Nieminen lopettaa uransa

2+92+65

Jo oli aikakin.

20

470

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mistä kuulit

      Ja mistähän oot ton keksinyt? Missään ei ole uutisoitu tuollaista. Tosin en panis pahakseni vaikka lopettaiskin, Jarkko kun ei vaan pärjää.

    • haxxio

      Mihin perustuu väite, että Jarkko Nieminn ei pärjää tenniksessä? Hän on tälllä hetkellä Pohjoismaiden paras tennispelaaja. Parempi kuin kukaan ruotalainen tai tanskalainen. Lopettaisitteko itse pelaamisen tuossa tilanteessa?

      • perusteluja..

        No onko Jarkko koskaan voittanut yhtään turnausta, tai onko viime aikoina voittanut turnauksia? Ei ainakaan mulle tule mieleen.


      • haxxio
        perusteluja.. kirjoitti:

        No onko Jarkko koskaan voittanut yhtään turnausta, tai onko viime aikoina voittanut turnauksia? Ei ainakaan mulle tule mieleen.

        On voittanut 2 ATP-turnausta urallaan 2-pelissä. Ansainnut pelirahoina n. 6.000.000 €. Ja lisää tulee koko ajan plus sponsoritulot.

        Niemistä morkkaavat unohtavat yhden asian: Jarkko Nieminen ei kokaan pääse pelaamaan isoja turnauksia kotiyleisön edessä. ATP-turnausten katsomossa on vain muutama suomalainen. Silloin, kun muut huiput ovat alakynnessä he saavat runsaasti kannatusta, koska kyllä jenkkejä, espanjalaisia, saksalaisia, ranskalaisia jne löytyy joka maailman kolkasta. Nieminen on kentällä aina lähes yksin. Silloin, kun peli ei kulje on hyvin ratkaisevaa se, että kannustaako yleisö vai ei.


      • _timonen_
        haxxio kirjoitti:

        On voittanut 2 ATP-turnausta urallaan 2-pelissä. Ansainnut pelirahoina n. 6.000.000 €. Ja lisää tulee koko ajan plus sponsoritulot.

        Niemistä morkkaavat unohtavat yhden asian: Jarkko Nieminen ei kokaan pääse pelaamaan isoja turnauksia kotiyleisön edessä. ATP-turnausten katsomossa on vain muutama suomalainen. Silloin, kun muut huiput ovat alakynnessä he saavat runsaasti kannatusta, koska kyllä jenkkejä, espanjalaisia, saksalaisia, ranskalaisia jne löytyy joka maailman kolkasta. Nieminen on kentällä aina lähes yksin. Silloin, kun peli ei kulje on hyvin ratkaisevaa se, että kannustaako yleisö vai ei.

        Jos minä olisin Jarkon asemassa, niin saisin vaan lisää voimia siitä, kun ne kaikki muunmaalaiset siellä kannustavat omaa pelaajaansa.


    • tietoa_on

      ITF:n arvion mukaan maailmassa on 100 miljoonaa tenniksen pelaajaa
      jääkiekkoilijoita on maailmassa noin 1,5 miljoonaa tällä perusteella voisi jo sanoa että aikamoinen lottovoitto olla 100 parhaan joukossa tenniksessä jääkiekossa 66 kertaa helpompaa olla huipulla.

    • juoksijaM Oulu

      Jarkko Nieminen on aika kova jätkä lajissa joka on todella suosittu koko maailmassa. Nostan hattua todella korkealle ja toivotan onnea uran loppuvuosille.

    • Surullista

      Juu se on tämä junttikulttuuri valitettavasti syynä, Nieminen on yksi Suomen parhaista urheilijoista koskaan ja aliarvostetuin. Nuo Niemisen 2 ATP-250 turnauksen voittoa ovat kirkkaasti kovempia saavutuksia urheilullisesti kuin esim. jääkiekon tai hiihdon maailmanmestaruus
      Osaltaan suomalaisten tietämättömyyteen on syynä suomalainen media. Lajia ei huomioida pahemmin, muuta kuin suurimmista kisoista joitakin pieniä juttuja. Miksi? Tennis on mielettömän suosittu laji maailmalla ja saisimme olla ylpeitä, että suomalainen on tälläkin hetkellä sijalla 49. Lisäksi tennis on maailman vaikein pallopeli ja yksi vaikeimmista lajeista päästä huipulle.
      Kyllä välillä tuntee myötähäpeää esim. formuloiden suosioon suomalaisten urheilutoimittajien keskuudessa. Missään muualla lajia ei oteta niin tosissaan kuin täällä, merkillistä. Voipi olla myös että tennis on liian vaikea laji seurattavaksi suomalaisille toimittajille. No maailmalla kyllä ymmäretään, mikä on oikeasti kovaa ammattilaisurheilua. Toivottavasti joskus myös täälläkin.

    • Jotakin_uutta

      Tennisliiton pohjanoteeraus 18 v. tyttöjen SM hallikisoissa mukana kaksi 18 v. ikäistä tyttöä eli yhdessä ikäluokassa kaksi pelaajaa mukana. Joku varmaan sanoo että on niitä enemmän kaikkiaan ehkä mutta VAIN KAKSI oli SM KISOISSA.

    • Upeaa Nieminen!

      Jarkko on päässyt Monte Carlon Masters kisassa nyt puolivälieriin ja voittanut peräkkäin maailmanlistan 7 ja 15. Loistava suoritus kertakaikkiaan, hakkaa urheilullisesti nämä jäkis-finaalit jo mennen tullen. Ei auta kuin toivoa, että suomalainen media antaa nyt viimeistään enemmän huomiota Jarkon suorituksille. seuraavaksi vastassa maailmanlista ykkönen Djokovic.
      Ketjun aloittaja on joko todella säälittävä tapaus tai harvinaisen huono trolli.

    • turha toivo

      Ei se, ei se lopeta uraansa! :( Se pompottelee tennispalloa hamaan maailman tappiin.

    • vitsi nieppa

      Johan taas hävisi jollekin mikälie gulppisille roomassa heti kättelyssä. Naurettava pelle.

    • huippu-urheilu

      Mikälie gulpissille. Voi että et taida lajia serata ollenkaan? Gulbis on voittanut urallaan mm. 2 ATP-turnausta ja ura on taas nousukiidossa vuosien loukkaantumisten jälkeen. Tänään hakkasi toiseksi arvostetuimmassa Rooman Master-turnauksessa serbian 3 pelaajan Troickin 6-1 6-1. Gulbis on tähän mennessä jo saavuttanut urallaan enemmän urheilullisesti kuin 96% kaikista suomalaisista urheilijoista, samoin muuten mainitsemani Troicki. Hemmetin juntti.

      Suomalaiset eivät usein ymmärrä, mitä menestyminen oikeasti kansainvälisissä kovatasoisissa lajeissa tarkoittaa. Sen Nieminen on jo tehnyt yli 10 vuoden ajan. Esim. jääkiekko ei ole maailmanlaajuinen laji, ei lähelläkään.

      Eniten ärsyttää tämmöiset saatanan tärkeilijät, joiden on pakko tulla kommentoimaan vaikkei tietoa ole ollenkaan. No onhan tämä ennenkin nähty, että tenniksen seuraaminen on vieläkin liian vaikeaa joillekin suomalaisille. Mikä lie karjalalippis jääkiekkofani eksynyt väärälle puolelle sivua. Pysy vain siellä kendon puolella ja jätä oikea kansainvälinen huippu-urheilu asiantuntijoille.

      • lätkä on maailmanlaa

        Kuule, jääkiekkoa pelataan ympäri maailmaa! Ottaisit selvää ennenkuin lauot tollasta soopaa ettei olis maailmanlaajuinen laji!

        Jopa sellaisessakin kolkassa kuin Japanissa, pelataan lätkää. Ikävä kyllä ovat nyt juuri I-divarissa mut toivotaan että jonain päivänä selviävät MM-kisoihin.

        Britit pelaa niin ikään lätkää vaikka siitä ei moni tiedä, nekin on I-divarissa nyt.
        Puhumattakaan niistä maista joista tiedetään pelaavan lätkää.

        Joten se joka laukoo ettei jääkiekko ole maailmanlaajuinen laji, joko puhuu tiedostaen páskaa tai sitten on tietämätön asioista!


      • Krav Maga

        Kun et mitään ymmärrä niin älä sössötä.


    • faktat pöytään

      Voi helvetti sentään, pelataan kiinassakin curlingia ja tiibetissä koripalloa. Ymmärsitkö pointin?
      Kyse oli kansainvälisistä huippu-urheilu lajeista ja niissä menestymisestä. Pelkästään USA ssa on noin 22 miljoonaa tenniksen pelaajaa, montakohan jääkiekkopelaajaa? Arvio tullut ITF sivuilta. Miksei Japani tai britit sitten ole jääkiekon mm-kisoissa? Aivan koska laji on aivan naurettavan pieni kansainvälisesti. Syy siihen on yksinkertainen: ei kiinnosta. Turha edes puhua Japanin tai Brittien jääkiekon tasosta, se ei koskaan nosta edes nykyistä vähäistä suosiotaan noissa maissa. Miksi urheiluhullussa kansassa britanniassa jääkiekko ei ole pelatumpaa, jo vuonna 2013 mieti sitä. On varmaan turha edes mainita tenniksen suosiota kyseisissä maissa :D

      Rautalangasta saa vääntää näköjään jos ei suomijuntti ymmärrä. Jäkis on briteissä tai japanissa yhtä pelattua kuin suurinpiirtein hevospoolo täällä. Edelleen jääkiekko on pieni kärpäsenpaskan kokoinen laji maailmalla, jonka asukkaista 95% ei tiedä/ kiinnosta pätkääkään. Jos ei voi totuutta hyväksyä, voi voi. Elä sitten mielummin omissa pilvilinnoissa.
      Kyse oli Niemisestä, joka on tehnyt hienon uran yhdessä maailman kilpailummassa lajissa. Jos tätä ei osaa arvostaa, ei tiedä KANSAINVÄLISESTÄ huippu-urheilusta mitään. Avarra maailmankatsomusta urheilun maailmassa myös jääkiekon ulkopuolelle. Saatat yllättyä ettei se olekaan niin tärkeä laji kuin Suomen media antaa ymmärtää.

    • Masters-kisat

      tuo nimimerkki "vitsinieppa" on kyllä vuosisadan typerin kirjoittaja.
      Masters-tason kisaan ei pääse ns "heikkoja" pelaajia mukaan. Voidaan rinnastaa hyvin esim. futiksen mestarien liigan pudostuspeleihin, vaikkakin lajissa on vaikeampi menestyä kuin futiksessa. Gulbis pelaa tällä hetkellä Nadalia vastaan tiukkaa matsia, voitti ekan erän 6-1, Nadal toisen 7-5.

      Kannattaa ottaa faktat ensin selville, ennekuin täytyy tulla kirjoittelemaan kakkaa. No hauskojahan tuommoiset elämäänsä kyllästyneet ovat :D

      • Krav Maga

        Hanki sä itte elämä runkkarinalku.


    • lol18

      Jarkko 12 pelii hävinny 11 runkkari homo! Eiosaa pelata onneks suomes on heri kontinen

      • Mogul

        Taitaa olla Henri Kontinen ei Heri
        Jarkko pelaa jos ei mitään isompaa loukkaantumista satu ainakin
        36 vuotiaaksi asti.

        Sen jälkeen ATP tai WTA tasolla 100 parhaan joukossa
        ei taida olla ketään


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe