Vaietut syövän parannuskeinot

Parantunut viimein

20

1406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ..

      "Vaietut parannuskeinot - esimerkkinä syöpä


      Huom! Artikkelin tarkoituksena on toimia vain ja ainoastaan ajatusten herättäjänä. Sen sisältämää tietoa ei saa missään nimessä soveltaa syövän hoitoon ilman lääkärin valvontaa. Kuvatuilla menetelmillä voi olla vakavia yhteisvaikutuksia perinteisten syövän hoitomenetelmien kanssa. Vain lääkärillä on oikeus hoitaa syöpää ja antaa siihen liittyviä ohjeita. Artikkelilla ei ole lääketieteellistä arvoa."

      Onneksi tuo on heti artikkelin alussa!!


      Artikkelilla ei ole lääketieteelistä arvoa!!!!! Näin on!!

    • sdferer

      voi höpön höpöä.... toivottavasti vaan KUKAAN ei usko tuota

      • Ottakaaselvääasioist

        Höpön höpöä sanoo ihminen, joka ymmärrä asiasta yhtään mitään. Suosittelen ottamaan selvää asioista oikeasti. Kommenttisi osoittaa vain oman tyhmyytesi, anteeksi vaan.
        Noilla edm. konsteilla, ei ehkä parane, mutta jos esim. tiukkaa ruokavaliota noudattaa, niin syöpä ei pysty leviämään, kun ei saa ravintoa, jota tarvitsee kasvaakseen. (Syövän ja yleensäkin infektioiden tärkein voiman lähde, ovat nopeasti imeytyvät sokerit ja hiilihydraatit.)
        Läheiseltäni katosi mahasyöpä, joka oli julistettu parantumattomaksi. Kiitos ruokavalion ja vitamiinien sekä hivenaineiden.


    • Kaapista ulos nyt!

      Miksi ihmiset, jotka ovat parantuneet ilman lääketiedettä, eivät uskalla siitä puhua? Muutamat jotka ovat puhuneet, niin leimataan hörhöiksi, vääriksi diagnooseiksi ja ihmeparantumisiksi. On parempi olla hiljaa, kuin jakaa tietoa kanssa eläjille, jotka eivät ymmärrä elimistöään pätkääkään? Vai olisiko sittenkin kaikki vain huuhaata?

      Kaikki luonnonlääkkeillä parantuneet, niin nyt joukolla ulos kaapeista!!! Vaihtoehto medioita on nykyään, jonne lääketeollisuuden kädet eivät yletä.

      Voi olla, että hiljaista pitelee....? Syystä että?

    • ei oo ei tuu

      Joo, aika vähän tapaa niitä syöpään sairastuneita, jotka
      eivät ole menneet lääkärin hoitoon ja sairaalaan saamaan syöpähoitoja, ja ovat ihan itsekseen parantuneet. Tai siis niillä vaietuilla keinoilla. Luontaissellaisilla. No, syyhä on se, ettei heitä juurikaan ole olemassa. Tuppaavat syöpäpotilaat kuolemaan aika nopeasti ilman hoitoja.

    • raakakriitikko

      Äitini kuoli mahalaukun syöpään vuonna 2000. Pitkä, raskas ja kallis kemoterapiahoito vei hiukset päästä ja aiheutti entisestään pahemman hyvin heikon olon ja kovat tuskat joita hoidettiin mm nestemäisellä opiaatilla jonka nimeä en muista sekä katukaupassa monta kymppiä kappaleelta myytävillä Oxycontin (10. 20 ja 40 mg) tableteilla. Silti hän ei kestänyt edes isäni hipaisevaa kosketusta sanomatta hiljaa "au".

      Olisinpa silloin tiennyt vaihtoehtoisia parannuskeinoja, joita aidot onnelliset luonnosta eristäytymättömät ihmiset ympäri maailmaa ovat tuhansien vuosien ajan käyttäneet tähän päivään saakka ja eteenpäin tulevaisuuteen, ohi propagandakoneiston ylläpitämän länsimaisen ja etenkin suomalaisen sairaudenhoitojärjestelmän korruption, ahneuden ja kuollettavien valheiden, aikaan jolloin lääkeyhtiöiden yksikemikaaliset haitallisilla täyteaineilla ladatut, hygienia tai ties mistä syistä yksittäin metalli-muovisekoitteisiin painolevyihin pakatut pillerit ja tabletit eivät enää tuottaisi vuosittaisia miljardivoittoja ne brändänneille Big Pharma lääkeyhtiöille, joiden pääasiallinen toiminnan ydintarkoitus ei ole parantaa ihmisiä ja tehdä heidät onnellisiksi ja elämästä iloitseviksi vahvoiksi yksilöiksi vaan yksinkertaisen julmasti ja ennalta-arvattavasti tehdä mahdollisimman paljon rahaa seurauksista piittaamatta, sillä se puoli on hoidettu valtion poliitikkojen lahjuksia vastaan myöntämällä immuniteettisuojalla mikä pitää megayhtiöt lain ulottumattomissa ja vapaina luistamaan vastuusta lääkkeen tehdessä sen verran paljon rumaa jälkeä että se päätyy mediaan asti.

      Tänä päivänä voisin antaa äidilleni sademetsän aarteita kuten Graviolaa, Bellaco-Caspia ja Cumasebaa, lääkinnällisiä supersieniä kuten Turkey Tail, Reishi, Cordyceps (jonka pohjalta on nyt tehty riistohintainen (4000e/kk) MS-tautilääke) ja Chaga (eli Pakuri) ainakin. Syövän saastuttamille soluille jotka hapen hengittämisen sijaan nyt fermentoivat sokeria anaerobisessa ympäristössä antaisin viherhapetusta makean veden levillä (spirulina ja chlorella, jauhe tai tabletit ilman täyteaineita) sekä muilla vihreillä ihmeillä (orasmehujauheet, moringa, marine phytoplankton). Maksan ja munuaisen toimintaa vahvistaisin maarianohdakkeen (Milk Thistle) siemenistä itse uutetulla alkoholi-tinktuuralla.

      Siinäpä jotain aluksi, lisää raakakriitikko.blogspot.fi

    • huuhaatakaikkityynni

      Siinäpä oiva tarinankertoja, oletko miettinyt sadunkertojan uraa; sen verran loistokkaasti mielikuvituksesi laukaa, sinä "raakakriitikko".

      • näin

        Syöpälääkkeet ovat maailman tuottoisimpia liiketoimintoja.Lisäravinteita ei virallisesti käytetä kun niillä ei voi tehdä isoja rahoja.Esim. suonensisäinen C-vitamiini jättiannoksina on tehokasta syövänhoidossa MUTTA eihän sillä lääkefirma rikastuisi.


      • vai niin

        Monista ravintotekijöistä on tutkimuksissa löydetty syöpää estäviä ominaisuuksia,miksi tätä on olevinaan niin vaikea uskoa?


      • Uskotaan juu
        vai niin kirjoitti:

        Monista ravintotekijöistä on tutkimuksissa löydetty syöpää estäviä ominaisuuksia,miksi tätä on olevinaan niin vaikea uskoa?

        juttu vaan on usein niin, että ennaltaehkäisy on tehokkainta ja jos sairastuukin niin osaa vanhasta tottumuksesta jatkaa terveelliseen ravintoon panostamista.

        Syöpään sairastuessa ruokahalu usein katoaa, ja silloin voi makkaransyöjälle olla todella vaikeaa vasta aloittaa tutustuminen parsakaaleihin ja valkosipuleihin.


      • näin
        Uskotaan juu kirjoitti:

        juttu vaan on usein niin, että ennaltaehkäisy on tehokkainta ja jos sairastuukin niin osaa vanhasta tottumuksesta jatkaa terveelliseen ravintoon panostamista.

        Syöpään sairastuessa ruokahalu usein katoaa, ja silloin voi makkaransyöjälle olla todella vaikeaa vasta aloittaa tutustuminen parsakaaleihin ja valkosipuleihin.

        Amerikkalainen hammaslääkäri William Donald Kelley selvisi haimasyövästä 1960-luvulla raakakasvisravinnolla ja ulkopuolisilla entsyymeillä kun haiman tuotanto ei toiminut.Kelley pystyi sormin tunnustelemaan kasvainta ja näki miten se reagoi ravintoon ja ulkopuolisiin entsyymeihin.Kasvaimessa tuntui vihlaisu aina kun Kelley otti entsyymejä,tämä tukee teoriaa ravintohoidon vaikutuksesta.Samanlaisista oireista kertoivat suomalaisen Thomas Tallbergin parantamat "toivottomat" syöpäpotilaat.Tällaisia aineksia ei vaan voi patentoida joten tutkimusrahoituksen saaminen on vaikeaa.


      • näin

        Syöpälääkkeet menettävät tehonsa syövän uusiutuessa.Ainoa keino on vahvistaa vastustuskykyä erityisesti lisäravinteilla.


    • omaa kokemusta

      "Syöpälääkkeet menettävät tehonsa syövän uusiutuessa" ??? Laittaisitko tieteelliseen tutkimukseen viittavaan linkin, kiitos.

      Oma syöpäni uusiutui, sain hoidot ja nyt uusiutumisesta on 6 v, terveen paperit....

      • näin

        Voit kysyä miltä tahansa syöpälääkäriltä,parin parantumisen jälkeen virallisella hoidolla on pelkkää kivunlievitystä tarjolla.


    • Elleeni

      Vaihtoehtohoidot ovat aina hankala aihe. Osa uskoo liiankin vakaasti ja laiminlyö lääkehoitonsa ja osa taas kiistää täysin vaihtoehdot pelkkänä humpuukina.
      Itse nujersin syöpäni lääkehoidon ja luontaislääkinnän yhdistämisellä.
      Koivuntuhkaa ja Emäjuomaa käytin ohessa. En tiedä kumpi syövän nujersi lääkärit, vai lakeuden shamaanin tuotteet, mutta elossa ollaan yhä

      • vinkki

        Perusongelma on se että syöpälääkkeet ovat kalliita ja ei-viralliset keinot halpoja.Lääkeyhtiöt kuten eivät apteekitkaan saisi katetta vitamiinikaupalla.Syöpää on hoidettu epävirallisilla keinoilla vuosikymmenet,potilaalle jää ainoaksi keinoksi etsiä tietoa virallisen lääketieteen ulkopuolelta.


    • sairas-

      Mistä syövästä on kuse "Elleeni" kohdallasi? Käytitkö hoitojen aikana koivuntuhkaa ja emäjuomaa? Kysyn kyllä onkologiltani tarkkaan mitä saa suuhunsa pistää.

    • LääkebisnesTappaa

      Kertokaa lisää tästä aiheesta ja syöpään ehkäisevistä ja siihen tehoavista luonnonkasveista- ja sienistä, mitä niitä onkaan ?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe