VAROKAA!!!! Hotelli Keurusselkä

Ulmaset

Konkurssin jälkeen tämäkin paikka taitaa olla menossa venäläisille ja meno sen mukaista. Henkilökunta tylyä, kaikki paikat rapistuneita paitsi lomamökit jotka remontoitu liittojen rahoilla.

Kesällä henkilökunta oli apeaa ja tiuskivaa. Hotelli on hieno retrokokemus 1970-luvulta. Kylpylä onneton. Maisemat hienot jne. Ei paras, mutta kohtalainen loma. Pientä sekoilua oli mm. respassa, meillä oli liinavaatteet mökissä vaikka nimenomaan ei haluttu niitä, ruokia yritettiin laskuttaa (emme olleet ottaneet mitään). Takkapuista piti maksaa melkoisesti, kylmä kesä oli pakko ottaa.

Teimme jouluksi netissä online-varauksen mökistä, 6 vuorokautta joulun aikaan reilut 600 euroa - ei paha. Perään soitettiin että pitääkin ottaa "joulupaketti" 185 euroa / henkilö, joka sisältää kolme päivällistä, yksi aamiainen ja "ohjelmaa": kylpylä, hartaushetkiä, joulupukki ja jotakin isännän yllätysohjelmaa. Netissä ja varausta tehdessä ei missään lukenut että tällainen olisi pakko ottaa. Loman hinta olisi noussut kaksinkertaiseksi, ja lisäksi suurin osa ohjelmast aolisi mennyt meillä hukkaan kun ollaan tulossa Pohjois-Suomesta ja mennään ainakin aattona Keuruun suunnalla asuvien sukulaisten luo. Peruutuksesta huolimatta tuli lasku, jossa loppusumma oli vieläkin suurempi ja sisälsi myös liinavaatteista ja loppusiivouksesta laskun, vaikka olimme varauksen tehneet nimenomaan ilman niitä.
Emme tosiaan suostuneet tällaiseen rahastukseen vaan varaus peruttiin ja netistä löydettiin kiva lomamökki sillä 600 mikä oli budjetoitukin.
Nyt vaan odottelemme tuleeko Keurusselästä lasku kun on peruttu varaus alle 30 päivää ennen alkua. Sitten lähteekin postia Kuluttajavirastolle!

17

11299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Piparkakku

      Minusta on surullista, että hotellia paljon käyttäneenä näen miten paikka menee ja on mennyt jo hyvän aikaa, alaspäin. Ystävällisestä palvelusta ei voi puhua, ja viimeksi käydessämme syksyllä allas oli niin likainen, että uimatta jäi. Tunnen paikan 30 vuoden ajalta. Olen viettänyt siellä niin joulun kuin kesälomaviikonkin, ja lukemattoman määrän viikonloppuja. Luonto siellä on aivan ihana, ja kuluneet paikatkaan ei ole kynnyskysymys, jos jostain muusta saisi hyvän mielen. Enää en uskalla lomapakettia perheelle valita, sillä en usko näinollen saavamme vastinetta rahalle.

      • pappa201303

        Olemme parhaillaan Keurusselällä. Yllä olevien marinoita en ymmärrä. Mukavaahan tämä henkilökunta on ja palvelut ainakin pikkulapsen kanssa hyvät. Ei kun hiihtämään - loistokelit, aurinko paistaa ja 10 astetta pakkasta


    • yoko yoko

      Näitä tällaisia ulmasia riittää valitettavasti joka hotelliin. Kun oman loman odotukset eivät toteudu, löytyy vikoja poikkeuksetta hotellista, sen henkilökunnasta, ruoasta, palvelusta. Ei itsestä. Ketjun aloitusviesti kertoo enemmän kyllä sen kirjottajasta kuin hotelli Keurusselästä. Vietin siellä alkutalvesta yhden viikonlopun ja mielestäni palvelu oli moitteetonta, siistit paikat ja ruoka hyvää.

    • tanssija4

      Hotelli Keurusselkää pyöritetään loistavasti ottaen olosuhteet huomioon.
      Tanssia harrastavana mielestäni tanssimaan pääsee loistavasti ja pääsiäisenäkin oli koko talo varattuna yksityistapahtumalle!!

      Jos huoneet kaipaavatkin kohennusta, on hotellin yhteydessä olevat lomamökit uusittu täysin.
      Kävin katsomassa hotellin nettisivuilla ja toukokuun rokki-illassa on Kalle Päätalo, Oliver sekä kesäkaudellakin ohjelmistossa Suvi Teräsniskaa, Einiä, Mattilan sisaruksia ja Progmania.

      Kannattaisikohan ne palautteet antaa suoraan kyseisille työntekijöille, jos homma ei hoidu. Yleensä auttanee suoraan sanottaessa, mutta helpompaahan se on täällä huudella.!

    • vieräs

      Kiitos, kun huudellaan, varoitetaan takkuilevasta/huonosta asiakaspalvelusta. Se on keskustelufoorumien tarkoitus - jakaa omat henkilökohtaiset kokemukset!

    • Entinen tykkääjä

      Joo, ei ihme ettei kannata, ei saa kuittia ohjelmamaksusta, menee varmaan pojan omaan ylläpitoon. Aika surkee oli meininki. Pitäs käydä jonkun veroviranomaisen vähän seuraamassa konkurssipesän menoa

    • 70-luvun nuoret.

      Olemme viettäneet monta todella mukavaa viikonloppua Keurusselässä ja kaikki on toiminut ihan mukavasti ja eikä kohdallemme ole sattunut mitään josta olis jäänyt erityisen huono maku. Lomamökit on hienoja , mutta vähän hintavia ,ellet satu kuuluu oikeaan liittoon. Ihana 70-luvun tunnelma jo aulassa. Moni sen ajan korpihotelli on sulkenut aika päiviä jo ovensa. Onneksi ei Keurussekä.

    • Mummu pappa ja koira

      Olemme viettäneet monta todella mukavaa Joulua Keurusselässä ja kaikki on toiminut eikä meille ole sattunut mitään mistä pitäisi valittaa.Lemmiki huoneen saimme sieltä mistä toivoimme..Nyt ollaan taas menossa jouluksi
      Tapahtumiin ei tarvitse osallistua vapaaehtoista

    • Tamperelainen

      Olipa taas mukava viikonloppu Pikkujoulujen merkeissä Keurusselässä. Matti ja Teppo oli läsnä olollaan vetänyt koko talon täyteen ja tunnelmaa oli.Veljekset on suosittuja aina vaan jo 45 vuotta. Hotelli Keurusselän viehätys perustuu sen retro henkiseen tunnelmaan. Suuri sali ja valkoiset liinat pöydissä ja perinteinen joulu koristelu.Hovimestari ohjasi pöytiin ja tarjoilijoita oli riittävästi ja pöytiin tarjoilu, oli ystävällisistä , kuten vanhaan hyvään aikaan.
      Huone oli hyvä ja juuri remontoitu. Kaikki oli just , niin kuin pitääkin olla.
      Kyllä jäi hyvä maku taas. Toivottavasti Keurusselkä ei koskaan sulje oviaan, paitsi jos tehdään remontti ja toivon, että siinä sailytettäisiin paikan retro henkisyys.
      Ilmaista parkkipaikkaa on, joka on harvinaista, kun yleensä auton kortteeri maksaa kohta saman kuin huone hotellissa. Näin meille meinas käydä Jyväskylän toriparkissa.

    • lkk

      Hiihtokisa viikonloppu vietetty lomahotellissa, sisustus oli retro kuten oli luvattukin. Hieno yllätys oli, että huoneistossamme oli sauna. Seisova pöytä hotellissa päivällisellä oli todella hyvä ja aaminen myöskin.

    • MeOs Tampereelta

      Jälleen yksi Keurusselän pitkä viikonloppu takana. Ihana kesäinen miniloma, jonka kruunasi Matti ja Teppo maanantai-iltana. Ihan tuli suru puseroon kun kuulimme, että Keurusselän ovet sulkeutuvat elokuun lopussa jos ei ihmettä tapahdu. Mökit ovat loistavia, mutta tuleeko niille käyttäjiä kun ravintolapalvelut ja muu oheistoiminta puuttuu. Varaustoiminta siirtyy Mäntän Clubille. Ensimmäistä kertaa teimme itse ruoan mökissä (syynä uudet perunat!). Aamupalat otimme ravintolasta. Aina olemme saaneet hyvää ruokaa aamulla, päivällä, illalla. Olemme lomailleet todella useasti viimeisen viiden vuoden aikana kyseisellä paikalla. Aina on palvelu pelannut. Sanoisin, että sitä saa mitä tilaa. Omasta mielialasta riippuu useinkin palvelun taso. Tosin, kukapa sitä jaksasi aina olla parhaimmilaan, kun mielessä on "kauankohan saan tämän työpaikan pitää?" Juttelimme henkilökunnan kanssa ja he ovat tehneet todella pitkiä työuria kyseisessä paikassa. Noin 20-40 vuotta. Tuntevat talon kuin omat taskunsa. Teidän, että meitä on paljon jotka toivomme Keurusselän jatkavan toimintaa. Pidämme peukut ja varpaat pystyssä, että löytyisi se rohkea taho joka uskaltaisi ostaa paikan ja remontoida/rakentaa uuden samaan henkeen kuin nykyinen, siis avaran ja viihtyisän. Mahdollisuuksia on moneksi ja markkinointia tarvitaan. Ennen kaikkea että, konkurssipesä ei tavoittelisi kuuta taivaalta myydessää paikkaan. Iso KIITOS Keurusselän henkilökunnalle näistä vuosista!

    • Yskä

      Turhaa valittaa saatanan kverulantti.meillä kaikki oli etittäin hyvin ETTÄ ISO KIITOS

      • TervetuloaTanssimaan

        Tällä hetkellä paikkaa pyörittää samat yrittäjät kuin Mäntymotelli Lomat Oy:ssä, joka meni hiljattain konkurssiin. Yritys oli jättänyt vuoden vuokrat maksamatta, kuten Julkisen Sanan Neuvoston käsittelemässä uutisessa todettu.
        http://www.jsn.fi/paatokset/5829-pl-15/?year=2015


      • EipäsVääristelläTurhaan
        TervetuloaTanssimaan kirjoitti:

        Tällä hetkellä paikkaa pyörittää samat yrittäjät kuin Mäntymotelli Lomat Oy:ssä, joka meni hiljattain konkurssiin. Yritys oli jättänyt vuoden vuokrat maksamatta, kuten Julkisen Sanan Neuvoston käsittelemässä uutisessa todettu.
        http://www.jsn.fi/paatokset/5829-pl-15/?year=2015

        Jättäisit itsekin maksamatta, kun tilat olisi pistetty vuonna 2014 käyttökieltoon kosteusvaurioiden takia ja käyt oikeuskiistaa kiinteistön omistajan kanssa vuokrasopimuksen purkamisesta. Parempaa onnea siis heille Keuruulle, uutisten perusteella vaikuttaa menevän hyvin ja vuoden 2015 tuloskin oli jo heti plussalla :)


    • HulluPulupoika

      Tota Jimiä pitäisi kurmoottaa aika vitun lujaa:(

    • HyväaHotelli

      Meillä onnistunut loma taas Keurusselällä, loisto paikka ja palvelu, hyvät esiintyjät. Kiitos taas.

      Ps. näyttää että tämän palstan negatiiviset kommentit ovat jonkun yksittäisen urpon henk. kohtainen ongelma.

    • Tarja-

      13.1.2019 Hotelli Keurusselkä on aivan ihana paikka. 30 asteinen vesi houkuttelee uimaan siistiin allasosastoon.
      Kaiken kruunaa loistava tanssi-ilta Suomen parhaiden artistien seurassa.
      Nyt pitäisi saada pelastusoperaatio käyntiin, ettei tämä kaikki loppuisi elokuussa.
      Tarja

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe