Kokemuksia Erma hotellista

JJ

Saavun Ermaan viikon päästä ja nyt vasta hokasin, että joku on siellä varmaan ollut ennen minuakin ;) Onko hyvä/huono, kaikki kiinnostaa.

17

2985

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maami86

      Me oltiin siellä 2009 häämatkalla.... Aamupala menetteli, vessapaperia kannattaa varata vaikka rulla matkaan(aikahuono laatusta on joo) ja Ovet kannattaa pitää lukossa vaikka olis huoneessa(meillä kävi varkaita ku vahingossa jäi ovi laittamatta lukkoon ku nukahettiin) lompakko vietiin(varmaan talon väki ku löyty jontenkin kummasti lähtöaamuna kuulemma hotellista kukan takaa) oli viety vaan kuitit ja 50levaa rahaa. Sähköt saa toimimaan myös normaalilla plussakortilla jos haluaa pitää ilmastoinnin päällä myös silloin kun ei ole hotellihuoneessa....

    • maami86

      Ja ai niin...Hotellissakin pitää maksaa aurinkotuoleista jos ei ole tässä parin vuoden aikana käytäntö muuttunut, ainoastaan katolla on ilmaiset tuolit muttei sitten ollenkaan uima-allasta

    • lomailija

      Hassua. Nähdään sitten samassa hotellissa samaan aikaan. :)

    • kertokaapa!

      hei!

      toisaalta kiinnostais ehkä hotla, mut millaiset ne halvimmat huoneet on?Ja paljon allastuolit maksaa ja maksaako vielä patja erikseen?Onko altaalle tungosta eli tarviiko varata pyyhkeellä heti aamusta. Mikä allasbaarin hinta oluttuopilta esim. tai pullolta zagorkaa?

      Koska edullisimmissa huoneistoissa ei ilmastointi niin tuleeko elokuussa ongelmaksi,kokemuksia?Paljonko erillinen ilmastointi maksaessa viikoksi tekee?

      Millainen on henkilökunta ja onko asiakaskunta äänekästä saksalaista nuorisoa/vanhuksia, ja jotka aina ensimmäisinä aamupalalla rohmuamassa parhaat päältä?

      Odottelen pikaisia palautteita kysymyksiini, jotta voin tehdä valinnan ei tai joo ko. hotlan osalta. Kiitos!

      • mrmmr

        Aurinkotuoleista ei tarvinut maksaa mitään ainakaan viikko sitten. Hotellissa on kaksi allasta aurinkotuoleineen, joista ainakin neloskerroksessa olevalle pääsi aika hyvin ympäri vuorokauden.

        En tiedä mitä ovat edullisemmat huoneet, mutta sillä vanhemmalla(?), 6-kerroksisella puolella ovat ainakin melko pieniä ja karuja. Henkilökunta on ok, ja tosiaan ekaa kertaa essopäissään riehuvat saksalaisteinit estävät siinä viiden-kuuden maissa nukkumasta aika tehokkaasti. En tiedä, mitä ilmastointi viikoksi maksaa, pidettiin vaan parvekkeen ovea tarvittaessa auki (sielläkin muuten saksalaiset meuhkaavat pitkin yötä, jos meinaatte kovin aikaisin nukkua, mikä ei tosin Kultahietikolla agendaan useimmiten kuulu).

        Allasbaareissa pullo tuontiolutta (Amstel) oli vissiin 4 lv, cocktailit olivat siinä 9-10 lv ja samaan hintaan kuuluu kellonajasta riippuen joko tequilashotti tai toinen samanlainen cocktail. Kultahietikon yleisistä käytännöistä poiketen hotellin cocktailit taitavat olla oikeasti normaalivahvuisia, eivätkä sellaista 2-3 alkoholiprosentin kusetuslitkua kuten rantakadulla.

        Kaiken kaikkiaan Erma on oikeastaan kaikessa hyvää perustasoa. Sijaintikin on vielä melko tarkkaan keskellä rantakatua.


    • J

      Itsellä ei ole hotellista yhtään pahaa sanottavaa, päinvastoin! :) Loistava hlökunta aina vastaanotosta siivoojiin. Ravintolan ruoka hyvää, monipuolinen aamiainen (vaikkakin viikon jälkeen rupes maistuu jo vähän puulta :D) eikä ne aurinkotuolit ainakaan viime kesänä mitään maksanut. Suosittelen lämpimästi kyseistä paikkaa!

    • Ermaan tykästynyt

      Erma on todella hyvällä paikalla, aivan keskustassa josta helposti pääsee lähtemään joka suuntaan ja rantakin on tosi lähellä. Erma on iso kokonaisuus, useita eri kerroksia, jossa eri tasoisia huoneita. Myös ilmastoimattomia pikkuhuoneita löytyy, joissa hinta sitten alhaisempi. Aamubuffet on upea, siellä on valinnan varaa kaikille, todella paljon tarjottavaa seisovassa pöydässä. Keskustan meteli ja oman baarin musiikki keskiyöllä häiritsevät jos parveke juuri siinä päällä, samoin tietyt, varsinkin saksalaiset nuoret ovat kovaäänisiä yöllä ja hoilaavat toisista piittaamatta. Korvatulpat on hyvä ratkaisu. Ermassa on alhaalla oma pikku minimarket jossa onkin yllättävän edulliset hinnat kun oppi vertailemaan niitä muiden marketien kanssa. Alhaalla myös apteekki. On myös pieni kauneushoitola joka on tosi suosittu että kannattaa varata ajan hiusten lyhennykseen tai kulmien värjäykseen jo hyvin ajoin edeltäkäsin.
      Erma on kaikinpuolin mukava ja siisti hotelli. Suuret yhteiset tilat joissa riittää kaikille istuimia. Olen ollut siellä jo 3 kertaa ja aion mennä uudelleenkin.

    • Neveragain2016

      LUTEITA! !! VAROKAA! ELOKUUSSA 2016 OLIN ENKÄ MENE KOSKAAN UUDELLEEN. ULKOKUORI NÄYTTI ALUKSI LUPAAVALTA,MUTTA ITKUN KANSSA SAI TULLA TAKAISIN. SAI NAKELLA TAVAROITA ROSKIIN MATKALAUKKUA MYÖTEN ETTEI LUTEET TULE MUKANA.
      MUUTENKIN PELKKÄ NUORTEN RYYPPYMESTA KOKO ALUE. VIIKON SAMAT JUOPOT TULI VASTAAN AINA KUN HOTELLILTA LÄHTI. VALTAVA PETTYMYS KOKONAISUUDESSAAN KOKO PAIKKA.

      • asiallisesti

        Olitko yhteydessä matkanjärjestäjään? Vai olitko omatoimimatkalla?


    • kultahietikolle

      Onko muilla samoja kokemuksia? Luteita? Millaisia on Tjäreborgin kautta varattavat; "6-kerroksisesta pienet huoneet merelle päin"?

    • Katariina25

      Siis hä! Luteita? Onko totta, just tehty varaus sinne.. TOivottavasti joku vastaa..

    • eilaatua

      kivoja piku kavereita, jotka kulkeutuu vaatteiden mukana kotiinkin. Öisin tulee puremaan ja sit päiväksi piiloon.....sängyt,petivaatteet yms. hävitettävä ja tuholaistorjuja n. 3 kertaa vaatii.ps. kokemusta on...pieniä punasia täpliä kun iholla on aamulla niin tiedät luteita olevan, jolloin soitat matkaoppaalle ja vaadit hotlan vaihtoa ko. ongelman takia!

    • nazdrave

      Kannattaa tietyllä varauksella suhtautua joihinkin purkautumisiin ja avautumisiin. Näillä sivustoilla ei ihan kaikkea kannata ottaa vakavissaan, jos nyt näin nätisti muotoileisi. -Ei toisinsanoen kannata jo etukäteen panikoitua tuossa lude-asiassakaan. Keski-euroopan ja yleensä etelän maissa noita pieneläjiä kyllä tapaa, mutta monet maat kolunneena sanoisin, ettei Bulgarian lomakohteiden hotellit todellakaan ole pahimmasta päästä. Itse en ole ongelmaan törmännyt yli 30 vuoden aikana kun maassa olen turistina reissaillut. Tuuriakin ehkä. Ja on niitä luteita Suomessakin.

    • ludeongelma

      jos viikon loma niin ei paha, mutta kun kaverit tulee mukana Suomeen vaatteiden mukana, kaverillakin kerran 2 tunnin aikana vaatteissa vipelsi yhteensä 17 kaveria.... : )

    • Kar25

      Erma on aika perus hotelli, sopii sellaiselle joka ei hae luksusta majotukseltaan.
      sijainti tosi hyvä, lähellä merta ja ostoskatua
      aamupala hyvä ja monipuolinen
      allasalue hyvä
      - huoneet pieniä ja hyvin perustasoisia
      - meillä ei vesi tullut huoneessa 1.5 vuorokauteen ( tosin matka yhtiö korvasi tämän)
      - aikamoinen meteli kuuluu ympäri vuorokauden ostoskadulta

    • Anonyymi

      Jos haluat nukkua, nii ei kannata mennä. Viereinen hotelli soittaa nii kovaa musiikkia ja huutaa mikkiin kuin se tapahtuisi omalla parvekkeella. Ala kerran kauppa soittaa musiikkia 24/7. Todella meluisa paikka.

    • Anonyymi

      Irman kanssa oltiin Helkassa yötä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe