IMATRAN TOKMANNI

että sillee,,,

On se vaan ihmettä kun Tokmannin kassoilla on jatkuvasti eri hinnat tavaroilla kuin varalla hyllyssä? Tänään se taas nähtiin. Tietysti oikasivathan sen, mutta ANTEEKSI ei myyjä edes pyytänyt? Muutenkin tämä myyjä on niinkuin olisi kaiken johtaja ? Erittäin koppava. Jokaisen asiakkaan tulisi olla valveutunut siinä kaupassa, ja tarkistaa aina kuitti, että oliko se edes hiukan sinnepäin. Sananlasku on että "ylpeys käy lankeemuksen edellä"

39

1285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vai kuitenkin tällee

      Koppavakin vielä.... OH NO !!!!


      Ettei vaan olisi ollut niin, että sinä et ollutkaan kohtelias vaan aloitit heti olemalla vittumainen kun löysit epäkohdan?
      Uskon että myyjät ei ole koppavia jos niille ei olla ja toisinpäin.

      Onneksi sinäkin voit mennä lähellä olevaan isompaan tavarataloon .... siellä on hinnat hintalappujen mukaiset.

      Sananlasku sanoo myös:
      "pata kattilaa soimaa"

      Sekä toinen:
      "sitä saa mitä tilaa"

      • 007+007

        Johan tuli myyjältä välittömästi puolustus ! Kyllä se vaan niin on, että Tokmannissa hinnat eivät pidä paikkaansa. Ja kyllä asiakkaalla on oikeus vähän keuhkoakin , silloin kun huomaa kuittia tarkastaessa ,että ovat ottaneet enemmän kuin hyllyssä olevan hinnan.


    • sananlaskuja

      Taidat olla tyypillinen imatralainen itteensätäynnä oleva myyjätär. Oletko kuullut sananlaskua: "Asiakas on aina oikeassa"? Jos on ongelmia palvella asiakkaita, niin kannattaa varmaan vaihtaa alaa.

      • Ettästiiät

        Olin vastikään kurssilla jossa kerrottiin että tämä sananlasku ei pidä enään paikkaansa.


      • seonenää

        Mene seuraavan kerran jollekin äidinkielen kertauskurssille. Mikä hemmetin enääN?


    • aryager

      Ei asiakas aina ole oikeassa !

      Jos se on väärässä, niin se on väärässä.

      Toi asiakas on aina oikeassa on menneisyyttä.

      En ole myyjä

      • 1asiakas

        asiakas on aina oikeassa, mutta aasi-akas ei ikinä


    • c..

      Kysehän ei voi olla inhimillisestä erehdyksestä? Miten joku edes viitsii käydä tirisemään noin valveutuneesti moisesta..kylläpä v*tuttais jos oma muija olis esim viestiketjun aloittajan tyylinen nillittijä.

    • Asiakas53

      Kyllä jokaiseen kauppaan mahtuu niitä itteensä täynnä tai työhönsä kyllästyneitä myyjiä, mutta toki asiakkaihinkin mahtuu jos jonkinmoista.. Olen entinen myyjä (onneksi) ja ollut monessa kaupan alan työssä ja todennut että asiakaskaan ei aina ole oikeassa. Inhimillisiä virheitä sattuu kaikille mutta miten ne käsitellään on asia erikseen. Mutta ikäväähän tuo hintojen paikkaansa pitämättömyys on.. Mutta olen kyllä ko. paikassa saanut myös ystävällistä palvelua joten kyllä ystävällisiä myyjiäkin vielä löytyy.

    • ;=)

      tokmannissa se ystävälline myyjä taitaa olla vaan piilossa jossain varastossa (tietsikalla sättimässä)

    • reilua vai mitä?

      tokmannilla pitäis ottaa Siwan malli, jos väärä hinta, saat rahat takaisin.

      • Siwan hinnat

        ovat niin kalliit ettei sieltä kannata ostaa oikealla eikä väärälläkään hinnalla.


      • miule kelpaa
        Siwan hinnat kirjoitti:

        ovat niin kalliit ettei sieltä kannata ostaa oikealla eikä väärälläkään hinnalla.

        mut siellä on onneksi paljon suppeammat valikoimat, ei tule kiusausta ostella jonnin joutavaa sörsseliä, vähemmälläkin pysyy hengissä.


    • 40v as.palvelijana.

      Ei asiakas ole vättämättä aina oikeassa ,vaan asiakas luulee olevansa aina oikeassa.

    • niinukka

      miksi pitäs anteeksi pyytää??eikö riitä että asiakkaalle palautetaan rahaa takas jos on hyllyssä ollut väärä hinta??kukin ns. "valittaja" voi itte tulla ja koittaa millasta on olla myyjän työssä ja ottaa se paska ryöppy päivittäin niskaansa..siin nähää kuinka moni valittaja jaksaa kyseistä hommaa ja olla aina se niin saatanan naantalin aurinko ja kieli ruskeena asiakkaita kohtaan.HEI me myyjätkin ollaan ihmisii niiku te asiakkaaatkin ja erehyksii sattuu,jos ette oo tyytyväisii tokmanniin taikka siwaan ni menkää sitte honkkariin taikka saleen

      • AKJP

        Tekstin perusteella kannattaisi varmaan harkita alanvaihtoa, muujän työ on palvelu ammatti ja palveluun kuuluu ystävällisyys ja hymyily vaikka kuinka vituttaisi palvella ja tehdä työtä josta palkka maksetaan. Olet väärällä alalla kun ajatusmaailmasi on toi. Toki myyjätkin on ihmisiä, mutta tollainen purkautuminen huh huh...


      • 8765432

        Kertoo muutenkin niinukasta jotain, että päässä on paljon vikaa, kun pitää kaivella arkistoista 2012 viestejä ja alkaa valittamaan vielä niihin..


    • äijäasiakas

      Siwoissa ei ole ikinä näytetty nyrpeetä naamaa, kun olen huomauttanut väärästä hinnasta. Päinvastoin on kiitelty, että asia tuli esille ja heti voivat korjata hinnan. Muutenkin Siwassa on tosi mukavat myyjät, sanoisinko jopa hilpeät;) Terveisiä van Viipurintien varren tytöille

    • asiakas1

      Kuka menee valittamaan silloin kun hinta onkin pienempi kuin hyllynreunassa, käsi ylös! ;)

      Tokmannilla on valikoimissaan tuhansia tuotteita, jos siellä nyt muutama tuote veloitetaan väärällä hinnalla, se ei ole kassan vika vaan hyllyttäjien.

      Omalle kohdalle ei ole vielä kertaakaan sattunut väärää hintaa ja käyn kuitenkin vähintään kerran viikossa Tokmannilla ostoksilla.

    • ***

      Pari viikkoa sitten kun kävin Tokmannilla myyjä ei tervehtinyt eikä edes katsonut päin. En tiedä, oliko tuo nyt koppava vai muuten vaan epäsosiaalinen

      • EnsonTie

        Sun kannattais hakea kriisiapua välittömästi kun olet sellaisen trauman saanut sun järkyttävästä kohtelustas!! Voi Vittu mitä millaisia Idiootteja täällä on, toivottavasti ei geenesi lisäänny muuten suomi on kusessa sunlaisten sekundakansalaisten kans!


      • totuudenääni
        EnsonTie kirjoitti:

        Sun kannattais hakea kriisiapua välittömästi kun olet sellaisen trauman saanut sun järkyttävästä kohtelustas!! Voi Vittu mitä millaisia Idiootteja täällä on, toivottavasti ei geenesi lisäänny muuten suomi on kusessa sunlaisten sekundakansalaisten kans!

        Hävettää hengittää samaa ilmaa kaltaisesi ali-ihmisen kanssa. Toivottavasti ymmärrät että kansalaisvelvollisuus sun osaltasi on olla lisääntymättä.


    • somettaminen

      Jos sillä oli somettaminen kesken.

      • Tympii

        Kyllä on sinne valittu ihan väärät tyypit hommiin,kun jurppii noin kovin työnteko. Ottaa aivoon mennä siellä kassalle ja olenkin siirtynyt pois siitä putiikista. Hapannaamoja ei viitsi jatkuvasti katsella. Onneksi löytyy muita kauppoja.


    • Pitää_paikkansa

      Kyllä ne konsernin muissakin myymälöissä heittää. Varsinkin maanantaiaamuisin ja kesällä, kun se ainut koneelle hinnat näpyttelevä osaaja lomalla (tai kauniin sään vuoksi "kipeänä"?)

    • Mietihän

      Kirjoituksen aloittajalla taitaa olla jotenkin paha olo, ei ole normaalia haukkua jotain pienipalkkaista kassalla työtään tekevää noinkin rajusti. Häpeällistä käytöstä!

      • Joku_heikkopäinen

        purkaa palstalla vain pahaa oloaan. Ei kannata välittää, noita aloittajan kaltaisia riittää.


    • naapurinensio

      Kyllähän se niin on, että tumma lyhythiuksinen nainen tokkan kassalla on varmaan kaiken omistaja? Ilmeet ja eleet ovat sellaisia? On erittäin koppava. Anteeksi sanaa ei koskaan käytä vaikka pitäisi? Alkaisi laihdutus kuurille ,että mahtuu seisomaan kassan takana? Tulee p''''n maku kun käy siellä asioilla.

    • ninnannunnaa

      Minä myös lopetin Tokamnnilla käynnin,just sen koppavan muijan käytöksen takia,on niin kovaa olevinaa!!ja nopeesti pitää saada asiakas vee,ettei kerkee sanoo et moi,kun itellä se tapa,et tervehdin!No Rajamarketissa on mukavat myyjät!

      • sw0gjmp

        Juu, naama aina norsunv***lla.


      • ninnannunnaa

        Näin on!!!!


    • ninnanunnaa

      Siis veke!ja tokamanni:=)

    • simperi

      Ja tarjoukset siellä on aina loppu. Itse tulen vihaiseksi moisesta ihmisten pettämisestä. Houkutellaan asiakas tarjouksilla kauppaan ja myydään ei oota. Tämä toistuu jatkuvasti. Lieneekö muissa Tokmanneissa sama peli vai onko tämä Imatran Tokmannin ilmiö?

    • HangostaPetsamoonSamaa

      Eri hinnat hyllyissä ja kassakoneissa kuuluu firman konseptiin. Tyhmä asiakas maksaa aina ylihinnan noissa liikkeissä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1332
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1032
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe