Outo numero outo puhelu

tietääkö joku

Sain oudon puhelun oudosta numerosta. Puhelin hälyytti vain pari kertaa ja en kerennyt vastata. Yritin googlta numeroa, mutta mitään tietoa ei löytynyt. Takaisin en tietenkään missään tapauksessa soita. Jos soittajalla on asiaa, niin soittanee uudestaan. Lisäksi numero oli todella ihmeellinen: 88213100839. Minkä maan suuntanumero on 88_ . Josko Nigeriasta olisi ilmoitettu, että olet saanut suuren perinnön ja saat sen, kunhan ensin maksat jonkun toimitusmaksun jne...

65

21545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • häläri tännekin

      sama numero soitti minullekin tänään. Eipä tarvitse takaisin soitella.

    • Pekkass

      Mulle soitti kans, en ehtiny vastaamaan niin soitin takas ja sanottiin vaan että numero ei ole käytössä

    • Sama juttu

      Sain täsmälleen samasta numerosta myös soiton. En myöskään kyllä vastannut...

    • Ihme numero

      Samanlainen soitto tuli äsken myös, soitti ihan muutaman kerran, ja täysin sama numero. Mikäköhän ihme se oli?

    • Sama täällä

      Hm, sain juuri samanlaisen puhelun samasta numerosta ja googleen pistin itsekkin ja tänne päädyin. En itekkään kyllä viitti takaisin soittaa, jonkin sortin huijaukselta haiskahtaa sen verran pahasti.

    • Pöömöö

      Tänne tuli samasta numerosta juuri äsken puhelu.
      Hälytti vain vähän aikaa. Wikipediasta löytyy jotain tietoa asiasta.
      Ihme juttuja.

    • wikihiki

      pistäppä linkki sinne wikiin

    • häläri

      Hyvin näköjään ainakin porukka googlettaa tota numeroo :D Mutta hyvä, josko saatais jotakin infoo tästä.

      • Pertertti

        Liityn kerhoon, mikähän ihme juttu tämä nyt oikein on, kymmenen minuutin sisällä sama käynyt monelle…


    • Samoin
    • Sama täällä
    • pirkanmaalta

      justiinsa tuli kanssa soi puhelin. takaisin en yritä soittaa.

    • elkää soittako takas
    • Luulin, että tuntemattomiin numeroihin ei koskaan ikinä milloinkaan takaisinsoitella olisi itsestäänselvyys, mutta ei näköjään sitten...

    • Sitäsamaa

      On kohteliasta soittaa takaisin. Niin tein ja kysyin, mitä asiaa. Joku sanoi jotain ja sitten puhelu katkesi mutta jäi jotenkin aivan kuin linja auki. Soitin uudestaan ja se tuuttasi varattua. Täytyy yrittää arkipäivinä uudestaan. Kun en mitään tilannut, niin en ota myöskään mitään laskuja vastaan.

    • ...........

      Satuin vahingossa lukeen sun viestin ja piti alkaa vastaamaan, koska mulle tuli lähes samanlaisesta numerosta puhelu. Samana päivänä kun sulle. Olin just puhelimella selaamassa nettiä, kun se "hälytti" tavallaan, mut katkes heti samantien. Katoin sit vaan sitä numeroa, niin juuri tuollainen kummallinen 88213 alkuinen. Loppuosa oli mulla erilainen. En todellakaan minäkään soita takasin. Googletin myös sitä itse, ja jotain englanninkielistä ym. höpinää tuli vastaus. Mikähän tääkin lienee?

    • Outo puhelu

      Minulle soitti tänään joku aamulla numerosta 88213200010, en ehtinyt vastata kun puhelin vain tärähti niin puhelu jo loppui...

      • Sama täällä

        Joo just sama numero, soitti 11:27. Onneks soitti niin heräsin, oli herätyskello unohtunut laittaa :) enpä soita takaisin siltikään.


      • häläri

        Taas se soittelurumba kai käynnistyi , kaksi häkäriä jo tullut tänään numerosta.


    • sama täällä

      jeppp

      • Stefan11

        Mulla kans soi kännykkä ja juurikin toi sama numero. En tietenkään vastannut. Ihmetyttää vaan mistä salainen numeroni on ongittu tietoon?


    • Tikku-81

      88213200010 soittanut 17.11.2012 11:04 google haulla löytyy vaikka ja mitä ei kannata vastata 88 alkuisiin numroihin ollenkaan kaikki huijausta..

    • pora1
    • Luuri kurkkuun

      Oulun suuntanumero. Sielläkö ne huijarit asustaa?

      • Jukka0612

        Kiitos tuosta Iltalehden linkistä. Sain tänään soiton huijareilta.


      • joo o
        Jukka0612 kirjoitti:

        Kiitos tuosta Iltalehden linkistä. Sain tänään soiton huijareilta.

        Tänään tuli soitto 8827654321 johon vastasin hf:llä automaattisesti muuten olis jääny vastaamatta,
        Joku alkoi enlanniksi kauppaamaan jotain investment juttua yritin sanoa etten ymmärrä kunnolla mitä oli selvittämässä
        vastaus oli että hän ymmärtää kyllä ja jatkoi selvittämistä
        sanoin ettei kiinnosta
        Ei mitään vaikutusta joten löin luurit
        ny pitää soittaa operaattorille että joutuuko näistä maksamaan jos vastaa


    • Inkeri

      Saitko soittoja numerosta 882 7654321??

      Näitä soittoja on tullut useita. Olen avannut puhelun, koska se näyttää äkkipäätä katsottuna suomalaiselta. Langan päässä pälpättää englantia puhuva mies. Selvää en ehtinyt saamaan, mikä oli asiana. Lopetin puhelun välittömästi.

      Soitin tänään Saunalahdelle ja kysyin, mitä on tehtävissä? Selvisi, että tuo alkuosa 882.. on joku satelliitti-asema tms., jonka kautta voi puhelun ohjata. numeron loppuosa voi olla vaikka suomalainenkin. Niihin ei tietysti pidä vastata. Olen yrittäjä, en voi vaihtaa edes numeroa. Saunalahdelta kehotettiin ottamaan yhteys poliisiin tai esim. laittamaan omaan puhelimeen esto 882 alkuisille numeroille. Sitä en osaa tehdä. Menee varmaan estoksi "koko puhelin". Niinpä menenkin Elisa Shopin kautta tänään ja pyydän, että he tekevät sen eston.

      Yrittäkää sitä muutkin! Saunalahdelta myös kehotettiin ottamaan poliisiin yhteys. Vielä ei ole tullut "jytky" puhelinlaskuun, mutta kuka tietää, mitä yhteyksiä ne saakaan aikaan tai vakoilee?

    • Kauhistunut!!

      Numerosta 8827654321 soitettiin mulle just äsken!

      Jotenkin epäröin numeroa, enkä viitsinyt vastata, kuna ajattelin että pakko selvittää noin erikoisen numeron alkuperä? Fonecta ei tietenkään antanut osumaa. Googletin ja täältä netn uumenistahan lyty vaikka kuinka paljon juttua samasta numerosta!!

      Mulla siis kanssa oman yrityksen nimissä numero ja en ainakaa sitä viitsisi lähteä vaihtamaan.
      Ei voi menä niin että muka puhelinoperaattori ei voi vaikuttaa asiaan. Saunalahti sais alkaa keksii asialle ratkaisua automaattisesti, että heidän puhelimiin ei tule tällaiset puhelut läpi! Ei todellakaan saa/voi olla kuluttajan asia hoitaa tällasia sotkuja!!!

      • Noro1

        Sama juttu, soitto peräperää firman puhelimeen, en vastannut kun näen soittajan numeron.. pari sekkaa ja soitto kännykkään samasta numerosta. Puhelin myyntiä vai laskuhuijausta? On tämä kummaa, että voidaan muuten seurata ja ja säätää meidän kännyköiden ja puhelinten toimintaa, mutta ei voida tällaisia yksinkertaisesti estää.. Laki heidän puolellaan, poljettaisiin vissiin rikollisten ja muiden huijareiden rehellistä huijausyritystoimintaa?


      • Noro1
        Noro1 kirjoitti:

        Sama juttu, soitto peräperää firman puhelimeen, en vastannut kun näen soittajan numeron.. pari sekkaa ja soitto kännykkään samasta numerosta. Puhelin myyntiä vai laskuhuijausta? On tämä kummaa, että voidaan muuten seurata ja ja säätää meidän kännyköiden ja puhelinten toimintaa, mutta ei voida tällaisia yksinkertaisesti estää.. Laki heidän puolellaan, poljettaisiin vissiin rikollisten ja muiden huijareiden rehellistä huijausyritystoimintaa?

        En muuten tohtinut kerran vastata numeroon, joka alkoi 358358...tuntui, että taas hölmölle tehdään satasen huijaus..


    • YrittäjäJamppa

      Mulle tuli kans soitto tuolta 8827654321 numerosta ja kaveri sanoi soittavansa (mikäli ymmärsin oikein) DMA Groupista shanghaista. Hänen nimensä oli Marco Da Silva ja hän halusi varmistaa mihin aikaan minulle voi soittaa, jotta joku sijoitusneuvoja voi soittaa minulle. Kyselin tarkkaan mistä on kyse niin hän pariin kertaan sanoi, ettei ole myymässä mitään. Vähän tuli puhelun aikana kuitenkin sellainen fiilis, että yritti saada minulta kiertoteitse vahvistusta tilauksesta. Lopuksi hän pyysi puhelimeen jonkun naispuolisen "senior collegansa" joka halusi vahvistaa, että olen ymmärtänyt mistä on puhuttu, jolle sitten sanoin etten ole sitoutunut ostamaan tai tilaamaan mitään ja hän vakuutteli, että ei ole myymässä mitään. Jos soittelevat uudestaan niin tuskimpa vastaan...

    • Harppuuna100

      Sama numero 8827654321 tavoitteli 10.5.2013.

      Enpähän vastannut, kun tavoitteli vain lyhyesti.

      Elikkä ei muuta kuin mustlle listalle 8827 -alkuiset numerot.

    • polle11

      sama numero soitti kans äsken ja kyseli jotain "mikaa" löin sit luurin kii. ku mitään "mikaa" ei täältä löydy. ny pitää soittaa soneralle ja kysyä mitä mahtoi maksaa 13s vastaus.

      • Moro "polle11",

        Jos olit Suomessa niin ei sulle tule kulua puheluun vastaamisesta. Voit olla huoleti :)

        Kunhan et soita takaisin siihen numeroon, tai laita sinne viestiä, silloin maksu kyllä pärähtää.

        Tero@SoneraPartio


      • yksinyrittäjä
        sonerapartio kirjoitti:

        Moro "polle11",

        Jos olit Suomessa niin ei sulle tule kulua puheluun vastaamisesta. Voit olla huoleti :)

        Kunhan et soita takaisin siihen numeroon, tai laita sinne viestiä, silloin maksu kyllä pärähtää.

        Tero@SoneraPartio

        Minulle soitti tästä numerosta naisääni n. pari viikkoa sitten. parhaiten näistä pääsee eroon, kun sanoo, ettei puhu englantia. Sanoi laittavansa minulle sähköpostia. Eilen tuli sitten sellainen outo sähköposti, jossa sanottiin, että sähköpostini on täynnä enkä enää voi lähettää enkä vastaanottaa postia ennenkuin klikkaan annettuun osoitteeseen. Tosin sähköpostini toimii loistavasti eikä ole lähelläkään täyttä. Laitoin viestin roskapostiin enkä tosiaankaan klikannut annettua osoitetta. Äsken soitti miesääni samasta numerosta ja taas sanoin, etten osaa englantia. Lupasi ottaa sähköpostin kautta yhteyttä. Joku tiedostohan heillä on, koska en ole antanut sähköpostiosoitettani.


      • huijaamaton
        yksinyrittäjä kirjoitti:

        Minulle soitti tästä numerosta naisääni n. pari viikkoa sitten. parhaiten näistä pääsee eroon, kun sanoo, ettei puhu englantia. Sanoi laittavansa minulle sähköpostia. Eilen tuli sitten sellainen outo sähköposti, jossa sanottiin, että sähköpostini on täynnä enkä enää voi lähettää enkä vastaanottaa postia ennenkuin klikkaan annettuun osoitteeseen. Tosin sähköpostini toimii loistavasti eikä ole lähelläkään täyttä. Laitoin viestin roskapostiin enkä tosiaankaan klikannut annettua osoitetta. Äsken soitti miesääni samasta numerosta ja taas sanoin, etten osaa englantia. Lupasi ottaa sähköpostin kautta yhteyttä. Joku tiedostohan heillä on, koska en ole antanut sähköpostiosoitettani.

        8827654321 samasta numerosta soitettiin tänään. Vastasin ja tämä Shangain tyyppi selitti ettei myy mitään. Kertomalla, että vaikka et myy tai markkinoi niin "no thank you". Luuri meni kiinni.


    • janasku

      mulle soitti tämmönen numero kuin: 358505908486 tietääkö kukaan kenen tai soittiko kelekkää muulle kuin miulle

    • supoasialle

      448000882205

      Tälläisestä yritettiin soittaa, tod.näk britanniasta? Onko muille tullut soittoa tuosta numerosta?

      • Kyllä on

        Monta kertaa on tullut mutta en ole vastannut.


      • TERRORISTEJA

        KYLLÄ JOS ULKOMAILTA KOETETAAN SOITTAA SIINÄ ON JOTAIN MÄTÄÄ! TAI YLIPÄÄNSÄ JOS KOETETAAN SOITTAA TAI VAIKKA KAUPAN KASSA SANOO PÄIVÄÄ NIIN SUPO ASIALLE!!!!!!!!


    • ?numerot soittelee

      Mulla oli puhelin äänettömällä ja oli tullut puhelu nosta 358451264113. Kun yritin soittaa takaisin (näytti sen verran asialliselta nolta) niin tulikin vastaus Numero ei ole käytössä.

    • Hermot menee töissä.

      Joku soittelee numerosta 00 0 ???
      Myös numerosta:

      65432123456
      888

    • puhelinmyyjäprkeleet

      358333911912 soittelee jälleen...

    • Puh-elin

      358503815032

      Soitti, katkesi kun vastasin. "Valitsemanne numero ei ole käytössä" kun yritin tavoittaa itse.

      • ken on kyseessä?

        358503815032

        Sama juttu täällä, koittanut maanantaista asti joka päivä soittaa kerran tai kaksi, nyt koitin soittaa takaisin ja sama juttu.


    • huijareita_ko

      Viimeisin huijausnumero on 1111. Sieltä minulle on jo kolme kertaa yritetty soittaa, en ole vastannut. Tietääkö kukaan, mihin tämän numeron jäljet johtavat..?

      • Tyrkytis

        Tuli juuri tuolta joku yhdysvaltojen suunnalta. Ei jaksa vastailla noihi ikinä!


      • Huijaussoitot

        Samoin sain 1111:stä pari soittoa. En onneksi kuullut hälytystä. Amerikkalaisilla sivuilla näkyy olevan tietoa, että ovat jotain intialaisia huijareita.


    • adfafaw

      Anteeks, keskeytän monologisi. Montakohan kertaa sama tyyppi on vastaillu ittelleen tässä ketjussa. Kummasti muka just tähän keskusteluun tulee samantien 50 tyyppiä, joille on soitettu tosta numerosta.

      • tj_haavisto

        Ainakin tuosta numerosta 1111 on soitettu aika moniin Suomalaisiin numeroihin ja on ihan yleisesti tunnettu huijausnumero. Henkilö soittaa jostain thaimaan suunnalta ja lähes aina Suomalaisen firman puhelinnumeroon ja tuntuu tuntevan firman toimitusjohtajan aina koko nimestä syntymäaikaan kaikki faktat (pelottavaa?). Sitten jos et vastaa näihin puheluihin niin tulee lopulta puhelinvastaajaan jotain englanninkielistä möngerrystä, jonka mukaan olisit muka lupautunut ostamaan ja maksamaan jotain. Yleensä soittaja naishenkilö ja voitte olla varmoja, että ette halua yllätyssuurta puhelinlaskua tällaisten huijareiden vuoksi, ettekä oikeusjuttua päästäksenne eroon jostain kaupoista joita ette ole edes tehneet. Eli ÄLKÄÄ IKINÄ VASTATKO OUTOIHIN ULKOMAANNUMEROIHIN JA ÄLKÄÄ SOITTAKO TAKAISIN! Tämä on ilmeisesti uusi muoto Nigerialaiskirjeille, joko puhelinlaskun kasvattamiseksi tai sitten epämääräisten huijauskauppojen aikaansaamiseksi.

        Itselleni soitettiin juuri hetki sitten numerosta 1111, mutta keskivertoa älykkäämpänä hälytyskellot soi heti, enkä vastannut vaan googletin, että mistä on kyse ja en ole ainoa, jolle on tuosta numerosta yritetty soittaa.


    • pohjosenpoika123

      minuakin on pommitettu 3 kertaa numerosta 1111 josta viimeisimpänä hetki sitten. Puhelin näyttää että se tulisi amerikasta. Jostakin ihmeestä höpöttivät. Sanoin että en ole kiinnostunut ja luuri korvaan.

    • kyllästynytpolle

      Mulle tuli kans tosta 1111 numerosta puhelu eilen. Joku intialainen kauppas jotain mistä en saanu selvää. Löin luurin lopulta kii ja laitoin estolistalle. Prh vois tehdä jotain ettei noi kaupustelijat vois soitella.

      • Ajanvaraus

        Tänään soittivat yrityksen ajanvarausnumeroon, ihmettelin että mikäs tällainen numero ( 1111) oikein on. Puhui englantia ja kysyi onko puhelimessa herra xxxx ja sitten en saanut muuta selvää kuin, että sanoi soittavansa Malesiasta.

        Joskus aiemminkin on hieman samantapaisia puheluita tullut, joten sanoin että tämän on ajanvarauksia varten, teillä on väärä numero. Alkoi jotain sönkkäämään, niin sanoin vaan Bye ja luuri kiinni.

        Yrittänyt pari kertaa uudelleen, en vastannut vaan katkaisin puhelun samantien.


    • ktete

      Minulle soitettiin tänään nrosta 1111. Vastasin ja englantia puhuva mies olisi halunnut puhua johtajan kanssa. (Minulla siis yritys.) Kun kerroin olevani johtaja, niin puhelu katkaistiin.

    • raivohullu_

      0444 numerosta soittoa. Mistä nämä huijarit saavat salaisen numeron? Perkele ei pitäisi mihinkään laittaa omaa numeroa kun joku niitä tietoja jakaa salaa.

      Älkää vastatko näihin / soittako takaisin. Laskussa sen sit huomaa.

      • Päivi-h_Moilanen

        Minullekin tuli puhelu. Esittäytyi lääkäriksi ja kyseli potensseistani eli erektion voimakkuutta. Häkellyin suorasanaista tekstiä mutta jälkeenpäin valkeni että joku terroristi kai vissiin taas yrittää. Tietääköhän kukaan onko laajemmin häiriköinyt?
        Numerosta 358306339990 on salattu joten paha lähteä jäljittämään..


    • epäilyttää

      Soitto yhdysvalloista 1111 en vastannut puheluun.

    • eroticmarbella

      juuh just mullekkin soiteltiin 1111 numerosta juuri äskeen ja googlasin heti numeron...kova tyyppi kyl soitteleen :D en todellakaa vastannu...mulla erotiikkaliike nii oliskoha huijareilla munanjatkeen tarvetta :D ja huhhuh kuinkahan kalliiksi olis tullu vastaaminen :O

    • klemetti

      Sain soiton 1111...tänään englantia puhuva..nainen..en ymmärrä..vastasin keskeytin....panin kiinni...soitti..uudestaan..en vastannut .vähän ajan perästä soitti taas...kuuntelin..ja vastasinkin että en ymmärrä...ja suljin puhelimen...mitä tämä on uskaltaako enää kohta vastata puhelimeenkaan...minullakin firman puhelimeen..tuli nämä soitot.....

      .


      n

    • Sakotettu

      Miten hitossa tien päällä ollessa tietää, kuka soittaa. Nappi korvassa ja puhelin kaukana kädestä, ettei nuorempi konstaapeli iske sakkoa kouraan.

    • koirafani900

      Hei!

      tietääkö joku nimi merkki sinulle vastau en tiedä kyseisetä numerosta mitään muuat kun minäkin sain kyseisetä puhelin numerosta soitoin jossa oli sama loppu 39 mutta alku oli vaan eri ja kun soitin takasin niin vastaus kuuluui henkilö puhuu juuri toista puhelua onneksi en vastanut enkä ehtiinyt vasta tasin vaihingossa samutta sen puhelimen siinäkään ei lukenut mitään nimeä olenkaan ja sitä ei löynyt mistää interntistä näitä puhelin numeroita olenkaan: 0504534603 ja toinen sama henkilö soitti minulle kahdesta eri puhelin numerosta tässä hänen toinen puhelin numero On:0504491093 miten onkin sattumaa että puhelin numern alku on sama molemissa puhelin numeroissa.

      Minullekin tuli outoja pueheluita sama homma en kerennyt myökään vasta puhelimeen.

      088 kysyit mikä on 880 suunta numero ei löytynyt ulkomaan suuntanumeroista mitään muuta kuin vain 088 ja löyti 886 ja 088 suuntanumero on: Banglades ja 0886 Tsania niin jos asuttaa sinua tälläinen tieto yhtään ja minullekin on tullut outoja puheluita join täsmää ja löyttyy numeroita ulkomaan suuntanumerossa olevia numeroita soitin siihen vahgossa siihen puhelin numeroon takasn kunpa vaan ei tulisi hirveitä puhelinlaskuja siinä ei ollut edssä merkkiä vaan oli 050 ei ollut kukaan tuttuni eikä perheen jäsenenikään tarkastin sen kyllä ja tämä on joku ulkomailla asuva ihminen koska löytyy suuntanumeroita jotka pehelinumerosta josta minulle on soitettu niin täsmäävät siihen.

      • sipuliteemakkara666

        Mun mielestä toi 050 on ihan Elisa/Saunalahti. Soittelee mullekin, en jaksa vastata. Toisaalta google ei kerro sen olevan "enia" tms.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe