Harkitkaa tarkkaan telefinlandin prepaid liittymän ottamista

fuck telecheatland

Mulla niinsanotusti vitutuskäyrä otti maksimilukemat kun taas kerran saldo loppui samantien kun sen olin ladannut. Telefinland ei ota mitään vastuuta, vaan tylysti kuittaa että olen sen kuluttanut. ALTA SEKUNNISSA?! Ja millä vltun jipolla? Ensinnäkin, se on jo ajallisesti mahdotonta. Toiseksi, puhelimistani on mobiilidata suljettu. Ja tämä siis tarkoittaa, että mitään dataliikennettä ei kulje. Ei päivitystsekkauksia yms. ei yhtään mitään. Ja sen näyttää myös puhelimessani oleva datalaskuri. Lähenyt data: 0 kb. Saapunut data: 0 kb Viimeksi asiakaspalvelu väitti, että heillä näkyy dataliikennettä. Että on jum4lauta pokkaa päin naamaa jauhaa p4skaa! Tänään latasin saldoa, ja heti lähetin tekstarin. Paluuviesti; liittymääsi ladattu saldo ei riittänyt..." Siihen perään saldokysely; 0 euroa! Eikä mennyt kuin 15 sekuntia kun telefinlandin simmi oli useassa palasessa. VlTUN VlTTU mitä p4skaa!

28

2220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ks

      Minulta se Telefinland kuppasi 30 euroa. Laitoin prepaid netin kautta 20 ja sitten R-kioskilta 10euroa johon tarjousta 25 "prossaa" päälle. Tililtäni lähti rahat, saldo vaan ei lisääntynyt. Soittoja monta asiakaspalveluun, joku tampio sieltä sönkkäs jotain, mutta ei sitten tehnyt asialle mitään. Asiakaspalvelun toinen tampio kehoitti soittaan tekniseen tukeen yhdisti sinne mukamas. No eihän sieltä vastattu, jonotettiin lähes puoli tuntia oli pakko lopettaa. Petosta kaikki, pyysin soittopyyntöä ja sitä ehdotettiin. Kuten arvata saattoi ei sitä soittoa koskaan tullut. Seuraavaksi on kai sitten tehtävä poliisille rikosilmoitus. Älkää koskaan ottako Telefinland liittymää. Vittu mikä yhtiö.

      • pipuliini

        minulle kävi samoin latasin 20e 1.11.2014 ja samana päivänä 20e,siis yhteensä 40e.saldokysely näyttää 10.29 saldoa.tele finlandille soittanu useamman kerran ja liittymän puh.numeron mukaan saldo oisi 48e 7.5e lataus ekstraa.pakko se on ottaa yhteyttä kuluttaja asiamiehelle.vitutusraja täyttyny


      • pipuliini kirjoitti:

        minulle kävi samoin latasin 20e 1.11.2014 ja samana päivänä 20e,siis yhteensä 40e.saldokysely näyttää 10.29 saldoa.tele finlandille soittanu useamman kerran ja liittymän puh.numeron mukaan saldo oisi 48e 7.5e lataus ekstraa.pakko se on ottaa yhteyttä kuluttaja asiamiehelle.vitutusraja täyttyny

        Moikka pipuliini,

        ymmärrän harmituksesi. On ilman muuta selvää, että ladatun summan tulee täsmätä saldon kanssa. Jos saldo näyttää muita lukuja kuin käytön mukaan pitäisi, voidaan se tutkia tarkemmin ja tehdä myös korjauksia. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköisesti jos haluat että tutkin asiaa paremmin :)
        http://bit.ly/1rp0caO

        Mia@TeleFinlandPartio
        http://bit.ly/1vbqb53


      • JekkeVaan

        Kirjotan tähän, ettei yhteydenotosta ole mitään hyötyä. En tiedä onko kyseessä taitamattomuus vaiko osaamattomuus mutta tyhjää kaikki.
        Mulla nousi kkmaksu vajaasta eurosta 3 euroon, kuulemma lisätty nettimahdollisuus. En ole tilannut nettimahdollisuutta ja siihen on minulla kyseisissä liittymissä pätevä syy - niillä laitteilla ei ole netinkäyttömahdollisuutta.
        Toisekseen Telefinlandilla oltiin viisaita ja sanottiin, että he sulkevat netin- tosin hinta on yhä 3 euroa/kk
        Kun kysyin puhelinneitokaiselta että pitääkö hän valkosipulista...hän oli hetken hiljaa ja vastasi ettei pidä - ja miten valkosipuli tähän asiaan liittyy. Kun sanoin, että jospa maitokauppias ottaa sinun maitopurkin hinnan päälle vielä pari euroa valkosipulista, siitä josta et pidä etkä tarvitse...mitäs siihen sanot. Hän kertoi vaihtavan maidonmyyjää.
        Aivan miksi pitäisi maksaa siitä mitä ei tarvitse eikä saa...joten näin olen tehnyt minäkin. Kolme liittymä 11:sta on enää Telefinlandilla ja näistäkin kaksi jo tehty siirtopäätös ja kolmas siirtyy ennen ruskaa.
        Lisäksi muu perhe siirtyy pikkuhiljaa toiselle - sille joka myy mitä tarvitaan


      • Niihh

        Kaikilla opraattoreiden liittymissä on nykyään netti, tele on viimeinen jolle se on tullut. Se on valitettavaa, että maailma muuttuu, mutta suurin osa ihmisistä sitä nettiä kuitenkin käyttää.


      • Kusetusinfo
        tele_finland kirjoitti:

        Moikka pipuliini,

        ymmärrän harmituksesi. On ilman muuta selvää, että ladatun summan tulee täsmätä saldon kanssa. Jos saldo näyttää muita lukuja kuin käytön mukaan pitäisi, voidaan se tutkia tarkemmin ja tehdä myös korjauksia. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköisesti jos haluat että tutkin asiaa paremmin :)
        http://bit.ly/1rp0caO

        Mia@TeleFinlandPartio
        http://bit.ly/1vbqb53

        Hei, TeleFinland partio!

        Tuosta voi aika hyvin päätellä, mitä on tapahtunut.

        Kysymys: milloin suomalaisoperaattorit aikovat tehdä asialle jotakin, ja aiotteko hyvittää menetetyn saldon uhriksi joutuneille asiakkaille ?

        Ai mitäkö on tapahtunut?

        no kas näin:

        Asiakas 1 ostaa TeleFinland prepaid -liittymän vaikkapa R -kioskilta.

        Asiakas 1 tilaa liittymäänsä jonkun kestotilauspalvelun, jossa palvelu lähettää liittymään lisämaksullisia tekstiviestejä esim. 5 EUR / viesti. Eli asiakas maksaa vastaanotetuista viesteistä.

        Asiakas 1 ei lopeta palvelun tilausta, vaan antaa liittymänumeron ja liitymän vanhentua siten, että ei enää lataa saldoa liittymään, jolloin kun saldo on pitkän aikaa nolla, niin tyypillisesti operaattorin prepaid -liittymäehtojen mukaan liittymä sulkeutuu, kun viimeisestä latauksesta (tai liittymän aktivoinnista, jos ei ole koskaan ladattu) on kulunut tarpeeksi aikaa.

        Numero on hetken ns. karenssissa, eli sitä ei heti anneta uudelle asiakkaalle.
        Mutta ei se numero ikuisesti karenssissa pysy, vaan jossain vaiheessa operaattori kierrättää käytöstä poistuneen numeron uuteen prepaid -myyntipakkaukseen.

        Nyt pahaa aavistamaton asiakas 2 menee R-kioskille ja ostaa TeleFinland prepaid -liittymän. Tuon uuden liittymän numero on sama, joka on ollut asiakkaalla 1, ja numero on ollut operaattorin päättämän ajan karenssissa, jolloin se ei ole ollut kenenkään käytössä.

        Nyt, kun uusi asiakas aktivoi liittymän, niin tuo vanha asiakkaan 1 tekemä palvelutilaus on edelleen tuolle numerolle voimassa.

        Ja kas kummaa, asiakas 2 saa outoja tekstiviestejä, ja joutuu maksamaan vastaanottamistaan lisämaksullisista tekstiviesteistä, vaikka ei ole itse koskaan ko. palvelua tilannut.

        MIKÄLI mitään outoja viestejä ei näy, mutta silti saldo hupenee kuin itsestään, niin silloin on syytä epäillä, että kyseinen palveluntuottaja toimii vilpillisesti:

        Normaalien näkyvien viestien sijaan palveluntuottaja lähettää joko tyhjiä viestejä tai sitten sellaisia viestejä, joita laite ei kykenen näyttämään, mutta teknisessä mielessä ne ovat silti vastaanotettuja viestejä, jolloin niistä veloitetaan asiakasta.

        Vaikutta siltä, että operaattoreille kelpaa kyllä provisio näistä maksullisista palveluista (niin, operaattorihan tilittää vain osan asiakkaan maksamista lisämaksullisisista viesteistä palveluntuottajalle, vähennettyään oman palkkionsa päältä), mutta näihin palveluihin liittyvien epäkohtien ja jopa väärinkäytösten estämiseksi operaattorit eivät vaivaudu tekemään juuri mitään.

        Mitä sitten asiakas voi tehdä?

        Ensimmäiseksi voisi ottaa yhteyttä MAPELiin.

        http://www.mapel.fi/

        MAPEL on toki palveluntuottajien etujärjestö.

        Mutta käsittääkseni alalla on ryhdytty itsesäätelyyn siksi, että jos niin ei tehtäisi, vaihtoehtona voisi olla viranomaissäätely, ja tämä olisi palveluntuottajien kannalta huonompi vaihtoehto.

        MAPELia kannattaa varmaankin muistuttaa siitä, että väärinkäytöksiin pitäisi puuttua tiukasti, ja jos niin ei tehdä, silloin pitää lainsäädännöllä puuttua asiaan.

        Yksi keino voisi olla se, että kaikki lisämaksullisista palveluista tuleva tuotto rahastoitaisiin aina 6 kuukaudeksi, ja riitaisissa tapauksissa huomattavasti pidempään.

        Ja siis KOKO lisämaksullisista palveluista tuleva tuotto, sekä operaattorin että palveluntuottajan osuus.

        Riidattomassa tapauksessa 6 kk kuluttua sekä operaattori että palveluntuottaja saisi osuutensa normaalisti.

        Jos asiasta relamoidaan, niin rahasto lainaisi koko riitaisen summan rahaa valtiolle ja jos asiakas voittaa juttunsa, se palautetaan asiakkaalle.

        Ideana tuossa olisi se, että riitaisessa tapauksessa raha ei saisi olla operaattorin eikä palveluntuottajan hallussa, jotteivät hyödy huijauksista.

        Nythän tilanne on se, että eräät hämäräperäiset yritykset toki ovat huijauksessa päävastuullisia, mutta ei pidä unohtaa, että operaattori antaa näissäkin tapauksissa puhelinverkon ja -laskun kautta tapahtuvan laskutuskanavan huijarinkin hyödynnettäväksi.

        Tietääkseni operaattorit eivät ole tehneet mitään sen estämiseksi, ettei puhelimenkäyttäjien rahaa voisi kaapata itselleen edellä kuvatulla tavalla.


    • toimittajavaihtui

      Kyllä valitettavasti on niin, että TeleFinlandin saldot näyttävät häviävän ihan itsestään. Niin kävi minullekin - prepaidin huolettomuus on kaukana jos joutuu yrittämään loputtomia selvityksiä jotka eivät edes johda mihinkään .

    • Telefoolaus

      Sama homma, dataa katoo joka päivä vaikken luuriin ole koskenutkaan kolmeen päivään! Laitoin asiakaspalveluun palautetta, joka ehkä luetaan viikon kuluessa?! Aika törkeää asiakkaiden hyväksikäyttöä. Kerrotaanpa mikä tahansa summa 5-20€ väliltä muutamalla tuhannella vaikka vuositasolla, melko kovat "ilmaset" fyrkat toi firma repii meiltä asiakkailta.

    • Koiraverottaja

      2 tekstaria ja saldokysely = 1,15e. Jaksais tällaista kusetusta taas...

    • santtuvihainen

      Joo alkaa itsellänikin olla aika pinna kireällä....Otin Tele prepai numeron ja kysyin kun on ilmainen että paljonko on saldoa niin ilmoitti olevan 10,99 euroa. vaikka tuossa paketin päällä sanotaAN ETTÄ LIITTYMÄ SISÄLTÄÄ 11 EUROA. JA ASIAKASPALVELUSTA SANOTAAN ETTÄ SE PYÖRISTYY YLÖSPÄIN. Kun ei suomessa oo senttejä kun ne pyöristyy. Niin onhan tuo 1 senttikin. Taitaa olla parempi ostaa uusi Prepaid numero. Ottaisko Dna:lta vai Saunalahdelta? Onko teillä suosituksia että kumpi on parempi?

      • okaro

        Seli seli. Kyllä siellä on 11 euroa. Sinulla on sentti mennyt esimerkiksi dataan.


      • santtuviahinen

        Ei ole voinut mennä Dataan. Kun ulla on Vanha puhelin nokialainen ja siinä ei ole mitään netti mahdollisuutta. Ja soitin Toisesta numerosta asiakaspalveluun niin sanoivat siellä että olin soittanut 10 sekunnin puhelun ja siitä oli mennyt se 1 sentti. Ja se ei voi pitää paikkansa kun otin numerton käyyttön ja laitoin sen puhelimeen ja avasin. niin ensimmäinen asia oli jonka tein niin lähetin ilmaisen teksitiviesti saldo kyselyn. niin muka olin soittanut puhelun!!! En ikinä Enää Ota Tele/sonera liittymää itselleni enkä suosittele muillekkaan.


      • Miksuguitar69

        ehdottomasti elisa/saunalahti prepaid. kannattaa ottaa se kk paketti, rajattomat normipuhelut, samoin tekstiviestit sekä 3G netti ilman datakattoa. toki jos tulee jtn virasto tms puheluita, sit kannattaa olla vähän rahasaldoa siellä pohjilla. itse lataan välillä kympin ja riittää tosi pitkään noihin maksullisiin numeroihin. eli koko paska on kioskilla 24,90 ja 30vrk soitat, viestität, käytät nettiä ja ohjelmia mitkä toimii netillä. sit menee multimedia jne ilman eri kuluja. muistaakseni kun ton paketin ottaa ekan kerran, siinä on joku 6-7euroa saldoa mukana, ja sehän ei siis kulu kun vaan niissä tietyissä maksullisis numbis.
        Eli, EREHDYIN OSTAA KERRAN TELE FIND PREPAIDIN, JA SUURI HÄMMÄSTYS KUN SALDO PALO HETI. SUOMEN KALLEIN PREPAID, EI ENÄÄ KOSKAAN. Suosittelen Eli/sauna kuukausipakettia, siinä on kk hinta ja ominaisuudet samaa luokkaa kun kiinteässä operaattori liittymässä. musta se on jo aika pirun hyvin.
        sellainen ärrältä ja ei enää syletä suomen kalleimmat puh keskustelut. t Mika


    • ASDi

      Telefinlandin Prepaid toiminut 3kk viidellä eurolla. Viime vuonna meni vissiin yhteensä 25 euroa. Taitaa olla tämän topiikin käyttäjissä vika.. :D

      (esim. Joku 4G siellä pyörimässä taustalla)

      • hmmmmm

        Mulla on Telen prepaid ollut todella hyvä ja edullinen kakkosliittymä. Toivottavasti pitävät samat edulliset hinnat, niin sen pito kannattaa edelleen. Saldoissa ei ole ollut sekaannoksia, kun tiedän mitä teen ja seuraan minne soitan.

        Ikävä kyllä samaa ei voi sanoa tuosta Mini laskutusliittymästä. Saldo näyttää hurjia summia, jos sattuu avaamaan liittymän laskutuskauden lopussa. Mistä heidän kuukautiskiertonsa voi tietää?


    • VITUN_JUUTALAISET_TELE

      KUNNON KUSETUS TELE FINLAND!
      prepaid neteissä, pakko ottaa 21mb 20e/kk, jos luottotiedot kunnossa voit valita kuukausi liittymän jossa 0.25mb/s 4e/k. Kunnon kusetus rahastusta
      En suosittele telefinlandin prepaid liittymää!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • turhaatouhua

        20€ liittymä aivan turhake


    • bujcri

      Moi,
      Telefinlandin prepaid ei löydy enää mistään ja minä tarvitsen juuri sen. Haluako joku myydä / luovuttaa oman prepaid liittymän ([email protected])

      • nopeastilaukiava

        Ärrällä on niinku ennenkin


      • bujcri

        Ei ole, ainakaan Helsingissä missään. Myös r-kioskin sivulla lukee että telefinlandin prepaid myynti on lopetettu.


      • bujcri

      • voiluojasentään
        bujcri kirjoitti:

        Ei ole, ainakaan Helsingissä missään. Myös r-kioskin sivulla lukee että telefinlandin prepaid myynti on lopetettu.

        ettekö osaa edes lukea se tarjouskin voim28.8.2016


      • bujcri
        voiluojasentään kirjoitti:

        ettekö osaa edes lukea se tarjouskin voim28.8.2016

        Aiheeton kommenti. Kai meillä on eri sivuja edessä. Se lukee selkeästi että: "Uusien Tele Finland Prepaid -liittymien myynti Ärrällä on päättynyt."
        Niin, minä maksan tuplasti jos joku löytää vielä SIM kortteja ärrältä tai mistä tahansa. Ja puhun SIM korteista, ei liittymän latauksesta saldolla.


      • TF_PrepaidJämät
        bujcri kirjoitti:

        Aiheeton kommenti. Kai meillä on eri sivuja edessä. Se lukee selkeästi että: "Uusien Tele Finland Prepaid -liittymien myynti Ärrällä on päättynyt."
        Niin, minä maksan tuplasti jos joku löytää vielä SIM kortteja ärrältä tai mistä tahansa. Ja puhun SIM korteista, ei liittymän latauksesta saldolla.

        verkkokauppa.com'ista vielä saa vielä varaston perukoilta loppujämiä: 8 kpl on saatavilla 05.09.2016 varastotilateen mukaan. Visteeraa https://www.verkkokauppa.com/fi/product/65782/hdqjb/Tele-Finland-Prepaid-aloituspaketti.


    • TeleFinlandinprepaid

      Mulla ei ole kumma koskaan ollut tommosia ongelmia. Ihan olen saanut mitä olen
      maksanut. Muutaman ole käyttänyt. Tätäkin kirjotan TeleFinland:in datayhteydellä.
      Ainoa mikä tässä on että nopdeus on rajoitettu 21 Mbs. Voisi olla 100 Mbs 4G.
      1 € / vrk:ssa on maksimi veloitus nykyisin datasiirrosta. Käytän pois noita prepaid-
      liittymiä. Olen muutaman hamstrannut :-) Tullut melkein kaikkia verkkoja kokeil-
      tua.

    • LiukasHaittaohjelma

      Heh, heh! Alkuperäinen viestin kirjoittaja on saanut puhelimeen haittaohjelman. Oli sitten kyse iOS-, Android- tai Windows Phone -koneesta, datalaskuri kertoo, että dataa ei ole lähtenyt eikä tullut. Mutta fiksulla haittaohjelmalla on älyä: se osaa laittaa mobiilidatan päälle vain siksi aikaa, kun sillä itsellänsä on tarvetta seurustella maailmalle, ja lopuksi vielä laittaa datalaskurit alkuperäisiin lukemiin. Lopputulema: käyttäjä ei huomaamitään muutoksia laitteen mobiilidatan asetuksissa saati dataliikennenne laskureissa, mutta operaattori näkee liikenteen. Miksikö kerron? On omakohtaista kokemusta kahdella laitteella, minkä jälkeen on joku oppinut pitämään huolen haittaohjelmatorjunnasta myös mobiilikalikoissa.

    • Eva123456789

      Hei !
      Telefinlandin prepaid ei löydy enää mistään ja minulle tarvitse . Haluatko joku myydä ???
      ( [email protected] )

    • telepripaid

      No mitä sä maksa avaamaton paketti?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe