Valikko
Etsi

Pahoinpitely korvaukset!

kuinka paljon voi pyytää korvausta siitä kun joutuu pahoinpitelyn uhriksi ja tulee lievä kosmeettinen haitta( vai miksi tätä vois kutsua?)? hiukset revitty juurineen irti n.2cmx2cm alueelta ja niiden takaisin kasvamiseen menee aikaa tosi pitkään?

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

8 VastaustaAina voi vaatia mitä haluaa, mutta yleensä oikeus ei tuomitse vähäisistä vammoista mitään korvattavaa uhrille, pelkän rangaistuksen tekijälle.

http://personal.inet.fi/yritys/lakimaki/rikosvahinko.htm

Ilmianna
Jaa

Mutta mihin tuota vammaa voisi verrata? hiusten takaisin kasvuun kun menee n.6kk ja eteenpäin ja kun se on näkyvällä paikalla niin kyllä siitä aika pitkäksi aikaa on haittaa!! Kysymys onkin että paljon voin vaatia? ei sitä että paljonko todellisuudessa saan.

Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:

Kysymys onkin että paljon voin vaatia? ei sitä että paljonko todellisuudessa saan.

??? No sähän voit vaatia ihan kuinka paljon vaan.

Ilmianna
Jaa

Vaadi miljoona euroa. Ehkä ensi kerralla pitäisi pitää turpa kiinni ettei lähde hiukset päästä. Pissaliisa.

Ilmianna
Jaa

Kuule sun varmaan pitäisi se turpas pitää kiinni! Voinhan suakin syyttää kunnianloukkauksesta kun herjaat pissaliisaksi. Varsinkin kun olen mies ja kolmissakymmenissä,

Ilmianna
Jaa


Mä sain muiden vammojen lisäksi korvausta väliaikaisesta kosmeettisesta haitasta 200e. Kysymyksessä oli mustelmat ja turvotus kasvojen alueella jotka kestivät n. 2 viikkoa, että luulisin et säkin voisit saada jotain korvaukseksi.

Ilmianna
Jaa

aika paljon

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Aloittajan kuvaama 2x2 cm tilapäinen hiukseton laikku voisi mennä alle siteerattujen n henkilövahinkoasiain neuvottelukunnan korvaussuositusen piiriin:

"1.1 Lievät pinnalliset vammat. Eivät vaadi sairaanhoidollisia toimenpiteitä. Aiheuttavat vamman laatuun nähden vähäistä tilapäistä haittaa alle 2

viikon ajan. Ei pysyvää haittaa.100–200 €

1.2 Kohtalaiset pinnalliset vammat. Eivät vaadi sairaanhoidollisia toimenpiteitä. Aiheuttavat vamman laatuun nähden keskimääräistä tilapäistä haittaa 2–3 viikon ajan. Ei pysyvää haittaa. 200–500 €"

Näitä lienee pidetty silmällä tuon edellä mainitun mustelman/turvotuksenkin korvausmäärässä.

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu