Lainaisitko prostituoidulle rahaa?

ilolintusi

Olen 28v nainen joka on nyt muutaman kuukauden toiminut maksullisena naisena. Tienaan n. 4000-5000e/kk, mutta tietenkin pimeänä. Joskus kymmenen vuotta sitten olen hölmöillyt oikein urakalla, ja tästä syystä luottotietoni ovat menneet. Koska viralliset tuloni ovat ainoastaan opintotuki, en myöskään pääse velkajärjestelyyn vaikka velkasumma ei ole kuin 8000e. Samoin en voi viedä noin suurta summaa pankkiin velat maksaakseni, koska pankki vaatii kirjalliset todisteet rahojen alkuperästä summan ylittäessä 1000e rajan. Samoin verottaja saattaisi kiinnostua tuollaisen summan tilille putkahtamisesta.

Ainoa järkevä keino saada velat maksettua olisikin lainata joltakulta tuo summa suoraan tilille siirrettynä. Ongelma vain on, etten halua sukulaisilleni kertoa itseni myymisestä, joten en pysty millään perustelemaan kuinka voisin maksaa esim. vaikka 1500e/kk velkaa takaisin, vaikka se todellisuudessa on mulle ihan realistinen lyhennyssumma. Auttakaa kiltit ja koittakaa mun kanssa keksiä miten tämä pulma ratkaistaan. Haluaisin jo kovasti saada velkarekisterini tyhjäksi jotta 2v luottotietojen puhdistumisaika pääsisi mahd. pian rullaamaan eteenpäin. :)

42

936

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eipäsiinäsenkummempa

      Jaa-a, on sulla ongelma...mutta mene pankkiin ja talleta ne rahat tilillesi ja laita vaikka perusteeksi 'keno voitto' tai lottovoitto tms. Ei kai ne niistä vaadi mitään sen kummempia dokumentteja. Kenovoittoja jaetaan joka päivä tuhansia. Sitten kun olet tallettanut niin maksat velat pois. That's it!

      • thatsit........

        Itse vein 4000 euroa tililleni ja kysyivät mistä ole ne saanut. Sanoin etten kerro koska on typerää kysyä. Tein sitten pankissa kirjallisen selvityksen että olin panttilainaamosta saanut rahat.


    • ilolintusi

      Kyllä vaativat sitten sen tositteen keno-voitosta jonka veikkauskone tulostaa. Yli 1000e pankkiin käteistä viedessäsi pankilla on eu.n määräyksen mukaan velvollisuus vaatia kirjallinen tosite rahojen alkuperästä. Tällä pyritään ehkäisemään rahanpesua.

      • hmm...

        ""1000e pankkiin käteistä viedessäsi pankilla on eu.n määräyksen mukaan velvollisuus vaatia kirjallinen tosite rahojen alkuperästä. ""

        No ei ihan noinkaan ja summa kyllä suurempi kuin 1000 euroa kotimaan siirroista. Itse vein kesäkuussa 3500 euroa käteisenä pankkiin eivätkä kyselleet mitään. Pankilla ainoastaan velvollisuus ilmoittaa verottajalle mikäli suurempia summia ja ilman selkeetä alkuperää tulee tilille. Tällöin verottaja vaatii selvityksen eikä suinkaan pankki.
        Takavuosina konsultoin ja autoin erästä ruotsalaisfirmaa pääsemään suomen markkinoille ja sain proviision 500-2000 euro tililleni Ruotsista. Neljän kuukauden kuluttua verovirkailija soitti että minulle tullut useampia rahansiirtoja Ruotsista viime aikoina. Kerroin mistä kyse ja että liitän lisätulotiedot seuraavaan veroehdotukseen josta sitten maksan jäännösveroja. Selvitys riitti koska ilmoitin liitteinen lisätuloni kolmen vuoden veroehdotuksissa.

        Toki jos tuilla eleilee niin ei mitään rahaa voi laittaa tililla vaika ei pimeitä olisikaan.


      • 11+7

        Höpö-höpö.

        Ensinnäkään EU ei "vaadi" mitään, ainoastaan Suomen viranomainen voi vaatia jotakin, kunhan se perustuu Suomen lakiin. Pankilla on ilmoitusvelvollisuus 15.000 euron ylittävistä kertamaksuista. Tätäkään ei käytännössä tarvitse tehdä, mikäli kyseessä on tunnistettu asiakas ja asiakkaan toiminnan kannalta "normaali" tapahtuma.

        Pankeilla on totta kai oma asiakkaiden luokittelu- ja profilointijärjestelmä. Siinä katsotaan kunkin asiakkaan rahavirtoja, luottojen määriä, sijoituksia ja tilien saldoja. Ei ole mitenkään tavatonta, että yksityinen henkilö tekee useiden tonnien nostoja, panoja ja tilisiirtoja – eikä kukaan kysele niistä mitään. Tässä ikävä kyllä kaikki asiakkaat eivät ole samalla viivalla.


      • Vip ja muut.
        11+7 kirjoitti:

        Höpö-höpö.

        Ensinnäkään EU ei "vaadi" mitään, ainoastaan Suomen viranomainen voi vaatia jotakin, kunhan se perustuu Suomen lakiin. Pankilla on ilmoitusvelvollisuus 15.000 euron ylittävistä kertamaksuista. Tätäkään ei käytännössä tarvitse tehdä, mikäli kyseessä on tunnistettu asiakas ja asiakkaan toiminnan kannalta "normaali" tapahtuma.

        Pankeilla on totta kai oma asiakkaiden luokittelu- ja profilointijärjestelmä. Siinä katsotaan kunkin asiakkaan rahavirtoja, luottojen määriä, sijoituksia ja tilien saldoja. Ei ole mitenkään tavatonta, että yksityinen henkilö tekee useiden tonnien nostoja, panoja ja tilisiirtoja – eikä kukaan kysele niistä mitään. Tässä ikävä kyllä kaikki asiakkaat eivät ole samalla viivalla.

        Totta puhut. Pankkien (virkailijan) päätteellä näkyy aivan eri pränttäykset ja tiedot sinusta, kuin näet nettipankissasi.
        Virkailijan päätteellä näkyy "profiilisi" velkoineen,luottotiedot maksuhäiriöineen, oletko on vai riskiasiakas jne. Sen perusteella he kyselevät henkkareitasi vaikka tallettaisit 150 euroa omalle tai jonkun tilille.
        Eräs velalliseni (vippi) olisi maksanut summan 120 euroa tililleni mutta hänellä ei ollut mukana henkilöllisyystodistusta, joten ei onnistunut. Nimittäin sitä oli kysytty.

        Että asia on myös pankkikohtainen ja vähäiset (kelan-sossun asiakkaat, työttömät) ovat eri arvoisessa asemessa palkansaajaan nähden.


    • eipäsiinäsenkummempa

      Eikös Sammosta voi nostaa rahana käteen veikkausvoitot kuponkia vastaan? Ainakin ennen oli niin. Ja olen itsekin nostanut.

      Kovasti olet miettinyt kaikki vaihtoehdot tarkasti läpi ja se tässä vähän 'haiskahtaa' sun jutussa.

      Eipä kai se auta kuin tyytyä kohtaloonsa. Mitäs sä niillä luottotiedoilla jne. jos 'pankin päällä istut' ;) !

    • Ratkaisu

      Mulla on sun ongelmaan ratkaisu: Lainaa mulle heti käteisenä 8000 euroa, niin maksan sen sulle sitten takaisin lainaamalla tilillesi 8000. Lainaa lyhentääksesi sovitaan tapaamiset kerran kuussa, 1 h per kerta. Edullista eikö totta!?

    • 14+13

      Prostituutio on Suomessa laillinen ammatti, että ei muuta kuin yritys pystyyn.
      Niin maksat verot ja saat laillista tuloa millä maksaa velat pois.

      • 1216

        Tässähän se ongelma onkin. "Ammattilainen" haluaa saada palkkansa pimeänä ja olla yhtäaikaa vaikka työttömänä ja joka tapauksessa nauttia yhteiskunnan palveluista maksamatta lanttiakaan veroja.


    • €ikannata

      Käytännössä haluat pestä pimeillä töillä ansaittua rahaa.

    • KKHS

      Ei tuossa lainaa tarvitse. Pientä palkkiota vastaan kuka tahansa voi kirjoittaa velkakirjan, ja voit viedä rahat pankkiin muka lainana. Tosin sitä henkilöä ei parana etsiä netistä, koska kyseinen järjestely vaatii tiukkaa luottamusta, koska velkakirjalla voidaan ne rahat velottaa myöhemminkin. Mutta se on rikolliset osa - joudut tukeutumaan muihin epärehellisiin ihmisiin toimesi turvataksesi.

      Kaikin puolin ongelmattomin vaihtoehtohan on maksaa verot ja velat reilusti. Ei tarvitse roistoja apuun (ja kun asioista puhutaan oikeilla nimillä, niin ei rahanpesuusi osallistu kuin roistot) ja voi vankilanlaltakin säästyä.

      • ölllöö

        Möin auton ja vein pankkiin 6000-kukaan ei kysellyt mitään.Toi on pötypuhetta että kysellään mistä rahat.


    • dsgadsfhh

      ööö ??? ..pyydät kaikilta velkojilta loppulaskun ja kipität käteisen ja laskujen kanssa pankintiskille ja maksat laskut pois. Onko se olevinaan rahanpesua kun laskuja käy maksamassa tiskillä! =)

      • Ei onnistu

        Silloin pankin täytyy myös selvittää maksajan henkilöllisyys. Ihan sama myös jos käy R-Kioskilla maksamassa. Ja nämä käteismaksut ovat yhtälailla rahanpesudirektiivin piirissä.


      • 11+7
        Ei onnistu kirjoitti:

        Silloin pankin täytyy myös selvittää maksajan henkilöllisyys. Ihan sama myös jos käy R-Kioskilla maksamassa. Ja nämä käteismaksut ovat yhtälailla rahanpesudirektiivin piirissä.

        Pannaan nyt ne termit kohdilleen:

        1: EU direktiivi ei sido ketään. Juridisesti sen arvo ei eroa vessapaperista.

        2: Kun laaditaan kansallinen laki, se velvoittaa. Tässä tapauksessa "Laki rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä ja selvittämisestä"

        Lain liipaisuraja on 15.000 euroa, ei siinä parin tonnin maksut tunnu missään.


    • 14+3

      En ymmärrä kanssa miksei hän mene ja maksa käteiselle niitä laskuja pois.. Ei noilla prosuilla taida tuo järki luistaa vaikka alapää luistaisikin. Lasku per päivä käy maksamassa ja vaikka eri konttoreissa jos oikein rupeaa jännittämään. Toi aloitus nyt on vain yritys saada ihmisiltä huijattua rahaa. Aika läpinäkyväkin vielä.

      • tahtoatha

        Pointtihan onkin, että tarina on keksitty huijaustarkoituksessa. Kyllä se sun prosusi ihan normaalijärkinen on.


    • kusettaa

      Käteistä on ilmeisesti huoraamalla tupsahtanut pitkälti yli toista kymmentä tuhatta, mutta tilille pitäis saada välittömästi 8000 euroa, koska on - nyyh nyyh - kiire saada luottotietojen puhdistumisaika rullaamaan.

      Miksi hän ei tarjoa käteisellä vaikkapa 8500 euron suoritusta tuota tilisiirtoa vastaan, jos kerran tekee pillulla kansanedustajan palkan verran rahaa kuukaudessa ja vieläpä nettona? Varmastikin moni on halukas ottamaan tuon käteisongelman vastaan pientä 500 euron korkotuloa vastaan.

    • Laskija.

      Tuo 8000€ tilisiirto muodostuu ongelmaksi, on tullutta rahaa, jos ei selitä, saattaa verottaja rokottaa.

      Joten on parempi saada lainaa, ja kertoa tilisiirrossa että on laina, voi olla korotonkin.


      Muuten, on olemassa minimiraha joka pitää jäädä per kuukausi elämiseen, joten kaikesta virallisesta tulevasta rahasta väkennetään pakolliset verottajan minimi toimeentulo, lopulla saa maksaa lainoja pois.

      Minulta aikoinaan verottaja tiedusteli, vastasin että tulot nämä, menot nämä verottajan minimitoimeentulo = maksettu lainanlyhennys. mitään ei perään kuulunut.

    • hjhkhjkhkk

      Kyl on ihmiset tyhmiä ei voi muuta sanoa ei saatana...
      Oikeasti miten tääkin ihminen osaa edes perseensä pyyhkiä yksin???
      Asut todennäk kaupungissa, jossa useita pankkeja...
      1 No nyt otat käteistä ja käyt siirtämässä vaikka jokaisen pankin tiskiltä 700€ tiillesi...
      2sanot kaverillesi että siirtää vaikka 2000€ sinun tilille ja laittaa viestiin maksu kalusteista..
      3. Viet pankkin 4000€ ja kirjoitat selvitystositteeseen, rahojen alkuperä marjojen myynti (verotonta tuloa)..
      4. Menet Helsingin casinolle ja vaihdat siellä pelimerkkejä 8500€ arvosta rulettiin 4250€ punaiselle ja 4250€ mustalle :)

      Oikeasti ite keksin varmaan 200 tapaa selittää toi rahojen alkuperä..

      Edit: ja olet varmaan niin tyhmä että kirjoitit tämän keskustelun aloituksen kotikoneeltasikin

      • 58

        hjhkhjkhkk

        ei se mene lainkaa noin, taas elät aivan eri mailmassa.

        olis mukavaa kun et aina aloittaisi ja lopettaisi moittimalla, kiitos.


      • 14+19

        "4. Menet Helsingin casinolle ja vaihdat siellä pelimerkkejä 8500€ arvosta rulettiin 4250€ punaiselle ja 4250€ mustalle :)"

        Eli maksat 50% kuluina? Saa ongelmaan apua paljon halvemmallakin! Kyllä on tas viisaita liikkeellä.


      • 15+20
        14+19 kirjoitti:

        "4. Menet Helsingin casinolle ja vaihdat siellä pelimerkkejä 8500€ arvosta rulettiin 4250€ punaiselle ja 4250€ mustalle :)"

        Eli maksat 50% kuluina? Saa ongelmaan apua paljon halvemmallakin! Kyllä on tas viisaita liikkeellä.

        Ööh, et ole vissiin koskaan pelannut rulettia...


      • römpsämies111
        15+20 kirjoitti:

        Ööh, et ole vissiin koskaan pelannut rulettia...

        tuleekin nolla ja mua naurattaa. En ottais edes sitä riskiä tässä tapauksessa.


    • sivusta seurannut

      nuo tienaamasi ovat sinun rahojasi, niin kauan kuin joku ne todistaa rikollisesti hankituksi,
      niillä voit maksaa velkasi.

      ei niitä pois oteta ja niillä voit maksaa velkasi.
      harmittava tilanne, koska et vamaan koskaan pääse toiminnastasi eroon,
      hintasi vain halpenee, 10v kulutua et saa kuin 10-20 % siitä kuin nyt
      ja useat nelikymppiset hakataa sairaalakuntoon ja ryöstetään toimituksen jälkeen
      ja se raha jota asiakas ennen toimitusta oli maksanut.

      • 5+8

        "useat nelikymppiset hakataa sairaalakuntoon ja ryöstetään toimituksen jälkeen
        ja se raha jota asiakas ennen toimitusta oli maksanut. "

        Joo, näin tehdään. Tuolla niitä makaa sadoittain verissään katujen varsilla. On se hirveää, kun "useimmat hakataan". Heh, telkkariako olet "sivusta seurannut"?


    • JjklkjJLJ

      Kerroppas 58 mikä ei mene noin? 2 noista tavoista olen itse kuitannut pankkiin viemiäni rahoja ;)

      • 13+20

        Tohon 4. kohtaan sen verran että pitää laittaa 0 numerolle se 240€, koska on kuitenkin n.2.7% mahdollisuus että se tulee. Eli tuon 240€ verran pitää maksaa kasinolle että saa ne rahat kivasti pestyä.


      • sbsgbsbdntn
        13+20 kirjoitti:

        Tohon 4. kohtaan sen verran että pitää laittaa 0 numerolle se 240€, koska on kuitenkin n.2.7% mahdollisuus että se tulee. Eli tuon 240€ verran pitää maksaa kasinolle että saa ne rahat kivasti pestyä.

        Eikä saa siltikään. Kasino ei anna rahoista kuittia juuri tämän asian välttämiseksi.


      • itsekin voittanut
        sbsgbsbdntn kirjoitti:

        Eikä saa siltikään. Kasino ei anna rahoista kuittia juuri tämän asian välttämiseksi.

        Kasinolla pelaajat joutuvat tunnistautumaan. Henkilötiedot ja valokuva pannaan talteen, asiakas saa asiakaskortin. Kun menet nostamaan voittoasi, ainakin vähän suurempaa summaa, joudut näyttämään asiakaskorttisi. Aivan samalla tavalla kun jouduit tekemään, kun kävit vähän aikaisemmin hakemassa ne 8500 euron pelimerkit. Siten kasinolla on tiedossa kuka ja minkä näköinen henkilö nosti 8500 eurolla pelimerkkejä ja sitten vaihtoi hetken päästä takaisin rahaksi 8500 euron pelimerkit. Jos joku oikeasti kiinnostuisi sinun "rulettivoittosi" historiasta, asian oikea laita selviäisi hetkessä.


      • Että näin
        itsekin voittanut kirjoitti:

        Kasinolla pelaajat joutuvat tunnistautumaan. Henkilötiedot ja valokuva pannaan talteen, asiakas saa asiakaskortin. Kun menet nostamaan voittoasi, ainakin vähän suurempaa summaa, joudut näyttämään asiakaskorttisi. Aivan samalla tavalla kun jouduit tekemään, kun kävit vähän aikaisemmin hakemassa ne 8500 euron pelimerkit. Siten kasinolla on tiedossa kuka ja minkä näköinen henkilö nosti 8500 eurolla pelimerkkejä ja sitten vaihtoi hetken päästä takaisin rahaksi 8500 euron pelimerkit. Jos joku oikeasti kiinnostuisi sinun "rulettivoittosi" historiasta, asian oikea laita selviäisi hetkessä.

        Paskan marjat joutuu, muutama jättipotti osunut ja ikinä ei ole kassalla kysynyt henkkareita. Ei myöskään kun voitto on tuotu suoraan koneelle.


    • 17+18

      Keksitty juttu... ei voi viedä pankkitilille 8000 euroa, mutta voi ottaa tilisiirtona vastaan 8000 euroa.

      Mä keksin hyvän idean: anna jollekin palstalaiselle käteen 9000 euroa niin hän sitten tallettaa sun tilille 8000 euroa, ja homma on ratkaistu. Ja se 1000 euroa on siis palkkio rahan tallettamisesta.

    • helppo homma

      Itsekkin voittanut, Tiäkkö älä tee asioista liian vaikeita ;)

    • Asian tunnen.

      Joo.

      Osa ihmisistä ei ollenkaan hahmota asiaa.

      Käytännössä rahalle pitää olla taaksepäin seurattava jälki, riittää kun se on olemassa yrityksen / yksityisen henkilön tiliin. Tämä on rahanpesun osuus asiasta.

      Verottajanosuus asiasta on sitten se että jos ihminen saa rahaa jostakin, pitää siitä olla verot maksettuna / tullaan maksamaan. Riippuen miten pankit ilmoittavat / verottaja kyselee pankeilta joutuu selittämään sellaisista tulleista rahaeristä joilla ei ole näkyvissä "oikeata" lähtöpaikkaa / nimikettä.

      Joten aloittajan osalta, hanki laina josta paperit ystävältäsi. Nollakorkoinen on hyväksyttävissä verottajan vinkkelistä.

      Maksat sitten käteisellä "korkoja" lainasta.
      Kun korko on oikea, ei lainan takaisin saannilla ole kiirettä.

      Eikö ainakin osa liiketoimminnastasi kannattaisi siirtää normiverotuksen piiriin?
      Jolla voisi sitten maksaa pakollisia valoisan rahan maksuja, niitähän elämässä aina silloin tällöin on.

      • faktaa tiskiin

        Nollakorkoisessa lainassa on pieni riski että tulkitaan lahjaveron piiriin. Joten olisiko parempi pistää pinna pari ihan tunnelman vuoksi?


    • Tässä apua

      Voit sanoa että voitit Casinolla, Vermossa, kiskalla totossa, ihan missä vaan veikkauksessa. Casinolla ja Vermossa maksetaan voitot käteisellä, joten helppo sanoa..

    • kannustaja82

      Hei tytsy, kerros miten kävi ja mihin ratkaisuun päädyit? Nimittäin ehdottomasti fiksuinta on maksaa velat pois ja sitten jatkella horoilua ja opiskella samalla, ennekuin huomaatkaan on ammatti, rahaa mukavasti säästössä ja hyvät seksitaidot sitä herra oikeeta oottelemassa. Pidät vaan taudit loitolla ja säästät osan rahoista vaikka sitten cahinä.

      Eli ite suosittelisin tuota "lainaa" luotettavalta tyypiltä, eli käteistä hänelle ja hän siirtää rahaa sulle, jolla sitten maksat velat pois. Lainan hoito on sitten sun ja hänen välillään, teette vaan maksukuitin koko summasta heti samaan syssyyn avoimella päivällä niin voit sitten tarvittaessa jos rupee pumppaamaan sulta uudelleen rahoja täytellä kuitin ja toteen että loppusuoritus on tehty käteisellä tällöin. Sitten jos näin käy niin kehittelet jonkin kanavan niille rahoille.

      Hyvin voit muutella näin syksyllä valoisaksi marjojen / sienien poiminnalla osan rahoista, samoin esim. tehdä kuitteja jonkin omaisuuden myynnistä yksityisille, siitä saa tonnin pari seliteltyä mukavasti, yleensä rahanpesussa käsittääkseni pieni kustannus rahan muuttamisesta valoisaksi on vain hyväksyttävä. Mutta eihän tässä hätää kun rahaa kuitenkin on :)

    • osissa

      Tuota... Maksa osissa? Vie pankkiin kerralla vain niin vähän, ettet joudu todistelemaan alkuperää, maksa sillä osa veloista ja laita myöhemmin taas vähän rahaa tilille.

    • Et tarvitse

      Et sinä tarvitse penniäkään lainaa, koska sinä saat rahat kasaan itsekin muutamassa kuukaudessa. Et sinä tarvitse muuta kuin velkakirjan. Senhän voit itsekin kirjoittaa ja laittaa lainaajaksi vaikka parhaan kaverisi. Rahan ei tarvitse todellisuudessa liikkua lainkaan.

    • se siitä

      Kauan aikaa sitten tutustuin netissö yhteen naiseen. Se otti sit ´vajaan vuoden päästä yhteyttä ja en tajunnu pitkään aikaan mikä "valas" ja "urvelo" se oli...

      No, sit ku en tiennyt tuota.... nii se kerran ako puhuu rahasta.... se pyys lainaan pari sataa markkaa.... siis jotain 50 nyky euroa. Kun olin tyhmä, niin annoin sen, mutta osana lainaa pyysin häneltä pienen palveluksen postitse, ja lipasin, että hän saa ottaa rahasta pois sitten 50 mk, eli nykyrahassa vajaa 10e.

      Niin pitkää se tyhmä juttelu kesti, kun hän alko pyytää paria sataa markkaa suurempaa lainaa ja alkoi puhumaan että voi laittaa postiin uudelleen samankaltaisen jutun kuin ekalla kertaa.... sillon palo käpy.... käskin painua sen ihmisen helvettiin.

      Ei se raha lainaamalla parannu!

    • T---------

      Perustat toiminimen, joka tekee vaikka kotisiivousta. Laitat sopivan määrän käteisellä maksettuja 'siivousmaksuja' kirjanpitoon kuukausittain.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1720
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1056
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1033
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe