Vauva-lehden törkeys

MLHIe

Suorastaan törkeää tasoa on mm. Vauva-lehden kesksutelufoorumi. Siellä Vettenterää koskevissa keskusteluissa on lisäksi omituinen trendi. Saa solvata, herjata, levittää valheellista huhua nimeltä mainituista ihmisistä, mutta jos solvattu tahtoo yhdenvertaisesti antaa oikaisuvastineen, se sensuroidaan pois!

Tässä hyvä esimerkki. Kansalaisen tulisi muka alistua valheellisten törkeyksien sulattajaksi, eikä yhdenvertaisuutta - hyvän tavan mukaan - noudattaen saisi oikaista? Mutta, koska oikaisu ei luonnu Vauva-lehden likaiseksi nähdyillä foorumeilla, se on tehtävä muualla. Joku raja netti herjoissakin on.



http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viesti/1678401/julkinen_vastine/15431561/julkinen_vastine#15431561

25

1542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MLHie

      Ja tässä mallia siitä, että

      A) solvata saa? Saa levittää likaista valheviestiä? Mutta
      B) Samalla foorumilla sensuroidaan muutamassa minuutissa asinaomistajan (solvatun) oikaisuvastine! Tuo vastine siis POISTETTIIN alta aikayksikön. Hiekkasta sai ja saa siis solvata. Vauva-lehden foorumilla. Laittomasti.
      _________________________________________

      Vierailija - 22.8.2012 11:27  (1/2)
      Julkinen vastine

      Koska Vauva-lehden avoimella keskustelufoorumilla on toistuvasti ja uudelleen kirjoitettu ja julkistettu allekirjoittanutta koskevaa valheellista tekstiä, ja koska alle oleva viesti poistettiin tänä aamuna ao. ketjusta (jossa solvausviestikin oli) solvatulla on oikeus yhtä julkiseen vastineeseen ja oikaisuun, mitä tulee solvausviestiin.

      Mikäli Vauva-lehden kirjoitusfoorumien ylläpitäjä ei tätä vastinetta salli, vastine julkistetaan muissa medioissa, julkisesti, ja asia anta aihetta myös tutkintapyyntöön. Oikeusvaltiossa.


      Hiekkasen vastine
      JULKINEN VASTINE

      VIESTI: Vierailija - 20.8.2012 15:54  (27/5529)
      Antaa olla Lainaus:
      Antakaa Maija-Liisan olla. Raukka ei tule toimeen kenenkään kanssa, on joutunut muuttamaan asuinpaikkakuntaa, ottamaan lapsensa pois koulusta, käräjöinyt ja haukkunut, melskannut siellä täällä. Aivan ihmeellistä on ajatuksenjuoksunsa. Televisionkatselukin on syntiä, joka hänen mielestään pitäisi kieltää. Aina arvostelemassa muita, neuvomassa ja laatimassa addressia asioista, joista ei todellisuudesta irrallaan elävänä mitään tajua. Hyödytöntä vääntää moisen ressukan kanssa.
      Joo, kaikkein parasta, kun ei vastaa näihin M.H.:n kommentteihin eikä ota mitenkään kantaa tyypin sauhuamiseen. Vastaaminen vain kiihdyttää tämän yksilön maniaa."
      _______________________________________________
      VASTINE

      1. Viesti on äärimmäisen törkeä, kohdistettu tiettyyn (oikeaan) henkilöön. Viestissä näkyy iljettävä mustamaalaushanke, tekoa voidaan siis pitää tahallisena, harkittuna, tietoisena. Puuttumatta kaikkeen törkyyn, on oikaistava paria valhetta, joita vastaan faktat ovat.

      2. Viestin tekijä väittää:” Raukka ei tule toimeen kenenkään kanssa.” Todisteet?

      Ihminen, joka on tehnyt työnsä hoitajan ammatissa, monissa työyksiköissä, lukuisissa sijaisuuksissakin, on todistetusti tullut toimeen satojen hoitajien kanssa, tiimityössä. On pitänyt tulla toimeen, ammatillista linjaa noudattaen.

      Sitten. Työssä dementoituneiden, sekavien vanhusten kanssa, ovat kaikki toimeen tulemisen taidot koeteltu. Kun esim. 16-paikkaisessa dementiayksikössä aggressiiviset miesasukkaat kuvittelevat olevansa edelleen sodassa, ja alkaa käsirysy, tappelu, ja paikalla on joskus vain 1-2 hoitajaa. Kun toiset huutavat apua, porukka tulee selvittämään tappelua, ja vahvimmat urhot käyvät hoitajan hiuksiin ja kroppaan estämään hyvää sotatappelua!! - niin mitä tästä? Tai kun sekava vanhus puree hoitajan kättä, joka taluttaa häntä petiin, taikka iskee nyrkillä hoitajaa, joka yrittää suorittaa tuiki välttämätöntä alapesua WC-pytyllä istuvalle, taikka joku käy kimppuun kun hoitaja vie ruokalautasen pois pöydästä. Tyhjän siis... Ja niin edelleen, jne.

      Onko ML toimeen tullut? Kyllä, on pitänyt tulla, ja toimeen on tultu niinkuin tuleekin. Kaikkien kanssa, kaikenlaisissa vaativissakin tilanteissa. Niin että julkisesti kirjoitettu ”Raukka ei tule toimeen kenenkään kanssa..” - on täydellisessä ristiriidassa mm. työelämän selviytymisen kanssa. Mutta kysymys on paljon vakavampi.

      3. Rikoslain 24:8-9 § säätää ennenkaikkea yksityiselämän suojan. Se sanoo ”joka levittää valheellista huhua... joka on omiaan tuottamaan halveksuntaa.” (Alussa siteerattu viesti) ei ole vain valheellista huhua Maijaliisasta, vaan siinä on jo valmiina halveksunnan näyttö. ”Raukka, ressukka, maniassa elävä...” Todella vaarallista tekstiä. Kirjoittajan näkökulmasta.

      Ei ole todistetta, etteikö ML olisi tullut toimeen työelämän haasteissa, sekä kaikkien niiden ihmisten kanssa, jotka hänen ihmissuhdeverkostoonsa kuuluvat, joten viesti 20.8.2012 on kriminaalinen.

      4. Ottamatta siis enempää kantaa muihin (yllä olevan solvausviestin) sisältöön, se (rikosoikeudellista termiä käyttäen) on kokonaisuutena arvioiden törkeä.. Näkyy rikoslain 24: 8-9 § tunnusmerkistö.

      Julkiseen vastineeseen on siis yhtä tasapuolinen oikeus, kuin että yllä siteerattu törkeä viesti julkaistiin täällä.
      Kun viestin (20.8.) kirjoittaja a) esittää julkista valhetta nimeltä mainitusta, b) kirjoittaa halveksuntaa, c) pilkkaa yksityiselämän asioita (kuten aikanaan pakollisia muuttoja homealtistuksen ym. vuoksi) d) pilkkaa ja herjaa ”käräjöimisestä” (- vaikka hometalopetoksen uhrit ovat käyneet oikeusprosessia, ihan normaalisti, jopa lopuksi voittaneet pankkilaitoksen ja myyjän koalition v. 2002- 2003),
      e) Ja lopuksi kirjoittaja leimaa Maijaliisan ”maaniseksi”, eli viittaus mielisairauteen (joka senkin on vastoin jopa erikoislääkäreiden oikeudenkäyntilausuntoja: mitään mielisairauteen viittaavaakaan ei todettu, ei todellisuustajun häiriötä.)
      (jatkuu seura. viestissä)

      • MLHie

        (Jatkoa edelliseen) Vastine.

        Koska yllä siteerattu viesti muhii edelleen jossakin vauva-lehden foorumeilla, tätä vastinetta ei voi poistaa. Jos tämä poistetaan, asia etenee ehdottmasti tutkintapyyntöön. Koko 20.8. oleva viestiketju on lokitietoineen talletettu. Ja Vauva-lehden tätä foorumia ylläpitävä valvoja tekee velvollisuutensa.

        Älkää edes koettako poistaa, poistattaa tätä viestiä. Siitä lähtee pikimmiten toimenpiteet.

        Katsokaas hyvät herjaajat ja kiusaajat, jossakin tulee rajat vastaan!

        Miksi tämä veto? Siksi, että elämme oikeusvaltiossa. Siksi, että jokaisen tulee ottaa, ei vain vapaus kirjoittaa, vaan VASTUU mitä kirjoittaa, ja henkilöä koskevan tekstin laillisuus / laittomuus.

        Kenenkään ei siis oikeusvaltiossa tarvitse hyväksyä itseään koskevaa julkista valhetta, solvausta, perättömiä väitteitä ja halveksuntaa. Kirjoittajan on otettava vastuu. Jos tämä oikaisuvastine pysyy täällä, asia ei anna aihetta enempään. Anteeksianto palauttaa balanssin.

        Mutta ainoaakaan suoraa taikka vihjailevaa valhetta taikka solvausta ei allekirjoittanut täällä siedä.
        Jos ette muuta keksi, niin haukkukaa välillä vaikka itseänne. Peilin edessä! Ja relatkaa.. (Niinkuin eräs koira joka trimmattiin, meni peilin eteen ja haukkui, itseään, kun näki toisen pärstän, naamansa ilman peitekarvoja....)


        22.8.2012

        Maijaliisa Hiekkanen

        http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viesti/1678401/julkinen_vastine/15431561/julkinen_vastine#15431561


    • MLHie

      Kuten yleensä tapahtuu, kun tosiasioita ei tahdota kohdata, nousee brutaali ja invisitorinen vastarinta. Näin vauva-lehden viestifoorumilla. Jo monta päivää moni kirjoitttaja uhosi, että poistu täältä ml, jne. Ja nyt? Kiitos 100 % sensuroinnin ja yhdenvertaisen sananvapauden aatteen! Em. lehden viestipalstan ylläpitäjä asetti bannaan! Ihan kiintoisa siirto? Ja epäillä sopii, että ne kirjoittajat, jotka ryhtyivät laittomiin viesteihin, heillä alkoi polttaa tuoli alla, ja piti hädissään vaatia, ettei SE Kamala yksi kirjoittaja saa tuoda edes tosiasioita.

      Mitä me tästä opimme. Asia antaa aihetta. Em. viestiketjut on talletettu, tutkintaa varten. Ei oikeusvaltiossa saa nettipaltoillakaan viljellä mitä vain`.

      • Reetu-ö

        Joo, tuli vilkaistua sitä vauvalehden viestipalstaa. Kyllä siellä vielä joku yritti Hiekkasta mätkyttää, piikitellä, mut aika vaisua oli. Sitä Minttu V.ää ne vaan hiillostaa. Ihan sairaasti. Kuin koukussa. Mut kovin oli vaisua, joo. No, se joskus puree kun näyttää, että stoppi tuli. Nyt ei enää kiusata. Niinkuin koulun pihalla. Samaa kiusaamismeininkiä se siellä on. Ja jonkun on sanottava stop tykkänään.


      • Lukijan päästä
        Reetu-ö kirjoitti:

        Joo, tuli vilkaistua sitä vauvalehden viestipalstaa. Kyllä siellä vielä joku yritti Hiekkasta mätkyttää, piikitellä, mut aika vaisua oli. Sitä Minttu V.ää ne vaan hiillostaa. Ihan sairaasti. Kuin koukussa. Mut kovin oli vaisua, joo. No, se joskus puree kun näyttää, että stoppi tuli. Nyt ei enää kiusata. Niinkuin koulun pihalla. Samaa kiusaamismeininkiä se siellä on. Ja jonkun on sanottava stop tykkänään.

        Teoriat ja käytäntö?

        Vauva-lehden suojissa oleva avoin keskustelufoorumi on yksi uskomattomimmista foorumeista! Se on kuin omatekoinen ja anonyymi netti-herjaus-tuomioistuin.
        Oletteko vilkaisseet? Esim. Minttu Vettenterää vastaan, ja nimenomaan häntä vastaan siellä on kuin monta armeijan yksikköä! Lehden keskustelupalsta on kunniakkaasti (?) oikein laatinut pitkän listan otsikoita, sitten linkkejä, sitten kaiken mahdollisen negatiivisen aineiston (hesaria myöten) MV:stä.
        Entä puolueettomat, objektiiviset, positiiviset aineiston MT:stä? Ei. Vauva-lehden foorumin agendaan ja tavoitteeseen sellaiset eivät ole sopineet, eivätkä sovi? Kyse näyttää olevan systemaattisesta ajojahdista, kuin noitavainosta, jossa polttorovion ainesta roudataan kiihkoisalla tavalla.

        Kun Vauva-Lehden keskustelufoorumi mainostaa juhlallisesti hyviä tapoja ja laillisia menettelyjä kirjoituksissa, niin mitä on MITALIN toisella puolella? Eli niillä viestifoorumeilla? Sikamaista tuotetta.
        Kun poliisi ja syyttäjä ovat päätyneet hänen kirjastaan, ettei ole rikosta...
        niin nämä Omavaltaiset, despoottiset netti-palsta-tuomarit mätkivät viestistä toisteen TUOMOITA MV:lle. He sairaalloisella tavalla jänkäävät: pyydä anteeksi, tule esille, tunnusta, tunnusta, tunnusta! He rääpivät MV:n yksityisasiat, kirjoittavat todistamattomia iljettävyyksiä. Viestin sisällöt ovat uskomatonta törkyä. Sivistysvaltion tasoa ei näy. Ei ihmisoikeuksien, ei laillisen tason kunnioitusta.

        Eli, tämä on siis praktinen faktataso..

        Miten se sopii yhdessä seuraavien hienojen kirjausten kanssa, jota Vauva-lehti mainostaa? Ottakaapa selvää!
        _____________________________________

        Keskustelun säännöt
        Vauva.fi keskustelun säännöt
          
        Yleistä
        Vauva.fi-palvelussa voi osallistua keskusteluihin ja kommentointiin sivustolla julkaistavien blogien yhteydessä sekä keskustelupalstalla.

        Vastuu viestien sisällöstä
        Jokainen keskusteluihin ja kommentointeihin osallistuva henkilö on itse vastuussa viestiensä (eli kirjoituksensa tai muun lähettämänsä materiaalin) sisällöstä ja siitä, että ne ovat lakien ja hyvien tapojen mukaisia. Kirjoittaja voi joutua lähettämänsä viestin johdosta oikeudelliseen vastuuseen esimerkiksi rikoslain, tietosuojanlainsäädännön tai tekijänoikeuksia koskevien lakien perusteella. Kirjoittaja saattaa myös joutua korvaamaan aiheuttamansa vahingon.

        Viestien poistaminen
        Sanoma Magazines Finland Oy poistaa sivustolta rikoslain vastaiset viestit, viestien osat tai kokonaiset viestiketjut. Sanoma Magazines Finland Oy voi lisäksi muokata tai poistaa sivustolta selkeästi hyvän tavan vastaisuuksia sisältävän viestin, viestin osan tai kokonaisen viestiketjun taikka järjestelmän toiminnallisuutta haittaavan viestin.
         
        Lain vastaisia voivat olla esimerkiksi seuraavanlaiset viestit: 
        · herjaavat, rasistiset tai yksityiselämää loukkaavat viestit,
        · valheellista tietoa tai vihjauksia yksityishenkilöistä sisältävät viestit,
        _________________________________________

        Niinpä niin? Eli lainvastaisia herjaavia, yksityiselämää loukkaavia, valheellisia vihjauksia, jne. saa kirjoittaa? Luvalla. Vauva-lehden viestiketjuissa. Joistakin ihmisistä. Törkeimmät näytöt ( = tallennetut viestiketjut!) koskevat juuri MV:ää. Mutta säännöllisesti lähes jokainen, joka ryhtyi vastustamaan tuota iljettävää törkyviestitulvaa, on joutunut hampaisiin ko. palstalla. Kun koettaa muistuttaa KESKUSTELUN sääntöjä, laillisia rajoja -- niin hirveä vimma on savustaa ulos jokainen. Siellä on siis ollut - ja on - laittoman rienaamisen kultamaa!

        Sanomattakin on selvää, että tällainen törkeys - oikeus-ja sivistysvaltiossa - antaa aihetta. Kun lehti, sen viestifoorumi suosii tällaista iljettävyyttä, ja laittoi eilen BANNAAN kirjoittajan, Maijaliisa H. asia on erittäin kiintoisa! MIksi lehti, sen viestipalstan ylläpitäjä suosii ja suojelee laittomia viestejä. Ihan hirveässä mitassa?
        Ja miksi se ajaa ulos jotkut, jotka koettava muistuttaa lehden omia mainostamia kirjoitusten rajoja?

        Onko tarpeen vaatia, että tuollainen likaviemäri saatetaan selvitykseen?


      • Näkemystä on!
        Lukijan päästä kirjoitti:

        Teoriat ja käytäntö?

        Vauva-lehden suojissa oleva avoin keskustelufoorumi on yksi uskomattomimmista foorumeista! Se on kuin omatekoinen ja anonyymi netti-herjaus-tuomioistuin.
        Oletteko vilkaisseet? Esim. Minttu Vettenterää vastaan, ja nimenomaan häntä vastaan siellä on kuin monta armeijan yksikköä! Lehden keskustelupalsta on kunniakkaasti (?) oikein laatinut pitkän listan otsikoita, sitten linkkejä, sitten kaiken mahdollisen negatiivisen aineiston (hesaria myöten) MV:stä.
        Entä puolueettomat, objektiiviset, positiiviset aineiston MT:stä? Ei. Vauva-lehden foorumin agendaan ja tavoitteeseen sellaiset eivät ole sopineet, eivätkä sovi? Kyse näyttää olevan systemaattisesta ajojahdista, kuin noitavainosta, jossa polttorovion ainesta roudataan kiihkoisalla tavalla.

        Kun Vauva-Lehden keskustelufoorumi mainostaa juhlallisesti hyviä tapoja ja laillisia menettelyjä kirjoituksissa, niin mitä on MITALIN toisella puolella? Eli niillä viestifoorumeilla? Sikamaista tuotetta.
        Kun poliisi ja syyttäjä ovat päätyneet hänen kirjastaan, ettei ole rikosta...
        niin nämä Omavaltaiset, despoottiset netti-palsta-tuomarit mätkivät viestistä toisteen TUOMOITA MV:lle. He sairaalloisella tavalla jänkäävät: pyydä anteeksi, tule esille, tunnusta, tunnusta, tunnusta! He rääpivät MV:n yksityisasiat, kirjoittavat todistamattomia iljettävyyksiä. Viestin sisällöt ovat uskomatonta törkyä. Sivistysvaltion tasoa ei näy. Ei ihmisoikeuksien, ei laillisen tason kunnioitusta.

        Eli, tämä on siis praktinen faktataso..

        Miten se sopii yhdessä seuraavien hienojen kirjausten kanssa, jota Vauva-lehti mainostaa? Ottakaapa selvää!
        _____________________________________

        Keskustelun säännöt
        Vauva.fi keskustelun säännöt
          
        Yleistä
        Vauva.fi-palvelussa voi osallistua keskusteluihin ja kommentointiin sivustolla julkaistavien blogien yhteydessä sekä keskustelupalstalla.

        Vastuu viestien sisällöstä
        Jokainen keskusteluihin ja kommentointeihin osallistuva henkilö on itse vastuussa viestiensä (eli kirjoituksensa tai muun lähettämänsä materiaalin) sisällöstä ja siitä, että ne ovat lakien ja hyvien tapojen mukaisia. Kirjoittaja voi joutua lähettämänsä viestin johdosta oikeudelliseen vastuuseen esimerkiksi rikoslain, tietosuojanlainsäädännön tai tekijänoikeuksia koskevien lakien perusteella. Kirjoittaja saattaa myös joutua korvaamaan aiheuttamansa vahingon.

        Viestien poistaminen
        Sanoma Magazines Finland Oy poistaa sivustolta rikoslain vastaiset viestit, viestien osat tai kokonaiset viestiketjut. Sanoma Magazines Finland Oy voi lisäksi muokata tai poistaa sivustolta selkeästi hyvän tavan vastaisuuksia sisältävän viestin, viestin osan tai kokonaisen viestiketjun taikka järjestelmän toiminnallisuutta haittaavan viestin.
         
        Lain vastaisia voivat olla esimerkiksi seuraavanlaiset viestit: 
        · herjaavat, rasistiset tai yksityiselämää loukkaavat viestit,
        · valheellista tietoa tai vihjauksia yksityishenkilöistä sisältävät viestit,
        _________________________________________

        Niinpä niin? Eli lainvastaisia herjaavia, yksityiselämää loukkaavia, valheellisia vihjauksia, jne. saa kirjoittaa? Luvalla. Vauva-lehden viestiketjuissa. Joistakin ihmisistä. Törkeimmät näytöt ( = tallennetut viestiketjut!) koskevat juuri MV:ää. Mutta säännöllisesti lähes jokainen, joka ryhtyi vastustamaan tuota iljettävää törkyviestitulvaa, on joutunut hampaisiin ko. palstalla. Kun koettaa muistuttaa KESKUSTELUN sääntöjä, laillisia rajoja -- niin hirveä vimma on savustaa ulos jokainen. Siellä on siis ollut - ja on - laittoman rienaamisen kultamaa!

        Sanomattakin on selvää, että tällainen törkeys - oikeus-ja sivistysvaltiossa - antaa aihetta. Kun lehti, sen viestifoorumi suosii tällaista iljettävyyttä, ja laittoi eilen BANNAAN kirjoittajan, Maijaliisa H. asia on erittäin kiintoisa! MIksi lehti, sen viestipalstan ylläpitäjä suosii ja suojelee laittomia viestejä. Ihan hirveässä mitassa?
        Ja miksi se ajaa ulos jotkut, jotka koettava muistuttaa lehden omia mainostamia kirjoitusten rajoja?

        Onko tarpeen vaatia, että tuollainen likaviemäri saatetaan selvitykseen?

        Koukussa Vauva-lehden keskustelupalstaan: "Pakko tuijottaa, vaikka pahaa tekee"
        Kuva: Mikko Niemelä Tv-kriitikko Marko Ahonen myöntää olevansa koukussa Vauva-lehden keskustelupalstaan.

        Tv-kriitikko Marko Ahonen myöntää olevansa koukussa Vauva-lehden keskustelupalstaan.

        Ville Grahn
        3.8.2012 13:25

        Keskisuomalaisen tv-kriitikko Marko Ahonen tekee uusimmassa blogikirjoituksessaan yllättävän tunnustuksen: hän on koukussa Vauva-lehden keskustelupalstaan. Palsta on tunnettu siitä, että siellä aihe kuin aihe muuttuu nopeasti rajuksi riidaksi.

        "Useimmat puheenaiheet eivät minua suoranaisesti edes asiatasolla kiinnosta. Mutta Vauva-palsta paljastaa täydellisesti ihmisten raadollisuuden ja sen, että monet meistä eivät edes halua tai yritä olla hyviä ihmisiä", Ahonen kirjoittaa.

        Kriitikko neuvoo lukijoitaan olemaan menemättä palstalle, jos he eivät ole siellä vielä käyneet.

        "Olkaa viisaampia kuin minä. Olen nyt vakavissani. Ihan totta."

        Lue Ahosen blogikirjoitus kokonaan tästä.

        :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

        Tässä se on sanottu: " Mutta Vauva-palsta paljastaa täydellisesti ihmisten raadollisuuden ja sen, että monet meistä eivät edes halua tai yritä olla hyviä ihmisiä". = Marko Ahonen.

        Ja se näkyy! Ala-arvoisinta tasoa, mitä keskustelupalstoilla voi olettaa! Ei siis ihme, ettei siellä mikään terveisiin rajoihin ja laillisiin viesteihin vetoavat viestit saa muuta kuin kenkää? Kaatopaikat eivät parane. Eivät ihmisten sisustenkaan kaatsit siitä parane? Eli, bittien avaruuteen, datasiirtojen hautausmaalle koko vauvalehden viestipalstat!

        Joo!


    • Yökyöpeli5

      Hyvä, että tuo viesti on täällä. En ehtinyt sitä Vauva.fissä koskaan näkemään.

    • 54tr5gfb

      voi jeesus sentään miten hulluja akat voi olla

      • satunnainen lukija

        "voi jeesus sentään miten hulluja akat voi olla"

        Ja äijät ei tietenkään ole hulluja? Mitähän sukupuolta ne kaikki perhesurmaajat ja muut väkivaltarikolliset, psykopaati, lastenraiskaajat, hyväksikäyttäjät enimmäkseen on? Mistä päättelit että vain naiset kirjoittaa sinne? Aika paljon miehiä kirjoittaa olen huomannut... onhan tuo lukijakin mies. Taitaa koukuttaa muitakin ukkoja kuin tuota mikkoa.


    • J K

      NIINKÖ

    • Laitonta kirjoittelu
    • Aika on toinen

      Siis sanavapauteen ja vastuuseen liittyvää asiaa!

      Siitä, miten eräs Vihakirjoittaja otti kohteekseen erään nimimerkin debora ja jopa tämän henkilöyteen liittyvät asiat! Ja sitten harjoitti mitä törkeintä Vihamissiota kuukausimääriä... (Näyttöpaketissa yli 1000 solvaus-, herjaus- ja vihaviestiä.
      Joukossa järkyttävä määrä sellaisia "valheellisia huhuja" joissa näkyy rikoslain 24:8-9 § tunnusmerkistö.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11741507#comment-63858793

      Ja nyt, kun deboran taho on tuonut siis ongelman Suomi24 "kysy ja vastaa" ylläpidon palstalle, julkisesti - kuten myös häntä on julkisesti ja rikollisin näytöin vainottu ja laittomasti kohdeltu....

      tämä vihataho on paniikissa! Koettaa poistattaa kaikki ne TOSIASIAVIESTIT, joita Debora yhdenvertaisesti (valheita oikaisten) tuo!

      Valo ja totuus pelottavat häntä, mutta nyt ei enää pääse piiloon eikä pakosalle röyhkeitä menettelyitään.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11741507#comment-63858793

    • missä-menään-nyt
    • ystävänä---
    • asiaa-----
      • tiedetään----

        Tiedetään. Hirveää lokaa on kaadettu tänä ML:n päälle. vuosia, nettivainoa, hyi!
        Onnex se on ollut niin topakka, että on selvinny!!!


    • 12309874---
      • r-t-1965

        Luettu on tuota sivua, ja valaisevaa asiaa on!! herää vain ajatuksia, jotta miten älyttömän paljon joku ihminen saatetaan saamaan kiusaa ja lokaa päällensä?
        Mutta ML on tosiaan selviytyjä, oikein se Hämeen sanomien toimittaja pränttäsi!


    • surfannut---
      • Anonyymi

        huomenna helle


    • Anonyymi

      Siis Sanoma oyn lehti, muuta selitysta ei tarvittane.

      Tuo M.Ahonen esittää erikoisia elokuva-arvosteluja. Väkivaltaelokuvat saavat jatkuvasti runsaasti tähtiä, toisenlaiset eivät juurikaan.
      Esim. jos joku ei pidä Indian Jonesista, on epäilyttävä henkilö.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe