Eksote

Emme ole paikal

alkaa kyrsii!Mistään ei saa apua,kuukausien jonot erikoislääkäreille.Koitin jopa päästä eksoten lääkärin yksityisvastaanotolle,sama juttu.Onko ne Caymansaarilla ,vai missä ne luuraa.?Onneksi löytyi,YKSI,hoitaja joka lupasi auttaa,että saamme lääkityksen pelittämään.!
Tässä maakunnassa jos sairastuu vakavasti,on kyllä pulassa!

27

1810

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikki kuutamolla

      Mille erikoislääkäreille. Kohdalleni ei ole vielä tullut kuin yksi infektioylilääkäri joka kyllä hallitsee alansa. Muilla tuntuu olevan peukalot keskellä kämmentä. Hoitovirheitä toistensa perään joita peitellään ja vastuuta kannetaan kuten politiikot.

    • Valitettavasti

      Eksote ei toimi ja on ihmisten hoitamisen irvikuva !!

    • arvokas ihminen?

      Miten voi hoidon tasokin niin vaihdella,jossain laitoksissa ei keretä vaihtaa yövaippaa vanhuksilta ennen puoltapäivää,joissakin taas keretään aamupesutkin?
      Miksi hoitajat ei kerkee pissittämään,onko aina pakko sanoa "tee vaippan"?
      Eksote vois vähän tarkistaa hoidon tasoa eri laitoksissa.Joutsenon palvelukeskus semmonen murheenkryyni aina,ja kun muutettiin tehostetuks palveluasumiseks,niin palvelu vaan huononi,mystistä?
      Miksi ihmiset huolissaan siitä saako hoitoa vai ei,miksi ei päättäjät herää?
      Jokainen päättäjät makaa itsekin hoidettavana vanhuksena,haluaako silloin vessaan,vai pissiä vaippaan?

      • sykkä tulevaisuus

        Eiköhän jokainen päättäjä petaa asiansa niin, etteivät joudu ainakaan kunnallisiin hoitolaitoksiin makaamaan vaipoissa, vaan mielummin ostavat ja maksavat (tai, kustantaa verovaroin, oik. ) kotiinsa hoitajat. Ei nämä asiat kosketa nykyisiä eikä jatkossa valittavia päättäjiä, pääasia että pääsee mahdollisimman korkeaan asemaan mahd suuriin etuuksiin ja palkkoihin, joilla pystyy oman tulevaisuutensa takaamaan. Mitä hittoa muista, muut päästelkööt vaikka vaippoihinsa. Jos kellä vaipat on.


    • Omainen ja hoitaja

      Helena Räsänen ,vanhustyön päällikkö,Sipoo
      kirjoitti osuvasti seuraavaa:
      "Yksi erityisen tärkeä toimintatapa ,mikä sotii ihmisarvon kunnioitusta vastaan on vaippojen käyttö silloin kun ihmisellä on vielä mahdollisuusa pidättä virtsaa ja pysyä kuivan säännöllisillä wc-käynneillä.Keskivaikeaa muistisairautta poteva ihminenkin pystyy käymään wc:ssä ohjattuna ja auttettuna.Tämä useasti unohdetaan tai halutaan unohtaa.Wc.ssä käynnin tulee olla ihmisen perusoikeuksia vanhanakin.
      Laadukkaassa hoitoyksikössä ei wc:hen haluavaa pyydetä tekemään tarpeensa housuihinsa.Tällaisia kommentteja olen kuullut vielä viime vuosinakin niin kunnallisessa kuin yksityisissä hoitolaitoksissa.
      Ihminen on aina ainutkertainen yksilö.Ihminen ei sairastuttuaan muutu osaksi isoa massaa josta esim.käytetään nimeä "muistisairaat"

      Minunkin omaiselle tarjottiin jo vaippaa puoli vuotta sitten,vaikka osaa käydä tarpeillaan jos joku näyttää missä wc on.Eivät edes sitä kerkee !
      Omaiseni ei vieläkään tarvitse vaippoja,olkoon hänellä edes sitä arvoa,perusoikeus Lappeenrannassakin,Eksotessakin!
      Hyvä hoito on korvien välistä kiinni,asennoitumista toisen asemaan,arvostamista,kunnioitusta.
      En jaksa kuulla ennä,litanioita,"ei ole resursseja,ei keretä"
      Olkaa edes joskus ihmisiä ihmiselle!

    • Aikku

      Totta...täällä on terveydenhuolto aivan retuperällä ! Ajanvarauksessakin vaan pyydetään soittamaan uudelleen parin päivän päästä, kun ei ole antaa aikoja...ja kun uudelleen soitan, niin taas sama juttu !
      Kenelle niitä aikoja oikein sitten annetaan ? Ja mikä kyrsii, niin päiv. hoitajallekin Armilaan on varattava aika, kun ennen pääsi vuoronumerolla. Yritäppäs päästä sinne puhelimella, ei muuten onnistu helpolla !
      Alkaa oikeesti ottamaan aivoon !
      Oikein pelottaa sairastua !

    • lappeenranta=out

      Niimpä niin,lääkärit,hoitajat jne.idänihmeitä ja hoidettavat myös niitä idänihmeitä.Eihän se sovi antaa hoitoa silloin suomalaiselle suomessa.Suomalaiset tapetaan vaivoihinsa,jotta idänihmeet saavat periä maan.Ja tämä on tosi.

      • s.imb

        Ei oo lääkäri pulaa, vaikka aikaa Hänen vastaaotolleen ei viikkokausiin saakaan.
        Missä hitossa ne luuraa. Oliko tämä hyvinvointivaltio?


      • Kokemusta omaava.
        s.imb kirjoitti:

        Ei oo lääkäri pulaa, vaikka aikaa Hänen vastaaotolleen ei viikkokausiin saakaan.
        Missä hitossa ne luuraa. Oliko tämä hyvinvointivaltio?

        Päijät-Hämeessä ei ollut lääkäreistä pulaa ainakaan muutama vuosi sitten tämän päivän tilannetta en tiedä.Ajan sai terveyskeskukseen lääkärille samana päivänä, palvelu oli nopeaa joustavaa ystävällistä. Tuo edellä siis Lahdessa. Täysin oma lukunsa Päijät-Hämeen keskussairaala, pidettiin hyvää huolta eri pisteissä, niin polilla, kuin leikkaussalissa samoin osastolla. Osastolla hoitaja toivotti tervetulleeksi esitellen osaston sekä ohjelman mikä siellä vallitsee. Eikä vaatteita tarvinnut vaihtaa käytävällä kuten pitäsi kaupungissa.


    • vanha takas

      Omalääkäri olisi kiva,pelitti ennen!

    • meidän perhe

      Eksote=Ottakaa Buranaa ja palatkaa 2 viikon päästä uudelleen,tulehdus levisi pitkin leukaa!
      Eksote=Masentunut,burnout,masennuslääke ,diagnoosi puolen vuoden päästä=
      Aggressiivinen alzheimer,lääkitys olisi pitänyt aloittaa heti!
      Eksote=väärin kipsattu käsi,vuoden fysioterapia
      Eksote=omainen,kuolion takia jalka poikki,sai MRSAn EKKss.tä ja kuoli!
      Eksote=väärin laaseroitu silmä,Kuopio pelasti näön!
      Eksote=Shit

      • Älkääs

        olko noin negoja sillä keke hoitaa homman...


    • eksote haiskahtaa

      puhe ja teot harvoin käy yksiin

    • kustannustehokas

      Hei himmeet! Etteks jo tajuu???

      Terveydenhoidon ensisijainen tehtävähän on tuottaa yhteiskunnalle säästöjä - ei niinkään hoitaa ihmisiä. Ymmärtäkää jo kyseessä on taloudellinen puoli. Jokainen asiakas tulee pisteyttää: kantsiiko hoitaa kuntoon, pumpata täyteen lääkkeitä tai vaan todeta että kyllä se siitä, tule uudelleen sitten kun et pääse liikkeelle enää.

    • Verorahoilloisivapuoskar

      EKSOTEN palkkalistoilla aivan pönttöä väkeä, tosin harvoinpa johtavat henkilöt palkkaavat itseään viisaampia alaisia. Mulle ajautunut joku nuori likka "omalääkäriksi" Sammonlahdessa jonka luokse aina ohjaavat vaikka olen pyytänyt toiselle lääkärille. Tuota likkaa ei pitäisi päästää mihinkään sellaiseen paikkaan jossa joutuu toisten ihmisten kanssa tekemisiin, on jäänyt joku lapsuuden minä minä kiukuttelu kiukku päälle.
      Eikä se osaa päättää edes kumpaa lääkettä määrätään, aspiriinia vai buranaa.

    • sykeröitä.kerrakseen

      Onhan ne oma rotunsa... Ja nyky-yhteiskunnassa lääkärillä on käytännössä diktaattorin valtuudet. Tumpeloinnit totaalisesti laillisen edesvastuun ulkopuolella (paitsi, jos sattuu olemaan valelääkäri).

    • ensiosuulasvuo-Imatra

      Yhteiskuntaamme hallitsevat arvot kuvastavat kaikkivaltiaiden päättäjien tekemisiä..... Vanhuksia ja sairaita kivitetään ( eskoste ), mutta esim EU:n sotilashankkeisiin rahaa löytyy ilman keskustelua.. ?

      Itsekkyydestä ja ahneudesta on tehty nyky-Suomessa hyväksyttäviä moraaliarvoja,,Kerskakulutuksesta on tullut hyväksyttävää kansalaiskäyttäytymistä...Julkisuudessa ihannoidaan " eteviä--pelottomia uuskapitalisteja,",,jotka osaavat täyttää omat taskut aina tilaisuuden tullen... Näitä björnwahldrooseja jumaloideen kuin ennen wanhaan junapelureita ja puukkojunkkareita...

      Itsenäisyyden aikana rakentamamme turva-ja hyvinvointiyhteiskunta on EU:n aikana raunioitettu kataisten-stubbien--- yms toimesta pölyksi.. Mutta hyvinvointiyhteiskunnan kohtalosta ei ole soveliasta puhua tai kirjoittaa ??? Se olisi populismia ja EU-eliitin uhkaamista ??? Voi vulva !

    • pikkuporvarillista

      Terveiden yhteiskuntahan tämä on.

      Käsitteet on käännetty päälaelleen. Hyvinvointivaltion mittari on nykyisin se, mitenkä upeat "vehkeet" sinulla on - tarkoittaa: autot asunnot, veneet yms.

    • kokemusta_on

      Varaa aika Joutsenon TK:een homma pelaa.

    • jokttori

      Mikä se nyt vaivaa? Pilleri humala?

      • AIKANSA_KUITENKIN

        Varaa aikasi Joutsenon TK:een homma pelaa, saat PILLERISI.


    • perkuujätteitä

      - Ei ihmistä ei ongelmaa.
      Vaivaistalot rahvaalle, niin ja herroille omat luxus-parantolat.

    • linssiin.viilaajat

      EKSOTEn tarkoitus on ensisijaisesti tuottaa säästöjä terveydenhoidon alueella julkiselle puolelle.

      Erilaiset prioriteetit ovat voimassa sen suhteen ketä (minkä ikäisiä) ja miten hoidetaan.

      Varsinainen hoito tulee sitten näiden kehysten puitteissa.

      Raha, raha, raha... Tämä on pohjimmiltaan kunnallispoliitikkojen pyörittämää toimintaa. - Ja huomaa kunnallispoliitikko itse hoidattaa vaivansa yksityisellä... ja mikäli hoidattaakin julkisella puolella niin kyllä hyvä-veli-systeemi toimii!!! Jonoista menee kunnanvaltuutettu ohi niin, että suhahtaa ja lääkärinpalveluja saa kultatuolissa kantaen.

      Kun poliitikko puhuu terveydenhuollon tehostamisesta niin se jättää ainakin puolet puhumatta... se puhuu vain kustannuksista joita tulee erilaisilla "tempuilla" saada aikaa.

    • tuhottumaa
    • poliitikot.veljeydessä

      "Ymmärräthän, on tehtävä kompromisseja eri ryhmien kanssa", sanoi poliitikko.

    • YLIYMMÄRRYKSEN

      Näyttää olevan viestejä 2012 saakka. Nyt sitten tuorein 18.11.2017.
      Minusta Imatran Honkaharjun eetinkielinen lääkäri ei taida ymmärtää suomen kieltä. Diagnoosit ovat mitä sattuu ja niillä väärillä diagnoosilla vain satutetaan potilaita entistä enemmän. Mentiin päivystykseen mahakivun vuoksi ja lähdettiin aivan oudoille urille. Jos on ollut mahakipu päivän ajan johan siinä mieli on maassa ja vielä pitää lisää tökkiä. Poikani oli aivan järkyttänyt. Käyn valittamassa kyseisetä lääkäristä, potilasasiamiehelle. Miksi Honkaharjun lääkärit ovat huonosti suomea puhuvia ja ymmärtäviä. Nyt saa vaikka umpisuoli puheta mutta Imatran Honkaharjuun ei kannata kenekään mennä. Varokaa eestiläisiä lääkäreitä.

      • 5674567567

        Honkaharjussa kurkkupaiseen takia(eivät siis huomanneet sitä) määräsivät useita antibiootti kuureja perään jälkeen ja siellä oli käyty jo monta kertaa uudelleen kun oireet palasivat kuurin loputtua. Hengenlähtö oli lopulta lähellä, mutta onneksi Lappeenrannassa osasivat puhkaista paiseen ja laittaa antibiootti tiputukseen. Ei tapahtunut minulle vaan läheiselle muutama vuosi sitten.

        Jos tuntuu että oikeasti on hätä niin kannattaa suoraan mennä Lappeenrantaan, ei kannata mennä honkaharjuun kun kielimuurikin on liian iso siellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      109
      1890
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1485
    3. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1457
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1449
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      149
      1378
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      98
      1299
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1297
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1107
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1098
    Aihe