetta. Me ainakin pärjäämme tällä yhdellä tilauksella seuraavat 10-15 vuotta. Tietämättömiä kun olimme. Ammattietiikasta ei ollut mitään tietoa myyntitapahtumassa. Kaksi naista höpöttömässä kummallakin puolen ja toinen kirjaa tialauslappuun valtavia määriä heti kun asiakas jostain tuotteesta vähänkin kiinnostunut. Tilauksen loppusummaa ei tuotu missään vaiheessa esille vaikka sitä kysyimme useaan kertaan. Heti jompi kumpi naisista alkoi höpöttään jotain muuta ettei tarvinnut vastata. Jotenkin varotuskellot alko jossain vaiheessa kilkattaan kun huomasin kuinka naiset vilkuilivat toisiaan(siis myyjät) huomasivat tietämättömän asiakkaan ja vinkasivat että tehdäämpä tässä nyt kunnon tili. Ei tule toista kertaa onnistumaan. Minulla oneksi oli varaa taloudellisesti, mutta tulee mieleen joku sellainen toinen tietämätön(tai vähän turhan kiltti) ettei viitsi alkaa voimakkaasti tivamaan, joka olii suoraan sanottuna kusessa kun tulee laastareita 10-20 vuodeksi kerralla. Ei haaveita vaan paljon, niin saadaan kulutettua pos. Enää ei kyllä osteta, sanomalehteen kääritään seuraavat haavat ja palovammat.


    • pettynyt5

      Olen hyvin pettynyt kyseiseen yritykseen!!!! Aluemyyjä myi pienelle yritykselle haavasiteitä sellaisen määrän mikä olisi varmasti jollekkin tehtaalle ollut passeli!!! Kun otin yhteyttä aluemyyjään niin hän ilmoitti että asialle ei voi enään mitään koska sopimus on tehty ja kyllä hänen mielestä ostaja ymmärsi aivan täysin millaisen määrän hän myi!!!! Olen nyt laittanut yhtiölle sähköpostia ja toivon että asia saadaan kuntoon. Aluemyyjä oli todella epäammattimainen myydessään pieneen yritykseen 240 kpl haavasiteitä, ja hän ei ota asiaaan mitään vastuuta. EN TULE IKINÄ SUOSITTELEMAAN KYSEISEN YRITYKSEN TUOTTEITA ja toivon että jos joku hakeutuu yritykseen töihin niin myydessään tuotteita ottaa huomioon yrityksen koon!!!

    • Huijaustekniikka

      Täyttä asiakkaan huijausta ko. firman myyntitekniikka...Kenellä riittää pokka huijata ihmisiä? provikka palkkako?
      Myyjiä yleensä pölähtää 2kpl paikalle..alakaa "miellyttävä" imelä ympäripuhuminen..yleensä ensikertalainen haksahtaa tähän ansaan. kuten kävi meidän firmassa..nuoren tuuraaja tytön puhuivat ympäri.
      Ottakaapa huomioojn,että kun näitten huijareitten kans teette kauppaa,niin kaupan peruminen ei sitten onnistu millään! Sieltä saatta posahtaa muutaman tonnin lasku..tilausvahvistuksessa kun ei ole hintoja laskettu yhteen..annetaan ymmärtää että kpl hinnat ovat lopullinen hinta.. sitten kun erä onkin esim 60kpl tukkupakkaus..a 25€ eipä naurata yrittäjää!

      Samat tuotteet saa noin 3x halvemmalla netin kautta.

    • fdklgmjdfklsg

      Hakee taas edustajaa kun pitkäaikainen työntekijä siirtyy toisiin tehtäviin :) älkää hakeko. Työnantaja vastuun tämä firma on kokonaan siirtänyt työntekijälle eli edustajalle joka työskentelee tulospalkalla pelkästään.

    • 10000e

      Brendell ja Brinex velkaa verottajalle yli 10 000 euroa, ytj.fi

    • ExBrendell

      Älä missään nimessä hae aina sama virsi kun haetaan, laitampa alle niin ei kukaan valita lähteestä.
      Lainaus kun Brendell hakee edustajaa, ja huom aina haetaan vanhan pitkäaikaisen työntekijän tilalle, ja muka asiakas pohja valmiina, asiakkaita sairaalat ja terveyskeskukset HAHAHAH sairaala ei todellakaan osta mitään höpöhöpö tuotteita

      "Pitkäaikaisen ( työhön haetaan aina noin 6kk välein uutta edustajaa) edustajamme siirryttyä toisiin tehtäviin, haemme hänen tilalleen Pohjanmaan alueelle ensiaputarvikeosastollemme, mukavaan ja rentoon tiimiimme hyvää tyyppiä ja tulevaisuuden huippuosaajaa, jossa on potentiaalia kasvaa ja kehittyä yrityksessämme monipuoliseksi myyntialan ammattilaiseksi. Asiakkaitamme ovat niin tuotantolaitokset kuin erilaisia palveluja tuottavat ja markkinoivat yritykset ympäri Suomen. Palvelemme myös monia julkisia organisaatioita ja yhteisöjä, kuten, sairaaloita, terveysasemia, kuntia ja kaupunkeja."

      Brendell voisi ottaa oppia ja lopettaa valehtelun! Onneksi löytyi uusi oikea työpaikka oikeiden haavanhoitotuotteiden parissa. Km korvaukset :))

    • kaikkionpilalla

      kaikki on pilalla

      • fgsdgdsf

        mikä kaikki pilalla, vähän tarkemmin?


    • PekkaPeepää

      En suosittele Brendelliä työpaikkana. Vaihtuvuus on suurta työntekijöiden keskuudessa, aina uudet naamat yrityksen virkistyspäivillä. Tuotteita myydään tarkoituksella hämäävästi sekottaen myyntimäärät, pakkauskoot ja myyntierät eikä johdolla ollut tämän kanssa mitään ongelmaa, päinvastoin. Myöskin asiakassuhteen hoito ontui, myytiin isoja määriä hämäävästi joillekkin ja kun asiakas halusi palauttaa, niin no-can-do koska hygieniatuotteilla ei samanlaista palautusoikeutta ja koska B2B-kauppaa, niin kuluttajasuojalainsäädäntö ei päde samalla tavalla. Eli kun olet ostanut niin sittenhän olet.

      Asiakkaita on valmiina muutamia kun aloitat, mutta käytännössä työ on ovelta ovelle menemistä ja tuotteisen tyrkyttämistä. Myyntityyli ei ole rehellinen. Itselleni palkanmaksussa oli viiveitä. KM korvausten kanssa pitää olla tarkkana, ne eivät aikanaan saaneet ylittää pientä bruttopalkaa vaikka kilometrejä tuli aivan pirusti. Tuotteiden laatu on ihan ok, ja joissain hyviä / erinomaisia, mutta en itse tuohon lähtisi enää.

      Nämä siis omasta kokemukseta muutaman vuoden takaa. En menisi enää palvelukseen todellakaan. Yrityksen liikevaihto on laskenut voimakkasti, ja yritystä on rahoitettu paljon velkavivulla (Omavaraisuusaste -52%), lähde: Suomen Asiakastieto Oy.

    • Jjjjjjggghjjkkkk

      Taas hakee pitkäaikaisen myyjän tilalle savvooon...

    • 11plus2

      Huijarifirman edustajat liikkeellä nyt Pohjois-Suomessa. Varokaa. Laskuun ei merkitä loppusummaa, ettei asiakas huomaisi määrää minkä on tilannut.

    • exbrendeliläinen
    • Ehulghjjsh

      Palkkoja ei makseta, porukka ottaa loparit ja hakee rahat palkkaturvasta. Surkea työpaikka. Kohta sinne ei jää ketään.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe