Haluan naisen joka pakottaa minut nuolemaan pilluaan

Tuhma Nuolijatar

Olisi ihanaa löytää nainen joka pakottaa nuolemaan pimppiään ja työntää väkisin pääni haarojensa väliin ja sanoo nuole ! Toivottavasti näinkin ihania naisia löytyy maapallolta!

67

7996

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -M

      Kyllä niitäkin naisia löytyy, mutta kaikki eivät vaan kehtaa "pakottaa" ;))

    • Lurps

      Täällä ainakin yksi sellainen. Olen joskus painanut mieheni pään jalkojeni väliin ja komentanut: nuole. Ihmeesti se on totellut:) Kyllä varmasti löytyy tällaisia naisia ihan täältä Suomesta. Sama homma toisinkinpäin kyllä onnistuu.

    • täälllä ois yks sellane!

      • Moiooaisi

        Tarviin sua


      • Anonyymi

        Horny 69.....Tuu tänne ja istu mun naamalle


    • Tuhma nuolijatar

      Miten saisin suhun horny 69 yhteyden msn tai sähköposti esim? Voitas jutkailla lisää! Ai,että mä haluan,että minut pakotetaan nuolemaan!

    • tuyge

      Vaimoni kyllä osaa sen pakottamis homman.Jos ei nuole kunnolla pillua,niin ei saa pannakkaan.Olis kyllä kiva joskus saada myös itse suuhoitoa.Nykyajan naiset vain osaa vaatia.

      • solmunen

        Kuin minun suullani!

        Tuossa vaiheessa olen perusteellisesti köytettynä ja avuttomana.
        Lievemmässä versiossa olen polvillani vuoteen vieressä kädet sidottuina selän taakse, ylävartalo osittain vuoteella ja kaulalieka kiinnitettynä sänkytolppaan siten, että vaimoni pääsee työntämään haarovälinsä kasvoilleni haluamallaan tiukkuudella.

        Meni niin tai näin niin pano ei ole taattu vaan välillä hän vapauttaa ranteenimutta ei kyynäsvarsiani joten ulotun siittimeeni ja pakottaa minut runkkaamaan käyttäen tarpeelliseksi katsomansa määrän raippaa tai paistinlastaa.

        Suikkaria en saa ja syyksi vaimoni väittää hiivatulehduksen vaaran.
        Ei ole mikään nykyajan nainen vaan täyttää maaliskuusssa 69v.


    • hajumahtava

      kerran yx nainen pakotti, mut nuolemaan, mut kesken jäi oli kai oolu viikon pesemätä se pimsa...

    • Namia64

      Voi, kumpa naiset "pakottas" useimmin nuoleen pilluaan.
      Niillä on valta. Miksei ne käytä sitä.
      Vaikka mies olis kuinka väsynyt ja eikä ole kiinnostustasta seksiin.
      Niin kyllä siinä väsy unohtuu ja kulli herää.

    • Kiimapillu

      Se on parasta,miehen kieli mun pillussa,sitä ei voita mikään

    • nuolu

      olen 58v mies etsin naista joka pakotta nuolemaan pillua asun vaasa txt 0449460176

    • uuuhh

      Olis ihanaa jos sais istua miehen naamalle ja käskee nuolee<3

      • No ota minuun yhteyttä, oon aika lähellä jyväskylää ja voin ajaa vähän pidemmällekin. Minut saisit laittaa hameesi alle ja istua pitkään, nuolettaa joka kolon ja nuuskituttaa tuoksujasi...
        Ahhh, ois ihana olla aivan avuttomana sun allasi. pitkään, kuunnella kun huohotat nautinnosta ja istut koko painolla naamalleni kun nautinto tekee reisistäsi vapisevaa hyytelöä....


      • Hameenalle_2
        Hameenalle kirjoitti:

        No ota minuun yhteyttä, oon aika lähellä jyväskylää ja voin ajaa vähän pidemmällekin. Minut saisit laittaa hameesi alle ja istua pitkään, nuolettaa joka kolon ja nuuskituttaa tuoksujasi...
        Ahhh, ois ihana olla aivan avuttomana sun allasi. pitkään, kuunnella kun huohotat nautinnosta ja istut koko painolla naamalleni kun nautinto tekee reisistäsi vapisevaa hyytelöä....

        Mun posti on hameenalle ja suomi24 posti


      • No mutta mistäs sinä nuolisin ilolla


      • Anonyymi

        Mikä estää, ei kun toimeksi vaa. Mulla tuli tässä mieleen sellainen kamalan raaka fantsu et tusina tyttöjä 12 - 14v. hoitaa lapsiporno tuottajan ja toimittajan .ru, ja motivoi korkeajännite iskulla kulkusiin pari kertaa hommaan. Tytöt imettää jokainen pimppiään vuorollaan ja pissaa tiiviisti suoraan pedon suuhun ja nieluun samalla kertaa smothering metodilla, vastaa ehkä parhaiten blowjob ejakulaatiota tytön suuhun. Ja finaalia kohti megastraboilla anaaliin ilman voiteita ja deepthroat omia aikojaan ja tahtiin puolen vaihtoineen anaalista blowjobiin, kunnes jokainen on auttaneet pedoja. Sitten finaaliin vehkeet nipsnaps turhina punnuksina. Ehkä siitä parin tunnin opettavainen video ja video nettiin pedosaiteille. Niin, miks mun piti eksyä netin pimeille syövereille, joskus vaan törmää negatiivisiin asioihin ja niistä seuraa negatiivisia tuntemuksia ja siitä miten sellaiset asiat olisi parasta hoitaa positiiviseen tulokseen.


      • Anonyymi

        Ei kai sun tarvi enää käskeä nuoleen, kun oot jo istunut herrasi naamalle 😋


      • Anonyymi

        Tuu komentaan ja käskeen


      • Anonyymi

        Uuuh tule istumaan, odotan sua


    • No ottakaa minuun yhteyttä, oon aika lähellä jyväskylää ja voin ajaa vähän pidemmällekin. Minut saisit laittaa hameesi alle ja istua pitkään, nuolettaa joka kolon ja nuuskituttaa tuoksujasi...
      Ahhh, ois ihana olla aivan avuttomana sun allasi. pitkään, kuunnella kun huohotat nautinnosta ja istut koko painolla naamalleni kun nautinto tekee reisistäsi vapisevaa hyytelöä....

    • aaemajavatta

      Hei ! Jos Tampereen suunnassa matkustat olisin valmis. Tosin olen jo yli 50 mut ok.

    • stupidgirl

      Onhan niitä. Ihanampaa tunnetta ei oo ku miehen kuuma kieli pillussa. ;)
      Sen jälkee vielä istahtaa kovan kyrvän päälle ja ottaa kunnon kyydit.

      • Et ole kyllä yhtään nimimerkkisi mukainen vaan päinvastoi oikein älykäs tyttö! :)


    • jkkk

      Eräs nuori tyttö ei päästänyt nuolemaan ei saanut edes vilkaista pillua vaan piti touhuta käsikopelolla

      • Anonyymi

        Nuoret naiset on tosi huonoja seksissä


    • On se kivaa, etenkin jos olen juuri tullut siihen pimppiin.

    • Onhan se parasta kun nainen himoitsee kieltä niin, että pakottaa nuolemaan. Hauskaa on leikkiä niin, että kun nainen sanoo, että tahtoisi nuolentaa on muka vastahakoinen, "ei nyt jaksa.. tms.", ja silti vähän väliä kosketella, vihjailla ja flirttailla, lopulta hänellä kiima kasvaa niin isoksi, että "pakottaa" minut antamaan nuolentaa kunnolla ja perusteellisesti. Kun suhteessa tällainen leikki on arkea niin monesti käy sitten riidellessäkin niin, että nainen aikansa käskee pitämään turpani kiinni (kun vittuilen jostain) ja lopuksi vaientaa istumalla naamalleni. (jonka annan tapahtua, muka vastaan taistellen).
      Nämä edellämainitut toki vaativat toisen tuntemista ja luottamista, esimerkiksi jos ihan oikeasti riidellään niin molemmat erottaa sen leikistä yms.

      Kiihottavinta on (ja tästä täytyy olla sovittu etukäteen) kun nainen istuu naamalle nuolenta mielessä kun nukun. Parempaa herätystä ei ihminen vaan voi toivoa.

      • Anonyymi

        Missä näin pahatapaisia naisia oikein pijetään, haluaisin yhden.


    • Anonyymi

      Vaimolla oli kans fantasia olla naisen kanssa. Kotia mennessä nainen liftasi 4-tiellä pysähdyin ja kysyin minne Ouluunpäin jäi kaverien kyydistä kun meni pitkään, ajelimme Oulua kohti tyttö nukahti, pitäskös herättää ja kysyä minne menossa, hymyilin vaimolle annetaan olla. Olimme melkein kotona kun tyttö heräsi,missä ollaan Oulussa no voi vitsi miten täältä pääsen takaisinpäin. Tule sisälle niin katsotaan. Huommenna lähtee bussi puolenpäivän aikaan voit olla meillä. Laitettiin vähän ruokaa ja otettiin valkkaria vaimo sanoi haluat varmaan käydä pesulla sauna on lämmin. Tyttö Liisa meni saunaan, hyväilin vaimoa nyt saat nähdä alastoman naisen olethan halunnut olla naisen kanssa, ai sinä muistat kun kerroin. Olivat saunassa pitkän tovin, illemmalla vaimo kertoi sain pestä sienellä Liisalla on ihanan pienet rinnat kun pesin nännit tuntui ihanalta kun pesin jalkoja levitti niitä on sillä jumalattoman seksikäs pylly kiinteän pyöreä kun sormet koski pilluun tuntui että nautti, kun pesi minua hyväili paljain käsin rintoja ja hieman hyväili nännejä olin aivan ekstaasissa pyllyä pestessä monesti kosketti häpyä tunsi varmaan kuinka märkä olin. Myöhään illalla sanoin nukkukaa te makkarissa minä katson vielä nauhoituksia ja nukun laverilla. Liisa kävi vessassa oli sillä kyllä kaunis vartalo hymyili ja sanoi hyvää yötä. Vaimo kävi sitten vei vallkaria mukanaan ja hymyili ja jätti oven raolleen. Kuulin kun nauroivat, tuli hiljasempaa vain kuiskauksia,
      Katsoin pimeästä olkkarista käsin, vaimo oli Liisan päällä kontallaan näykki nännejä on nämä ihanat Liisa nosteli selkää kun teki kudaa vaimon sormet hieroi pillua Liissa nosteli lantiota vaimo laskeutui alas nyt vaimo sai toteuttaa fantasiaan.
      Kuulin kun liisa voihki pitkään kuului suuteluja ja puhetta. Kun vaimon ääntely alkoi katsoin uudelleen Liisa näykki nännejä tiesin että vaimo voi nyt saada jo orgasmin rinnoista laittoi tyynyn suun eteen kun Liisa hieroi ja näykki rintoja pitkä ujellus hiljaisena äänenä. olin onnellinen sängyssä saa kokea mitä on halunnut.
      yöllä heräsin kun huulet imi kalua peiton alla aivan ihanasti nousi hiljaa ylös, LIISA pani sormen huulilleen istui kalun sisäänsä puristeli pillulla koko ajan ja oli liukas kuiskas ihana panna salaa voi että vapisi ja tärisi kalua alkoi paisua kunnolla puri kaulaan tule sisääään laskin ja laskin ja laskin, nousi päältä ja meni vessaan, varjo häivähti oven raossa. Aamulla Liisa ja vaimo nauroivat ja kuiskivat tulivat viereen seisomaan suutelivat kiihkeänä ja hieroivat toisten pilluja me päätettin että Liisa on meillä muutaman päivän, Liisa tuli syliin otti pikkaritistui hajareisin syliin saanko kun nousi vaimo vetäisi houni alas Liisa istu ja ohjasi kovan kaluni sisään ja meni olkkariin Liisa kuiski luoja kun menet syvälle vaimosi lupasi vain minä saan naida sinu kun olen täällä, vaimosi on minun huora sillä on ihana vartalo haittaako. Liisasanoi ei haittaa ihanaa tuntea kun siität minua lantio vatkasi niin että laukesin Liisa nousi mun orgasmi on sun vaimon hommia spermaa valui jatkaa pitkin kun meni vaimon luo.

      • Anonyymi

        Jahas taas setä lääh puuh ei pilkkuja järkeä make paukkuja liisan vittua aah läääh vaimo nuoli liisa nai aah otettiin paukkuja lääh puuh


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jahas taas setä lääh puuh ei pilkkuja järkeä make paukkuja liisan vittua aah läääh vaimo nuoli liisa nai aah otettiin paukkuja lääh puuh

        Mut jos sillä setä lääh puuhilla oli vaan kamala hoppu toimittaa fantasia maailmalle, ennen kuin se joutuu hukkaa ja unohtaa sen ja sedän mestaris teos ois jääny suurelta yleisöltä nauttimatta. Niin miten korvaamaton menetys se olisikaan ollu maailmalle ja setä lääh puuh ois rekontruoinut sitä vielä vuoden päästäkin miten kummassa se nyt oikein menikään teksturillaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jahas taas setä lääh puuh ei pilkkuja järkeä make paukkuja liisan vittua aah läääh vaimo nuoli liisa nai aah otettiin paukkuja lääh puuh

        Nauratti ihan sama! Tämä setä lääh puuh ei pilkkuja järkeä on kyllä huvittava, kun hänen kirjoittamistaa saduista aina huomaa miten hän itse nousee aina ihan sfääreihin satua keksiessään ja kirjoittaessaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nauratti ihan sama! Tämä setä lääh puuh ei pilkkuja järkeä on kyllä huvittava, kun hänen kirjoittamistaa saduista aina huomaa miten hän itse nousee aina ihan sfääreihin satua keksiessään ja kirjoittaessaan.

        Lisäyksenä vielä tähän kommenttiini. Sikäli on kyllä annettava "setä lääh puuh ei pilkkuja järkeä":lle tunnustusta monipuolisesta kirjosta erilaisia tarinoita. Nämä hänen kirjoittamat eivät noudata mitään selvää vakiokaavaa, vaan ovat mukavan vaihtelevia (paitsi tuon kirjoittajan oman sfääriin nousun osalta). Parempia nämä ovat kuin ketjupolttaja-Lima-Anteron jutut, jossa jokaikiseen tarinaan leivotaan se kohta, jossa "käännyin ja sytytin tupakan".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nauratti ihan sama! Tämä setä lääh puuh ei pilkkuja järkeä on kyllä huvittava, kun hänen kirjoittamistaa saduista aina huomaa miten hän itse nousee aina ihan sfääreihin satua keksiessään ja kirjoittaessaan.

        Litoriksesta tulee kuin herkkutatin nuppi kun sitä nuolee ja imee. Yleensä ämmät huutavat kurkku suorana, kun on tunniinkin imenyt litorista ja molempia häpyhuulia erikseen,
        Ihanan maukasta pilluhikee irtoo ,eikä mitään vitun valkovuotoo!


    • Anonyymi

      Mielelläni nuolisin aikuisen naisen pillun...Olen 55v mies Hämeenlinnasta, alaston.hml(at)gmail.com

    • Anonyymi

      olen 53v mies ja nautin siitä kun nainen tulee naamalle istumaan ja levittää pillun nuoltavaksi ja sitten vielä jos naisella on pissahätä niin minun suuhun voi laskea kuumat pissatkin koska tykkään siitäkin. Onko teitä naisia jotka olisitte kiinnostuneita tällaisesta?

      • Anonyymi

        Miljoonan voltin teksti sulla, olen jo 66v. ja haaveena olisi löytää joku mimmi jolla ei turhia estoja olisi ja olen ollu nyt väärässä uskosa, niin että olisin yksin haaveilemassa. Luulisin, sellaisia tyttöjä olevan jossakin. Mutta taitaa olla niin ettei ne paljo huutele siitä muille vaikka anonyymina. Ehkä yksi miljoonasta voisi olla ja lisäksi hyvin estoinen, normitietoinen sekä turhan tarkka kronologiasta.


    • Anonyymi
    • Siisti Suomalainen 50v. mies pääkaupunkiseudulla. Tulen mielelläni nuolemaan kun tarvitset. [email protected]

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Täällä olis, todellakin työntäisin pääsi kosteaan pilluni vakoon ja sanoisin käskevästi nuole pilluani pitkään..Missä tavataan

      • Oletkos mistäpäin? Tule jutulle treffien puolella niin sovitaan treffit, vakituisempi nuoletus suhde kiinnostaisi luonnollisesti myös


      • Anonyymi

        Hmm… voisitko samalla käskeä toista miestä imemään kullia? Haluaisin imeä naisen käskyttämänä…


      • Anonyymi
        UteliasUkm40 kirjoitti:

        Oletkos mistäpäin? Tule jutulle treffien puolella niin sovitaan treffit, vakituisempi nuoletus suhde kiinnostaisi luonnollisesti myös

        Hoiteleisitko taas myös peppuni? Saattaisit kiihottua mun sukkahousuista, jotka olen sua varten pukenut
        t. sun oma peppuprinsessa 😘


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hoiteleisitko taas myös peppuni? Saattaisit kiihottua mun sukkahousuista, jotka olen sua varten pukenut
        t. sun oma peppuprinsessa 😘

        Huomenta peppuprinsessa,

        varmasti hoitelisin peppuasi ja antaumuksella. Tahtoisin ihailla sukkahousuihin verhottua peppuasi, kosketella ja nauttia siitä visuaalisesta ärsykkeestä. Olisin polviltani, tulisit eteen seisomaan haarat hieman levällään, katsoen silmiini odottavasti. Painaisit pääni varmaotteisesti haaroihisi, ehkä vaatien haistelemaan sukkahousujen läpi tulvivaa kiimaasi. Hieroisin suutani pilluasi vasten, sukkahousujen läpi alkaisi tulvimaan kiimaa. Näkisit kasvavan kiimani, kääntyisit ympäri ja työntäisit peppusi naamalleni. Haistelisin ja epätoivoisesti yrittäisin nuolla sukkahousujen läpi peppuasi. Tekisi niin kovin mieli saada peppusi naamalleni, että pakottaisit minut selälteen ja istuisit naamalleni. Nuolettaisit kunnolla sitä herkkureikääsi ja ratsastaisit kielelläni, samalla runkaten kiimasta kimaltelevaa pilluasi nautintoasi hakien. Lopulta lauettuasi hieroen valuvan kiimasi naamaani vasten, ikäänkuin merkaten ja korostaen hetkellistä valtaasi. Siinä suullisista iloista nauttiessasi tietäisit, että laukeamisesi jälkeen en kovinkaan pitkään malttaisi odottaa vuoroani. Kielen upotessani peppureikääsi tuntisit odotukseni, kiimani, sen kuinka vaativin ottein tulisin pian ottamaan haluamani....painamaan sinut mahalteen ja nousemaan päällesi koko painollani, työntymään halukkaaseen peppuusi....


      • Anonyymi
        UteliasUkm40 kirjoitti:

        Huomenta peppuprinsessa,

        varmasti hoitelisin peppuasi ja antaumuksella. Tahtoisin ihailla sukkahousuihin verhottua peppuasi, kosketella ja nauttia siitä visuaalisesta ärsykkeestä. Olisin polviltani, tulisit eteen seisomaan haarat hieman levällään, katsoen silmiini odottavasti. Painaisit pääni varmaotteisesti haaroihisi, ehkä vaatien haistelemaan sukkahousujen läpi tulvivaa kiimaasi. Hieroisin suutani pilluasi vasten, sukkahousujen läpi alkaisi tulvimaan kiimaa. Näkisit kasvavan kiimani, kääntyisit ympäri ja työntäisit peppusi naamalleni. Haistelisin ja epätoivoisesti yrittäisin nuolla sukkahousujen läpi peppuasi. Tekisi niin kovin mieli saada peppusi naamalleni, että pakottaisit minut selälteen ja istuisit naamalleni. Nuolettaisit kunnolla sitä herkkureikääsi ja ratsastaisit kielelläni, samalla runkaten kiimasta kimaltelevaa pilluasi nautintoasi hakien. Lopulta lauettuasi hieroen valuvan kiimasi naamaani vasten, ikäänkuin merkaten ja korostaen hetkellistä valtaasi. Siinä suullisista iloista nauttiessasi tietäisit, että laukeamisesi jälkeen en kovinkaan pitkään malttaisi odottaa vuoroani. Kielen upotessani peppureikääsi tuntisit odotukseni, kiimani, sen kuinka vaativin ottein tulisin pian ottamaan haluamani....painamaan sinut mahalteen ja nousemaan päällesi koko painollani, työntymään halukkaaseen peppuusi....

        Sain melkein orgasmin lukiessa meidän kiimaista tarinaa. Tunnen painosi ja tiukan otteesi kun työnnyt sisääni, otat mut vaativasti mutta hellästi. Täällä sun peppuprinsessa on nyt kiihoittuneena ja himokkaana.


    • Anonyymi

      Olen kuullut tälläisen sanan kuin KÄSKEÄ! En usko, että kukaan voi pakottaa nuolemaan, mutta käskeä voi.

      Mutta sama myös toisin päin. Eli mies käskee naisen ottamaan suihin kun tilanne on päällä! Jos kahden ihmisen kesken on asiat selvänä muutoin, niin voi hennosti sanoa, että "nyt olisi hyvä hetki nuolla" tai " miten olis"

      Mutta voiko ketään oikeasti PAKOTTAA!

      • Anonyymi

        Kyllä voi, käräjillä sellaisella on termi "lievä raiskaus" kun mies nyrkillä muutaman kerran auttaa tyttöä pääsemään estoista ja tyttöä tukasta pitäen painaa kontalleeen ja kähisee "tätähän sä haluut, suu auki nyt huora" ja työntää kyrvän itkevän tytön suuhun. "Lievästä raiskauksesta"mies selviää tuomarin hieman paheksuvilla nuhteilla ja ehkä satasella kivusta ja särystä tytölle niistä mustelmista. Tyttö saa elin ikäisen trauman ja mies jatkaa puuhiaan niin kuin mitään ei ois tapahtunu. Plus sitten se että mies ja some syyllistää, eikä vähiten tyttöystävät jotka viestivät "tapa ittes hullu huora" tms. mutta jotka ovat olevinaan muka ystäviä edessä, ja selän takana puukottaa, joka voi olla hyvinkin raakaa. Jotkut tytöt kestää jonkun aikaa selkään puukotusta ja eristystä mutta ehkä jo vuoden sisällä päätyy kirkkomaalle joko oman käden kautta, tai tyttökavereiden saatto hoitamana. Pitemmällä ajan jaksolla raiskaaja on aina kylmäverinen murhaaja ja aina tilaisuuden tullen tekee saman tempun.

        Liian monesti tytöt painaa asian villaisella, eikä tee ilmoitusta koska tekijä pääsee joka tapauksessa kuin koira veräjästä. Liian monesti tytöt ovat alaikäisiä ja luulevat jutun olevan normaali koska he ovat siihen manipuloitu ja koska se on niin cool jota "kaikki" harrastaa, koska pornossa se on normi josta ei poiketa ja josta teinimulkut opin ja mallin ottavat. Porno raunioittaa lasten normaalin sp.identiteetin ja he omaksuvat sitten toisen hyvinkin vääristyneen sp.identiteetin modernina ja nykyaikaisena joka on pelkästään vasemmisto taustaista.

        Biologisesti, siis luonnollinen sp.identiteetti on vain mies ja nainen ja geneettinen systeemi jossa lisääntyminen tapahtuu vain naisen kautta ja synnyttää lapsia. Vasemmistolaisia sp.identiteettejä on, kuin paljon niitä sitten lieneekään, ovat kaikki meemi systeemi ja sen lisääntyminen on sidoksissa hyvin vahvasti mediaan, propagandaan, eli siis tehokkaaseen manipulaatioon joka kohdistuu kaikkiin ihmisiin. Naiset murhaajina, vasemmistolaiset arvot ovat lapsi ja naisvihamielisiä ja maskeerattu "oikeus omaan kehoon" sloganiin. Toki naiset saa tällätä silikonia omaan kehoonsa niin paljon kuin sielu sietää, ei kai sitä heiltä kukaan kiellä.

        Mutta se keho joka heidän kohdussaan kasvaa ei ole naisen keho, vaan uuden ainutlaatuisen ihmisen keho, hänellä on oma persoona, omat pienen ihmisen piirteet. Vasemmistolaiset arvot oikeuttavat tulevan äidin murhaamaan oman vauvansa sloganilla "oikeus omaan kehoon" ja sillä että raskaus oli oikeastaan "vahinko" tms. bilettämisen seurauksena. Toisaalta, jos raskaus on raiskauksen seurausta ja lapsi muistuttaa tulevaa äitiä hyvin syvästä traumasta ja vihan raiskaajaan joka voittaa äidin rakkauden lapseensa, niin äiti joutuu läpi käymään erittäin raskaan henkisen prosessin jonka seurauksena hän päättää abortoida, kuka voi syyttää ja tuomita äitiä siitä, en minä ainakaan.

        Lapsestaan luopuminen näin on äidille hyvin tuskallista ja siitä toipuminen ottaa oman aikansa, äiti tarvitsee paljon rakkautta, anteeksiantoa ja kaikkea tukea siihen pohjattomaan suruun ja tuskaan mitä oman lapsen menetys tuo ja voi olla elin ikäinen trauma äidille.
        Kuten homous ja lesbous on vain sp.suuntaus, niin on myös pedofilia, zoofilia, nekrofilia etc. Pedofiliasta sp.suuntauksena minulla olisi paljonki sanomista, mutta jääköön nyt enstaihin.


    • Anonyymi

      Mua ei edes tarvitsisi pyytää, nuolisin muutenkin.
      Mikä on ihanampaa kuin että nainen kiemurtelee kielihoidossa... aiaiai

    • Anonyymi

      Luulisi olevan hirveä tilanne jos vittu haisee mädäntyneelle silakalle. Hyi olkoon.

    • Anonyymi

      Pakottamisen on huono! Mutta voihan sitä jutella ja ehkä käskeä! Ja vaatii varmaa kemioita. Ei ole nettitilaus!

    • Heippa ja hyvää alkavaa juhannus vkl.a.
      Täällä 50v 180 100 miehekäs mies joka on itseoppinut antamaan kokovartalohierontaa.Hieroessa käytän hieronta öljyä.
      Asun uudellamaalla mutta pitemmälläkin olen käynyt mm Jämsässä.
      Savuton, luotettava, terve mies molemmista päistä.
      Kik on paparouc ja [email protected]
      Toiveet toteutan.
      Terveisin P

    • Anonyymi

      Tuu tänne nurmijärvelle

      • Anonyymi

        Minä voin tulla numijärvelle nuolemaan pillua käskystä. My pleasure!

        Kieliherra(a)meiliboxi.fi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä voin tulla numijärvelle nuolemaan pillua käskystä. My pleasure!

        Kieliherra(a)meiliboxi.fi

        Pillun nuoleminen on kivaa. Asun Nurmijärvellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pillun nuoleminen on kivaa. Asun Nurmijärvellä.

        Oletko mies vai nainen?


    • Anonyymi

      Ai ai kun löytäisi sellaisen miehen pohjois-karjalasta!!!!!!!

      • Anonyymi

        Möi kyllä minäkin vanhempi mies pohjois Karjalasta olisikin halukas nuolee pillua, niin pitkään kuin haluut tai saat, kuinka vaan


    • Anonyymi

      Turun alueella olisi asiallinen taitava mies , joka nuolisi ja imisi naisen orgasmiin .🥰

    • Anonyymi

      Uu­s­i sek­si­tea­tteri ava­­utu­u Su­omeen! Ku­­tsu­­mme kaikki. Il­­mo­­­it­­tau­tum­inen ry­­hmä­ämm­e tä­äl­­­l­ä 👉 http://aram-us.com/H/K0b8H2

    • Anonyymi

      Älä huoli, kyllä löytyy. Minun 74v anoppi ottaa tiukasti päästä kiinni ja pitää lujalla otteella päätä tussullaan.
      Ote muuttuu sitä lujemmaksi, mitä lähempänä laukeamista anoppini on.
      Pyytää aina ’ ota vävy nyt anopin tussu suuhun ja nuole ja syö sitä’.
      Naimaan en ole koskaan päässyt tai muutenkaan ei anoppi ole kalulleni mitään tehnyt, on vain käyttänyt minua tussunsa nuolemiseen ja se on oikeasti älyttömän kiihottavaa.

      M57

      • Anonyymi

        Mulla saman ikäluokan anoppi. Tänään kävin kylässä ja kyllä olisi ottanut anopin mättään suuhuni nuoltavaksi heti, mussuttanut tussua niin paljon kun olisi halunnut.
        Mutta siis vain fantasia, mutta kiihottaa pelkkä ajatus.


    • Anonyymi

      He­­i! Kutsum­­­me sinu­­­t kä­­­ym­­­ään u­­ude­­ssa cha­tis­­­sa! Mei­­­tä on yl­­i miljo­­­ona! 👉 http://alegroup.info/H/N2i2X3

    • Anonyymi

      Minua ei tartte pakottaa nuolemaan pillua, nuolen kuin Lassie.

    • Anonyymi

      He­­i! Kuts­­um­­­me sinu­­t kä­ym­­ään uude­ssa cha­tis­­sa! Mei­tä on yl­­­i mil­­jo­­ona! 👉 http://arara-ik.com/H/Y4a1L0

    • Anonyymi

      Täsmälleen; olisi Megaihana löytää nainen, joka pakottaisi nuolemaan pimppiään. Ajatuksen tasolla ylikiihottava tilanne.

      N40+

    Ketjusta on poistettu 55 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe