Dead Sea Premier -kosmetiikka

Hbin

Onko kellään kokemuksia Dead Sea Premier -kosmetiikasta?

Lähinnä olen löytänyt kehuja rapakon takaisilta palstoilta, mutta näistä kosmetiikan myyjistä on kyllä kaikkea muuta kuin kehuja ollut havaittavissa. Ja kieltämättä vaikka tuotteista jäi kiva fiilis, eivätkä olleet liian kalliitakaan, niin silti jäi jotenkin huijattu fiilis tänään kun Jyväskylässä piipahtaessa näitä ostin.

Onko muilla mitä kokemuksia?

24

6112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mineral3

      Eihän ne tuotteet yhdessä päivässä tehoa. Useamman kuukauden ajan käyttö näyttää kyllä tehonsa. MInä ostin heinäkuun lopussa Helsingin Forumista käytäväkauppaa tekeviltä ulkomaalaisilta pari purnukkaa ja olen ollut todella tyytyväinen tuotteisiin. Kaupantekohetki oli minulle suomalaisena hiukka outo kokemus, koska nuori komea mieshenkilö veti minua perässään esittelypöydän ääreen ja hän lateli hurjan nopealla englannin kielellä kaiken mitä tuotteesta pystyi kertomaan. Sitten kokeiltiin yhtä silmänympärysseerumia iholleni, ja sehän tuntui hyvälle. Ostin. Täytyy sanoa, etten pitänyt itse myyntitilanteesta, se oli välillä jopa hieman ahdistavaa pakkomyyntiä, itsehän toki päätöksen tekee ostaako vai ei. Tuotteita ei myydä suomalaisissa kosmetiikkamyymälöissä mikä on sinänsä harmillista. Mutta, tuotteisiin olen ollut tyytyväinen ja aion ostaa jatkossakin.

    • Mama547

      Ostin muutama vuosi sitten Eilatista hotellin myymälästä. Naamioita lähinnä. Olivat todella hyvälaatuisia. Heillä on magneetilla poistettava mutanaamio - tekee ihon pehmeäksi ja kirkkaaksi. Myös kokelilin silmänympärysgeeliä - sekin oli aivan ihana.

    • voiteenostaja

      Ei varmaan ole huijjareita,mutta ovat pois omalta maaltaan ja ovat oudolla tavalla tottuneet myymään,kuten kauppiaat parhaimmassa tapauksessa omiaan,kun myyvät.Tai ainakin oman maan suoloja ym.
      Siunataan Israelia niin saadaan ihot kuntoon.
      Olen yksi tuotteiden käyttäjä.

      • kosmetologi1

        Ostin juuri kyseistä tuotemerkkiä, dead sea suolaa. Olen erittäin tyytyväinen tuohon tuotteeseen, ihanan pehmosiksi tulee iho.
        Tuen mielelläni Israelia, josta löytyy näin hieno luonnonvara.


      • Millakettu

        Täh? Tuo lause siunataan israelia niin saadaan ihot kuntoon kuulostaa aika..


      • Tikk

        Ostin tässä taannoin tuotteen Premier päivä voiteen. Kuinkahan paljon tämän hinta kuuluisi olla. Tuntui et tulin petetyksi.


    • Rakkaus

      Puhdistusmaito ja kasvovesi ovat loistavia, pitävät ihoni näpyttömänä ja pullot kestivät muistaakseni vuoden. Minulla on myös mutanaamio ja se valkoinen kuorintanaamio, joka ei kurita ihoa liikaa. Ihosta tulee kirkas hoidon jälkeen ja hehkeämpi. Nyt lankesin ostamaan ne silmänympärystuotteet, geelin ja voiteen. Ovat varmaan riittoisia nekin.

    • ognennyj_tigr

      Hmm.... onko kellään koskaan ollut havaittavissa mitään allergia reaktiota kyseisen firman tuotteista? Itse olen Tallinnasta eilen palannut, ostanut sielä kokonaisen sarjan - vartalonhoito tuotteita, kasvojen hoitotuotteita ( silmänympärys seerumi, mille iälle se on tarkoitettu?!, kasvovoiteen, puhdistusgeelin ym.. ) Sielä kun tuotteita kokeiltiin minun kasvoillani ja ihollani tulos on ollut ihana, ei mitään väärä reaktiota. Kotona toista päivää käytän tuotteita - on esiintynyt punoitusta, näppylöitä ja iho on omituisen oloinen... on edelleen raikas, mutta omituisen tuntuinen.
      Millaisia tunnelmia teillä kotona Premier kosmetiikka on aiheuttanut? Itsekkin olen löytänyt muista foorumeista pelkkää positiivistä palautetta, mutta en taida hirveästi uskoa siihen :-/

      • Itsekin käytän

        Ehkä käytät niitä liikaa / liian usein? Tuotteet sisältävät todella paljon hoitavia ja vaikuttavia ainesosia, eikä niitä tulisi käyttää ihan yhtä usein ja paljon, kuin on tottunut käyttämään muita (markettituotteita).

        Kuorinta ja naamio max. kerran viikossa.


    • netistä tuotteet

      Jeesuksen maasta töytyy todella tasokkaat voiteet yms. Kannatta kokeilla. Isael on monessa asiassa kärjessä.Näitä kauppaa foorumeissa Isaelin pojat jouhevasti ohikulkeville asikkaille. Todella hyvät ja tehokkaat.

    • saatanpa suositella

      Ostin tänään ja oli erikoinen myyntitilanne. kun sanoin miettiväni, niin hinta alenikin 20 euroa.. eli outoa oli. Yleensä olen kiertänyt heidät kaukaa. Nyt koitin kuorintaa, niin ai että mikä tunne ja mikä tuoksu! Heti oli kotona koitettava koko vartalolle, ja edelleen hyvältä tuntui!

      • Nuorekas rouva 50v

        Ostin pari päivää sitten Eye Seerumin. Todella loistava tuote, hintava, 125 e, mutta 35 ml pakkaus, se vähän helpotti tuskaa. Laitan sitä iltaisin ennen tavallista silmänympärysvoidetta ja aamulla juuri ennen meikkivoidetta. Silmänaluset ovat paljon sileämmän näköiset. Suosittelen kaikille. Huomenna kokeilen sitä ensimmäistä kertaa iltameikin kanssa ja odotukset ovat korkealla :)


    • kalat23

      Tuotteet hyviä mutta myyjät inhottavan päällekäyviä.Hinta alenee kun vähän tinkii.

    • pipaluk

      Olen ollut erittäin tyytyväinen näihin tuotteisiin. Silmänympärysgeeli poistaa turvotuksen ja jopa riippuluomet aamulla. Sisareni aikoi mennä luomileikkaukseen, mutta nyt ei enää tarvitsekaan, koska geeli on niin hyvää. Samoin silmänympärysvoide. Magneetti-mutanaamiota en oikein osaa käytttää, huokosiin jää mutaa. Hinta on kova ja tinkiä kannattaa. Netistä aion nyt tilata.

    • babushka

      Niissä ei ole muuta vikaa kuin hinta :(

      • oluwa

        Niin on. Ihmeen kallista. Luontaistuotekaupassa suolasaippua maksaa n.6e.


    • janskulainen

      Itseasiassa on niissä mun mielestä vikaa aika paljonkin, löytyy vaikka mitä myrkkykemikaaleja niistä voiteista yms. joten hinta ei ole kyllä kohdillaan. Käytän nykyään vain luonnonkosmetiikkaa, kun opiskelin vähän noita kemikaaleja ja hyi että mitä ne onkaan. Mulla on se kynsienhoitopalikka ja siihen olin tosi tyytyväinen, mutta se toimi vain muutaman kerran ja sen jälkeen lopputulos ei ole enää näyttänyt niin hyvältä. Epäilen että siinä on tarkoituksella joku pinnoite joka saa tuotteen näyttämään hetken hyvältä.

      • Kemikaaleja

        Kieltäydyin tuossa taannoin sanomalla etten käytä kemikaaleja. Myyjä väitti, ettei tuotteissa kemikaaleja olisi koska on "hypoallergeeninen". Lukaisin kuitenkin paketin tuoteluetteloa ja huomautin, ettei hypoallergeenisuus tarkoita kemikaalien poissaoloa. Ei myyjä ottanut kuuleviin korviinsa. Ja kyllähän niissä on vaikka mitä siellä "luonnonmukaisten" ainesten seassa. Jäin vielä tosi kiva fiilis, kun myyjä veikkas ikäni 5 vuotta ylöspäin ja huomautti nehäni punaisuudesta :D Myyjä: "What beauty products do you use?" Minä: "Nothing." Myyjä: "Why?" Minä: "Couldn't care less." Myyjä: "How old are you?" Minä: "Sigh, old enough..." Myyjä: "35?" Minä: "No, 30..." Myyjä: "What eye products do you use?" Minä: "Nothing." Myyjä: "Why?" ... Teki mieli vastata, että koska kemikaalien myyminen naisille muka ihoa parantavana on ihan täyttä puppua. Mulla ei ainakaan ole koskaan ollut iho näin hyvässä kunnossa, kun lopetin kemikaalit ja käytän enää luonnonkosmetiikkaa ja sitäkin vain tarvittaessa.


    • Annnica

      Ostin purkillisen kyseisen putiikin Dead Sea Aromatic Salt Scrub -suolaa, sen kun piti auttaa ihon kuivuuteen kerran viikossa käytettynä. Suunnilleen päivän verran iho tuntuu paremmalta tuon käytön jälkeen, varmaankin suolan seassa olevien öljyjen ansiosta, mutta sen jälkeen ei kyllä huomaa mitään eroa. En suosittele.

    • Kuluttakaavastuullisesti

      Sen lisäksi, että myyjät ovat agressiivisia, kannattaisi tuotteita käyttävien selvitellä noiden tuotteiden eettisyyttä. Kaikki kuolleenmeren tuotteiden raaka-aineet ovat peräisin Israelin miehittämiltä palestiinalaisaleilta, joten niiden kauppaaminen rikkoo suoraan mm. Geneven sopimusta ja kansainvälistä lakia. Lisäksi ko. putiikeissa on esiintyy runsaasti laitonta työvoimaa ja työntekijöiden oikeuksien polkemista useissa eri valtioissa. Lisäksi esim. Ocean Mist -voide sisältää runsaasti ihan silkkaa alkoholipohjaista kemiaa mm. säilöntäaineena. Eettistä, edullisempaa ja yhtä toimivaa kosmetiikkaa löytyy kyllä markkinoilta runsaasti.

      • suomalainenko

        Harmi, etteivät ole luonnon kosmetiikkaa. Muuten ostaisin ihan just siksi, että juutalaiset, arabit jne. Israelissa voisivat paremmin. Toki saa sitä miehityssatuihin uskoa, jos huvittaa... Ehkä myös historian (ja nykypäivän) opiskelu kannattaisi, vink, vink ;)


      • sunbird

        Premier ei sijaitse miehitetyillä alueilla, tai "kyseenalaisilla alueilla", kuten virallinen kansainvälinen termi taitaa kuulua. Moni muu Kuolleen meren kosmetiikkafirma sijaitsee miehitetyillä alueilla. Kuolleeseenmereen rajautuu siis myös Israelin hallinnoimia alueita.

        Eli jos jotain Kuolleen meren tuotetta / kosmetiikkafirmaa haluaa käyttääm, niin kannattaa suoria just Premieriä. sitä paitsi se on saanut myös eniten laatupalkintoja.

        Tinkiminen kyllä kanattaa. Suola- voidepaketin lähtöhinta taisi olla 75e, mutta kun sanoi "vielä hanrkitsevansa", hinta tosiaan tippui 20e, ja tinkimällä vielä 5e. Kyllä myyntivastaavat silti saavat riittävästi katetta. Yksi myyntivastaava kertoi ollensa Suomessa myymässä tuotteita jo 4v. Suomalaiset maksaa kiltisti mitä pyydetään. Kyllä täällä kannattaa myydä, kun saa isot katteet. Ei purkki merisuolaa oikeasti maksa 55 euroa, vaikka he sillä hinnalla sitä myy.


    • Natalia1988

      Suositelen israelilaista kosmetiikkasta Onmacabim.

      • Anonyymi

        Olen ko. tuotteiden ystävä. Myyntitilanteet ovat epämiellyttäviä. Mutta ottakaahan rauhassa - kun tarpeeksi hitaasti miettii, niin hinta laskee aina reilusti. Elokuussa ostin tuotteita Tallinnasta ja kerralla vähän enemmän - niin hinnat puolittuivat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe