Ei vastaa viestiin

confuseddddd

Naiset, tarkottaako se että ette vastaa viesteihi että ei yksinkertaisesti kiinnosta? Mul oli sellanen tilanne et tos eilen viestittelin kiinnostavan naisen kanssa ja yhtäkkiä se ei enää vastannukkaa. Ite ymmärsin ton niin ettei sitä enää jaksanu kiinnostaa ja en viitti alkaa ahdistelemaa joten jätin asian siihen. Kiinnostus oli molemminpuolista, eli nainenki oli selvästi kiinnostunu. Onks toi jotain säälittävää peliä vai iha vaa ettei sitä kiinnosta?

Naiset vastalkaas tai miehet joilla kokemuksia vastaavasta?

42

22991

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ~csi~

      Sitä se yleensä tarkoittaa, ei kiinnosta. Paitsi jos suhde edennyt pitemmälle eikä kuulu vastausta. Sillon mies on mokannut ja saa miettiä syytä rauhassa itsekseen :)

    • Plikka80

      Yleensä tarkoittaa sitä, ettei kiinnosta. Itse en henkilökohtaisesti kummaltakaan sukupuolelta halua tuollaista vaan mielummin aina suoran ilmaisun ettei kiinnosta enkä sen takia itse koskaan tuollaista tee.

    • Voihan tuo olla sitäkin, että on unohtanut vastata. itselle on niin vieraita tuollaiset marttyyri-leikit. Jos joku on selvästi kiinnostunut ja itse ei ole, niin kyllä sen voi ihan ilmaista sanoin.

      Tai sitten nainen ei edes tiedä, että olet kiinnostunut sillä tavoin ja ei pidä viestikatkosta mitenkään "kohtalokkaana". Ei ole vain tullut viestineeksi. Kannattaako sitä kiinnostusta pelkkien viestien varaan jättää? Aika helposti kiinnostus hiipuu, jos ei ole pitkään aikaan livenä nähnyt.

      • Anonyymi

        Edelleenkin. Vastaan vanhaan mutta näinpä!


    • Ronkeuden puute(ko)

      Itselle tuli vastaan tilanne jossa viestiteltiin aluksi naisen kanssa ja tämä eteni tapaamisiin asti. Tavattiin useampi kerta ja jokaisen kerran jälkeen molemmat halusivat tavata uudestaan. Aina tapaamisien välissä juteltiin netissä ja viestiteltiin päivittäin ja juteltiin myös puhelimessa silloin tällöin. Yhtäkkiä nainen sitten lopetti yhteydenpidon kuin seinään. Ei enää minkäänlaista kontaktia. Ihmettelenkin suuresti, että miksi tälläinen? Eikö muka naisilla ole rohkeutta sanoa suoraan ettei kiinnosta vaan pitää jättää toinen kuin tyhjänpäälle.
      Itse laitoin vielä pari viestiä kyseisen ajan jälkeen, mutta vastausta ei aina kuulunut joten jätin sitten asian sikseen. En kehtaisi aina olla se joka laittaa viestin ja kyselee kuulumisia tai uutta tapaamista.

      • Ei ole kivaa

        Minulla aivan sama juttu, mutta mies ei vastaa! En ymmärrä. Aion silti olla sitkeä ja jankutan niin kauan että saan vastauksen. Pitäkööt hulluna.


      • nainen8873765
        Ei ole kivaa kirjoitti:

        Minulla aivan sama juttu, mutta mies ei vastaa! En ymmärrä. Aion silti olla sitkeä ja jankutan niin kauan että saan vastauksen. Pitäkööt hulluna.

        No eikö tuo ole vähän tunkeilua, jos se ei vastaa niin sitä ei kiinnosta.


      • Taas näitä
        nainen8873765 kirjoitti:

        No eikö tuo ole vähän tunkeilua, jos se ei vastaa niin sitä ei kiinnosta.

        No eikös se ole vähän kusipäistä jos jättää vastaamatta...


      • sano.se.suoraan

        Mä aattelen just näin, siis tasan varmasti pommitan niin kauan että saan suoran vastauksen. Oma on häpeensä jos ei kehtaa sanoa, että älä soittele/viestittele. Jos viestit rupee häiritsemään niin pitää ihan ite osata sanoa. En mä suostu arvailemaan tai pelaamaan.


      • Anonyymi
        Taas näitä kirjoitti:

        No eikös se ole vähän kusipäistä jos jättää vastaamatta...

        Todellakin on.


    • minkä takia pitäis roikkua kokoajan kiinni? miksei voi vaikka siirtää keskustelua esim. seuraavaan päivään? jos on kiire? tai just vaikka unohtanu? koska kuitenki tuo jos molemmat on kiinnostuneita niin ei se kiinnostus ihan tuosta vaan lähdekkään ellei toinen sitte oo valehdellu.. mitähän järkeä siinäki.. mut joka tapauksessa. onhan noita miehiäki ihan samanlaisia mutta antaa hetken aikaa niin jospa se joskus vastaiski ja jos ei niin sitte ei, ei varmaan tarpeeksi kiinnostavana loppupeleissä pitänykkään. elämä jatkuu. ja voihan sitä vaikka muutaman päivän päästä pistää viestiä tyyliin että "niiiiiin, saako sitä vastausta? :)" niin se voi olla ihan silkka väärinkäsitys kuten monesti itelleniki on käyny jos vaikka monenki kans on samaan aikaan jutellu ja muutenki kiire.. tai sitte niinki legendaarinen että puheaika loppu, seki on mahdollista!

      voi toki myös olla että kiinnostus on lopahtanu ja näkee hiljaisuuden parempana ja että siitä pitäis ymmärtää. raukkamaista?? joo, ehkä.. miehiltäki.

    • ----------

      Mitäköhän tuo viestittely tässä tapauksessa tarkoittaa? Tekstiviestejä, treffipalstaa, sähköpostia? Jos kahta viimeistä, niin kiinnostuksen lopahtamisen lisäksi syynä voi olla esimerkiksi se, ettei ole ehtinyt koneelle, ei ole muistanut, ettei ole vastannut viestiin tai ehkä on jopa vastannut, mutta viesti on hukkunut jonnekin bittiavaruuteen matkalla. Vielä, jos kyse on treffipalstasta, niin siellä voi olla niin ruuhkaa, että kiinnostavatkin viestit jäävät häviöön. Jos taas ei vastaa tekstiviesteihin pidempään aikaan (kaikkihan eivät ole nenä kiinni puhelimessakaan koko ajan), niin silloin todennäköisesti ei vain kiinnosta.

      Ymmärsin, että olet laittanut useamman viestin ja ilmeisesti suhteellisen pitkän aikavälin kuluessa? Silloin ei varmaan vaan kiinnosta. Esimerkiksi treffipalstalla se selkeäkin kiinnostus yhteen ihmiseen voi kadota aika helposti, jos toinen mielenkiintoinen osuu kohdalle, joten yhdessä yössä voi tapahtua jo paljon.

    • ikäneito

      Tiedätkö miten paljon naisille tulee viestejä erinäisillä treffipalstoilla ja esim. AS:ssa? Ei ole mitenkään mahdollista edes vastailla kaikille ja koko ajan. Ja netissä viestittely on väkisinkin luonteeltaan katkonaista. Joillekin se sopii silti paremmin kuin puhelimessa notkuminen. Voi puuhailla kaikenlaista kotona ja käydä välillä kirjoittamassa jonkin viestin.

    • Rohkeuden puute(ko)

      Viestejä tuli vaihdettua loppuajasta lähinnä tekstiviestein ja messengerin välityksellä. Sekä soiteltua aina silloin tällöin ihan puhelimella.
      Ja en todellakaan jaksa laittaa viesteihin kyselyitä, et saitko viestin tai miksi et vastaa. Jos toinen ei vastaan normaaliin viestiin, niin kai se on otetava vaan ettei kiinnostusta ole enää.
      Surullista sinäänsä, että molemmilla oli hyvä mieli toisetensa suhteen ja näistä asioista tuli ihan puhuttua kasvokkain. Ja tapaamisia kuitenkin oli jo reilu 10 ja useimmat näistä jommankumman kotona.
      Ja tässä ei ole kyse mistään parin päivän välistä vaan melkein kahden viikon ajalta, ettei ole kuulunut mitään.
      Ymmärrän toki ettei jokainen vahdi puhelintaan, kun en itsekään sitä tee.

    • no limit

      Minua ainakin jatkuva viestittely ahdistaa. Minulla on muutakin tekemistä kuin vaihtaa päivittäisiä kuulumisia puolituttavan kanssa päivittäin. Jos suhde syvenee ja muodostuu oikeasti yhteisesti keskusteltavia asioita niin asia on toinen.

    • confuseddddd

      Mihin hintaan Mafia vaimentaisi tuon kotkan? Kunnon tv-ohjus matkaan..

    • utelias4

      En ole ilmeisesti ainoa tämän mysteerin kanssa. Tapasin tovi sitten mukavan naisen eräässä viihderavintolassa ja vaihdettiin puhelinnumeroita ja muutenkin indikaattorit antoivat viitteitä ettei touhu ihan ykspuoleista ollut.

      Pitkähkön välimatkankin takia on selvä ettei tässä mitään mullistavia tärskyjä kannata heti alkaa puuhaamaan, mutta yritin kuitenkin pirauttaa kuulumisten kysymisen merkeissä parin päivän jälkeen. Samoin eilen laitoin Uudenvuodentervehdyksen tekstarilla.

      Nyt on alkanut kaivelemaan että mikä hitto siinä on kun ei voi vastata! Edes jokin "OK" riittäisi niin tulisi ainakin selväksi että saan pitää tunkkini, mutta vastaamattomuus on oikeastaan vain lisännyt kiinnostusta...

      Pitänee ilmeisesti yrittää vain kirjata tappioihin tämä tapaus mutta ihmetyttää vaan se vastaamattomuus.

    • einiinselvää

      Samaa käytöstä myös miehiltä, itse olen nainen ja lähes joka toinen netissä tavattu mies käyttäytyy noin. Osa on varmaan jotain "salaa" vonkaajia ja osa ehkä varattuja tai sellaisia etteivät tiedä mitä hakevat. Ärsyttävimpiä ovat kumminkin ne jotka eivät vastaa ja tulevat sitten puolen vuoden jälkeen uudelleen kirjoittamaan. Ehkä siinä on välimatka/erilainen luonne/erilaiset mielenkiinnonkohteet tai jokin sellainen syy miksi toinen ei yhtäkkiä vastaa. Ainakin varmuudella tiedän sen että kun vaihdoin profiilikohtaan että saatan haluta lapsia ja eläimiä niin pari ihmistä lopettivat heti samantien vastaamisen, ei mitään selitystä mykkinä vain. Minua kun olisi kiinnostanut tietää ne syyt, mutta ei sitten. On eri asia jos on kiireinen eikä ehdi vastata, mutta se on ärsyttävää jos jatkaa vastaamattomuuden jälkeen profiilin vilkuilua ja leikkii mykkää. Siinä ikään kuin "varastaa" toisen aikaa.

    • unohdakokojuttu

      Mä olen mies... vastaan...

      Ensinnäkin, onko teidän kaveruutenne pitkäaikainen vai uusi. Jos aiemmin olette jutelleet pitkään, niin varmaan aiemminkin se keskustelu loppuu siihen kun sen hetken jutut on vaihdettu.... jos se on joku uusi ja se loppuu, nii se voi olla vain sellaista, että se nainen on ottanut vaan numeron hupinsa vuoksi.... ei se sen kummampaa ole... jotku ottaa numeron ja ne ei edes koskaa kirjoita... saattavat kåydä enirossa vaan tsekkaamassa kaverin nimen ja kordinaatit... eli ap. on ottanu jonku nettideitin tai sit joku pikapeli kadulta.

    • 2322

      Jos tosissaan kiinnostaa, niin sinuna pitäisin vielä yhden viestin. Ihan perus viattoman, ei mitään "miksäetvastaa" -ruikutusta. Todennäköistä ehkä on, että naista ei kiinnosta, mutta hän voi olla myös kiireinen, muistaa väärin että olisi jo vastannut, viimeinen viestisi oli sellainen ettei se ns. tarvitse vastausta, jne viattomiakin selityksiä kyllä löytyy. Kaksi viestiä peräkkäin ei minusta ole vielä mitenkään erikoista. Jos ei edelleenkään vastaa, niin jätä siihen.

      Pahin tapaus itsellä oli pari vuotta sitten. Kaivoin 6 h työvuoron jälkeen kännyn pukukaapista, ja löysin vajaa 10 kpl viestejä pari kertaa treffaamaltani kundilta joista viimeisessä todettiin vihaisesti tyyliin "olisit vaan sanonut suoraan ettei kiinnosta". Ja olin vielä kertonut hänelle olevani iltavuorossa! Säikähdin tuota sekoilua niin paljon, että päätin antaa olla enkä koskaan vastannut, vaikka ennen tuota olin ollut kiinnostunut. Että laittakaa ihmiset niitä jäitä hattuun älkääkä heti pillastuko - kun stalkkeriviba on tullut niin peli on lopullisesti menetetty.

    • Sinuakatsellut

      Mulla on tilanne et sitten kun oon ulkona pystyisin lähettää viestejä mutta entä se kohde jos on vaikka pahassa paikassa ja sotkisin asioita vaa lisää

      • Siinäpä se onkin,että täytyisi vähän sopia,koska odottaa toisen vastaavan. Toisella voi olla työt kesken ja ehtii viestitteleen enemmän illalla. Jos ei ole mitään tärkeää,muuta kuin,että nyt siivosin,nyt kaupassa,nyt tiskaan,nyt pesen pyykkiä,niin sellaisiin ei kannata odottaa vastausta naisenkaan. Moni työnantaja ei pidä siitä,että leikitään puhelimen kanssa ja puhutaan olemattomia juttuja puhelimessa työaikana. Ketä nyt kiinnostaa,oletko ollut illalla kapakassa vai et ja montako joit,mitä sinulla oli päälläsi ym. Mutta,minäkin vastailen iltapäivällä ja illalla enemmän,kun voin rauhassa textailla tai soittaa,en silloin kun olen hommiin menossa ja kiire,ruuhka tai olen kaupan kassalla,kassa häiriintyy ja jono perässäni


    • Eräsnainentäältä

      Riippuu vähän viestien sisällöstä ja siitä, miten usein niitä tulee. Jos mies lähettää usein jotain tyhjänpäiväisiä viestejä turhista asioista, niin en jaksa niihin kaikkiin vastata. Rahaakin menee hukkaan jos vastaa jokaikiseen turhaan juttuun. Jos kysyt jotain tärkeämpää, kuten lähdettäisiinkö treffeille silloin ja silloin, eikä siihen tule ollenkaan vastausta, niin siitä voi jo vetää johtopäätöksiä.

    • Nainenisollanllä

      Sanoisin että häntä ei kiinnosta. Hienoa kuitenkin, että on sinunlaisia miehiä, älä ikinä muutu.

    • jompi_kumpi

      Sitä ei enää kiinnosta tai sitten se on suuttunut jostain ja ei sen takia vastaa.

    • turhautunut00

      Tuollainen mykkäkoulu on niin helvetin epäreilua sellaiselle, joka tosissaan haluaisi tutustua ja joka on joutunut kokemaan vastaamattomuutta aivan liikaa. Ei pitäisi olla yhtään vaikeaa kertoa toiselle, ettei kiinnosta tai että on kiireellinen parhaillaan. Sitä kun ei millään voi tietää, mitä toisella on tekeillä.

    • YleensäTarkoittaa

      Kerran tuorehko seurustelukumppani piti kolme viikkoa taukoa viestittelyssä. Kun utelin mikä on vialla, hän vastasi: "ei kiinnosta". No jatkettiin kuitenkin viestittelyä vielä muutama viikko, jonka jälkeen tämä kaukosuhde loppui.

    • Jdkk

      Yleensä naiset vastaavat kyllä kiinnostavan miehen viesteihin. Poikkeuksen muodostavat esimerkiksi "okei :)" -viestit joihin ei oikein keksi mitään vastattavaa. Itse tosin ainakin välillä pyrin jatkamaan keskustelua myös tuollaiseen "okei:)" -viestiin keksimällä jonkun puheenaiheen. Mikäli en sitä keksi, niin sitten en vastaa mitään. Pari kertaa olen unohtanut vastata viestiin, siitä huolimatta että olen ollut erittäin ihastunut. Vihaisena olen joskus lykännyt viestiin vastaamista usealla päivälläkin etten alkaisi aukoa päätäni ja saisin miettiä asioita rauhassa.

    • eiainatiedä

      Voihan olla joku tekninen vika tai jotain on voinut sattua. Mistä sen tietää vaikka nainen olisi kuollut. Kannattaa soittaa ja kysyä, onko kaikki kunnossa, se ei ainakaan ole tungettelevaa. Jos naisella on vähänkään järkeä niin ymmärtää kyllä sen, että toinen voi olla huolissaan. Ja soittaminen on tuollaisessa tilanteessa parempi, koska sitten nainen sanoo ainakin jotain. Siis jos vastaa puhelimeen edes.

    • Jan-Petter

      Mulla on sääntö, että jos ei viikkoon vastaa niin se on sitten siinä. Jotkut tosiaan vastaavat monen kuukauden viiveellä kun edellinen säätö on loppunut. Niihin ei kannata reagoida.

    • wertlk

      Huvittavia nämä "vastaus kerran vuodessa ketjut" :)
      Aloittaja vuodelta 2012 ja neuvo vuonna 2017 että kannattaa soittaa ja kysyä mikä on.

    • MinäTässäTaas

      En ymmärrä minäkään, ettei viesteihin vastata. Saattaa olla, ettei ihan aina samana päivänäkään ehdi, mutta kyllä täytyisi vastata muutaman päivän sisällä.

      Tämä on asian sivusta, mutta oletteko huomanneet kun soittaa johonkin firmaan:
      -Prr prrr
      -Oy Firma Ab
      -Anu Asiakas täällä hei!
      -pitkä hiljaisuus....

      Itse odotan vastausta tervehdykseeni. Jos ei kuulu minuuttiin mitään niin alan huutelemaan haloota. Minusta tervehtiminen kuuluu alkeellisimpiin käytöstapoihin.
      Sitten kun as.pal. taas vastaa niin niin harmittelen kun tännepäin ei kuulunut mitään ja esittelen itseni uudestaan...

    • nainen.vastaaaa

      Tinder on satunnaiskäyttöä varten. Joskus se unohtuu pariksi kuukaudeksi, vaikka ei olisi mitään suhdetta.
      Mielestäni ei kannata heittää vastaamattomia naisia pois tinderistä.
      Jos olette päässeet pois tinderistä ja tutustuneet paremmin, voit jo kysyä syytä vastaamattomuuteen. Olette jo kaveriasteella, joten kyll nainen vastaa ellei ole typerys. Sama pätee miehiin.

    • Höhhelii

      Miten pikatutustumisen kans?
      Eli perus viikonloopu vietetty "yhdessä". Tutustuttu ja kiinnostuttu toidistamme ja ehkä se toinen oli vielö enemmän innoissaan kuin minä.
      Ja viestittely loppuu ihan niinku seinään.
      Ärsyttävää miksei voida puhua suoraan js rehellisesti. Kuitenki ihan aikuisia jo ollaan.

      • N50helmikuulta

        Helmikuussa meikällä oli pikatutustuminen, yhden viikonlopun kestoinen. Sanoin miehelle sinä aikana paikan päällä, että ei jatku pidemmälle, kun huonelämpötila on korkeintaan 12 astetta sisällä ja muutenkin epälooginen järjestys tavaroille (esim. lasinpesuneste makuuhuoneen vaatekaapissa, kuivaelintarvikkeet eteisen kaapeissa, pesuaineet vierashuoneen kaapissa jne). Samoin paikan päällä selvisi, että mies on ammattiläträäjä toisin kuin kertoi ensitapaamisessa.
        Siitä huolimatta mies jatkoi päivittäin tekstareitaan ja puheluitakin viikottain, kunnes viime viikolla viestitti löytäneensä uuden Riitan. En reagoinut saapuneisiin viesteihin sanallakaan.

        Tiedän, että tapauksessani sinä "Höhhelii" et ole ko. mies, sillä kirjoitat parempaa suomea. Myös tapaukseni mies oli kantasuomalainen "siin Nakkila kirko vaiheil" joen pohjoispuolelta.


    • Uuh

      Mä en oo koskaan tekemisissä sellaisten naisten kanssa jotka ei vastaa. Ei tarvii ihmetellä jos alku on jo noin alhasta.

      • Anonyymi

        Oikein hyvä eikä pidäkään.


    • deittiehdokas

      suomi24 treffit hyvät naiset! siellä viesteissä on pika valikossa, ei kiinnosta nappi/vaihtoehto ,joten miten voi kestää vastata yli 10-15 päivää?jos on niin kiire että ei ehdi pika lukemaan kymmentä viestiä/profiilia viikossa.ja painamaan block nappia seksin pyyntö viestiin. niin onko aikaa parisuhteelle?tai treffeille.ja siellä on tietääkseni piilota/tauolla profiili toiminto jos haluaa käydä parin kiinnostavan kanssa treffeillä.vai otatko mielummin deitti pankin täyteen ja vastailet sit puolen vuoden päästä?olen monta kertaa itse kuullut huutoa siitä että en vastaa heti teksti viestiin missä ei ole edes mitään kysymystä.seuraava viesti on miksi et vastaa mitään?ja sit joudun taas kysymään että mihin pitäis vastata!ja taas olet mulkku jota ei kiinnosta ollenkaan.eikö tämä systeemi pitäis olla jo kaikille selvä.jos on tärkeetä asia niin soita.äläkä lähetä turhan päiväsiä viesteja jossa ei ole kysymyksiä.tai vinkkiä kysymyksestä,jotka ei yleinsä toimi miehiin.ellei ole erikseen sovittu että ilmoitat jostain asiasta.ja jos etukäteen blockaat minut suomi24 treffi palvelussa niin hyvä,en sitten vahingossa lähetä viestiä semmoselle jota ei kiinnosta.olen kirjoitustaidoton työtön tervakeuhko joka ei halua naimisiin,tai lapsia ikinä.ei pitäis olla vaikea päätös tehdä naiselle.jos tulee liikaa viestejä niin rajaa alue.ja tee selkeä profiili missä näkyy edes ne perus asiat,sieltä vain valitset haluatko lapsia/tulo/alkoholi/tupakointi/uskonto ja monet muut asiat on jo valmiina siellä,valikossa.ja laita sinne rehellisesti että jos haet vain chat seuraa.ite en kyllä rupee viikko tolkulla viesteja vaihtamaan,ensin pitää tavata ja varmistaa että on edes se joka väittää kuvan/profiilin perustella olevan.ja kiitos sille yhdelle joka vastasi alle 2 päivässä,että ei kiinnosta.

    • Anonyymi

      Joskus tulee muita kiireitä eikä heti ehdi vastailla, jos ei myöhemmin (tuntien-päivän jälkeen) tule vastauksia niin ei kiinnosta enää.

      Aika usein naista ei kiinnosta alun perinkään muttaa vastailu tulkitaan mies silmissä kiinnostukseksi eikä pelkkänä kohteliaisuutena.

      Jos on aidosti ollut kiinnostunut alussa on keskustelun aikana voinut ilmetä jotain mikä muutti mielen, yleensä selviää ettei haeta samaa kummiskaan tai huomaa että toinen totaalisesti väärin ymmärtää kaiken tai rupee omia fantasioita tyrkyttää.

      Joskus keskustelu yksinkertaisesti hukkuu muitten ehdokkaitten tulvaan ja kun moni kuulostaa melko samalta ei enää muista juuri tavatun tyypin nimeäkään.


      Eihän se kivaa ole vaan jättää keskustelu kesken ilman mitään selitystä mutta ei niille melkein tuntemattomillekaan jaksa aina selittää

    • Anonyymi

      Tulipa mieleen samankaltainen tapaus ja The End.

    • Anonyymi

      Jos kuulen tyypistä, että onkin varattu tai jotain muuta valehtelua, niin heivaan samantien. En ala mihinkään keskusteluihin asiasta, koska valehtelu vain jatkuisi.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3900
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      598
      3677
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3672
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2311
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2265
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      325
      1980
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1957
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1786
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1463
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe