paras apu ruusufinniin?

apua kaipaava.

Te jotka kärsitte ruusufinnistä,mistä olette saaneet parhaimman avun siihen?Todella ärsyttävä vaiva..Onko roa kuurista apua?Kasvojen lehahtelu punaiseksi on todella kiusallinen vaiva..

4

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihotaudin kokenut

      Hei olen jo vanhempi, mutta tiedän tuon taudin, että todella kauhea ja vie kohta järjen ja muu elämä kärsii. ei voi mennä mihinkään..nyt ei voi mennä jonkun muun syyn vuoksi. Se Roccautan hyvä, mutta puhtaus, liikunta ja ruokavalio. Sitte, kun vain jäljet on, niin pitää käydä hiotuttamassa. Itse kävin kaksi kertaa tai ensin oli syderm hoito, jolla tasoitettiin ihoa ja sitten hionta. Todella muuttui ulkonäkö ja ikäänkuin elämä tuli takaisin ja pystyin tekemään kaikkea ja aloin myös kilpailemaan ja voitin palkintoja ja kävin tanssimassa, Oli hauskaa ja itseluottamus nousi. Mutta nyt tämä syrjäkylä aiheuttaa sen, että täältä ei pääse vaikka kuinka haluaisi ja muutto edessä, kun en halua syrjäytyä. Mutta niitä ilkeitä ihmisiä on aina ja vanhoja kaivetaan vaikka kuinka yrität olla se mikä olet. Se on uskomatonta..huudellaan ihosta ja kun kävelet raitilla, niin voi aurinkoon katttoa. Isommissa paikoissa mennään vähän toisella tavalla..ei siellä katoa sitä vaan miten olet toisia kohtaan ja miten käyttäydyt. Jotkut menevät apukoulun tasolle..

    • pinquines

      Roaccutan voi auttaa, mutta ensisijainen ja vähemmän sivuvaikutuksia aiheuttava lääke on metronidatsoli-voide. Sitä voi määrätä myös koulu- tai terveyskeskuslääkäri.
      Kortisonivoiteet pahentavat ruusufinniä, älä itsehoida niillä.

    • Roa-ruusu

      Itselläni on takana laser -hoitoja, voiteita, antiboottikuureja ja nyt viimeisenä puolen vuoden Roaccutan -kuuri matalalla annostuksella.

      Kuurin aikana ihoni oli täydellinen, jos huulten rohtumista ei lasketa. Nyt kuurin lopettamisesta on aikaa pari kk ja punoitus on hiljalleen palannut, sekä ajoittainen lehahtelu. Tosin paljon vähemmässä määrin kuin ennen kuuria. Iho alkaa myös olla taas rasvoittuva. Joten enpä usko tämänkään täydellistä helpotusta tuovan, skeptinen olen, kun muutokset pahempaan alkavat näinkin pian.

      Näyttää siltä, että Rosacea on yksi pahimmista ja viheliäisimmistä aknen muodoista johon tuskin vielä vuosiin löydetään parannuskeinoa, vaikka "viisaat" ihotautilääkärit sitä yrittävät keksiä. Ei auta kuin kärsiä.

    • 6+7

      Juuri sain tänään alotettua Apocyclin 250mg 2 kuukauden kuurin ruusufinniin joka sijaitsee siis nenän päällä ja alueella. Toivottavasti auttaa edes jossain määrin, muuten pitää lähtee ihotautilääkärillä käymään.

      Jos muuten rahaa löytyy niin kandee tsekkaa Zenmed ihonhoitosarja, itselleni tilasin loppukesästä ja vaikutti toimivan ihan jees, ei vaa ole kovin halpaa lystiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5088
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3337
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1010
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe