millainen nainen sytyttää?

heippppppppppppa

Olen heteronainen mutta en ketään lesboa tiedä tuntevani joten kiinnostaa vaan kysellä :) huom! Tiedän, että jokaisella oma makunsa mutta ihan mielenkiinnosta siis..
Eli kun kuvittelen että tekisin naisen kanssa mitään,itse haluaisin hyvin naisellisen naisen mutta en todellakaan isotissistä. Millaiset naiset teissä siis viehättää ja jos pidätte "miehisiä" naisia parhaina haluisin tietää miksi :)? (toivon todellaki ettei tätä oteta vittuiluna, mietitään ihan kavereiden kesken usein)

35

1163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4+13

      Minua viehättää älykkäät ja huomaavaiset naiset. Uh..

    • bitch please

      jos kerran olet hetero niin miksi edes kuvittelet että millaisen naisen kanssa haluaisit tehdä mitään? miten ylipäätään rikastut sillä tiedolla minkälaiset naiset meitä kiinnostavat?

      • heippppppppa

        Mikä tarve mulla olis valehdella olevani hetero näin anonyymisti? Oon hetero mutta tarkotan jos "olis pakko" valita ni kyl mä osaisin kuvitella oman naismakuni :) ja tosiaan ku on niin stereotyyppisiä kuvia esim miesten naismausta (vaikka isot tissit, hoikka blondi) ja lesboista vaikka semmonen poikamainen ns. rekkis ni kyselen vaa et millasii makuja vois olla naisen näkökulmasta. Mut jos ei haluu vastata ni voi ohittaa koko keskustelun vai mitä? :D


      • los stupidos

        Samaa mietin, ja tuskinpa heteronainen usein miettii kaveriporukalla moista, plus että seikkailee lesbopalstoilla. Kyllä se on taas Erkki esinahka siellä kunnostautunut kyssäreillään, ai että kun taas kiinnostaa.


      • Ytv

        Siis mikä on nyt teidän ongelma? en kyl yhtään epäile et tollasta miettii vaikka onkin hetero :) voitte ohittaa nämä keskustelut jos ei kiinnosta vastaa kunnolla


    • Obladiiiii

      Semmonen jonka lähellä on helppo olla.

      Jota on ikävä heti melkeen, kun ei nää.

      Omaa empatiakyvyn ja sydämen sivistystä.

      Saa hymyilemään ja josta ei voi pitää näppejään erossa.

      Saa tuntemaan itsensä paremmaksi ihmiseksi ja tietty haluamaankin olla parempi ihminen.

      Nainen, jota ilman ei voi elää...

      http://www.youtube.com/watch?v=s-VLm9A7AEU

    • töpö

      Tykkään rokkitytöistä

      • justagirlwithadream

        oooo sama täällä. ja älyä ois kiva jos löytyis siltä myös!


    • ykställäinenkiitos

      Mä puolestani tykkään naisellisesta naisesta, ns. heteron näköisestä. Mikä tietysti merkkaa monille vähän eri asioita. Ehkä pitkähköt hiukset, vaikka vaaleat. Rintojen koko tuntuu aika epäolennaiselta. Kunhan sellaiset ovat, niin hienoa.

    • sampikumpi

      Aloittaja on aivan selvästi äijä.
      Täällä on jo kymmeniä ketjuja ulkonäöstä, koitapa olla sen verran tarmokas että etit ne ja luet sieltä. Lääh lääh.

      • 14+6

        Naurettavaa, taidat luulla liikoja itsestäsi :) eiköhän äijille oo lesboviihdettä ihan yllinkyllin. Muuta ku jotain kirjallista naismakua kysellen, hohho


    • lempeä ja hauska

      Ulkoisesti naisellinen, tykkään sekä pitkistä että lyhyistä hiuksista, tummista ja vaaleista, kunhan on naisellinen ja tyyli sopii kantajalleen. Luonnolliset rinnat parhaimmat, sellaiset, että on rinnat, ei siis liian pienet eikä liian isot. Meikkiä hiukan, ei liian paljon eikä liian vähän. Huoliteltu, siisti yleisolemus, ei mikään homssuinen look.

      Ei missään nimessä mitään rekkistä, ei siiilitukkaa, ei kaljua, ei rekkisvaatteita, ei ei ei.. Ei mitään reisitaskuhousuja, armeijavaatteita tai mitään stereotyyppistä. Ei mitään maskuliinista eikä butchia. Ainoastaan katseessa voi olla pilkahdus hieman maskuliinisuudesta.

      Sisäisesti älykäs, lempeä, sydämellinen, huumorintajuinen, ymmärtäväinen ja elämää kokenut, ei mustavalkoinen eikä naiivi. Mieluiten reipas ja hauska. Ei mitään hyväksikäyttäjää, rahojen perässä juoksevaa materialistia, sisäisesti tasapainoinen, järkevä, reilu ja terve järki päässä.

    • 4+10

      Tykkään naisellisista naisista, joiden luonne on kuitenkin semmoinen "poikamaisen" rempseä, sanavalmis ja itsevarma (ei tietenkään saa mennä ylimieliseksi). Täytyy myös olla älykäs, huumorintajuinen ja sellainen kaikkien kaveri. Rakastan syvällisten, poliittisten ja tieteellisten asioden pohtimista, joten pidän yleensäkin ihmisistä, jotka pystyvät haastamaan minut pikku väittelyyn tai pystyvät ainakin keskustelemaan asioista.

      Ulkonäöllisesti en oikein osaa muuta sanoa kuin että naisellinen ja tykkään pitkistä hiuksista. Arvostan luonnollista kauneutta mutta totta kai meikkiä saa käyttää. En pidä lävistyksistä tai tatuoinneista, mutta ei se ole mikään kriteeri ettei näitä saisi olla. Ihastun yleensä ihmiseen kokonaisuutena, siihen millainen energia siitä ihmisestä yleisesti hehkuu. Lähinnä ihastukseni ovat yleensä luonteeltaan sellaisia kuin edellä mainitsin. Ulkoista kauneutta pystyn näkemään lähes kaikissa, joten uskoisin, että se sisäinen on minulle se tärkein ja ratkaiseva tekijä.

      • vede-nalla

        Aika lähelle tätä 4 10 kirjoittamaa menee munkin naismaku. Sellainen sopiva yhdistelmä naisellisuutta ja miehisyyttä yhdessä paketissa on lumoava. Sanavalmis ja avoin, älykäs ja hauska, aktiivinen ja aloitteellinen. Mutta samalla jotenkin herkkä; sellainen, jota haluaisi puolustaa. Ihastukseni ovat tähän mennessä ulkonäöllisesti olleet selkeästi naisellisia (lantion kaari, nam), se miehinen puoli ulkonäössä ehkä näkynyt esim kävelytyylissä.


    • unnika

      Kauniit silmät toimii aina. Eniten viehätyn ulkoisesti naisellisista naisista, mutta mikään diiva tai täydellinen pikku prinsessa ei nappaa. En pidä tärkeänä sitä, että pitää olla urheilullinen ja tietyn painoindeksin omaava, riittää kun pitää kuitenkin huolta itsestään. Tärkeintä toisessa on kuitenkin luonne ja että on henkisesti kypsä ja aikuinen ja terveellä tavalla itsevarma.

    • Naisellisuus

      Ulkonäössä eniten miellyttää tumma tukka ja kalpea iho. Lumikkimaiset naiset :-) Luonnollinen meikki, naisellinen pukeutuminen, mutta ei todella mitään barbie-lookia. Luonteessa ehkä tärkeimpänä pidän leikkisyyttä, iloisuutta, hellyyttä.

      • Mih..

        Kuvailitpa minut juuri täydellisesti. :D

        Omalla kohdalla taas se mikä iskee niin samanlainen huumorintaju on tärkein. Rento itsevarmuus, ehkä ilkikurisuuskin. Mutta oikeastaan, olen aika avoin kaikenlaisille ihmisille. Mutta yhteinen arvomaailma on oltava..


    • kfjwirojfoöigsj

      sporttiset poikatytöt

    • VIRGO___

      Itsevarma, arvomaailma kohillaan, empatiakykyinen, järkevä, kypsä, vahva, syvällinen, vastuullinen jne...

      Oon aina luullut että mulla on joku tietty maku, siis ulkonäöllisesti, mutta on tullut huomattua, että ei sitä olekaan niinkään. Ihastun siihen olemukseen jollain tapaa.
      Mutta ehkä kuitenkin naisellisempiin ja androgyyneihin. Ehkä toinen osapuoli ei vois olla mua poikamaisempi, vaikka en itekään oo niin poikamainen.
      vaikee sanoo. Se kuka kolahtaa niin se kolahtaa. Tummat naiset on kyllä aina sytyttänyt.

    • dfsippid

      Tykkään useimmiten blondeista, en oikein tiie mikä siinä se juttu, mutta näin on. Itsestään huolehtivat, puhtaat, normaalipainoiset.. pilkettä silmissä..älykkäät naiset sytyttävät.. Joskus ehkä sellaiset itsestäni vanhemmat.. yli-itsevarmat.. hieman pelottavatkin naiset saavat pääni kääntymään.. :)

    • natashaååååååå

      Kaikinpuolin naisellinen: kurvikas vartalo, taitavasti meikkaava ja hiuksensa laittava, luonteeltaan empaattinen, huumorintajuinen sekä hieman oikukas. Tämä siis on vain ihanne, eikä ainoa etsimäni naistyyppi ;)

      • no kiva

        Käsittämätöntä, joku etsii juuri minunlaistani! En olisi uskonut. Olen aina kuvitellut olevani liian naisellinenkin. Plus ettei saisi olla meikkiä, eikä ainakaan oikun oikkua ;)
        Eikä hiusten laittoakaan suvaittaisi lesbopiireissä. Pitäisi kulkea rikkinäisessä t-paidassa ja olla enemmänkin luonnonsuojelutyyppi Fjällrävenreppu selässä ja that's it.


    • kätevyys

      Ulkoisesti reipas mutta luonteeltaan rauhallinen. Ystävällinen mutta rehellinen, ei mikään mielistelijä tai yltiöromanttinen rakkaudentunnustusten vuodattaja. Uskaltaa puhua suoremmin kuin naiset keskimäärin. Ulkoisesti voisi olla vähän poikamainenkin, mutta veikeällä tavalla, ilman mitään miehistä pullistelua tai esittämistä. Jaksan kyllä avata ovet itsekin! Taidan tykätä eniten naisista, joissa ei ole kovin voimakkaasti esillä kummankaan sukupuolen huonoimmiksi kokemani piirteet. Rento hieman urheilullinen ja käytännöllinen tyyli vetoaa eniten. Ja naisellahan kuuluu olla pehmeä kroppa :)

    • Seitsemän kääpiötä

      Mih... Siis menethän kanssani naimisiin?

      • Mih..

        Se vähän riippuu millanen tyyppi sieltä kirjotterlee.. ;)


      • Mih.. kirjoitti:

        Se vähän riippuu millanen tyyppi sieltä kirjotterlee.. ;)

        Tämmöinen nauravainen punatukkainen lähihoitajaopiskelija.


      • Mih..
        mrs-cold kirjoitti:

        Tämmöinen nauravainen punatukkainen lähihoitajaopiskelija.

        Nauravaisuus on aina hyvästä, ainakin mun kanssa jos meinaa mennä naimisiin.


    • Se jokin sytyttää

      Minut voi sytyttää yhtä hyvin naisellinen, kuin maskuliininenkin nainen. Mielestäni ihmiset sijoittuvat eri kohtiin feminiinisen ja maskuliinisen jatkumolla ja toisaalta kaikissa on molempia piirteitä, vaikkakin eri verran. Ulkonäkö ei myöskään kerro paljonkaan siitä, millainen ihminen on sisäisesti. Usein nimenomaan se, että naisessa yhdistyvät feminiiniset ja maskuliiniset piirteet, tekee hänestä mielestäni kiinnostavan. Herkkyyden ja vahvuuden ilmentyminen samassa naisessa on jännittävää ja kiehtovaa.

      Ulkoisesti kiinnostava nainen voi siis näyttää kauniilta, komealta tai miltä tahansa niiden välissä. Kiinnostavalla naisella on kuitenkin urheilullinen, rento ja raikas olemus. Hänessä on karismaa, valoisuutta ja vetovoimaa. Yhteistä rakastamilleni naisille on, että he kaikki ovat olleet sosiaalisesti älykkäitä ja muiden ihmisten kanssa hyvin toimeentulevia. Hyvät kommunikointitaidot ovat mielestäni olennaisen tärkeitä.

      Kaipaan naiselta positiivista haastetta, sitä että hän uskaltaa seisoa omilla jaloillaan ja omien sanojensa takana, uskaltaa kertoa mielipiteensä, eikä pelkää oman luonteeni vahvaa puolta. Arvostan sitä, että nainen on yhtä aikaa omillaan pärjäävä ja itsenäinen, mutta toisaalta sitoutumishenkinen, läheisyyttä rakastava ja valmis tekemään kompromisseja suhteessa. Ihana nainen uskaltaa myös unelmoida, tehdä spontaaneja tekoja ja heittäytyä. Kaiken vastapainoksi hän tuntee itsensä, omaa vahvan arvomaailman ja arvostaa arjen pieniä asioita. Ihanan naisen kanssa voi käydä syvällisiä keskusteluja keskellä yötä ja nauraa kesken rakastelun. Ennen kaikkea häntä ja hänen tapaansa elää voi kunnioittaa.

      Ihanalle naiselle ei ole olemassa ulkoisia mittoja. Tärkein mittari ihanalle naiselle on, että hän saa minut yrittämään enemmän ja tekee minusta paremman ihmisen.

      • sitting

        olipa nätisti sanottu tua viimeinen kappale, kiitos.


    • Surullinen tytö

      Kultini käynyt kirjoittamassa selvästikin tuon rokkityttöhaaveensa tänne. Harmi, että en ole kultini unelmatyttö :/

    • jokuvain_96

      itse sytyn naisista, joilla on rohkeutta tuoda persoonallisuuttansa myös pukeutumisessa ja ulkönäössä ((; sellaiset "rajut" mimmit

      • Ihmettelen vaan

        Itseäni viehättää aikuisenoloiset tummaveriköt naiset joilla on siisti olemus ja vaatteet sekä ystävällinen pilke silmäkulmassa.


    • sytytyspalanen

      Komppaan edellisiä siinä mielessä, et just sellanen vaaleaverikkö, upea naisellinen nainen todella saa pään kääntymään. Eilen taisi sellaisia ollakin yössä liikenteessä. Jäin erästä kovin ihailemaan. :) Pitkähkö, pitkähiuksinen, kauniisti meikattu reilu kolmikymppinen hän oli. Huh, kävin kyllä rohkeuksissani jututtamassa ja juteltiinkin tovi. Myös vähän tanssahdeltiin samaan tahtiin. Eikä ollut mikään silikonipumpattu tapaus, vaan oikein sopusuhtainen luonnollinen kokonaisuus. Yllään hieman valoissa kiiltävä toppi, mustat tiukat housut, korkokengät. Namih! :)

    • nielurisa

      Eläväinen, puhelias, kuitenki välillä mietteliäs. Vähän sellanen haaveilija. Tyttömäinen. Sellanen joka tois vastapainoa mun kyynisyydelle.

      Ei liikaa ongelmia, vaa sellanen ihminen jota mieki jaksaisin pitää pystyssä jos joku menee huonosti. Ja jonka vierestä tuntuis turvalliselta herätä. Ei pelkäis että se äkkiarvaamatta ottais ja jättäis. Katoais vaan pois.

    • Nainen joka rakastais mua. Nainen joka haluais olla mun lähellä. Nainen, jolta löytyis huumoria. Nainen joka olis ystävällinen, avarasti ajatteleva, ei pelkäis näyttää tunteitaan ja rakaistais itteään sellasena kuin on. Nainen joka olis luotettava ja turvallinen.

      Kaunutta o niin monenlaista. Rennon poikamainen nainen, jolla lyhyt sekainen tukka ja voi ol joskus pipo päässä tai solmio kaulasa on musta hot, mutta myös naisellinen tai tyttömäinen nainen kauniissa mekossa on viehättävä. Myös butchit naiset voivat olla omalla tavallaan kauniita. Ylipäätään naiset ovat kauniita jo olemalla naisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe