Nettihuijarit liikkeellä, POINTPAY jne

Netissä vastanut

Hei Jussi

Vahvistamme että olemme suorittaneet 1 EUR maksun maksukortiltasi, koska olet tilannut 14 päivän VIP100-jäsenyys PointShop.fi:ssä (sis. 6 700 pistettä tilaajalahjana, jonka lisätään käyttäjätilillesi. Kiitos tilauksestasi PointShop.fi

Maksu suoritetaan SSL-suojatussa yhteydessä. PointShop on maksun veloittaja, ja siksi maksu tulee esiintymään tiliotteessa "PointShop*fi":nä.
Ostat palvelun PointShop A/S:ltä (CVR No.:31576318), Skibbrogade 3, 3. sal, 9000 Aalborg, Tanska. Puhelinnumero asiakastukeemme on 45 88 820 628. PointShop A/S ylläpitää PointShop.fi-sivustoa.

Mikä PointShop.fi sivusto on: voit ansaita pisteitä vastaamalla kyselyihin, osallistumalla kilpailuihin,Tähän mennessä on lähetetty melkein puoli miljoona ilmaisia lahjoja jäsenille.

Sitten alkoi HUIJAUS... Nordea pankin tililtä nostelivat 35-45€:n summia omavaltaisesti. Mitään palkintoja tms. ei koskaan ole tullut kenellekkään?

Tehty Rikosilmoitus, Poliisi kertoi, että on niin pieni JUTTU, etteivät edes tutki.
100 miljoonia € käyty ottamassa laittomasti osallistujien tileiltä, sillä toiminta pyörii 10 eri maassa. Reklamoin, mutta ei tuottanut tulosta.
VAROKAA HUIJAREITA. Tehkää HETI tilinne sulku, samantien Rikosilmoitus jos olette joutuneet POINTPAY, jukebux.com, 2BEINLOVE.NET, Askvipocean.com jne nimisien nettihuijareiden tekemien tilinpuhdistuksien uhriksi.

Reklamaationi ei tuottanu tulosta, eivät vastanet viestiini: Ei kiitos! VIP-jäsenyyden irtisanomisesta ja sitoutumisajasta
”Voit koska tahansa irtisanoa jatkuvan VIP-jäsenyytesi. Eli sitoutumisaikaa ei ole pidempi kuin 30 päivää. Irtisanominen on tehtävä joko itsepalvelusivulta tai soittamalla asiakastuellemme 45 88 820 628 ma-pe klo. 11-16 välisenä aikana. Huomioi kuitenkin että teknisistä syistä et voi irtisanoa VIP-jäsenyyttäsi internetissä ensimmäisen 24 tunnin aikana Voit sen sijaan aina irtisanoa sen soittamalla asiakastuellemme.”

VIESTINI 21.11.2012
Hei Asiakaspalvelu
Olin elokuun lopussa saanut ihmeellisen laskun jonka mukaan olette ottaneet tilitäni 35,70€ heti REKLAMOIN syyskuun alussa (s-postilla) itsepalvelusivunne kautta, että EN HALUA jatkossa saada mitään tälläisiä maksuja tai mistä en ole tilannut minkäänlaista palveluanne. Osallistuin vain ja ainoastaan ko. arvontaan/kilpailuunne. En ole hyväksynyt mitään muuta palveluanne enkä osallistunut muuhun.

Yritin soittaa ko. antamaanne numeroonne, mutta "automaatti" vastaa.

Laitoin SYYSKUUN alussa teille s-postiviestin ja pyysin lopettamaan kaikki tälläinen palvelunne ja sen uskoin riittävän peruutukseen. Uskoin että irtisanomiseni tuli selkeästi ja kerralla selväksi tuolla viestillä.
Pyysin viestissäni kirjallista vahvistusta,

HUOM.! Vasta tänään 21.11.2012 sain jo syyskuussa laittamaani s-postiviestiini ensikertaa vastauksenne "Jos irtisanot VIP-jäsenyytesi sinulta ei veloiteta VIP-jäsenyydestä enää, ellet aktivoi jäsenyyttä uudelleen tai ellet tilaa itse uutta VIP-jäsenyyttä. Kun irtisanot VIP-jäsenyytesi, VIP-jäsenyytesi jää aktiiviseksi kunnes maksettu jakso on päättynyt, ja täksi ajaksi sinulla on käytettävissäsi kaikki VIP-etuudet. PointShop lähettää irtisanomisvahvistuksen, kun VIP-jäsenyys irtisanotaan, sähköpostiosoitteeseen, joka on syötetty kun tilaus on tehty. Vastaanottamattomat irtisanomisvahvistukset eivät vaikuta irtisanomisen voimassaoloon. Rekisteröityminen irtisanomisesta PointShopin asiakasrekisterissä on se joka ratkaisee jos on irtisanottu tai ei. Suosittelemme asiakasta ottamaan yhteyttä asiakastukeemme, jos hän on epävarma millä tavalla hän voi välttää sähköpostiviestien joutumisen roskapostisuodattimeen."

Olen ottanut yhteyttä tähän teidän antamaanne s-postiosoitteeseen, joka ei ole varmuudella roskapostia ja on syötetty oikealla tavalla, jolloin ensimmäisen kerran olin yhteydessä heti SYYSKUUN alussa ko. asiakastukeenne (viestit tallella) ja kertonut ko. tilanteen, että EN OLE HYVÄKSYNYT tai aktivoinut mitään erikseen tai mitään tälläistä VIP tai muutakaan palvelua

Olen ilmoittanut hyvissä-ajoin perumisen (14 vrk) soittamalla kertomaanne asiakastukeenne, s-postin lisäksi jossa kerroin perumisestani en ole tilannut mitään pavelua.

Huomioitavaa: Te Olette jättäneet vastaamatta lupaamanne 3 vuorokauden kuluessa, ja ainut vastaus on osallistumismaksuni saanti 1.00€ kun osallistuin kilpailuunne, jonka mukaan saisin kameran palkinnoksi. Kameraa ei kuitenkaan VIELÄ ole näkynyt.

Pyydetään palauttamaan tililtäni otetut varat, Rikospoliisille vilpillinen toimintanne ilmoitettu ja Medialle ko. asia on tosi mehukas kirjoitus toimistanne, sillä näitä samanlaisia perusteettomia maksujen ottamisia ihmisten tileitä on ilmennyt netissa jo useita tuhansia, mutta kukaan ei ole tehnyt asian vuoksi rikosilmoitusta.

Terv,
eläkeläinen
Helsinki

20

2943

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyhmä minä

      Joo, eräänä aamuna unenpoperössä "tilasin" 1 € Kinder kalenteri, Ei tullut mitään postissa tai sähköpostssa, tuli vaan Visalaskulle. 1 € lasku sekä kahden viikon kuluttua päivätty 45 € lasku.

      Tyhmä olin. Pakko myöntää. Tänään suljin Visa korttini ja tilasin uuden. Ilmeisesti ainoa keino, jolla laskutus ei jatku ikuisesti.

    • jjk3

      JOO varokaa kyseistä puulaakia!!! Kyllä €urot katoo komeesti tililtä kuukausittain :(

    • Itselläni tuli ainakin luvattu lahja, eikä tililtä ole lähtenyt yhtään ylimääräistä. Tosin, nyt on menossa vasta kokeilujakson toiseksiviimeinen päivä. Irtisanouduin heti, kun sain tiedon, että lahja lähetetty.

    • Jep777

      Hei pahvit, sen takia kannattaa käyttää virtuaalista luottokorttia niin tälläisiä jälkilaskutuksia pääse tapahtumaan. Käytän nettiostoksissa Netellerin Masteria jonka kautta saa kertamaksuja varten luotua virtuaalisen korttinumerot, eipä kukaan pääse tilileni luvatta nostelemaan mitään =)

    • FAKTAA....

      Sieltä pitää irtisanoutua ennen ku 2 viikkoa tulee täyteen niin sen jälkeen ei lähde tililtä senttiäkään

    • epe33er

      Yks toope länsisuomest, Rahat on mennyt,puhelimet ei vastaa,tai ei saada yhteyt. Oppirahat on maksettu.

    • laine

      mistä saa peruutettuu tilauksen ???

    • heidik1

      eilen 2beinlove.net oli ottanut tililtäni 49e. en ole sinne registröitynu(en todellakaan etsi puolisoa) ,osallistuin vaan lahjakortin arvontaan ja lahjaksi piti tulla navigaattori. ei navia eikä mitään voittoja,rahaa vaan meni tililtä. Ihmettelin että se on maksettu pankkikorttimaksuna?????miten se on mahdollista? soitin tänään pankiin ja suljin korttini. tililtä he OP konttorin mukaan ei pysty ottamaan jos kortti on vaihdettu. viikon päästä sit saan uuden kortin ja rikosilmoitus sen perään. vaikka eihän poliisi mitään tee.....niinkauan nyt istun ilman korttia ja rahaa:( ei kannata osallistua mihinkään "voit voittaa.." juttuun.

    • swindler1

      Nämä HUIJARIT turmelee vielä koko verkkokauppa toiminnan! No omaan nilkkaan kopsahtaa! Suljin tänään luottokorttini. Sähköpostilla ei meille tule enää mitään!!!

    • miia2

      Itse tyhmänä osallistuin H&M lahjakortin saamiseen, jossa luvattiin lahjakortti lahjaksi jos maksaa 0,15e. Epäilin tätä itse mutta sorruin kuitenkin kokeilemaan. Nyt kaksi viikkoa mennyt ja eilen tililtäni lähtenyt myös 49e. Ja lahjakorttia ei tunnetusti ole näkynyt. Kyllä nyt ketuttaa..2beinlove oli kyseessä minullakin, jonne rahat menivät.

      • :(((((

        Miten pääsit eroon?? Mulla sama juttu ja johtuuko se visasta kävin pankissa vaihtaa tilin mutta jätin visan eli johtuuko sitten visasta joudunko vaihtamaan senkin kun en muista millä vahvistin saman hm lahjakortin visalla va pankkitunnuksilla ....


    • rrrttrttrrttt

      Te ihmiset ootte vaan niin typeriä...
      En tiä pitäiskö sitä oikeen itsekin ruveta tehtailemaan näitä huijauksia kun teidän kaltasia hölmöjä on niin paljon.

      Vois jemmata ne rahat johonkin ulkomaille, ottaa sen naurettavan ehdollisen mikä niistä tulee ja sit painua rahojensa perässä sinne ulkomaille.

      Pienellä vaivannäöllä tekisi mukavan tilin pitkäksi aikaa.

    • :((((((

      Otin jonkun facebookissa mainosteettin hm lahja korttia 15centillä veloittivat 49€ ja kävin pankissa sulkemassa tilin mutta jätin visan ja nyt taas 3kk päästä nyt uudelleen lähti tililtä 49€ !!??? Johtuuko se visasta/ pankista joudunko vaihtamaan kokonaan pankin / tai miten pääsen eroon auttakaa!!!

      • 21+6

        Jos annoit sinne Visan numeron niin silloin pitää sulkea Visa.


      • :((((
        21+6 kirjoitti:

        Jos annoit sinne Visan numeron niin silloin pitää sulkea Visa.

        Ku en muista laitoinko siitä on aika kauan ja nyt vasta alkanu velottaa joten jos olen nettipankilla niin ei auttanu tilin poisto nyt kokeilen visan ja tilin vaihtoa uudelleen mitä jos sama jatkuu :s


    • Onneton

      Samaan loukkuun olen menny minäkin. Neljä kuukautta lähtenyt aina kuun alussa 49€. Ikäänkuin olisinostanu pankkikortilla. Nyt on kortti kuoletettu ja tänään sain uuden. Eikö poliisit vois jäljittää tälläisiin huijareita.l

      • Varas ole ma en

        Höh, ei poliisia kiinnosta koska valtiolta ei ole mitään huijattu. Normi veronmaksajien rikosilmoitukset ei niitä liikuta. Mutta auta armias jos veroilmoituksesta jotain unohdat ja hyödyt siitä vaikka 25e niin johan alkaa kiinnostaa virkavaltaa. Oikeuteen joudut veronkierrosta ja saat vielä melko varmasti sellaiset korvausvaateet ettei enää koskaan ole vara töihin mennä!


    • helppoa1

      Tuo on helppo lopettaa eli heti kun eka lasku tulee niin silloin viimeistään ilmoittaa kortin kadonneeksi ja sen jälkeen ei enäänm tiliäsi veloiteta ikinä ja sillä hyvä.Eivät saa millään rahojaan vaikka olisit tehnyt jonkun sopimuksen.

    • sama juttu kävi minulla ens meni 5euroa ja vähän ajanpäästä 49euroa en saanut mitään lahjaa ilmoituksia tuli kaiken aikaa hae sieltä ja sieltä,en myös ole saanut mitään vastausta viesteihini todellakin on huijarit liikkeellä

    • vittumaista

      juu minulta myös meni 49e ylimääräistä,osallistuin 1e hintaan iphone kännyn arvontaan,ensin meni se 1e tililtä,vähän myöhemmin 49e,pankkikortti sen jälkeen uusiksi,firma on aalborg denmark,tein rikosilmoituksen ei hyötyä,poliisi meinas että vaikea saada kiinni koska aalbord ei toimi suomessa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe