Valikko
Etsi

Kirvoja / Kirppuja... Mitä?

Heippa

Parvekkeellani on ollut viime vuonna ja tänä vuonna tämä sama ongelma.

Ikkunalautani (+parvekkeen kaide) täynnä satoja jollei tuhansia pienen pieniä ötököitä. Ovat beessin värisiä, ehkä noin 0,5 - 1mm pituisia (todella pikkuruisia), eivät kovin vikkeläjalkaisia (siipiä en näe että olis, mutta eihän niistä voikaan)... Eivät hypi.

Tietääkö kukaan mitä nämä ovat? Tai onko sama ongelma jollakin muullakin?

Parvekkeella ei ole kasvin kasvia eikä muutakaan "syötävää". Koskaan aiemmin en ole tällaisia ötököitä nähnyt enkä ehkä niin välittäiskään niistä muuten, mutta noin tuhoton määrä niitä saa suuren inhoreagtion aikaan.

Parvekkeen olen tänä kesänä pessyt jo kahdesti, että ei pitäisi olla kovin likainenkaan.

Näemmä kuolevat tuholaismyrkystä - kunnes taas uusi kanta itiää... :/

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

3 Vastausta


Hei, sama ongelma ja vastausta myös kaipaisin!

Ilmianna
Jaa

Sama vaiva täälläkin!!!!

Espoossa.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

No "kiva" etten ole ainut... Itse alkanut epäilemään ettei ole jotain lintupunkkeja tai muuta vastaavaa (jos lentää pesistä tuulen mukana?)... Mutta kun nämä otukset ovat niin hirmu pieniä ei nää yksityiskohtia... Suurennuslasia en ole muistanut hankkia. Ehkä sillä näkisi paremmin (jotta vois tunnistaa netistä)...

Olen tänä kesänä nyt pessyt parvekkeen jo kolmasti ja myrkyttänyt kaksi kertaa.. Nyt niitä ei ole enää juuri näkynyt, mutta melko suuri vaiva jos näitä joka kesä yritää tulla...

Onneksi sentään niitä ei sisätiloissa ole näkynyt...

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu