KÄÄNNYTTÄKÄÄ MINUT KOMMUNISMIIN

Medvedev

Elikkäs. Haluaisin olla kommunista ja jotkut heidän mielipiteistä ovat samankaltaisia kun minun. Mutta vaikka tekisin minkä vaalikoneen tulee AINA PerSut. Joten luetelkaa minulle kommunismista asioita ja yms. Mutta en vastusta kapitalisteja koska heitäkin tarvitaan. Ja on jäänyt myös epäselväksi kannattavatko kommunistit demokratiaa vaiko sitä Leninin (jota suuresti ihailen) ja Stalinin (en ihaile) diktatuuria. Mitä kommunismi on? " Hyväksyvätkö" he yrittämistä elikkä tukevatko he yrittäjia ja ajavatko he heidän asioitaan?? Minun omia mielipiteitä:

- Suomi ulos EU:sta
- Suomi mukaan kaasuputki hankkeisiin
- Tuetaan enemmän suomalaista maataloutta
- Yrityksille enemmän varoja
- Maanpuolustukseen enemmän resursseja (jotkut kommunistit haluaisivat leikata resursseja jotkut haluaisivat mammutti maisen puolustuksen.
- Poliisille resursseja enemmän (ettei täälä pyöri mitkään hiipparit, raiskaajat tai pahoin pitelijät. Ja siihen koulu-ampumisiin ja sun muihin se on mennyt kun poliiseilta resurssit viedään. Ei ennen semmoosia oo ollu.)
- Ei oteta maahanmuuttajia tänne pummimaan vaan töihin jos on tullakseen
- Annetaan työpaikkoja ja rahaa heille jotka sitä tarvitsevat
- Ravitaan koko kansa
- Vastustan kokoomusta
- Saimaan norppien suojelua hieman lisättävä
- Vastustan homoja
- Arvostan Venäjää




OLENKO KOMMUNISTI?

34

863

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kommari ilari

      Terve,

      kommunismissä on paljon hyvää, vaikka länsivallat ovatkin demonisoineet sitä. Uskon, että se voisi toimia, ja että se olisi ideaalissa tilanteessa paras järjestelmä - ainakin jonkinlainen versio siitä. Asia on monimutkainen.

      En usko ollenkaan nykyiseen järjestelmään joku tuntuu tuottavan hurjat määrät täysin turhia asioita. Ideaalissa maailmassa emme tarvitse markkina&kauppamiehiä. Maito on silloin maitoa, perunat perunoita ja jauhot jauhoja.

      Uskon sellaiseen että ihminen ei voi omistaa metsää. Ihmisen kuuluu olla korkeintaan metsästä huolehtija. Vain asuinsijalleen ihmisellä voi olla erityisoikeuksia, ja kaikki sen yli oleva maa tulee olla kaikille vapaa.

      Jokainen tekee työtä/toimii paikallisessa piirissään. Meidän tulee asua maalla ja ruokkia itsemme maasta. Uskon että n. 80 / 20 jako olisi ihan hyvä suhde - 80% ihmisistä tulee asua maalla, ja 20% ihmisistä voi asua kaupungissa hallinnollisissa toimissa.

      Työtä tehdään vain sellaisten asioiden parissa mitkä ovat pakollisia / tarpeellisia / kehittäviä asioita. Työ / talouskasvu EI ole itseisarvo - talouskasvua ei oikeastaan ole olemassa. On vain teknologista ja infrastuktuurista kehitystä.

      Yhteisöjen tulee pyrkiä siihen että ne eivät tuota ollenkaan biologisesti hajoamatonta jätettä. Kaiken tulee kiertää takaisin maahan/pelloille/metsään - myös ihmisten ja kotieläinten ulosteet.

      Uskon että vielä on mahdollista päästä tilanteeseen jossa kaikille riittää ruokaa & suojaa. Sellaisessa tilanteessa ei kenenkään tarvitse ryhtyä varkaisiin/muuhun rikollisuuteen.

      Loppupeleissä uskon niin, että hahmottelemani kaltainen maailma on ainoa järkevä vaihtoehto. Se lienee jonkinlaista kommunismia?

      En kuitenkaan usko aseisiin ja armeijaan. Sellaiset asiat ovat mielestäni täysin turhia.

      Minäkin muuten arvostan Venäjää. Pidän venäläisistä ihmisistä ja heidän kielensä kuulostaa mielestäni kauniilta.

      Homoissa ei ole mitään vikaa. Miksi kenenkään tarvitsee päätään vaivata asioilla jotka eivät sinulle itsellesi kuulu? Myös luonnossa homoillaan :)

      • Medvedev

        SAMAA MIELTÄ!! Paitsi tosta homo asiasta... Mutta olet hipmupapmup kova jätkä!! Ja tästä armeija asiasta olen kanssa eri mieltä! PAKOLLINEN ASEVELVOLLISUUS PITÄÄ OLLA JA ARMEIJA SUOMELLA PITÄÄ OLLA JOS VAIKKA VENÄJÄ HYÖKKÄISI SUOMEEN MITES SIINÄ SITTEN KÄVISI? Mutta olet hieno mies!


      • KimUlan
        Medvedev kirjoitti:

        SAMAA MIELTÄ!! Paitsi tosta homo asiasta... Mutta olet hipmupapmup kova jätkä!! Ja tästä armeija asiasta olen kanssa eri mieltä! PAKOLLINEN ASEVELVOLLISUUS PITÄÄ OLLA JA ARMEIJA SUOMELLA PITÄÄ OLLA JOS VAIKKA VENÄJÄ HYÖKKÄISI SUOMEEN MITES SIINÄ SITTEN KÄVISI? Mutta olet hieno mies!

        Kommunistisessa järjestelmässä ovat parhaat sotilasparaatit.


    • Bandiera Rossa

      Kannatan demokraattista kansantasavaltaa, eli kolmannen maailman kommunististen liikkeiden mukaista maolaista marxismi-leninismiä. Tavoitteenani on erittäin hyvät suhteet entisiin neuvostotasavaltoihin ja kolmannen maailman valtioihin. Suomen ero EU:sta ei ole erityisen tärkeä tavoite, tärkeää on erota eurosta. En kannata nykymuotoista maatalouden tukemista vaan maatalouden uudistamista pienviljelijämallin mukaiseksi kuten maanviljely on aiemmin toteutettu Itä-Euroopassa ja monissa Aasian maissa. Käytännössä suurtilojen sijaan pitää luoda kollektiivista pienviljelyä, joka on luonnonmukaista.

      En kannata sitä, että yrityksille annetaan enemmän varoja. Sen sijaan kannatan suurten yritysten kansallistamista ja yrityspohjan laajamittaista uudistamista pienyrittäjyyttä tukien. Koska kommunismin ideana on, että työn tekijä saa työn hyödyn suoraan itselleen, suuri osa nykyisestä yrittäjyydestä on kommunistin näkökulmasta riistoa. Sen sijaan yksilöiden yrittäjyyttä ei saa murskata keinotekoisin estoin ja monet kommunistisen liikkeen vaikuttajista ovat olleetkin yksityisyrittäjiä. Kommunismissa ihmisen aktiviisuutta ei tukahdeta eikä yksilöä pakoteta myymään työtään toiselle pakon edessä elantonsa vuoksi. Kommunismi tukee ihmisten luovuutta tehdä itse tulevaisuutensa.

      Armeijan suhteen kannatan Kiinan ja Pohjois-Korean mallin mukaan rakennettua suurta kansanarmeijaa, joka on aina valmis ja kykenevä puolustamaan kansan etua sortoa vastaan. Vain kansanarmeija pystyy puolustamaan kansan tahtoa.

      Minun Suomessa poliisien käytännön resurssit vähintään 10 kertaistuisivat. Osittain 100 kertaistuisivat. Perustaisin poliisin ohelle puolisotilaallisen miliisijärjestelmän, joka huolehtisi paikallisesta turvallisuudesta.

      Olisin valmis ottamaan maahanmuuttajia ideologisin perustein. Esimerkiksi marxilaisen liikkeen pakolaisia. En ottaisi maahanmuuttajia ryöstääkseni heitä tai kansainvälisyyden lisäämiseksi. Järjestäisin köyhien maiden sosialistisille nuorillle koulutusta Suomessa sitä vasten, että he tekisivät 5-10 vuotta töitä Suomessa ennen kuin muuttaisivat takaisin kotimaahansa.

      Tavoitteenani on täystyöllisyys. Kaikki saavat töitä, kenenkään ei tarvitse koskaan olla työttömänä. Tämä tavoite on helposti toteutettavissa. Työttömyys voidaan lopettaa heti kun päätetään, että valtion velvollisuus on järjestää kaikille työpaikka.

      En erityisemmin vastusta kokoomusta.

      Tavoitteenani on lisätä luonnonsuojelua huomattavasti nykyisestä.

      Homous on kapitalistisen yhteiskunnan oire. Ihmisen terve seksuaalisuus ei pääse aina kanavoitumaan oikein väärässä yhteiskunnassa. Ihminen heijastaa yhteiskunnan normeja ja tapoja (katso Lev Vygotskyn heijastusteoria). Homous ei ole kommunismin mukaan kiinnostavaa. Kommunistisessa yhteiskunnassa ei ole niitä perversioita, jotka ajavat työläisnuoria homouteen kapitalistisissa maissa. Tästä saa lisätietoa esimerkiksi Wilhelm Reichin seksuaaliteorioista.

      Tavoitteenani on parantaa Suomen ja Venäjän suhteita koska nykyinen venäläisvihamielinen linja tuo turhia ristiriitoja kansojen välille. Pyrin mahdollisimman läheiseen yhteistyöhön Venäjän eri kommunististen puolueiden kanssa.

      http://www.youtube.com/watch?v=WkgmcUX4qlI
      http://www.youtube.com/watch?v=yIm_c5D_lT0

    • Lipfert

      Kas, kun ette kysyjälle vastaa vaan luritatte omianne?


      "Minun omia mielipiteitä:

      "- Suomi ulos EU:sta"

      et kertonut, että miksi?

      "- Suomi mukaan kaasuputki hankkeisiin"

      meillä on jo kaasuputki. pitääkö mielestäsi rhoittaa muiden maiden putkia?

      " - Tuetaan enemmän suomalaista maataloutta"

      niksi? useimmat eivät halua asua maalla

      "- Yrityksille enemmän varoja"

      yksityisyrityksillekö? ei kovin kommunistinen halu?

      "- Maanpuolustukseen enemmän resursseja (jotkut kommunistit haluaisivat leikata resursseja jotkut haluaisivat mammutti maisen puolustuksen."

      kommunistit tykkäävät oman (kommunistisen) maan armeijasta ja vihaavat muita

      "- Poliisille resursseja enemmän (ettei täälä pyöri mitkään hiipparit, raiskaajat tai pahoin pitelijät. Ja siihen koulu-ampumisiin ja sun muihin se on mennyt kun poliiseilta resurssit viedään. Ei ennen semmoosia oo ollu.)"

      kommunistimaissa on runsas, jykevä ja päättäväinen poliisilaitos

      " - Ei oteta maahanmuuttajia tänne pummimaan vaan töihin jos on tullakseen"

      ei kovin kommunistinen piirre

      "- Annetaan työpaikkoja ja rahaa heille jotka sitä tarvitsevat"

      kommunistimaassa valtio voi työllistää (nälkä)palkalla kaikki

      "- Ravitaan koko kansa"

      jaetaan ruokaa ilmaiseksi vai mitä tarkoitat? yleensä ravinto ostetaan työtuloilla.

      "- Vastustan kokoomusta"

      eli kannata yksipuoluejärjestelmää, jossa EI ole vaaleja? Ylen kommunistinen piirre

      "- Saimaan norppien suojelua hieman lisättävä"

      kunnon kommunistimaassa on luonnonsuojelu aina retuperällä

      " - Vastustan homoja"

      hienoa! suvaitsevaisuus ei ole kommunistinen piirre

      "- Arvostan Venäjää"

      miksi? Ei se ole (enää) kommunistinen maa

    • Medvedev

      "Minun omia mielipiteitä:

      "- Suomi ulos EU:sta"

      et kertonut, että miksi?
      Siksi että Suomea kusetetaan sielä 6-1! Ja voidaan toki EU:ssa pysyä mutta ei lapioora rahaa muihin maihin!

      "- Suomi mukaan kaasuputki hankkeisiin"

      meillä on jo kaasuputki. pitääkö mielestäsi rhoittaa muiden maiden putkia?
      Suomi saisi loistavaa kansainvälistä näkyvyyttä jonku EU:n sijaan. Ja hyötyisi tästä.

      " - Tuetaan enemmän suomalaista maataloutta"

      niksi? useimmat eivät halua asua maalla
      Suomalainen maatalous kärsii!!! Vuodessa menee rahaa 8000 000 000€!!!! Ja paljon mitää ei tule! Minä jos kuka sen tiedän sillä olen itsekin viljeliä suvusta. Ja mistä me saataisiin ruokaa jos suomalainen maatalous olisi retuperällä?? Varmaan venäjän p*ska ruokaa.

      "- Yrityksille enemmän varoja"

      yksityisyrityksillekö? ei kovin kommunistinen halu?
      Olen yrittäjä perheestä. Ja yrityksillä ei mene oikeasti hyvin vaikka niin väitetäänkin. (pien yrityksillä)

      "- Maanpuolustukseen enemmän resursseja (jotkut kommunistit haluaisivat leikata resursseja jotkut haluaisivat mammutti maisen puolustuksen."

      kommunistit tykkäävät oman (kommunistisen) maan armeijasta ja vihaavat muita

      "- Poliisille resursseja enemmän (ettei täälä pyöri mitkään hiipparit, raiskaajat tai pahoin pitelijät. Ja siihen koulu-ampumisiin ja sun muihin se on mennyt kun poliiseilta resurssit viedään. Ei ennen semmoosia oo ollu.)"

      kommunistimaissa on runsas, jykevä ja päättäväinen poliisilaitos

      " - Ei oteta maahanmuuttajia tänne pummimaan vaan töihin jos on tullakseen"

      ei kovin kommunistinen piirre
      Haluan suojella maatani ja väestöäni.

      "- Annetaan työpaikkoja ja rahaa heille jotka sitä tarvitsevat"

      kommunistimaassa valtio voi työllistää (nälkä)palkalla kaikki

      "- Ravitaan koko kansa"

      jaetaan ruokaa ilmaiseksi vai mitä tarkoitat? yleensä ravinto ostetaan työtuloilla.
      Se on monen tekijän summa kaikki toki lähtee työstä.

      "- Vastustan kokoomusta"

      eli kannata yksipuoluejärjestelmää, jossa EI ole vaaleja? Ylen kommunistinen piirre
      KYLLÄ!

      "- Saimaan norppien suojelua hieman lisättävä"

      kunnon kommunistimaassa on luonnonsuojelu aina retuperällä
      jou.
      " - Vastustan homoja"

      hienoa! suvaitsevaisuus ei ole kommunistinen piirre
      Se EI OLE suvaitsevaisuutta että hyväksyy homot!! Se on sairautta.

      "- Arvostan Venäjää"

      miksi? Ei se ole (enää) kommunistinen maa

      Rakastan Putinia ja Medvedeviä (poliittisesti) Ja kyllä siellä komujakin löytyy ja miksipä en arvostaisi?

      • Lipfert

        " Siksi että Suomea kusetetaan sielä 6-1! Ja voidaan toki EU:ssa pysyä mutta ei lapioora rahaa muihin maihin!"

        EU:sta on myös koitunut monia hyötyjä, joista usein vaietaan. Kreikkaa ei toki enää tarvitse tukea yhtään enempää!

        "meillä on jo kaasuputki. pitääkö mielestäsi rhoittaa muiden maiden putkia?
        Suomi saisi loistavaa kansainvälistä näkyvyyttä jonku EU:n sijaan. Ja hyötyisi tästä"

        Mistä? Siitä, että rakentaa kaasuputkea toisille? (Oma jo on). Eikö se ole vielä suurempaa hölmöläishommaa kuin Kreikan tukeminen?.

        " Suomalainen maatalous kärsii!!! Vuodessa menee rahaa 8000 000 000€!!!! Ja paljon mitää ei tule! Minä jos kuka sen tiedän sillä olen itsekin viljeliä suvusta. Ja mistä me saataisiin ruokaa jos suomalainen maatalous olisi retuperällä??"

        Meille riittää se, että olemme suurinpiirtein omavaraisia. Yhtään enempää ei tarvitse tuottaa. Nykytilanne on aivan ok.


        " Olen yrittäjä perheestä. Ja yrityksillä ei mene oikeasti hyvin vaikka niin väitetäänkin. (pien yrityksillä)"

        Jos yritys ei menesty niin se katoaa. Emme voi tukea pelkästään tukemisen itsensä takia.

        " Haluan suojella maatani ja väestöäni."

        Aivan iok.

        " Se on monen tekijän summa kaikki toki lähtee työstä."

        Nykyjärjestelmä ei koskaan työllistä kaikkia. Kommunismi pystyi siihen nälkäpalkalla valtavan tehottomuutensa takia.

        "eli kannata yksipuoluejärjestelmää, jossa EI ole vaaleja? Ylen kommunistinen piirre
        KYLLÄ!"

        Eli kannatat käytännössä diktatuuria, jossa ei ole vaaleja? Sitä kokeiltiin monessa maassa eikä kansa siitä pitänyt.

        " Se EI OLE suvaitsevaisuutta että hyväksyy homot!! Se on sairautta."

        Ajattelutapasi on elämälle vieras. Tarvitset suvaitsevaisuutta.

        "Rakastan Putinia ja Medvedeviä (poliittisesti) Ja kyllä siellä komujakin löytyy ja miksipä en arvostaisi?"

        Oletko varma, ettet ole piilohomo? Putin ja Medveded ivät ole kommunisteja ja heidän tapansa jakaa valtaa ja väärentää vaaleja on perin vastenmielinen.

        Mutta kun Suomi ei ole kypsä haluisihin niin yksi vaihtoehto on tutustua järjestelmään käytännössä. Venäjä ei voi kapitalistisena maana olla kohde. Uskaltaisitko käydä P-Koreassa? Se avaa silmät.


      • Medvedev
        Lipfert kirjoitti:

        " Siksi että Suomea kusetetaan sielä 6-1! Ja voidaan toki EU:ssa pysyä mutta ei lapioora rahaa muihin maihin!"

        EU:sta on myös koitunut monia hyötyjä, joista usein vaietaan. Kreikkaa ei toki enää tarvitse tukea yhtään enempää!

        "meillä on jo kaasuputki. pitääkö mielestäsi rhoittaa muiden maiden putkia?
        Suomi saisi loistavaa kansainvälistä näkyvyyttä jonku EU:n sijaan. Ja hyötyisi tästä"

        Mistä? Siitä, että rakentaa kaasuputkea toisille? (Oma jo on). Eikö se ole vielä suurempaa hölmöläishommaa kuin Kreikan tukeminen?.

        " Suomalainen maatalous kärsii!!! Vuodessa menee rahaa 8000 000 000€!!!! Ja paljon mitää ei tule! Minä jos kuka sen tiedän sillä olen itsekin viljeliä suvusta. Ja mistä me saataisiin ruokaa jos suomalainen maatalous olisi retuperällä??"

        Meille riittää se, että olemme suurinpiirtein omavaraisia. Yhtään enempää ei tarvitse tuottaa. Nykytilanne on aivan ok.


        " Olen yrittäjä perheestä. Ja yrityksillä ei mene oikeasti hyvin vaikka niin väitetäänkin. (pien yrityksillä)"

        Jos yritys ei menesty niin se katoaa. Emme voi tukea pelkästään tukemisen itsensä takia.

        " Haluan suojella maatani ja väestöäni."

        Aivan iok.

        " Se on monen tekijän summa kaikki toki lähtee työstä."

        Nykyjärjestelmä ei koskaan työllistä kaikkia. Kommunismi pystyi siihen nälkäpalkalla valtavan tehottomuutensa takia.

        "eli kannata yksipuoluejärjestelmää, jossa EI ole vaaleja? Ylen kommunistinen piirre
        KYLLÄ!"

        Eli kannatat käytännössä diktatuuria, jossa ei ole vaaleja? Sitä kokeiltiin monessa maassa eikä kansa siitä pitänyt.

        " Se EI OLE suvaitsevaisuutta että hyväksyy homot!! Se on sairautta."

        Ajattelutapasi on elämälle vieras. Tarvitset suvaitsevaisuutta.

        "Rakastan Putinia ja Medvedeviä (poliittisesti) Ja kyllä siellä komujakin löytyy ja miksipä en arvostaisi?"

        Oletko varma, ettet ole piilohomo? Putin ja Medveded ivät ole kommunisteja ja heidän tapansa jakaa valtaa ja väärentää vaaleja on perin vastenmielinen.

        Mutta kun Suomi ei ole kypsä haluisihin niin yksi vaihtoehto on tutustua järjestelmään käytännössä. Venäjä ei voi kapitalistisena maana olla kohde. Uskaltaisitko käydä P-Koreassa? Se avaa silmät.

        Oletko varma, ettet ole piilohomo? Putin ja Medveded ivät ole kommunisteja ja heidän tapansa jakaa valtaa ja väärentää vaaleja on perin vastenmielinen.

        EN OLE PIILOHOMO JA TIEDÄN HYVIN ETTÄ KYSEINEN DUO EI OLE KOMMUNISTEJA!!!

        Mutta kun Suomi ei ole kypsä haluisihin niin yksi vaihtoehto on tutustua järjestelmään käytännössä. Venäjä ei voi kapitalistisena maana olla kohde. Uskaltaisitko käydä P-Koreassa? Se avaa silmät.

        No jos olisi varaa niin miksi en uskaltaisi?



        http://www.youtube.com/watch?v=8Av7Ofnqfa4&feature=plcp


      • Lipfert
        Medvedev kirjoitti:

        Oletko varma, ettet ole piilohomo? Putin ja Medveded ivät ole kommunisteja ja heidän tapansa jakaa valtaa ja väärentää vaaleja on perin vastenmielinen.

        EN OLE PIILOHOMO JA TIEDÄN HYVIN ETTÄ KYSEINEN DUO EI OLE KOMMUNISTEJA!!!

        Mutta kun Suomi ei ole kypsä haluisihin niin yksi vaihtoehto on tutustua järjestelmään käytännössä. Venäjä ei voi kapitalistisena maana olla kohde. Uskaltaisitko käydä P-Koreassa? Se avaa silmät.

        No jos olisi varaa niin miksi en uskaltaisi?



        http://www.youtube.com/watch?v=8Av7Ofnqfa4&feature=plcp

        "No jos olisi varaa niin miksi en uskaltaisi?"

        Moni pelkää nähdä totuutta haavekuvastaan. Kommunismi ei ole käytännössä toiminut vielä missään päin maailmaa. Tiedätkö miksi? Vaikka teoria on mainio niin se työläinen ei todellisuudessa koe omistavansa tuotantovälineitä vaan keskittäytyy varasteluun ja laiskotteluun. Suurin osa työn tuottamasta lisäarvosta ei kulu työläisen palkkaan vaan ylisuuren poliittisen armeijan (nomenklatura), armeijan ja poliisin ylläpitoon. Rajoitukset matkustamisen suhteen ja sensuuri yleensä tekee elämän ikäväksi käytännön tasolla.


      • Medvedev
        Lipfert kirjoitti:

        "No jos olisi varaa niin miksi en uskaltaisi?"

        Moni pelkää nähdä totuutta haavekuvastaan. Kommunismi ei ole käytännössä toiminut vielä missään päin maailmaa. Tiedätkö miksi? Vaikka teoria on mainio niin se työläinen ei todellisuudessa koe omistavansa tuotantovälineitä vaan keskittäytyy varasteluun ja laiskotteluun. Suurin osa työn tuottamasta lisäarvosta ei kulu työläisen palkkaan vaan ylisuuren poliittisen armeijan (nomenklatura), armeijan ja poliisin ylläpitoon. Rajoitukset matkustamisen suhteen ja sensuuri yleensä tekee elämän ikäväksi käytännön tasolla.

        ÖÖÖÖÖ EN OLE KOMMUNISTI. JOSPA LUKISIT ALOITUS TEKSTIN UUDELLEEN!!


      • Lipfert
        Medvedev kirjoitti:

        ÖÖÖÖÖ EN OLE KOMMUNISTI. JOSPA LUKISIT ALOITUS TEKSTIN UUDELLEEN!!

        Ymmärsin, että etsit asiasta tietoa ja siksi kerroin, mitä itse olen lukenut ja kokenut. En minäkään ole kommunisti eikä se asian käsittelyssä ole edes olennaista. Isot kirjaimet koetaan netissä huutamisena eikä asia ole sen arvoinen.


      • Medvedev
        Lipfert kirjoitti:

        Ymmärsin, että etsit asiasta tietoa ja siksi kerroin, mitä itse olen lukenut ja kokenut. En minäkään ole kommunisti eikä se asian käsittelyssä ole edes olennaista. Isot kirjaimet koetaan netissä huutamisena eikä asia ole sen arvoinen.

        Ok no en "huuda" enää. Ja kyllä etsin tietoa siitä... Voisitko listata maailman 10 kommunistisinta valtiota?? Mitäs puoluetta kannatat?


      • Lipfert
        Medvedev kirjoitti:

        Ok no en "huuda" enää. Ja kyllä etsin tietoa siitä... Voisitko listata maailman 10 kommunistisinta valtiota?? Mitäs puoluetta kannatat?

        No, koetetaan. Varmoina tapauksina tulee mieleen:

        P-Korea
        Kuuba
        Kiina (jossa on tosin runsaasti kapitalistisia piirteitä

        Rajatapauksia on taas:

        Venezuela
        Valko-Venäjä
        Ukraina varauksella

        Yllättävän vaikeata tuntuu olevan... Noin 25 vuotta sitten olisi helpolla saanut kymmenen kasaan, mutta ei enää.

        Oma kannattaminen? En kannata missään tilanteessa yhtäkään kommunistista puoluetta. Yleensä kannatan porvaripuolueita tai korkeintaan SDP:tä. Minä uskon parlamentarismiin. Siinä kukin puolue tarjoaa omaa vaihtoehtoansa ja jos joku ei toimi äänestetään satulaan uusi vetäjä. Tärkeintä on valinnanvapaus ja monipuoluejärjestelmä.


      • Medvedev
        Lipfert kirjoitti:

        No, koetetaan. Varmoina tapauksina tulee mieleen:

        P-Korea
        Kuuba
        Kiina (jossa on tosin runsaasti kapitalistisia piirteitä

        Rajatapauksia on taas:

        Venezuela
        Valko-Venäjä
        Ukraina varauksella

        Yllättävän vaikeata tuntuu olevan... Noin 25 vuotta sitten olisi helpolla saanut kymmenen kasaan, mutta ei enää.

        Oma kannattaminen? En kannata missään tilanteessa yhtäkään kommunistista puoluetta. Yleensä kannatan porvaripuolueita tai korkeintaan SDP:tä. Minä uskon parlamentarismiin. Siinä kukin puolue tarjoaa omaa vaihtoehtoansa ja jos joku ei toimi äänestetään satulaan uusi vetäjä. Tärkeintä on valinnanvapaus ja monipuoluejärjestelmä.

        Vietnam mukaan lukien. Itellä oma puolue tai siis ideologia hakusessa... Kuinkahan mahtaisin selvittää että mikä puolue sopii ihan oikeasti minulle? Kun tekee vaikka jonkun vaalikoneen niin siinä puolueessa mikä tulee ykköseksi ei välttämättä ole sitä ykkös asiaa eli mitä eniten kannattaa...


      • Lipfert
        Medvedev kirjoitti:

        Vietnam mukaan lukien. Itellä oma puolue tai siis ideologia hakusessa... Kuinkahan mahtaisin selvittää että mikä puolue sopii ihan oikeasti minulle? Kun tekee vaikka jonkun vaalikoneen niin siinä puolueessa mikä tulee ykköseksi ei välttämättä ole sitä ykkös asiaa eli mitä eniten kannattaa...

        Kannattaa vain miettiä ja seurata maailman menoa. Harvoin yksikään puolue vastaa kaikilta osin omia tavoitteita.


      • Medvedev
        Lipfert kirjoitti:

        Kannattaa vain miettiä ja seurata maailman menoa. Harvoin yksikään puolue vastaa kaikilta osin omia tavoitteita.

        Ja kuinkahan sitä voisi miettiä?


      • Lipfert
        Medvedev kirjoitti:

        Ja kuinkahan sitä voisi miettiä?

        "Ja kuinkahan sitä voisi miettiä?"

        Samalla tavalla kuin muutkin. Seuraat päivänpolitiikkaa ja kuuntelet keskusteluja. Mieti kenen/minkä puolueen kannat vastaavat parhaiten omiasi.


      • Medvedev
        Lipfert kirjoitti:

        "Ja kuinkahan sitä voisi miettiä?"

        Samalla tavalla kuin muutkin. Seuraat päivänpolitiikkaa ja kuuntelet keskusteluja. Mieti kenen/minkä puolueen kannat vastaavat parhaiten omiasi.

        Vuosia kyseistä asiaa miettinyt eikä tulosta ole tullut. Ja nyt tänään selvitin omia mielipiteitä vähäsen tässä niistä muutamia:

        - Varallisuusvero takaisin
        - Pien yrittäjyys
        - Ydinvoima
        - Tasa-arvo
        - Ympäristön suojelu


        OLEN AJATELLUT SEURAAVIA PUOLUEITA (suluissa huonot puolet)

        SDP (maahanmuutto politiikka ei vastaa mielipiteitäni ja puoluesihteeri on homo)



        VIHREÄT (hyväksyy homot ja ei kannata yleistä asevelvollisuutta eli laittaa kaiken turhan vihreyden edelle)



        KOKOOMUS (KLAPPAA RAHAA ULKOMAILLE JA LIUKUNUT VASEMMALLE ÄLYTTÖMÄN PALJON JA VIHAAN UUSLIBERALISTEJA)



        VASEMMISTOLIITTO (somali puolue eli homojen ja muitten paapoja)




        RKP ( no kokoomuksen p*rseen nuolija, vastaa muuten lähes täysin omia mielipiteitäni mutta pikku ongelma... SE ON RUOTTALAISTEN PUOLUE ENKÄ OSAA KYSEISTÄ KIELTÄ)





        valitse siitä sitten :o mahdoton homma. Mitä ehdottaisit?


      • Lipfert
        Medvedev kirjoitti:

        Vuosia kyseistä asiaa miettinyt eikä tulosta ole tullut. Ja nyt tänään selvitin omia mielipiteitä vähäsen tässä niistä muutamia:

        - Varallisuusvero takaisin
        - Pien yrittäjyys
        - Ydinvoima
        - Tasa-arvo
        - Ympäristön suojelu


        OLEN AJATELLUT SEURAAVIA PUOLUEITA (suluissa huonot puolet)

        SDP (maahanmuutto politiikka ei vastaa mielipiteitäni ja puoluesihteeri on homo)



        VIHREÄT (hyväksyy homot ja ei kannata yleistä asevelvollisuutta eli laittaa kaiken turhan vihreyden edelle)



        KOKOOMUS (KLAPPAA RAHAA ULKOMAILLE JA LIUKUNUT VASEMMALLE ÄLYTTÖMÄN PALJON JA VIHAAN UUSLIBERALISTEJA)



        VASEMMISTOLIITTO (somali puolue eli homojen ja muitten paapoja)




        RKP ( no kokoomuksen p*rseen nuolija, vastaa muuten lähes täysin omia mielipiteitäni mutta pikku ongelma... SE ON RUOTTALAISTEN PUOLUE ENKÄ OSAA KYSEISTÄ KIELTÄ)





        valitse siitä sitten :o mahdoton homma. Mitä ehdottaisit?

        En osaa ehdottaa toisten puolesta mitään. Osa huomioistasi on täysin oikeita. Osa taas siinä ja siinä.
        Esim. kaikki puolueet Kepua myöten ovat antaneet EU:n puitteissa tukea ulkomaille ja nykyinen valtionvarainministeri on Jutta. Ainoa poikkeus on Persut.

        Sinulla tuntuu olevan käsittämätön homofobia. Itse olen naimisissa ja kolmen lapsen isä. Ei minua homojen olemassaolo häiritse kunhan en joudu heidän kanssaan tekemisiin. Onko sinulla sama viha lesboja kohtaan?


      • Medvedev
        Lipfert kirjoitti:

        En osaa ehdottaa toisten puolesta mitään. Osa huomioistasi on täysin oikeita. Osa taas siinä ja siinä.
        Esim. kaikki puolueet Kepua myöten ovat antaneet EU:n puitteissa tukea ulkomaille ja nykyinen valtionvarainministeri on Jutta. Ainoa poikkeus on Persut.

        Sinulla tuntuu olevan käsittämätön homofobia. Itse olen naimisissa ja kolmen lapsen isä. Ei minua homojen olemassaolo häiritse kunhan en joudu heidän kanssaan tekemisiin. Onko sinulla sama viha lesboja kohtaan?

        "Onko sinulla sama viha lesboja kohtaan?"

        Kyseistä asiaa olen pohtinut ja tuota onhan täällä naisilla muissakin asioissa eri vapauksia. Muunmoassa armeijat ja sun muut. Mielestäni avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Ja mielestäni homot eivät saa olla yhdessä. Edes seurustella ja naiset saavat mutta ei avioliitolle. Haluan myös suojella lapsia. Yksi keino on se että homot eikä lesbot saa suudella tai mitään muutakaan tuollaista tehdä julkisilla paikoilla. Oliskos sitten kivaa lasten sellaista katsella?? Ihan väärän maailman kuvan antaa sellainen peli. Mutta omassa kodissaan saa olla vaikka 4 miehen kimppa kunhan se pysyy omien seiniensä sisällä. Ja jos Breivik yritti suojella eurooppaa homoilta niin hyvä juttu.


    • Duoda, duoda...pysy rauhassa vain siellä persujen rivistössä, sillä jopa kunnon kommunistikin kavahtaa mielipiteitäsi. Itse toki en vielä käy punaisemmasta kommunistista, toki olen jo hyvin vaaleanpunainen ja hyvää vauhtia väri syvenee syvenemistään...diudau

    • Rac

      Suomesta suomalainen maa. Markka takaisi, timo soini presidentiksi ja kaikki kommunistit ja maahanmuuttajat ulos suomesta. Suomessa ei elä veripunalippu!

    • Medvedev

      Homot kans

    • trollitTiedetään

      lipfert on natopalstan trolli. Tyyli aina sama.

    • TTKKL

      ON TOISIAKIN VAIH TOEHTOJA¨
      a
      Raamatun Ilmestykirjan 17.luvun selityksiä

      Ilmestyskirjan 17.luvun peto on kommunismi. Seitsemän päätä oli seitsemän kommunistivaltiota Keski-Euroopassa ja itse peto oli kahdeksas ja lähtöisin nuiden seitsemän alueelta ja oli Neuvostoliitto.
      "Karitsa oli voittava heidät" ja tuo oli muutos v. 1990 kristinuskon hyväksyvään hallitusmuotoon.
      Raamattu:"Autuas, joka uskoo Jumalaan, joka jumalattomankin vanhurskaaksi tekee!"
      Ilmestyskirjan 17.luvun selityksiä
      Ilmestyskirjan 17.luvun peto on kommunismi. Portto ratsastaa seitsenpäisellä pedolla. Seitsemän leijonapäätä oli seitsemän kommunistivaltiota Keski-Euroopassa, joilla leijonavaakuna, ja itse peto oli kahdeksas ja lähtöisin nuiden seitsemän alueelta ja oli Neuvostoliitto. Kymmenen sarvea tarkoitti, että nuissa seitsemässä valtiossa oli liittovaltioita, joista nuo kolme lisäsarvea. Ja yksi ei ollut tullut, oli Jugoslavia, joka kulki omia teitään, mutta oli kommunistiblokin jäsen." Pedon jat karhun jalkojen muotoiset." Ilmestyskirjan 17. luku. Pedon jalat Intia ja Sri Lanka kynnet ja taka jalat Taka Intia, Burma, jne.
      "Karitsa oli voittava heidät" ja tuo oli muutos v. 1990 kristinuskon hyväksyvään hallitusmuotoon.
      Portto ratsastaa pedolla. Babylonia, jota kuvaavat portolla on pedon selän kohdalla.
      Ilmestyskirjan 17.luku Raaamtussa
      "1 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä,
      2 hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet."
      3 Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
      4 Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.
      5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti."
      6 Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin.
      7 Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
      8 Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.
      9 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta;
      10 heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän.
      11 Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.
      12 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.
      13 Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.
      14 He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat hänen kanssansa."
      15 Ja hän sanoi minulle: "Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä.
      16 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa.
      17 Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.
      18 Ja nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaitten kuninkuus."




      Raamatussa on kuvattu kommunismi:
      "Ette voi palvella Jumalaa ja aammonaa(materialismia!" Matteuksen Evankeliumi
      "Päämies, joka valhetta rakastaa, sen kaikki palveliat ovat jumalattomia!" Sananlaskut
      "Tyhmän sydän on vasemmalla puolen, eikä hän tunnusta Jumalaa olevankaan!" Sananlaskut
      Viimeisellä tuomiolla sijoittivat vuohet vasemmalle puolen! Matteuksen Evankeliumissa kuvattu.
      "Jumala muuttaa vihollisensa punaisiksi!" Raamattu
      Jumala on johdattanut värivalinnoissa!
      "Päämies, joka köyhää kansaa hallitsee on ahne karhu ja kiljuva jalopeura!" Sananlaskut
      Tuo on aivan Ilmestyskirjan 17. luvun pedon näköinen! Pedolla seitsemän leijonapäätä KeskiEuroopassa oleva vasallivaltuot. Itse peto noista seitsemästä, eli Itä Saksan alueelta oli Neuvostoliitto. Jalat Intia ja taka Intia . Sri Lanka pedon etujajan kynnet.

      • iglescathol

        Kardinaalit pukeutuvat punaisiin asuihin ,he siis ovat Jumalan vihollisia?


    • Anonyymi

      "- Ravitaan koko kansa"

      Vain työhön kykenevät. Mutta nykyään kaikki voidaan ruokkia, koska ruokaa riittää ja sitä tuodaan.

    • Anonyymi

      Kommunismin olisi hyvä olla lähtöisin edellisestä elämästä, eli jos olet elänyt NL aikana, sen parempi. Itse arvelen, että olen elänyt.

    • Anonyymi

      - Suomi ulos EU:sta
      Jaa-a. Ja markka takas, jolloin valitetaa, että hinnat nousi?

      - Suomi mukaan kaasuputki hankkeisiin
      Voiton pyynnin takia?

      - Tuetaan enemmän suomalaista maataloutta
      Millä, ku kommunismi ei tunne rahaa?

      - Yrityksille enemmän varoja
      Riippuu mitä tuottavat.

      - Maanpuolustukseen enemmän resursseja (jotkut komut haluaisivat leikata resursseja jotkut haluaisivat mammuttimaisen puolustuksen.
      Mitä vastaan?

      - Poliisille resursseja enemmän (ettei täälä pyöri mitkään hiipparit, raiskaajat tai pahoinpitelijät. Ja siihen koulu-ampumisiin ja sun muihin se on mennyt kun poliiseilta resurssit viedään. Ei ennen semmoosia oo ollu.)
      Ennaltaehkäisy?

      - Ei oteta maahanmuuttajia tänne pummimaan vaan töihin jos on tullakseen
      Jep, ja mielellään valkoisia.

      - Annetaan työpaikkoja ja rahaa heille jotka sitä tarvitsevat
      Helppo vaatimus. Entä toteutus? Työpaikkoja on, muttei tekijöitä.

      - Ravitaan koko kansa
      Kannattamatonta. Se on ihmisen jättämistä pois evoluution huolenpidosta. Ravitaan työkykyiset ja terveet.

      - Vastustan kokoomusta
      Ja Natoa?

      - Saimaan norppien suojelua hieman lisättävä
      Joo ni riittää ruokaa nälänhädän aikanakin.

      - Vastustan homoja
      Taitaa se olla vain luonnon oikku pitää lajimäärää kurissa edes jotenkin

      - Arvostan Venäjää
      No onhan niitä muitakin valtioita, joita arvostaa, mutta mitä arvostamista yksinomaan Venäjässä on? Sitäkään ei olisi ilman ideologioita ja toimia, jotka sen olemassaolon ja luomisen mahdollistivat.

      OLENKO KOMMUNISTI
      Etpä taida ihan olla...

    • Anonyymi

      Vai pitäis alottaja kääntää kommunismiin? Henkilön täytyisi itse opiskella asian eteen. Miksi käännytyksen täytyisi tulla aina ulkopuolelta?

    • Anonyymi

      Liity Kokoomukseen.
      Se ajaa neuvostoliiton perintöä missä valtio pitää yllä yrityksiä kaiken mailman tuilla ja voitot kerää yksityiset henkilöt. Ainoa puolue joka on jumittunut ja ottanut mallia sieltä. Kokoomus ei aja markkinataloutta mitä vihattiin myös neuvosdtoliitossa.

    • Anonyymi

      "käännyttäkää minut kommunismiin"?
      Mitä aloittaja oikein haluaa loppujen lopuksi? Uutta vai vanhaa kommunismia? Meidän pitäisi puhua tuosta asiasta viinapullon äärellä.

    • Anonyymi

      Käännyttäminen kommunismiin on sama kuin yrittäisi käännyttää pakanaa kristinuskoon 100 vuotta kristinuskon perustamisen jälkeen.

      Kun ajatellaan tulevaisuuden kommunismia, saattaa tuloksena olla monitahoinen poliittinen järjestys, koska ketään ihmistä ei voida pakottaa omaksumaan yhden ihmisen järjen juoksua.
      Yhtä paljon, kun on kristinuskolla lahkoja, tulee olemaan myös kommunismilla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe