Paras sekä huonoin palvelu Haukiputaalla

Hyvää palvelua saa monestakin paikasta Haukiputaalla.
Mieleen on kuitenkin jäänyt siinä autokoulun vieressä oleva luontaistuotekauppa,
aina hyvää ja iloista palvelua,ei pakko- myydä mitään ja alennusta saa monesti pyytämättä(:
Huonointa palvelua onkin vaikeampi miettiä,kuitenkin valitsen Valintatalon.
:( taitaa olla henkilökunnasta vajetta,postikin vie varmasti osansa):

96

9166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruusuja vain

      Olen ollut positiivisesti yllättynyt kuinka hyvää palvelua kirkonkylän kirjastosta saa! Menneet on ajat kun purnattiin nutturapäisistä tiukkapipoista... :)

      • Oulussa työssä käyn

        Lama on varmaan jo vaikuttanut. Asioinpa tässä muuan päivä Oulussa , niin kaikissa liikkeissä ( Myös isossa S:llä alkavassa) myyjät tervehtivät iloisen hymyn kera heti kun ovesta sisään astuin! Aika vähän olikin asiakkaita mm urheilukaupassa, kampaamokaupassa ja tavarataloissa. Joskus olen apteekissa miettinyt, että kuuluuko imagoon, kun on paljon sairaitakin asiakkaana, että ollaan totisia? Tästä miellyttävä poikkeus on Raksilan marketin apteekki, siellä hymyilee ja tervehtii asiakasta kaikki.


    • Kauppias haloo!

      Kaipa se paras ja huonoin palvelu löytyy samastakin paikasta eli K-market, jossa joillakin vakimyyjillä tuntuu olevan vain ne vakiasiakkaat, joille irtoaa palvelua. Toisilla tuntuu olevan se jokainen asiakas tärkeä eli tervehdys ja hymy irtoaa kohdatessa.

      • kizza

        Jep,K:ssa se yks 5kybänen tummatukka, nutturapäinen,silmälasit pönäkkä eukko kyllä sais juosta suohon mun puolesta.Joka kerta kun siihe kauppaan astun(päivittäin)melkein se emäntä ryykää jostain kulman takaa ja seuraa kui HAI laivaa vaikken ikinä ole kaupasta mitään vienyt tai antanut aihetta moiseen!Ja jos erehdyn sen kassalle maksamaan ni ei edes tervettä sanota mut seuraavalle asiakkaalle kyllä ollaan niin hymyssä suin ja kieli persiissä!Olen kuullut muiltakin kyseisen eukon toiminnasta,mut omalla kohdallani tuollainen kyttääminen alkaa ottaa hermon päälle tosissaan..Valitus lähtee,on se varma. Saikohan se toinen samantyylinen lyhyempi tosin jo potkut kyseisestä mestasta ku ei oo näkynyt?!Jotai adressiahan on kerätty.. :P


    • hymy, kiitos!

      Kyllä sitä huonointa palvelua saa Säästökuopassa ja Lidlissä..

      • Hankala asiakas35300

        En ole käynny teän Lidlissä,mutta täällä ainaki on niin vähän henkilökuntaa etteivät jouva palveleen.Oikeesti säälittää Lidlin työntekijöitteen työtaakka,Kova näkkyy olevan vaihtuvuuski KO.kaupassa..


    • kasperikotka

      Paras palvelu on perinteisesti ollut hautaustoimistossa, johtuneeko asiakkaista. Huonoin on synnytyslaitoksella, ne tietää aina asiakasta paremmin mitä tapahtuu. Sitten sillä välillä on monenlaista. Hymyillä osataan monessa paikassa, asiakkaan palvelu on sitten askel pidemmälle. SItä ei moni osaa tänä päivänä.

      • Anonyymi

        Komppaan ! Kummassakaan "asiakkaat"eivät valita.Toiset eivät enään puhu ja toiset eivät osaa vielä puhua,elikkäs perin tyytäväisiä ovat asiakkaat. Riippumatta Paikkakunnasta !


    • Hyvä sossu

      Sosiaalihuolto.Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

    • Bonukseton

      ABC

      • Ei Kiitos

        Haukiputaan huonointa pallvelua saa ylivoimaisesti k-supermarket Revontorilla!!!


      • mmmmmm2
        Ei Kiitos kirjoitti:

        Haukiputaan huonointa pallvelua saa ylivoimaisesti k-supermarket Revontorilla!!!

        Niin saa teemulta ;)


      • Hämmästynyt asiakas
        Ei Kiitos kirjoitti:

        Haukiputaan huonointa pallvelua saa ylivoimaisesti k-supermarket Revontorilla!!!

        Samaa mieltä. Olen nähnyt todella törkeää käytöstä K-kaupan kassalta. Asiakas oli siina aivan ymmällään ja kassajono seurasi tilannetta.


      • mmmmm1
        mmmmmm2 kirjoitti:

        Niin saa teemulta ;)

        Mitä tarkoitat?


      • Nnnii
        mmmmm1 kirjoitti:

        Mitä tarkoitat?

        teemu on kauhee kyylä...kaikkia nais asiakkaita vilikuilee...


      • Voivoi345

        Sääliks käy jos joku o sen tyttökaveri. Ei taijja yks riittää


      • Nonii12
        Nnnii kirjoitti:

        teemu on kauhee kyylä...kaikkia nais asiakkaita vilikuilee...

        Saman oon huomannu. Kukapa semmosta jätkää ees huolii?:D


    • Sininen lenkki

      Säästökuopassa työhönsä kyllästynyt kassaenkeli katsoo asiakasta kuin halpaa makkaraa.

      • Paavo O

        Tottakai katsoo mitä olet ostanut, oliko sininen lenkki tarjouksessa, kyllä kassaneuiti katsoo vaikka kinkkumallaraa, hänen tulee seurata palkkansa eteen mitä asiakkaat ostaa.


    • as.palvelija itsekin

      Kyllä hyvää palvelua saa useammasta kuin yhdestä paikasta Haukiputaalla. Yksi on myös minun mielestäni Mini-Mix luotaistuotekauppa ja ihan samoilla perusteilla. Toinen ainakin maininnan arvoinen on Martinniemen K-extra. Ei ole koskaan ikinä missään muualla kannettu apuna ostoksia tai postipakettia autoon asti, jos ei ole itsellä kädet riittäneet. Lisäksi jos toivoo hyllyyn jotain tuotetta, jota ei ole valikoimissa ollut vielä ollenkaan, niin kuinka ollakkaan.... siellä se tuote seisoo seuraavalla viikolla hyllyssä. Tässä vain pari hyvän palvelun paikkaa mainitakseni.
      Huonointa palvelua olen saanut alusvaatekaupassa: a) en ole saanut palvelua ollenkaan, en tervehdystä, en minkäälaista huomiointia tullessani sisään tai b) jos olen ollut liikkeen ainoa asiakas, niin varmuudella olen tuntenut itseni irstaaksi-pitsien hypistelijäksi kotvan kuluttua. En ole vaivautunut käymään liikkeessä kuin kolmesti, mutta kun käynnistä on jäänyt aina huono maku, niin enpä ole vaivautunut enää kokeilemaan.

    • Jeesjees

      Martinniemen K-Extrassa Haukiputaan paras palvelu. Kunnon vanhanajan kyläkauppameininki! Hienoa Poukkaset muu Valinnan väki!

      • Tuskin muualtakaa ?

        Näin on,palveluhaluinen ystävällinen kauppias hekilökuntineen, ei ainakaan Haukiputaalta löydy toista vastaavaa.


    • Shoppailija_

      Huonoin palvelu on tullut vastaan alusvaateliikkeessä, käsittääkseni itse johtajattarelta (vanhempi rouva). Iloisin ja sen myötä paras palvelu on Tiimarissa ja Luontaistuote putiikissa!

    • veketti

      Kyllä ne saa kunnantalolta, etenkin soisaalihuollosta.

    • ...........

      Hyvää palvelua olen saanut monesta liikkeestä Haukiputaalta. HUONOIN palvelu selvästi alusvaateliikkeessä. Ei hymyn hymyä. Olen liikkeessä käynyt pari kertaa. Ensimmäisen kerran jälkeen päätin, että toista kertaa en mene. Kuitenkin näyteikkunassa oli tarjouksessa ihanat liivit ja ajattelin, että noh, käydään. Sovitin liivit ja kun olin niitä ostamassa, niin eihän ne ollutkaan sen hintaiset, mitä ikkunassa. Myyjän mukaan hintalappu oli siirtynyt. Ei annettu alennusta yhtään, eikä myöskään pahoiteltu. Liivit jäi kauppaan. Enkä mene sinne enää.

    • Hymy pelastaa päivän

      Huonoin palvelu löytyy Revontorilta kassojen liepeiltä, olisko joku esimies-nainen pitkätukkainen hieman vanhempi joka on hyvinki tyly joillekkin asiakkaille ja työntekijöille myös ja tämä vaikuttaa sitten koko ilmapiiriin. Osa myyjistä on todella ystävällisiä ja palvelualttiita, mutta jo yksikin tai jopa kaks ylimielisesti käyttäytyvää saa aikaan koko ilmapiirissä muutoksen.
      Parasta palvelua ehdottomasti olen saanut paikallisessa pitseriassa eli Damlataksessa. Tiimarissa myös on hyvin ystävällinen henkilökunta.

      • tollottaa

        K-marketissa ei anneta nuorten tehä rauhassa ostoksia , kun kyylätään:-/


      • Hgftjk

        Totta. Myyjät ovat töykeitä.


    • vakkariasiakas

      SB Martissa, ihan huippu palvelu!

    • Kaiku vastaa ....

      Kauppiaspariskunnan olisi hyvä tietää tästä mm. kassojen lipeillä olevasta ongelmahenkilöstä. Useampia asiakkaita on siirtynyt jo S-marketin puolelle asioimaan päivänsä pilattuaan ko.henkilön kanssa. Päivä menee osalla pilalle jo sen takia kun huomaa kuin ko. henkilö tuittuaa muille kassatyön tekijöille. Sekä osoittaa mieltään asiakkaaille joista ei pidä tai jotka poikkeavat tavalla tai toisella hänen käsityksestään millainen PITÄÄ OLLA ihanneasiakas. Kaupan etu olisi siirtää ko. henkilö muihin tehtäviin, missä ei olisi niin näkyvästi esillä. Tuo huono-olo ja pinnan kireys on tarttuva tauti ja se ei ole hyväksi kenellekkään.

    • Revontorin asiakas

      Kuinkahan en oo tullu huomaamaan vastaavaa tuolla Revontorilla. Tosi avulijaita ovat olleet kaikki palvelemaan, jos jotain apua olen tarvinnut. Rouva itte on mun mielestä tosi herttanen!
      Tuo nuorten kyyläääminen voi kyllä johtua ihan nuorista ittestä. Varmaan murto-osa heistä sieltä näpistelee, mutta eipä heitä päällepäin voi tunnistaa ja siksi varmaan joutuvat ehkä monet tarkkailun alle.

    • suuri ero

      Paras palvelu Järvenpään Hanskin korjaamolla ja huonoin vuodeosastolla jossa hoitajat yhtäaikaa kahvilla.

    • äisä

      Paras palvelu löytyy lastensuojelusta, mikäli olet äiti.
      Huonoin palvelu löytyy lastensuojelusta, mikäli olet isä.

      • 8495607

        Olen kyllä isä ja saanut asiallista palvelua enkä ole kokenut, että sukupuoleni olisi vaikuttanut asioihin. Katsoppa peiliin!


    • hymy pelastaa päivän

      Olen itse myös Revontorin asiakas ja en ole nuori, eikä myöskään tuttavani, työkaverini ja muut perheemme jäsenet ole nuoria. Ja sillehän emme voi mitään jos joku toinen ei ole huomannut mainitsemiani epäkohtia ko. kaupassa.
      Ja oikeassa olet siinä, että itse rouva on todella herttainen, mutta myös osa muistakin naispuolisista myyjistä on. Ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin.
      Ja tuo näpistely on tänä päivänä yhtä tavallista niin nuorilla kuin vanhemmillakin. Tosin mistään näpistelyistä ja näpistelijöiden kyttäämisestä en ole edes puhunut. Olen tuonut esille kantani henkilöstä jonka mielialat vaihtelevat joko kotiolojen tai vaikka kuukautisrytmien mukaan ja joka osoittaa huonot päivänsä hyvin selvästi niin asiakkaille kuin osalle henkilökunnastakin.

    • Hyvä, paremp,i paras

      Hyvää palvelua saa kylläkinmuualtakin, mutta mielestäni paras lööytyy Säästökuopasta, Jari nimeltään. Olen seurannut hänen asiakaspalvelua jo pitemmän aikaa ja valitsin hänet parhaaksi.

    • Keski-ikäinen nainen

      Hyvää palvelua olen saanut Rautian (komealta ja) ystävälliseltä Juusolta ja tylyä kohtelua Säästökuopan nuorelta kassaneidiltä.
      Kaiken kaikkiaan täällä saa palvelua, jos sitä asiallisesti kysyy. Oma asenne taitaa vaikuttaa tässäkin asiassa.

    • never again

      Huonointa palvelua saa naisten alusvaateliike Sinikaarteesta...Muutaman kerran on tullut käytyä ja kertaakaan en mene uudestaan. Kun kauppaan astuu niin ei tervehditä eikä edes huomata. Sitten kun pyytää palvelua, ohjataan suoraan ihastelemaan kalliimpia alusvaatteita ja kun uskaltaa sanoa, että etsin jotain edullisempaa, katoaa myyjä vierestä kuin tuhka tuuleen ja siinä sitä saa pällistellä että mitä tässä tapahtuu. Samaa ovat sanoneet myös tuttavani jotka ovat kaupassa asioineet, tyydymme mielummin seppälän ja H&M alusvaatteisiin kuin astumme tuonne enään. Omistaja on pahimmasta päästä, "hienovaraisesti" vittuillaan kun kalliit rintaliivit ei kelpaa....

    • jaajaa1

      Omasta mielestä jokapaikasta saa ihan hyvää palvelua, vaikka enhän minä mikään aivovammainen ihminen ole joka ei osaa tehä mitään itse, ja kyllähän ne kaupoissa nuoriakin kyylää ko haukiputaan nuoriso on mitä se on.

    • laatua arvostava

      Kyllä tuolta alusasuliikkeestä saa myös hyvää palvelua ja ainakin kun sinne menee niin saa varmasti juuri oikeanlaiset ja sopivat rintaliivit kun vaan pyytää apua ja on valmis niistä hieman maksamaan enemmän kuin Seppälän tai Säästökuopan liiveistä. Eli palvelu on ainakin asiantuntevaa ja kun vaan pyytää apua, niin varmasti sitä saa.

    • en arvosta teitä

      mielestäni k-supermarket revontorilla saa hyvää palvelua!

    • ilman housuja

      Olen samaa mieltä siinä,että alusvaateliike on peestä..Omistaja olis pakolla myynyt myös alushousut,vaan kun en ostanut,tykkäsi huonoa.Eli ei huvita toista kertaa mennä tai ainakin pitäs tietää.ettei ite omistaja oo paikalla............

    • Silmälasillinennnnnn

      Parasta palvelua saa Instrumentariumissa. Mukavat, ystävälliset ja asiantuntevat työntekijät.

    • Hyvin palveltu

      Erittäin hyvä palvelu Karjalaisen kukkakaupassa, Pentikillä/kangaskaupassa, K-marketissa ja Valintatalossa. Kampaamoihin olen myös tyytyväinen.
      Myös uimahallin palvelu on OK.

      • hel5

        Karjalaisen kukkakaupassa saa kiitettävää ja osaavaa palvelua.Olen puhelimella soitellut kukkatilausta useamman kerran,enkä ole koskaan pettynyt.Siispä suuret kiitokset heille!


    • Tyytyväinen ihminen

      Olen saanut hyvää palvelua joka paikassa. Yhtään huonoa palvelua ei tule mieleen, mutta alusasuliikkeen tyyli tyrkyttää asiakkaalle kaikkea kaupan olevaa vaatetta ei ole mukavaa. Jos olen ostamassa uima-asua, on ihan turhaa tyrkyttää minulle pikkuhousuja tai rintaliivejä, vaikka ne olisivat kuinka hienoja. Myyjä on karkoittanut minut muualle asiakkaaksi. Onneksi on Säästökuoppa.

    • Kyttäys on ruma tapa

      K-marketissa kyllä kytätään nuoria ja hieman erikoisemmin pukeutuvia. Mutta tässä erääänä päivänä pääsin seuraamaan aitiopaikalta semmosta noin 60:issä olevaa pariskuntaa, rouvalla kaupan ostoskori ja kaksi kassia samassa käsikynkässä ja kulkivat miehen kanssa hieman erillään toisistaan. Kyseinen rouva käytteli näppärästi käsiään ja hänen miehensä antoi silmämerkkejä sekä päätään heiluttaen merkkeijä milloin kannattaa tehdä ja mitä kannattaa tehdä. Kun rouva mm oli laittamassa leivoksia toiseen kassiinsa minä satuin katsomaan tuota tilannetta, niin mies puisteli päätään vaimolleen ja juustojen kohdalla tapahtui sama kun myyjä käveli juuri ohi. Hetken päästä tämä juusto sitten sujahtikin rouvan toiseen laukkuun.
      Mutta kyseinen kyttärimyyjä ei kerennyt jakaa huomiota tämmöisille oikealle ammatti myymälävarkaille koska kaupassa oli myös muutamia semmoista hieman alkoholisoitunutta tms. päihdyttävän aineen käyttäjää. Ja olihan kyseinen pariskunta normisti pukeutuneita ihan normikansalaisen näköisiä.Siispä pariskunta sai touhuta aivan rauhassa, kun jälleen kerran oli jo valmiiksi leimattua porukkaa paikalla.
      Meinasin ensin kertoa henkilökunnalle tapahtumista, mutta siinä määrin ärsytti tuo asiakkaiden luokittelu, että annoin sitten asian olla.
      Eli ei se aina niin mene, että ne on nuo nuoret ja hieman erikoiset ihmiset niitä, jotka varastavat joita kuuluu kytätä niin silmiinpistävän julkisesti että myös kaupan muut asiakkaat alkavat seurailemaan ko ihmisiä ja näin nämä kytätyt tulevat jo leimatuksi kaikkien silmissä, vaikka mitään rikollista eivät olisi tekemässäkään. Kyseinen rouva etsivätär ei ole vielä oppinut, että ei ole koiraa karvoihin katsomista ja että eivät vaatteet ihmistä tee.

    • rosvopääl

      ei vaatteet tee varasta
      olen nähnyt oulussa pukupäällisen miehen ja hienostorouvan
      varkaissa,hedelmiä meni aina lisää pussiin punnituksen jälkeen..
      olis kyl pitänyt ilmoittaa kassalla että punnitsee uudelleen.
      näin sit yhdessä lehdessä tämän herran kuvan ja oli peräti
      joku toiminnanjohtaja,enää en nimeä muista,jos muistaisin
      laittaisin sen tänne varoitukseksi kauppiaille.
      eli ei nuoret aina varasta,eikä köyhät,usein ne on hyväosaiset jotka
      anastavat

    • klo5

      Paras palvelu ehdottomasti Kellon K-marketissa! Aina lämmin tunnelma jo sisään mentäessä ja tervehdyskin kuuluu vaikka olis kuinka hommat kesken.
      Huonoin sitten taasen säästökuopassa kun myyjät tuntuvat juoksevan pakoon jos haluaa jotain kysyä...

    • nnn5

      ABC

      Lauantai-iltana sai vielä haettua vanhanliiton tyyliin kiilahihnan vekottimeen. Ja etsittiinpä vielä mallin mukaan kun ei ollut numeroita enää vanhassa näkyvissä.

    • Sähkötolppa

      Tuli kuitenkin jonkinasteisena yllärinä että näinkin laajalti on huomioitu tämä k-marketin kyttääjä. Poika vasta sanoi että pikkasen haittas kun se tuli viereen karkkihyllyllä viereen kyttäämään. Olimme pojan kanssa yhdessä kaupassa. Tuon tarkkailun voisi helposti suorittaa huomaamattomammin. Itse vaikka odotan että tulee toinen kassa jos ponnaripää on kassalla. Joskus jo ulkona alkaa ketuttaan kun sininen Nissani on pihalla. Taidan laittaa kaupalle asiallisen palautteen.

      • aaj7

        Ainahan sitä nuorisoa on seurattu tarkemmin kaupoissa, poikamaisia kujeilijoita kaikki niin sanoakseni. Kyllä, itse olen nyt jo aikuinen mies mutta saman kokenut nuorempana.

        Pakko antaa ääneni säästökuopan Jarille ja revontorin tytöille (naisille). Revontorilla myyjät sentään muistavat tervehtiä ja porisuttaa joka kerta kun ostoksilla käyn, toisin kuin muissa kaupoissa.


    • 74NJ4 0N P3R53357Ä

      K-Marketissa on pari huonoa myyjää, jotka rääkyy ja mäkättää jatkuvasti nuorisolle. Esimerkiksi kun lasket rahoja kaupan pihassa ennen kauppaan menoa , sieltä tulee yksi myyjä häätämään pois.

    • 10v kokemuksella

      Parasta palvelua Haukiputaan apteekista ja Tiimarista.Tylyä palvelua Mustista ja Mirristä ja Jesper&Juniorista aikoinaan.

      • Puttaan Pullero

        musti ja mirri siis nykysin? ennen siellä palveltiin asiakas alusta loppuun asti hyvin...


    • vaki asiakas

      K-marketissa kauppias rouva tervehtii aina iloisesti. Herra kauppias näkee harvoin asiakkaan ja tervehtii. Muuten herra kauppias on hyvin ystävällinen palvellessaan asiakasta.

    • Vit....unut

      Rautiassa ei tunneta sanaa palvelu.3 kertaa olen paikassa käynyt ja isohkojakin hankintoja oli tarkoitus tehdä.En käy enää ihan skeida laitos,myyjät vaan juoruilee keskenään eivätkä ota asiakkaita huomioon...Onneksi on varaa valita...

      • asi1

        Rautiassa ei saa palvelua vaikka tunnin odotat. Ja jos , niin ei ole asiantuntemusta nimeksikkää. Miehet istuvat ringissä karsinassa ja tuijottavat näyttöä. Jos kysyt jotain niin nyökkäävät suuntaa mistä voin hakea. Ennen oli toisi. Ja hinnat! Panosta Kari palveluun!


    • leipä sulle, leipä m

      Tympeä tyttö se Superin leipämyyjä....

    • Vanillla

      Pentikin liikkeestä saa loistavaa palvelua. Pisteet sille sympaattiselle miesmyyjälle!

    • anteeksivaan

      Muuten en haukiputaan SEO huoltoasemaa haukkuisi, mutta se iäkkäämpi rouvashenkilö on todella tympääntynyt työhönsä, tiuskii asiakkailleen ja on muutenki varsinainen hapannaama.
      en mene jos näen ovelta jo että kuka on tiskin takana. MUILLE TYÖNTEKIJÖILLE PEUKALO YLÖS...

    • Olipa "kuvatus"

      Ei kaukana autokoulusta valokuvausliike missä on töykeä nainen asikkaita kohtaan, ihme vaan että ei asiakaskunta katoa kokonaan, ei ainakaan toistakertaa ovea aukaise,nätti käydä Oulussa missa saa hyvän ja ammattitaitoisen palvelun.Yksinkö on paikkakunnalla kuvaamo niin, nainen varmaan uskoo ettei asiakkaat lähde Ouluun.

      • "Taikina Haukkako"

        Saman olen kuullut minäkin monelta, entiseltä asiakkaalta. Valokuvaamolla oli hyvä osaava ammattitaitoinen maine aiemmin.


      • Lenita Aspo

        Pitää 100%:sti paikkansa,ihmetyttää että miten voi riittää asiakkaita.


      • "Julle"

        Olipa "kuvatus"

        Ei kaukana autokoulusta valokuvausliike missä on töykeä nainen asikkaita kohtaan, ihme vaan että ei asiakaskunta katoa kokonaan,





        Pitääpaikkansa, samaamieltä


    • Juupatijuuuu

      Seolla parhaan näköset myyjät. ;P

    • kaipaan niin

      Parasta palvelua Putaalla sai sosiaalitoimistosta. Varsinkin Karppinen ja Kurdhi osasivat tehtävänsä ja saivat asiakkaat tuntemaan tulevansa hyvin ja asiallisesti kohdelluiksi. Voi niitä aikoja.

    • Aika entinen...

      Kaiholla tosiaan muistan kunnan olemassaoloa. Kaikki palvelut kunnantalolla pelasivat. Henkilöstö oli kautta linjan A-luokkaa.

    • shittiä

      No esimerkiksi ainoa puttaalla oleva rompe tori,pa..aa myyvä "elektrooni" myymälä.Täyttä shittiä!!! 400eken kaupat ja täyttä Pas.aaa ...

    • Mielensäpahoittaja

      Iloisimmat ja ystävällisimmät kassapalvelut saa ehdottomasti Valintatalosta.

      Totiset ja synkät ilmeet löytyvät S-marketin kassalta. Ei näy häivääkään ystävällisyydestä. Ihan kuin robotin kanssa asioisi. Poikkeuksen tekevät harjoittelijat. He jopa hymyilevät asiakkaalle.

      Kassa on se, joka luo koko kaupan ilmapiirin. Kumpaahan kauppaan asiakas menee mielummin?

      • Heivaan1j

        Valtsussa ollaan aina iloisia palvelemaan :) S-marketissa on yksi vaalea nainen, joka on ilo silmälle ja hyvä mielelle. Siis todella ystävällinen ja herttainen :) K-superista on aika neutraali kuva jäänyt.


    • Martin Niemi

      Alepassa on paras palvelu!

    • Eioonokankoputtamista

      Autohuolto huoltopalvelu Karppinen.Pohjoisen pallonpuoliskon paras asiakaspalvelu ja ammattitaito.

      • Nomoree

        Ja kallein...


      • Mikäänooilmaista

        Hyvää ja halpaa ei ole olemassakaan.Ei ainakaan samassa paketissa!


      • nomoree

        Muta kun sama osa on siellä niin paljon kalliimpi...


      • haapakangas

        Mitä sekoilet?
        Ostat itse osan (vaikka Fixit tai Motonet) ja viet sen Karppiselle niin et maksa osista hakuja.

        Karppinen paikallisena ja ketjuihin kuulumattomana ei voi pyöriä vuosikymmeniä muutenkuin hyvällä hinta/laatusuhteen omaavana puljuna.
        Hyvä kello kuuluu kauas - huono vielä kauemmas. Kymmenisen vuotta asiakkaana olleena voin suositella ja sen mitä "ukko" Karppinen on luvannut niin se on pitänyt.


    • tiedoski

      Hyvät kauppojen esimiehet. Toivottavasti luette nämä kommentit. Nykyisin kauppaan mennessä tuntuu kuin menisi sairaalaan, jossa hoidetaan sairaaloisen epäluuloisia (vainoharhaisia) kauppojen työntekijöitä. Eikö työntekijöille tulisi tarjota työnohjausta siitä miten asiakkaita tulee kohdella, ennen kuin menetätte asiakkaitanne. Muutaman myymälävarkaan takia ei saa leimata kaikkia asiakkaita varkaiksi. (Oletteko varmoja ettei varkaat olekin omaa henkilökuntaa)?

    • Vanilla1

      Kun K-kaupan Tanja päästettiin pois ni äänestin jaloillani ja lähdin minäkin:)

    • Maryena

      Nimimerkki tiedoksi.....Hyvä!!!

      • ennenhyvin

        Kyllä se palvelu pelasi vielä vanhan kunnan aikoina sosiaalitoimistossa kovasti hyvin. Asiansa tuntevat ja asiakkaiden parhaaksi tekivät työnsä. On ikävä niitä aikoja kun oma sosiaalijohtaja johti työntekijöitä hyvin. Nykysin on kaikki huonommin.


    • näinoneivoimitään

      Ja ykkösenä yhä edelleen parhaasta palvelusta on ehdottomasti Autohuolto Karppinen.

      • Ennenmuinoin

        Onkohan tämä Karppinen sukua sosiaalitoimiston Karppiselle, Ensiluokkaista palvelua sai myös sosiaalihuollosta silloin kun siella oli Karppinen ja Kurd. Ystävällisiä ja osasivat asiat.


    • Paikallista

      Sannan takia ostan omegani ja muut hivennäiseni Mini-Mixistä. SEOssa on myös ystävällinen ja paneutuva palvelu.

    • Kirppiskirppu

      Haukirppiksen pitäjä on tosi mukavan ja leppoisan oloinen mies.

    • Timppa654

      Valtsu ehdottomasti

    • Anonyymi

      S marketissa saa erittäin huonoa palvelua monenkin mielestä. Juorutaan lisäksi asiakkaiden asioista,arpoja myydään niin hitaasti ja tokaistaan että etkö sano heitä. Uskomatonta. Moni antanut ja antaa palautetta, se on hyvä. Muutenkin s ja k market samaa tasoa, on töykeää ja valitetaan kun pitää kuormaa purkaa jne, sanotaan ettö nyt riittää siitä aiheesta ynnä muuta mukavaa. Ruoan hibta myös puhuttaa monia,mistä ostaa, ostaako kirkonkylältä vai muualta. Lidl on monen mieleen.

    • Anonyymi

      Kaupan ala, markkinointi pohjautuu siihen että tuote saadaan myydyksi, oli sisältö vaikka täyttä jaskaa. Kun ostaa vaikka käsikauppatuotreita, esimerkiksi hyödyttömiä voiteita tms paljon,pitävät pöljänä, on leveä hymy, mutta kun ei osta mitä tahansa ja seuraa hintoja eri kauppojen suhteen, hymyt yleensä hyytyy.

    • Anonyymi

      Voi että sitä löytyy huonoa palvelua monestakin paikasta. Jos ei miellytä ihmisenä sanotaan hampaat irvessä hyvää päivänjatkoa tai jätetään kokonaan sanomatta päivää. Mutta jostainhan tuokin on peräisin, jostain se kertoo. Ajatellen esimerkiksi vskaumuksellisuutta, Juuri heidänhän pitäisi olla kohteliaita, kuten raamattu sanoo, mutta huomannut todellakin muuta. Myös eriasteisia rikoksia tehdään paljon, on insestiä, rakennusteollisiudessa petoksia, muita petoksia ja lapset kiusaavat koulussa. Tehdään paljon pahaa ja sitten pyydellään syntejä toisilta anteeksi.

    • Anonyymi

      Eikö se kirkko ole ollut ja on lestadiolaisten kirkko. Ei kannata käydä.

    • Anonyymi

      Aina ei vaitiolovelvollisuuskaan pidä. Virkarikoksia noissakin hommissa saattaapi tapahtua, kuten myös kaupan kassoilla juridisesti heilläkin on ihmisten asioista se vaitiolovelvollisuus.

    • Anonyymi

      Eikö uskovaiset juuri ole lainkuuliaisia. Toivottavasti. Muutoinkin, heidän toimintansa pitää pohjautua lähimmäisenrakkauteen, mutta usein ei toteudu, mikäli et itse ole heidän mieleen.

    • Anonyymi

      Eivät kaikki tykkää ihmisestä joka vaikutti isyyslakiin,joka muuttui 2016. Nyt on mielenkiintoinen maailmantilanne kyllä, myös kauppa-ja markkimaliikenteessä, sitä ei voi ennalta arvioida miten se rahaliikenne menee, mihin suuntaan lopulta kääntyy.

    • Anonyymi

      Petoksia ja kavalluksia sitä tehdään paljon. Vaikka olisi kuinka uskossa.

    • Anonyymi

      Joo, ei ole ennen elatusmaksuja tarvinnut maksella, mutta jälkipolvella kyllä. Moni palopoika se on siittänyt jälkeläisen jo kouluaikoina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe