Willan paras ravintola?

hyvinkää2013

Mikä teidän mielestä Willan paras ravintola?

118

7903

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karvakuono,,,,,,,,,,

      Se missä on karvoja lautasella.

    • Karvapetteri?

      Eli mikä niistä?

    • Posliinipoliisi

      Ei ole yhtään hyvää, parhaasta puhumattakaan.

    • kippariini

      En oo käynyt vielä yhdessäkään Willan ravintelissa, siispä vaikea vastata.

    • kaiffari2

      Royal Mekong on hyvä.

      • holaaa holaa

        Samoin pancho villa on hyvä. Kunhan odottelun jälkeen sai pöydän.


      • 00000000000000000000
        holaaa holaa kirjoitti:

        Samoin pancho villa on hyvä. Kunhan odottelun jälkeen sai pöydän.

        Pancho Villassa joutui tunnin odottelemaan ruokia, vaikkei ollut ruuhkaa. Keskinkertainen palvelu ja ruoka. En suosittele.


    • :)))

      Entäs se Moderni Korea?

    • euronhamppari

      Siis voiko joku niitä ruokakioskeja kutsua nimellä "ravintola"?

    • tarjoilija55

      Ravintola on julkinen paikka, jossa tarjotaan ruokaa, juomaa tai useimmiten molempia. Joten päättele tuosta.

    • fsdfsdfdfd

      Nämä "ruokakioskit" on kopioitu ihan muualta maailmasta tosin huonommalla toteutuksella. Eli tunnetaan nimellä "food court" esimerkiksi http://4.bp.blogspot.com/_B34tZwMMh7E/SZ0QevOaiRI/AAAAAAAABww/VWq18nEeUi8/s400/Food Court 3.JPG googlella löytyy lisää.

      Food courteissa ravintoloita on kymmenittäin ja pöydät on kaikille yhteiset. Ensiksi mennään cashierin kautta ostamaan kortti jolle ladataan haluttu summa. Sitten vain haetaan yhdestä kojusta vaikka sushit, toisesta kiinalaista, kolmannesta vietnamilaista, neljännestä juomat jne. kaikki maksetaan kortilla eikä pelleillä käteisellä tai hitailla pankkikortinlukijoilla. Ruoka tulee nopeasti ja on laadukasta.

      Ilmeisesti tätä konseptia Willa on yrittänyt apinoida keskinkertaisella toteutuksella. Se nyt olisi ymmärtänyt, että olisivat tehneet oman alueen noille ruokakiskoille, mutta nyt on vilkkaasti liikennöidyn väylän varrella, joka ei kyllä houkuta juurikaan syömään teinipissisten älämölön seassa.

      • äksöntsäksön

        Minusta taas on mukavaa, että ohi kulkee paljon porukkaa, jota voi katsella syödessä.


    • pettymys1

      Pancho villassa piti käydä,mutta oli jo puoli yhden aikaan täysi,eihän tuommoseen kioskin kokoseen ravintolaan mahdu,kun pari ihmistä.

      • testattuon

        Etpä menettänyt paljoakaan. Porukalla otettiin eri fajitaksia ja muita "lettujuttuja" ja saatiin huonompaa ruokaa kuin työpaikalla!! No ainakin tarjoilija oli ymmärtäväinen ja saatiin alennusta. Ilmeisesti hampurilaiset on ok, mutta jos amarillo saa arvosanan 8 saa pancho villa 4½. Ikävää...


    • Paula K.

      Kitinää ja valituksien määrää taas kerran..hohhoijaa. Mikä kelpaa Hyvinkääläisille? No sehän tuntuu olevan viina- ja kebabkuppilat..

      Willa tuli jäädäkseen ja on hyvä että on erilaisia ruokapaikkoja ja kauppoja tarjolla. Se tuo meille ostovoimaa ulkopaikkakunniltakin, enää ei ainakaan henk.koht. tarvitse lähteä Helsinkiin tai Tampereelle ostoskeskuksiin eksymään tai menettämään hermojaan. Mikä ei sovi yhdelle, kelpaa toiselle, tottukaa siihen. Sitäpaitsi, Willa on sisältä ja ulkoa erikoisella tavalla kaunis.

      Tämä kaupunki ei voi enää elää parilla "tapahtumalla" ja muutamalla S-ketjun baarilla. Niin on tyypillistä itkua ja valitusta, tehdäänpä niin tai näin.

      Tarvitaan Meidän Hyvinkää-henkeä pikkuisen enemmän kuin mitä nyt tähän asti on ollut.

      • Niintainäinnn

        Niinpä miks valittaa. Mutta se mistä mäkin valittaisin on et saan hirveet skeidaa ruuaks ja maksaisin siitä, eli valittaisin toki, koska se on kehitystä myös sille yritykselle ja vaikkapa sille tietylle kokille. . Siis on siistii et on kaikkee uutta ja plaaplaa, tykkään paljon paljon paljon :) hyvää ruokaa siel varmasti on, kunhan ne tehdään puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. S-ryhmän ravintolat vaikuttaa kylläkin pikaruokaloilta, vaikka niissä onkin jotkut iha jees annoksii mut ei niist orgguu saa.


    • hyvä paikka

      Käytiin Momentossa eilen ja se oli hyvä. Sellaista grilliruokaa isoja leikkeitä ja perunavaihtoehtoja riittää, pottua tulee puolpussia jokaiselle, joten pottupaukku punkee kyllä jonkinajan jälkeen takapäästä. Alle kympillä sai annoksen, joten hinta on kohdallaan laatuun nähden.

      • Chef since 1976

        Kävin perheeni kanssa isänpäivänä Momentossa. Tilasin Yankee steakin ranuilla. 200g sisukka oli fileen klunssipää (siis se väkänen, jossa on kalvo välissä). Oikeissa ravintoloissa sitä ei pihvinä myydä. Lisäksi se oli syiden suuntaisesti hakattu.

        Päällä oli kaksi pekoniviipaletta ja kivikova, jääkylmä grillimaustevoi.

        Ranut oli maustettu grillimausteella. Vieressä oli vetisiä ja maustamattomia pili-porkkanoita. Jokunen jenkkisalaatin suikale oli lutrattu eines-salaatinkastikkeella, jonka maku oli tunkkainen ja teollinen. Tuo ja grillimauste ällöttivät vielä illalla.

        Kokonaisuutena annos oli osaamattomasti tehty ja siksi ala-arvoinen. Siksi se ei olisi valittamalla parantunut.

        Meillä Riksussa ainakin eräistä kepappikuppiloista saa samanlaista savea pihveinä ja kepappinakin. Molemmissa on yhteisenä nimittäjänä osaamattomuus ja ymmärtämättömyys hyvin valmistetusta ruuasta.

        On valitettavaa, että 70-80%:n raaka-aineista saadaan 20%:n lopputulos. Syytä kokki voi kysellä vaikka peililtä. Oikeat kokit sanovat sitä rappaamiseksi.

        En tiedä miksi tuon tyyppisiä ravintoloita on ja miksi niitä enää ylipäänsä ilmestyy mihinkään? Kaikilla aloilla ei markkinatalous vielä toimi oikein.

        Lähes jokainen suomalainen on saanut jossain päin maapalloa hyvintehtyä, maukasta ja iloista ruokaa ja hyvin monet valmistavat sitä myös kotonaan. Sen ei tarvitse olla hienoa eikä kalliista raaka-aineista tehtyä, kunhan se on tehty kunnolla ja oikealla tunteella.


      • kokki vuodesta 1997
        Chef since 1976 kirjoitti:

        Kävin perheeni kanssa isänpäivänä Momentossa. Tilasin Yankee steakin ranuilla. 200g sisukka oli fileen klunssipää (siis se väkänen, jossa on kalvo välissä). Oikeissa ravintoloissa sitä ei pihvinä myydä. Lisäksi se oli syiden suuntaisesti hakattu.

        Päällä oli kaksi pekoniviipaletta ja kivikova, jääkylmä grillimaustevoi.

        Ranut oli maustettu grillimausteella. Vieressä oli vetisiä ja maustamattomia pili-porkkanoita. Jokunen jenkkisalaatin suikale oli lutrattu eines-salaatinkastikkeella, jonka maku oli tunkkainen ja teollinen. Tuo ja grillimauste ällöttivät vielä illalla.

        Kokonaisuutena annos oli osaamattomasti tehty ja siksi ala-arvoinen. Siksi se ei olisi valittamalla parantunut.

        Meillä Riksussa ainakin eräistä kepappikuppiloista saa samanlaista savea pihveinä ja kepappinakin. Molemmissa on yhteisenä nimittäjänä osaamattomuus ja ymmärtämättömyys hyvin valmistetusta ruuasta.

        On valitettavaa, että 70-80%:n raaka-aineista saadaan 20%:n lopputulos. Syytä kokki voi kysellä vaikka peililtä. Oikeat kokit sanovat sitä rappaamiseksi.

        En tiedä miksi tuon tyyppisiä ravintoloita on ja miksi niitä enää ylipäänsä ilmestyy mihinkään? Kaikilla aloilla ei markkinatalous vielä toimi oikein.

        Lähes jokainen suomalainen on saanut jossain päin maapalloa hyvintehtyä, maukasta ja iloista ruokaa ja hyvin monet valmistavat sitä myös kotonaan. Sen ei tarvitse olla hienoa eikä kalliista raaka-aineista tehtyä, kunhan se on tehty kunnolla ja oikealla tunteella.

        Tyhjentävä ja perusteltu vastaus, en voisi enempää olla samaa mieltä. Tosiasia taitaa kuitenkin olla että suuri osa suomalaisista "kulinaristeista" tyytyy vastaaviin ravintoloihin ja ala-arvoiseen ruoan tasoon, ja sitten sitä hehkutetaan maailmantappiin asti, eivät ilmeisesti tiedä paremmasta, onko kotoa opittu malli vai mistä?..Tässä olisikin yläasteen kotitaloustunneille hieman lisää haastetta, ruoanvalmistusta ja eri ruokakulttuureja voisi käydä laajemmin läpi ja lisätä ymmärrystä raaka-aineiden käytöstä jne. Ongelmana taitaa olla ne opettajat ja niiden osaaminen sekä olemattomat resurssit. Eihän sitä tiedä vaikka tulevaisuuden sukupolvet ja "massat" kiertää ns. kauppakeskusten Food Cornerit kaukaa tai ovat ainakin vaativimpia asiakkaita.


      • Chef since 1976
        kokki vuodesta 1997 kirjoitti:

        Tyhjentävä ja perusteltu vastaus, en voisi enempää olla samaa mieltä. Tosiasia taitaa kuitenkin olla että suuri osa suomalaisista "kulinaristeista" tyytyy vastaaviin ravintoloihin ja ala-arvoiseen ruoan tasoon, ja sitten sitä hehkutetaan maailmantappiin asti, eivät ilmeisesti tiedä paremmasta, onko kotoa opittu malli vai mistä?..Tässä olisikin yläasteen kotitaloustunneille hieman lisää haastetta, ruoanvalmistusta ja eri ruokakulttuureja voisi käydä laajemmin läpi ja lisätä ymmärrystä raaka-aineiden käytöstä jne. Ongelmana taitaa olla ne opettajat ja niiden osaaminen sekä olemattomat resurssit. Eihän sitä tiedä vaikka tulevaisuuden sukupolvet ja "massat" kiertää ns. kauppakeskusten Food Cornerit kaukaa tai ovat ainakin vaativimpia asiakkaita.

        Syitä on varmasti yhtä monia kuin on sanojiakin. Jokainen meistä on käynyt Hesessä, mäkkärissä, subissa ja aikanaan pizzahutissa.

        Kaikkia noita ravintolaketjuja yhdistää seuraavat asiat:

        Työntekijöillä - vaatimaton / ei ollenkaan ammatillista koulutusta, lyhyt / ei ollenkaan työhistoriaa, nuoria ja usein vielä arkoja, mutta innostuneita.

        Ketjulla - selvät ja korkeat ulkoisen laadun määritykset, korkea asiakasturvallisuus tuotteissa (onko joku kuullut ruokamyrkytyksistä hesessä?), tuoreus kaikissa myytävissä tuotteissa, mausteet määritelty testausten tuloksena. Tasalaatuisuus mihin aikaan tai missä tahansa ja kenen tahansa tekemänä. Ja ennen kaikkea hyvin valmistetun tuntuista, näköistä ja makuista. Valmistustilat ovat puhtaat ja omavalvonta kunnossa.

        Tuo kaikki toteutuu kerta toisensa jälkeen ilman pitkiä CV:itä.

        Henkilökunnalla on hyvä perehdytys ja ohjeistus työhönsä. Tehtävät on määritelty oikein. Ne työvaiheet, jotka eivät ole tuotteen valmistukessa "välitöntä asiakaspalvelua" tai niiden valmistuksessa on asiakasturvallisuusriski, ostetaan alihankintana (mm. leipominen, raa'an lihan käsittely). Raaka-aineet ovat laadullisesti määriteltyjä aina kuljetusketjua ja tapaa myöten, ja näistä ei tingitä.

        Tuossa olisi monelle "kurjan kuppilan" omistajalle hyvä malli aloittaa toimintansa järkiperäistäminen.

        Ruoka voi olla mitä vaan grilliruuasta kotiruokaan. Tärkeintä että maut ja kokonaisuus ovat osaavasti luotuja ja asiakaslähtöisiä. Ruoka tuoreen, vasdta- ja hyvinvalmistetun tuntuista.

        Aamupostissa on viime viikkoina ollut juttuja Hyke-Riksu alueen ravintoloista. Asiakkaita tällä talousalueella on liki sata tuhatta, joten kannattavalle ja hyvälle ravintolatoiminnalle on kyllä tilaa.


      • Jubina5

        Tämä "hyvä paikka" on se sama impesilli joka jo ennen Willan tuloa ehti tuulettaa Momentoa koska siellä on isot "pottuannokset!" My ass... etkö osaa itse keittää perunoita vai onko veden kiehuttaminen ylivoimainen este älykkkyysosamääräsi omaavalle henkilölle? "joten hinta kohdallaan laatuun nähden"...määrä ja laatu on ihan eri asioita. Olet ihminen jolle maku ei merkitse mitään, pääasia on että annoksessa on riittävästi perunoita, ei muulla väliä. Mikä on pottupaukku??? Hiton idari!


      • Minä vaan

        Tänään 3.1 syötiin ja hyvvää oli, vaan pöydät oli postimerkin kokoiset


    • heheeee

      Citymarketin palvelutiski, missä on grillituotteita ja muuta. Siitä kun ottaa ja syö hyllyjen välis ja heittää pakkaukset johonki huomaamatta :D

      On hyvä ja halpa :D

      • hohhhoijjaa

        Valvontakamerat tallentaa ne tilanteet ja seuraavalla kerralla voitkin jäädä sitten kiinni, kun vartija muistaa sut. Että onnea ja menestystä vaan tuollekin tyylille.


    • Friku

      Panco Villa toimii....

    • dfdssfsdfsfds

      Pancho Villa on surkea. En suosittele eikä tuolla ole meksikolaisen kanssa mitään tekemistä. Pisteytys 1/5. f

    • sijainti maksaa

      Robertsilla kävisi mielellään kahvilla - ja varmaan tulen jatkossakin käymään.Pitää vaan ottaa se kahvi tai kaakao, ilman syötävää. Hinnoittelu kun on pilvissä jos kaakao ja marja-juustopiirakka kustantaa 8 euroa! No, oma vikahan se oli kun en älynnyt kysyä piirakan hintaa. Hyväähän se toki oli. Mutta Prisman vieressä olevaan kahvilaan on seuraavalla kerralla suunnattava jos haluaa jotain syödäkseenkin. Minusta se vaan ei ole kovin viihtyisä, ainakaan se entinen Rosson ruokailuosa.

    • Mökö

      Pancho Villassa reilut ja sopivan tuliset
      Ruuat, kestää vaan saada pöytä kun on väkee niin paljon

    • plussaa sille

      Uuden puolen etninen kaukoidän ravintola oli kiva. mukavaa oli laaja kirjo noutopöydästä. Sushit olivat mukava ylläri alkuruoaksi ja sen jälkeen se "suomalainen" kaukoidän sapuska aivan hyvää.

    • ramos2

      Moderni Korea oli oikeasti tosi hyvä! Kävimme lounasaikaan syömässä, ja mielestäni ruuat olivat todella hyviä, erilaisia - jotkut mausteisia, toiset hieman vähemmän, ja monipuolisia.

      Sushi oli mukava lisä lounaspöytään. Käykää ihmeessä.

      • tytti3

        käyvin Pancho Villassa. Ruoka oli ok, mut hinta oli aikamoista. Kävin myös Moderni Koreassa. Buffet oli tarjolla ja hinta oli kohdallaan. Mielestäni, makuu oli oikein hyvä ja erilainen kuin thaimaalaista ja kiinalaista. Suosittelen.


    • Uushyvinkääläinen

      Food court ei ole mitenkään patentoitu juttu jossa pitäisi olla aina etukäteen maksettukortti. Kyllä niitä on monenmoisia ja ehkä Willan court on sopiva kävijämäärään nähden.

      • Thaikkusapuskaa!!!

        Thaimaassa on Food courteja ja niissä on tosellakin valinnan varaa! Hyvinkääläinen on jotain muuta.....


    • Hanshåkan

      Massapaikkoja,massaruokaa,ei persoonaa,ei ilon aihetta,tyypillisiä kauppakeskus- syöttölöitä.

      • lounaspaikkoja

        pistä se ainainen håkanisi sinne missä on hyvin pimeää.
        Massapaikkojahan ne tahtoo aina olla kauppakeskuksissa ja niinkuin on nähty ei Hyvinkäällä tahdo muunlaiset menestyäkään.
        Meillä ei riitä väestöpohja tai yritykset pitämään hengissä, mitään fine dining paikkaa.


    • nääjatuun

      Hokkarit kotiin ja joukolla spendäämään massii fögigsee !!!

    • Pohjois-koreaa..?

      Testattu Wok King ja Moderni Korea. Täyttä potaskaa, hui, kylmät väreet menee vieläkin.. Joo, halpaa on mutta ei missään määrin hintansa väärti, mieluummin maksaa enemmän ja saa (ehkä, toivottavasti) parempaa. Paljon löytyy kuitenkin "suomi-etnisten" ruokapaikkojen puolustajia, vaikka mitä shittiä tarjoillaan mukamas aasialaisena ties minä,,kyllä teitä viedään kuin pässiä narussa =)

    • sdfsddsrrrrr

      Se nyt on vain fakta, että nämä sinun mainostamasi suomalais-etniset hakkaa 100-0 minkä tahansa suomalaisen raflan. Se on totta, että kaikkia raaka-aineita ei oikein saa suomeen tuotua jos yritetään tehdä autenttista aasialaista. Aasiassa on tullut käytyä ja syötyä aina täysin muuta, kuin lihapullia, niin vertailupohjaa löytyy kyllä. Riihimäellä ja hyvinkäällä on aivan hyvätasoisia aasialaisia jos verrataan autenttiseen. Suomijunttien maku on vain sellainen ettei mausteita voi juuri käyttää ellei erikseen pyydä.... suosittelen pyytämään mausteista ruokaa.

      Wok King on hyvä ja esimerkiksi Phad Thai on täysin kelvollista joskin kovin pienehkö annos. Hintaeroa tietenkin on huima aasiassa:1euro willassa: 9e. f

      • Pohjois-korea..

        Jos olet aasialaisen ruoan asiantuntija ja kokemuspohjaa löytyy kyseistä mannerta myöten (niinkuin monella muullakin suomalaisella tätä nykyä, Thaimaa ei ole mikään niskakarvoja pystyyn nostattava juttu tai Intia), niin tee ihmeessä empiiristä tutkimusta Hyvinkää-Riihimäki akselia pidemmälle. Suosittelen käymään vaikka sellaisissa ravintoloissa kuten Farang ja Gaijin(aasialaista ruokaa parhaimmillaan), tosin joudut maksamaan enemmän kuin 9 € plus matkan stadiin, mutta hyvän aasialaisen ruoan ystävänä olet varmaan valmis sen tekemään, keskustellaan sitten lisää hyvästä ruoasta =) Ja faktana voin sanoa että hyvät "suomalaiset" ravintolat on kaikkea muuta kuin lihapullia,,tiäks mitä, seuraavan kerran kun emmit suomi-etnisten ja rosson välillä, niin tee se ruokamatka stadiin...


    • oma mielipiteeni

      Noniin, yksi asia näyttää jääneen ylläolevista kommenteista pois. Asia joka on aika oleellinen, kun puhutaan ravintoloista.
      Hyvinkää ei ole tullut tunnetuksi ravintolakulttuurin korkeasta tasosta, päinvastoin.
      Palomahan on hyvä esimerkki. Se yritti profiloitua paremmaksi paikaksi, mutta minun mielestä homma lässähti aika nopeasti. Se taas varmaan johtuu asiakaskunnasta.
      Tämä on niin pieni paikka, että ei riitä asiakaskuntaa korkeatasoisiin paikkoihin.
      Täällä voi menestyä vain halvoilla hinnoilla ja jollakin pihviravintola konseptilla. Pizza, tai perusetninen, kunhan on halpaa.
      Farang ei kauaa pystyisi ruokalistaansa täällä pitämään, vaan olisi pakko pudottaa tasoa ja hintaa, muuten jäisi sapuskat myymäti.
      Ikävää mutta ainakin minun mielestäni jonkinasteinen fakta tämä on.

      • Pohjois-korea...

        Jep, olen tiedostanut kyllä että asiakaskuntaa ja kokemusta parempiin ravintoloihin ei riitä tässä kaupungissa, siksipä kehoitankin kokeilemaan rajojaan Hyvinkään ulkopuolelle, porukat voisi vaikka yllättyä positiivisesti =) Farang/Gaijin oli nyt vain kehoitus testata muutakin aasialaista kuin kympin buffetti kauppakeskuksessa...


    • Hyvinkään taso

      Tuota noin, kyllä Hyvinkään harvat ruokaharrastajat ovat aina käyneet siellä Helsingin paremmissa ravintoloissa, joten ei se mikään uusi keksintö ole.
      Se on vaan niin, että kun arvostellaan Willan lounaspaikkoja, niin niitä ei kannata verrata Helsingin huippupaikkoihin. Ei sitä joka lounaalle viitsi Helsinkiin lähteä, on vain tyydyttävä paikalliseen tasoon.
      Helsingissä käydään sitten jonkun kerran vuoteen viikonloppuisin, kun halutaan testata joku uusi paikka siellä. Faragissa itse kävin jo pari vuotta sitten, kun se oli uusi paikka, olen kyllä käynyt pari kertaa siellä sen jälkeenkin.

      • Pohjois-korea..

        Olet ongelman/asian ytimessä, Hyvinkään ruokaharrastajat ovat tosiaankin harvassa, mikä karsii laadukkaat ravintolat tästä pitäjästä, koska harvoilla asiakaskäynneillä ei tehdä mistään ravintolasta kannattavaa. Sen takia toivonkin että ihmiset sivistäisivät itseään myös ruokailun osalta, ehkäpä joku päivä tännekin olisi sen myötä kysyntää hyvällä ruokapaikalle ja silloin ei todellakaan tarkoiteta Momentoa tms. Helsingin hyvät ravintolat on varmasti uusi ulottovuus suurelle osalle Hyinkääläisistä.


      • Chef since 1976
        Pohjois-korea.. kirjoitti:

        Olet ongelman/asian ytimessä, Hyvinkään ruokaharrastajat ovat tosiaankin harvassa, mikä karsii laadukkaat ravintolat tästä pitäjästä, koska harvoilla asiakaskäynneillä ei tehdä mistään ravintolasta kannattavaa. Sen takia toivonkin että ihmiset sivistäisivät itseään myös ruokailun osalta, ehkäpä joku päivä tännekin olisi sen myötä kysyntää hyvällä ruokapaikalle ja silloin ei todellakaan tarkoiteta Momentoa tms. Helsingin hyvät ravintolat on varmasti uusi ulottovuus suurelle osalle Hyinkääläisistä.

        Ruokaa ei tarvitse harrastaa maistaakseen hyvin tehdyn ruuan. Usein riittää kokemus huonosti tehdystä ruuasta. Harrastaminen on oma lajinsa, joka useinkaan ei ole kovinkaan tulokellista toimintaa, niin kuin ei mikään muukaan harrastaminen.

        Hyvän ravintolan paras ja merkittävin tunnusmerkki on asiakkaiden runsaus. Hyvät ravintolat ovat ympäri maailmaa aina täynnä.

        Hyviä ravintoloita odottaa tuhannet maksavat asiakkaat Hyke-Riksu alueella, oli sitten kyse arkilounaasta tai rennosta päivällisestä. Nakkikeitot, pyttipannut, kepapit, kinkku-ananaspizzat, heikohkot rillipihvit ja possunleikkeet "talkkuna"sooseilla pursuavat jo korvista. Valitettavasti vaihtoehtoja kotona syömiselle on yksipuolisesti.

        Jos Helsingin ravintoloista jätetään fine diningit pois, sieltä löytyy koko joukko hyvän ja edullisen ruuan paikkoja, mm. Tomi Björkin ravintolat, joissa hinnat ovat kohtuullisia ruuan tasoon nähden. Eivätkä ne ole kalliista raaka-aineista valmistettuja.

        Juuri tuollaisia kohtuuhintaisia, hyvän ruuan ja juoman paikkoja tänne tarvitaan. Sellaisissa paikoissa ei pädetä tiukkapipoisina vaan nautitaan vapautuneesti.


      • restaurangchef
        Chef since 1976 kirjoitti:

        Ruokaa ei tarvitse harrastaa maistaakseen hyvin tehdyn ruuan. Usein riittää kokemus huonosti tehdystä ruuasta. Harrastaminen on oma lajinsa, joka useinkaan ei ole kovinkaan tulokellista toimintaa, niin kuin ei mikään muukaan harrastaminen.

        Hyvän ravintolan paras ja merkittävin tunnusmerkki on asiakkaiden runsaus. Hyvät ravintolat ovat ympäri maailmaa aina täynnä.

        Hyviä ravintoloita odottaa tuhannet maksavat asiakkaat Hyke-Riksu alueella, oli sitten kyse arkilounaasta tai rennosta päivällisestä. Nakkikeitot, pyttipannut, kepapit, kinkku-ananaspizzat, heikohkot rillipihvit ja possunleikkeet "talkkuna"sooseilla pursuavat jo korvista. Valitettavasti vaihtoehtoja kotona syömiselle on yksipuolisesti.

        Jos Helsingin ravintoloista jätetään fine diningit pois, sieltä löytyy koko joukko hyvän ja edullisen ruuan paikkoja, mm. Tomi Björkin ravintolat, joissa hinnat ovat kohtuullisia ruuan tasoon nähden. Eivätkä ne ole kalliista raaka-aineista valmistettuja.

        Juuri tuollaisia kohtuuhintaisia, hyvän ruuan ja juoman paikkoja tänne tarvitaan. Sellaisissa paikoissa ei pädetä tiukkapipoisina vaan nautitaan vapautuneesti.

        Muuten ihan hyvä, mutta miten saat Björckin ravintoloista edullisia. Vaikka laatu on suht korkealla tasolla (hajontaa eri paikkojen välillä, Bulsu ehkä heikoin), on hinta siihenkin nähden liikaa. Sekä lounaalla että illalla. Viimeksi oli Gaijinin lounaslasku kahdelta 90,00. No, olihan siinä 2 snadia viiniäkin...


    • hyvää odotellen

      Olisi kyllä hienoa, mikäli tälläkin menestyisi laadukkaat ravintolat. Sitä päivää odotellessa on vain käytävä silloin tällöin siellä pääkaupungin suunnalla.

    • vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

      Tämä on nyt taas pohjoiskorealta itsensä jalustalle nostamista. "stadissa on kaikki parempaa ja muualla kaikki on 10euron buffetteja". Gaijin ja Farang näyttää olevan ainoita ravintoloita sulle.... noku tulee tomin keittiö niinq siks ne on parempia.

      Ja asia ei todellakaan ole näin. Hyviä aasialaisia saa ympäri suomea... Kuka muutenkaan ottaa edes noita buffetteja?

      Pohjoiskoreasta huokuu joku helsinkiin kaipaava kermaperse joka ei ole edes koskaan käynyt gaijinia tai farangia pidemmällä.... "tää on vitun hyvää hei".

      • Pohjois-korea...

        Valitettavasti ne paremmat ruokapaikat on Helsingissä, löytyyhän sieltä ihan samanlaista tuubaa kuin täältäkin mutta vaihtoehtoja on, jotia soisi Hyvinkäällekin- ilmeisesti sulla persupunaniska änkyrällä on ongelmia luetun ymmärtämisessä tai jokin muu mättää. Kyse oli hyvästä aasialaisesta ja kehoitus kokeilemaan ed. mainuttuja ravintoloita. Joku niitä buffettaja ostaa kun niitä on tarjolla joka raflassa Hyvinkäällä, oli etninen tai ei.

        Voin sanoa että tämä kermaperse on ollut mm. töissä keski-euroopassa keittiöissä joten jotain näkemystä/kokemusta voin tarjota paljon muustakin kuin farangista, joka ei kuulu edes mun lempiravintoloihin mutta parasta aasialaista suomessa.

        Joten persu-kommari, käy muuallakin kuin Hyvinkäällä, ihan muissakin asioissa, maailma avartuu jopa uudenmaan mittakaavassa =D


    • Som nam naa

      Mitä Farangiin tai Gaijinin hintatasoon tulee, niin tsekatkaapas nyt ihan ensimmäiseksi Bulevardin vuokrahintoja tai sitten ihan jostain hyvinkäältä/riihimäeltä hämeenkadulta. Niinpä niin... suurimmat kulut tulee isommista tiloista, henkilökunnasta ja tilavuokrista. Tuppukylissä nuo etniset raflat pyörii yleensä perhevoimin kuten aamupostista on useasti luettu.

      Mitä Farangiin tulee, niin parempaa ruokaa saa thaikuissa parilla eurolla. Samaa näyttää sanovan eat.fin arvostelut. Ylihypetetty paikka ja kyllä tuppukylien thaimaalaisissa on enemmän autenttista, kuin näissä tomin tuotoksissa.

      • Pohjois-korea...

        Selvähän se että mm. Farang/Gaijin ja monien muiden stadin ravintoloiden kustannukset ovat eri luokkaa kuin tuppukylissä, mm. ammattitaitoinen henkilökunta tekee ihan eri tilin kuin täällä. Hassua sinänsä että eat.fi arvosteluissa oli vain yksi joka kommentoi mainitsemallasi tavalla, ja muut olikin enemmän tai vähemmän hehkutusta..niin mitä siis haluat sanoa, antaa väärän mielikuvan, valehdella? No jos olet Thaikuissa niin eikai autenttisemmaksi enää pääse, mut kyllä sieltäkin huonoa safkaa löytyy.

        Kyse on nyt ruoasta, itse arvostan tuoreita raaka-aineita(luomua jos mahdollista), keittiöiden itse valmistamaa alusta loppuun(ei valmisteita tai puolivalmisteita), täyteläistä, herkullista, freesiä ja selkeää makua, eikä haittaakaan ole jos annoksen estetiikkaan on panostettu. Ja mun kriteereihin ei tällä hetkellä ravintolaa löydy Hyvinkäältä, ehkä joku päivä.


      • Läskisoosi on OK
        Pohjois-korea... kirjoitti:

        Selvähän se että mm. Farang/Gaijin ja monien muiden stadin ravintoloiden kustannukset ovat eri luokkaa kuin tuppukylissä, mm. ammattitaitoinen henkilökunta tekee ihan eri tilin kuin täällä. Hassua sinänsä että eat.fi arvosteluissa oli vain yksi joka kommentoi mainitsemallasi tavalla, ja muut olikin enemmän tai vähemmän hehkutusta..niin mitä siis haluat sanoa, antaa väärän mielikuvan, valehdella? No jos olet Thaikuissa niin eikai autenttisemmaksi enää pääse, mut kyllä sieltäkin huonoa safkaa löytyy.

        Kyse on nyt ruoasta, itse arvostan tuoreita raaka-aineita(luomua jos mahdollista), keittiöiden itse valmistamaa alusta loppuun(ei valmisteita tai puolivalmisteita), täyteläistä, herkullista, freesiä ja selkeää makua, eikä haittaakaan ole jos annoksen estetiikkaan on panostettu. Ja mun kriteereihin ei tällä hetkellä ravintolaa löydy Hyvinkäältä, ehkä joku päivä.

        Voi kauheeta, kun ei löydy ruokaa pohjoiskorealaiselle mussuttajalle. Sinun täytyy edelleen vain herkutella Mäkkärissä ja kebabbilooseissa ja muistaa diivailla tällä palstalla. Ei näytä että olisit syönyt Hyvinkään kaikissa ruokapaikoissa. Jos satut pitämään aasialaisten mättöjen mausta, niin se lienee oma ongelmasi.


      • kauhiakurmetisti
        Läskisoosi on OK kirjoitti:

        Voi kauheeta, kun ei löydy ruokaa pohjoiskorealaiselle mussuttajalle. Sinun täytyy edelleen vain herkutella Mäkkärissä ja kebabbilooseissa ja muistaa diivailla tällä palstalla. Ei näytä että olisit syönyt Hyvinkään kaikissa ruokapaikoissa. Jos satut pitämään aasialaisten mättöjen mausta, niin se lienee oma ongelmasi.

        Ymmärsin, että pohjoiskorea kritisoi aasialaisia ruokapaikkoja willassa.Aivan oikeassa on,ne on kauheita, kuten muutkin hyvinkään "aasialaiset". Ja ymmärrsin myös, että pohjoiskorea yrittää nostaa esiin laadukasta meininkiä eikä mitään läskin mainitsemaa mäkkäriä ja kebabbia.Ja minusta pohjoiskorea ei diivaile millään lailla vaan esittää hyviä perusteita miksi kyseiset paikat ovat ala-arvoisiaJa ymmärsin myös, mitä läski ei, että pohjoiskorea pitää ylensäkin laadukkaasta menosta, olkoonkin aasialaista tai eurooppalaista.
        Läskisoosi on ok,kunhan se on valmistettu pieteetillä ja raaka-aineita kunnioittaen.


    • ei harrastajia löydy

      kansainvälinen ravintolapäiväkin sanoo jotain Hyvinkään ruokakulttuurin tasosta, tai kuulttuurin puutteesta. Hyvinkäällä ei ole vielä kukaan pannut pystyyn pop up ravintolaa. Niitä löytyy kyllä pienemmiltäkin paikkakunnilta, mutta Hyvinkäällä ei sellaista ole koskaan vielä ollut.

      • hyvinkäällä

        Oli ainakin viime lauantaina.


      • Popaten
        hyvinkäällä kirjoitti:

        Oli ainakin viime lauantaina.

        Missä ?


      • hyvinkäällä
        Popaten kirjoitti:

        Missä ?

        Ainakin Hyvinkäänkylässä. Varmaan muuallakin.


    • Minä hyvä, toinen ei

      Jenkkityyliin täällä eri kuppiloiden pitäjät kehuvat omiaa ja mollaavat kilpailijoitaan.Jutuista kyllä tämän heti huomaa ja sen oppii ettei noihin mestoihin tule asiaa lainkaan.

      • Tilastototuus

        Se on ihan luonnollista.Peli on kovaa ja näin toimitaan jotta tulos säilyisi plussalla.Tuollaisen määrän kuppiloita lisää äkkiseltään ja vanhalle asiakaspohjalle tietää jonkun putoamista.Nyt tosin on menossa vieraspaikkakuntalaisten tutustumiskierrokset, mutta joulun jälkeen alkaa arki.Näin se on mennyt muuallakin.


      • reality check

        Höpöhöpö ja plaaplaa. Kummallinen johtopäätös, eli ainakun joku arvostelee jonkun yrityksen tuotteita / palveluja niin asialla on kateellinen kilpailija, tarkoituksena mustamaalata? Aikamoista keittiöpsykologiaa tämäkin,,,


      • E.Pula-aho
        reality check kirjoitti:

        Höpöhöpö ja plaaplaa. Kummallinen johtopäätös, eli ainakun joku arvostelee jonkun yrityksen tuotteita / palveluja niin asialla on kateellinen kilpailija, tarkoituksena mustamaalata? Aikamoista keittiöpsykologiaa tämäkin,,,

        Näin se menee aina.Kateelliset panettelee onnistujaa.Lopuksi vain muutama todella hyvä jää jäljelle.Tapahtuu tosielämässä kaikilla aloilla, ei pelkästään Hyvinkään kuppiloissa.Opit vanhemmiten.


    • Lat

      Pancho Villa on todella hidas, hidas tarjoilu ja hidas keittiö ei voi suositella 4/10 pisteet. Hampurilaispihvi poltettu mustaksi kuivaksi hiileksi ja koko ruokailun aikana ei tultu kysymään onko kaikki kunnossa, lisää juotavaa yms.... Huonoa palvelua.

    • Ruuan ystävä

      Tässä ketjussa puhutaan Willan ravintoloista, mutta kun niistä ei juuri ole mitään mainittavaa, niin voisi sanoa että toivottavasti tämä Kassatalon etuosaan avattava Hiillos-ravintola täyttäisi kaikkien herkkusuiden toiveet.

      • Teen ruokaa Suomessa

        Onko joku lukijoista käynyt syömässä Royal Mekongissa?
        Kävin seurueineni testaamassa.
        Kanakeitto oli melko OK, hyvin maustettu suomalaiselle, miedohko, sitruuna maistui sopivasti, ainoastaan yksi kevätsipulin pala hieman kova ja liian kuituinen. Tofukeitto tavallista, miedot mausteet.
        Alkupaloina olleet kevätrullat kiinteitä ja rapeapintaisia, täyte poikkesi toriruuasta, hapanimelä kastike mielestäni mietoa, joten chilin "jälkipoltto" turhan mieto.
        Härän ulkofilepihvit lisukkeineen kiehuivat valurautapannussa, hyvin sipulia, juurekset eivät mössöä, kastiketta juuri oikein jotta pannun sai pyyhkiä. Liha kypsää ja kalvotonta. Salaatti ja riisi kuten muuallakin. Vasikanlihapaisti lähes stroganoffia, varsin suomalaista. Seurueen nuorehkon ruokailijan mukaan annoskoko ei varsin suuri. Kasvissyöjän Tofu-juurespaistos kuten muuallakin, kiitoksena ainesten kiinteys ja makujen erottuminen toisistaan.
        Tarjoilu hieman hidas (alkuilta, arkipäivä) Herttainen ja kohtelias omistaja erittäin ystävällinen, huolehti ja kysyi ruokailun kuluessa väliaikatietoja.
        Todettakoon että tämä on kokemattoman ruokaharrastajan henkilökohtainen mielipide. Aasialaisista ruoista tiedän vain vähän, muutamilta aasianmatkoiltani muutamissa Aasian maissa.
        Se kutenkin sanon, ettei ruuasta tee hyvää ja eksoottista PELKÄSTÄÄN se että esim. kanasta jätetään vain höyhenet käyttämättä tai juurekset on jätetty pesemättä, tai että ruoka-aineita ei saa Suomessa tuoreina.
        Suomessa laki (viranomaisten ja kahden suurimman ruokajakelijan keskenään sopimat säännöt) rajoittaa ruoan valmistuksessa erittäin paljon.


      • pihviä ja pottua

        Kunhan vaan ei olisi joku pihvipaikka vaan.
        Nimi kyllä vähän viittaa siihen suuntaan.


      • Laskisoosia kotona
        pihviä ja pottua kirjoitti:

        Kunhan vaan ei olisi joku pihvipaikka vaan.
        Nimi kyllä vähän viittaa siihen suuntaan.

        Kävin minäkin eukon kanssa siellä. Syötiin. Ei näkynyt lautasella yhtään pottua. Eikä muuten pihviäkään. Nälkä lähti ja ruoka oli ihan hyvää. Tavallisen hyvä kuppila hyvinkääläiseksi. Niitä nuudeleita näytti olevan listalla mutta syötiin kaloja ja vihanneksia.


    • kroissu

      Roberts Coffeen palvelualttius oli pyöreät nolla. Kysyin oliko mahdollista saada croissant eri täytteellä mitä tiskissä oli valmiina, pyysin täytteeksi tomaattia ja mozzarellaa mitä näytti olevan tarjolla joissakin sämpylöissä. Vastaus oli ei. Aloin tarkemmin kyselemään miksi se ei onnistu koska kaikkia raaka-aineita oli. Ongelmaksi teki sen että raaka-aineet oli laitettu jo pois,(tämä siis kolmen aikaan iltapäivällä), ihmettelimme ystävän kanssa eikö tuotteita siis tehdä paikan päällä vai? Kyllä kuulema tehdään mutta..eli ongelma oli se ettei asiakaspalvelijaa huvittanut tehdä sitä hemmetin täytettyä croissanttia. Sanoin että mulla ei ole kiire minnekään jos sen tekeminen kestää esim. 5-10 min., pienen tuijottelun jälkeen se onnistui mutta naama rutussa, pitkin hampain. Sain croissanttini ja erikoiskahvin n. 5 min. odottelun jälkeen, ja pisteeksi ii-n päälle kahvilusikka oli valmiiksi likainen ilm. luumuhilloa tai joitain.

      Työntekijät kaikki olivat nuoria ja jotenkin jäi sellainen haahuilun tunne koko toimminnasta, kokenut esimerkki puuttui suorittavasta työstä, joka vaatisi palveluketjun/tuotteiden laatua.

    • erja_72

      picnicin uuniperuna ja salaatti annokset sit patongit namnam!!

      • salaatti annokset

        salaatti annokset


    • örder

      Täytynee pistää tähän kylään pystyyn "ravintola" soppa jossa tarjottaisiin reilusti mainostaen juuri nimensä mukaisia "gourmet"-ruokia ja läskiä pottujen kera. Nythän oli niin huono perunavuosikin että heikkolaatuista potaattia saisi varmaan enemmän kuin ehtisi käyttää. Henkilökunnan vaatimuksiin kuuluisi ehdottomasti tiukka sotilaallinen ilme ja ärähtelevät kommentit asiakkaille. Eipä ainakaan kukaan tuntisi, että olisi petetty jos ruoka olisikin hieman vain sinne päin!

    • Mymmeli =)

      Eipä noista mielestäni oikein mikään "ravintolan" tunnusmerkkejä täytä, hyviä lounaspaikkoja ja kahvitteluhetkiä willassa toki on tullut vietettyä ;) Picnicin palvelulle iso

    • ravintola lounas

      Eikö lounaspaikka sitten ole ravintola ?
      Mitkä on ne kriteerit, jotta ruokaa myyvä paikka olisi ravintola ?

    • restaurantti

      Kyllä se on lounasruokalan ravintola. ravintoloita on laaja kirjo, yhtenä niistä on nuo lounasravintolat.

    • sushiman1

      Wok kingissä on paras buffet.

    • hyvinkäältä päin

      Kirjavallatolpalla toimi vähän aikaan Kruunu-kuppila, jos sai herkullisia keittoja sopuhintaan. Eipä toimi enää.
      Saa nähdä, missä järjestyksessä Willan ravintolat lopettavat toimintansa kannattamattomina. Eivät ihmiset pysty määräänsä enempää syömään.

    • kylnikylikylnni

      hankosushi paras!

      • Foodfani

        Hankosushissa niin nyrpeä palvelu, aivan kuin asiakas olisi häiriötekijä. Eieiei.
        Wok King on napakka, nopea ja hinta-laatusuhde kohdallaan. Lisäksi palvelu on aina ystävällistä ja aktiivista.


    • Raili & Seppo

      Viikko sitten kävin mieheni kanssa Lemon Treessä syömässä, enkä voi antaa muuta kuin kymmenen pistettä kokemuksesta. Ruoka oli todella hyvää ja palvelu erinomaista! Käytämme varmasti jatkossakin Lemon Treen palveluja.

    • kulinaristi

      Pancho villa oli suuri pettymys. Halvempaa ja maukkaampaa olisi ollut mennä mäkkäriin syömään euron juustoja. mautonta mokkoa iso annos.

    • Jj.

      Pancho umpisurkea,thaichilikastiketta pihvin päällä...Megongin lounas ok,Momentossa iso annos mutta aika mössöä. Muut paikat lounas aikaan vielä testaamatta.

    • aäsödlfkgj88

      Kannattaa käydä seuravalla sivustalla:
      http://eat.fi/hyvinkaa
      Siellä voi itse arvostella ravintoloiden ruokaa ja palvelua ym, rekisteröitymällä sivuille. Jos ei halua rekisteröityä, niin arvosteluja on mielenkiintoista lukea.

      Itse en ole käynyt kaikissa Willan ravintoloissa. Olen käynyt Hanko Sushissa, Raxissa, Wok Kingissä ym, paras on mielestäni ollut Wok King.
      Hyvinkään kaikista paikoista jos pitää sanoa mielestäni paras, se on edellä mainittu jaetulla sijalla Medarin kanssa :o)

      • Ulkolainenpaikallinen

        Hyvinkään paras on ehdottomasti Paloma.Ruokatuote alueen paras ja plussana loistoviinit.Harmi vaan kun ei porukat ole löytäneet tätä maukasta salaisuutta.


      • Foodfani
        Ulkolainenpaikallinen kirjoitti:

        Hyvinkään paras on ehdottomasti Paloma.Ruokatuote alueen paras ja plussana loistoviinit.Harmi vaan kun ei porukat ole löytäneet tätä maukasta salaisuutta.

        Paloma oli tuli ja meni. Palvelu ei pelannut ja ruoka oli amatöörimäistä. Miljöö oli ihana ja Palomalla olisi ollut kaikki onnistumisen mahdollisuudet. Kunnianhimoa keittiöön ja ylpeyttä työhön!


    • TrollNaama

      KotiPizza se paras paikka siellä on! XD

      • Kylmässä ei maistu

        Joko Hiillos hehkuu?
        Joku valitti ettei siellä tarkene.


    • Zap888

      Tänään korkattu Mekong saa kyllä erittäin hyvän arvosanan.

    • työtoveri

      Pancho Willassa eilen käytiin syömässä, 7 henkilöä, 3 tykkäs ja loput ei. Itte söin chorizohampparin, aikas mauton ja perunadippi oli myös mautonta. Onneks sain muilta jalopenosiivuja ett edes vähän sain "kärkee"ruokaan. Palvelu oli 9:n luokkaa,
      rentoa ja reipasta(ja nättiä). Niin ja tumma olut oli aivan liian kylmää, onneks sain toisen huoneenlämpöisenä.

    • Woman 2012

      Medicin Womanissa ainakin eilen ystävällinen ja nopea palvelu. Syötiin kolme ruokalajia, kaikki todella hyviä ja kauniisti aseteltuja. Mielestäni Willan paras ravintola ja olen suoraan sanottuna aika kriittinen asiakas.

      Testattu myös Wok King (ihan ok), Royal Mekong (palvelu ontui, ruoka keskinkertaista), Chang Thai Willa ( ok lounas), Greenz (hyvät ja runsaat salaatit), Roberts Coffee (ylihinnoiteltu) ja Kulmakonditoria (myös hyvät ja isot salaatit).

      • tuuli384

        Samat kokemukset Medicin Womanista. Sisäänkäynti vaan ei ole erityisen kutsuva.


    • Jähmeä Jänis

      "Niin ja tumma olut oli aivan liian kylmää, onneks sain toisen huoneenlämpöisenä." Pikkurilli pystyssäkö joit?

      • Gulinarsisti

        Se on oikein, että suomessakin osataan vähitellen vaatia.Yleensä näissä peruspaikoissa taso on mitä on, eli ala-arvoista huttua. Asiakkaiden tieto/taito on jo usein parempaa kuin raflahenkilökunnan joten haasteita vaan kehiin niin aletaan saamaan oikeanlaista palvelua.Sama homma viinien kanssa, tarjotaan usein liian viileänä tai liian lämpimänä riippuen viineistä.


    • jaska joku

      Wok King ehdottomasti,tää Royal Mekong on OK jos aikomus laihduttaa nopeasti.Ei muuta kun safkat nassuun ja himaan pöntölle jos kerkee ; )

    • Hgjjgcvkk

      Medicin woman ylivoimaisesti paras!

    • Kokeillut

      Moderni Korea saa pisteet! Hyvä palvelu, laadukkaat raaka-aineet ja tuoreus näkyi annoksesta. Ruuat ovat olleet hyviä! Suosittelen.

    • lola1

      La Sirenassa olen käynyt useamman kerran, palvelu ystävällistä ja ainakin wokit ja pihvit hyviä, muita en ole vielä maistanut. Tykkäsin kovasti, viinit sai myös pihvin kanssa.

      • tupsuntumppi

        Vai että oikein viinit sai pihvin kanssa.Siinä on kai jotain erikoista.No ehkäpä hyvinkäällä asia on näin.


    • HöpöPöpöNen

      Hanko Sushi ja Chang Thai Villa ollaan kokeiltu muutamaan kertaan. Toivottavasti säilyvät Hyvinkäällä, koska maukasta oli.

      Vaikka Hiillos ei olekaan Willassa, mainittakoon myös että saimme sieltäkin oikein hyvää ruokaa eikä ollenkaan palellut. Tosin paikka oli ihan täynnä ja se varmaankin vaikutti asiaan.

    • good bye Hanko

      Hanko Sushi nyt taitaa olla ensimmäinen luovuttajien joukossa, ei siellä koskaan näy asiakkaita, joten paksu lompakko saa omistajalla´olle, mikäli tyhjää ravintolaa aikoo auki pitää.

      • Foodfani

        Jep, nyt pitää Hankosushin skarpata palvelussa. Tuotteet ok paitsi hintaansa nähden pienet annokset. Konsepti koeteltu, koetelkaapa vielä tarjoilijoiden palveluinto.


    • asterix2

      Kyllähän se nyt on niin että jos paikassa on hyvä ruoka ja hinta kohdallaan on se Hyinkäälläkin täynnä asiakkaita. Muistatteko esim. obelixin?! Todella hyvä ruoka, viihtyisä paikka ja vaikka ei kaikista halvin aina jopa lounasaikoina täynnä porukkaa. Jostainsyystä asemax ei ikäväkyllä riksussa ole enään samalla tasolla mitä suuresti ihmettelen.

    • ruokaa

      Juu, linja näyttäisi muuttuneen aika erilaiseksi.

    • jotain rajaa sentään

      Jos Obelixissa oli todella hyvä ruoka, niin voi vähän kohautella olkapäitä sanojan makunystyröille.
      kuppila jäi mieleen lähinnä grilliruoka tyyppisenä paikkana, joita löytyy keskiverto kaupungeista kaikkialta.
      Obelix oli tyypillinen nuorten aikuisten makuun oleva mättölä, ei sitä parhaalla tahdollakaan voi luokitella hyväksi ravintolaksi, mutta kenties Hyvinkään ruokakulttuuriin sopivaksi paikaksi.

      • keskiverto kaupungei

        grilliruoka tyyppisenä
        keskiverto kaupungeista


    • syömäri

      Obelix oli kallis ja huono paikka.

    • opeliski

      mitä Obelixiin tulee, niin taitaa aika kullata muistelijan muistot. Kaikella on aikansa ja mennyt on mennyttä hyvässä ja pahassa

    • veikkari

      Veikkarin lounasravintola paras ruokapaikka Hyvinkäällä...edullista ja hyvää ruokaa

    • jukkili

      ristorante momento

      • railikko

        Hei, olen muuttanut Mansesta tänne ja
        sieltä jäin kaipaamaan "hot wings"-paikkoja.

        Kuka perustaisi sellaisen ensimmäisen tänne Hyvinkäälle!!!
        Etnisiä paikkoja täällä on jo tarpeeksi.


    • Johan J H

      Hiillos

      Safka ok. Se blondi tarjoilija on kyllä P…..

    • Pudotuspeli jatkuu

      Koko ketju keskinäisen kehumisen ja haukkumisen foorumi. Omaa kuppilaa kehutaan mairein lausein ja kilpailijoita haukutaan kateudesta vihreänä.Näinhän se menee muissakin kohteissa, missä on kilpailua.

    • amikomas

      willa, ylihinnoiteltu vuokrien suhteen. 250mm2 spugesta saa pulittaa vuokraa 3500ekuu kuussa. siinä saa 2kypän stunnttileivoksia myydä et sa ees vuokran kuitattuu, saati sit palkka, raaka-aine, ym kulut peittoon. järjetöntä mässäilyä hinnoilla, mitkä on jo stoccan luokkaa vuokrissa, prkeee keskel landee missä kulkee juna etelään ja pohjoseen. hevatandaa täälä on kuppiloita väkimäärää nähen enemmän ku thaikun skeppis kujilla, mis fyrkalla saa edes vastinetta mammonalle jos ei kupata,

      • laskelmat kuntoon

        Mistä lie olet tietosi saanut vuokrien suhteen mutta hieman alakantissa se on.
        n. 140 neliötä, ap 80 30(terassi) vuokra kuussa 6139 sis. alv24%. Joo, kyllähän noihin hintoihin saa muutaman pullan paistaa tai tuoppia tarjoilla, sitten tarvitsis vielä ne maksavat asiakkaat. En voi muuta todeta kuin, yksityiset omasta ravintolasta haaveilevat: ei kannata. Antaa ketjujen kantaa tappiot.


    • milja5

      Royal Mekong. Käyn tosi usein buffet-lounaalla.

    • Semeli

      Ei willassa mutta miksei kukaan kehu best burgeria kun se on hyvinkään paras pikaruokaravintola ja vieressä mäkki ratkeaa liitoksistaan vaikka ihan surkeeta tavaraa verrattuna best burgeriin joka on kaiken lisäksi kotimainen yritys testatkaa!

      • Momento !

        Tässä tuore kokemus Ristorante Momenton palvelusta. Kävimme sunnuntaina 12.1.2014 syömässä, meitä oli kolme aikuista. Omasta annoksestani puuttui "rapeaksi paistettu pekoni", jonka puuttumista kysyin mielenkiinnosta. Sain kysyä kolmesti ja sain myös erilaisia vastauksia: "No, haluatko jäätelöä?" Ei, en halua, haluan tietää miksi pekoni puuttui. "No kun se menisi siinä ihan mössöksi." ?? "Tai siis kun sitä ei ollut kokilla."


    • juztiiina

      Royal Mekong on paras paikka lounastaa. Tarjontaa riittää :)

    • possukka

      Kulmakonditoriassa on hyvää ruokaa, vaikka kahvila onkin :)

    • toistekin

      Cafe corner positiivinen kokemus lounasruokalana.

    • jessi122

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe