OUTOKUMMUN TOKMANNI

Sandra ruuhkasta

ISO KIITOS JA HALAUS OKUN TOKMANNIN ALAKERRAN TYÖNTELIJÄ MIEHILLE, on hyvä palvelu ja rauhallinen, siinä palvelualan ammattitaito näkyy,heillä riittää näköjään tressinsietokykyä ,jota kyseisellä alalla tarvitaan.Asioin kesäisin useasti mökillä ollessani jo usean vuoden ajan ja olen huomioinut, että kaikki saa samanlaisen palvelun.HYVÄ POJAT!!!!!!!!!!!!!!HURRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maailmaa nähneenä ja monenlaista palvelua voi vertailla, mitä on palvelu parhaimmillaan.

55

4381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkaaja,turisti

      Aika vähäisiä näkymiä ja kokemia luulisin niin.

    • Hyvä Pojat !

      Olen ihan samaa mieltä. Palvelu on ensiluokkaista eikä ruuhka-aikoinakaan tökkää.

    • tokellesiis

      Todellakin palvelu pelaa, siitä iso kiitos Arille!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • ... en ilikee...

      Kyllä miekin Aria voisin halata, muttakun....

      • Vakiasiakas

        Ari on asakaspalvelun mestari. Häneltä saa ohjeita asiaan kun asiaan.


      • retkale
        Vakiasiakas kirjoitti:

        Ari on asakaspalvelun mestari. Häneltä saa ohjeita asiaan kun asiaan.

        Ari on ookoo, mutta kysyppä siltä toiselta jätkältä jotain, et missä on joku tavara, siltähän menee hermot, jos jotain kysyt... tosi ääliö...


    • Tyytyväinen asiakas

      Miten mukavaa löytää täältä näin positiivisia kirjoituksia! Varmasti Okussa on monta hyvää ja kiitoksen ansaitsevaa asiaa, mutta on se vain niin vaikeeta kehua.... : /

    • ,.,.

      Katselin aikoinani ABC.n puoleiselta seinustalla olevaa "tuhkakuppia", jumalattoman iso ämpäri, niin täynnä tumppeja että varisi jo ympärille. Otin kuvan, moni on ihmetellyt, onko työ Tokmannilla stressaavaa kun joudutaan hermosavuja noin kamalsti vetelemään. Kovia ovat polttamaan.

      • kausiapulainen

        No sitähän voit käydä kokeilemassa itse niin tiedät lorvitaanko siellä vai paiskitaanko hommia. Tavaramäärät mitä siellä virtaa päivittäin on aikamoiset. Liikuntaa tulee ihan automaattisesti kun vaikkapa kassalla aiakas väittää jonkun tuotteen olevan tarjouskorissa tai alennuksessa. Kipase etsimässä se enari ja pian, koska muu jono kärttyisästi odottaa. Myymälävarkaitakin saa jahtailla. Kun olutkeissit on alessa, niitä siirrellään hartiavoimin kassalinjalla.Siltikkään hymy ei hyydy myyjältä ja voin sanoo että hermosavut on paikallan välillä. Jos se tuhkis kaivaa sun silmää niin mene ihmeessä sanomaan asiasta henkilökunnalle.


    • minäkin huomasin.

      Kyllä se niin on että tuollaiset asiat pitäisi itse huomata. Ei kuulu asiakkaiden huolehtia tuhkiksenne tyjentämisestä.

      • rosmoenpesä

        tokmanni on loistava paikka.henkilökunta maan paras.


      • sigared

        kuka saateri sinut on käskenyt tarkastamaan kaikki vitukkeen tuhkakupit.kestä kotonasi.


      • Anonyymi
        sigared kirjoitti:

        kuka saateri sinut on käskenyt tarkastamaan kaikki vitukkeen tuhkakupit.kestä kotonasi.

        Ihan niin kuin se tuhkakuppi tarkoittaisi jotakin. Tänä päivänä nekin pitää viedä kauas itse rakennuksesta ja nimeksi on annettu "kokoontumispaikka".


    • Usein asioiva

      Musta Tokmannilla on tympein kassa-asiakaspalvelu ikinä. Toista on Valintatalossa tai kirjastossa, ovat aina iloisia ja juttelevat. Taitaa olla Tokmannilla niin kiirus henkilökunnalla, että se hymy on tuskanirve, vaikka miten hyvää tarkoittaisivat. Ainoastaan se alakerran tumma mies ja yläkerran uusi (?) punatukkainen rillipäinen nainen (joka myöskin näköjään polttaa, tässä joku päivä sitten huomasin), ovat iloisia ja juttutuulella. Muut katsoo tyhjällä katseella ja yrmöttää.

      • pakko mennä tokulle

        ja miten venäläinen kassa-tätiksi pääsi ku ei suomee ees ymmärtänyt!!!6/10 tätistä on venäläisiä tai sinnepäin,osa on ystävällisiä.suhteillako työpaikat täytetään?kyllä siellä myyjät on avustelleet kysyttäessä niinkuin pitääkin,vaikka hampaat irvessä...


    • olli-p

      Muut katsoo tyhjällä katseella ja yrmöttää.

    • Usein käyvä

      Kyllä siinä hymy hyytyisi moneltalin jos joutuisi itse siihen rumbaan mitä työntekijät siellä tekevät. Tavaraa tulee tuutin täydeltä. Itse olen aina aina saanut hyvää palvelua. Kiitos tokmannilaiset.

      • varastettunimi merkk

        kyllä olen samaa mieltä,paraspalvelu on tokmannilla outokummussa.


    • Ostoksille menevä

      Eihän kenenkään ole pakko mennä minnekkään asioimaan missä ei tykkää käydä. Ja mielipiteitä on monia. Esim ylemmissä kirjoituksissa joku moitti valintatalon henkilökuntaa, toiset kiittävät. Toisessa liikkessä on enemmän työntekijöitä kun toisessa. Eli kaikkien kanssa ei varmasti ehdi kuulumisia vaihtamaan. Toki ystävällinen ja kohtelias asiakaspalvelu on paikallaan. Mutta yleensä metsä vastaa kun sinne huutaa, Olisi joskus varmaankin peiliin katsomisen paikka itse kullakin.

    • ostan omalla rahalla

      Eihän kenenkään ole pakko mennä minnekkään asioimaan missä ei tykkää käydä

    • Asiakaspalvelija.

      Ja tarjoukset ei koskaan pidä paikkaansa ja ja ja. Asiakkaat vissiin olettaa että viisi metriä raivataan tilaa jokaisen aletuotteen ympäriltä kun on niin epäselvästi. Ja asiakkaat vissiin olettaa että voi paskan päivänsä huoletta purkaa myyjälle kassalla ja vielä odottaa saavansa iloista ja yltiöpositiivista palvelua. Ja asiakkaat vissiin olettaa että ollaan ihmemiehiä ja naisia jotka saavat koneet toimimaan niinkun huvittaa ymsyms. Toisessa ketjussa työskentelevänä voin sen verran avautua että tervetuloa vaan kokeilemaan ;D Meilläkin on sääntömme töissä ja ikävä kyllä se oli viimeinen pvä töissä jos ei niitä noudateta. Asiakas ei ole aina oikeassa, vaikka monen ylpeydelle se todetusti käykin. Jokaiseen paikkaan mahtuu ne jotka ei niin asiakaspalvelun muottiin kävisikään, ja mitä venäläisiin tulee, niin ovat usein niitä iloisimpia. Että joo. Tämä maailma on pullollaan onnettomia asiakaspalvelijoita, ja he yleensä olettavat olevansa niitä parhaita. Kokeiles asiakkaana hymyillä sille kassatädille jolta ei se hymy just niin irtoa, luulempa että saat vastahymyn aika nopsaan. Itse mm kokeneena ettei kaksi tuntia ole niin herkkua hammakivussa olla kassalla kun odottaa aikaa päivystykseen, mutta kaikkeni siinä(kin) tilanteessa pyrkinyt asiakkaalle antamaan. Vaan tuskin se(kään) kiitosta saisi jos alkaisin vaivoistani avautumaan. Miettikää ihmiset, miettikää!!!

    • ------

      Ei tässä olekaan kyse kuin alkeellisimmista käytöstavoista.
      On sattunut useampaan otteeseen tällaista, kysyn jostain tavarasta, myyjä ei vaivaudu edes vastaamaan, viittaa vain epämääräiseen suuntaan kadellään ja kääntää torjuvasti selkänsä. Uskon että voi olla kiire mutta ei ystävällinen sana juuri enempää aikaa veisi. En ole niitä hankalia asiakkaita, olen hiljaa ja menen muualle.

    • Ostoksille menevä

      Jos kokee saavansa huonoa asiakaspalvelua on syytä ottaa yhteyttä myymälän esimieheen ja kertoa keneltä olet saanut tuommoista palvelua. Eipä täällä palstoilla purnaaminen auta ketään.Ja voihan sitä varmasti mennä kokeilemaan työtä kaupan alalle jos kiinnostaa. Vaatii kyllä tiettyä asennetta tuohonkin alaan.
      Olen itse tyytyväinen että on kauppa jossa on valikoimaa laidasta laitaan. Ettei tarvitse joka nippeliä lähteä Joensuusta hakemaan.Ja laatu/hinta suhde on kohdillaan. Hymyile, niin sinullekkin hymyillään....

      • ------

        Olen kokeillut, eipä hymyily juuri auta, sitäkin olen kokeillut. Olen ollut kaupassa töissä 15 vuotta, nyt olen muulla alalla.
        Sitä ihmettelen kuinka tarjoukset ovat vaikeasti löydettäviä, ovat heti loppuneet, tai sitten etsin vääränä päivänä. Panisivat mainoksiin viikon tavarat kerralla että ei tarvitse turhaan lähteä.
        Parempi jos ei olisi tarjouksia lainkaan, hinnat voisivat olla kilpailukykyiset muuten. En enää kulje tarjousten perässä, olen turhautunut koko hommaan.


      • asiakas 123
        ------ kirjoitti:

        Olen kokeillut, eipä hymyily juuri auta, sitäkin olen kokeillut. Olen ollut kaupassa töissä 15 vuotta, nyt olen muulla alalla.
        Sitä ihmettelen kuinka tarjoukset ovat vaikeasti löydettäviä, ovat heti loppuneet, tai sitten etsin vääränä päivänä. Panisivat mainoksiin viikon tavarat kerralla että ei tarvitse turhaan lähteä.
        Parempi jos ei olisi tarjouksia lainkaan, hinnat voisivat olla kilpailukykyiset muuten. En enää kulje tarjousten perässä, olen turhautunut koko hommaan.

        Tokun tavarat tulee keskitetysti koko kauppaketjun sisällä eikä myyjillä ole mitään valtaa vaikuttaa mitä tulee. Se on iso ketju jolla on yhteismainos, vertaa vaikka K-kauppaan. Joillekkin nuo tarjoukset näyttää olevan pelkkä riesa ja harmituksen aihe, niin että kuten sanoit, älä osta ollenkaan. Ei jää mieltä kaivamaan menetetty tarjoustavara.
        Ihan hyvä palvelu siellä on poislukien takaosaston eläkkeelle joutava äksyilijä joka leikkii fiksumpaa kun mitä on. Tuossa hommassa- hänen koulutustasolla- ei ole varaa leikkiä tokmannin prinsessaa. Muut on tosi mukavia.


    • hyvä oku

      On kokemusta monestakin tokmannista. Outokummun tokmanni on paras tämän hetkisistä. Kesämökkimme on sielläpäin ja siksi tiemme käy usein sinne talvellakin.
      Aikoinaan Lahdessa oli hyvä tomanni, mutta taisi mennä nurin. Se oli silloisista tokmanneista paras. Monta muutakin tokmannia on kokeiltu, mutta eivätpä ole kummoisia. Siis Outokumpuun, kun siellä käymme

    • aina outokumpulainen

      Minusta Outokummun tokmannilla on mukava asioida kun käyn outokummussa, siellä on kaikki siististi ja jollain tavalla omaperäisen lainen. Mä löydän kaikki sieltä mitä tarvitsen. Asiakaspalvelu on jossain määrin kanssa hyvä.
      Harmittaa omalla tavalla kun muutin pois outokummusta kun työt loppu ja eikä löytynyt enää työpaikkaa.

    • monesti kusetettu

      Onko sellaista henkilöä olemassa,jolta tokmannin henkilökunta on pyytänyt anteeksi mokiaan.

      • örkky-ö

        Palvelu on eräiden myyjien osalta kuin neuvostoliiton aikaan venäjällä. Ei tervehditä, ei vaivauduta neuvomaan, huitaistaan vain kädellä epämääräisesti ja käännetään selkä.
        Vaan samapa tuo mulle on.


      • voivoivoivaivoiko

        oletpa harvinaisen tyhmä! Kerta kusetuksen luulisi riittäneen


      • voivoivoivaivoiko
        örkky-ö kirjoitti:

        Palvelu on eräiden myyjien osalta kuin neuvostoliiton aikaan venäjällä. Ei tervehditä, ei vaivauduta neuvomaan, huitaistaan vain kädellä epämääräisesti ja käännetään selkä.
        Vaan samapa tuo mulle on.

        toinen samnalainen


    • okun tokmannin palvelu ihan oko,pyörä ja potkuri parkkia saisi olla enemmän .autot on jo menossa sisälle saakka.

      • asiakas3

        Palvelua olen aina saanut jos on tarvetta. mukava siellä on itsekseen katella.


    • Tosimies1212

      Hyvin palvellaan. Parkkipaikkoja tosiaan saisi autoille oll aenemmän, mutta taitaa kaava sanella ehdot.

    • matkanainen

      Kyllä outokummun tokmannilla saa vielä hyvää palvelua verrattuna kuopion tokmanniin jossa taitaa olla asiakaspalvelun perusteet unohtuneet koulutuksesta pois kyllä niin erilaista palvelu on.

      • Pertti-Perusjuntti

        Paikkakuntalaisia palvellaan ulkopaikkakuntalaisia hyljeksitään Tokmannilla kuin ruttotautisia..

        Kesämökki löytyy Okusta mutta palvelut on mistä sattuu enkä ymmärrä miksi.

        Rahalla saamme palvelua vaikka Joensuusta tarvittaessa ja mökille tullessamme ostamme ruuat sun muut Okun rajojen ulkopuolelta ettei meidän vuoksi tarvitse kenenkään paikkakuntalaisen turhaan vaivautua..


    • Jos.kesämökki

      Jos se kesämökki on Okussa, niin miksi palvelut on mistä sattuu? Suosittelen käyttämään Okun palveluja. On helpompaa ja tulee edulliseksi.

      • Pertti-Perusjuntti

        Ruuat on helppo ostaa halvemmalla lähtöpaikkakunnalta omasta lähikaupasta kun velipoika sattuu olemaan sen vetäjä.. Samoin mahdolliset rakennustarvikkeet joita ei tarvitse metsästää ympäri pitäjän kun ei tunneta muuta kuin aivan okun keskusta aluetta vähän.

        Mistä löytyy esimerkiksi täysiverinen rautakauppa tai onko puutavaraa saatavana missä Okun lähistöllä ??


      • Muuttoautoon
        Pertti-Perusjuntti kirjoitti:

        Ruuat on helppo ostaa halvemmalla lähtöpaikkakunnalta omasta lähikaupasta kun velipoika sattuu olemaan sen vetäjä.. Samoin mahdolliset rakennustarvikkeet joita ei tarvitse metsästää ympäri pitäjän kun ei tunneta muuta kuin aivan okun keskusta aluetta vähän.

        Mistä löytyy esimerkiksi täysiverinen rautakauppa tai onko puutavaraa saatavana missä Okun lähistöllä ??

        On Outokummussa puutavaran myyntiä
        Makumäen höyläämö myy hyvää puutavaraa
        Teemme paluumuuton Outokumpuun heti kun puolisoni jää/pääsee eläkkeelle


      • ansku511
        Pertti-Perusjuntti kirjoitti:

        Ruuat on helppo ostaa halvemmalla lähtöpaikkakunnalta omasta lähikaupasta kun velipoika sattuu olemaan sen vetäjä.. Samoin mahdolliset rakennustarvikkeet joita ei tarvitse metsästää ympäri pitäjän kun ei tunneta muuta kuin aivan okun keskusta aluetta vähän.

        Mistä löytyy esimerkiksi täysiverinen rautakauppa tai onko puutavaraa saatavana missä Okun lähistöllä ??

        Kyllä rauta-ja puutavarakauppa löytyy Kuusjärveltä, läheltä valtatietä Kuopio-Joensuu. Sieltä varmasti saat molempia, mitä tarvitset. Sekä keskustassa Leppäsenliike, käyppäs vilkasemassa, niin näet. En usko sinua, että mökkiläiset saavat huonoa palvelua, se on palturia, kaikkia palvelevat samalla lailla. Olet tainut herätä väärälläjalalla. Kaikkea hyvää mökkeilyyn sinulle ja hyvää kesän jatkoa.:)


      • ei_jää_ikävä

        Kaikki vieraspaikkakuntalaiset kuvittelee että heitä tuijotetaan täällä.
        Ja muutenkin olevansa parempaa kansaa.
        Voidaan niin tehdäkiin koska myyjä koittaa ottaa jotain kontaktia asiakkaaseen.
        Yleensä varsinkin vetelä-suomalaiset on niin tottuneita että kaupassa vaan ryysitään, tyrkitään, tönitään ja ollaan ällöttäviä, niin eivät osaa tulkita oikein jos joku haluaa auttaa tai palvella.
        Pysykää vaan niissä oloissa mistä ootte tulleet jostain kurdistaniasta.
        Jos ei Outokummun palvelut kerta kelpaa, onhan tässä Kaavi, Pöolvijärvi ja Liperi lähellä, sinne vaan.
        Kovin kiva oli taas aamulla käydä Tokmannilla, näkee tuttuja ja myyjien kanssa rupatella.


      • ansku511
        Muuttoautoon kirjoitti:

        On Outokummussa puutavaran myyntiä
        Makumäen höyläämö myy hyvää puutavaraa
        Teemme paluumuuton Outokumpuun heti kun puolisoni jää/pääsee eläkkeelle

        Ei valitettavasti Makumäensahaa ole pitkiinaikoihin ollut. Puutavaraa on saatavilla Vuonoksessa ja Juttusuolla myös.


    • Jopo60

      Ovatko koviakin työntelemään niin kuin aloittaja mainitsi.

    • Anonyymi

      Pärstän mukaan on tokun palvelu, elävästi sen mökkiläisenä olen kokenut..

      Ulkopaikkakuntalaiset ovat samalla tavoin asiakkaita kuin paikkakuntalaisetkin. Eräs miesmyyjä jutteli niitä näitä ilmeisesti hyvän tuttunsa kanssa kun kysyin alakerrassa tuotteiden sijaintia, sain tylyn vastauksen ja närkästyneen katseen kaupanpäälle. Myyjä jatkoi tarinaansa ja etsin tuotetta löytämättä sitä.. Poistuin vähin äänin mutten mene enää koskaan takaisin, ostan kotipaikkakunnalta tarvitsemani ja usein halvemmalla..

      Tällaista palvelua... kele sentään ja vielä kehutaan...

    • Anonyymi

      Hyvää on

    • Anonyymi

      Tarjoukset ei pidä aina paikkaansa mutta tuote on saatava hinnalla mikä hullu reunassa lukee

    • Anonyymi

      Täytyypä kirjoittaa risuja,kävin outokummun s-marketissa kun tuntuu että kaikki kehuu.NO EMPÄ KEHUIS.jos ja kun olet asiakaspalvelussa ja asiakas ottaa vierestä ostosta EI ETES KATSOTA TAI TERVEHDITÄ.olin viim.käynyt noin 5v.sitten ja varmasti toinen mokoma vierähtää.ISO kiitos miesmyyjälle hän oli kassan lisäksi joka sanoi huomenen.käyn polvij.s-marketilla siellä tervehditään mainitsin outokummusta heille.kun käyn okussa niin käyn citykummussa siellä erittäin kohteliaita henkilökuntaa. T.AV

    • Anonyymi

      En ole käynyt pitkään aikaan Tokmannilla. Ainakin Ari niminen myyjä osaa asiansa ja on oikealla alalla. Onko hän vielä töissä siellä.

    • Anonyymi

      Olen nähnyt alakerrassa myös ERITTÄIN kauniin vaaleaverikön.....

    • Anonyymi

      Ei myyjiä. Likaista, sekaista, astmaatikon painajainen. Mieluummin asioin Siistimmissä paikoissa, esim Joensuu.

    • Anonyymi

      Tarpeellinen kauppa joka myy kiinalaista roinaa ja rääsyä.

    • Anonyymi

      Jos on kova tarve jostain mitä voisi okun tokmannilla olla enkä ehdi muualle niin voin käydä kysymässä. Olen kurkkuani myöten täynnä heidän tympeään naamaansa siellä.
      Pari poikkeusta on, mutta ei paljon auta.
      Nähtävästi myyjiä valitessa on kriteerinä hapan naama. Ainakin iäkkääpiä valitessa on ollut.

      • Anonyymi

        Juurikin näin.

        Tokmannin varastomyymälä niin sekaisin ja täysiä rullakoita käytävät täynnä ettei liikkumaan mahdu kärrin kanssa.
        Myyjät hapannaamoja jos kysyt jotakin hyvä etteivät sano et painu vittuun..
        Itse käyn usein Joensuussa ja niillä reissuilla teen kauppakierroksen näin hyödynnän vähän okun surkeita palveluja.

        Parasta markkinointia on hyvä palveleva henkilökunta, sellaiseen ei juuri Outokummussa törmää..
        Sitten ihmetellään suureen ääneen miksi ihmiset ostavat muualta tarvitsemansa tuotteet...


    • Anonyymi

      Ja parkkipaikatkin on aina täynnä autoja. Mistähän se johtuu? Olisikohan syynä se että siellä käy asiakkaita😁

      • Anonyymi

        Parkkipaikka ja liikennejärjestelyt perseestä.. Pieni ja epäkäytännöllinen parkki johon mahtuu yllättävän vähän autoja..


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe