Mikroa hankkimassa

Antsa

Pitäisi saada uusi mikroaaltouuni. En ole vielä kerennyt pahemmin asiaan tutustumaan, joten kyselenkin alustavasti minkälaisia hyviä / huonoja kokemuksia teillä on eri merkeistä ja malleista? Onko alle sadan euron uuneista mihinkään? Pärjääkö normaalikäytössä 700 W teholla? Onko jotakin mihin kannattaisi kiinnittää erityisesti huomiota, esim. onko pyörivä alusta vielä nykyään välttämätön? Tarkoituksena olisi hankkia suht pitkäikäinen ja laadukas mikro.

7

1918

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • make

      Moi, ainakin whirlpoolin mikrot ovat pärjänneet hyvin testeissä, itselläni on LG:n teräksinen digitaalinen mikro, joka vaikuttaa hyvältä, maksoi jotain 170e. Tosin valintakriteerinä mulla oli ulkonäkö ja koko, koska uudessa asunnossani oli yläkaapistossa paikka mikrolle, edellinen mikroni oli joku elekrohelios "david", maksoi prismassa pari kolme vuotta sitten joku 120e, tehoja siinä oli muistaakseni 600W, ihan hyvin toimi sekin. Luulen, että kaikki myytävät mikrot ovat pyörivällä alustalla, ainakin citymarketin 49e Chef-mikrot, joista mulla tosin ei oo kokemuksia..

    • Olli

      Pyörivällä alustalla oleva mikro, mikä toiminut jo 6:vuotta on Samsungin vanhus mutta keittää vielä uudet perunat komeasti. Ans kattoo koska levii, ku Jokisen eväät Piikkiön suoralle.

    • äitee

      LG ollut kuusihenkisessä perheessä 5v. runsas käyttö. teho juuri tuo 700w, mekaaninen säädin kestänyt paremmin lasten touhuja (mökillä digisysteemi). pyörivän alustan tarkoitus on kypsenttää ja lämmittää sapuska tasaisesti koska aallot ei tasaisesti kuten esim sähköuunissa, muuten joutuu hämmentään..

    • yrmy

      Joskus on ainakin ollut olemassa sellaisia mikroja, joissa sen alustan pyörimisen saa tarvittaessa pois päältä. Esim. omassa mikrossa ei mikropopcornipussi mahdu pyörimään alustan mukana, ottaa kiinni seiniin ja kärventyy. Ja joskus olisi kiva laittaa jossain isommassa (neliskanttisessa) astiassa tavaraa lämpenemään, muttei voi kun astia ei mahdu pyörimään.

      Oma mikro on Daewoo 800W, TM-testivoittaja 10/2002. Nykyään hinta varmaan alle 100€ Muuten hyvä, mutta alustan pyöriminen olisi kiva saada välillä pois.

    • Mikrottelija

      Me ostettiin upon tasalämpömikro 10 vuotta sitten ja se toimii edelleen (ahkerassa käytössä) kun unelma, tehoja löytyy 900w asti, ja terästä sisältä, sulatukset eri raaka-aineille erikseen yms... maksoi silloin n. 1300 MARKKAA,

      • MarikkiP

        Meillä on edelleen sama mikro, toimii kuin unelma! Olemme koekäyttäneet paria uutta eikä Upo tasalämpömikron veroista löydy!

        Nyt seisoo rinnalla taas uusi mikro, mutta sekään ei ole yhtä hyvä...raaskiiko Uposta luopua vieläkään, 20 vuoden jälkeen? Niin tukeva ja moitteeton, mutta olisiko jo aika vaihtaa uudempaan? Jos asiaa katuu vielä...Juu, meidän Upo maksoi silloin n. 1500 mk!!


      • tekniikan voittokulk
        MarikkiP kirjoitti:

        Meillä on edelleen sama mikro, toimii kuin unelma! Olemme koekäyttäneet paria uutta eikä Upo tasalämpömikron veroista löydy!

        Nyt seisoo rinnalla taas uusi mikro, mutta sekään ei ole yhtä hyvä...raaskiiko Uposta luopua vieläkään, 20 vuoden jälkeen? Niin tukeva ja moitteeton, mutta olisiko jo aika vaihtaa uudempaan? Jos asiaa katuu vielä...Juu, meidän Upo maksoi silloin n. 1500 mk!!

        Kaikissa uudemmissa mikroissa on yhteinen vika, minkä vuoksi niitä kiikutellaan kierrätyspisteisiin. Se on suurjännitesulake, jota ei ennen ollut. Sulake tietysti palaa heti takuuajan jälkeen eikä kone enää lämpiä, vaikka huriseekin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe