Apple TV kokemuksia?

vbcvbfc

Jos sulla on Apple TV, niin osaisitko vastata johonkin seuraavista kysymyksistä:

- saako iPadista hyvin peilattua ruutu.fi ja maikkarin katsomon ohjelmat TV:seen vai onko kuvanlaatu huono, pätkimistä, kaatuilua, nykimistä ja mustia palkkeja?

- jos surffailee netissä iPadilla, niin onko TV:n kuvanlaatu sen verran hyvä, että saa selvää (vertaa esim. PS3:n surkea nettiselainlaatu)

- toimiiko toi Apple TV ollenkaan tuon iPhone 4:n kanssa vai vaatiko 4S:n ?

- ootko kokeillu jo juuri julkaistua Yle Areenan sovellusta iPadin ja Apple TV:n kanssa? Katteleeko ohjelmia hyvin vai onko ongelmia laadussa, kaatumisessa tai kuvasuhteissa?

- onko leffojen vuokraus menny hyvin ?

Tarvitsisin jotain laitetta jolla kattelee siis hyvin Yle Areenaa, Ruutu.fi ja Katsoa telkusta. Myös tekisi mieli vuokrata leffoja ajamatta Makuuniin. Soveltuuko Apple TV noihin parhaiten vai joku muu ratkaisu?

16

9832

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuuppilan Erkki

      Oletko katsahtanut YouTuben tarjontaa?
      Siellä on aika paljon videoita ja arvosteluja aiheesta.

      • Anonyymi

        Apple TV on aivan paska laite.


      • Anonyymi

        Pyllystä koko apple tv.


    • ei vaan toimii

      Mielestäni Apple TV on hieman turha tuossa välissä. iPadin ja iPhonen saa suoraan tv:hen kiinni, tosin piuhalla (kuten AppleTV:kin). Hieman hinnakkaampi vaihtoehto olisi sitten Mac Mini, jolloin tuohon hommaan ei tarvita iPadia eikä AppleTV:tä. Vielä digiviritin Minin perään, niin näkyy televisiotarjontakin tallennusmahdollisuudella.

      AppleTV sopii mielestäni hyvin sellaiseen, että tietokone ja televisio ovat eri huoneissa. Silloin tietokoneelle tallennettuja ohjelmia on helppo katsella televisiosta.

    • ei mitään järkeä.

      Ihan susi tää Apple TV. Hankin muutama viikko sitten ja ei tuu kesää. Peilaaminen toimii, mutta lagaa. Ei mitään mahista katsoa esim videoita.
      Toiseks tuo applen oma videovuokraama on täysi susi, ei toimi aina ja jos toimii niin juuri äsken kesken leffan heitti apple tv.n aloitusruutuun ja vuokrattua leffaa ei näy mistään. Tulee ohje että mene asetuksiin ja lataa vuokratut leffat ja kun sen tekee niin ei löydä leffoja mistään Miksi ne edes pitää ladata? Miksei voi toimia kuten Netflix? No tän siitä saa kun alkaa appleuskovaiseks.

    • n1m1m1erkki

      Saa peilattua iphone 4:sta langattomasti.

      apple tv:n hyvä puoli on just se langaton lähetys, voit katsella koneella kuvia ja samalla näyttää niitä isolla ruudulla. (kuvanlaatu on kyllä heikompi kuin koneella..)

      Itsellä on mac mini "serverinä" jossa on videot, apple tv on olohuoneessa kiinni. puhelinta voi käyttää kaukosäätimenä ja valikoida elokuvan sitä kautta jolloin selaaminenkin on kätevää. kuvanlaatu videoissa on aivan hyvä.

      Ostin apple tv:n että saisin kannettavalle langattoman lisänäytön ja siinä se toimii todella hyvin. sekä kuuntelen itunesin radiokanavia sitä kautta. (aikaisempi kommentti että apple tv on turha laite puhelimen ja tv välissä on jonkun ei applestin kommentti joka ei ole koskaan edes käyttänyt tätä kokoonpanoa. Piuhalla tv:hen kiinni? mistä tuollainen piuha löytyy? paljonko maksaa? Ja kuinka lähellä tv:tä pitää istua jos haluaa käyttää puhelinta muutenkuin nenä kiinni tv:ssä? )

      Vuokraelokuvat maksavat liikaa, kävelen mielummin lähivuokraamosta hakemaan elokuvan..

      hintasekseen hauska laite 99e. ei paha

    • MIKE THE MAN

      Vittu mitä paskaa koko vitun apple tv.... koko ajan tulee jotain vitun päivityksiä missä menne 30 minsaa vaikka on 50m netti....?!?!? ja toiseks ku apple tv:n laittaa päälle niin kuva kyllä toistuu mutta äänet kuuluu läppäristä, noh sitten joutuu käynnistää läppärin uudestaa että saa äänetkin kuuluu apple tv:n kautta.... en edes muista että milloin olis toiminut ilman mitään yllätyksiä..... SIIS ÄLKÄÄ TUHLATKO RAHOJANNE PASKAAN!!!

      • Laikkaliina

        Hah, et taida osata käyttää sitä.


      • Anonyymi
        Laikkaliina kirjoitti:

        Hah, et taida osata käyttää sitä.

        ootko koskaan nähnyt pillua!


    • Mummeli60

      Aivan loistava ja toimii kuin unelma. Tilasin juuri uudemman Apple TV :n koska siinä voi käyttää eri sovelluksia, vanhan voi laittaa makkariin.

    • Jälleenpettynyt

      No ei se kyllä toimi. YLE areenasta toistaa kyllä uutiset mutta ei elokuvia tai sarjoja. En suosittele.

    • Anonyymi

      Puhelimet kytkee appletv:hen, mutta macbook pro ei peilaa. Softat on päivitetty molemmissa päissä ja appletv näkyy macin listassa. Lisäksi Youtube streamaa, joten mystinen bugi. En suosittele.

    • Anonyymi

      Apple TV ei toimi se täysin paska systeemi mutta siitä ei Apple tietenkään välitä eli haistakaa vittu

      • Anonyymi

        Eli et vaan osaa.


    • Anonyymi

      Monta suoratoistopalvelua Apple TV sovellukseen pystyy yhdistää? Ja pitääks siintä maksaa enempää ku sen apple TV 8€/kuukaus?

    • Anonyymi

      Peruin apple tv:n chatin kautta kun en voinut kirjautua. Otin onneksi kuvakaappauksen peruutuksesta koska apple varasti 27,95e..

      Poliisille menee rikosilmoitus, apple jäi nolosti kiinni varkaudesta!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe