Valikko

Win8 kauppa ongelma.

Yritän ladata kauppasovelluksesta esim. pasianssi appsiä, sovellus ei lähde latautumaan, vaan ilmoittaa, että odottaa.

Yhtään ohjelmaa en ole saanut ladattua kaupasta. Missäköhän vika voisi olla?

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

5 Vastaustayritin eilen ostaa lisäkenttiä flipperiin mutta ei saa yhteyttä, viime viikolla viellä toimi, varmaan joku tilapäinen propleema

Ilmianna
Jaa

Oletko ottanut palomuurin päältä? Itse en käytä microsoftin palomuuria, mutta se pitää olla päällä kauppaa käyttäessä.

- J

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

ottanut, kyllä mulla tää kasi on ihan vaki-asetuksilla, vajaat viikon ollut käytössä. Viime viikolla ostin flipuun yhten lisäkentän, nytten kun yritin niin ei pääse palveluun.

Ilmianna
Jaa

Taattua monopolilaatua. Oletko yrittänyt ladata Monopolia:)))

Ilmianna
Jaa

Täällä ei myöskään se kauppasovellus onnistu lataamaan yhtään mitään. Ladattavien sovellusten kohdalla lukee ensin pitkän aikaa "ladataan", ja lopuksi jossain vaiheessa tulee ilmoitus, ettei lataaminen onnistunut, tarkista nettiyhteys jne. Windows Updaten kanssa on myös ongelmia. Ensin sain sen kautta jotain "tärkeitä päivityksiä" asennettua, sen jälkeen sen kautta ei ole saanut ladattua tai asennettua mitään. Yrittää asentaa mitä tahansa päivitystä, niin Windows Update ilmoittaa vain, että "valmistellaan asennusta", ja sitä valmistelua jatkuu niin kauan kunnes sen keskeyttää. Monta tuntia olen antanut sen valmistelun antanut jatkua. Myöskään Windows Defender ei saa yhteyttä mihinkään, jos sitä yrittää päivittää.

Mitään erillistä palomuuria ei ole käytössä, vaan ainoastaan Windows 8:n oma palomuuri. Vastaavasti virustorjunnasta vastaa Windows Defender. Nettiyhteys toimii DNA:n mokkulalla. Niin ja jostain syystä Selainvalinta-niminen ohjelma vaatii aina avaamaan nettiyhteyden, jos sitä yrittää käyttää, vaikka nettiyhteys olisi auki ja täysin toimiva. Sen mukaan se on aina kiinni.

Olen kokeillut ottaa koko palomuurin pois käytöstä, mutta siitä ei ole ollut mitään apua. Windows Updaten osalta kummallista on se, että se osaa hakea netistä kyllä sen tiedon, mitä päivityksiä on saatavilla. Mitään niistä se ei vaan lataa. Eli kertokaapa joku, mikä korjaa tällaiset ongelmat?

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu