Ulkomaalainen ryösti tavaratalon

Poliisi etsii !

Oletteko kuulleet tapauksesta mikä sattui viime torstaina keskellä kirkasta päivää? Diplomaattina esiintynyt ulkomaalaistaustainen mies puhui myyjien päät pyörälle kokkolalaisessa tavaratalossa ja onnistui saamaan haltuunsa huomattavan summan raahaa jättäen jälkeensä vain hölmistyneet myyjät kadoten savuna tuuleen. Eikö tuo mies pitäisi saada kiinni mahdollisimman pian ennenkuin menee muiltakin omat ja varat vai nauttiikohan hän ehkä diplomaattisesta koskemattomuudesta, miten on?

http://www.kp24.fi/uutiset/Default.aspx?newsid=314222

23

1204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • briivari

      Enpäs ole kuullukkaan.Eikö myyjiä ole koulutettu tämmöisiin.Huh,meidän työntekijät lähtee heti koulutukseen.

      • 4+4=9

        Kokkolaiset aivot huhuhuhuhuhuhu näin ei tapahdu jeppiksessä.


      • raneonkovajätkä
        4+4=9 kirjoitti:

        Kokkolaiset aivot huhuhuhuhuhuhu näin ei tapahdu jeppiksessä.

        Katos jukupätkää, nyt kaavoitusalueen kaikki aivotkin ovat saaneet henkilön "kokkola" tartunnan. Voisitko kertoa lissää noiden aivojen sisällöstä? Mitä se osaa ja mitä ei; maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Hyvä että valaisit asiaa, kavereitten kanssa luultiin että vain muutama myyjä oli sekaisin.


      • Se on kahdeksan
        4+4=9 kirjoitti:

        Kokkolaiset aivot huhuhuhuhuhuhu näin ei tapahdu jeppiksessä.

        Opettele laskemaan ensin.


    • Werneri Vattunen

      Herranjösses misäs välis tämmönen kataluus on päässy tapahtumaan? ? Tuohan on vallan törkeyden huippu mennäny kusettaan kunnon kansalaisii diplomaatti ketkuillulla ja miten se onnistuki saamaan fyffet följaan huh huh!! Voehan hittolainenku toi sainy noin pitkän etumatkanet ei kait täs auta muuku kutsua kaffekööri koolle ja ruveta funtsimaan miten ton "PIIP" sais käpälälautaan ;))

    • Kannuksen Kovis

      Jos mulla olis kauppa ja sinne kölkyttelisi tuommonen ulkomaalaistaustainen mieshenkilö ja se hämäis mua diplomaattisella ulkomaan vouhotuksella niin kalauttasin sitä oitis pehmonallella päähän eikä olis aikomustakaan kahtua sitä pitempään vaan lykkäisin sen varovasti monolla pihalle ja kuhtuisin nimismiehen apuun. Eikö oiski hyvin toimittu vai mitä te huijatut myyjät sanotta???

    • Diplomat niet

      Olikohan diplomaat uhannu työntekijöitä, että ne saa potkut, jos diplomaatille ei anneta lainaksi rahaa ja diplomaatti tietty vetos diplomaattiseen koskemattomuuteen.
      Mitenkähän se on saanu ketkuiltua suuren summan rahaa, kun ei tavallinen ja rehellinen asiakas meinaa saada edes kuittia vastaan rahojaan takaisin, jos tuote on virheellinen ja palautus kelpoinen.
      Myyjät vaan selittää, että kauppa on tehty, eikä rahoja voi millään saada takas, vaikka olisi kysymys alle 5 euron tuotteesta.
      Sanovat, että ottaa yhteyttä kaupan esimieheen ja tekee selvityspyynnön.

      Jos mulla olis liike ja tulis tollanen ulkomaanpelle esittään diplomaattia ja vaatimaan rahaa, niin sellanen potkastas ulos liikkeestä saman tien.
      Eihän oikeat diplomaatit tule mistään kaupasta pyytelemään rahaa.

    • Kauppias Setä

      Jaa'a en tiedä mitä tähän voisi enään sanoa,, nuo ulkomaalaisethan pitää meitä kunnon kansalaisia näemmä täysin pilkkanaan. Nyt on varastettu naapureilta korut ja rahat keskellä päivää ja yrittäjäkavereilta on vohkittu kassalippaat yön pimeydessä niin nyt sitten vielä tämä. Se on kuulkaas ulkomaalaiset nyt niin etten palvele ainuttakaan pitkätukkaista ulkomaalaista olittepa sitten Kiinan keisareita tai Brasilan Maya valtiaita ennenkuin tuo törkymöykky saadaan kiinni, toki voitte yrittää ajaa päänne puliksi mutta diplomaatti ei kuulkaas meikäläistä hämää ja olisi se makiaa tietää missä helevetin tavaratalossa on noin tajuttoman tolloja myyjiä???

      • huihaiheh

        Onko maailmassa olemassa muita kuin suomalaisia ja ulkomaalaisia? Miksi te niputatte koko muun maailman kansalaiset samaan nippuun puhumalla ulkomaalaalaista yhtenä porukkana? Oletteko tyhmä? Suomi on maailman kartalla kuin hyttysen pee Atlantissa ja te kuvittelette, että on vain kunnon suomalaisia ja rikollisia ulkomaalaisia! Suomalainenhan ei ryöstä, varasta, tapa, raiskaa, pahoinpitlele, ei, ei, ei, ei, eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiii! .. Käykää joskus vaikka Ruotsissa tai Virossa, niin tiedätte että on muitakin kuin suomalaisia. Hah! Noissa maissa suomalaiset erottaa pukeutumisesta ja räkäkännistä paikallisisista.


      • Poliisi etsii !
        huihaiheh kirjoitti:

        Onko maailmassa olemassa muita kuin suomalaisia ja ulkomaalaisia? Miksi te niputatte koko muun maailman kansalaiset samaan nippuun puhumalla ulkomaalaalaista yhtenä porukkana? Oletteko tyhmä? Suomi on maailman kartalla kuin hyttysen pee Atlantissa ja te kuvittelette, että on vain kunnon suomalaisia ja rikollisia ulkomaalaisia! Suomalainenhan ei ryöstä, varasta, tapa, raiskaa, pahoinpitlele, ei, ei, ei, ei, eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiii! .. Käykää joskus vaikka Ruotsissa tai Virossa, niin tiedätte että on muitakin kuin suomalaisia. Hah! Noissa maissa suomalaiset erottaa pukeutumisesta ja räkäkännistä paikallisisista.

        Älä yleistä!!! Kyseessä on ulkomaalainen rikollinen. Lue poliisin etsintäkuulutus ja pysy aiheessa. Muistathan ilmoittaa havainnoistasi poliisille.

        Osaan minäkin ulkomaankieltä, stay out of trouble "Robocop 1,2,3"


    • Eks myyjä

      Niin no sitä saa mitä tilaa. Palkatkaa kauppoihin vaan lisää vuokratyöläisiä ja pitäkää viiskymppiset kaupan ammattilaiset kortistossa. Vanha jermu tuntee kaikki maahanmuuttajien niksit ja savu nousee korvista jo siinä vaiheessa, kun tyyppi sanoo hello ja kaikki hälykellot kilisee kunnes homma on hallinnassa.

    • timbuktuun

      Takas vaan sinne mistä ovat tulletkin, on mun mielipiteeni jos eivät osaa olla kunnolla.

      • vekkuleita

        Eipä niitä sinne laiteta takaisin mistä on tulleet,tehköönpä sitte ihan mitä tahansa.
        Siitä kyllä kukkahatut pitävät huolen.Mutta miten voi kaupan kassalla olla niin tyhmiä ihmisiä,että puheiden perusteella antavat ulkomaan ihmeen työntää sormensa rahoihin.Mutta yksi hyvä puoli asiassa, tuo oli vain rahaa.

        Ei kuitenkaan raiskannut ja uhannut puukolla,ninnkuin musta mies teki tässä aiemmin.Ja pääsi pienellä tuomiolla koska oli kuulemma tuomarin mukaa vähälahjainen.Mutta osaspa kuitenkin suunata rahoineen lentokentälle,matkalippuki timpuktuun oli jo valmiina. oli jo valmiina.


    • Vihi kuva>>>

      Nämä pari rötöstelijää varastivat tammikuussa pariin eri kertaan Kokkolassa samasta kodinkoneliikkeestä arvotavaraa ja lopulta reippaat myyjät juoksivat toisen kiinni mutta toinen pääsi livohkaan niin tekikö toinen näistä ehkäpä kostokeikan esiintyen niljakkaana herrasmiesdiplomaattina,,,, katsokaas onko samaa näköä??
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012011215068333_uu.shtml

    • Eu LimoKuski

      Onko se näin, että sininen prässipaita ja solmio tekee ulkomaalaisesta rastaletistä automaattisesti diplomaatin kokkolalaisten myyjien silmissä, entäs ne mustasankaiset lasit, kellähän ne lasit saisi olla? Pöh, diplomaateilla on valkoinen paita ja henkivartija mukana kaikkihan sen nyt tietävät vai tietävätkö :)))

    • Keksitty diplomaatti

      Kun puhutaan huomattavasta summasta niin se tarkoittaa yleensä kymppitonnia,joten nuo myyjät eivät varmaan osanneet englanninkieltä hölynpöläystä ja luulivat tyypin ampuvan heidät elleivät lyö kaikkia rahoja pöytään.

    • Ruuben Killer

      Aika outoo meninkii, ku tässäki kaupungissa on tavarataloja missei oo kameravalvontaa. Meikä asoi vaan sellasissa kaupoissa misson kamerat näkyvästi esillä, ko se luo nykymeininkiin tarpeellista turvaa.

    • Niponipo

      Oletteko kuulleet kun suomalainen ryöstää melkein joka päivä Siwan jossain päin Suomea?! Ette taida olla kuullut eikä se teitä edes kiinnosta; antaa ryöstää vaan... Mutta se vasta on uutinen, kun ulkomaalainen (eurooppalainen, aasialainen, amerikkalainen, afrikkalainen, australialainen) ryöstää kaupan...

      Voi teitä Kokkolan rassikoita!

      • Porisen mitä porisen

        Olitpas tönttö typerine vertauksinesi. Luuletko ulkomaalaisen liigan tulevan tänne ryöstelemään pikkuruokakauppojen mitättömiä kassoja saadakseen taskurahaa juustoburgeriin ?? Lukisit uutiset tarkemmin niin tietäisit härmäläisten puukkojunkkarien etc saaneen keikoiltansa vain mitättömän summan rahaa, joka riittää juuri ja juuri yhteen subutex nappiin. Ulkomaalaisilla koplilla tavoitteet pyörivät hieman toisenlaisissa summissa siis tuhansissa euroissa per keikka puhuttiinpa sitten parista kamerasta tai riihikuivasta ja aseena on pelkkä ruma naama.


    • HohHoijaa...

      Kyllä mä sanon,että jos noin tyhmiä ollaan,että rahaa mennään antamaan niin peiliin kun katsoo,siellä se idiootti on.

    • tosi on

      Ai,että se ryösti Ihan kokonaisen Tavaratalon. Enpä ole monttua tavaratalon paikalla havainnut. Sitä paitsi, luulisi sitä jo kokkolalaistenkin havahtuneen. Vuodet vietti Kokkolassa eräskin matkamuisto, eläen paikallisten lompakoista tavalla tai, sitten sillä toisella. Tavarataloista sai myös ns. osamaksulla mukaansa vaatteista elektroniikkaan. Että silleen ja turha valittaa.

      • Kroisos Minkkinen

        Näsäviisautesi hipoo jo lapsellisuuden huippua. Aivan hyvin kyseessä olisi voinut olla syntyperäinen suomalainen valkoihoinen, joka käytti ryöstön välineenä ilmaisua "olen suomalainen diplomaatti antakaa kaikki rahat tai valitan suurlähetystöön" ja, jos kyseessä olisi ollut pankki niin otsikkoni olisi ollut luonnollisesti kansalaisiamme kiinnostava tyyliin,,, - Suomalainen ryösti pankin - ;)


    • Ostoksilla yös

      Tein havaintoja kaupan ja kulttuurin yössä ainakin kymmenestä ulkomaalaisesta mut silmään pisti yks tuntomerkkeihin sopiva kangaskassin kanssa niin ei teiltä sattumoisin oo lompakkoja hukassa ?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe